עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by orior666,

בתור מישהי שלא כל כך מבינה במחשבים, רציתי לדעת מה ההבדל... אני רוצה להתקין כרטיס מסך חדש כי הכרטיס הנוכחי חלש מידיי בשביל משחקים כבדים, והדבר היחידי שאני יודעת הוא שאני צריכה כרטיס PCI. הבעיה היא שיש שני סוגים...רגיל ואקספרס...איך אני יודעת איזה מהם אני צריכה? תודה מראש=)

• 18 תגובות
    • 5k צפיות
  2. מישהו התנסה עם הכרטיס הנ"ל ( http://www.tms.co.il/product/10197 ) והצליח לפתוח אותו ל-6970? אם כן, זה היה מסובך?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by uzibu,

צריך מסך CRT 17 תקציב : 1000 + - שימוש: משחקים. מנסיון מה אתם ממליצים?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי, אני מנסה להחיות את המכונה הישנה(מחשב בן 4 שנים): פנטיום 4 - 2.6 GHZ לוח אם ABIT - IS7 1GB -RAM כרטיס Geforce FX 5200 עובד על XP. אני מחפש כרטיס AGP (אין סלוט PCIe) שיהיה טוב למשחקים ישנים יותר (doom3, halflife2, battle for middle earth), אבל שגם יתמוך ב-direct X 10 או לפחות direct X 9c (לדוגמא כדי להריץ את Dreamfall כמו שצריך..) יש טעם לנסות להריץ direct X10 על המכונה הזו?(או שה-cpu יהיה צוואר הבקבוק?) מחפש כרטיס שלא "יתבזבז" על CPU ישן יחסית..אבל לא מתכנן מחשב חדש בעתיד הקרוב.. שקלתי כמה אופציות: 1. Sapphire ATI Radeon 2600 XT, 256MB GDDR3, 128Bit, AGP (זכרון מהיר ותומך ב-direct X10 - איך המעבד שלו?) 2. Palit ATI Radeon X850 XT, 256MB, AGP (אומנם רק DDR2 אבל אומרי…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום, אני עושה שדרוג למחשב. כבר קניתי לוח אם, מעבד וזכרונות, נשאר לקנות רק כרטיס מסך. אני מאוד אשמח לקבל המלצות לכרטיסי מסך בתקציב של עד 600 ש"ח אם צריך לחרוג מעט מהתקציב אז אני מוכן. הפריטים שקניתי הם: מעבד: AMD Phenom II x4 955 3.2 GHz זכרונות: G.Skill 4GB 1600MHz CL7 לוח אם: Gigabyte MA785GMT-UD2H תודה על העזרה !

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך בעל תושבת PCI EXPRESS (לאח שלי), הכרטיס צריך להיות בעל יציאה של TV OUT!!! מטרת הכרטיס: משחקי מחשב. המחשב עצמו: מעבד 2.6 Dual Core לוח של אינטל (לא יודע איזה, אבל הוא בעל תושבת PCI EXPRESS) זיכרון 512MB תנו את ההמלצה הכי טובה עד 350 ש"ח. תודה מראש

• 18 תגובות
    • 960 צפיות
  7. אני מתלבט בין 3 כרטיסי מסך PowerColor X800GTO VIVO 256MB PCI-EXPRESS SAPPHIRE X800GTO 256MB PCI-EXPRESS SAPPHIRE RADEON X1300 256MB PCI-E אני יודע שהx1300 לא יותר טוב מה-gto אבל המחיר שלו הוא ממש קטן יחסית לgto אני לא מעוניין באוברקלוק אז על מה אתם ממליצים?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. יש לי 3 שאלות: 1.אני הולך לקנות מחשב ואני מתלבט בין שני כרטיסי מסך: Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCI-E BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC VERSION מה יותר טוב מבניהם בביצועים של המחשב? 2.יש לי מסך 17" אינטש ואמרו לי לקחת את הגרסה של 320 וככה לחסוך במחיר זה כדאי? 3.אם אף אחד מהם לא טוב... אז של איזה חברה לקחת מפרט של המחשב: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון G.Skill DDR2 1024MBX2 667Mhz CL5 מארז NZXT LEXA ספק כח ThermalTake ToughPower 600W מסך Philips 107S Standard Series 17" CRT Monitor כתבתי את המסך בשביל שתגידו לי אם הכרטיס ינצל את עצמו מספיק תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by pergola,

לא חשוב לי אם הוא לא מספיק חזק .. הוא משתלם ביחס ביצועים מחיר..?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם ... אני צריך עזרה. יש שני כרטיסי מסך שברצוני לשאול לגביהם. מי מהשניים טוב יותר לביצועים ומשחקים ומה תמליצו לגביהם. 1. geforce MX 4000 2. Geforce4 MX 440+ AGP 8X תודה רבה על העזרה.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. ניסיתי לפני כמה ימים אבל אף אחד לא הגיב אתם חיבים לעזור לי אני דופק את הראש בקיר אין לי מושג בזה. המחשב שלי: P4 2G 512 זכרון כרטיס מסך ASUS AGP*4 מסך LCD 15 של חברת JTC. את הכרטיס אני למשחקים נטו. הכרטיס היחידי שראיתי הוא זה (בקישור) אני לא יודע אם הוא טוב (שווה את הכסף) מתאים או אם יש משהו טוב יותר באותו כסף בבקשה תעזרו לי שבת שלום לכולם

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. עדיף קצת פחות . פשוט הכרטיס מסך הקודם שלי - WinFast PX7900 GT TDH נדפק (מראה פסים אדומים על הצג) בקיצור קיבלתי זיכוי . אפשר המלצה לכרטיס מסך טוב עד 2000 שקל תומך DX10 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה : WinFast PX8800 GTS TDH 640 MB

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם ברצוני לעשות סוג של סקר ולבדות את תלות הביצועים של כרטיס זה או אחר בהספק שאותו כרטיס צורך. אני יודע שיש מספר כרטיסים שיש להם יותר מחריץ אחד לחשמל אך כמובן אני לא יודע את כולם, לכן אני צריך את עזרתכם על מנת לעשות את הרשימה ולפרסם את המסקנות בהמשך.

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. שלום לכולם, אין לי שום נסיון עם כרטיסי מסך של ATI וזו לי הפעם הראשונה שאני נתקל ב-Catalyst - אז תהיו עדינים... אני מעוניין לחבר מחשב עם כרטיס מסך X1600 לטלוויזה דרך יציאת S-Video ולעבוד במצב Clone. עם NVIDIA החיים קלים בתחום הזה אבל עם ה-Catalyst אני פשוט לא מוצא את רגליי וידיי. אין בעיה פיזית של חיבורים מכיוון שאני מצליח להפוך את ה-TV ל-Primary Display ואז רואה את המחשב על הטלוויזיה, אבל רק עליה... למישהו יש עצות מה צריך לעשות על מנת לגרום לדבר הזה לעבוד? תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. באשכול הזה הציעו לי את הכרטיס ATI HD4870 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=473306.0 אחרי שעיינתי בנושאים שבפורומים פה, אני לא בטוח שהוא הבחירה הנכונה קיים כרטיס מסך שעונה על הדרישות שלי, ושווה לקנות אותו? 1. בכללי, מעבר לביצועים טובים במשחקים, אני צריך שיעבוד כמו שצריך עם Aero ולא יעשה בעיות כמו הכרטיס מסך הנוכחי שלי (HD3450 AGP) שאיתו ה- Aero קורס כל הזמן (מי שמכיר את הבעיה של Desktop Windows Manager)... 2. ועוד משהו, אני עובד עם וינדוס 7, לא כדאי כרטיס שתומך ב- DirectX 11? 3. כמובן, שלא יהיה פחות טוב מ- 4870... 4. כרגע אני עובד עם מסך 19 אינץ' LG Flatron L1972H המפרט של המחשב שאני רוצה לקנות הוא: מעבד: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray לוח אם: Gigabyte GA…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Satlan,

השאלה שלי במלואה בכותרת, חבר'ס, תעזרו לי להחליט, מה עדיף, לקנות מייד את ה-6800GT, או לחכות טיפה ולהוסיף עוד איזה 300 שקל ולקנות את ה-7800GT ? בתודה מראש לכול העוזרים

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by uriby,

על פי ההמלצה במפרטים חיפשתי כרטיס מסך 6600LE. הכרטיס הזול ביותר עולה 385 ש"ח (הזמנתי ב-PCCHIP כרטיס של Leadtek ב-333 ש"ח והתקשרו שלא מיוצר יותר וניסו למכור לי 6600 במחיר יקר יותר. נראה לי סתם תרגיל למשוך לקוחות). חיפשתי ב-eBay וניתן לקנות כרטיס 6600GE ב-GPB51, בערך 420 ש"ח, כולל משלוח לארץ. באתר של nVidia לא מצאתי התייחסות לצ'יפ כזה אלא רק 6600LE, 6600 ו-6600GT. המוכר כתב לי שזו מהדורה מוגבלת. על פי הנתונים קצת יותר חלש מ-6600GT. קישור לאתר היצרן: http://www.galaxytech.com/news/listst1.asp?s_id=13 האם ידוע לכם משהו והאם משתלם במחיר זה? אני יודע שבמפרט כבר לא ממליצים על צ'יפ זה אבל במחיר זה אני לא רואה אלטרנטיבה טובה יותר

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. קצת רקע.. בהצלחה הזמנתי Ge Force 4 TI4600 מPCH... ואז פתחתי פה אשכול על אם זה יעבוד טוב.. אז אמרתם לי שעשיתי טעות ושהייתי צריך להזמין R9500 PRO כי הוא הרבה יותר משתלם ובעל ביצועים יותר טובים (כשמפעילים AA AF) וכל מני דברים כאלה.. אז שיניתי את ההזמנה שלי. לכרטיס ATi Radeon 9500 PRO... ואני מחכה כבר שבוע וחצי ועדיין אין סימן... גם יש פה אנשים שכתבו שהם מחכים לכרטיס מאוד מאוד הרבה זמן... וגם כאלה שכל הזמן אומרים שהוא יגיע לפחות עוד חודש... אז השאלה שלי... נגיד שהייתם במקומי. האם כדאי לי לשנות את ההזמנה בחזרה ל Ge Force 4 TI4600 ולהיות בראש שקט ולא לחכות לרדאון לפחות עוד חודש (כמו שכולם אומרים) ? מה לעשות.. אין לי סבלנות.

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by nehmia,

השאלה כתובה בכותרת... נ.ב. ..שרפתי את הקודם...

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום אני מחפש מנוע גרפי מקצועי, משהו פצצתי.........

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. מ - BEHARDWARE. ניתן לראות שהמינימום כיום למשחקיות סבירה בכרטיסי LOW END זה 7300GT או 1300XT. סקירה יפה...

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. hay guys יש לי כרטיס מסך 6800gt שעדיין נימצא במיסגרת האחריות שלאחרונה החזיר את נישמתו לבורא . היתבשרתי שיש נכונות להחליפו ,אולם אין יותר כרטיסים כאלו ולכן הוצע לי לקחת במקומו x1800xt 256mb ללא תוספת מחיר מה דעתכם,האם כדאי? ( לצערי ,אני לא כל כך מעודכן בהיתפתחויות האחרונות בשוק כרטיסי המסך) האם מומלץ להוסיף עוד כסף ולקחת את הגירסא של 512mb של x1800xt ? או שאולי בכלל עדיף להוסיף סכום משמעותי ולקחת x1900xt? תודה מראש על כל הצעה ורעיון הערה חשובה: אל תתיחסו למיפרט הקיים שלי . הכרטיס מיועד עבור מערכת חדשה.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. http://www.xbitlabs.com/news/memory/display/20060214062714.html מהירות 3.20GHz שזה מהירות אדירה פי 2 ממה שיש היום בכרטיסי מסך !!!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יחובר למחשב פשוט פנטיום 4 ספק כוח ג'ינרי פשוט וכ"ו בעבר היה פה 7600gt שנעלם משומה ... בכל מקרה המשחקים יהיו mu וקצת nfs אם זה יתאפשר בזכות הכרטיס מסך לא מתחנן לשדרג את כל המחשב אז בבקשה לא להציע את זה ... רק את הכרטיס מסך המומלץ העדכני לשימושים שלי .. *עדכון בעמוד השני בתודה מראש junior_mg ליאור

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. ביצועים 4K: רעש בDB: טמפרטורה במנוחה ובמאמץ: כמות זרם במאמץ: נראה שהפיניקס והGameRock הם המנצחים במבחן הזה. מקור: https://www.computerbase.de/2016-07/geforce-gtx-1080-partnerkarten-vergleich-test/ קרדיט לOverclock.net

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.