כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני מעוניין במחשב החדש לקנות GAINWARD TI4400 עם DVD של אסוס, ולחבר את כרטיס המסך לטלוויזיה כך שאוכל לראות בה סרטים מהמחשב. השאלה שלי היא האם אני לא צריך כרטיס פריסה כדי לראות על הטלוויזיה DVD מהמחשב, והאם אני מחבר את הכרטיס ישירות לטלוויזיה או לממיר של yes(?) ועוד שאלה: בפרטים שראיתי על כרטיס המסך היה כתוב שיש לו VIDEO IN/OUT, ואני צריך גם TV OUT, למרות שלא נראה לי הגיוני שלא תהיה בו יציאת טלוויזיה, אבל בכל מקרה... מישהו יודע? תודה לכולם!
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה... לפי מה שהבנתי מרוב מה שקראתי הכרטיס של לדטק יותר טוב משל MSI אבל ממשהו שמישהו אמר לי הבנתי שהוא יותר טוב ממנו רק באפשרות של המהרה.... אז השאלה המרכזית שלי היא כמה באמת הכרטיס של לדטק יותר טוב משל MSI אם בכלל ? מישהו אמר לי שהפילטרים של MSI גרועים בהשוואה לשל לדטק אז בבקשה כל מי שמבין בעניין ויכול לתת לי תשובה אמיתית שיתן לי. ועוד משהו איזה מסך 19" כדאי לי לקנות (של איזה חברה בעיקר) אני כרגע שוקל לקנות משהו של iiyama אם אתם מכירים יש להם מסכים בלי הרבה בטן...
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ההתלבטות היא אם לקנות את הכרטיס המקורי מתוצרת ATI או את הכרטיס של גי'גה בייט מבוסס על אותו צ'יפ.
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אחים מה לדעתכם יותר שווה לי לקנות ?!?! ואיזה חברה של כל גרטיס מסך כי אין לי מושג בחברות...
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
המצב כשהייתי עם nVIDIA היה ברור הרבה יותר, עכשיו אני לא כל כך בטוח בקשר לראדון 8500 שלי, איזה דרייבר הכי כדאי, בהנחה שהוא מתוצרת ג'יגהבייט... ???
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בשעה טובה המחשב החדש שלי מורכב ורץ. וכמו שהבטחתי הנה התוצאה של ה-3dmark2001se. רק הדריברים מותקנים כרגע אז כנראה שהתוצאה תהיה יותר נמוכה אחרי כל ההתקנות. המפרט שלי: AMD ATHLON XP 2000 Transcend 512 mb DDR 2700/333 (Samsung Chips) Asus A7V333 ASUS V8460Ultra - GeForce 4 Ti 4600 HERCULES - Game Theater XP Dragon DA-01BLD Full Tower Antec TruePower 480 Watt התוצאה מספקת?
-
- 20 תגובות
- 4k צפיות
-
-
הציאו לי להחליף את ה MSI G3TI200 ב :ATI FireGL2 . משהו מכיא את הכרטיס של ATI איך הוא דעות רעיונות יתקבלו בברכה. שוב כמו תמיד תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך טוב בתקציב של עד 900 שקל. קראתי את הסקירה באתר על שוק כרטיסי המסך ועדין אני לא יודע מה לקנות? אני צריך כרטיס מסך למשחקים כמו GTA 3 ,Tony Hawk 3 ודומיהם
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איפה הם עומדים בדיוק מבחינת איכות בהשוואה לחברות אחרות?
-
יש לי GF256 ישן, ורציתי להחליפו הכרטיס חדש יותר. מצאתי בפלונטר את SIS Phantom XP-3800PRO כרטיס עם 128 מגה והכל ב430 ש"ח מישהו מכיר את הכרטיס הזה? איך הוא מול הMX של NVIDIA למיניהם?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
SONY G420. בגלל שIIYAMA 454 PRO סופג ביקורות דיי רעות, חוץ מזה למי יש כח לשנות מצב (טקסט, תמונה, וידאו) כל שניה? דוגמא: "You dont really need resolution support above 1,600x1,200 on a 19in monitor, but when that level of detail isnt enough, the 85Hz refresh rate at 1,920x1,440 makes this screen almost unique. The Iiyama has plenty to offer, but for the everyday user looking for value for money and first-class picture quality, the CTX and LG models just inch ahead." למשל..... ממש ירדו עליו.
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קיבלתי המלצות על המסך ''17 SAMSUNG 757DFX ואני רוצה לשמוע את דעתכם עליו. נתקלתי במשהו מוזר באתר המבולגן של סמסונג: Max resolution: 1920 x 1440 @64Hz Frequency: 50 - 160 Hz Max Resolution (based on VESA GTF Timing): 1280 x 1024 @65Hz האם זה אומר שהמסך עובד ברזולוציה של 70 HZ בלבד ב-1024*768 או שאני מבלבל משהו. כך שאם מישהו יודע, בבקשה כיתבו כאן את הרזולוציות המקסימליות של המסך הזה. נ.ב. אני יודע שיש מסכים יותר טובים של MAG/CTX אבל אני לא יכול לסבול את הקוים על המסכים האלה (של שפורפרת סוני) תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
איזה מסכי LCD 17" איכותים יש בארץ? מבחינת מחיר אני עוצר בבערך 500 דולר, חשוב שיהיה לו DVI וממיר מזה לVGA (תגידו גם כאלו שאין להם) עדיפות לכאלו עם USB. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתלבט לקנות את הכרטיס הנ"ל אבל אני רוצה כרטיס שיוכל לעמוד באוברקלוק, השאלה שלי היא האם הכרטיס הזה בגרסת LE יוכל להגיע במהירויות גם לRADEON 8500 המקורי?? אם לא אז אני פתוח להצעות לגבי כרטיס אחר שיכול לעמוד באוברקלוק ושיהיה באותו מחיר בערך 900 שקל (לא עומד דווקא על ATI) תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זכיתי במכרז בכרטיס מסך g force 4 mx440 64mb nivida ב800 שקל האם כדי לקבל את ההצעה או לא ? יש לי מחשב amd 1700 האם כדי???
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה זה אומר TwinView ? והאם שווה לקנות , לא בשביל משחקים , לא בשביל המהרה ,אולי בשביל סימולטור של F-18 וזהוא . יותר עבור גראפיקה דו מימדית -סטייל Photoshop & freehand . האם עדיף לקנות מקורי מבית - ATI ? מה עם בעיית דרייברים ?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
רוצים באמת ללמוד יותר על המערכת הנוכחית שלכם ? להעמיק על הדברים הטובים והפחות טובים של כרטיס המסך שלכם ? אין כמו סיור והשוואות רלוונטיות אצל הבצל המשוגע, ממש כאן... כמובן שכדאי להצטייד בתוצאה כלשהי לפני כן, ועדיף תוצאה אשר קיבלתם לאחרונה, ועם מעט חקירה ( ולא, לא רק סתם נקודות) תוכלו לגלות דברים מענינים. אני למשל גליתי שטיטאניום 4600 הכי חזק לא מבצע דברים טוב כמו ראדון 8500 על אותה מערכת כמו שלי. גיליתי גם שביצועי ה-Point Sprite הם פשוט ללאר תחרות אצל הראדון כאשר הוא עוקף בקלות גם טיטאניום 4600 במיקרים רבים עם מערכות חזקות לפעמים משלי ( סלרון 1600, או דיורון 1450 עם DDR). מה עוד ? ביצועי Vertex Shader ללא תחרות פשוט שוב כנגד משפחת הטיטאניום לבית ג'י פורס 4... שמתם לב שאני …
-
סוף סוף קיבלתי את הכרטיס msi gforce3 ti200 128 mb הוא משו משו ראיתי שיש שמה אפשרות להמהרה דרך התוכנה, עד כמה אפשר להעלות בלי להכנס למערכת קירור וכל אלה? האם בכלל מומלץ להמהיר את הכרטיס?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הרכבתי מערכת שלמה, כאשר ההתלבטות היחידה שנותרה לי היא בכרטיס המסך, בין ה ATI RADEON 8500 לבין ה GF3 TI 500. אני מודע לעובדה של GF3 יש יתרון כמעט בכל הבנצ'מארקים, אבל הוא גם עולה יותר מכפול מה RADEON. לכן אני מתלבט אם כדאי להשקיע כ-1000 שקלים יותר תמורת ה GF3 TI 500 , כאשר ה Radeon 8500 נותן ביצועים קרובים מאוד לשלו. אנא כתבו לי את דעתכם, וכמו כן אני יודע שיש מספר דגמים גם ל RADEON 8500 , אבקש גם המלצה על הדגם והחברה שמייצרת אותו.
-
- 18 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להשיג רשימה שמציגה רזולוציות שונות של מסכים שונים ובאיזה תדר הם עובדים...? מהו התדר המקסימלי שמסך 17 ממוצע יכול להגיע? (ובאיזו רזולוציה?)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי על Hercules 3D PROPHET FDX 8500 LE אולם גיליתי (בעיקר בעזרת מידע מאנשים בפורום פה) שהוא לא טוב כל כך לOC. אני מחפש כרטיס שיחזיק לי לדי הרבה זמן מעמד (ההורים שלי לא נוטים לקנות מחשב חדש/רכיב חדש כל כמה זמן.... ) ומשהו שלא יעלה על 1000 ש"ח, יתאים לOC רציני ובקיצור, יהיה איכותי.
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המחיר לא חשוב כרגע. אשמח לקבל שמות של כרטיסים שמשווקים עם FireWire(1394) . חשוב שיהיו חדשים (GeForce3/4 או Ati 8500). ואם לא מוצאים אז המלצות על כרטיס FireWire שבא לבד. כמו כן אשמח לשמוע המלצות אחרות בנושא זה. ידוע שUSB 2 יותר מהיר אבל זה מה שהמלצמה שלי רוצה PC110E Sony . תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הנושא אומר הכל... אגב אני מחפש תוכנות חוץ מהתוכנה שמקבלים עם הכרטיס... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי אנשים, מהו כרטיס המסך הטוב ביותר מבין שניהם ?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-