כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים לקנות 9800PRO או לחכות לכרטיסי הדור החדש החלשים ויתר (X800SE או משהו). אני לא יודע אם זה יהיה שווה לקנות היום 9800P כי הוא יתישן מהר. אם אני יחכה כמה זמן בערך זה יכך? הבעיה הגדולה היא שיש לי GF4 MX ואני לא חושב שהוא יחזיק יותר מחודשיים נוספים.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום קיבלתי את ה9800 פרו החדש שלי בתקנתי אותו ואת הדריוורים הכי חדשים (4.5 ) הפעלתי קונטר סטרייק והFPS שלי היה קופצני ונמוך. קודם היה לי FX5200 והוא החזיק לי את הקונטר סטרייק על 100 FPS קבוע עכשיו עם ה9800 פרו הFPS קופצני בלי הפסקה פעם הוא על 90-100 פעם על 40-50 פעם על 70-80 אני לא יודע מה לעשות ניסיתיח להתקין דריוורים אחרים(4.4) אותון סיפור בדיוק, בבקשה תגידו לי מה אפשר לעשות?? חשבתי אולי זה בגלל שאני עובד על DIRECT3D ועם הFX5200 עבדתי על OPENGL ניסיתיח לשנות באפשרויות דריוורים של הכרטיס לOPENGL אבל אחרי שאני עושה החל ואישור הוא חוזר חזרה לDIRECT3D מה לעשות??
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההתלבטות היא בין 3 הדברים הבאים - 9800 פרו עם מסך 17 אינץ' ברמה גבוהה. 9800 פרו עם מסך 19 אינץ' ברמה בינונית. X800 פרו עם מסך 17 אינץ' ברמה בינונית. את מה מבין 3 הדברים הבאים הייתם לוקחים??
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב שהוא כבר די ישן (1200 מגה הרץ עם 256 זיכרון DDR) שהייתי רוצה לקנות לו כרטיס מסך חדש. יש לי בסביבות ה1000 שקלים להוציא עליו והייתי רוצה כרטיס טוב שלא יהיה טוב מדי ויתבזבז על המחשב שלי. אם ישאר כסף אז אני ארצה לקנות גם זיכרון נוסף. למישהו יש הצעות?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! היום החלטתי שברצוני לרכוש מאיץ גרפי מסוג Geforce4 Ti4400, אך לפני הרכישה עלו לי בעיות שאינני מצליח לפותרן, ולכן אבקש את עזרתכם. הבעיות הן כדקלמן: א. יש הרבה יצרנים לכרטיסי Geforce4 ואינני מוצא Benchmarks של סוגים שונים של Geforce 4, האם יש הבדל ביניהם? כי לפי המחיר אין הבדל. ב. לדאבוני, מחירו של הכרטיס בארץ גדול בעשרות מונים ממחירו בחו"ל. באיזה אתר מומלץ להזמין On-Line מחו"ל? לפי אמינות, ומחיר המשלוח לארצנו. ג. האם זה באמת נכון שאפשר לעשות Overclocking לכרטיס ובכך להעלות את מהירותו למהירותם של כרטיסי ה Geforce 4 Ti4600? ואם כן האם כרטיסי ה 4600 מקוררים באופן יותר טוב המאפשר להם לגיע למהירויות גבוהות יותר בלי לפגוע בכרטיס? בבקשה תענו על מה שאתם יכולים. בתודה מראש! Gu…
-
- 18 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
הרכבתי מערכת שלמה, כאשר ההתלבטות היחידה שנותרה לי היא בכרטיס המסך, בין ה ATI RADEON 8500 לבין ה GF3 TI 500. אני מודע לעובדה של GF3 יש יתרון כמעט בכל הבנצ'מארקים, אבל הוא גם עולה יותר מכפול מה RADEON. לכן אני מתלבט אם כדאי להשקיע כ-1000 שקלים יותר תמורת ה GF3 TI 500 , כאשר ה Radeon 8500 נותן ביצועים קרובים מאוד לשלו. אנא כתבו לי את דעתכם, וכמו כן אני יודע שיש מספר דגמים גם ל RADEON 8500 , אבקש גם המלצה על הדגם והחברה שמייצרת אותו.
-
- 18 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי את הכרטיס msi gforce3 ti200 128 mb הוא משו משו ראיתי שיש שמה אפשרות להמהרה דרך התוכנה, עד כמה אפשר להעלות בלי להכנס למערכת קירור וכל אלה? האם בכלל מומלץ להמהיר את הכרטיס?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למישהו היה אי פעם קצת ניסיון עם משקפי תלת מימד?, יש לי בעיות איתם, ואין לי מושג איך לבדוק אם הם פועלות..
-
- 18 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
יש לי את ההרקולס 8500le ואני משחק בו ב1024x1280 16bit driver 7.70 ועובד לא כל כך טוב!!! יש אולי איזה פיקס או משהו??? תודה ואתם....
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני לא גיימר כבד אבל אוהב משחקים כמו למשל GTA3 THPS3 וSOF2 (יש עוד כמה) ביינתים יש לי VOODOO3 3000 אבל כבר צריך להחליף. אני מחפש משהוא כמה שיותר זול ובגלל שאני אפילו לא יודע מה זה אובר קלוקינג זה לא חשוב כל כך. ודרך אגב מישהו מכיר חנות מחשבים טובה מארה"ב (וירטואלית) תודה מראש רום
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קודם כל, שלום אני שונא לפתוח חשבון בשאלה אבל שיהיה... יש לי קרוב שנסע לארה"ב והחלטתי לנצל את ההזדמנות ולקנות כרטיס מסך חדש... מכאן יש לי שתי שאלות: 1. מישהו מכיר חנויות של חומרה בארה"ב? 2. מצאתי בחנות CompUSA שני כרטיסים שהייתי רוצה לקנות... הראשון זה VisionTek Xtasy GeForce4 Ti4200 128MB והשני זה ATi Radeon8500 128MB שניהם במחיר זהה של 199$ בהתחלה חשבתי: "Radeon, כמובן! איך אפשר להשוות בכלל! זה כמעט ברמה של Ti4600!ראיתי בבנצ'מרק האחרון! איך אפשר לחשוב על 4200??" אז אני מחליט להסתכל על כתבות ישנות על הRadeon וכל מיני Benchmarks... ברובם כל משפחת הTi עוברת את הRadeon... אז אני חושב: "טוב אז אני אלך על ה4200..." הולך לבדוק איך VisionTek, ורואה שבהשוואה, הם…
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, לא במבצע או משהו, אני בוחר את הפריטים. אך היום כשקיבלתי את המיפרט, ראיתי שאני הולך לקבל nvidia ge force 4 MX 440. ולפי מה ששמעתי, זה ממש לא מתקדם, זה רק שיפור של GF2 MX. אז אני מתכוון ללכת לכיוון דגמי ה-Ti התקציב שלי לכרטיס מסך זה 1000 ש"ח +/- . אז השאלה שלי היא אילו דגמים מתאימים לתקציב, ויחזיקו לי מעל שנה. תודה. :)
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
אני צריך לדעת בדחיפות: האם חברת Innovision היא חברה מוכרת?? האם היא חברה טובה? תודה מראש..
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
האם הביצועים של כרטיסי המסך שעל ה Nforce משתווים לביצועים של אותם כרטיסים לא און-בוארד?
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה הכרטיס מסך הכי טוב שאפשר לקנות בפחות מ 500 שקל?
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.leadtek.com.tw/www/Web_Leadtek/vga/WINFAST_A250TD.asp זה הכרטיס. האם הוא באמת אחד האיכותיים בתחומו?
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הכרטיס הישן שלי על מה אתם ממליצים בתקציב של 1000+/- חשבתי על GF4 TI4200 השאלה איזה הכי כדאי..? יצרן, דגם, פיצרים.. או שיש דברים טובים יותר בתקציב הנ"ל? תודה וסליחה עם הנושא כבר נתחן..
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
יש בפלונטר ב 733 שקלים רדאון 8500LE של giga-byte אבל אני לא יודע אם זו חברה טובה יקרים לי כל שאר הרדאונים ובגלל זה אני חושב על זה והאם אני יכול להשיג כרטיס טוב יותר במחיר של לא יותר מ700 שקל (נא לציין היכן סוג ומחיר!) תודה מראש :saint: :AR15:
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפי מה שאני הבנתי, הג'יפורס יותר חזק. הבעיה היא, שיש לי את הג'יפורס, ואחרי שעשיתי בנצ'מארק עם 3dmark2001se ועשיתי השוואה של אותן מערכות אבל עם כרטיסים שונים, זה הראה לי שהרדאון ב10 אחוז יותר חזק. איך זה יכול להיות?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
FX5900CP 1490 שקל בפנדה איך המחיר כול כך זול בדקתי באתר של החברה שמיצרת אותו והוא כמו כול fx 5900 סתנדרתי והוא גם במהיריות שעון לוקח את ה radeon 9800 pro
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא הבנתי כל כך מה קורה אם את מסמן את האפשרות הזאת במשחקים =\ חלק אומרים שזה משפר את ה- FPS וחלק אומרים שלא, מישהו יכול להסביר לי אחת ולתמיד מה הדבר הזה עושה? (רק כאלה שמביני בבקשה) תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-