כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שזה סוג של חבילה אבל מישהוא יכול לפרט יותר תודה מראש רום
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. ביום ראשון אני נוסע לחו"ל וחשבתי לקנות שם את הכרטיס הזה(120$ אם אני לא טועה). הורים שלי לא ממש בטוחים שזה טוב לקנות בחו"ל ומציעים לי לחכות עד חודש נובמבר ולראות אם המחיר יפול עד מתחת ל600 ש"ח אז השאלה שלי אליכם היא: האם שווה לי לקנות בחו"ל ב120$? ועוד שאלה: האם המחיר של הכרטיס יכול ליפול מתחת ל600 ש"ח עד לחודש נובמבר בתודה מראש. ארטיום קוזיק
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מה אתם אומרים ליקנות עם 64 DDR ב-99$ או להוסיף 20$ ולקחת 128DDR הכוונה היא לשמור על יחס עלות/תועלת טוב וכרטיס שיהיה לטווח הרחוק.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ה- OC אשר עשו לכרטיסי ה- GEFORCE 4 TI4200 של SUMA הוא הכי טוב רק ע"י כך ששמים קירור ומאוורר חדש, או שהכוונה הייתה גם ל- OC דרך ה- windows עם תוכנות כגון: NVmax ואחרים..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כיוון שקראתי שהמודל הראשון של SUMA לא מגיע עם חיבור DVI ורציתי לדעת אם אני לא צריך אותו, והאם אפשר פשוט לקנות אחד טוב בחנות מחשבים וכמה הוא עולה?(GEFORCE 4 TI4200 64MB)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בבית 2 כרטסי מסך ישנים ואני רוצה להרכיב את "יותר" על המחשב ה"חזק" יותר הבעיה ש אני ממש לא מבין בחומרה ישנה אז אולי מישהו יכול לעזור 1.CIRRUS LOGIC 5446 PCI 2.ATI RAGE2 C PCI אני חושב ש ה ATI אבל זה רק בגלל ששמעתי את השם שלו יותר פעמים אז אם מישהו אם דעה יותר מגובשת או מנסיון יכול להגיד לי איזה כרטיס עדיף ובמה אני ישמח יום טוב לכם ותודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש הבדל גדול בין ראדון 8500LE של הרקולס ו ATI??? ופעם אחרונה ולתמיד! מה עדיף את הראדון או גי פורס3 (לא TI200 ולאTI500 אלא הגי פורס הרגיל)
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קניתי אתמול gforce 4 4440 תוצרת msi והמישחקים ב98 לא עובדים חלק מידי פעם יש איזה קירטוע וזה מוציא אותי מידעתי ומנגד בחלונות xp עובד חלק אבל אני מקבל קצב ריענון של 60 מגה הרץ למה זה קורה למישהוא יש איזה רעיון אגב יש לי פנטיום 3 450 מגה הרץ זה אולי קשור ? אפה הימים של הוודו הכל רץ חלק אז ....
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לי, יש לי ti-500 מה יתן הagp x8???? אני ירגיש הבדל בכלל ??? ומה ההפרש בינו לבין הx4... באמת משהו שצריך לחכות לו?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות כרטיס g4 בקרוב... התכוונתי ללכת על הכרטיס של leadtek עקב שיבות של איכות תמונה בלבד... (overcloacking לא מעניין אותי) לפני כמה ימים פנדה החלה ליבא את הכרטיסים של suma לארץ, כשמכירו נמור בהרבה מזה של ה leadtek. אני צריך את דעתכם לגבי הכרטיסים של suma בנוגע לאיכות תמונה (שמעתי די מעט עליהם אבל מה ששמעתי היה טוב) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מזה AGP כפול 4 והעים זה תומך במחשביי פנטיום 3 כי ראיתי בכרטיס מסך שאני הולך לקנות AGP כפול 4 ורציתי לדעת העם זה יתמוך במחשב שלי שהוא פנטיום 3 ?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בעתיד הקרוב את הכרטיס מסך של ATI הלוא הוא ה-R300. מה שפורסם הוא יתמוך ב AGPX8 אך בלוח אם שלי שהוא GIGABYTE 7VRXP תומך אך ורק ב AGPX4. השאלה שלי אם הפרש הביצועים בין שני מהירויות ה AGP האלו יהיה משמעותי עד כדי כך שאני אצטרך לוח אם חדש(כי הרי לא שווה לקנות כרטיס מסך ולא לקבל את התמורה המלאה ממנו)או שההבדל לא יהיה משמעותי אלא זניח ואני אוכל להסתדר בקלות עם הלוח שיש לי עכשיו.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הייתם ממליצים לי לקנות אותו? ושל leadtek יותר טוב??
-
- 30 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
MSI GeForce3 Ti200 PRO - TD128 VS MSI GeForce4 MX 460 - VTP ראתי שהמחירים שלהם דומים והביצועים שלהם קרובים... מה לדעתכם עדיף??? GF4 בגלל שהוא "טכנולוגיה" חדשה יותר או שזה לא משנה לדעתכם???
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אם כן של איזה חברה ובכמה דגם מדוייק בבקשה ואם אפשר לינק לכרטיס בדף היצרן. אני מקווה שזה מקום נכון לשאול פשוט לא היה רשום כלום בתקנון. לכל מי שמוכר ג'י פורס 2 MX שלא יציע אפילו זה מה שיש לי עכשיו
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ברשת מסתובבת מספר תמונות המראות תוצאות 3DMARK של הR300, הנה אחת מהן: נא לא להאמין לתמונות, התמונה מזוייפת- הוכחות: 3DMARK לא מזהה את הGPU (ניתן לראות בצד ימין בחלון האחורי שאכן יש זיהוי). צד ימין, רשמית התוצאות בכל מבחן..לא מגיע לתומאה הסופית בשום אופן. חלון אחורי צד שמאל Tests not run yet חלון התוצאה- בחינה בהגדרות שונות מהמקוריות. לסיון, עוד כמה "דובדבנים" שמסתובבים ברשת:
-
- 37 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אז מי שלא שמע לדטק יצאו עם סדרת כרטיסי ג'יפורס חדשה הכוללת גם TVIN בנוסף לקירור המעולה שלהם ואיכות התמונה.... מישהו יודע מתי יגיעו הכרטיסים האלה לארץ ובעך כמה יעלה GF4 WinFast ultra MY VIVO!! מי שלא הבין (4600)......
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
רואים כאילו המשך על המסך השני ,או שפשוט רואים כפול?
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
זה קשור ב- RADEON 8500/LE ! בכל נצ'מרק שאני רואה הרדאון 8500 כל פעם משנה עמדה ! פעם אני רואה השוואה והרדאון(בהשוואה עם parhila) והוא מגיע כמעט לרמה של TI 4600 ! עכשיו אני נכנס לאתר .guru3d.com ורואה השוואה בינו לבין G-FORCE3 TI500 ו - TI200 ועכשיו הרדאון פתאום רק במקום ה-2 מבין השלושה, איך הרי הוא הגיע כמעט לרמה של G-FORCE 4 TI4600 ????????????? גם פה ראיתי השוואה בינו לבין ה- G-FORCE 3 TI500 ועוד כמה כרטיסים ,וגם פה הרדאון לא הגיע לרמה שלו! ויש עוד כמה השוואות שבהם שוב הרדאון מגיע לרמה של G-FORCE 4 TI! הייתכן שההשוואות פשוט נעשו תוך כדי שימוש בדרייברים הלא טובים והישנים של ATI ???? ועוד משהו... אם הרדאון 8500 מגיע כמעט למהירות של TI4600 לאיזה רמה גרסת ה- RADEON 8…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל, שלום אני שונא לפתוח חשבון בשאלה אבל שיהיה... יש לי קרוב שנסע לארה"ב והחלטתי לנצל את ההזדמנות ולקנות כרטיס מסך חדש... מכאן יש לי שתי שאלות: 1. מישהו מכיר חנויות של חומרה בארה"ב? 2. מצאתי בחנות CompUSA שני כרטיסים שהייתי רוצה לקנות... הראשון זה VisionTek Xtasy GeForce4 Ti4200 128MB והשני זה ATi Radeon8500 128MB שניהם במחיר זהה של 199$ בהתחלה חשבתי: "Radeon, כמובן! איך אפשר להשוות בכלל! זה כמעט ברמה של Ti4600!ראיתי בבנצ'מרק האחרון! איך אפשר לחשוב על 4200??" אז אני מחליט להסתכל על כתבות ישנות על הRadeon וכל מיני Benchmarks... ברובם כל משפחת הTi עוברת את הRadeon... אז אני חושב: "טוב אז אני אלך על ה4200..." הולך לבדוק איך VisionTek, ורואה שבהשוואה, הם…
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום! אני יודע שדנו בנושא הזה פעמים רבות, אך אף פעם לא עלתה תשובה חד-משמעית. במסך קודם כל חשוב לי שהוא לא יזיק לי (ובגלל זה אני מעדיף LCD משום שהוא לא פולט קרינה) מצד שני גם איכות התמונה חשובה, קצב הרענון, זמן התגובה (ב-LCD) ועוד פרמטרים שגם כן, במקרים מסוימים, יכולים לגרום נזק לעין. כמו כן, אם זה משנה, אני מרכיב משקפיים עם עדשות 0.5 (על שתי העיניים). לכן אני בא אליכם בשאלה, מה עדיף, חד-משמעית, LCD או CRT? השימוש העיקרי בו יהיה כללי (סרטים, משחקים, טקסט ותמונה) וכמו כן מהו הדגם עליו תמליצו (18.1" לפחות ב-LCD. וב-CRT לפחות 19") ושל איזו חברה? בברכה, NerdX
-
- 76 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
-
לאור הפרסומים הרבים והבנצ'מרקים על ה-Parhelia שמאכזב מעט בהשוואה ל-Ti4600. אחרי הכל קניה של ה-Ti4600 הייתה בכל זאת משתלמת. אפילו כל הפיטצ'רים שהוא לכאורה התברך בהם לא שווים יותר מידי בעיקר איכות התמונה וה-FSAA.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-