כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
שלום השאלה שלי היא כזאת.. מישהו יכול לומר לי מה עובד יותר חזק או נותן ביצועים יותר טובים מ: (2 כרטיסים ביחד) HD5870 crossfire או HD6970 (כרטיס אחד) כל הכרטיסים הם של חברת sapphire אם זה אומר משהו.. מה יתן לי ביצועים טובים יותר במשחקים חדשים ? למשל כמו Battlefield 3 או COD MW3 והאם יש איזה גראף שמראה במה זה יותר טוב?.. תודה מראש לעוזרים..
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
GTX 480 אם 95 מעלות בזמן משחק? הכרטיס יכול להגיע לפי היצרן עד 105 מעלות . זה נורמאלי אם יש לי בזמן משחק 95 ובמנוחה 75?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב ובכמה הוא יותר טוב הכרטיסי מסך הם 6850VSInno3D GTX 570 1280MB GDDR5 Retail לא מצאתי השוואות בין שני הכרטיסי מסך אז החלטתי לשאול פה. תודה לכל העוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני רוצה ליקנות כרטיס מסך למשחקים והתקציב שלי 3000 שח השאלה שלי כזאת חשבתי ליקנות את 6990 HD או להמתין לסידרה החדשה שאמורה לצאת 7XXX אני רוצה כרטיס מסך חזק ביגלל שאין לי אפשרות לCF \SLI שיחזיק לפחות ל3-4 שנים המעבד שלי Q9650 לוח אם ASUS P5P43TD PRO ספק 750W שחכתי של איזה חברה כרטיס מסך שהיה לי 295 GTX
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרגע 8800GT 512mb שלטעמי כבר פג תוקף אני צריך יציאת HD פשוט כ. מסך עד 800 ש"ח שיתאים ל - Q6600 G0 P35-DS3L 2GB 800MHZ 450W
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין האם לקחת אחד 6970 ובעתיד אולי עוד אחד כזה(אני קונה 6950 שנפתח ל6970) או לקחת 2 כרטיסי 6850. המחיר יוצא יותר זול ב100 ש"ח ב6970 ככה שזה מגביר את ההתלבטות שלי.. אני מדבר על כרטיס אחד כזה: http://www.tms.co.il/product/10197 או על 2 כרטיסים כאלה: http://www.tms.co.il/product/8825 מה אתם אומרים? איפה יש השוואות ביצועים להם? והכרטיס הזה יכול להפתח ל6970?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כשנה קניתי את הכרטיס הנ"ל ב 1160 ש"ח והוא התקלקל. החליפו לי למחודש (כי הם לא מוכרים כאלה כרטיסים יותר) וגם הוא היה מקולקל. אני רוצה להחליף בחדש, ורוצה לדעת איזה כרטיסים הם בעלי חוזק זהה או קצת יות חזקים, כדי שאדע מה לבקש. הכרטיס נקנה ב KSP ולכן אני צריך כרטיס שהם מוכרים כיום. מצורף המפרט המלא של המחשב. בתודה מראש, ערן [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קיבלתי תשובה קצת לא מובנת כלומר בגלל ש- CPU 3930 לא תומך באופן מלא ב- PCI-E 3 לא הוכל לקבל 8GT/s ?עם כרטיס 7950 האם זה נכון ? http://www.hardocp.com/image.html?image=MTMzMjYzMjE0MWFLdzBEQjg4T2FfMV8yNF9sLmpwZw== רשום באתר עד 5GT http://ark.intel.com/products/63697/Intel-Core-i7-3930K-Processor-%2812M-Cache-up-to-3_80-GHz%29
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/product/11306 או http://www.tms.co.il/product/10324 אני נוטה לnvidia, שימו לב לזכרון הכפול לhdmi. אבקש המלצותכים. האם מבחינת שידרוג עד איזה שנתיים יכול להיות שעדיף ה6850 כי הוא יותר זמין בשוק?? או שזה שיקול לא רלבנטי. בגדול אני שואל מה יתן לי ביצועים טובים יותר כשיש לי מערכת די חלשה.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם. אחרי שרשמתי לכם את האשכול הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=479574.msg4099466#msg4099466 גיגלתי קצת ומצאתי שיש הרבה אנשים שזה קרה להם בזמן האחרון. לא כל כך הבנתי את הפיתרון אבל הוא לא לקנות כרטיס מסך חדש. ווינדוס 7 פשוט מוציא את הכרטיס משימוש. אין לי מושג למה. בגלל זה באתי לכאן, בשביל לשאול אתכם. מישהו יודע מה הבעיה? מה הפתרון? תודה.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, נדפק לי כרטיס ה8800GTX שלי ואני צריך לקנות חדש,איך הכרטיס מסך ATI RADEON HD5770 ?? מחיר מול ביצועים... האם הוא יסחוב את המשחקים של ימינו ??
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, היום התחילו להיות לי בעיות במחשב. שכאני רואה סרט לדוגמא/ משחק במחשב הכל טוב אבל לאחר כמה דק' מתחילות קטעיות לכמה שניות ואז המסך שחור ולפעמים זה מסתדר וקופצת הודעה למטה שהדרייבר (260.99) נסגר ועכשיו הוא חזר לפעול. הכרטיס מסך שלי הוא נוידיה 9800GTX. לפעמים גם מופיע מסך כחול עם הבעיה 0X00000116. כבר מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש... ניסיתי לראות סרט בכמה תוכנות שונות והבעיה המשיכה. הטמפ' של הכרטיס מסך תקינות לחלוטין. עריכה: הבעיה מתרחשת עכשיו גם במצב מנוחה! תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך המזדקן שלי לכרטיס יותר חדש. הסיבה שבחרתי את ה460GTX היא מכיוון שהוא כרטיס שנותן יחס ביצועים/מחיר מעולה. האם צדקתי? או שקיים כרטיס יותר טוב ממנו בטווח מחירים הזה? רציתי לדעת אם יווצר לי צוואר בקבוק עקב המעבד שלי, ואם כן עד כמה הוא ישפיע. דבר שני רציתי לדעת אם כדאי להשקיע בגרסת ה1GB או להסתפק ב768MB. ניתן לראות את המפרט שלי בצד, ואני משחק על רזולוציה 1680X1050. תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי הרבה אוברקלוקים שעשיתי בעבר, והבאתי את כרטיס המסך לקצה גבול היכולת, הבנתי שOC לכרטיס המסך שלי לא כזה עוזר. אחרי OC הכי רציני שיכלתי לעשות לו(יותר מזה הוא היה קופא), זה היה נותן לי אולי 3 FPS. בתקופה שעשיתי את הOC(לפני הרבה זמן, לפחות שנה) נאמר לי שהכרטיס שלי הוא DDR2, והוא בעייתי מבחינת העלאת תדרים. רציתי לדעת מה עוד יוכל לעזור לי כדי להשיג ביצועים ? תהיה לי תקופה דיי ארוכה של ישיבה בבית, עקב ניתוח שעשיתי, ואני רוצה לשחק קצת, והיה מאוד נחמד אם הייתי משחק בצורה קצת יותר טובה מ20FPS על 1024*768 (במקרה הטוב). רציתי לדעת מה יוכל לעזור לי פה. אולי עדכון ביוס ? הדרייברים הם העדכניים ביותר: 260.99...
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אוקי שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון ואם לא תעבירו לי בבקשה קיבלתי לפטופ חדש עם ווינדוס 7 לא הייתי מרוצה התקנתי XP הכל עובד טוב ההתקנה בוצעה בהצלחה עכשיו צריך להתקין דרייברים אני מגיע לדרייבר של הכרטיס מסך מחפש באתר שלהם מוריד מתקין, זה מראה התקנה בוצעה בהצלחה ומכאן והעלאה כלום, זה לא הוסיף שום דרייבר זה לא הראה את המסך יותר נורמלי אם אפשרויות רזולוציה נוספות כלום שום דבר. המחשב windows 7 ultimate x64 כרטיס מסך ATI mobility Radeon HD 5650 שוב מחשב חדש...
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
חשבתי לשדרג את הכרטיס שלי (X1950PRO) ל4870 X2 הכפול ליבה שמעתי שמצד אחד הוא כרטיס טוב אבל מצד שני מתחמם מאוד אבל חשבתי שאולי היום זה קניה משתלמת (בכל זאת כרטיס כפול ליבה) כי הוא בטח ירד הרבה במחיר ואפשר להוסיף לא קירור... משתלם? עריכה:איזה כרטיס יתאים לי ביותר? (יש משהו עם SVIDEO היום?) המחשב כרגע אם מעבד פנטיום 4 אבל ישודרג :הלוח:ga-g31m-es2l
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם GA-P35-DS3L rev. 1.0 מטרות הכרטיס לפי הסדר הבא: משחקים וחיבור לטלוויזיה FHD לצורך צפייה בסרטי HD. התקציב שעומד לרשותי כ600 ש"ח. תודה מראש כל כל תגובה.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם , ביום שישי האחרון הכרטיס מסך שלי אמר את דבריו האחרונים - לכן אני מעוניין בקניית כרטיס חדש אבל ישנם 2 אפשרויות שלפיהן אני יפעל : - קניית כרטיס מסך בלבד , אבל הלוח אם שלי מסוג EP35-DS3L ואני צריך להיות בטוח שהחיבורים יתמכו בכרטיס המסך החדש , כגון : http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2176 תקציב עד כ - 1000 וחריגה רק עם ההבדל משמעותי , עד 300 . - קניית מעבד + לוח אם + זכרונות + כרטיס מסך , אם החיבורים לא יתאימו אני אצטרך לשנות ולשדרג הכל , במקרה זה התקציב יעמוד על כ - 3000 וחריגה רק אם זה ממש שינוי גדול עד 300 . במקרה זה המארז שלי הוא Antec 900 וספק כוח מסוג TT Though Power 600W תודה לכל העוזרים !!!
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום , יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7300GS 256MB PCI-E OS : Windows 7 שאני גולש באינטרנט לא משנה באיזה דפדפן (FireFox , Chrome , IE9) , הדפדפן נתקע , המחשב מראה מסך שחור וחוזר לעצמו עם ההודעה הבא : גם במשחקים זה קורה . אני משחק כמה דקות והמחשב מראה מסך שחור ונתקע . אני יודע שהבעיה הזו נפוצה מאוד , התקנתי את הדרייבר הכי חדש ומה לא ניסיתי וכלום לא עוזר . אם יש מישהו שבאמת מבין בזה ויודע איך לפתור את הבעיה הזאת שיגיב פה . תודה .
-
- 17 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם , הכרטיס מסך שלי סובל מהתחממות יתר, IDLE הוא מגיע ל80+ וכשאני מעביר ל100% מאוורר הוא מתקשה לרדת בטמפרטורה. החלפתי משחה טרמית על המעבדים אבל זה לא עזר ונראה שימיו ספורים. אם יש לכם עוד רעיונות לאיך לסדר את זה (אולי דרייבר בעייתי כי התקנתי את האחרון ומאז שמתי לב שהוא מתחמם מאוד מאוד מהר) . אם לא אז אשמח להמלצות על כרטיס מסך חדש עד 1000 שקל בהתאם למפרט שמצורף אצלי פה בצד. תודה
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/object/product-geforce-gt-430-us.html שלום לכולם הסיפור הוא כזה קניתי מחשב חדש עם הכרטיס הזה. יש לי כבל DVI HDMI 10 מטר (עובר בקירות) שעבד יפה אבל במקביל אליו היה לי מחובר כבל קואקסילי בשביל הסאונד (לרסיבר). עכשיו אני רוצה לקבל את הפורמטים של HD החדשים TRUE HD וכוליי אני רוצה לשים מתאם HDMI ל DVI בכרטיס ולחבר את זה לרסיבר ומשם לטלויזיה האם יציאת ה DVI בכרטיס זה יכולה להעביר סאונד ווידאו בכבל אחד (מ DVI למתאם DVI/ HDMI ובצד השני HDMI ??? תשובה מיקצועית בבקשה תודה.
-
- 17 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש ומקווה שאני במקום הנכון! נתחיל במיפרט המחשב שלי: מעבד - Q9550 לוח אם - GIGABYTE X48 soc DS5 775 זיכרון - 2X2 GB DDRII 1066MHZ כונן קשיח - WD 1TB 7200 SATAII 64MB מערכת הפעלה - WINDOWS 7 ENTERPRISE 64BIT כרטיס מסך - RADEON HD4890 2GB GDDR5 ספק כוח - TAGAN 700W וכעת לשאלתי, מה עדיף לי לעשות מתוך שני האפשרויות הבאות : 1. לרכוש כרטיס מסך ATI HD6990 4GB - שעולה כ 3000 ש"ח 2 . לקנות עוד כרטיס מסך כמו שיש לי (HD4890 2GB) ולחבר ב "CROSS FIRE" - בעלות של כ 1200 ש"ח. תודה רבה לכולם...
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שמעתי שהוא כרטיס טוב וחזק אבל מצב שני ראיתי כמה פוסטים פה וברשת שיש לכרטיס המון בעיות בייצור שהרבה יוצאים דפוקים משם ושזה פשלה רצינית של נוידיה כמו שראיתי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480034.msg4103526#msg4103526 עכשיו מה הסיכוי שזה יקרה לי גם? כי ראיתי עוד אשכולות כאלה ואני לא מוצא כרטיס שבאותו כוח כמו שלו. ואני קונה את הגירסה של asus directu top 460gx 768mb מ KSP ואני קונה רק מ KSP כי אני קונה את כל המחשב שלי משם
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי הוא- ספק- ss620w מעבד- q8300 כרטיס מסך (נוכחי)- hd5770 חשבתי לשדרג ל- gtx460 768MB שהוא מפיק ביצועים מעולים, ocer מצויין, וזול יחסית. השאלה אם הצ.ב ימנע ממני רכישה כזו או שהצ.ב לא נורא ואני עדיין יקבל ביצועיים טובים?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס GIGABYTE GTX570 עם מסך של סמסונג2233RZ עכשיו בהתחלה הייתי כל הזמן על 100 הרץ במסך והמעלות של הכרטיס היו סבבה לגמרי במצב רגיל היו על 35-38 במאמץ הגיעו גם לפעמיים ל79-71 עכשיו שמתי תמסך כבר איזה שבוע על 120הרץ סתם כרגע שהדלקתי תמחשב נכנסתי לבדוק תמעלות וראיתי 45. חושב להזכיר שזה 10 מעלות יותר מלפני חודש. השינוי היחידי שיכל לגרום לעלייה שכזאת זה שינוי ההרץ במסך.. כרגע הורדתי תהרץ ל60 והמעלות ירדו בטיל ל35 אני מתלבט עם להחזיר ל120,100 נראה לי שהרץ גבוהה מקצר תחיים של הכרטיס תקנו אותי עם אני טועה ועם שווה לי להיות עם הרץ כזה גבוהה בעד טמפרטורה במנוחה גבוהה יחסית
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-