עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הכל בכותרת

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by ilanb0,

ברשותי הכרטיס הנ"ל והייתי רוצה לשדרג. אולי

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Split,

שלום אני צריך לקנות כרטיס מסך למחשב 800Mhz עם 256Mb זיכרון, עד עכשיו היה עליו כרטיס ישן מאוד של Nvidia מהסדרה של Gefroce 256, אבל הוא נדפק לחלוטין והתחיל לעשות קווים מוזרים על המסך. לא משהו מאוד יקר, 500 שקל פלוס מינוס. אני לא ממש מבין בזה, וחבר הפנה אותי לכאן ואמר שיש פה אנשים שיוכלו לעזור אז בבקשה תודה רבה, split.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום לכולם, במסגרת עבודתי בחברה שאני עובד בה אני אחראי על פרוייקט להקמת Display Wall שמורכב מ-4 מסכי פלאזמה של 42". האינפורמציה שתוצג תהיה מבוססת בעיקר על טקסט וגראפים והמקור יהיה מחשב. השאלה שלי היא כזו: בהנחה שאני רוצה לעשות שימוש במחשב אחד כדי להציג 4 תכנים שונים על ארבעת המסכים (כלומר שכל מסך יציג תוכן שונה משאר המסכים), מה אני צריך מבחינת חומרה ותוכנה? כפי שאני מבין את זה, אני אצטרך 2 כרטיסי מסך שלכל אחד יש 2 יציאות (מה שיתן לי בסה"כ 4 יציאות), אבל מה שלא ברור לי זה איך ניתן להגדיר באמצעות מערכת ההפעלה (windows xp לצורך העניין) איזה תוכן יופנה לכל אחד מהמסכים. האם קיימת איזשהי תוכנה שיודעת לשלוט על הגדרות אלה? האם מעבר לכרטיסי המסך יהיה צורך בחומרה נוספת (כגון לוח א…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. האם יש לי אפשרות לראות סרטים של תלת מימד במחשב עם הכרטיס מסך הזה: NVIDIA GeForce 8600 GT 512 MB ?? ואם יש לי אפשרות האם צריך משהו מיוחד או רק את המשקפיים הרגילות??

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by RASTA^MAN,

מישהו מוכן להסביר מה ההבדלים ? ובמה עדיף לשחק ?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. הכרטיס 980 ti חדש הכרטיס יושב כשהמאווררים כלפי מטה ואני מרגיש שהוא טיפה יושב לא ישר אופקית , אני מקווה שאני מסביר את עצמי נכון .. למישהו יש פתרון לכזה דבר ? הבנתי שיש support bracket שתומכים בזה? מישהו פה יכול להמליץ על משהו טוב מניסיון?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Arelush,

שלום, אני השבוע קונה HD5870 בעזרת השם, אז ככה ההמעבד שלי הוא Q9450 עם OC על 3.0 כרגע. כנראה מעלה בקרוב ל 3.4 או 3.5 משהו כזה. השאלה שלי כזאת, האם יהיה לי צאוור בקבוק?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום לכולם התקנתי ti-4200 של inno3d עם 128mb על שני מחשבים בעלי xp home edition עם detonatos מעודכנים וdirectx 9 ויש מין לכלוכים כאלה בטקסטורות בכל משחק, לא יותר מדי אבל בלתי נסבל כהרגל מה יכולה להיות הסיבה? כ.דפוק? או שזו בעיה ידועה ויש פתרון?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מתנדב באיזה מיזם, ולאחרונה נכנסתי שם גם למשבצת של עריכת וידאו. זה נושא שחדש לי, אבל בשביל מה שהמיזם צריך זה מספיק. המחשב שלי בבית ישן (2009) וכדי שאוכל לסייע אני צריך לשים קצת כסף על שדרוג. הנה הנתונים על הלוח אם שלי: http://www.cpu-upgrade.com/mb-MSI/G41TM-P33.html מה הכרטיס הגרפי החזק ביותר שיכול להתאים ללוח הנ"ל? (אני יכול לחפש בארץ או בחו"ל ביד שניה) האם יש חשש כלשהו שצריך לשדרג גם ספק כח? המחשב נרכש מאיזה דיל של IVORY, כך שאני לא יודע נתונים על הספק הקיים. האם מעבר ל WINDOWS 64 ביט צריך גם לסייע במשהו למהירות עיבוד? אודה מאוד לכל עזרה, סיוע או הכוונה לבעל מקצוע וכדו'

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by sambusak,

??? ??? ??? ??? שלום. אני מחפש כרטיס מסך חזק לעבודה בתלת מימד ויש לי שתי שאלןת: 1. האם 3DLabs Wildcat II 4210 אכן מצריך סלוט AGP PRO 3.3V ? אם כן, האם ידוע למישהו על לוח אם P4 SOCKET 423 התומך ב AGP PRO 3.3V? 2. האם באמת משתלם לקנות WILDCAT? האם לא עדיף QUADRO , נגיד 700XGL? זהו כרטיס זול יותר. איך הוא יחסית לכרטיסי WILDCAT? ??? ??? ??? ???

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Eugeny,

https://hwzone.co.il/advert/evga-geforce-gtx-1080-ftw-gaming-8gb-gddr5x-graphics-card-2/ חחחחחחח......

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  13. Started by n00kie,

כרגע מתכןון לחדש את המחשב, מעבד הולך להיות i3 4160 וכרגע אלך על 4 גיגה ראם. הכרטיס שלי הוא hd 5750 512 mb, אני לא יכול להגיד שאני גיימר כבד, משחק בעיקר משחקים תחרותיים כמו לול שלא דורשים מחשב חזק, אבל לא הייתי מתנגד להיות יכול להפעיל את הדראגון אייג' החדש לדוגמה. השאלה היא אם בתקציב של גג גג 600 שקל, אפשר לקנות כרטיס שיציג ששדרוג ממשמעותי שיהיה שווה את זה, או שעדיף לחכות שנה שנתיים. יש לציין ששהספק הוא 400 וואט לא גנרי ככה שאולי גם ידרש שדרוג.

14. Started by digitalseeker,

יש לי מסך DELL U2711 - משמע רזולוציה של 2560*1440. יש לי גם כרטיס מסך GTX 580 עכשיו....החלטתי לשדרג את המחשב שלי מE8400 עם 5GB של RAM וRAID 0 של שני כוננים מכניים - לI5 3570K , ו16GB של RAM (זה עולה כולה 100 שקל יותר מ8), RAID0 של כונני SSD :-) העניין הוא שאני תמיד הייתי בעד להפעיל מקסימום רזולוציה ופילטרים - בשביל יש לי כרטיס מסך כזה. אבל HITMAN זוחל עם הכל על מקסימום, אני צריך להוריד את הרזולוציה משמעותית :-( השאלה מה כדאי לי לעשות ? האם לרכוש עוד 580 בודד ולעשות SLI ? האם למכור אותו בסביבות ה800-900 ולקנות 2 כרטיסים של 660 ? או אולי בכלל למכור אותו ולקנות במקום 680 ? אה ויש לי ספק כח CORSAIR 750TX.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by dids22,

1)משהו יכול להסביר לי מה הם עושים? 2)איך הם עובדים? 3)כדי שהפילטרים יהיו על מקסימום מה צריך?הרבה זיכרון?כרטיס מסך טוב? 4)לפי מה שהנתי יש שני פילטרים איך קוראים להם? ומה ההבדל ביניהם? ואם יש לכם עוד משהו להוסיף אני ישמח לשמוע תודה!!

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. מה המצב אנשים ?! האם הכרטיס GECUBE Radeon X1950Pro 256MB AGP יעלה במחשב שלי (בלי לשפר שום דבר) ?.. מפרט המחשב: מעבד: Intel Pentium 4 2.8 הכי רגיל לוח אם: Asus P4S800D-X ראם: 1024 ספק: ENERMAX EG365AX-VE 350 Watt מסך: LG L1932TQ 19 Inch 4 ms תודה מראש, משה

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. היום נהרס לי ה 8800GTS שלי.. קיבלתי כלמיני ארטיפקטים ומסך כחול וכולי, זה הזמן לשדרג. אז ככה, אני מחפש כרטיס שישאר איתי עוד כמה שנים טובות ולא ירעיש ומתאים להריץ משחקים בביצועים מקסימלים. אני בכיוון הGTX285 והHD5000 כרגע אבל אני לא כלכך בטוח מה יותר טוב ומשתלם לי, לא התעסקתי עם כל "מה הכי טוב מה פחות טוב" כבר שנתיים אז אני סומך עליכם שתציעו לי את מה שאני צריך. כמו שאמרתי, ביצועים מקסימלים (high end), ישתלם לי לעתיד, ושלא יקרע אותי. המפרט שלי בצד, והספק שלי הוא Enermax Liberty 400w ב2007 הוא היה פיצוץ הוא יכל להחזיק SLI בקלות אבל אם זה קריטי להחליף אותו תציעו לי גם ספק..

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by naki,

19 מעלות במנוחה... רק שלא יהיה לו קר! מה המצב אצלכם?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. באפשריות תצוגה ... בין דירקס 9 לה דירקס 7 יש הבדל שמיים וארץ ושאני עושה זה את זה רואים את זה , הבעיה היא שאני שם על דירקס 9 לא משנה (: איזו רזלוציה לא משנה מה מי מו המשחק זז ממש לאט את מזיז את הרובה רק אחרי כמה שניות את רואה את זה זז /: יש לי ראידון 9700 פרו 1 gb זיכרון מעבד 3.06 אינטל

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. מדובר בכרטיס מסך 1950CF לפני כחודש קניתי את הכרטיס הזה ומאז אני רק סובל. (תזכורת http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=262409.0 ) בימים האחרונים החלו תופעות מוזרות ,החל מקיפאון בהפעלת משחקים וכלה בהתקנה והסרה של הדרייברים כמה פעמים ביום (לא עבדו פשוט) יצרתי קשר עם התמיכה של ATI (יותר נכון AMD)בארה"ב ואין מה להגיד,הם ממש ,אבל ממש יודעים לתת שירות . פיתרון ביניים שקיבלתי ועזר לי להפעיל משחקים היה לחזור לקטליסט גירסה 6.12 היום הם הגיעו למסקנה כמעט נחרצת שהבעיה היא בכרטיס מסך. עדיין הם בודקים קבצי מערכת ששלחתי להם .מסקנות אקבל בימים הקרובים. היום נכנסתי למשחק ספלינטר סל האחרון ומלבד חבורה של רוסים שאני אמור לחסל קיבלו את פניי גם ארטיפאקטים מעצבנים. יצאתי מהמש…

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4961#detailed מבקש המלצה לגבי הכרטיס הנ"ל מבחינת ביצועים / מחיר אני יודע שקיימים כרגע בשוק כרטיסים של NVIDIA 7800GT / 7900GT ההפרש במחיר ביניהם הוא 300-600 ש"ח. מצדיק את הפערים או שאני יכול בשקט ללכת על הרדיאון ? תודה.

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Holy,

מסך מלפני 4 שנים מה השם/טלפון/כתובת?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אני חושב לקנות מחשב נייד תוצרת Dell דגם E5400. ההתלבטות היחידה שלי היא כרטיס המסך - בחנות אמרו שהוא מהסדרה העסקית ולכן לא כל כך מתאים למשחקים. כרטיס המסך שלו הוא Intel® 4500MHD Graphics Accelerator משולב על הלוח (אני מתכנן לקנות עם 4 ג'יגה זיכרון). השאלה שלי האם (או עד כמה) הדבר אכן מפריע למשחקים? כרגע המשחקים שיהיו על המחשב הם די בסיסיים מבחינה גרפית, אבל אני לא רוצה להיות מוגבל יותר מדי.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. האם המערכת שלי (מפרט רשום למטה) תתמוך בשדרוג לאחד מכרטיסי המסך הבאים: - GeForce 8800GT - GeForce 8800GTS - GeForce 9800GT - GeForce 9800GTX לחילופין, אשמח להצעה של כרטיס מסך מקסימאלי שהמערכת שלי מסוגלת להפעיל או שלא יווצר צוואר בקבוק. את שאר הרכיבים אין לי כוונה לשדרג כרגע. עריכה: מבקש המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 300 ש"ח (+/- 50 ש"ח) בעל הביצועים הטובים ביותר לגיימינג. אפשר גם יד שניה. עדיפות ל Nvidia. מי שמגיב, בבקשה לצרף גם השוואות מול כרטיסים אחרים על הסקאלה. הכותרת שונתה בהתאם. תודה, וסליחה אם אני משגע אתכם אני פשוט חייב להיות סגור ב- 100%. תודה מראש לכל המגיבים.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום לכולם הרבה פעמים שמעתי שהכרטיס 7950GX2 לא מאפשר הפעלת HDR+AA..... מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר, הבנתי שזה איזה באג, אבל מה הוא עושה - הוא לא נותן לי להפעיל משחקים מסויימים או מה???? אני משתגע , שמישהו יסביר לי בבקשה.. ד"א מה אתם אומרים על הכרטיס הזה בשביל משחקים הוא יותר טוב מ- 1900XT...?

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים