עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Raul,

יש לי כרטיס מסך 5600XT וזה הורס לי את כל מחשב החלומות שבניתי.... יש לי אותו חצי שנה ואני שוקל לשדרג את כרטיס מסך ועלה לי רעיון לקנות את 6800.... מצאתי את המחשב במספר חנויות והמחיר הממוצע הוא 2500 שח... האם לדעתכם קניית הכרטיס מצדיקה את ההשקעה?? תודה על העזרה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Holy,

יש לי בעיה די מעצבנת עם הפיצר של power saving בוינדוס כל פעם שהמחשב מעביר את המסך למצב של חיסכון בחשמל המסך נכבה ונדלקת נורה כתומה (עד פה הכל טוב) הבעיה היא שאחרי 2 שניות הוא נדלק שוב ומראה תצוגה שחורה עם הכיתוב DVI באמצע (מה שמראה שהוא מנסה להציג את ה-DVI) ושוב נכבה יש משהו לעשות שזה יהיה נורמלי?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  3. Started by kingdavid,

http://tw.giga-byte.com/VGA/FileList/News/tech_20050812_3D1new_3D1.htm

4. Started by ch561,

מפרט: E4300 זכרון 1G (מתכוון לקנות 1G נוסף). ספק 300W (EZCOOL כרטיס למחשב בשביל ילדים בני 7. כיום הם משחקים משחקים און ליין. ניתן לחרוג קצת אם זה שווה את זה. ושאלה שאני לא יודע היכן לשאול: האם לא עדיף במקום לשפר את המחשב לקנות להם SP2? תודה מראש

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by super4life,

will ati 5870 run crysis on ultra high and all settings max?

6. 4800 series ולא 4870 האם כך זה אמור להיות או שיש בעיה ?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  7. Started by ColWar,

יש לי כרטיס NVIDIA GeForce FX 5200 ואני מעוניין לדעת אם הוא מיוצר עם צינורות לא פתוחים, ואם כן - איך מומלץ לי לפתוח אותם? בתודה מראש, Coldwar!

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  8. Started by kol209,

איזה כרטיס מסך הכי טוב ב 200-300 לא יותר! אני לא משחק משחקים רק סרטים ואינטרנט! אז שלכרטיס תייה איכות טובה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by tomer2004,

התקנתי AquaMark3 ועשיתי בדיקה לכטיס מסך , ואתם יכולים להגיד לי אם התוצאה הזאת טובה ביחס לכרטיס ולאוברקלוק שעשיתי: Sapphire 9800 Pro 128MB / 256Bit אוברקלוק : זיכרון 370 (740 ) מעבד 400 ... *ועוד שאלה אחת : איך אני משנה את מה שהתוכנה בודקת (רזולוציה , AA , Aniso , וכו') ? -מספיק פרטים או שצריך גם מפרט.. תודה לכל העונים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by super4life,

?ati hd 4890 1g toxic or ati hd 4890 1g vapor-x

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  11. זה המפרט שלי כרגע Intel Core i5 4670 Gigabyte GA-H87-D3H Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Blue Dual Channel CL9-9-9-27 Samsung 840 Series 2.5'' 120GB SSD Gigabyte Radeon HD 7850 2GB OC Version אין לי בעיה לחכות אני פשוט רוצה לקנות כרטיס מסך ל BF4 עקרונית.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by giliep,

היי, מתכנן קניית מחשב חדש ותוהה איזה כרטיס יותר משתלם... וייתן יותר תמורה לביצועים. היות ואני מוגבל בתקציב כרגע, חשבתי לקנות כרטיס שיהיה מספיק חזק לשנתיים הקרובות תוך כדי חיסכון לשידרוג הכרטיס/רכיבים הבאים. ותוך כדי מחשבה על VR בעתיד הקרוב. המחשב יהיה בעיקר לגיימינג, וספציפית משחקים כגון ircaing, assetto corsa, rfactor 2. עם שילוב מדי פעם של עבודה בסולידוורקס. המחשב יחובר לטלוויזיה סמסונג סדרה 8. התקציב הוא בערך 500$. מצד אחד ה- 1080 כבר מוכח ועם קצת OC יכול להגיע/לעבור את ה 2070 וכוחו עוד במותניו. מצד שני, ה-2070 הוא הדור החדש ואין ספק שהדרייברים יעברו התאמה אל סדרה 2000... אז השאלה היא באיזה כיוון ללכת? אופציה נוספת,…

13. Started by ShayGTi,

כיצד אפשר להגדיר עם הכרטיס הזה DUAL DISPLAY, אם בכלל? זאת אומרת שאוכל לראות סרט במסך טלויזיה ולעבוד על המחשב במסך המחשב? ניסיתי לעשות CLONE ולראות את המסך על המחשב והטלויזיה אבל מה שקורה זה שהמסך בטלויזיה נמתח מחוץ לגבולות שלו. איך אפשר לסדר שבמסך של המחשב תהיה רזולוציה של 1280X960 ובטלויזיה 1024X768? עכשיו שאלה לגבי הביצועים של הכרטיס: עשיתי בדיקה עם 3D MARK 06 וקיבלתי את התוצאות הבאות (תמונה): http://img504.imageshack.us/img504/7456/3dmr20907yf6.jpg האם התוצאות האלה טובות יחסית למפרט שלי? אני מתכוון להוסיף בקרוב עוד ג'יגה זיכרון למפרט הזה, האם יהיה שיפור ניכר או שהמעבד יתקע אותי?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  14. Started by mottile,

קראתי המון פוסטים בפורום לגבי הנושא הזה. אני יודע שצריך NVIDIA, ש-AVID ממליצים על QUADRO, ומצד שני שהרבה אנשים טוענים שQUADRO מיותר. השימוש שלי הוא עריכת וידאו ביתית, אני לא מקצוען ולא עוסק בתחום. אני עומד לפני רכישת מחשב ואשמח להכוונה בנושא. מכיוון שלא מצאתי מקור מידע שהבהיר חד משמעית לכאן או לכאן, האידיאלי מבחינתי לשמוע פידבק ממישהו שעובד עם AVID ומשתמש בכרטיס מסך "ממוצע". האם זה עובד, ואם כן, איזה כרטיס מומלץ לקנות? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Nati_The_King,

שלום רציתי לדעת איך אני יכול לחבר תכרטיס מסך שלי(4850) לטלוויזיה איזה אפשרויות? ואיזה כבלים אני צריך אם אפשר תמונה לכבלים יעזור מאוד תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 912 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.