עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by NIR36,

שלום לכולם לפני שנה (08/2006)רכשתי בנעה מחשבים כרטיס מסך X1900XT של CONECT3D עם 3 שנות אחריות הכרטיס התקלקל והחלפו להופיע נקודות וארטיפיקטים. הכרטיס נקנה עם קירור זלמן שהורכב בחנותץ לאחר שהבאתי להם את הכרטיס הם ביקשו שאשלח גם את הקירור "המקורי". עשיתי כך ולאחר מספר ימים קיבלתי מהם טלפון שהקירור ניזוק(למרות שהיה ארוז היטב בפצפצים בכמה שכבות-דבר שנשמע לי מופרך לחלוטין). הם הציעו לי חלופות נחותות משמעותית כגון HD2600XT וX1950GT כמו כן הציעו לי X1950XT של ספיר תמורת תוספת של 450 ש"ח. אמרתי שאני צריך לחשוב וכו'. בתנאי האחריות של החברה ובתקנון רשום ש"החברה תיתן תמורת האחריות כרטיס אחר שווה ערך\ביצועים או אף גבוהים יותר." לדעתי יש כאן רצון "לגזור עלי קופון" ולהתחמק מהאחריות נושא…

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  2. כרטיס שהיה אפשר להקליט מקלטת ווידאו למחשב ולהפוך אותו לדיסק

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  3. Started by nirrozenberg,

יש לי מעבד- amd athlon 64 X2 duel core proccecor 5000 כרטיס מסך- Radeon x1950 pro 512 mb זכרון- 2 GB יעבוד אני כמעט בטוח שכן אבל זה יהיה חלק או עם תקיעות?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  4. חברה , מכיוון שאני מכור ל WOW ולא מריץ שום דבר אחר , אלך על משהוא פשוט . אז עזבו את מפרט המחשב (יש מחשב טוב) מה עדיף ?: 1.כרטיס גרפי nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIeוGigabyte 490 ש"ח 2.Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT Extreme 256MB PCIe 536 ש"ח 3. כרטיס גרפי nVIDIA GeForce 7600GS 256MB PCIeוLeadtek 215ש"ח 4.כרטיס גרפי Radeon X1650 256MB PCIeוGigabyte 326 ש"ח 5. משהוא אחר בטווח המחירים הנ"ל שוב , כחו בחשבון שני מריץ רק WOW (אך מעוניין להגיע לביצועים המקסימאיליים ואולי טיפה יותר לקראת הגירסה הקרובה של המשחק שתצא בקרוב (עדיין אין דרישות לגבייה)) שם רשום שמומלץ :Recommended: 64MB VRAM 3D graphics processor with Vertex and Pixel Shader capability, such as an NVIDIA GeForc…

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  5. Started by darkmnm,

שלום חברים, אני בתהליך שדרוג כללי של המערכת הכולל 8800 ו 4G RAM. השלב הבא המתבקש הוא מסך 22" . בבקורת של ה 24" DELL קיבלו ציונים טבים מאודץ האם זה נכון גם עבור ה 22" (DELL 228WFP עולה רק 2000 ש"ח )? האם יש למשהו המלצה אחרת? הפניה להשוואות ודרוגים תת קבל בברכה גם כן מיותר לציין שמדובר במעקכת ל GAMER כבד תודה מראש

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  6. Started by miim17,

מישהוא מכיר מסך LCD 19 שמאפשר בחירת של מקור התצוגה? כלומר שאני אחבר אליו גם VGA וגם DVI ואני אוכל דרך ה OSD לבחור במה אני רוצה להישתמש ?

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  7. הי, קניתי מחשב חדש עם כרטיס gigabyte nvidia 8800gtx 320mb. במחשב ה"ישן" יש לי ati x850xt. חשבתי לייבא את הכרטיס הישן למחשב ורציתי לדעת אם זה אפשרי ואם זה ישפר ביצועים משמעותית. מה אומרים? תודה!

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  8. Started by p-o-i,

למישהו פה יש GEFORCE FX5200 של ASUS????? אם כן אתם יכולים לשלוח לי עותק של הביוס שלכם...אני חייב לשחזר את הביוס שלי למקורי כי הקרור שפעם היה לי עליו כבר לא נימצא אז אני חייב ברויה טונר תמיד להוריד את הקלוקים...אז בבקשה יש למישהו??

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  9. עזרתי לחבר להרכיב מערכת עם core duo 6600 גיגה זכרון kingston HYPERX וכ.מסך asus 7950GT 512 והציון שקיבלתי מה3DMARK במצב deufalt הוא 2060, זה הגיוני ?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  10. Started by ohmega,

שלום ברשותי כ.מסך SAPPHIRE ATI RADEON X1600PRO 256MBDDRII כשאני מחבר את הכרטיס לטלוויזיה באמצעות כבל וידאו RCA ('בננה' צהובה) שטח התצוגה על מסך הטלוויזיה קטן משמעותית משטח התצוגה שמסך הטלויזיה יכול להראות. מה אפשר לעשות כדי לשנות את זה? אודה לכם מאוד על העזרה

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  11. מה אתם אומרים עליהם כי לא יודע הם זולים ולא יודע אים כדאי ליקנות אותם פשוט אני רגיל ל ASUS ו GIGABYTE וכל השאר אני לא יודע.

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  12. שלום, המפרט שלי הוא AMD 3200@2.2GHZ לוח אם DFI Lanparty Ultra-D 939 זכרונות geil 512*2 @ 420MHZ 2.5-4-4-7 WD HD 250GB Sata 2 כרטיס מסך נוכחי Leadtek 6600GT Extreme Edition מסך 17" LCD SyncMaster 730B ספק Antec TruePower 2 480W ושני כוננים אני מתלבט בין X1950XT 256MB בערך ב1600-1700 X1950PRO 256 \512 שעולים 1400 \ 1200 בערך לפי מה שראיתי X1900XT 512 קצת יותר טוב מX1950XT 256 אבל עולה הרבה יותר... במחיר כזה כבר עדיף X1950XTX בלי קשר אני מתגייס עוד כחצי שנה-שנה תלוי לאן אני אתקבל... השאלה שלי היא איזה כרטיס כדאי לקנות... אין לי בעיה להוציא גם 2000 אם זה ממש שווה את ההבדל אבל אני מחפש משהו שיתן תמורה גבוהה למחיר ואיכות גבוהה כמובן... בגלל זה אני לא מחפש בכיוון של 7XXX של NVID…

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  13. Started by egblue,

היי, יש לי DUAL MONITORS מחוברים, הכל היה בסדר עד שפירמטתי את המחשב והתקנתי אותו מחדש המחשב הקודם, שהותקן היה מחובר לו מסך אחד, ואז צורף השני, הפעם הWINDOWS הותקן כאשר שניהם מחוברים, המסך הראשי Sharp Aquos 32" והמסך השני DELL 17" הבעיה היא כזאת, שהמחשב מכבה את המסכים, שאני מדליק את המסך הראשי, לפעמים הוא לא מקבל סיגנל, ואילו ה17" כן מקבל אז אני רואה רק צד אחד. מה שעשיתי כדי לפתור את זה, פתחתי את ה DISPLAY PROPERTISE וגררתי אותו לחלון של ה17" ואז מתי שזה קורה, אני משנה את הרזולוציה במסך ה32" ועושה CANCEL, ככה זה מחזיר את התמונה. מה הסיבה לזה ואיך ניתן לפתור את זה? אם צריך עוד פרטים, אשמח לתת. thanks in advanced.

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  14. Started by johnmclaughlin,

אני קצת פחות מבין מרוב האנשים פה.. אז תסלחו לי.. הכרטיס קצת "שמן".. עם הקרור הזה שלו - silent pipe 2.. ועל הלוח יש מעט מאוד מקום איפה שהסלוט נמצא.. במיוחד לא לsli וכל מיני דברים בסגנון שאמרו לי שאפשר לחבר שתי כרטיסים וכד'... יש סיבה שאני צריך לדאוג שהכרטיס לא ישב כמו שצריך?..

15. היי, אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל יחד עם מחשב חדש בחודש הבא. יש לי שתי שאלות קטנות שלא הצלחתי למצוא עליהן תשובה בשום מקום: 1. יש לי Windows XP Home Edition. הכרטיס מתאים ל-MCE, האם הוא יעבוד אצלי, או שהוא פועל רק תחת MCE? ומה לגבי ויסטה שאני שוקל לעבור אליה יחד עם המחשב החדש? 2. בביקורת שיש באתר הקולנוע הביתי על כרטיס דומה של Hauppauge , רשום שהכרטיס תומך בהעברת ערוצים דרך הבלסטר רק בחלק מהממירים של HOT. האם יש דרך לברר אם הממיר שלי, דוקסיס ADB 7200C (כמו המג'יק אבל לא מקליט) נתמך בכרטיס? כלומר, האם אוכל לראות ולהקליט במחשב את כל הערוצים שיש לי בכבלים, כולל הדיגיטלים והמוצפנים? אשמח לקבל תשובה, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  16. איך החברה הזאת,הם אמינים? ב7800 GT איזה חברה עדיפה-XFX או LEADTEK או משהו אחר? אני שואל בין היתר כי המחיר של XFX קצת חשוד-רק 2100 ש"ח וזה עוד עם OC לעומת כ2400-2500 בLEADTEK. שמעתי גם שXFX היו פעם בעצם no name האם זה נכון? תודה

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  17. Started by שון,

שלום חברים אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך אני מתלבט אם לקחת RADEON 9600 XT או RADEON 9800 PRO .שני הכרטיסים 256MB . כי אני יודע שה 9600XT בעל שעון של 500MHZ ו ה 9800 PRO בעל שעון קטן יותר בוודאות האם על שניהם אני יכול להריץ את כל המשחקים הכבדים כמו FEAR ועוד. בבקשה עזרה ...

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  18. Started by deking,

יש לי ספק Enermax Liberty 400w ורציתי לשאול אם הוא יחזיק את ה-8800 gt ..? תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  19. האם יש אפשרות להגיע לאיכות שווה של בערך גיפה 6600 או טיפה יותר באוברקלוק סביר ל-9800 פרו אחרי מוד ל-XT???

20. שלום לכולם יש לי נייד של HP 6160 יש לו כרטיס מסך של NIVIDIA GO7400 שאלתי היא כך יש למחשב חיבור S- VIDEO והצלחתי לחבר את הנייד לטלוזיה שלי בחיבור זה על מצב של בחירה 2 צגים ואז הוא עושה העתקה לטלוזיה מהנייד משום מה אני לא מצליח לעשות זאת יותר ניסיתי ב3 טלוזיות אחרות ועדיין הבעיה קיימת ושאני מחבר את הDVD לטלוזיה אין בעיה בחיבור הנ"ל ניסיתי לשחק קצת בהגדרות אם שינתי משהו ולא מצאתי השאלה אם תוכלו לכוון אותי אן להסביר לי את הבעיה כמו כן שאני עושה זאת הוא מראה כאילו הוא במצב אבל בטלוזיה מסך שחור

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  21. Started by rino,

מה דעתכם על הכרטיס הבא? Sapphire Radeon X600PRO 256MB DDR2 128bit DVI VIVO לא משמש למשחקים אלה רק לגרפיקה , עיבוד וידאו והקלטה דרך VIVO עם ממיר יס

22. דבר ראשון, אני רוצה להיות בטוח שזה באמת החיבור שאני צריך... המחשב שלי די ישן ואני כבר לא זוכר איזה לוח אם יש לי, אבל הכרטיס מסך שהיה לי הוא ה9800 pro. אני צריך כרטיס מסך שיהיה לפחות חזק כמוהו ובמחיר של מקסימום 300 שקל. יש עצות?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  23. Started by idan100,

שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שמחירו לא יעלה על אלף ש"ח, שיתאים ללוח אם מסוג Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ולספק כח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V. אנא נסו להציע לי את כרטיס המסך הטוב ביותר בהתאם לנתונים הללו. תודה רבה

24. יש לי כרטיס מסך חדש מדגם x1950 pro עכשיו לפני זה היה לי geforce 5 והייתי כל הזמן מחבר אותו לטלויזיה בלי בעיה, קניתי מחשב חדש ואת הכרטיס מסך ואין לי את האפשרויות האלה בכרטיס זאת אומרת אני עושה מאיפיינים ואז מתקדם ואין את האפשרויות האלה.. יש לי ati catalyst control center אבל כמה שחיפשתי שם אין לי את האפשריות האלה... לחבר שלי גם יש כרטיס מסך ati ולו יש את האפשרויות האלה.. נ.ב יש לי את הכרטיס של sapphire ואת הדרייבר התקנתי מהאתר של ati תודה מראש לכל העוזרים וסורי על החפירה...

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  25. Started by GrimLockI,

שלום, איך הכרטיס של ASUS מסדרת 8800GTS 640MB PCI-E? בהתחלה רציתי Leadtek אך הוא לא היה במלאי אז הלכתי ל-ASUS שהיה זמין יותר וגם קצת יותר יקר. שניהם עם 3 שנות אחריות שעד תומן ASUS אמורה להתפצל ל-3 חברות לפי הפרסומים. הכרטיס יהיה על לוח אם של Asus Deluxe עם מחשב חדש שבין השאר כולל 4GB זכרון פנימי 800MHZ, מעבד QUAD 2.4, כרטיס קול SB X-FI PLATINUM, כרטיס טלויזיה וכו'. המסך הוא 19" LCD של סמסונג. גיימר כבד אני לא, אבל במשחקים שאני מתכוון להריץ (BioShock, C&C3 וכו') האיכות צריכה להיות כמה שיותר טובה אם כי לא ברזולוציות הכי גבוהות. הדגם הזה הוא מעבר למה שאני צריך זה ברור, אך שהכל יעבוד חלק ובלי בעיות ושאפשר להשקיע לא רציתי שהכרטיס מסך יהיה "צוואר הבקבוק". השאלה לא אם הסדרה …

• 5 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים