עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום ותודה רבה שנכנסתם אז ככה, לאחר שיטוט של מספר חודשים כאן, לקחתי ת'ידע הקטן שרכשתי והזמנתי לחברי מחשב חדש דנדש מבוסס AMD, הסתכלתי במפרטים המומלצים של כאן ע"מ לקבל הנחיה כלשהי, שיניתי את הרכיבים בהתאם והזמנתי מחשב מבוסס על המפרט הבא (בהתאם לתקציב): AMD Athlon XP 1700+ Gigabyte 7VTXH+ 256MB DDR PC2100 MAXTOR 40GB 7200RPM D740-6XL ASUS 52X וכמובן ה Hercules 3D Prophet FDX 8500 LE, הזמנתי לו את כל החלקים מזיגזאג, ואמרתי לו שאני כבר אתקין לי את המ"ה, תוכנות וכל השטויות האלה, לאחר שבוע ומשהו הוא קיבל את המחשב, באתי והתחלתי להתקין הכל, ההתקנות עברו חלק, אולם מ"ה לא זיהתה ת'כרטיס מסך בהתחלה, התקנתי דרייברים מקוריים ולאחר מכן שיחקתי קצת עם הAA ועם הדמואים. כשנמא…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by Cereal Killer,

אם יש לי כ.מסך עם TVOUT ואני רוצה נגיד להפעיל וויאנמפ ולראות אותו ביציאת VGA הרגילה ואת הפלאג הוויזואלי להקרין ב TVOUT בו זמנית זה אפשרי???? (הכרטיס המדובר הוא Ati RageII+ PCI 8MB )

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Or ei,

אני בעוד איזה חודש + קונה מחשב חדש ויש לי הטלבטויות בין כמה דברים 1)כרטיסי מסך יש את הGF 3 TI 200 של לידטק ויש את הראדון של ג'יגה בייט (LE) עכשיו אני יודע שהראדון הרבה יותר טוב אבל לפי מה ששמעתי יש איתו בעיות דריברים כמו שצריך להוריד פאצט'ים במיוחד בשביל שהוא יעבוד במשחקים שונים..... הבעיה בקטע שאני לא קונה משחקים אלא מוריד הכול אז נראה לי שזה יעשה בעיות עם הרבה משחקים ככה שלא שווה לי לקנות כרטיס מסך שלא מעלה משחקים ..... מה אתם אומרים בנושא ? 2) מסכים ראיתי כמה מסכים ואני ממש לא יודע מה לבחור.. CTX PR711F SyncMaster 757NF iiyama Vision Master Pro 413 SyncMaster 955DF LG Flatron 795FT אני לא כל כך יודע איזה שפורפורות הם יותר טובות אז זה עוד יותר מקשה על הבחירה ....

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by se7en,

מוזר מאד כל הסיפור הזה עם הדום 3 וכרטיסים של ATI. לפי מה שקרמבק אומר אם יש לי GF4 Ti4600 שעולה בימינו 2000 + ש"ח אני אריץ את המשחק פחות טוב מכרטיס שעולה 900ש"ח ה-Radeon8500le איך זה הגיוני? ואני לא קונה את הסיפור הזה של המעברים: ה-GF4 TI4600 הוא כרטיס הרבה יותר חזק אפילו אם לוקח לו שני סיבובי שעון למעבר טקסטורה.

• 27 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. Started by TeaTime,

שתי שאולות: 1. איזה חברה הכי טובה? (בנצ'מרקים וחבות דעת אישיות) 2. יש בעיה אם אני קונה אותו מארה"ב?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by avrl,

שלום, אני מתלבט בין כרטיס מסך Asus V7100 Geforce2 64mb לבין כרטיס Asus8170 Gefoece 4 mx440 64-ddr השני עולה בכ-400 שקל יותר. רציתי לדעת במה מתבטא חוזק של הכרטיס השני לעומת הראשון ובאילו מקרים ההבדל הוא קריטי - (זאת אומרת שאני לא יכול לשחק או להפעיל יישום) האם כדאי להשקיע ולקחת את הכרטיס החזק יותר או שעדיף להתפשר על הפחות טוב - אני משחק בעיקר בסימולטורים וגם כן גולש באינטרנט במחשב זה. תודה ......

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Ewingum,

אז ככה, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, ויש לי כמה אופציות שאני חושב עליהם: Radeon 8500 Geforce 4 TI4200 עכשיו, אני לא סגור על איזה FIGHT ה8500 נותן עם GEFORCE 4... ההכרזה של קארמק כמובן הטתה אותי לצד האדום, אבל בכל זאת... לא כל העולם DOOM3. מ8500 כרגע יש: Hercules 3D Prophet FDX 8500LE בטווח מחירים של 160-170 דולר Gigabyte ATI RADEON 8500LE DDR PRO DH TV-Ou בטווח של 180-190 דולר לשני יש מערכת קירור הרבה יותר טובה. שניהם עם 64 מגה זיכרון. ואפרופו זה: מה אתם אומרים, לכחות לגרסאות עם ה128? כי תוספת של 10-20 דולר לשיפור כזה בהחלט שווה לדעתי, אבל השאלה היא תוך כמה זמן זה יגיע (לא בוער לי כל כך...) ומה יהיה תג המחיר בארץ... עוד משהו לגבי הרדאונים: מתי יוצא הדור הבא של A…

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by LsDX,

שלום אני לא בדיוק יודע איך להגיד את הבעיה שיש לי , אבל מאז שעברתי להרקולס טי500 יש לי בעיה עם ה"אפקט|" עשן במשחקים למשל שאני משחק אנריל טורנמנט , מתי שאני יורה 6 רימונים (עם הרוקט) הם מוציאים מעין עשן כזה אבל הוא ממש לא נראה טוה , הוא ירוק כמעט לגמרי אותו הדבר קורה לי עם המשחקי גדי נייט 2 , מתי שאני יורה על עצם כל שהוא העשן שנוצא סגול לגמרי וממש לא מציאותי יש לי את הדרייברים 23.11 תודה

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. שלום הורדתי את התוכנה שמעדכנת את הביוס של הכרטיטס והמסך אבל אני לא יודע איזה גירסא של ביוס אני צריך להישתמש יש שם הרבה גירסאות ואני ראיתי ש rngkey הצליח לעדכן אז אם מישהו יודע איזה גירסא אני צריך להישתמש אז בבקשה שירשום לי איזה תודה! אני לא יודע מה קרה לאתר לא אמרו שמעבירים אותו לשרת יותר מהיר האתר בקושי עולה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. חברה לפני הכל ברצוני להתנצל אני קצר בזמן ולכן לא אוכל לתרגם ולהרחיב אבל הנושא הזה פשוט הלהיט בכל אתרי החומרה בעולם האינטרנט פשוט מוצף כולו בכתבות על השבב הגראפי החדש של חברת 3DLABS השבב יקרא בשם P10 מה מיוחד בו אתם שואלים ? אני אצטט : Other than the 256-bit memory bus and the addition of a block labeled as the Command Processor (which we'll get to later), the P10 looks pretty familiar; here are some quick specs: - 0.15-micron manufacturing process (same process as the GeForce4) - 76M transistors - Fabbed at TSMC (NVIDIA's chips are made here as well) - 860 ball HSBGA package (TSMC's latest packaging technology) - 4 pixel rendering pipelines, can process two textu…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by amd950,

להלן המפרט: AMD 1800 + ג'יגהבייט 7dxr+ ata 133 120/7200 ata 133 ג'יגה 40/7200 ata 133 ג'יגה Ati radeon 8500 64 mb +tv out +dvi Ess 56k מודם מוגברים 300W מקלדת 108 מקשים מיקרוסופט עכבר גלילה אלחוטי מפואר 400W כולל 3 מאווררים 512/266 מ"ב DDR 1.44 פלופי MAG 19 flat שטוח *2 WINDOWS XP PRO 10/100 מ"ב - כרטיס רשת Dv 500+ pinnacle - כרטיס עריכה Advice 450 - אלפסק Lg*24 - צורב מה דעתכם

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. ??????????

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by geren,

אני מעוניין להרכיב מפרט למחשב הישמש לעריכת וידאו (Premiere 6). התקציב כרגע לא ממש משנה. השאלה שלי היא האם כדאי ללכת על מערכת מבוססת שני מעבדים (athlon mp), ואם כן- איזה לוח אם אתם ממליצים? או שאין טעם, ועדיף לקחת מערכת מבוססת kt333 ו- Athlon XP חזק?

• 44 תגובות
    • 6.8k צפיות
  14. Started by bah10,

יש לי את הכרטיס מסך שבחתימה ונתקעתי עם בעיה קטנה. כדי לראות משהו דרך הVIDEO IN צריך להתקין את התוכנה ASUS DIGITAL VCR. אחרי שהתקנתי את התוכנה וניסיתי להכנס קיבלתי את ההודעה: Cannot start capture driver, please check the current driver version is valid and installed correctly or reset WINDOW OS... נכנסתי למנהל ההתקנים ופתאום ראיתי שיש לי סימן קריאה צהוב על: ASUS WDM VIDEO CAPTURE (UNIVERSAL אז הבנתי שפה הבעיה. אז ניסיתי להתקין את הVIDEO CAPTURE שוב אבל עדיין הוא עם סימן קריאה צהוב נכנסתי למאפיינים של הדבר הזה ושם היה רשום לי: This device cannot start. (Code 10) You need to restart your computer before the changes you made to this device will take affect. Click Troubleshoo…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. הנה משהו כמו בנצ'מארק של Warcraft 3 הזערה זה ממש עלוב http://www.asetools.com/softnews.php?id=209

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Regev,

[glow=red, 2, 300]מה דעתכם על מסך ה-19" של PROVIEW שנמכר ב-899 ש"ח בנטאקשן? שווה או לא? אנא נמקו...[/glow] אם לא שווה, תנו בבקשה שם של מסך שעולה עד 1500 ש"ח. (וכמובן - טוב ובעל עיצוב יפה.)

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Predator,

גירסה זאת של ה 8500 היא LIGHT EDITION נכון ? מה ההבדל בינה לבן גירסה מלאה של 8500 ? Hercules 3D PROPHET FDX 8500 LE ועוד שאלה מה עדיף זה או MSI GF3 TI200 ??

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by se7en,

שמעתי עליו דברים די טובים והוא עולה רק 2500ש"ח. אם למישהו יש ניסיון איתו ויכול לתת לי רשמים מהעבודה איתו אני אשמח. תודה.

• 32 תגובות
    • 5.7k צפיות
  19. Chaintech GeForce 4 TI 4400 128 MB DDR TV OUT DVI ?? מבחינת ביצועים ? OC ? והכל , אני חייב לשמוע את דעתכם....

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by Regev,

מה עדיף מבחינתת איכות, עיצוב ואמינות: מסך LCD של סאמסונג או של LG?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by Chevy,

כסף לא משנה! מהו הכרטיס מסך הכי טוב שיש כרגע בשוק? אני אקבל את הכרטיס מסך מחו"ל, כך שזה יעלה קצת פחות... :asthanos:

• 27 תגובות
    • 6.6k צפיות
  22. איזה מסך יותר טוב lg flatron795 17" או samsung sm757 dfx 17"

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. 1. כל ראדון 8500LE יותר טוב מכל ג'י פורס 3 טיטאניום 200, והוא יהיה מומלץ על פניו. 2. כל כרטיס ג'י פורס 4 MX440 לא יהיה מומלץ על ידינו, ורק במקרים מיוחדים יקבל המלצה, למה ? כי ברוב המקרים ג'י פורס 2 טיטאניום יהיה טוב ממנו. 3. כרטיס מומלץ מאד בטווח מחירים של עד 520 שקל יהיה הג'יגה בייט ראדון 7500. 4. ג'י פורס 4 טיטאניום כלשהו יהיה תמיד חזק יותר מכל ראדון 8500, אם כי לא תמיד המשוואה עובדת לטובת הטיטאניום, כלומר תוספת המחיר גדולה הרבה יותר מתוספת הביצועים המתקבלת... כלומר יחס ביצועים למחיר, כפי שניתן לראות מהטבלה הבאה... 5. חברות כרטיסי מסך מומלצות ל-nVIDIA יהיו : Hercules, Leadtek, Asus, GAINWARD, חברות אילו מומלצות בעיקר בשל איכות כרטיסיהן, ה…

• 41 תגובות
    • 6.1k צפיות
  24. Started by PSben,

היי, שיפרתי לאחרונה את המחשב שלי , הוא מורכב כעת מ- Athlon XP1800+ MSI KT3 Ultra ARU OCZ DDR3000 Maxtor ata133 40GB Hercules Prophet FDX 8500 LE מארז חדש של AOpen הדרייברים שקבלתי בדיסק של הכרטיס מסך - 7.65. הדרייברים שמצאתי באתר של Hercules הם 7.66. באתר של ATI יש כבר את גרסה 7.68 הורדתי מהאתר של ATI את גרסת ה-Reference של הדרייברים ל-Win2k, אך לצערי הם לא עבדו. הדרייברים הותקנו בלי בעיות, אך שאיתחלתי את המחשב, בכל פעם שהמחשב הגיע לשלב של ה-GUI של Win2k (השלב הראשון שהמערכת הפעלה פועלת ברזולוציה גבוהה - 1024X768X32) המחשב קרס, ואיתחל את עצמו מחדש (הייתי צריך להיכנס ב-Safe Mode ולהתקין מחדש את הדרייברים מהאתר של Hercules). ניסיתי להתקין גרסת בטא של הדרייברים ש…

• 33 תגובות
    • 5.3k צפיות
  25. Started by menis,

אני מחפש כרטיס מסך אחר עד 600 שקל ! אבל כרטיס עם יציאה לטלויזיה.

• 25 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים