כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד core 2 dou ומחשב לפני שנתיים בערך. תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
היי לכולם הנה הנתונים של המחשב שלי-e6300,asus p5b,1 גיגהזיכרון ddsr2 של ocz,כרטיס מסך 7600GS של MSI ddr3 עם 256 מגה ו128 ביט. אני רוצה לשדרג לכרטיס dx10 עם עדיפות לradeon נמאס לי מנווידיה :'(. תודה. מה עם זה<HD 2600 XT 256MB GDDR4 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E ?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אז ככה רציתי לשאול מה יותר חזק X600XT או X1300Pro מה ההבדלים ביניהם?! תודה ענקית לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
יש לי מין מחבר בצבע שחור שהגיע עם הכרטיס מסך ובחוברת רשום DVI TO VGA . אז זה אומר שזה חיבור DVI למחשב או ההפך כי במסך שיש לי אין כבל שמתחבר ל-DVI אלא רק ל-VGA ובכרטיס מסך יש יציאת DVI. ועוד שאלה שאני לא יודע אם קשורה לפה. יש לי גם חיבור FIREWIRE למה הוא משמש ולאן מחברים אותו?
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
המטרה שלי להעביר קלטות וידאו למחשב ואז לDVD... אני מחםש כרטיס שיעשה את ההמרה(מהוידאו למחשב) באיכות גבוה מאד איזה כרטיסים אתם ממליצים?? בתודה, מנור.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
רציתי לשאול שאלה - אני מציין קניתי כבר אז אל תיטרחו להביא לי קישור בקשר לקניה לספק יותר טוב או משהו.. אני רק רוצה לוודא בישביל השקט הנפשי שלי הספק הזה שבחתימה הוא מספיק למערכת שלי נכון..?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
????? לצורך השוואה בשבילי... יש לי samsung syncemaster 757dfx , הוא יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O RETAIL וכאשר אני מריץ משחק CRYSIS על רזולוציה גבוהה המשחק נתקע בגלל FPS נמוך (2-3) רציתי לדעת מה יותר כדאי האם לקנות כרטיס מסך זהה ולהשתמש ב cf ואני אשמח אם יסבירו לי איך עושים את זה או לקנות כרטיס מסך חזק יותר וכרגע הנושא הכספי לא רלוונטי. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
התקנתי אותו לפני איזה שעה והפעלתי קרייסיס...המשחק רץ פחות טוב מבדרייבר הקודם ולבסוף הוא נתקע בטעינת שלב...אז הסרתי אותו דרך לוח הבקרה ואז הפעלתי מחדש שהפעלתי מחדש ווינדואס התקין לי דרייבר לכרטיס וניסיתי לבטל את זה ללא הצלחה נכנסתי למנהל ההתקנים והסרתי אותו דרך שם...זה לא הצליח...פשוט הדרייבר לא נמחק אז הפעלתי במצב בטוח וגם לא הצלחתי בסוף התקנתי את 181.0 ופתחתי את ריבה טיונר לראות אם זה מזהה את הדרייבר הזה וזה זיהה הפעלתי את קרייסיס והמשחק עדיין רץ מגעיל כנראה לא הסרתי את השני כמו שצריך איך בדיוק אני מעיף את הדרייבר הזה ???
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
קניתי מחשב מאייבורי עם כרטיס מסך GFORCE4 8500GT ומסך L1960TR. חיברתי את המסך למחשב באמצעות כבל VGA ויש לי ריצודים על המסך, כלומר התמונה קופצת כל הזמן ויש גלים על המסך.. ניסיתי לחבר את המסך בחיבור DVI ובחיבור זה הריצודים נעלמים והמסך נראה חלק לחלוטין.. מה יכול לגרום לבעיה?! האם מדובר בבעיה בכרטיס מסך או במסך? איך ניתן לפתור את הבעיה? בתודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
-
-
שלום כולם, יש לי בעיה מוזרה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי איתה : יש לי LCD 42 שאליה מחוברים 2 מחשבים ב DVI-HDMI, כל אחד ליציאת HDMI אחרת. והנה הפרט המעניין: מחשב אחד מחובר אליה דרך כרטיס 8600 של XFX ורואים בו תמונה מושלמת. הרזולוציה הטבעית (1366-768) מועברת כמו שצריך עד לרמת דיוק הפיקסל והתמונה שמתקבלת חדה מאוד. ובמחשב השני לעומת זאת, שמחובר דרך כרטיס 8600 של Sparkle ומכוון על אותן הגדרות ורזולוציה כמו ה-XFX, מתקבלת מעין"תצוגת זום" ושבה השוליים של החלון נחתכים החוצה והחלון כאילו גדול מדי עבור המסך. הזוי ביותר! אם לא הייתי מקבל את אותה תמונה מושלמת מהמחשב הראשון, הייתי מתחיל לחפש את הבעיה במסך. אבל היות ובמחשב אחד זה עובד מושלם, אין כל ספק בנוגע לתמיכת NR וכו'. אפילו ה…
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אני ממש לחוץ בזמן כי המחשב זה מתנה ואני חייב לבדוק מה הכרטיס מסך הטוב ביותר כיום לנייד לפי מה שקראתי ובדקתי 8700 GT הכי טוב לנייד למרות שראיתי שיש אפשרות לקנות אותו כפול ? איך זה עובד בדייוק ?? האם אני יוכל להפעיל את קרייסס איתו ברמה גבוהה ? האם יש גירסא מסוימת של 8800 לנייד ? אם תוכלו לעזור לי אני יודע לכם ..
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שנה (08/2006)רכשתי בנעה מחשבים כרטיס מסך X1900XT של CONECT3D עם 3 שנות אחריות הכרטיס התקלקל והחלפו להופיע נקודות וארטיפיקטים. הכרטיס נקנה עם קירור זלמן שהורכב בחנותץ לאחר שהבאתי להם את הכרטיס הם ביקשו שאשלח גם את הקירור "המקורי". עשיתי כך ולאחר מספר ימים קיבלתי מהם טלפון שהקירור ניזוק(למרות שהיה ארוז היטב בפצפצים בכמה שכבות-דבר שנשמע לי מופרך לחלוטין). הם הציעו לי חלופות נחותות משמעותית כגון HD2600XT וX1950GT כמו כן הציעו לי X1950XT של ספיר תמורת תוספת של 450 ש"ח. אמרתי שאני צריך לחשוב וכו'. בתנאי האחריות של החברה ובתקנון רשום ש"החברה תיתן תמורת האחריות כרטיס אחר שווה ערך\ביצועים או אף גבוהים יותר." לדעתי יש כאן רצון "לגזור עלי קופון" ולהתחמק מהאחריות נושא…
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי עכשיו leadtek winfast tv2000 expert אבל האיכות שאני מקבל לא ממש איכותית (כמו סרט dvdrip) אני צריך כרטיס שממש יכול לתת איכות תמונה ממש טובה.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
נא למחוק הנושא נמצא בפורום מסיכ LCD
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני קצת פחות מבין מרוב האנשים פה.. אז תסלחו לי.. הכרטיס קצת "שמן".. עם הקרור הזה שלו - silent pipe 2.. ועל הלוח יש מעט מאוד מקום איפה שהסלוט נמצא.. במיוחד לא לsli וכל מיני דברים בסגנון שאמרו לי שאפשר לחבר שתי כרטיסים וכד'... יש סיבה שאני צריך לדאוג שהכרטיס לא ישב כמו שצריך?..
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום! רציתי לברר איזה מבין 2 הכ.מ הבאים יותר שווה לקניה BFG NIVIDA 8800GTS 640Mb או HD2900Xt של Gcub(משהו כזה) אז ככה כנראה שזה הולך להיות המפרט שלי Intel Core 2 Duo E6600 Box GIGABYTE GA-P35-DS3 Western Digital WD2500AAKS 250GB G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 GeCube ATI RADEON HD2900XT 512MB HDMI PCIe Enermax Liberty 500W NZXT Trinity
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
הדריוור של NVIDIA או הדריוור של LEADTEK שבעצם מותאם ל XP תודה
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש שיהיה מבוסס ככל הנראה על מעבד E6420 בקשר לכרטיס מסך אני חשבתי ללכת על ATI RADEON X1950PRO או NVIDIA 7900GS/GT השאלה אם זה יספיק לי לרזולוציות של 1024x768 עם פילטרים וכו' או שאני בכל זאת יצטרך להשקיע בשביל 8800GTS ?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה 20 אינץ' בחדר בלי כניסת s-video אלא רק שני כניסות audio in ו- video in השאלה היא אם יש אולי ממיר או כבל מיוחד שאפשר לחבר בין הכרטיס מסך (s-video) לטלויזיה.. ???
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום האם RADEON 9200 עובד עם מסך רחב ברזולוציה 1680x1050 ? האם יש צורך בהורדת דריברים חדשים או.... האם תפעול יהיה תקין גם במשחקים כבדים? בקיצר האם היתם ממליצים לקנות מסך רחב לכרטיס מסך הזה תודה רבה לכם מראש ! ! !
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
היי יש ברשותי כרטיס של חברת LEATEK 7600GT , הקירור שלו לא פעל(מאוורים) הוצאתי את הקירור והרכבתי על הליבה קירור של זלמן איכותי , האם אני חייב גם לקרר את הזיכרונות? כי הקירור המקורי היה פלטה ארוכה שהיה גם מעל הזכרונות , אבל לא במגע ממש.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
הצרכים הם אפטר אפקטס, מאיה, פרימייר וכמובן פוטושופ פלאש ואילוסטרטור אבל הם לא דורשות חומרה חזקה אני דיי רוצה אופציה לחיבור שני מסכים, ושיהיה חיבור לSVIDEO לטלויזיה התקציב הוא כאמור 500-100 אבל אם יש סיבה מיוחדת אחרוג.. אני בכלל לא יודע עד כמה אני צריך להשקיע אם אני לא צריך למשחקים בכלל זה המפרט שלי: proccesor: intel core2duo e6750 2.66ghz motherboard: asus p5k-c Memory: 1GbX2 kingston 800Mhz CL5 HD: 320Gb aaks western digital dvdrw :asus 1814BLT (sata) graphic: Msi RX1300Pro TD256E pci-e (שיוחלף כמובן) chasis: HEC compucase 6A19B+400W lcd monitor: LG1970HR תודההההה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-