עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, מחפש המלצה לכרטיס מסך לעבודה עם 2 מסכים. מפרט המחשב הוא: http://hwzone.co.il/specslist/view/33/ התקציב מוגבל - אין לי מושג כמה כרטיס צריך לעלות. לכן אבקש המלצה לכרטיס מתאים ואמין העבודה היא בעיקר בפוטשופ מעבד - Amd Athlon64X2 (AM2) 4800 2.5GHz Dual זכרון 2 גיגה ספק - כלול במארז

2. יש לי 1950X PRO עד עכשיו לא נגעתי באמצעי שליטה של ATI ה- Catalyst הזה... עכשיו שמתי לב שאפשר לשנות שם את הגדרות של הגרפיקה.. כל ה Anti-Aliasing וכל זה... העלתי את הכל להכי איכותי... וכשאני נכנס למשחק (BF2) למשל.. ששם גם הכל על הכי גבוה, אז הגרפיקה פחות טובה בהרבה, מאשר לא להשתמש במנהל הזה של ATI בכלל.... אני יודע שאפשר פשוט לא להשתמש בו, ולהנות יותר, אבל אולי הבעיה היא שטותית וכן אפשר להנות הרבה יותר ולהפיק מהכלי הזה תועלת.. אז מישהו יודע למה זה קורה? וכשאני אומר שהגרפיקה פחות טובה בהרבה, אני מתכוון בעיקר ל Aliasing שהוא ממש ממש נראה גרוע. כאילו הכל על VERY LOW....

3. קניתי מחשב מאייבורי עם כרטיס מסך GFORCE4 8500GT ומסך L1960TR. חיברתי את המסך למחשב באמצעות כבל VGA ויש לי ריצודים על המסך, כלומר התמונה קופצת כל הזמן ויש גלים על המסך.. ניסיתי לחבר את המסך בחיבור DVI ובחיבור זה הריצודים נעלמים והמסך נראה חלק לחלוטין.. מה יכול לגרום לבעיה?! האם מדובר בבעיה בכרטיס מסך או במסך? איך ניתן לפתור את הבעיה? בתודה מראש..

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  4. Started by Oranili,

יש לי כרטיס מסך GECUBE RADOEN X1950 עכשיו הבעיה מאוד מוזרה! אני מחבר את הכרטיס מסך למסך שלי בבית והוא עושה לי מסך צהוב! כאילו הווינדוס עולה והכל רק בצבע צהוב .. עכשיו אצל חבר שלי חיברתי והוא עולה רגיל בלי מסך צהוב ... עם צבעים ועכשיו הזזתי אצלי טיפה את הארון וחזר למסך רגיל ושוב חזר לצהוב מיד.. מה יכולה להיות הבעייה? החלפתי חיבור VGA לDVI זה לא המתאם ... וגם חיזקתי הכל הוצאתי תכרטיס והכנסתי ... ניסיתי כמעט הכל מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  5. Started by shabo,

האם לכרטיס יש Shader/Pixel Shader 2.0? support

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  6. אני רוצה כרטיס עם 256 מגה וכרטיס שאני יחבר אותו לטלויזיה יראו טוב ולא מטושטש המחשב ישמש ברובו למשחקים וסרטים לא לעריכה ודברים כאלה!!! בבקשה תעזרו לי.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  7. Started by computer_freak,

יש לי עכשיו leadtek winfast tv2000 expert אבל האיכות שאני מקבל לא ממש איכותית (כמו סרט dvdrip) אני צריך כרטיס שממש יכול לתת איכות תמונה ממש טובה.

8. Started by burke,

שלום אני מחפש כרטיס מסך לעבודה עם מודלים תלת ממדיים (לפעמים כבדים ומורכבים) בתוכנת MAX לעבודה ב open gl אני לא הולך להשתגע, כרגע יש לי FX 5500 256 MB ואני מרגיש איתו טוב - אני לא הולך להעביר אותו למחשב החדש אז רוצה לקנות משהו חדש מחפש משהו באזור ה 400-500 שקל, אין חובה שיתמוך בתכני HD המחשב יהיה כנראה מרובע ליבות q6600. תודה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  9. Started by goldiga,

הציעו לי אותו כחלק ממפרט של מחשב לתוכנות תלת מימד ומשחקים ב1000 שקל, לקחת ?

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  10. Started by DenverTLD,

מה עדיף? Palit X800GTO שאפשר להפוך אותו ל-X850XTPE או GeForce 6800GS? -ה-X800GTO עולה 830 ש"ח -ה-6800GS מתחיל בארץ ב-1,200 ש"ח לפחות, למרות שראיתי שיש אותו בגולדטופ ב-850 וזה נראה קצת מחשיד. בסביבות ה-1,00 ש"ח יש כרטיס מומלץ יותר ל-AGP? מקווה לעזרה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  11. בטראד של כרטיסים מומלצים בחלק של גיימר חולה גרפיקה, היה כתוב: יש לי מסך L1750SQ עם רזולוציה מקסימלית של 1024*1280. ולכן הבנתי שאין לי טעם לקנות כ. מסך HIGHEND. אבל כשחיפשתי מסכים 19" לשידרוג עתידי ראיתי שגם הם תומכים במקסימום 1024*1280 (מסך LG - L1940HR מהמפרט המומלץ ל-9000 ש"ח). ובקיצור, השאלה היא, האם בשביל "לנצל" כ. מסך HIGHEND חייבים לקנות מסך ביותר מ-2500 ש"ח? האם יש לי כלל טעם לקנות כ. מסך מעבר ל-MID RANGE אם אני לא מתכוון להשקיע גם במסך בשנה הקרובה?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  12. שלום לכולם; אז ככה, אני מפעיל הכל ברזולוציה של 1024X768, ונוח לי בצורה כזו, עכשיו השאלה שלי היא כזאת: האם כדאי לקנות 8800 שבמילא לא ינוצל ברזולוציה הזו או כדאי להתפשר על 8600 העתידי\1950PRO ודומיו? האם ברזולוציה הזאת יהיה לי הבדל במשחקים בין 8800 ל-1950PRO (ואני לא מתכוון להבדל בין 200FPS לבין 180, אלא להבדל יותר משמעותי). תודה לעונים -רון.

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  13. אני חייב להתייעץ בימים הקרובים אני הולך לקנות כרטיס מסך עכשיו התקציב שלי הוא ש"ח 1200-1300 מקס' עכשיו מצד אחד יש את חבר של אבא שלי שיכול לסדר לי X1950XT 512MB ב-1200 ש"ח 200 שקל יותר זול משאר השוק בארץ לכרטיס הספציפי הזה... האם יש עוד אפשרויות? (יותר שוות או משתלמות...?) ואיפה אפשר להשיג את ה-X1950 CF הוא נכחד מהשוק או משהו? כי לא מצאתי אותו בשום חנות כי זה ממש משתלם X1950XTX באלף שקל...

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  14. Started by Aeternus,

למחוק

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  15. Started by RDS,

כמו בכותרת, יש לי 1950 PRO, התקנתי את הדרייבר שלו, וכאשר אני נכנס למשחק, הדרייבר אומר לי שיש בעיה, ויש אפשרות או לסגור אותו, או לאתר באגים... אני לא יכול לשלוט בפונקציות של הכרטיס מסך שלי ככה.... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  16. זה משנה אם יש לי ציפ סט 790i של nvidia וכרטיס מסך hd4870 ? כילו של ראדון יהיה לי יותר טוב גם nvidia?

17. אודה לכם אם תוכלו לשתף אותי בביצועים שלכם עם הכרטיס ועל איזה הגדרות אתם משחקים במשחקים: nfs pro street f.e.a.r boishock cod 4 jericho moh airborne תודה רבה ויום טוב!

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  18. המפרט שלי: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Asus 6600gt WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP מתלבט אם לקנות בקרוב את הHD4850 או אף את ה-HD4870, או שלא ארגיש הבדל בינם לבין 8800GT עקב היווצרות צוואר בקבוק. תודה.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  19. Started by שבלול33,

הכוונה לכרטיס 5800

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  20. יש לי טלויזיה 20 אינץ' בחדר בלי כניסת s-video אלא רק שני כניסות audio in ו- video in השאלה היא אם יש אולי ממיר או כבל מיוחד שאפשר לחבר בין הכרטיס מסך (s-video) לטלויזיה.. ???

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  21. הצרכים הם אפטר אפקטס, מאיה, פרימייר וכמובן פוטושופ פלאש ואילוסטרטור אבל הם לא דורשות חומרה חזקה אני דיי רוצה אופציה לחיבור שני מסכים, ושיהיה חיבור לSVIDEO לטלויזיה התקציב הוא כאמור 500-100 אבל אם יש סיבה מיוחדת אחרוג.. אני בכלל לא יודע עד כמה אני צריך להשקיע אם אני לא צריך למשחקים בכלל זה המפרט שלי: proccesor: intel core2duo e6750 2.66ghz motherboard: asus p5k-c Memory: 1GbX2 kingston 800Mhz CL5 HD: 320Gb aaks western digital dvdrw :asus 1814BLT (sata) graphic: Msi RX1300Pro TD256E pci-e (שיוחלף כמובן) chasis: HEC compucase 6A19B+400W lcd monitor: LG1970HR תודההההה

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  22. Started by kobibo,

רציתי לדעת איך הקירור לפי דעתכם בכרטיס 9800PRO שנמצא באתר של Comp-il ( הכרטיס שעולה 1370 ש"ח ) ? האם כדאי להשקיע עוד 200 ש"ח ולקנות אותו כרטיס רק של חברה אחרת ? אודה לתגובתכם .

23. שלום.. יש לי "בעיית חם" (אני כמעט בטוח) בכרטיס מסך שלי.. אני משחק CS1.6 והכרטיס שלי מריץ אותו בקלות על 100 FPS קבוע.. אבל לפעמים אני נכנס לסרבר ופתאום הFPS מוגדר אצלו על 60 והוא לא יכול לעבור אותו... אני יוצא מהמשחק חוזר והופה ה100 FPS חזר... זה קורה לי כמעט הכל סרבר שאני משחק.. וזה לא בעיית דריברים או משהו כזה כי הכל מעודכן וגם ניסיתי להחליף דרייברים... הכרטיס שלי במאמץ מגיע ל80... אבל זה אמור להיות ככה זה לא משהו חריג... הבעיה.. אני משער גם "הורסת" לי גם במשחקים אחרים שאני לא שם לב... ממה יכולה להיות הבעיה אם לא מהאטת הכרטיס ע"י חום?

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  24. Started by DJ_Yaniv,

יש לי כרטיס מסך 8800GT 512MB PNY והמהירות של המאוורר שלו על 30% איך אני מעלה אותו ? דרך איזה תוכנה אפשר ?

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  25. Started by 778778,

רכשתי כרטיס מסך ובערכה יש קבל קטן המצורף לכרטיס בכרטיס מסך אני מזהה את הכניסה , אך איני יודע לאן לחבר בלוח שאלה שניה , למה מיועד הכבל הכבל 2 חוטים , 1 שחור ואחד אדום תודה

• 2 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים