עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eladrevach,

אז ככה החלטתי שאני רוצה לקנות אחד (ובעזרת השם בהמשך הsli יבוא) אבל בינתיים... באתר של ksp (ואני קונה מישם לא ממקום אחר.. ) אני אחרי ביקורות והמון דברים שקראתי וגם לעתיד החלטתי שאני הולך על ה1gb ולא על ה786 וכן כנראה מתוכנן oc עכשיו הגעתי למצב שאני תקוע בין שני כרטיסים סופיים zotac gtx 460 1 gb ו gigabyte gtx 460 1 gb oc הקטע שמימה שקראתי הקירור של הzotac הוא די מעפן... וגם הכרטיס יותר רועש (רק מימה שאני הבנתי תקנו אותי אם אני טועה) אבל הבאנדל שלו אחלה הוא כרטיס יותר יפה והמחיר שלו 1150 מצד שני הgigabyte הקירור שלו פצצה והוא שקט מאוד... אבל הבאנדל לא מי יודע מה הכרטיס לא הכי אהבתי והשאלה גם אם אני אוכל להמשיך את הoc שכבר בא איתו הרבה יותר... וגם המחיר 1270 וגם יש את הino3d…

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  2. באשכול הזה הציעו לי את הכרטיס ATI HD4870 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=473306.0 אחרי שעיינתי בנושאים שבפורומים פה, אני לא בטוח שהוא הבחירה הנכונה קיים כרטיס מסך שעונה על הדרישות שלי, ושווה לקנות אותו? 1. בכללי, מעבר לביצועים טובים במשחקים, אני צריך שיעבוד כמו שצריך עם Aero ולא יעשה בעיות כמו הכרטיס מסך הנוכחי שלי (HD3450 AGP) שאיתו ה- Aero קורס כל הזמן (מי שמכיר את הבעיה של Desktop Windows Manager)... 2. ועוד משהו, אני עובד עם וינדוס 7, לא כדאי כרטיס שתומך ב- DirectX 11? 3. כמובן, שלא יהיה פחות טוב מ- 4870... 4. כרגע אני עובד עם מסך 19 אינץ' LG Flatron L1972H המפרט של המחשב שאני רוצה לקנות הוא: מעבד: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray לוח אם: Gigabyte GA…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני משחק על DX9 ולא הגדרות גבוהות אחריי כמה דקות המשחק קורס כל המסך הופך לחנות צבעים. המשחק נתקע ויש מלא קווים על המסך ואז אני שומע בזזזזזז.. ואז חייב לעשות ריסט הכרטיס מסך שלי הוא HD4850 512MB של Gecube.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by crow3d,

יש לי שאלה מה עדיף? לקנות Powercolor HD5770 ב800 שח או sapphire HD5830 קירור חדש ב845 שח ולהוסיף עוד 20 שח על משלוח? יש לי E8400 INTEL DG41RQ - PCI-E 1.1 2GB KINGSTON 800 MHZ DDR2 שיהפכו להיות ל4 מתישהו Hitachi 320 GB 7200RPM Seagate 250 GB 5400RPM אני מתכנן להוסיף הרד דיסק של טרה ולהעיף הכונן של ה5400 (אולי) ויש לי כרגע ספק כח איזי קול 450 ווט שאותו אני מתכנן להעיף ולהביא סיסוניק 520 וכרגע יש לי מארז קצת צפוף וקצת ג'נרי שיש בו רק מאוורר פינוי אוויר אחורי וזהו - TRENDSONIC MID ATX אשמח לתגובות

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אהלןן, לפני משהו כמו שנה-שנה וחצי קניתי מחשב חדש. את המפרט אתם יכולים לראות בצד ["מפרט מחשב"] בכל אופן, ע"ג המחשב היה מותקן Club3d Geforce 9800GTX עד היום הייתי מרוצה ממנו, עד שבקיץ האחרון, בשיא תקופת החום, הכרטיס מסך התחיל "לחרוק". בערך בפעמיים שבזמן משחק המחשב היה נתקע וארטיפקטים היו מופיעים על המסך. ישר דאגתי לנקות את המחשב, והשתמשתי בתוכנה ע"מ לנתר אחר הטמפרטורות של הכרטיס מסך, שהיו נורמאליות לחלוטין. הכל היה בסדר, ומס' ההתרסקויות הלך והצטמצם עד שזה נפסק לחלוטין. ככה המשכתי עוד חודשיים נוספים בשמחה ובששון, עד שאתמול, לאחר כשעה משחק, המחשב התרסק עם ארטיפקטים. החלטתי שלא להדליק אותו מחדש והשארתי אותו סגור לאורך הלילה. אלא שבבוקר המצב היה רע... קמתי וגיליתי שברגע שאני מ…

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by k22,

ברצוני לקנות כרטיס מסך ואני מתלבט בין 4830 לבין 5670 שתיהם אותו טווח מחירים ואיזה ספק מספיק לקנות אם שדרגתי את כרטיס המסך תודה.

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by galoshri,

אני חדש כאן אז אני לא יודע ממש איך רושמים את הפרטים וכל זה אבל אני צריך כרטיס מסך חדש ויש לי 700~800 שקל לבזבזב עליו (חריגה ל900 מקסימום) מפרט: מעבד: CPUID CPU Name Intel® Core2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz לוח אם: Motherboard Name MSI G31M2 V1 (MS-7383 כרטיס מסך נוכחי: Device Description Intel® G33/G31 Express Chipset Family ספק: 400W LED 12CMF REAL EZCOOL מסך: Proview 777(N) / 786(N) זכרון: SINGLE SIDE 1GB DDR2 800MHZ CEON

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Processor: Intel E6320 Core 2 Duo 1.86 Ghz Mother Board: MSI RC410M2 RAM: Ceon 2GB 667Mhz Power Supply: EZcool 350W איזה כרטיס מסך עד 500-600 שקל הייתם מציעים לי בלי שיהיה לי צוואר בקבוק ושהספק כוח יספיק לי? אני מעדיף של ATI תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אני מנסה קצת תיכנות ב-delphi, אז מתוך עניין ולאור החשיבות שמייחסים פה בפורום להספקם של כרטיסי מסך, כתבתי איזה כלי נחמד שיעזור לכם לחשב חשבון חשמל חודשי\שנתי על כרטיס המסך \ רכיבים אחרים או כל המערכת. התוכנה פשוטה - מזינים צריכת חשמל ידועה במנוחה ומאמץ, מס' שעות (יומי\שבועי) שהמחשב ב-idle, מס' שעות (יומי\שבועי) של גיימינג והתעריף של חברת חשמל (קילו-וואט לשעה) ניתן לשינוי במידת הצורך (עם או בלי מע"מ). לוחצים על כפתור חישוב ומקבלים תוצאה. הקובץ מצורף... אם יש בקשות\הצעות אני כאן. עדכון: צורפה גרסא אחרונה 1.0.3. [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 9.7k צפיות
  10. EVGA נותנים שנה אחריות אבל הבנתי שיותר טובים ואכותיים. INNO3D עם שנתיים, עדיף ללכת עדיין על EVGA? תודה!

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. מישהו התנסה עם הכרטיס הנ"ל ( http://www.tms.co.il/product/10197 ) והצליח לפתוח אותו ל-6970? אם כן, זה היה מסובך?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by moshe_91,

שלום לכולם יש לי מחשב שתאכלס אי אפשר להגיד לפני כמה זמן הוא .. תמיד שיפרתי אותו . בכל מקרה הנה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8mb (Big Typhoon) לוח אם: Gigabyte GA-EP31-DS3L ספק: Tagan Piperock 500W TG500-BZ זכרון: Corsair XMS2 DHX CM2X2048-6400C4DHX 4GB DDR2 כרטיס מסך: HIS ATi HD4870 512mb דיסק קשיח: Samsung HD103SJ 1TB דיסק קשיח 2: Samsung HD322HJ 320GB אני פוזל לכיוון ה - gtx 550 ti .. השאלה שלי בעצם היא כזאת .. האם הספק יחזיק את המערכת עם הכרטיס הנ"ל ? האם המעבד לא יעשה צוואר בקבוק לכרטיס ? תודה מראש, משה

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. קניתי היום את הכרטיס מסך הזה http://www.tms.co.il/product/11308 כדי שאני יוכל להרציץ את הפרו על הרזולוציות הטובות ביותר.. עכשיו שאני משחק המשחק עדיין מגמגם טיפה ולא זז חלק חלק ולא מרגיש ממש שינוי.. היה לי את הכרטיס מסך 220 GT מה דעתכם בנושא?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by FME,

אהלן, אני בקרוב קונה מחשב חדש ואני לא יודע איזה כרטיס עדיף. אני מדבר על הגרסאות האלו: GTX660TI של MSI : http://www.tms.co.il/product/11875 קראתי עליו ביקורת מצוינת פה באתר - הבנתי שבFHD הוא פחות טוב מהHD7950. (רשום בסיכום - ביצועים לא עקביים בFHD). לבין הגרסה הזו של הHD7950 של sapphire: http://www.tms.co.il/product/11521 עליו אני לא מצאתי ביקורת ברשת אז פה אני צריך עזרה. למי מבין השניים יש יכולות קירור טובות יותר? מי צורך יותר חשמל? האם הקירור שלו יספק אותי (לא עושה OC לצערי - מפחד ומחוסר ידע) צריך לציין * יש לי מעבד I5 2500 - האם יהיה צוואר בקובוק מורגש? קונה מסך FHD הרכבתי לעצמי מפרט (בעקרון לראות מחירים - שאני אדע מתי אני אקנה אני ארכיב שוב באתר שממנו אני קונה) ושילב…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by annie,

שלום לכולם, אשמח לדעת איזה כרטיס מסך אצטרך כדי שיאפשר לי חיבור 3 מסכים במקביל. (במסגרת רכישת מחשב חדש למטרות הבאות: מסחר יומי בבורסה; עריכת תמונות ווידיאו- כתחביב, אינטרנט, סרטים, מוסיקה..) אודה להתייחסותכם המהירה

• 18 תגובות
    • 5.3k צפיות
  16. שלום, חזרתי מחו"ל וגיליתי כי כרטיס המסך שלי שבק חיים :-( וכעת אני משתמש ביציאת הVGA שיש בלוח האם שלי :-( :-( אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך בסיסי אך טוב. מה שחשוב זה יציאת DVI ותמיכה ב-HD, ושיאפשר הרצת משחקים בינוניים (כמו sims) בצורה חלקה. וכמובן, שלא יהיה יקר מדי. על איזה כרטיס הייתם ממליצים? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by mana1111,

אהלן חברים, להלן מפרט המחשב: שימוש עיקרי: רוב השימוש לצרכי לימודים (בעיקר אינטרנט, תוכנות אופיס וכד') עם זאת, מטרת השדרוג לשיפור חווית משחק מערכת הפעלה: Windows 7, 32. מעבד:Intel Core 2 Duo E6750 2.66 GHz 1333MHz FSB . זכרון: 1GB X 2 – DDR-2 800Hz. כרטיס מסך: MSI NX8600 GTS 256DDR3. ספקכחEZCOOL JSP450p 12N 450W . כונן קשיח: 500Gb 16MB SATA2 WD . לוח אם: ‏ GIGABYTE‎ G41M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, VGA, PCI-E. ‏ מסך: 19 אינץ' 1024x1280. ברצוני לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי בכרטיס חדש ומתקדם יותר בכדי לשפר את חווית השימוש במשחק Cities XL. למיטב הבנתי, אופי השדרוג והרכבו משתנה בין חומרה כזו או אחרת וכן אינו אופטימלי בכל מצב. …

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by RobiNooB,

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814131378 משום מה תמיד כרטיסים של POWERCOLOR הם הזולים ביותר ... מעוניין בכרטיס הזה מחו"ל (דרך חבר) אך מכיוון שזה מחו"ל האם אפשר לסמוך על חברת POWERCOLOR בתור מוצר אמין ? יש לי נסיון בעיקר עם SAPPHIRE ולא התקלקל לי בחיים שום כרטיס שהיה לי שלהם..... תודה ! נ.ב הכרטיס עולה כ600 שקל ...האם יעצר במכס ?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. בליזארד שחררה את המפרט הרשמי המומלץ כדי לשחק בדיאבלו 3: Windows® Vista/7 (latest service packs) Intel® Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 5600+ 2.8 GHz 2 GB RAM NVIDIA® GeForce® 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or better מתוך האתר הרשמי אני לא עומד בדרישה של כרטיס המסך כרגע. ראיתי מיליון כרטיסי מסך זולים שנחשבים טובים בהרבה מ HD4870 למשל Sapphire ATI Radeon HD5750 1024MB GDDR5 הבעיה העיקרית היא שיש לי ספק כח של Enermax 400W וזה מסתבר לא מספיק לכרטיסים "חדשים". לעצתכם אודה!

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by ElectroRage,

מה קורה תראו אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת כמה דברים אם יש הבדל בין (EVGA 570GTX(P3-1577-KR-012 לבין (Gigabyte 570GTX (GV-N570OC-13i אני רוצה לדעת אם יש הבדל גדול בביצועים ובשקט ואם ב GIGABYTE 570GTX OC ה oc פוגע בכרטיס או במשהו בכללי תודה למי שעוזר כי אני לא בטוח בנוגע לזה וגם ראיתי ש ה oc עושה לאנשים בעיות

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. לאחר הרבה מריחות, הגיע סוף סוף הרגע לשדרג את הכרטיס מסך. אין לי כבר גם ברירה האמת, הכרטיס הנוכחי קורס יותר ויותר וזה מפריע לי לתפקוד המחשב. בכל מקרה, אם זה רלוונטי אז אפרסם את המפרט שלי קודם: מעבד Intel Q9550 זיכרון 8GB ram ספק כוח קרוסייר 500W לוח אם EP43 של ג'יגה בייט (יציאת PCI Express X 16 אחת) כרטיס מסך נוכחי HD4870. כפי שציינתי בכותרת, אני מתלבט בין מספר כרטיסים, שהם בסך הכל עד תקציב של 2000 ש"ח. השימושים שלי הם גיימינג (BF3 לדוגמא), תכנות (לא רלוונטי במיוחד לכרטיס מסך אבל נציין בכ"ז), עריכת סרטים, סרטים HD ובקרוב 3D. לכרטיס מחוברים נכון לעכשיו שני מסכים, אני לא יודע איך לבדוק את הרזולוציה הכללית שהם יוצרים אז אגיד לחוד מה כל אחד נותן. מסך אחד 1440X900 (זה המסך המשנ…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by dominic16,

שלום יש לי 8800GT Q6600 ולום אם אם PCIE 1 השאלה אם אני יקנה אחד מהכרטיסים החדשים (7950/870 או מתחרה של NVIDIA לכשיצא) הרוחב פס המוגבל שי ל PCIE1 לא יגביל יותר מידי את הכרטיסים האלו וגם האם המעבד לא יעשה יותר מידי צוואר בקבוק לכרטיס המרפט המלא בצד

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by alex28,

תקציב:700 חריגה מקסימלית:700 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס?: גיימינג: משחקים חדשים אם בחרת בעריכה :AUTOCAD האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? לא רוצה OC חנות: איפנ הכי שווה לקנות? המפרט של משחב שלי הוא: ASUS P7H55D-M EVO (H55) – mATX Intel Core I5 650 3.2GHz 4MB LGA1156 THERMALTAKE PUREPOWER RX 500W ומסך בגודל של 23 ה'נץ 1920X1080 שהכרטיס מסך יהיה שקט וטוב

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Danits1,

יש לי את כרטיס המסך NVIDIA GTX460 , יש לי מסך SAMSUNG 2333HD. אני לא מצליח להבין למה כל פעם שאני מחבר את המחשב בכבל HDMI האיכות יורדת לגמרי, רואים באיכות של שנות ה90'. יש לציין כי החלפתי כמה סוגי כבלים של HDMI, כך שהבעיה לא בכבל אולי בהגדרות של הכרטיס. עוד דבר שיש לציין, כשאני משתמש בכבל VGA פשוט האיכות טובה מאוד. אני רוצה HDMI כי הוא מעביר לי גם תמונה וגם קול. אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אני מברר את הנושא בשביל חבר, שיש לו כרטיס של ATI 5870 ועכשיו הוא החליט שהוא רוצה לעשות SLI/CROSSFIRE אך אינו מצליח למצוא באף חנות את אותו הדגם שיש לו , הוא רוצה לדעת אם הוא יכול לעשות CROSSFIRE/SLI עם כרטיס גרפי אחר ואם כן עם איזה מומלץ? אה והאם בכלל שווה לו לעשות מערך של שני כרטיסים במקביל או עדיף בכלל לכל היותר לשדרג בעתיד לכרטיס אחר יותר טוב במקום הישן?

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.