עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mc_elad,

האם בSLI צריך בידיוק אותו כרטיס מאותה חברה?? דוגמה:יש את 8800GT ויש את אותו כרטיס אם OC מובנה .האם הם יעבדו בSLI? תודה מראש למגיבים

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  2. Started by andd,

מה עדיף אני קונה מחשב חדש מחר ואני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה ???

3. Started by pumbatal,

שלום לכולם יש לי 7900GT SONIC 512MB ליבה 550 זכרון 1320 עובד ב OC קבוע עם קירור של ZALMAN 600/1320 מחר מקבל MSI 8800GTS 320MB מסתבר שהוא מגיע ישר מהיצרן על 575/1700 במקום 500/1600 וגם משחק COH מלא עם CD-KEY לאינטרנט תמונה מהיום בהמשך תהיה גם תמונה מהכרטיס החדש לשם השוואה נ.ב יש לי מסך 22 של ASUS כן ה EMULE עובד ברקע [ [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  4. Started by lielmar1,

שלום לכולם !! יש לי בעיה בכרטיס מסך hd 4850 הבעיה: שחקתי משחק לא כבד ולא דורש דרישות גבוהות ופתאום מתכבה לי המסך והוא רושם לי power saving mode ואני מסתקל על הכרטיס והוא הדליק לי נורית אדומה הכרטיס של msi אני לא יודע מה הבעיה אם תוכלו לעזור לי אני אשמח מאוד תודה רבה!![br]פורסם בתאריך: 7.01.2009 בשעה 20:05:24 תגיבו לי בבקשה אני צריך את העזרה שלכם !!

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  5. Started by ZenMaster,

מחפש כרטיס טוב עד 500 ש"ח, הומלץ לי על ה X550 של ATI ועל ה - GeForce 7300 GT של Nvidia. אשמח לקבל המלצות והצעות, תודה. -- --

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  6. Started by coolor14,

קניתי את הכרטיס לפני שבוע עם מפרט : e8400 p5q pro 2x2gb g skill 82+pro 525w כאשר הרצתי משחקים ובאנצים הם הראו תוצאות הולמות לכרטיס אבל שמתי לב למין לאגים ותקיעות כאשר הרצתי יישומים גראפיים. (היה רשום 30 fps נראה כמו 19). לאחר מכן הסרתי את האופצייה של crossfire והפרמים ירדו בבאנצים אבל התמונה נראתה זהה (כאילו זה לא x2 ) אני יודע שלרובכם אין את הכרטיס, אבל אני לא יודע אם זה כשור לדרייברים (אני מוכן לחכות) או לכרטיס הארוך.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  7. Started by hakoki,

הבדלים ביניהם? יש למישהו השוואה? עד כמה ה7300gs יותר חזק? בנצ'ים של 7300gs יש למישהו?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  8. קודם כל שלום לכולם, הבעיה שלי היא כזאת : עד לא מזמן היו לי 2 צגים ופתאום המחשב החליט שהוא לא רוצה לאפשר לי 2 צגים, כלומר אני עושה לזהות את הצג הנוסף ואז הוא לוקח שתי שניות ולא מוסיף את הצג השני, ניסיתי גם FORCE TV וזה לא הצליח. מה שכן זה שהמחשב מזהה את הטלוויזיה מכיוון שהוא נותן לי להחליף ולבחור או להיות על המסך של המחשב או על הטלוויזיה אך עדיין לא נותן אפשרות של שני צגים. אם זה עוזר הצג השני נקרא ATI X1950PRO SECONDARY. תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  9. Started by Gex,

שלום, יש לי לום אם של gigabyte שנקרא ga-8i865gme-775-rh ורציתי לדעת, האם הוא תומך בכל כרטיס מסך שיש?כי אני רוצה לשים בו אחד סוס תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  10. Started by yochze,

איזה כרטיס טלויזיה מומלץ לקנות בסביבות ה500 ש"ח? אני מעדיף לא להתעסק עם FlyVideo, יש לי נסיון רע עם החברה הזו

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  11. Started by Giha,

המצב הוא כזה יש לי מעבד Intel Pentium-D 820 Dualcore 2800MHZ ולוח אם MSI 945GZM3 האם אחד מהחלקים הנ''ל יכולים לגרום לצוואר בקבוק לכרטיס הזה?

12. Started by sababchik,

האם הגיוני שהכרטיס מסך הזה כל כך זול? 820 ש"ח או שפשוט יש פה משהו מסריח בכל אופן האם שווה לקחת אותו? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1262

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  13. Started by gangst-R,

החלפתי כרטיס לX1900XTX 512 היום, התקנתי את הדרייברים והכל. הבעיה היא שיש משחקים שלא עולים, NFS קארבון למשל, ברגע שמפעילים את המשחק המחשב עושה RESTART. חשוב לציין שהמשחק פעל טוב מאוד עם הכרטיס מסך הקודם שלי. לעוומת זאת יש משחקים שכן עולים על ההגדרות הכי גבוהות ורצים חלק (הסנדק למשל). תאבחנו לי את התקלה בבקשה. תודה.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  14. Started by FPSbanana,

מה ההספקים של הGTX וGTS??? ואולי מישהו יודע מה ההספק של הR600?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  15. אני רוצה לקנות את הג'יפורס 6800GT אבל מאיזה בית? אני מוגבל בתקציב של עד 2400 ש"ח, תנו לי בבקשה אפשרויות שוות בפחות כסף יותר בסביבות ה1600 - 2000,תודה.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  16. כבר דיי הרבה זמן אני שובר את הראש איזה כרטיס לקנות. השאלה שלי היא איזה כרטיס יותר חזק: Palit nVIDIA GeForce FX6800GS 256MB AGP או Palit Radeon X800GTO 256MB AGP? התקציב הוא עד 800 ש"ח אין אפשרות להוסיף שקל מעל,אם מישהו מכיר כרטיס חזק יותר במחיר הזה הוא מוזמן להמליץ

17. Started by tal4k,

שלום, ישל לי שאלה אם הכרטיס מסך שיש לי עכשיו הוא בחיבור .AGP אבל יש לי עוד כמה מקומות של כרטיסי מסך גראפיים והם PCIE. אז אם אני מוציא את הכרטיס מסך שלי שהוא AGP ומחבר למקומות של הכרטיסיים הגראפיים כרטיס מסך PCIE זה יפעל? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  18. Started by Bar1234,

מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הכרטיס הבא : x800gto 128 mb של sapphire האם הוא בהרבה יותר טוב מה- 6600 GT ומה יותר כדאי לי לקנות...??

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  19. Started by 2130TOMER,

האים יצא כבר הכרטיס Radeon HD 2950 XTX ??? והאים הוא היה יותר חזק מה3870 ??? תודה לעוזרים ;D

20. עד לאיזה גודל מסך יכול ASUS EN8600GT לסחוב כמו שצריך? ובאיזה רזולוציה ?

21. Started by rrroonnii,

מה הכוונה לעדכן כרטיס מסך? זה לא הכוונה לדרייורים?

22. Started by killereye,

שלום יש לי כרטיס מסך SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O RETAIL וכאשר אני מריץ משחק CRYSIS על רזולוציה גבוהה המשחק נתקע בגלל FPS נמוך (2-3) רציתי לדעת מה יותר כדאי האם לקנות כרטיס מסך זהה ולהשתמש ב cf ואני אשמח אם יסבירו לי איך עושים את זה או לקנות כרטיס מסך חזק יותר וכרגע הנושא הכספי לא רלוונטי. תודה רבה.

23. אני לא הולך לשחק במחשב הזה. המחיר - 570 שקל.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  24. אני ממש לחוץ בזמן כי המחשב זה מתנה ואני חייב לבדוק מה הכרטיס מסך הטוב ביותר כיום לנייד לפי מה שקראתי ובדקתי 8700 GT הכי טוב לנייד למרות שראיתי שיש אפשרות לקנות אותו כפול ? איך זה עובד בדייוק ?? האם אני יוכל להפעיל את קרייסס איתו ברמה גבוהה ? האם יש גירסא מסוימת של 8800 לנייד ? אם תוכלו לעזור לי אני יודע לכם ..

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  25. Started by Yamabushi,

SLI פירושה טכנולוגיה שמאפשרת לחבר שני כרטיסי 8800 יחדיו ולעבד גפריקה משניהם?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים