כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
בעבודה אחד מהבחורים פה טען שהפלסטיק החיצוני על כרטיסי מסך אוספים אבק. אני לא מהנדס אבל נשמע נכון מה שאמר,מצד שני לא סביר שמי שיוצר את הכרטיסים יוסיף פלסטיק שיתפוס אבק על הכרטיס ויתרום להתחממות שלו. יש למשהו הסבר לגבי הפלסטיק המכסה את רוב כרטיסי הגרפיקה? דבר שני רציתי לדעת מה משמעות Ti במעבדי כרטיסים. האם מדובר במעבד גרפי חלש יחסית לרגילים כמו נגיד סלרון במעבדי מחשב? תודה והמשך יום טוב
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר לא ב6600GT אלא 6600 הרגיל לAGP... של חברת Sparkle ובא ב2 גירסאות: 128mb שמחירה 865 256mb שמחירה 980 אסור לפרסם חנויות....או שמותר...אבל ...זה חנות מוכרת מאוד..אז מי שרוצה לדעת איזה שישלח לי בפרטי... תמליצו עליו הוא טוב... הנה המפרטים שלהם: Chipset : NVIDIA GeForce 6600 Core Clock : 300 MHz Memory Clock : 550 / 500 MHz Memory Type : 128 / 256 MB DDR Memory Interface : 128 bit RAMDAC : 400 MHz Bus Type: AGP 8X Driver Support : WindowsXP, Windows2000, DVI HDTV ( Resolution up to 1920 X 1080i )
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
קצת רקע.. בהצלחה הזמנתי Ge Force 4 TI4600 מPCH... ואז פתחתי פה אשכול על אם זה יעבוד טוב.. אז אמרתם לי שעשיתי טעות ושהייתי צריך להזמין R9500 PRO כי הוא הרבה יותר משתלם ובעל ביצועים יותר טובים (כשמפעילים AA AF) וכל מני דברים כאלה.. אז שיניתי את ההזמנה שלי. לכרטיס ATi Radeon 9500 PRO... ואני מחכה כבר שבוע וחצי ועדיין אין סימן... גם יש פה אנשים שכתבו שהם מחכים לכרטיס מאוד מאוד הרבה זמן... וגם כאלה שכל הזמן אומרים שהוא יגיע לפחות עוד חודש... אז השאלה שלי... נגיד שהייתם במקומי. האם כדאי לי לשנות את ההזמנה בחזרה ל Ge Force 4 TI4600 ולהיות בראש שקט ולא לחכות לרדאון לפחות עוד חודש (כמו שכולם אומרים) ? מה לעשות.. אין לי סבלנות.
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
על המאוורר שלכם מוברגת רשת שנועדה לחסום אבק, אבל מה שהיא בעיקר עושה הוא להפריע לזרימת האוויר. תורידו את הרשת הטורדנית ותזכו לירידת טמפ' של כ-5 מעלות.
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם !! בשעה טובה אני אמור לקבל את הרדאון 9500 פרו שלי השבוע...... האם ידועה איזו בעיה עם הכרטיס יחד עם פנטיום 3 1000 הלוח אני לא בטוח אבל סלוט AGP X4 ?????
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה קניתי 4850 ואני מאוד מרוצה מהכרטיס רק מה שאני מחבר אותו לטלויזיה הוא מופיע לי על חצי מסך בערך ואני רוצה למתוח שזה יכסה את כל המסך איך אני עושה את זה ?! אני חייב לציין שהדרייברים של ATI בממשק ממש על הפנים בנוידיה הבנתי הכל פה זה ממש מסובך
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב ישן יחסית בן שנתיים , ניתן לחבר לו כרטיס מסך חדש של GEFORCE בלי בעיות וזה יכיר אותו ? כעיקרון ניתן לחבר לכל מחשב כרטיס מסך חדיש והוא יזהה אותו ויעבוד איתו טוב ? תודה .
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה כתובה בכותרת... נ.ב. ..שרפתי את הקודם...
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
א. לא לנסות לשכנע אותי שה-GTX970 גם לאחר הבאג (=רמאות) שווה יותר גם אם זה נכון לא מוכן שירמו אותי ויגלגלו עיניים לשמים. ב. לא מעוניין בכרטיס של AMD ג. מחיר להשקעה: 2000 ש"ח ד. יעוד: גיימר + עיבוד ווידאו (SONY VEGAS) תודה למסייעים
-
- 29 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
לא משנה מה עשיתי כל דריור שהתקנתי ואלה אותם קודי שגיאה כל הזמן קוד 10. הוא מתקין ובסוף אומר קוד שגיאה 10. הכרטיס שיש לי palit 7600gs sonic אני חייב לציין שבדיסק שהגיע עם הכרטיס יש דריורים אבל הם עושים את אותה שגיאה 10.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 500 ש"ח.. אולי 10-20 ש"ח יותר אקיצר, אני מתלבט אם לקנות 9800GT 512MB או 9600GT 1024MB , ואני רוצה לשחק על מסך עם רזולוציה מקסימלית של 1360X768 תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
ערב טוב חברים יקרים.. כן כן הגיע הזמן להחליף את ה Geforce 4 MX 440 הישן שלי ולהחליפו בכרטיס חדש. "שמתי עין" על הכרטיס הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_345&products_id=1457 מה אתה אומרים עליו? מה מהירות הליבה שלו? מהירות זכרונות? איך הוא ב OC?יש לו פוטנציאל? הם תיהיה לי תמורה מהכסף בביצועים? אם לא, יש ברשותי 650 ש"ח האם זה הכרטיס הכי משתלם במחיר הזה? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, ליפני 3-4 שנים ~ קניתי את כרטיס המסך ATI 5850 למה שאני משחק בו (כרגע רק WoW..) הוא משרת אותי אך לא עם הגדרות תצוגה גבוהות. לרוב כדי שאני ירגיש שהכל זז חלק כמו חמאה שיצאה מהמיקרוגל אני שם את כל האפקטים על LOW ואת הרזולוציה על הכי גבוהה שאני יכול. כך אני מקבל לא פחות מ 60 FPS כמעט בכל רגע נתון חוץ מאשר עומסים של אוביקטים על המסך במיקרים ספציפים ונדירים יותר. הייתי מעוניין לדעת האם יש כרטיס מסך (אולי אפילו כרטיס שאמור לצאת בעתיד הקרוב) עד 500 ש"ח שנותן שידרוג "משמעותי" לכרטיס הנוכחי שלי. חריגות יהיו רק בגבולות הטעם הטוב. תודה לעונים
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש רק כתבות על המחבר עם ציפוי זהב של כרטיס מסך גיגבייט . כמו כאן : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4154#ov Gold plated HDMI Gold plated, durable large contact area connectors have been used for optimum signal transfer between connections
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איך משלבים כרטיס של ATI עם כרטיס של Nvidia בשביל פיזיקס? יש לי GTS 250 וחשבתי לשדרג ל GTX 260 או ל ATI אחר... ואז חשבתי לשדרג לכרטיס ATI ששווה או עולה בביצועים על GTX260 ולהשאיר את ה GTS250 לפיזיקס... מה דעתכם? לשדרג ל 260 או ל ATI ולהשאיר את ה 250? תודה
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש כרטיס מסך בזמן הקרוב והרבה זמן לא עקבתי אחרי הכרטיסים החדשים ומה יותר משתלם ע"פי המחיר, תקציב:עד 1000 ש"ח שימוש גיימינג, (בעיקר GTA 5). מפרט: מעבד: Intel Core i5 3550 3.3 Ghz 6mb L3 לוח אם: Asus P8H61-M LE USB 3 DDR3 1333 PCI-E זכרון מחשב: 8 GB מסך: (Dell U2414h (1920x1080 מארז: Sharkoon T9 ס"כ: Antec Basiq 550W Active PFC כרטיס מסך נוכחי שאני רוצה להחליף : Sapphire Radeon HD 7850 2GB DDR5 ההתלבטות כרגע היא בין [h=1]כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 280 DUAL-X BOOST OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E [/h] [h=1]כרטיס מסך Asus GTX750Ti 4GB STRIX OC DirectCU II GDDR5 DVI HDMI DP PCI-E[/h]
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, זאת שאלה שלא קשורה באופן ישיר לפורום, אבל איך אני שם תמונה באזור החתימה? למשל תמונה של המפרט שלי! תודה!
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי GF2 ממש ישן עם 32MB (שתאמת מחזיק לי דווקא בינתיים ממש יפה) והשבוע הרצתי HWINFO ולמרבה הפתעתי שמתי לב שכתוב שהוא 128ביט! אני לא יודע אם זה מקובל בדרך כלל בכרטיסים האלה או לא, אבל אני מניח שלא כי יש מספיק כרטיסים שהם דיי חדשים ותומכים DX9 ויש להם רק 64 ביט, אז השאלה שלי בעצם זה אם זה אפשרי? אם זה נורמלי או שהכרטיס שלי קצת יותר טוב מבדרך כלל? ובמה זה יכול להתבאות ההבדל הזה בין כרטיסים אחרים? עוד שאלה, כרטיסי GF4 הם גם 128ביט? אגב המהירויות קצת גבוהות מGF2 רגיל כי קצת המהרתי אותו לא משהו רציני הוא ממש לא סוחב יותר מזה. תודה על התשובות וצירפתי תמונה
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
לחבר שלי יש 7600GS וחיברנו אותו למחשב,ישר נכנסנו לאתר של NVIDIA והורדנו את הדרייבר הכי חדש 93.71 בקיצור עכשיו סרטים לא עובדים בכלל,סרטים מכל הסוגים ומכל התוכנות לא עובד אבל משחקים עובדים סבבה והכל מה הבעיה פה??
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצורפת תמונה עם החומרה של המחשב שלי. עיקרי החומרה: מעבד: i5-2500k 3.3ghz כרטיס מסך: radeon HD 6950 2Gb v2 ספק: antec true power trio 550Watt כמו כן כרטיסי הזיכרון שודרגו לפני מספר חודשים ל- 2x4 Gb DDR3 RAM ככה שיש 8Gb Ram כרגע. המחשב נקנה לפני 4 שנים בערך והוא עובד אחלה. לאחרונה באזורים מסויימים שאני משחק world of warcraft אז יש נפילות ב FPS. ניסיתי לשחק עם the witcher 3 אבל המחשב מתקשה עם הגרפיקה אפילו שאני מוריד רזולוציה והגדרות (נראה שאודיו יותר מהיר מהגרפיקה, מה שגורם לאי סינכרון בין מה ששומעים למה שרואים). תודה מראש לכל המגיבים. ממה שאני רואה בפוסטים אחרים זה בערך יוצא השלושה הבאים: radeon r9 290 radeon r9 280 GTX970 ממה אני רואה כדי לתת מענה אמיתי זה ל…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... חבר שלי רוצה לקנות מסך חדש מדגם: ViewSonic's P95F+. הוא רוצה לדעת עם יש למסך usb ועד איזה רזולוציה מגיע המסך.... תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון היו לי בעיות עם כרטיס המסך במשחקים. (הפרעות מהירות) היום גיליתי שהם נובעים מהכרטיס. במחשב שלי יש 3 מאוורים. של הספק,של המעבד,ואחד במארז. ועל הכרטיס מסך יש מאוור וגוף קירור. כשאני נוגע בכרטיס מסך הוא חם. (יש לי אפילו הפרעות במשחקים דו מימדיים משנת 2000.. לא של DOS)
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה WIN XP עם כרטיס מסך MSI GEFORCE FX5200 128 DDR. יש לי סרטים על המחשב ואני רוצה לראות אותם בטלויזיה, לכן קניתי כבל שמיתחבר בין היציאת TV OUT של המחשב לבין יציאת הוידאו של הטלויזיה. אחרי החיבור כיביתי והדלקתי את המחשב מחדש ואז בחלון ה DISPLAY PROPERTIES בעמודת ה SETTING הופיעו לי שתי חלוניות, אחת של המחשב ואחת של של הטלויזיה. כאשר בחרתי בחלון הטלויזיה והגדרתי אותו בתור הראשי תצוגת המחשב הועברה לטלויזיה (הדסקטופ בלי האיקונים שעליו). עכשיו נעבור לבעיה: אני יכול לראות סרטים דרך הטלויזיה רק כשאני עובד דרך ה WINDOWS MEDIA PLAYER , בקיצור WMP גרסה 10. הבעייה בתוכנה זו שאי אפשר לטעון את התירגומים של הסרטים. כאשר אני פותח את הסרט עם תוכנות אחר…
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
האם זו קנייה חכמה ב1400 שקל ? איך זה ייתכן שהמחליף של 8800GTX זול ממנו ב1000 ש"ח ??!!?? תודה .
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-