כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,960 דיונים בפורום זה
-
יש למישהוא את זה על המחשב ויכול לעלות את הקובץ? הקובץ דיי נמחק מהרשת ואני לא מתליח למצוא הורדה ;/
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי, ניסיתי לפעול לפי המדריך הבא: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=472941 אך משום מה זה עובד. (מסך DELL U2312HM עם חיבור DVI וכ.מסך HD4870) פעלתי בדיוק לפי המדריך, אך משום מה האופציה לרזו' החדשה לא מופיעה, למישהו יש רעיון למה וכיצד ניתן לפתור את זה? בתודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Omegadrive has released a new version of his popular modified driver. These drivers are based on ATI's catalyst drivers 5.12 and they include a customized version of ATI Tray Tools instead of Radlinker. These drivers offer exellent performance versus great image quality and are known by their great reputation. These are "optimized" drivers for the ATI Radeon family of video cards. They work with ANY RADEON VIDEO CARD built/powered by ATI, including all Mobility chipsets (Mb and up) Radeon All In Wonder -Radeon 7x00/VE/LE -Radeon 8500/LE -Radeon 9x00/SE/Pro/XT/TX -Radeon xX00/SE/Pro/XT/PE New in this release: * Based on the Catalyst 6.3 Official drivers. * Added a new wide…
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום קניתי את HD3650 ליציאת AGP וחיפשתי Driver (עדכני 8.7)באתר של AMD-ATI והורדתי את זה שמתאים לסידרת 3600 אבל כשאני מתקין הוא נותן את השגיאה שבתמונה... אז אך אני מתקין את Driver העדכני ביותר בשבילו? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם השימוש בdriver cleaner עוזר לדרייברים לעבוד טוב יותר וכך לקבל ביצועים טובים יותר? אם לא למה התוכנה הזאת תורמת? אף פעם לא הבנתי את זה אני אשמח אם מישהו יסביר לי למה מומלץ להשתמש בתוכנה..
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
האם אני אמור להשתמש בתוכנה ב safe mode ולהתקין את הדרייברים החדשים גם בsafe mode? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
Driver Irregularities May Inflate nVidia Benchmark Scores Extensive testing at ExtremeTech has uncovered irregularities that indicate nVidia may be artificially inflating 3DMark03 benchmark scores for its new GeForceFX 5900 Ultra. Testing details and screen-shots tell the story. http://www.extremetech.com/article2/0,3973,1086025,00.asp
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
איני מוצא את הדרייבר באתר שלהם לכרטיס מסך בכדי להתאים את הרזולוציה . המשך הוא בגודל 27# ברזולוצית 1920X1080 אשמח אם תפנו אותי להורדה הנכונה של הדרייבר
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
מופיעה לי השגיאה הזאת כל פעם אחרי זמן מסויים שאני משחק במשחקים. קראתי קצת באינטרנט וכנראה שזה בעקבות הTDR שיש בווינדוס 7, שברגע שהFPS יורד מ20 הוא פשוט מכבה את היישום. איך אני יכול לבטל את זה? יש לי את הדרייבר הכי מעודכן של נווידיה.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
צריךדרייבר לכרטיס מסך: RADEON 9250 128 MB תודה =]
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני מחפש את ה-DRIVER הכי עדכני ל-4850 כולל ה-HOTFIX
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך מדגם MSI Rx 9800 Pro Plus (מה שמוכר במחזותינו כATI Radeon 9800 Pro). הדרייברים המותקנים נכון לעכשיו הם הדרייברים שבאו עם כרטיס המסך, כלומר גרסה ישנה למדי של הדרייברים. השימוש העיקרי בכרטיס המסך הוא למשחקים, ורוב רובם של המשחקים שאני נהנה לשחק בהם הם משחקים ישנים, שבחלקם מבוססים על openGL (כגון Half Life, Counter-Strike 1.6, Quake III Arena וכו'), מן-הסתם, הביצועים של המחשב במשחקים אלו מרשימים למדי, אבל פה ושם יש לי נפילות קטנות בFPS (בעיקר בCS), ורציתי לדעת האם כדאי לי לשנות לדרייברים עדכניים של ATI, או לדרייברים חלופיים כלשהם במטרה לייצב את הFPS, או שהשמועה שדרייברים חדישים מובילים דווקא לירידה בביצועי כרטיס המסך במשחקים ישנים היא נכונה. אם עד…
-
- 11 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום מישהו אולי יודע איזו גירסה של ה detonator נחשבת בעלת הביצועים הטובים ביותר ומאיפה מורידים אותה (windows xp)? באתר של nVidia מאפשרים להוריד ררק את הגירסה האחרונה. תודה
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
החלפתי את הכרטיס מסך שלי לרדון 9600xt ואני לא יודע מאיפה להוריד driver
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
shalom kibalti mahshev hadash (mahar ani mesader ivrit) veani tzarih driverim hadashim vetovim le - Leadtek PX6800GT PCI-e Toda merosh
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
עכשיו לכרטיס הזה יש VIVO אני צריך להוריד דריוורים מיוחדים או את הרגילים של ATI? https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27 צריך תוכנה להקלטה של הטלוויזיה שתיהיה כמה שיותר פשוטה ונוחה להפעלה
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
פה תמצאו את כול הדרייברים שתרצו מהישנים ביותר לחדשים ביותר כולל גרסאות בטא לATI וNVIDIA על כול סוגיהם ודגמיהם http://downloads.guru3d.com/ ***לאחראי הפורום*** תוכל לשים את ההודעה הזאת בסטיקי?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הבנתי שכדי להפעיל את האופציה הזאת צריך להיכנס להגדרות של הכרטיס? איך בדיוק עושים את זה? אחרי שאני מפעיל את זה אני פשוט רואה אפשרות של רזולוציית 4k בתפריטים של המשחקים עצמם? אם אני בוחר להריץ משחק ברזולוציה הזאת אחרי שהפעלתי Dsr, זה פוגע משמעותית בביצועים? אני אישית מעדיף fps גבוה. אבל אם אפשר רזולוציה גבוה שלא תפגע בביצועים אז למה לא? תודה רבה - - - תגובה אוחדה: - - - נ.ב המערכת שלי זה 8.1
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס הנ"ל (בטעות הביאו לי DIRT 3 EDTION DUAL FAN) . הזזתי את הכפתור. הורדתי GPU-Z ...הנתונים נשארו אותו דבר. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היי לפני שבוע וחצי לערך רכשתי מעבד חדש p4 2.8G 820.fsb800 dual core לאחר שהקודם נשרף לי מאזנחת יתר p4 3G בסוף החלטתי אם כבר לקנות מעבד אחר אז כבר לקנות משהו מתקדם יותר (בהמלצה) . אז רכשתי מעבד אם ליבה כפולה ולוח חדש שיתמוך במעבד החדש. אבל מה שמוזר זה שאני לא רואה כל הבדל ואפילו להיפך . כרגע אני בבעיה רצינית מאוד ! שקשורה כמובן לרכיבים החדשים... אני כבר לא ממש משוכנע שהמע' עובדת כראוי . ניסיתי להתקין כבר 4 או 5 סוגים שונים של דרייברים לכרטיס מסך שלי ויש לי כל מיני באגים מאוד מוזרים. המחשב רשם לי " out of memory " ועכשיו אחרי שהתקנתי את הדרייבר הראשון המקורי הוא רשם לי את זה שוב . אחרי זה העלתי שוב את מאיה ( תוכנת תלת מימד ) והוא עשה לי גם כיבוי מסך ( המחשב עדיין רץ…
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
עזרתי לחבר לחבר את הנייד החדש שלו (fujitsu ) לטלויזיה, בהתחלה הכל היה בסדר ראיתי את הדסקטופ על המסך של הטלויזיה וכשניסיתי להריץ סרט ראיתי את החלון של התוכנה אבל אין זכר לסרט :o ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הכרטיס אבל התוצאה היחידה שהגעתי אליה הייתה שראיתי רק את הרקע של הדסקטופ בלי שום דבר עליו : בבקשה עזרתכם..
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
סליחה על השאלה הטיפשית אבל אני חייב לדעת. אם אני מחבר שני מסכים דרך כרטיס מסך שתומך בDual monitor אז מה שאני מקבל זה שני מסכים משוכפלים או מסך אחד ארוך?
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם אני מחבר שני מחשב לכרטיס מסך אחד, אני מקבל את אותה התמונה פעמיים או שלכל מסך תצוגה שונה? למשל - מסך אחד עם משחק ומסך אחד עם אינטרנט? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש פיתרון להפעלת שתי היציאות של כרטיס המסך גם כאשר המסכים אינם מחוברים. האם יש דרך או יישום כלשהו שיגרום למערכת לחשוב ששני המסכים כן מחוברים? XPHome SP3 כרגע, אם המסכים נותקו, המערכת מגדירה מסך אחד בלבד. (אני מנוע מלאתחל את המחשב לאחר הזנת חשמל למסכים) אודה על הצעות או הפנייה למידע שיכול לעזור!
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-