כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
זה קורע את התמונה ל2 וזה מתחזק ככל שהתזוזה גדלה יותר. הFPS מאד גבוה והמשחק זז חלק על הפרטים הכי גבוהים כול AAX16 מדובר במחשק PREY... (בדמו שלו) אבל הVYSNC שאני יודע שיכול לגרום לזה מכובה לגמרי, ניסיתי לכבות אותו גם דרך ה rivatuner... בחיים לא יצא לי לראות כזה page-tearing באף משחק שהרצתי, מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום, אני כבר שאלתי את השאלה הזאת אבל לא קיבלתי תשובה מלאה. יש לי כרטיס מסך 1900GT SAPPHIRE 256MB ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה וכל מה שאני רואה במחשב יופיע על הטלויזה. לכרטיס יש VIVO וחיברתי את את הכבל (RCA הצהוב) בינהם (ובדקתי שבמתאם כתוב יציאה ולא כניסה) ולא מופיע כלום בטלויזיה. השאלה מה להגדיר במחשב??? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום אני מבקש חוות דעת לגבי כרטיס מסך: י Gecube ATI Radeon HD2600XT HDMI 512MB PCIe חשוב לציין שאין לי צורך בהרצת משחקים כבדים אלה די סטנדרטיים כגון pes5, fifa 2006 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
קודם אני אתן את הייעוד, ולאחר מכן את התקציב. יש לי מעבד P-4 2.6Ghz HT עם OC ל-3Ghz. יש לי 1.5 ג'יגה זכרון. יש לי כרטיס מסך GeCube Radeon X1650 512mb AGP, שבספקס רשום שהוא תומך HD. כאשר אני צופה בתוכן שמקודד ב-X264, ברזולוציה של 720p, התוכן נראה מקוטע ואינו מציג היטב. יש לי מסך 19 אינץ' LCD שמחובר ב-VGA. איזה כרטיס מסך לדעתכם יריץ לי את התוכן הנ"ל, בלי יותר מדי מעמסה על המעבד? ולגבי התקציב, אני רוצה את הכרטיס הכי זול שיעשה את העבודה טוב. (אני מדבר פה על משהו כמו 400-500 שקל, אבל אם אין כרטיסים טובים במחיר הזה, אז יותר). ואגב, איך הכרטיס הזה יתמודד עם תוכן 1080i? כמובן שמדובר ב-AGP
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך למשחקים באיכות גבוהה.. אלה הכריסים שהמליצו לי עליהם למי שיש יותר טובים במחירים בין 0 ל 900 גג מוזמן לרשום.. Gigabyte ATI RADEON 2600XT 256 mb GDDR4 HDMI support PCI-E Retail Sapphire Radeon X1950Pro 512Mb DualDVI Retail SX195P512 Palit Nvidia Geforce 8600GT 512MB Super PCI-E Retail P86S512 Sapphire ATI RADEON X1950GT 256MB Dual DVI Retail SX195GT256 Geforce 8500GT 250MB תודה...
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
האם אפשר ללכוד וידאו אנלוגי באמצעות כרטיס מסך בעל VIVO ואם כן איך עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני אשמח לקבל תחזית לגבי ארבעת החודשים הבאים, יותר חשוב לי עד דצמבר (סוף החודש הבא), וינואר פברואר מה מצפה שם? התקציב שלי הוא 1500, יכול לסטות קצת אבל ללא הגזמה, בעיקרון זה התקציב. השאלה שלי האם משתלם לי לקנות אפילו עוד החודש את ה 8800GT או שיש למה לצפות? אני לא חושב פשוט שאני יכול לחכות לליבות החדשות בפברואר, בגלל זה אני רוצה להתמקד יותר על עד סוף דצמבר. (חודש 12) תודה! המפרט שלי - C2D 6420 DDR2 2G 800Mhz ליברטי 400W לוח אם GA-965P כ.מסך X1950PRO ATI - לא מרוצה. אכלתי אותה עם הבעיות המפורסמות שלו, חבל שלא התעמקתי בקניה שלי... ראבקק
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 7900GT SONIC 512MB ליבה 550 זכרון 1320 עובד ב OC קבוע עם קירור של ZALMAN 600/1320 מחר מקבל MSI 8800GTS 320MB מסתבר שהוא מגיע ישר מהיצרן על 575/1700 במקום 500/1600 וגם משחק COH מלא עם CD-KEY לאינטרנט תמונה מהיום בהמשך תהיה גם תמונה מהכרטיס החדש לשם השוואה נ.ב יש לי מסך 22 של ASUS כן ה EMULE עובד ברקע [ [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
(נ.ב שתי אנשים על אותו מישתמש) איזה חברות של כרטיסי מסך מתאימות למחשב שלי ^^"? amd socket am2 athlon 64/x2 processers amd athlon 64 x2 dual core processor 3800 nvidia gforce7600 gs
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול לתאר לי את "עוצמתו" של הכרטיס הגראפי המשולב ב- 945g :s05: מהו הכרטיס המקביל (בערך) ב- nVidia / AMD
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. אשמח להמלצה לטלויזית LCD 32 אינץ'. אני רוצה לחבר אותה הן למחשב כדי לראות תכנים ב-HD והן לממיר הדיגיטלי של הוט. 2. האם geforce 8800 gts 320 mb יספיק לי או ללכת על הדגם של ה-640 מגה? 3. האם כדי להקליט תכנים מהממיר הדיגיטלי אני צריך כרטיס PVR או שה-geforce עם כניסת ה-video in מספיק?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
בבעלותי RADEON 9200 128MB טלויזיה מחוברת ומוגדרת באופן קבוע כמסך שני השאלה עדיף להפסיק את השידור לטלויזיה כאשר אני עובד עם ישומי תלת מימד כבדים, או שאין לזה השפעה על מהירות העבודה תודה מראש , עודד
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
נראה לי שיש לי בעיה עם כרטיס המסך. המסך נכבה לפעמים ואניו מראה תמונה . ולפעמים הוא עולה בכלל.....מה יכול להיות הפתרון לזה?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם, במדור מפרטים ביקשתי עזרה בקניית מחשב למשחקים ועבודה במחיר 7000 ש"ח בערך. קיבלתי כמה הצעות שבעיקר בילבלו אותי. אני מנסה להבין את ההבדלים בין כרטיסי המסך השונים. האם אני אבחין בהבדל במחשקים החדשים ביותר בין הכרטיסים הבאים: X1950XT X1950XTX 7950GT אני מודע לכך שיש הפרשי מחיר משמעותיים בין הכרטיסים השונים אבל אני לא הצלחתי להבין מה תהיה התוצאה במשחק עצמו. כרגע, יש לי מחשב ישן עם כ. מסך 7900 PRO ושום משחק לא עובד אצלי נורמלי (בכולם אני חייב להגדיר את המשחקים לאיכות הנמוכה ביותר). האם כל הכרטיסים שציינתי יצליחו להריץ את המשחקים החדשים באופן חלק גם בהגדרות איכות גבוהות? האם ויזואלית יש שינויים "רציניים" בין הגדרות האיכות השונות של הגרפיקה במשחקים? אשמח אם תפנו אותי ל…
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
מפרט בפרופיל אם זה משנה. קניתי דיי מזמן (שנה פלוס אם אני זוכר נכון) כבל Svideo-Composite. כשקניתי אותו הכל פעל טוב (עם קצת בעיות, אבל בכללי פעל טוב). עכשיו חיברתי אותו, ואני לא מצליח להציג שום דבר על הטלוויזיה. הגדרתי הכל נכון (Multiple display wizard), ובכל זאת כלום. הוא לא מזהה את המסך, ולא קורה כלום גם כשאני מכריח אותו לשלוח אות בלי קשר למסך. מה אפשר לעשות? (דיי דחוף, מה שאני צריך להראות בטלוויזיה יתחיל בעוד שעה בין אם אני אהיה שם ובין אם לאו.) אין לי אפשרות לקנות או להשיג כבל חדש אם זאת הבעיה - היום יום שבת, הכל סגור. תודה, גיא.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
קניתי Gigabyte Radeon 9550 256MB בגלל שהמחשב עובד AGP X8 ואני לא משחק משחקים. משהו לא בסדר עם התמונה על הטלוויזיה, השידור מרצד וזה בבירור לא עניין של רזולוציה או צבעים. ניסיתי שני כבלים, אחד RCA=>Svideo והשני RCA=>RCA עם הממיר שקיבלתי מצורף עם הכרטיס. עכשיו ממה שאני זוכר הייתה לי את הבעיה הזאת גם ב Nvidia הישן שלי וזה היה קשור לשיטת השידור. אבל ניסיתי את כל השיטות (B/Pal G/Pal) וכו' ועדיין התמונה לא משתפרת. יש הצעות חוץ מלהחזיר לחנות וללכת על Nvidia (מה שאני אמצא ב AGP X8...) כי אני יודע שהכרטיסים שלהם מתאימים לטלוויזיה?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם, הבעיה שלי היא כזאת : עד לא מזמן היו לי 2 צגים ופתאום המחשב החליט שהוא לא רוצה לאפשר לי 2 צגים, כלומר אני עושה לזהות את הצג הנוסף ואז הוא לוקח שתי שניות ולא מוסיף את הצג השני, ניסיתי גם FORCE TV וזה לא הצליח. מה שכן זה שהמחשב מזהה את הטלוויזיה מכיוון שהוא נותן לי להחליף ולבחור או להיות על המסך של המחשב או על הטלוויזיה אך עדיין לא נותן אפשרות של שני צגים. אם זה עוזר הצג השני נקרא ATI X1950PRO SECONDARY. תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מעדיף במחיר כמה שיותר נמוך 500 זה גם גבוהה לי אבל אפשר לעמוד בזה אני רוצה אותו למשחקים אני רוצה שהוא יעלה משחקים דיי חדשים בלי להתקע עכשיו יש לי 7600GT והוא נתקע לפעמים בNFS UC אני רוצה כרטיס שיראו בו טוב אבל שלא יעלה יקר ראיתי ב450 את ה4650 1G הוא שווה ?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
כבר מלא זמן! xp easy tv capture PALBG
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
סוף שנת 2005. כניסת ה8800 לעולם.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מה ההספקים של הGTX וGTS??? ואולי מישהו יודע מה ההספק של הR600?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני לפני קניית הכרטיס. איני יודע איזו חברה לקנות. הכרטיס מיוצר בטכנולוגיית NVIDIA, האם יש העדפה לחברה מסוימת? TWINTECH, INNOVISION, PINE XFX וכדומה תודה.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר את הכרטיס X800 למחשב שהוא לא מצליח לזהות אותו המחשב הוא מחשב DELL מסדרה של OPTIPLEX GX620 אשמח לקבל תשובה בהדם האפשרי!! תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי כרגע הגיע לי הכרטיס שהזמנתי twinteach 9800gtx , היה לי כרטיס של ati הסרתי את הדרייברים ניתקתי את הכרטיס הישן במקומו חיברתי את החדש והורדתי את הדרייברים החדשים מהאתר של nvidia. הבעיה היא שאני מפעיל את קובץ ההתקנה המחשב מתחיל להתקין את הדרייבר ונתקע באמצע במשך כמה דקות ולאחר מכן יוצא מההתקנה ולא מתקין. ניסיתי גם להתקין מהדיסק שהגיע עם הכרטיס מסך וזה חוזר על עצמו שוב . מקווה שתוכלו לעזור
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום, ישל לי שאלה אם הכרטיס מסך שיש לי עכשיו הוא בחיבור .AGP אבל יש לי עוד כמה מקומות של כרטיסי מסך גראפיים והם PCIE. אז אם אני מוציא את הכרטיס מסך שלי שהוא AGP ומחבר למקומות של הכרטיסיים הגראפיים כרטיס מסך PCIE זה יפעל? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-