כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסים 1.Sapphire x1950xt 256 mb 2.GeCube x1950 pro 512 mb ל1950 pro יש 512 mb - אבל 1950 xt יותר יקר (256mb) אז מה יותר שווה??
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני לפני קניית הכרטיס. איני יודע איזו חברה לקנות. הכרטיס מיוצר בטכנולוגיית NVIDIA, האם יש העדפה לחברה מסוימת? TWINTECH, INNOVISION, PINE XFX וכדומה תודה.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
מקור http://www.dailytech.com/AMD+RV610+and+RV630+Details+Unveiled/article6451.htm *ל R610 יש רק 64 ביט
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הכרטיס הבא : x800gto 128 mb של sapphire האם הוא בהרבה יותר טוב מה- 6600 GT ומה יותר כדאי לי לקנות...??
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אני רוצה לדעת באיזה מחיר אנשים חושבים שזה מחיר הוגן לקנות כזה כרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על GIGABYTE ו ALBATRON לגבי הכרטיס מבחינת הקירור?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מה הכוונה לעדכן כרטיס מסך? זה לא הכוונה לדרייורים?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
יש לי 1950X PRO עד עכשיו לא נגעתי באמצעי שליטה של ATI ה- Catalyst הזה... עכשיו שמתי לב שאפשר לשנות שם את הגדרות של הגרפיקה.. כל ה Anti-Aliasing וכל זה... העלתי את הכל להכי איכותי... וכשאני נכנס למשחק (BF2) למשל.. ששם גם הכל על הכי גבוה, אז הגרפיקה פחות טובה בהרבה, מאשר לא להשתמש במנהל הזה של ATI בכלל.... אני יודע שאפשר פשוט לא להשתמש בו, ולהנות יותר, אבל אולי הבעיה היא שטותית וכן אפשר להנות הרבה יותר ולהפיק מהכלי הזה תועלת.. אז מישהו יודע למה זה קורה? וכשאני אומר שהגרפיקה פחות טובה בהרבה, אני מתכוון בעיקר ל Aliasing שהוא ממש ממש נראה גרוע. כאילו הכל על VERY LOW....
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
קניתי מחשב מאייבורי עם כרטיס מסך GFORCE4 8500GT ומסך L1960TR. חיברתי את המסך למחשב באמצעות כבל VGA ויש לי ריצודים על המסך, כלומר התמונה קופצת כל הזמן ויש גלים על המסך.. ניסיתי לחבר את המסך בחיבור DVI ובחיבור זה הריצודים נעלמים והמסך נראה חלק לחלוטין.. מה יכול לגרום לבעיה?! האם מדובר בבעיה בכרטיס מסך או במסך? איך ניתן לפתור את הבעיה? בתודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
קניתי מסך רחב של סמסונג אבל אני לא מצליח לשנות ל-1680X1050. איך משנים לרזולוציה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי בעיה מוזרה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי איתה : יש לי LCD 42 שאליה מחוברים 2 מחשבים ב DVI-HDMI, כל אחד ליציאת HDMI אחרת. והנה הפרט המעניין: מחשב אחד מחובר אליה דרך כרטיס 8600 של XFX ורואים בו תמונה מושלמת. הרזולוציה הטבעית (1366-768) מועברת כמו שצריך עד לרמת דיוק הפיקסל והתמונה שמתקבלת חדה מאוד. ובמחשב השני לעומת זאת, שמחובר דרך כרטיס 8600 של Sparkle ומכוון על אותן הגדרות ורזולוציה כמו ה-XFX, מתקבלת מעין"תצוגת זום" ושבה השוליים של החלון נחתכים החוצה והחלון כאילו גדול מדי עבור המסך. הזוי ביותר! אם לא הייתי מקבל את אותה תמונה מושלמת מהמחשב הראשון, הייתי מתחיל לחפש את הבעיה במסך. אבל היות ובמחשב אחד זה עובד מושלם, אין כל ספק בנוגע לתמיכת NR וכו'. אפילו ה…
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אם כן, מה הבדלי המחירים 1950pro vs 1800XT ואיזה כרטיס יותר טוב(משחקים. לא סרטים ולא שום דבר אחר)
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
עזרתי לחבר להרכיב מערכת עם core duo 6600 גיגה זכרון kingston HYPERX וכ.מסך asus 7950GT 512 והציון שקיבלתי מה3DMARK במצב deufalt הוא 2060, זה הגיוני ?
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך אני מתלבט אם לקחת RADEON 9600 XT או RADEON 9800 PRO .שני הכרטיסים 256MB . כי אני יודע שה 9600XT בעל שעון של 500MHZ ו ה 9800 PRO בעל שעון קטן יותר בוודאות האם על שניהם אני יכול להריץ את כל המשחקים הכבדים כמו FEAR ועוד. בבקשה עזרה ...
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי ספק Enermax Liberty 400w ורציתי לשאול אם הוא יחזיק את ה-8800 gt ..? תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נייד של HP 6160 יש לו כרטיס מסך של NIVIDIA GO7400 שאלתי היא כך יש למחשב חיבור S- VIDEO והצלחתי לחבר את הנייד לטלוזיה שלי בחיבור זה על מצב של בחירה 2 צגים ואז הוא עושה העתקה לטלוזיה מהנייד משום מה אני לא מצליח לעשות זאת יותר ניסיתי ב3 טלוזיות אחרות ועדיין הבעיה קיימת ושאני מחבר את הDVD לטלוזיה אין בעיה בחיבור הנ"ל ניסיתי לשחק קצת בהגדרות אם שינתי משהו ולא מצאתי השאלה אם תוכלו לכוון אותי אן להסביר לי את הבעיה כמו כן שאני עושה זאת הוא מראה כאילו הוא במצב אבל בטלוזיה מסך שחור
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שמעתי שקיים מסך כזה למישהו אולי יש אותו ואולי שמע ביקורת ? ובכלל מה מחירו פה בארץ
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט עם לקנות את הכרטיס HIS PCI-EX RADEON X1950PRO IceQ3 256MB GDDR3. רציתי לדעת מה דעתכם עליו, כמה זמן הוא נמצא בשוק, האם יש לו תאימות לDX10, האם מישהו יכול לתת לינק לסקירה עליו ובכלל האם הוא נותן תמורה טובה למחיר. תודה
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
כשאני במדיה סנטר אחרי שאני מכוון את ההגדרות טלויזיה שלי, ואני רוצה לצפות בLive TV אז מופיעה לי השגיאה הבאה: Decoder Error The video decoder has either malfunctioned or is not installed. Please restart Media Center and/or the computer תמונה: http://img211.imageshack.us/img211/5061/59713926sq7.jpg אני חיברתי את הכרטיס טלויזיה לממיר HOT של THOMPSON אולי אני לא התקנתי את כל הדרייברים הדרושים... בבקשה תעזרו לי תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
-
זה משנה אם יש לי ציפ סט 790i של nvidia וכרטיס מסך hd4870 ? כילו של ראדון יהיה לי יותר טוב גם nvidia?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
יש לי באג מוזר בדריברים. ניסיתי OC פעם אחת כדי לבדוק את ההשפעה ב3DMARK. במקום 370\1000 עשיתי 400\1100 (זה שיפר רק ב 800 נקודות) אבל העניין הוא, שעכשיו אני מחזיר ל no overclocking ואחרי ריסטרט הוא חוזר ל OC הורדתי את ה V מ apply these changes at startup אבל זה לא עוזר... what can i do?
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות כזה אבל אם הוא אינו תומך אז אין טעם. הזולוציה המקסימלית שלו היא משהו כמו 2000X1560 אבל אני לא מצליח למצוא אם הוא תומך גם ברזולוציות רחבות. תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כ. מסך עד 1100 ש"ח, שיהיה טוב ל-OC. למערכת החדשה שלי: Gigabyte P35-DS3R Intel C2D E4400 @ 3.0Ghz PQI TURBO 4-4-4-12 2 * 1GB OCZ StealthXtream 600W ----------------------------------- איזה כ. מסך לדעתכם הכי יתאים לי? אני חושב שהוא ישמש למסך 22" או 24" [עדיים לא בטוח]. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-