כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
אני אמנם קניתי בסוף כרטיסים של MSI אבל יש לי עדיין PREORDER פתוח במחיר מאוד נמוך באמאזון שביצעתי לפני מספר שבועות ושקלתי לבטל , אמור להגיע בשבועיים הקרובים למלאי שלהם ולהשלח אליי . מישהו מעוניין בEVGA GTX 1080 FTW במחיר שפוי יחסית לארץ ? ( יעלה בערך כמו לקנות אותו בKSP אילת שאני רואה שהביאו לפני כמה ימים וכבר הכל נחטף ) אני יכול בכל מקרה לקנות אותו ולמכור ברגע שיגיע לארץ ( לא מבקש ממישהו לשים כסף מראש )
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מפרט: מעבד I5 4570 לוח אם גיגה בייט סוקט 1150 זיכרון 6GB DDR3 1333 מארז מדיה סנטר (שוכב) קשיח 1TB קירור סטוק ספק טרמינלטק 550W ככה שזה יסחב לדעתי... ראיתי כמה דגמים יד שנייה במחירים סבירים כמו למשל GTX950 GTX680 GTX760 לעומת זאת הרוב תמיד כותבים RX480 או HD 7970 מבחינת עלות מחיר מצאתי תכרטיסים שכתבתי לכם ב-300-400 שקל יד שנייה עם אחריות יש קבלה... השאלה מבחינה מקצועית שלא כל כך הבנתי מה עדיף ממה כי קראתי ב-2 אתרים שונים שאחד ממליץ על GTX950 GTX770 יותר מGTX470 מאוד הסתבכתי עם זה.... איזה דגם מתוך סידרת GTX מבחינת עלות מחיר טוב?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
קראתי היום קצת עליו וראיתי שבבדיקה הוא לא עבר להם אחרי מאמץ את ה 40... ואצלי אחרי הדלקת המחשב הוא על 67 מעלות... יש סיבה?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
https://www.techpowerup.com/236838/on-the-story-of-amds-ryzen-threadripper-product-development AMD עשו עבודה ככ יפה עם ZAN, תכננו מחדש לגמרי והביאו מוצר מנצח אחרי שנים רבות של כלום בתחום ה-CPU. הוא בעל יכולת SCALE מרשימה שברוב המוחץ של היישומים עושה עבודה מעולה. לקחו יחידה קטנה ושכפלו אותה ע"פ הביצועים הרצויים וחתכו במחיר לעומת אינטל בצורה דרסטית (בתחום הגבוהה). הם מראים ככ יפה במצגת, אין שווה להשקיע בשבב קטן שהוא בעל אחוזי תנובה (YIELD) גבוהים ולכן זול מאוד לייצור. כל זה מעולה נפלא וקסום. עד שמסתכלים מה הם עושים עם ה- GPU שלהם. זה עולם הפוך לגמרי. עכשיו, ברור לי שאי אפשר לצרף ליבות GPU אחת לשנייה כמו שעושים עם מעבדים (אם כי זו בהחלט צריך להיות השלב הבא,…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
כי יש אתר שאני קונה ממנו מחשב ואני רוצה לקחת GEFORCE4 ויש שמה רק של INVISION ושל LEADTEK ואני יודע שINVISION זאת חברה גרועה אז נשאר רק LEADTEK האם היא חברה טובה?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב לתופעה מוזרה ביותר - הכרטיס הזה נמכר בחלק מהחנויות בכ-1650 ש"ח! שאלתי היא מה ההסבר לכך שהוא עולה כך?! הרי לפני מספר שבועות הוא עלה בסביבות 1900 ש"ח!!! למיטב ידיעתי LEADTEK ברמה של ASUS ו-GAINWARD, וכרטיסיהם של חברות אלו מאותו צ'יפ - ti4400 - עולים בין 200 ל-400 ש"ח יותר מאשר ההוא של leadtek!!! הכרטיס של לידטק עולה בדיוק כמו Gainward geforce 4 ti-4200 128mb ddr... וגם בסביבות המחיר של MSI 4400... לפי מה שראיתי ושמעתי האיכות של Leadtek הרבה יותר טובה מאשר האיכות של MSI והיא בכלל לא נחשבת חברה בינונית בכרטיסי מסך... מישהו יודע להסביר את התופעה המעניינת הזו?!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, המערכת שלי כוללת את הבאים: מעבד: AMD X4 640 @3.0 Ghz לוח אם: Gigabyte GA-MA78LMT-US2H זיכרון: 4GB ספק: Antec EarthWatts 500W 80plus ועוד כ-3 כוננים קשיחים סטנדרטיים. מסך: Dell 2209 עד היום אני עם 4850 ונראה לי שהגיע הזמן לשדרג. משחק בעיקר ב-Battlefield BC2, COD וכדומה. שני הכרטיסים 5850 ו-6850 נמצאים פחות או יותר במסגרת התקציב שאני מוכן להוציא על כרטיס מסך חדש. השאלה היא איזה משני הכרטיסים מתאים יותר למערכת שלי מבחינת צריכת חשמל, צוואר בקבוק במעבד (אם בכלל קיים) או כל פרמטר אחר שאולי לא חשבתי עליו. מודה מראש לעונים.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למבינים שלום אני מתעניין בכרטיס מסך מעולה לסרטים לראות דרך מקרן קדמי שהוא מקרין על מסך גדול 100" המחשב שלי חזק AMD 580 + מעבד כפול 4800 כיום משתמש ב-7900 נבידייה סרטים שאני רואה הם XVID /H264 / HD הרבה UPSCALE מרזולוציה 608X350 לרזולוציה 720P זה מצריך כח עיבוד וטיפול נכון בסרטים +דיוק עיבוד . הסיבות שאני צריך כרטיס טוב יותר : 1. מסך גדול רואים כל עיבוד לא נכון 2. כרטיס חדש יכולות עיבוד משופרות 3. הכרטיסים החדשים מטפלים טוב יותר בניגודיות וטיפול בשחור ( מניסיון מסידרה 5 רואים שיפור גדול לסידרה 6 מסידרה רואים שיפור ענק לסידרה 7900 + יכולות UPSCALE) יש לזכור מדובר במסך גדול שבו כל עיבוד לא נכון לא נראה טוב . אני מאוד הודה לאנשים טובים שמסבירים למה לבחור כרטיס זה …
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב ורוצה כרטיס מסך בתחום ה 1300/1400 שקל מה אתם ממליצים g-gorce 3 אז איזה? או אולי radeon 8500 אז איזה? אל תפתחו פה ויכוח מה טוב יותר וכל זה. פשוט מה אתה ממליץ ומחיר תודה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני מתעניין במעבר למסכי 2-4K כרגע יש לי זוג 760GTX 2GB גרסה WF OC וממה שהבנתי ב 4K במשחקים הם לא יתמודדו כמו שצריך ואצטרך להוריד בהגדרות פרטים ב 2K הבנתי שגם כן לא אצליח להריץ עם כל הפילטרים במשחקים כמו FAR CRY 3 וכל השאר החדשים. חשבתי למכור את הכרטיסים ולקנות זוג 760 אותה גרסה רק עם 4GB זיכרון. האם בגרסה הזאת לא אצטרך להתפשר על הגדרות ? ב 4K? ב 2K אני די בטוח שלא אצטרך להתפשר
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
יש לי AMD 1900+ ו512 MB זכרון, אני משתמש בGF2 PRO ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך יתן לי את התפוקה הכי טובה עם המפרט הנ"ל. לא כל כך קשור לנושא אבל עם כרטיס מסך חדש המחשב שלי יתמודד היטב עם המשחקים החדשים שעומדים לצאת כמו HL2 ו Max Payne 2? וכדאי להוסיף זכרון או לשדרג את המעבד ? נ.ב. הבורד שלי הוא msi kt3 ultra. תודה ושבת שלום
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את הX1950 שלי שאני מאוד מרוצה ממנו, עד היום מפעיל משחקים על איכות גבוהה-בינונית. אני מחפש משהו זול, אין לי כסף כרגע. בהתחלה חשבתי על 450 אבל השדרוג לא נראלי משמעותי מספיק ואני מחפש משהו שיחזיק כמה שיותר זמן עם אופצייה עתידית לשדרוג המסך לFULL-HD. (כרגע 1680X1050) חשבתי לחכות לסדרה החדשה של אנוידיה אבל כל הפרטים עליה כבר נחשפו ואני לא רואה סיבה לחכות. ההתלבטות היא בין הכרטיסים בכותרת, כששניהם במחיר די דומה (סביבות ה700 שח) אבל אני לא מצליח לבחור בניהם. יבוצע OC לכרטיסים, ביצועים ללא OC לא רלוונטיים מבחינתי! אני יסדר יתרונות וחסרונות מבחינתי. רעש וחום: לפי מה שהבנתי הם די דומים, הכרטיס ירוץ במצב חצי פאסיבי (מאוורר מכובה לגמרי במנוחה) וחשוב שהכרטיס יעמוד בזה…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מזה כשנה עם כרטיס מסך 6950 של saphire האם שווה לקנות את ה- 7970 שבמכירה הקבוצתית ב- 1760 ש"ח ? את ה- 6950 אני אצליח למכור במקרה הטוב ב- 900 ש"ח במקרה רע ב- 800 מה שאומר שאני מוסיף פה כ- 900 ש"ח בשביל ה- 7970 תודה !
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בסיום התקנת התוכנות שמגיעות איתו ניתקלתי ב2 בעיות דיי גדולות: 1. בWINXP שמותקן עליו DIRECTX 9B, המחשב לא מזהה שישנו טיונר טלויזיה ולכן צריך להוריד עדכון ממיקרוסופט שפותר את הבעיה כליל. (הבעיה נפתרה) 2. הכרטיס מגיע עם תוכנה הנקראת ATI MULTIMEDIA CENTER, שתפקידה בין השאר, להפעיל את הטיונר טלויזיה. יש 2 שיטות סריקת תחנות. האחת מהירה והשניה יותר מקיפה ואיטית. בסריקה המהירה הוא לא ימצא הרבה מהתחנות העיקריות בארצנו... בסריקה האיטית הוא ימצא את כולן, אך היא (הסריקה הזאת) יוצרת באג - שמשאירה רק ערוץ אחד סטטי במסך. כלומר, ברגע שתנסו להעביר לערוצים אחרים הערוץ שנטען עם עליית התוכנה ישאר על המסך כל הזמן! את הבעיה הזאת עדיין לא הצלחתי לפתור, וATI הודו כבר בבעיה באתר שלהם: http://mirr…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, אני יודע בטוח שיש מלא טראדים שעוסקים בשאלה הזאת, אבל אני חושב שאצלי המצב קצת שונה לכן אני פותח תרד חדש... אני מעוניין בכרטיס מסך, שיחזיק קצת יותר משנה מכיוון שאני הולך לקבל בעוד שנה מאחותי בארה"ב את הכרטיס הכי טוב שיהיה באותה תקופה, שאלתי היא כזאת, איזה כרטיס עדיף ? (R9100 OR FX5200) במה התמיכה של FX5200 ב DIRECT X 9 מוסיפה או נותנת ייתרון על ה RADEON? אני מעוניין בכרטיס עד 500 ש"ח, שניהם נעים סביב אותו מחיר השאלה מה באמת כדאי ??? תודה מראש...
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס של EVGA GTX 980 TI כשאני לא משחק אני רואה ב HWMONITOR את הRPM על 0 מישהו יודע האם לכרטיס הזה יש גם את התכונה שהוא לא מפעיל מאוררים עד לטמפרטורה מסוימת? אני לא שומע אותו בכלל לא בזמן שלא משחק ובזמן משחק. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז כרטיס המסך הזקן שלי (HD6850) התחיל למות... במאמץ מראה גווני ירוק-סגול על המסך המפרט שלי הוא: i3 6300 8GB DDR3L ספק EarthWatts 550W לוח אם Gigabyte B150m-HD3 המחשב בעיקר משמש לסרטים, heroes of the storm, קצת אמולטורים של PS2 ו-Wii, כלומר, לא גיימינג מסיבי. אני לא רוצה להוציא הרבה כסף (600-500 ש"ח) וגם לא צריך כרטיס חזק במיוחד. גם משהו יד שניה פה מהטריידזון יהיה מעולה (ראיתי שמוכרים GX770 ב-650 ש"ח - זה ממש אוברקיל? ) תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
damn , חיפשתי בpchardware את הכרטיס ולא מצאתי !?! האם יש עוד חנויות שמוכרות אותו ?(אני צריך שיהיה לו vivo !) ???
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן יש לי מסך 22" סמסונג 2253BW ולאחרונה קניתי מסך 25.5 סמסונג T260HD. שניהם מחוברים למחשב ב DVI, הגדרתי אותם בלוח בקרה והכל בסדר, חוץ מבעיה אחת במסך הגדול. אני לא יודע ממש איך להגדיר את זה אבל זה מעין מטושטש, כאילו שאתה מסתכל במשקפים לא מתאימים. חיפשתי בלוח בקרה של NVIDIA אבל זה לא נותן לי לשנות את ההגדרות של המסך הזה לעומת 22 שאני כן יכול לשנות. איך ומה אני צריך לשנות כדי לראות טוב?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. SUMA Geforce4 Ti4200 64MB / SE - 1030/1200 שקל 2. Leadtek Geforce4 Ti4200 64MB DDR - 174$ 3. Gainward Geforce4 Ti4200 128MB DDR w/TV - 178$ 4. ATi Radeon 128MB DDR AGP Retail - 168$ מה אתם אומרים הכי כדאי לי?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יודע שהנושא הופיע כמה פעמים קראתי את כולם יש לי עוד כמה שאול 1. יש לי מפרט עם לו AGPX4 האם יורגש הבדל משמעותי? 2. כל ה9700 יש TVOUT ? באיכות יותר טובה ממה שיש לי GF 3 TI 500 ? 3. האם זה מהלך נכון לקנות עכשיו את הכרטיס או לחכות 9800 ? 4. האם לא צפויים לי בעיות עם משחקים בכרטיס הזה ( ראיתי שיש טרדים שמדברים על כל מני בעיות עם הכרטיס) כלומר דרייברים יציבים? תודה.
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחרים הכי זולים מעודכן לתאריך 11.4.2008 nVidia Geforce 8600GTS 512MB 3 שנים אחריות מחיר: 434ש''ח http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=4907 ATI RADEON 3650 256MB 3 שנים אחריות מחיר: 465ש''ח http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2815&category_id=2932ab02ea4da9374b275476c04d56d7& ATI Radeon HD3650 256MB OC 3 שנים אחריות מחיר: 479ש''ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1073 ATI Radeon HD3650 512MB 3 שנים אחריות מחיר: 489ש''ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1038 ATI Radeon HD2900GT 256MB 3 שנים אחריות מחיר: 562ש''ח http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=7020 nVidia Gefo…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך HD4870 ומסך שתומך hd איך אני יודע אם השידור שלי.(משחקים סרטים וכו')משודרים ב-hd ? צריך לשנות הגדות או משהו?? תודה. בן.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-