כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
מה הכרטיס מסך הכי טוב שאפשר לקנות בפחות מ 500 שקל?
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כחלק מהמחשב החדש שאני בונה, אני גם מעוניין להכניס פנימה 2900XT. השאלה שלי היא האם הבעיה הכרטיס היא של דרייברים כמו עם ה-6800 בתחילת דרכו או שזה פשוט כרטיס שתוכנן גרוע כמו סדרת FX? והאם שווה לקנות אחד עכשיו ואז כשהגרסה המרועננת יוצאת לחבר את שני הכרטיסים כשהישן מתעסק עם הphysics והחדש עם הגרפיקה?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ההתלבטות היא בין 3 הדברים הבאים - 9800 פרו עם מסך 17 אינץ' ברמה גבוהה. 9800 פרו עם מסך 19 אינץ' ברמה בינונית. X800 פרו עם מסך 17 אינץ' ברמה בינונית. את מה מבין 3 הדברים הבאים הייתם לוקחים??
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כנראה יקנה תמחשבמ ksp אז לאחר התיעצות קלה החלטתי ללכת על ה6600gt עכשיו יש ל ksp תכרטיס הזה רק תוצרת Pine אז משהו מכיר \שמע עליו איך הוא? יש כל כך הבדל בינו לבין אותו כרטיס רק חברת אחרת כמו albrton או gigabyte (כל הבעיה שלי שההורים שלי רוצים לקנות תמחשב מחנות אחת!! ) אז מחכה לתשובה תודהה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! לפני כמה ימים התקינו לי YES בבית. קודם לכן היה לי מת"ב אנלוגי שחיברתי אותו בפשטות ע"י הכבל של הכבלים ישירות לכרטיס הטלוויזיה (leadtek winfast tv2000xp) . כשהביאו לי את הממיר אמרו לי לחבר את הכבל(הכבל של הכבלים) לכרטיס טלוויזיה דרך יציאת RF OUT1 שבממיר וכך עשיתי. התוכנה של לידטק לא זיהתה שום ערוצים. כשבאו אליי הביתה טכנאים בקשר לבעיה אחרת שהייתה בחדר של ההורים , אבא שלי שאל אותם לגבי החיבור של הממיר למחשב שלי, הם אמרו לו שצריך לחבר שתי בננות לממיר (Audio left , right) ובצד השני לחבר לכ.ט בline in . בנוסף לכך הם אמרו שצריך לקנות כבל שצד אחד שלו זה 21 פין (כניסה גדולה ועבה כזאת שיש בממיר) והצד השני s-video שאמור להכנס לכ.ט שלי. את שני הכבלים קניתי אבל התברר…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברים ... אני שוקל לשפר קצת את המחשב וחלק מהחברים אמרו לי לא למהר וחלק אמרו לי לשדרג כרטיס מסך ו\או מעבד זה המפרט שלי ספק W450 לוח אם H61M-S2-B3 GTX 550 Ti כרטיס מסך זיכרון פנימי 8 מעבד I5-2400 CPU @3.10 Gz תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נמשל ספליטנר סל אף פעם לא משנה על כמה ה aa או ff יהיו לא יעלה חלק ויש לי ראידון 9700 פרו ואם עולה חלק אז על רזלוציה נמוכה ואם אני מפעיל את ה aa ff אז שאני מפעיל את המשקת כדי לראות בלילה זה קופץ מגמם בקושי רואים וככה גם ברינבו סיקיס ריבן שילד הוא עולה חלק על aa ff אבל ברגע שאתה מעיל את המשקפת לילה .. הכל מגמגם וקופץ
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי שאלה מה עדיף? לקנות Powercolor HD5770 ב800 שח או sapphire HD5830 קירור חדש ב845 שח ולהוסיף עוד 20 שח על משלוח? יש לי E8400 INTEL DG41RQ - PCI-E 1.1 2GB KINGSTON 800 MHZ DDR2 שיהפכו להיות ל4 מתישהו Hitachi 320 GB 7200RPM Seagate 250 GB 5400RPM אני מתכנן להוסיף הרד דיסק של טרה ולהעיף הכונן של ה5400 (אולי) ויש לי כרגע ספק כח איזי קול 450 ווט שאותו אני מתכנן להעיף ולהביא סיסוניק 520 וכרגע יש לי מארז קצת צפוף וקצת ג'נרי שיש בו רק מאוורר פינוי אוויר אחורי וזהו - TRENDSONIC MID ATX אשמח לתגובות
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
X1650 PRO 256MB או GF 7600GS 256MB שניהם PCI-E ??
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה משהו מינימלי מהכרטיסים החדשים אולי NVIDIA GeForce 7300/ATI Radeon X1300 שאני ידע פחות או יותר מה אני רוצה http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?navLevel=4&type=category&navHistory=cat00000%2Bcat01000%2Bcat01051&id=cat01151 עבדו עליי מבסט ביי שהכרטיס אוןבורד יפעיל משחקים חדשים
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למפרט הנוכחי שלי. מכרתי את ה-HD3850 שהיה לי, הוא היה מריץ את crysis בהגדרות גבוהות לא רע אבל ב-farcry 2 וב-nba 2k9 הוא כבר לא עמד אפילו בהגדרות נמוכות. אני מעוניין לשחק על הגדרות גבוהות ב-1024x786 וגם 1280x1024. אני כנראה גם אשדרג בהמשך את המעבד והלוח אם, אז מחפש משהו חזק שגם יחזיק בעתיד.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעניין אותי (לב דווקא בשבילי!), מה עדיף כיום מבחינת קניית כרטיסי מסך שני כרטיסי 4890 איכותיים וחזקים כמו זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_3258&products_id=25563 שגם מגיע עם OC די רציני, וגם מאפשר בקלות לעבור את ה 1000MHZ ל CORE ובזכרון להגיע ל 4400 וכו' ולקנות שניים כאלו ולשים במערך CF עם PCI E כפול 16. (יצא כ 2700 -2800 שקל) או משהו אחר? והכונה מבחינת ביצועים, כלומר FPS הכי גבוה במשחקים חדשים ושיצאו בקרוב. תודה מראש!
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי Radeon 9100 של חברת ספיר .. עכשיו ראיתי את המדריך לעשות Flash ל FireGl 8800 האם Radeon 9100 זהה ל Radeon 8500 ביכולות של המעבד .. ? אני מדבר על הגירסה של ה 128 MB .
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם חבר הביא לי את הכרטיס מסך שלו ואני לא יודע אם המחשב שלי מספיק טוב בשביל להעלות את הכרטיס מסך. הכרטיס מסך שלו זה radeon 6870 hd המחשב שלי מצורף בתמונה שצירפתי. כבר ניסיתי לשים את הכרטיס מסך והוא נכנס בדיוק ללום אם שלי הבעיה היא שאני צריך לחבר לכרטיס מסך 2 כבלים של 6 פינים מהספק כוח ויש לי בספק כוח רק כבל אחד של 6 פינים. מה עליי לעשות ? שמעתי שיש מתאמים ואני פשוט יכול לשים על כבל אחר שיוצא מהספק מתאם ל6 פינים? מה אתם אומרים שעליי לעשות ? האם הכרטיס ירוץ לי על המחשב ? מספיק 4gb זכרון ? תודה רבה לעוזרים. יניב
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
למה אני לא יכול להציב ערך גבוה יותר של מתח ב-MSI AFTERBURNER? SAPPHIRE 7950 3GB DUAL-X BOOST בלי מתח זה תוקע אותי.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר סקר שוק מקיף ברשת לגבי ביקורות BENCHMARKS וכו החלטתי להזמין את הכרטיס הנדון, אך אני עדין מתלבט האם ללכת על הגירסה המואצת או הרגילה . ממה שהבנתי וקארתי הכרטיס הנ"ל זכה לשבכים רבים ונבחר כ-EDITOR CHOICE בהרבה אתרים מכובדים. אך עדין ישנה אסכולה שאומרת שכרטיסים בגירסה זו בעייתיים ולא יציבים ואורך החיים שלהם עלול להיות בעייתי וישנה אסכולה אחרת שאומרת שאם כבר כרטיס מואץ אז עדיף אחד שיצא ככה מבית היצרן כיוון שהדבר מחייב שעל מנת שיוכל לעמוד בביצועים מן הסתם נבחרים רכיבים אשר יכולים לעמוד בעומס השעון. שאלה נוספת , האם הכרטיס יכול לעבוד מה-SLOT ב-MB או שחייבים להצטייד בכבל מתאם לקונקטור מתח 6 פין חיצוני. אודה מאוד להתייחסותכם והמלצתכם, תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD 17' עם זמן תגובה של מינימום 16MS ועדיף גם 12 התקציב הוא בין 3000-3500 אין אפשרות לחרוג מעל! עדיפות של VIEWSONIC SAMSUNG SONY אני צריך שהמסך ישמש לי למשחקים עם כמובן DVI חובה! תגובות מהירות יתברכו תודה מראש!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! רכשתי את שני כרטיסי 9800GT 512M של פאליט. באתי הביתה שמתי אחד מהם,המחשב נדלק המאוורר של הכ.מ על 100% אבל שלא כמו כל הכרטיסים הנורמאליים מפסיק באיזור הPOSY אלא ממשיך עד שהוינדוס עולה.. אמרתי סבבה התקנתי את הדרייבר עשיתי ריסטרט הוא עדיין ב-100% אבל לא רק זה אלא כשהוא עולה אני לא יכול לשנות את הסל"ד שלו...אני עושה FIXED ומוריד למינימום והממזר הזה להפך מאיץ ל100%...לא רק זה השעונים שלו ירודים..במקום 900MHZ בזיכרון אני מקבל 500..חשבתי אולי הכרטיס דפוק ושמתי את השני במקומו..אותה תופעה..אם אני עושה OC ל900 או יותר הRIVA והNTUNE רושמים שהתקבל אבל בתוכניות ניטור אני מקבל 500!!! http://img263.imageshack.us/my.php?image=63413847na9.jpg WTF?? אני חושב שזה הלוח כי עכשיו יש לי לו…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כבר כמה זמן שאני רואה פה שטות אחת שחוזרת על עצמה יותר מידי פעמים, שDooM3 רץ טוב יותר על הכרטיסים של nVidia בגלל שלnVidia יש תמיכה טובה יותר בOpenGL. קודם כל, בשונה ממונעי OpenGL אחרים שבדרך כלל הכילו מסלולי OpenGL מותאמים לכרטיסים של nVidia, דום מכיל מסלולים סטאנרטיים של ARB(הוועדה שאחראית על פיתוח הOpenGL), אם אני לא טועה הוא מכיל 3 מסולים, ARB0 ARB וARB2. עכשיו הGF6 והFX כמו הR9500 ומעלה, מופנים למסלול הARB2. מה זה בעצם המסלולים, הOpenGL בעצם מבוסס על הרחבות(סיפריות שמכילות פונקציות שקומפלו מראש) ההרחבות האלה מדמות שיידרים, לייתר דיוק דימו, כיום כבר הOpenGL תומך בשפת שיידרים, כמו Cg וGLSL, בגרסאות ה1.5 בעצרת הרחבה, ובגרסאת ה2.0 בתור סטאנדרט. עכשיו כשאר ARB הוציאה גרס…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.maximus.co.il/Product.asp?Pid=2600PCX512MB&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=68
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה דיירבר יתן ביצועים טובים יותר ( גם ה Omega מבוססת על הדרייבר החדש של Catalyst 5.12 ) הם יהיה גם אולי הפרשי טמפ' בין שני הדריברים ?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-