כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
אני לא מבקש שם חנות אלא אני רק שואל מוכרים אותו עדיין בארץ?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים, הזמנתי כרטיס מסך eVGA 8800 GTS 320 MB SUPERCLOCK היום ראיתי באינטרנט ששהבדל בינו לבין Leadtek 8800 GTS 640 MB הוא בסביבות ה 200 שקל. האם שווה להשקיע את ה 200 שקל האלה בכרטיס של LEADTEK או להשאר עם EVGA מה ההבדלים בינהם? תודה מראש דן
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפניי כשלושה שבועות פחתי כאן תרד המדבר על המלצה למסך 19, ולבסוף הישתכנעתי שלתקציב שלי המסך הכי משתלם הוא LG- F900B. אחריי שקניתי אותו אכן היתרשמתי מהביצועים שלו ודיי שמחתי מהקנייה המישתלמת, אבל לא!!! בפעם השישית או השביעית שהדלקתי אותו המסך הישתתק לחלוטין. ברגע שהדלקתי אותו, הנורה הכתומה לא מפסיקה להבהב ובכל דרך אפשרית המסך סירב להידלק. לאחר שדיברתי עם המקום שבו קניתי את המסך, הם סידרו לי מן פיתרון מיידי עם היבאון שנימצא בכפר סבא, והובטח לי שכאשר אני יגיע לשם עם המסך הפגום , אני יקבל מסך חדש מיידית (אותו דגם ). אכן כך היה - לאחר שעה ורבע של נסיעה עם אבי לכפר סבא מאיזור הקריות קיבלתי את אותו דגם ארוז, חדש דנדש +פיצוי קטן של עכבר אלחוטי פשוט. לאחר שאני מגיע בשעה מאוחרת …
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה מהם עדיף? וכמובן למה? (בעיקר למישחקים וסרטים)
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך המלצות לכרטיס מסך AGP בשביל משחקים כבדים תקציב סביבות ה 900 עדיף כמה שפחות
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש מערכת דומה לשלי אבל אין לו כרטיס מסך והוא רוצה לקנות כרטיס מסך זמני לשנה כי עכשיו אין לו מספיק כסף לכרטיס DX10. עכשיו יש לו אפשרות לרכוש את הכרטיס x1800xt 512 משומש עם אחריות לשנתיים ב 700 ש"ח, כדאי או שעדיף לו כבר איזה כרטיס אחר עד 1000 ש"ח. תודה. ;D
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך voodoo 3 וברצוני לבדוק עם הוא טוב.... כרגע יש לי geforce 2 אבל כשאני מחבר את הvoodoo 3 אני לא רואה תמונה על המסך , ואמרו לי משהו על עדכון הכטיס שלי הוא די חדש לא השתמשתי בו הרבה אז אני משוכנע שהוא טוב אז נא לעזור לי .... תודה...
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחים שלי האם למישהו יש או שמע וממליץ על הכרטיס x800xl 512mb vivo pciexpressx16 כדאי לי ליקנות והאם הוא נחשב כטוב למשחקים. נ.ב א. אני חדש אז האם צריך דרייברים מסויימים כדי להפעיל וכו... ב.(אני יודע שזה לא המקום אבל בבקשה עזרו לי) בנוגע למעבד האם כדאילי לקנו 64 bit משום שאמרו לי שיש לו בעיות תמיכה וכו.. האם זה נכון או שזה שטות והוא מפעיל הכל... בתודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע היכן ניתן להשיג היום 6800gt ל AGP מכל חברה בכל חנות מחפש בנרות , אודה למישהו אם הוא יודע תודה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי היום את ה-9700 פרו שקניתי ב-EBAY, ה-ATI הסטנדרטי, רצתי כמובן ישר להתקין אותו, ולהפתעתי קיבלתי את התוצאות הנמוכות הבאות: פתאום, אני מגלה שמהירויות הליבה והזכרונות נמוכות באופן מחשיד: כמובן שאני לא שיניתי את המהירויות, איך זה הגיוני ? איך אני יכול לוודא שאכן קיבלתי 9700 פרו "מקורי" ? איזה באעסה :-(
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראדון 9500 פרו של ATI ולפני כמה זמן הסתכלתי בדריבר וראיתי שה-AGP SPEED שאמור להיות על X8 נמצא על X4 ואפשרות הFAST WRITE שהייתה על ON עכשיו על OFF. עשיתי גם בדיקת ביצועים וראיתי שהוא ירד בביצועים בהרבה. יש איזושהי דרך לסדר את זה? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מזמן השתחררתי מהצבא ואני רוצה לשדרג את כרטיס המסך. פעם הייתי מאוד בקיא בחומרה ועכשיו נהייתי קצת חלודה. זו המערכת שלי: intel core i5 2500 socket 1155 MSI H61M-E23 B3 Socket 1155 Transcend 8GB DDR3 1333 Sapphire ATI Radeon HD5850 Xtreme 1GB SeaSonic S12-2 430W דבר ראשון האם השדרוג רלוונטי ולא יגרור שדרוגים אחרים? כי אם אצטרך לשדרג לוח אם אוותר על העיניין. דבר שני איזה כרטיס מסך מתאים לי בכלל למערכת מבחינת לוח אם וספק? סדרת GTX660-GTX760 קורצים לי בעיקר. זה הכרטיס הנכחי: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=0001&pid=1152&lid=1 זה לוח האם: http://www.msi.com/product/mb/H61M-E23--B3-.html זה הספק: http://www.seasonicusa.…
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מציעים לי Radeon X800 XL בזול מה אתם אומרים שווה את זה? אני לא יותר מדי גיימר (את האמת, כמעט ולא) היה לי 6800 שנהרס על ידי, ואני מריץ עכשיו X300SE יש לי עוד 6800 בצד אבל אני מעדיף שלא להשתמש בו, הוא מעצבן אותי בגלל האורך שלו 6800 VS X800XL על מי ללכת?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לקרוא ולא להאמין. http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-4770-crossfire,2288.html לקנות שניים בקצת מעל ל 1000 שקל ולקבל ביצועים שעוקפים כרטיסים שעולים כמעט פי שניים מזה.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סליחה שאני קצת חופר בשאלות אבל הכרטיס החדש מגיע ל85-90 מעלות אחרי 20 דקות בטלפילד 3 זה אמור להגיע לכזאת טמפרטורה??? כדאי להשקיע קירור מים לכרטיס? תודה
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כרטיס מסך 6600GT. המאוורר שלו עושה רעשים בלתי נסבלים בזמן האחרון. אני יכול או להחליף את המאוורר, או לקנות כרטיס חדש. בשביל להחליט איזו אופציה עדיפה, אני צריך לדעת לאיזה כרטיס מהסדרות החדשות הוא מקביל - אם הוא שווה ערך לכרטיס שעולה ~500 ש"ח (סדר גודל של 8500GT) אז כנראה עדיף לקנות קירור חלופי ב-~200 ולהשאר איתו. אם הוא חזק כמו כרטיס זול (נניח ה-8400GS או HD2400PRO) אז אולי כבר שווה לקנות כרטיס זול וזהו. אגב, אני לא משחק הרבה במחשב (למי יש זמן??) ולכן אני לא זקוק לכרטיס חזק במיוחד (למרות שחשבתי על ה-HD3850 או 3870 או אולי אפילו 8800GT). אם אני משחק זה בעיקר במשחקים ישנים כמו FAR CRY, GTA SA, 25 to life, אבל אם ההפרש לכרטיס שיוכל להחזיק crysis ו-bioshock הוא…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן לכולם, קראתי וקראתי ובסופו של דבר, עדיין קשה לבחור בין כל היצרנים שיש היום. אני משדרג את המחשב ומחליף כרטיס מסך, החלטתי ללכת על ATI 4870 אבל נראה שיש הבדלים במה שיצרנים שונים מציעים באותו מחיר: 1. HIS HD 4870 1GB (256bit) GDDR5 PCIe - מחיר: 1450 ש"ח. *אחריות ל-3 שנים 2. Gainward ATI Radeon 4870 512Mb DDR5 PCIe - מחיר: 1480 ש"ח. *אחריות ל-3 שנים 3. Palit Radeon HD 4870 1Gb DDR5 PCIe - מחיר: 1490 ש"ח. *אחריות לשנתיים 4. Sapphire Radeon 4870 1Gb DDR5 Retail PCIe - מחיר: 1540 ש"ח. * אחריות ל-3 שנים. האם כולם אמורים לתמוך ב-HD 1080p, CrossFireX וכו' ? ושאלת השאלות - איזה כרטיס עדיף ? תודה !
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
P4 3G. PCI E (לא PCI E 2). ספק thermaltake 420W. איזהכרטיסי מסך מתאימים ? ראיתי שכל הכרטיסים PCI E 2, האם יעבדו על המחשב שלי ?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הביצועים של כרטיסי המסך שעל ה Nforce משתווים לביצועים של אותם כרטיסים לא און-בוארד?
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום כולם! היום קניתי Msi9800Pro בשביל אח שלי וחיברתי אותו למחשב, הכל עבד כשורה ועמדתי להקתין את הדרייברים של Catalyst. לפני שהתקנתי אותם נזכרתי שיש באתר פה תוכנה שנקראת Driver Cleaner אז החלטתי להוריד אותה ולהתקין אותה בכדי שתמחוק את הדריברים הישנים של Nvidia. ברוב טפשותי לא קראתי את ה- Readme והתחלתי מיד בתהליך. אמרתי לה למחוק את הדריברים של Nvidia, כאשר היא סיימה Windows שלח לי הודעה שכמה קבצי מערכת שבהם הוא השתמש השתנו וזה יכול לגרום לא אי יציבות. אמרתי לא סבבה לא משנה - הלאה. אז הורדתי את ה- Catalyst העדכני ביותר מהאתר של Ati והתחלתי בהתקנה. אחרי כמה שניות של ניסיון התקנה הוא כתב לי שהוא לא מצליח להתקין את הדריירברים ושאני אנסה להתקין את זה קודם כל כ- Vga רגיל ואז שא…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת האם כדי לי להחליף את הRadeon 9600XT 256MB המזדקן שלי בX800GTO? האם אני ארגיש הבדל משמעותי בין הכרטיסים? לדוגמא: F.E.A.R בקושי רץ אצלי על הגדרות מזוויעות, איך הוא יעבוד על הX800GTO? וHITMAN 4 עובד אצלי על הגדרות MED LOW, הוא יוכל לרוץ על הכל HIGH עם פילטרים? וכיצד הכרטיס יתפקד עם המנוע החדש שלUT2007? שאר המפרט: P4 2.66GHZ לוח אם AGP- MSI 865PE NEO2-S 4*256 = RAM 1024 EverPower 350WAT (הספק יחזיק?). בבקשה לא להמליץ לי על כרטיסים נוספים שיקרים אפילו ב-100 שקל ממנו (הX800GTO עולה 830 ש"ח). אם הכרטיס איכשהו לא מסתדר עם המערכת אז בבקשה להמליץ על כרטיס ברמה שלו (לא 6600GT בבקשה) בלי חריגה מהתקציב. תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי תקציב של 1000 ש"ח לכרטיס מסך... בקיצור אני צריך את הכרטיס המסך הטוב ביותר למשחקים במחיר הזה... אם צריך עוד פרטים תגידו.. תודה. :-)
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/x1950pro-gf7900gs.html לכל המתלבטים מבינכם; OC,משחקים,רזולוציות
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה בנושא אבל מיותר לציין שאני מדבר על גרסת ה pro הסתכלתי בכמה אתרים ומה שהם עשו לי זה רק בלבלול אין לי מושג כבר מה עדיף
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-