עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קראתי את כל הדיונים מהשבועות האחרונים, הדגם שאני נוטה לקנות הוא ה VIEWSONIC VP171 אני לא משחק משחקים והכי חשוב לי זה שהאיכות תמונה תהיה טובה וכמובן שהמסך יהיה אמין ומחברה אמינה, על איכות אני לא מתפשר. התקציב לא ממש מוגבל, תנסו לא לעבור את ה2800 ככה, יש דגם יותר מומלץ מהוויסוניק?

• 34 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by שלמה הדג,

הזמנתי מחשב ובו כרטיס מסך 6800GT של ג'יגהבייט. והיום אמרו לי שהמאווררים שלהם כושלים מהר ואי אפשר לסמוך עליהם. רציתי לדעת אם לשנות את ההזמנה כל עוד אפשר. - תודה.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by sof,

אני רוצה לקנות כ מסך חדש התקציב שלי לא עומד על הרבה כפי שאתם רואים מצד שני המשחקים שאני משחק בהם לא דורשים יותר מדיי ... ככה שההתלבטות שלי היא בין השניים מה יותר טוב?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by SoapSeller,

אני מחפש כרטיס מסך יעודי ל2D, משהו שיוכל לסחוב מסכי פוטושופ כבדים ללא קפיצות ויציג איכות צבעים גבוהה. לא אכפת לי בכלל מאיכות ה3D ואני מוכן להשקיע עד מחיר של ג'י פורס חדש... השאלה היא אם בכלל מייצרים כרטיסים כאלה עדיין ואם ניתן להשיג אותם בארץ. למישהו יש רעיונות?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by danielimbar,

בניתי מחשב חדש וקניתי בשבילו את ה730GT עכשיו אני קצת מתחרט שקניתי בזול כי היה עדיף להשקיע על כרטיס מסך כסף בגלל שאני משחק במשחקים במחשב ופוחד שהוא יריץ לי אותם על איכות יחסית נמוכה המחשב עוד לא מוכן לגמרי אבל רציתי לדעת איך ה730GT הוא טוב ושווה את המחיר שלו?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by dadzik,

ה980ti לא בתקציב שלי ולא מעניין אותי. אני עדיין בטוח שהתמונה הזו רלוונטית עכשיו יותר מתמיד:http://wccftech.com/wp-content/uploads/2014/12/Nvidia-Geforce-GTX-960-GTX-960-Ti-GTX-960-Ti-Ultra.jpg כי הכל נראה הגיוני, למרות שלא הגיוני לי לראות שני כרטיסים בין ה960 ל970. בכל מקרה.. אני מחכה לו בקוצר רוח, ואני כבר מיואש לכרטיס חדש. השאלה היא מתי AMD יוציאו את הכרטיסים שלהם כבר..

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. הי בעבר הינו משתמשים בתוכנה בשם fraps הבעיה שתמיד זה היה מוריד מהביצועים! הבנתי שבכרטיסים האחרונים קיים ציפ שמסדר את העניין בלי לפגוע כלל! אך לא מצאתי שם מידע או תוכנה שאפשר לעשות זאות! אשמח לקבל הסבר בבקשה!

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום לכולם. כרגע יש לי כרטיס מסך: nvidia geforce gtx 650 ti boost 2gb ram. מעוניין לשדרג לכרטיס שיוכל להריץ את המשחקים הנ"ל: Halo Wars Definitive SNIPER ELITE 4 TEKKEN 7 TitanFall 2 לא חייב שהכרטיס ישרת אותי לעתיד הרחוק צריך שהוא יהיה רלוונטי רק לשנה וחצי הקרובות ושהוא יריץ אותם סבבה. תודה לממליצים !

9. Started by shlomibandit,

מה הייתם קונים? 2070 סופר ב500 דולר מאמזון , או 5700 xt ב409 דולר אמזון ? גירסת oc בשני המקרים שלושה מאווררים גיגבייט. מסך 29 אולטרה וויד 2560x1080 רזולוציה, ריענון 75 הרץ. מעבד 3700X 32gb ram rm850x corsair שווה אולי לבדוק 1080ti יד שניה? (מאמין 1500 שח ככה)

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. זה הכרטיס שלי: asus geforce2 gts\ v7700 pro deluxe 64mb sgram. הוא עלה לפני כשנתיים 1700 שקל, לאיזה כרטיס אפשר להשוות תביצועים שלו? *כל משחק עולה לי בהגרות מקסימום ואין בעיות.

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אז ככה- הרבה זמן לא ראיתי צורך בשידרוג חומרה למחשב כיוון שמה שיש שם עכשיו (athlon 64 3500+ ו-Geforce 8600 GT) עשו את העבודה עבור כל דבר שרציתי. עכשיו אני רוצה לשחק בדברים קצת... יותר מתקדמים, כמו למשל Hawken, ומה לעשות, זה כבר לא כ"כ מחזיק טוב. עכשיו, עוד בערך שנה הצבא חוטף אותי מהבית, ולכן קניית מכונה חדשה ועדכנית היא דבר שדי חסר טעם לדעתי, ולכן הגעתי למסקנה שזהו כבר השלב של עבודת הטלאים. מעבד מצאתי ביד 2 פנום II X3 720 ב200 שקל , ואני אחליף איתו את האתלון שלי. כרטיס מסך זה כבר יותר בעייתי. אני מוכן לשלם עבורו עד 250 שקלים, ולחרוג בעוד 100 שקלים מקסימום, ורק אם ממש ממש כדאי. אם אני קונה חדש אני מעדיף בKSP, כי זה קרוב לי וזול. מה הכי מומלץ שם? כמובן שאם אתם מוצאים לי משהו…

12. כאשר מציגים סרט ב-MEDIA PLAYER או תמונה במציג התמונות של WINDOWS, המסך הופך שחור למספר שניות ואז מופיעה השגיאה (מצורפת תמונה). לאחר מכן המחשב עובד רגיל. התופעה החלה לאחר שעדכנתי את הדרייבר לכרטיס מסך לגירסא 258.96. הכרטיס מסך הוא FUJITSU GT220 צ'יפ של NVIDIA כמובן. מערכת הפעלה 64BIT WINDOWS 7. הסרתי את הדרייבר והתקנתי מהדיסק שמגיע עם המחשב והתופעה עדיין קיימת גם בדרייבר הישן. החום של ה-GPU נורמלי בסביבות 64 מעלות. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by DAVIDKI19,

MSI PCI-Ex Radeon HD6950 Twin Frozr II/OC 2048MB GDDR5 (256bit) (810/5000) (2xDVI, HDMI, 2xDisplay Port) (R6950 Twin Frozr II/OC) הבדל של 25 דולר MSI PCI-Ex Radeon HD6950 2048MB GDDR5 (256bit) (800/5000) (2xDVI, HDMI, 2xDisplay Port) (R6950-2PM2D2GD5) או GTX 570 שעוד יותר יקר? את ה 6950 אני אפתח ל 6970 אם הדגם עם הקירור הלא רגיל יהיה יותר טוב? 6950 פתוח ל6970 +OC יהיה יותר טוב מ GTX570

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. לאור מתקפת הכרטיסים המגיעים עם קירור פאסיבי ישירות מהמפעל, חשבתי לשאול מה אתם חושבים על זה. האם זה גימיק? האם יש מקום לכרטיסים כאלו גם מחוץ למחשבי מדיה? ואם אפשר לעשות איתם בכלל OC לדעתכם? (האא כן, וקחו עוד קצת תמונות של הכרטיס החדש של GeCube) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by t-mac1,

שלום, יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 6600GT 128MB כבר יותר משנה וחצי (אחרי החופש יהיה שנתיים), ויש פול משחקים שאני מעלה אותם על רזולוציות נמוכות ואני אשכרה רואה את המשחק כמו ציור (כמו הקולין מקרי דירט, וגאס ועוד...). עכשיו, נראה לכם שהכרטיס שלי כבר מת וכדאיי להתחיל לחפש אחד חדש? תודה...

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by dudubitn,

שלום הרכבתי היום את הכרטיס מסך מסוג gigabyte gv-n740d5oc-2gi לכרטיס יש אופציה לחיבור חשמלי של 6 פינים . הכבל החשמלי המצורף מתפצל ל2 חיבורי חשמל. לא מצאתי הסבר על החיבור הזה, הדבר היחידי שכתוב בדף ההסבר: "אם יש צורך חבר את הכבל החשמלי" (בתירגום מאנגלית) הפכתי את האינטרנט לא מצאתי הסבר לגביי הכרטיס הזה ומה מטרת החיבור. כרגע הכרטיס מסך מחובר לחיבור החשמלי הנ"ל וחיברתי את את 2 היציאות לספק כוח במחשב (700W). מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר? האם יש צורך? האם באמת צריך לחבר את 2 היציאות לספק כוח?

17. Started by Rockstatement10,

כרגע יש לי את הכרטיס הזה ומסך 1600X900 אני מתכנן השבוע לקנות מסך חדש של FHD.. איך הכרטיס הזה מסתדר עם המשחקים החדשים ברזולוצייה שכזו? תהיה ירידה משמעותית בביצועים? הכרטיס הוא 1GB

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by lior47,

צהריים טובים! רציתי לדעת מה הייתם ממליצים מבין 2 הכרטיסים האלו כאשר ה- vapor עולה בערך 200 ש"ח פחות מאשר ה- R9 290. בנוסף, באתר של sapphire ממליצים לכרטיסים האלו ספק של 750W.. זה באמת נחוץ?? לא מספיק FSP RA-550 ? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Pantelemon,

אני מחפשת כרטיס מסך שיתאים למחשב שלי, שימוש בעיקר למשחקים ברמה בינונית פלוס מבחינת מינימום כרטיס מסך (ברמה של NVIDIA GeForce 7900 GS ומעלה). אני יודעת שקשה למצוא כרטיס מסך טוב במחיר כזה אבל אם יש משהו באזור המחיר הזה... ההבנה שלי בחומרה מאוד בסיסית אז אני פשוט אצרף צילום של Everest: ועוד שאלה אחת - איך אפשר לדעת אם כרטיס המסך הנוכחי שלי מובנה? ואם כן, מה לעשות איתו כשאני אתקין כרטיס חדש? תודה רבה, יעל

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. האם עדיף להשקיע בכרטיס מסך עם זיכרון יותר גבוה או שעדיף להשקיע ברוחב פס יותר גבוה?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום, מיקדו אותי על הכרטיס הזה: ATI Radeon HD4850 512MB איזה חברה עדיף לי Gigabyte או Sapphire ? (שניהם באותו מחיר בערך) זה כרטיס מספיק טוב בשביל להריץ באיכות טובה משחק כמו GTA החדש? זה שאר המפרט: לוח אם ‏MA770-UD3 405 ש"ח מעבד פנום 2 920 1062 ש"ח זיכרון A-DATA 4GB 800MHz HEATSINK 254 ש"ח דיסק קשיח ‏1TB 7200RPM, 32MB, SATA II‎ wd 520 ש"ח כרטיס מסך Ati 4850 512 hdmi או Gigabyte או Sapphire 750ש"ח מארז Mustiff M603 208 ש"ח ספק כוח Thermaltake 500Watt 346 ש"ח

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום חברים, אני קצת בבעיה.. יש לי כרטיס מסך Nvidia 8500GT ואני מת להיפטר ממנו בצורה מטורפת. עכשיו המפרט שלי הינו כזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz זיכרון: 2 ג'יגה זיכרון (של 667 מגה הרץ) לוח אם: Asrock ConRoe1333-D667 ספק כוח: ג'נארי, של כ 450-480 וואט. (עד עכשיו לא היו בעיות, כשנתיים) עכשיו התכנון שלי הוא ללכת על הכרטיס הבא: ‏Zotac‎ - ‏GTS 250 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ עולה כ-610 ש"ח. אך השאלה שלי היא האם הוא מתחבר על הלוח אם הנ"ל והאם מומלץ לי לחבר כרטיס מסך שכזה על מחשב כמו זה? שלא יהיה איזה מצב שישרף או משהו חחח... אז באתי להתייעץ איתכם. אשמח לתגובות והצעות =] תודה.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. מאוד נמוכה.. ואני לא מבין למה אני כבר נואש.. אני מקבל רק 7080 בהכי גבוה לכרטיס מסך מסוג גי פורס 3 200 של אסוס מעבד 1900 אי אמ די 256 זיכרון 266 אני לא מבין עדכנתי ביוס וזה נהיה אפילו יותר איטי חברה פעם זה היה 7150 אז כמה שאלות לי אליכם 1- האם זה תוצאה לא טובה או שאני סתם חי בסרט 2-איזה הגדרות ניתן לשנות בביוס כדי לשפר תמהירות יש לי לוח אם מסוג 7vrxp ver1 3-האם ההרץ שעובד על המסך 60 או 100 אמור לשנות את ההבדל... בבקשה תעזרו לי בהקדם האפשרי

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. יש לי 1300 שקל לכול היותר איזה כרטיס מסך אתם מציאים לקנות ??? (לא חייב בכול הכסף) ואיפה כדאי לי לקנות : אני רוצה כרטיס שיהיה חזק במשחקים (כי המחשב שלי מחובר למקרן של 200 אינטש ויותר אז קחו לצות ליבכם לפני שאתם מציאים) ויהיה אמין שאין הרבה בעיות איתו בהתקנה ולאחר מכן...

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by WarMachine,

אז אחרי שצחקנו , השמצנו , ולא האמנו לביצועים של הכרטיס יש אולי אור אחד קטנטן בקצה פיר המעלית של נוידיה שאולי יעצור את הנפילה אל הקרשים. ציטוט על דום3 מפי גון קארמק על רדאון VS גיפורס: At the moment, the NV30 is slightly faster on most scenes in Doom than the R300, but I can still find some scenes where the R300 pulls a little bit ahead. The issue is complicated because of the different ways the cards can choose to run the game. אולי זה יחזיר את הישועה לנוידיה?(האמת לא...)

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.