עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tomerm55,

שלום לכולם יש לי כ. מסך SAPPHIRE R7 260X חדש. הייתה לי בעיה במחשב שהתחילה כאן (אין צורך לקרוא את הכל, רק את הסוף) http://hwzone.co.il/community/threads/538831-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%A8%D7%A7-%D7%9C%D7%90%D7%97%D7%A8-%D7%90%D7%AA%D7%97%D7%95%D7%9C/page3#.U30Xe_l_tZ8 בקיצור , מסך שחור חוזר ונשנה עד שהשתכנעתי על סמך פורומים מחו"ל שכנראה מדובר בתקלה בדרייבר של כ. מסך ואף ווידאתי זאת ע"י החזרת כ. מסך ישן למחשב שעבד יפה מאוד והתקלה לא חזרה. לפני כן ניסיתי אין סוף דרייברים לכרטיס החדש והתקלה תמיד חזרה. לקחתי הכרטיס לחנות למימוש האחריות ולשמחתי יום למחרת התקשרו ואמרו שהכרטיס הוחלף לחדש !! באתי הבייתה שמח וטוב לב עם כרטיס חדש בקופסה בתקווה לחי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Spirox,

אצטרך בבקשה עזרה לגבי קריסה של הכרטיס הנ"ל. קניתי מלפני שבועיים את הכרטיס מדגם ג'יגהבייט, 2gb,gddr5,265 bit. פתחתי אותו ל6970 ללא כל בעיה, הריץ לי משחקים והכל היה תקין עד לרגע שבו עדכנתי את הדרייבר ע"י windows update(אני חושב שזה היה הגורם לתקלה..) ישר לאחר מכן, בכל פעם שהדלקתי את המחשב, המערכת קרסה בדיוק בשלב שלאחר starting windows. לדעתי הבעיה היא בדרייבר, כי בsafe mode המחשב עובד תקין, וגם כאשר אני עושה uninstall לדרייבר דרך הdevice manager המחשב עולה ללא כל בעיה. ניסיתי להעלות את הגיבוי של הביוס שלקחתי מלפני פתיחת הכרטיס - לא עזר. אח"כ ניסיתי לעדכן את הדרייבר דרך האתר של ati ולמרבה הפלא הכל חזר לעבוד, אז ניסיתי לפתוח שוב את הכרטיס - ומאז שוב חזרה הקריסה בעצם. ני…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by DF30,

ביום 8.7.02 התפרסמה באתר ידיעה שאמרה של Radeon 8500 le של Hercules היו תקלות רבות: ציטוט: "אחד הכרטיסים הפופולרים יותר של Hercules היה מבוסס על Radeon 8500LE ועקב סדרת כרטיסים פגומה עורר גלים רבים בציבור ופגע במוניטין החברה." ??? ??? ??? ??? ??? ??? האם מישהו מכם נתקל בתקלות כאלו? מה אני צריך לבדוק בכרטיס שרק קניתי? מחכה לעצותיכם המשכילות! :smoke: דרור

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by sgsg,

מישהו שמע על תקלות במסכים האחרונים שהגיעו לארץ? מחזירים מסכים ???

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  5. Why Nvidia's chips are defective 1 Sep 2008 | 19:00 BST By Charlie Demerjian Part One A long and complex story This the first part of a series of three articles getting to the nub of Nvidia's graphics chip woes. The series is the result of months of research conducted by diligent INQhack Charlie Demerjian, despite an in-box stuffed full of abuse. Part two can be found here and Part Three is here. NVIDIA HAS RECENTLY been saying a lot about how it's chips are not bad, and giving people reasons about why the problem is contained. Unfortunately, these disingenuous half-truths don't stand up to an explanation of why this problem is happening. The problem is extremely co…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום אז ככה יש לי 1950 פרו של HIS 256MB dual core E6750 corsair 667 2giga gigabyte p35 s3 hec 500 בקיצור מה שקורה אני משחק במישחקים ופתאום אחרי זמן קצר באקשן ולא סצנות מסובכות מדי פשוט זה קופא ואז המסך מתכבה כזה ואחרי כמה שניות הכרטיס כאילו עושה ריסט לעצמו ואז זה ממשיך ולפעמים לא.... בATITOOLS שאני עושה לו 3DSHOW משו כזה אחרי דקה ו50 זה ניתקעה ועושה אותו דבר... בקיצור זה מעצבן ובא לי לשרוף את הכרטיס המעפן הזה הטמפ שלו בATITOOLS שראיתי ברגע שהוא ניתקע היה על 57 במצב מנוחה הוא על 44 אני כבר ניסיתי כל דרייבר אפשרי של ATI ופשוט לא עוזר בחלק מהדרייברים זה משתנה הזמן תקיעה.... אבל ממשיך להתקע משחקים שניסיתי הם (cod2, graw1,graw2,moh airborne DEMO) חשוב לציין שהמשחקים רצים מע…

• 45 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. Started by rony1880,

היי היום קניתי את הכרטיס של אסוס 768 GTX460 , שחקתי במישחק LOST PLANET 2 על הגדרות דייריקס 11, לאחר כ20 דקות פתאום המחשב קפא , רק ריסטרט הפעיל מחדש את המחשב, אבל מאותו תקלה , ברגע שאני מדליק את המחשב עובר הרבה זמן עד שאני שומע את הביפ , גם שמתי לב שהפרמים ירדו הרבה מאז התקלה, איפסתי את הביוס , לא עוזר שום דבר, מה קרה? יכול להיות שהכרטיס גרם לתקלה, יש סיכוי שאכלתי אותה רציני עם כרטיס תקול , בKSP כבר לא יחליפו לי פעם שנייה , אני כבר מיואש מאוד, מבקש את עזרתכם. רוני

• 35 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. Started by Chen_K,

שלום! רציתי לשאול מה הקטע עם VCD? איך הם פועלים? האם כדאי לצרוב בפורמט הזה? מה החסרונות/יתרונות? תודה מראש! חן.

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  9. Started by Eyal-Style,

צהריים טובים . לפני כשבוע הטלויזיה הפסיקה לשדר ב HDMI, הזמנתי טכנאי והוא החליף את ה"לוח אם" שיש בטלויזיה והבעיה של ה- HDMI הסתדרה. עכשיו כשאני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב באמצעות HDMI המחשב בכלל לא מזהה את הטלויזיה, אין קול של חומרה נכנסת וכמובן שאין אות מהטלויזיה . חיפשתי קצת ברשת פתרון לבעיה ורוב מה שמצאתי זה אנשים שרואים את הטויזיה מוגדרת במחשב אבל הם לא יודעים להוציא סינגל . מצאתי באחד הפורומים בחור שפירט בדיוק את הבעיה שיש לי : " היי, לפני פחות מחודש רכשתי מכשיר טלוויזיה LCD של Panasonic , דגם TH-L32C4 . הכל עובד נהדר, למכשיר יש חיבור 1 של HDMI (לצערי לא בדקתי את זה) . רה ,חיברתי את הטלוויזיה למחשב דרך כבל HDMI TO HDMI (כרטיס המסך שלי ATI Radeon HD 5800 Series)…

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שלום רכשתי את הכרטיס WinFast DTV 1800 H. התקנתי את הכל "לפי הספר" - מהדיסק שבאריזה. ואז, כשהפעלתי את התוכנה שלהם, WinFast PVR2, וניסיתי לעבור לקליטה מכניסת האנטנה - התוכנה קרסה. ניגשתי לאתר החברה, עדכנתי את הדרייברים ואת התוכנה, ועכשיו, התוכנה קורסת מיד בניסיון הפתיחה. ברגע, שהורדתי את הדרייבר של הוידאו בכרטיס (זה מגיע עם שלושה דרייברים, מסתבר), התוכנה עולה, אבל מן הסתם, אין לי אפשרות לראות את השידורים. מישהו נתקל במשהו דומה?? יכול לתת רעיון איך לפתור את זה? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  11. פתחתי את האשכול פה כי אני כמעט בטוח שזו הבמה המתאימה, (כן, גם אחרי קריאת החוקים..) עם זאת, אם טעיתי, אשמח למיקוד.. שלום אנשים יקרים, אני מנסה בשלב ראשון לזהות מה מקור התקלה שלי, וכן לדעת האם הבעיה כבר מוכרת / האם אתם מכירים פתרון. לאחרונה כאשר אני מדליק את המחשב, כל הפרטים שלו (כולל BIOS) מטושטשים ולא ניתנים לקריאה.. (מצורפות תמוונות) בזמן התקלה המחשב עדיין מגיב.. הבעיה עם הזמן קוראת יותר ויותר, אתמול גם אחרי שהמחשב כבר עלה, היו רעידות ושוב הוא נכנס לאותו מצב, כלומר המצב ניהיה גרוע יותר ויותר ופשוט קורה יותר.. לאחר הפעלה מחדש בד"כ הבעיה מסתדרת.. המחשב יכול לעבוד יום שלם תקין, ופתאום בשנייה אחת להגיע למצב העצוב הזה.. בתור התחלה לדעתי הבעיה שלי היא ב…

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  12. Started by PrefaceAlumni,

ראיתי כי כרטיס המסך 8800GTS לא תומך בתקן 10.1. האם זה משנה לי? יש משחקים שמשתמשים בזה ולא אוכל לשחק בהם? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Yaron-Cohen,

אני רוצה לקנות מסך (SAMSUNG 997DF)...ואין לו תקן TCO 95...יש לו תקן MPR II...על מה זה משפיע...ומה זה משנה..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. האם ניתן לקבל המלצה על כרטיס בסביבות המחיר הנ"ל לחשב חדש מבלי שאני יודע עדיין איזה מסך ואיזה לוח אם יהיה לי?

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  15. שלום לכם , אני מעוניין לשפר את הביצועים של המערכת במשחקים. הבעייה המרכזית שלי היא שאני צריך לשחק ברוב משחקי הדור החדש בהגדרות LOW מכיוון שאני עובד עם מסך ברזולוצייה 1680X1050. אז או שאני מוריד ומשחק על 1280X1024 בהגדרות MED או שאני משחק ברזולוצייה הטבעית בהגדרות LOW . בכל מקרה , הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא 6600GT עם מעבד פרסקוט (540) וג'יגה זיכרון ( ראו מפרט מלא.. ) ורציתי לדעת מה לדעתכם יתן שיפור יותר מורגש למשחקים ? אני יכול לקנות בתקציב שלי X1950PRO ולהישאר עם אותו מעבד או להבדיל להישאר עם הכרטיס מסך ולקנות לוח + מעבד 6300 .. השאלה האם המעבד לא יהיה צוואר בקבוק לכרטיס כמו 1950PRO ? אשמח לדעת במה הייתם בוחרים להשקיע את הכסף כדי לקבל מכונת משחקים קצת יותר רצינית ממה שיש …

16. Started by liordavid,

:yelclap: צריך עזרה בקנית כרטיס מסך ב- 1500 שקל מפרט המחשב: ספק - Enermax Liberty 500W Active PFC POWER STREAM זכרון -GeIL 2GB 2*1GB Value PC3200 DDR400 Dual Channel לוח אם - DFI LANPARTY UT NF4 SLI-DR Expert מעבד - AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) קירור למעבד - Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 הארדיסק - 2 הארדיסקים 80 GIGA - SATA 8 MB BUFFER

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  17. זה המעבד שיש לי היום(i5-12600k), לוח אם B660M AORUS PRO AX d

18. Started by cold fire,

הכל אבל הכל בגלל microsoft (למה דווקא עכשיו נזכרו לסיים לשדרג/לפתח את dx10) כבר רציתי לקנות x1900xt אבל כמובן משהו חייב להשתבש. לא משנה אני מחפש משהו זול ויעלה משחקים כמו splinter cell ,titan quest, FEAR (האם אלו משחקים כבדים?) יש מספר אפשרויות אולי ללכת על x1600xt או (לפי מה שקראתי בפורמים) 6600GT 256mb או x1300 (הכי זול אבל הכי פחות טוב) או 7600GS שהוא בין המחירים 120-140$ או שעדיף להשקיע עוד 7$ לתקציב ולקנות evga 7600GT 256mb 157$. ועוד דבר יהיה לי במחשב החדש מעבד קונרו(e6300) ו2GB, אולי בגלל הכרטיס המסך "הזול" יתכנו צאורי בקבוק(או איך שקראים לזה) או בקיצור להאטת המערכת?

• 10 תגובות
    • 964 צפיות
  19. Started by גיאy,

הי, יש לי מחשב windows 7 QCORE 9400 4GB אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיעבוד על משחקים עד 2012 .בסכום נמוך.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by snir0,

שלום לכם! המפרט שאני קונה בקרוב הוא כזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6400 (S775) - 2.13GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty 1257 ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 727 ש"ח זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 1500 ש"ח כרטיס מסך: CONNECT3D X1950XT 256MB GDDR3 PCI- 1646 ש"ח צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK 200 ש"ח דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 443 ש"ח ספק: Enermax Liberty 400W ATX/BTX Dual CPU Support 434 ש"ח מארז: Thermaltake Soprano Black 439 ש"ח קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Low Noise 155 ש"ח מטרת המחשב היא בעיקר למשחקים ( כבדים ) ואני רוצה להתאים כרטיס מסך ח…

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  21. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי תקציב שבין 800 ל 900 שח לקניית כרטיס מסך!לא אגורה יותר מטרת הכרטיס כמו כל כרטיס טוב להריץ משחקים כמו דום 3 סיילט היל 4 גרפיקה טובה באיכות!בקיצור כרטיס שאני יהנה ממנו ולא יתקעו לי משחקים כתוצאה מאי יכולת! הוא הולך להיות במחשב שהרכבתי שהוא חזק אינטל 3ג+512 דדר(היה טוב אם היה 1024 :) רק אומר שיש לי כרגע ר 8500 128 והוא אחלה כרטיס אבל הגיע הזמן להתקדם אשמח אם תגידו לי מה מומלץ ועדיף רדאון גם נווידה בא בחשבון אבל יצטרך הסבר משכנע לעבור אליהים בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי תקציב של 1400 ש"ח מה עדיך כבר לקנות מסך 17' או 19' ? ואם יש איזשהי המלצה ..בכיף.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  23. Started by elikoh159,

תגידו אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב.!! ויש לי תקציב של 650 שקל ככה. אז אם מישהו יודע את המחירים אז שיגיד לי שם של כרטיס מסך שמגיע ל-650 שקל תודה לעוזרים מנהלים לא לסגור בקשה

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  24. Started by JohnClark,

היי חבר שלי קונה כ.מסך חדש ואני לא יודע על מה להמליץ לו כמובן שבהתחלה אמרתי לו לקנות את הTi4200, אבל אף חנות לא מוכרת אותו כבר. איזה כרטיס הכי שווה לקחת בתקציב הזה?

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  25. Started by Odedb52,

שלום לכם... קצר ולעניין: יש לי ג'יפורס אם אקס 440 64 מגה... רוצה להחליף אותו... קשה?!? לא...! מה כדאי לי לקנות בתקציב המצוין למעלה... עדיף שיהיה קרוב ל - 900 פלוס / מינוס כי אני רוצה גם זכרון 512 להוסיף... (כרגע אני על 256). אני רוצה שיהיה ג'י פורס... אני יודע שתגידו 6600 / 6600GT אבל אני רוצה הצעות לגבי חברות , ביצועים.. ובקיצור, הכי טוב שאפשר להוציא בתקציב הזה! מיועד למשחקים... תודה מראש, עודד .ב.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים