עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Operating System: Microsoft Windows XP Professional Motherboard: SiS661FX Processor: Intel® Celeron® CPU 3.06GHz CPU Speed: 3073 MHz RAM: 768 MB זה המחשב שלי, הלוח אם תומך רק AGP אז רק כרטיס כזה אני צריך. מטרות: לראות סרטים באיכות HD , ולשחק קצת משחקים על גרפיקה נמוכה. תודה.

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by amobi,

היה מקרה בפיפא 2013 שבאמצע משחק המחשב קפא, חייב ריסטרט, במקרה נוסף זה כמעט נתקע אבל הסתדר והמשחק המשיך כרגיל. עוד מקרה שקרה לי זה עם המשחק מקס פיין 3 כשיצאתי מהמשחק, אחרי שזה שואל אם אני בטוח שאני רוצה לצאת ואני מאשר, המשחב פשוט נתקע ושוב חייב ריסטרט. זה קרה לי ב-2 המקרים האלו תוך שבועיים, אלו דברים שקורים ? או שמשהו כלשהוא כנראה לא תקין ? הכרטיס מסך גיגהבייט 670 קצת factory overclocked. לפי תוכנה הטמפרטורה לא עוברת את ה-63 מעלות

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך 7950 HD מחירו מאוד גבוה ולפעמים נפלתי בכרטיסים שנתנו לי איכות תמונה לא טובה ובעיות טכניות רבות עם הציוד שלי . לכן שאלתי האם אתם מכירים חנות שאני יכול לקנות כרטיס זה בכסף ואם לא מתאים לאחר יום להחזירו ולקבל זיכוי ??? אני חייב לומר שבמוצרים אחרים יקרים הרבה יותר ניתן להחזיר מוצר ! אם הלקוח לא מרוצה ממנו

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  4. הי צוות האתר, יש מצב לקבל מבחן ביצועים של 4060/ti מול 3060/ti על מערכת Pcie 3.0. אם למישהו יש מבחני ביצועים כאלה אשמח לראות, מה שמצאתי זה כל מני ערוצים ללא שם ביוטיוב עם תוצאות לא החלטיות. תודה מראש :)

5. Started by emmanuel,

שלום לכולם ברשותי כ. מסך 4870 1 גיגה אני מעונין להחליף לוח אם לחדש יותר שתהיה לי בו האפשרות של לבצע קרוס פייר,השאלה היא האם X8 מיותר או שזה מספיק וכמו כן האם X16 שווה את המחיר שלו? מה דעתכם בנושא תודה לכולם על התשובות

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Mantis,

Nvidia מוציאים כרטיס מסך על בהחל מ17500$ דולר. http://www.gwn.com/news/story.php/id/10042/ [attachment deleted by admin]

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by arikbaron,

מה דעתכם על הכרטיס הזה והאם הוא שווה 1250 שח (באולסייל ב10 תשלומים)? ???

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by guy_b,

הרכבתי כרגע GF 8800GTX של ASUS ועליי לציין , כשהוצאתי אותו מהאריזה ,רק אז הבנתי למה מתכוונים "מפלצת " הוא ענק בקושי נכנס למארז. בכל אופן נכנסתי לאתר של NVIDIA להוריד DRIVER מעודכן לXP ואני לא מוצא שם .מישהו יודע איזה DRIVER אני צריך?

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  9. משום מה הדרייבר שמצאתי לא מתאים למרות שהוא אמור להתאים. אולי אני טועה מצטער על האינפו הלא רלוונטי הכרטיס עצמאי.לא מובנה בלוח --------[ EVEREST Corporate Edition ]----------------------------------------------------------------------------------- Version EVEREST v5.30.1900/he Benchmark Module 2.4.273.0 Homepage http://www.lavalys.com/ Report Type Quick Report Computer PASCAL Generator Ayal Operating System Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP RTM) Date 2010-04-07 Time 2…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Sting,

מה אתם אומרים על מסכי ה LCD החדשים בזיגזג עם ה 16MS ? הם איכותיים מספיק למשחקים וסרטים ללא בעיות ? איך הם מבחינת האיכות לעומת מסך 19 CRT איכותי בסדר גודל של 2000-1800 ש"ח ? שווה להשקיע עוד כדי לקנות LCD 17 בסדר גודל של 2600 ש"ח ? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=215_213_98 תודה מראש

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by yonatan.mendelson,

אחרי אינספור תהפוכות ורבעונים מאכזבים - נראה שמפתחת השבבים האדומה מסאניווייל נמצאת במסלול הנכון לקאמבק איכותי לכתבה

12. Started by Fighter,

יש לו 48 צינורות עיבוד למה זה לא נותן לו בוסט ענקי על פני 7900GT? המשחקים לא משתמשים בכל הצינורות או מה?

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Nachum987,

אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם GA-P35-DS3L rev. 1.0 מטרות הכרטיס לפי הסדר הבא: משחקים וחיבור לטלוויזיה FHD לצורך צפייה בסרטי HD. התקציב שעומד לרשותי כ600 ש"ח. תודה מראש כל כל תגובה.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by J.Dog-Christ,

אהלן, למי שלא יודע, קניתי לא מזמן מחשב חדש וחלק מהמפרט זה X1900XT [עם ביוס פלאש לXTX אז אפשר להגיד שזה XTX חחח], השאלות שלי הן כאלו: 1. מה הנקודות החזקות של X1900XTX? וכמובן מה הנקודות החלשות שלו. 2. אני עכשיו על ספק כוח ממש חלש [ג'נריק 400W, מחר מגיע הספק החדש שלי TOPOWER P5 550], האם זה יכול להשפיע רצינית על הביצועים של הכרטיס מסך עד כדי כך שאני אאבד נגיד 3000+ נקודות ב3D MARK ויהיה לי קפיצות בFPS בFEAR אפילו ברזולוציה 1028 על 768 [בהגדרות גבוהות + MAX AA וAF]? או שפשוט זה בגלל שהמשחק כל כך כבד שאפילו X1900XT מקבל קפיצות בFPS בהגדרות הכי גבוהות? 3. האם הספק כוח זה הסיבה שX1900GT עבר אותי בניקוד ב3DMark ב2000 נקודות? [כל שאר המפרט שלו היה חלש יותר משלי או דומה לשלי.…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by sof,

אני רוצה לקנות כ מסך חדש התקציב שלי לא עומד על הרבה כפי שאתם רואים מצד שני המשחקים שאני משחק בהם לא דורשים יותר מדיי ... ככה שההתלבטות שלי היא בין השניים מה יותר טוב?

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  16. מה שקורה זה שהכרטיס מסך שלי אם הוא מחובר ב-x16 יושב מול הכלוב של ההארד דיסקים ואז אין לי ברירה אלא להוציא את הכלוב ולחפש מקום אחר לכוננים ואם הוא יושב ב-x8 זה יותר למטה בלוח ולא מפריע. לוח: ASrock Z87 Pro4 כ.מסך: Gigabyte GTX760 OC

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אהלן חברים, מה דעתכם , האם מחירי כרטיסי מסך ירדו עוד דרסטית מחר מחרותיים? או שזה פלוס מינוס הולך להיות המחיר כפי שהוא עכשיו? ממה שראיתי ב newegg ובשלל אתרי אמזון המחיר בשבועיים האחרונים עלה וכרגע המבצעים נראים דלים אם בכלל. השאלה האם מנסיון העבור והשכל הישר , המחיר עוד הולך לרדת או שלא צפויות הפתעות? אני מדבר על אזור כרטיסי nvidia 1070 - 1070 TI תיהי אם לפתוח פה או בצרכנות אבל הבנה בכרטיסי מסך נראה לי יכולה לעזור בקביעה לגבי המחירים גם.

18. Started by nuctornal wisdom,

ה8800 GTX שלי עושה בעיות וכניראה עומד לסיים את תפקידו (בעיקר בגלל הארטיפקים שיש כבר בביוס), ואני בהתלבטות מה לעשות אני לא כ"כ מעודכן מה כדאי בכרטיסי מסך, התקציב הוא סביבות ה1.5K כשמטרה היא לא לבזבז את הכול, שמתי עין על 470 GTX הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=7722 ויש שתי בעיות, כמה צוואר בקבוק המעבד יהיה? (מפרט בצד) נגיד ולא כזה משמעותי, הספק יכול להחזיק כרטיס חדש ביחד עם המערכת הנוחכית? או שאולי עדיף בכלל לקנות מחשב חדש? עריכה: הרזלוציה היא 1200*1600

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום לכולם, במסגרת עבודתי בחברה שאני עובד בה אני אחראי על פרוייקט להקמת Display Wall שמורכב מ-4 מסכי פלאזמה של 42". האינפורמציה שתוצג תהיה מבוססת בעיקר על טקסט וגראפים והמקור יהיה מחשב. השאלה שלי היא כזו: בהנחה שאני רוצה לעשות שימוש במחשב אחד כדי להציג 4 תכנים שונים על ארבעת המסכים (כלומר שכל מסך יציג תוכן שונה משאר המסכים), מה אני צריך מבחינת חומרה ותוכנה? כפי שאני מבין את זה, אני אצטרך 2 כרטיסי מסך שלכל אחד יש 2 יציאות (מה שיתן לי בסה"כ 4 יציאות), אבל מה שלא ברור לי זה איך ניתן להגדיר באמצעות מערכת ההפעלה (windows xp לצורך העניין) איזה תוכן יופנה לכל אחד מהמסכים. האם קיימת איזשהי תוכנה שיודעת לשלוט על הגדרות אלה? האם מעבר לכרטיסי המסך יהיה צורך בחומרה נוספת (כגון לוח א…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by רועי שלום,

ברצוני לדעת מה ההבדלים העיקריים בין שתי הסיומות האלה בכרטיסי מסך של NVIDIA (ג'י פורס). איזה ככלל מאפיין כרטיסים חלשים יותר? איזה מתאים יותר למשחקי מחשב? או שאולי שניהם מתאימים באותה המידה?

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by ShmenTul,

לאחרונה קיבלתי הצעה לרכישת מחשב ניידת שכולל בתוכו את כרטיס המסך NV 13-GL DDR3 1G. מעולם לא נתקלתי בכרטיס מסך כזה... ורציתי לברר איך הוא? של איזו חברה הוא? (חיפשתי בפורומים ולא מצאתי) תודה.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Raul,

אני מקבל בסביבות ה4300 גג... ואני חושב שזה נמוך יחסית למפרט שיש לי (בחתימה) כי ראיתי אנשים עם מפרט דומה לשלי שעברו את ה5K... אז ככה... מותקן אצלי direct X 9.0C עם דריברים 61.77... מה אתם מציעים לעשות על מנת לשפר את התוצאה? :

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום איך אני יכול לשנות את רמת הבהירות במשחק מחשב? יש לי משחק שאי אפשר לשנות את הבהירות בהגדרות שלו. איך אני יוכל לשנות את הבהירות למשחק הזה או לכל המשחקים? תודה

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by משה דנה,

היי יש לי כרגע מחשב עם מעבד Intel(R)_Core(TM)_i5-4670K_CPU_@_3.40GHz 16GB RAM DDR3 וכרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 750 Ti. איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי לשדרג במפרט כזה?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  25. הסיבה לעיכוב הינה החוסר בשבבים בליטוגרפיה מתקדמת של 20 ו-16 ננומטרים, המסופקים למטרות אחרות ו\"דחופות\" יותר כמו לייצור שבבי סמארטפונים עבור חברות כמו אפל וקוואלקום לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%90-%d7%a7%d7%9c%d7%94-%d7%93%d7%a8%d7%9b%d7%a0%d7%95-%d7%94%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%a4%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%a9/

• 14 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים