כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש לי 6600GT ואני רוצה להחליף אותו במתקדם יותר!! אני רוצה למכור אותו ולהוסיף עוד 700 שקל בערך! זה שווה לי?? כמה אני יכול לקבל על הכרטיס מסך שלי??(הוא אצלי לא יותר מכמה חודשים) חשבתי להביא 7600GT כדאי לי?? איך הכרטיס הזה?? תודה ofeky1
-
- 12 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היה לי את הכרטיס כמעט 3 שנים, הוא התחיל לעשות בעיות בזמן האחרון ועכשיו הוא מת סופית. אני מחפש כרטיס שיחזיק לי לעוד שנה-שנה וחצי לפחות (עד שהיה לי כסף ואקנה מחשב חדש) ושיריץ את משחקים על הגדרות סבירות. זה המפרט שלי כרגע: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz Gigabyte GA-EP43-DS3L Geil DDR2 2048MB 800MHZ 1GX2 Dual Channel CL5 Seasonic 400W SS-400ET-APFC-F3 תודה מראש!!
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אשמח לקבל תשובה ממישהו .. :
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום אנשים, תגידו זה נראה לכם הגיוני: http://www.ebay.com/itm/Gigabyte-GeForce-GTX-970-4GB-GDDR5-GV-N970WF3OC-4GD-/171818262063?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item28012a9e2f המחיר הוא 206 שקל ל - GTX 970...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
X700 או R9800P 256 BIT זה בישביל הידעה הכללי שלי עם אפשר גם השווה מאתר בחול..תודה מראש לא הצלחתי למצוא.
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
כשהתקנתי את הדרייברים של ה 9800GT הכל היה ניראה טוב הרזולוציה הייתה גבוהה והאיקונים וכל שאר הדברים היו קטנים וניראים חד, ראיתי באתר של NVIDIA שיש עידכון דרייברים והורדתי אותו, אחרי ה RESTART הווינדוס עלה אבל פתאום הרזולוציה הייתה פחות יפה כאילו היא גדלה (האייקונים גדלו) לומרות שהמסך מכוון ל 1680-1050 גם במשחקים פתאום הכל ניראה מגעיל כאילו מאוד קרוב. המסך הוא Samsung 2053 כרטיס מסך 9800GT 512MB מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ATI X1950 PRO של SAPPHIRE. כרטיס המסך קורס תדירות בעת שימוש בגרפיקה כבדה (פשוט רואים NO SIGNAL על המסך) החשוד המיידי הוא התחממות הכרטיס. בדיקה קצרה מעלה שבעת התאמצות שאינה גורמת לקריסה - הליבה של הכרטיס מסך עשויה להגיע ל85. אני מחפש תוכנה שיודעת לעשות LOGGING בזמן אמת של הטמפרטורות. ככה שלאחר הקריסה, אני אוכל לדעת בדיוק מה הייתה הטמפ' הקריטית (או שזה לא בכלל הטמפ'?) יש לציין שיש ברשותי ספק כוח ג'נרי 350W. ככה שאני מחפש תוכנה שיכולה לעשות LOGGING שכזה, ובנוסף אם יש לכם הצעות לפתרון המצב - אשמח.
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם שוטטתי ברחבי האינטרנט וקיבלתי תשובות שלא מכריעות השאלה היא כזו: אם אני מזמין כרטיס מסך מ EBAY ושולח אותו לארץ ב UPS האם אני אשלם מכס מע"מ ועוד תוספות תשלום שלא ידוע לי עליהם לצורך העניין נגיד הכרטיס עולה 600$ ויש הבדל משמעותי בין המחירים שמה לעומת המחירים בארץ בתוספת תשלום של UPS שזה יגיע לארץ תוך 4 ימי עסקים זה יותר זול מהכרטיסים בארץ אז האם אני אשלם יותר בכך שיקחו לי מיסים או שאני אקבל נטו רק את התשלום הנקוב בEBAY בתודה והערכה רבה לפורום אביחי
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N66T128D.htm# או http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT43AND זה בכלל משנה מי היצרן (לשימוש רגיל, לא אוברקלוקינג)?
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
כולל כרטיס מסך עליו לדוגמא: Chaintech 7NIF2 nForce 2 M.ATX האם זה לא יגרום להתנגשויות ? ???
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכם חברי פורום יקרים אני צריך המלצה לכרטיס מסך שהתכונות שלו הן: יציאותs -video HD VGA mb 512 טווח מחירים -כמה שיותר נמוך
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
יש בKSP Abit Geforce ti4200 64mb בממש זול מישהו יודע איזה בדיוק סוג זה? (יש כמה)
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב דיי ישן פנטיום 4 2.4 גיגה הרץ עם חיבור agp היה לי עליו כרטיס מסך geforce 440 mx אחד הכרטיסים הכי גרועים שאנוידיה הוציאה והחלטתי לשדרג את הכרטיס מסך לכן קניתי לפני שבוע כרטיס מסך geforce 7600 gt ב800 שקל שמח וטוב לב הוצאתי את הכרטיס הישן הפעלתי את המחשב ....וכלום יש לי צבעים על המסך כלומר המחשב בכלל לא מפעיל את הכרטיס או לא מזהה אותו....שאלתי וחקרתי ואמרו לי להחליף את הספק לספק יותר חזק ...אוקיי הלכתי וקניתי ספק שהמליצו לי עליו שתומך ב sli ב400 שקל ספק של 500 וואט אוקיי חיברתי את הספק למחשב הכנסתי את הכרטיס מסך ושוב הכרטיס לא מצליח לעבוד ... אני נאלץ להמשיך ולהשתמש בכרטיס מסך הישן שלי ולצפות בכרטיס החדש רק דרך הקופסא שלו... האם החלפת לוח אם היא הפי…
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
היי כולם! כאמור, הזמנתי את ה-9800GTX של BFG והיום הוא הגיע.. (הזמנתי את הגירסה הרגילה, ונתנו לי את גירסת ה-OC באותו מחיר.. ) הכרטיס עלה לי 75 ש"ח יותר מהכרטיס הרגיל של חברת TwinTech. הלינק לכרטיס באתר החברה: http://www.bfgtech.com/bfgr98512gtxoce.aspx רשמים אישיים: גודל - הכרטיס עצום! ענק! השוויתי אותו ל-6800GT הישן שהיה לי ונדהמתי. במארז שלי הוא נכנס ללא בעיה (גם אם לא מפרקים את הכלוב העליון של הדיסקים הקשיחים) אני פירקתי אותו על מנת שיהיה יותר נוח ומאוורר. רעש - הכרטיס הפתיע אותי לטובה, במצב מנוחה הוא יותר שקט מה-6800GT במצב משחק המאוורר מתחיל טיפה לעלות אבל זה ממש לא מפריע, במיוחד כשמשחקים.. אולי גם בזכות הבידוד המוצלח של המארז שלי.. טמפרטורות - אצלי במצב …
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לדוגמא, מהירות גישה של 3.3NS לעומת 2.86 (R9600P). והאם למשתמש אשר לא מתכוון לבצע OC מהירות הזכרון רלוונטית? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
זה המפרט ASUS P4S533MX REV 1.xx Bios: ASUS P4S533-MX ACPI BIOS Revision 1006 Memory: 215 MBytes Intel Pentium 4 CPU 2.66Ghz הוא AGPX4 הוא כרגע עם Geforce 4MX הוא מעדיף פחות מ1000 הוא משחק בפלייט סימולטר וGTASA הוא רוצה משהו שיחזיק תודה חבר'ה
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בבחירת כרטיס מסך, בין שני הדגמים הבאים: GAINWARD GTX460 "GOLDEN SAMPLE" 1GB GDDR5 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6802 GIGABYTE GTX460 OC 1GB GDDR5 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6841 מה ההבדל בין שני הכרטיסים ואיזה מהם עדיף? (שאר המפרט מופיע תחת מפרט המחשב שלי)
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני קונה בימים אלו כרטיס מסך חדש ואני מתלבט בין: 1. Palit GeForce FX5600 256mb RAM 2. Gigabyte R96128D 128mb RAM הרדאון הוא 9600 רגיל ולא הפרו. איזה לפי דעתכם עדיף ??? המטרה היא לשחק *עם* פילטרים !
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה רציתי לדעת איזה מהכרטיסים מומלץ לטווח הרחוק כי איך שהבנתי לXT יש 320 STREAM SHADERS לעומת 128 של הGTX..... ורציתי לדעת אם יש הבדל בתצוגה ובFPS ברזולוציה של 1440*900 ובתוספת פילטרים?(יש לי מסך LCD 19 של SAMSUNG 4MS). תודה לעוזרים. והאם אחד מהם יריץ משחקי DX10 כמו שצריך?
-
- 11 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יחובר למחשב פשוט פנטיום 4 ספק כוח ג'ינרי פשוט וכ"ו בעבר היה פה 7600gt שנעלם משומה ... בכל מקרה המשחקים יהיו mu וקצת nfs אם זה יתאפשר בזכות הכרטיס מסך לא מתחנן לשדרג את כל המחשב אז בבקשה לא להציע את זה ... רק את הכרטיס מסך המומלץ העדכני לשימושים שלי .. *עדכון בעמוד השני בתודה מראש junior_mg ליאור
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, ראיתי שלאחד או שניים מאנשי הפורום יש מסך של Dell 20.1 אינץ' רחב, ה 2005FPW אם אני לא טועה. תהיתי, היכן אפשר לקנות את המסך הזה בארץ? תודה. עדכון קל: קניתי את המסך האמור בסכום של 4,000 ש"ח כולל מע"מ. שווה כל שקל לטעמי, מסך פשוט יפהיפה. כל כך נהניתי ממנו (עד שמסרתי אותו ליעודו) שאני מנסה לשים יד על גרסת ה 24" בחו"ל.
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
בסוף השנה הבאה אנחנו נזכה לקבל קונסולת Xbox משודרגת מאוד, עם תמיכה בגיימינג ב-4K וכוח עיבוד שגדול פי 4 מזה של הדגם הנוכחי כולם דיברו על בתקופה האחרונה על קונסולת ה-PlayStation 4 המשופרת, אך נראה שמיקרוסופט החליטה להקדים את המתחרה שלה ולהקדים תרופה למכה – והכריזה באופן רשמי על Project Scorpio, דור ביניים חדש ועוצמתי במיוחד עבור קונסולת ה-Xbox One, שיושק בסוף השנה הבאה. Project Scorpio (שהוא כמובן רק שם קוד, ולא יהיה שמה הסופי של הקונסולה) יציע תמיכה בגיימינג ברזולוציות 4K ובמציאות מדומה באיכות גבוהה, ויציע גם כח עיבוד של כ-6TeraFLOPS (כ-6,000 מיליארד חישובי נקודה צפה בכל שנייה) – שהוא גבוה במקצת מכוח העיבוד שמספק כרטיס ה-Radeon RX 480 שנחשף לאחרונה, וגבוה כמעט פי…
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
http://en.hardspell.com/doc/showcont.asp?news_id=3463
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-