עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by A.Iniesta,

9600gt של twintech. riva tuner ו ati tool לא מזהות לי את הכרטיס בכלל.. לעומת זאת כל המשחקים שניסיתי עובדים מעולה. אולי זה קשור שהכרטיס חדש מדי? או צריך דרייבר אחר? ??? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  2. Started by jorgito,

שלום! קניתי 1900GT ורציתי לדעת איזה תוכנות רצוי שיהיו (ATITOOL וכאלה) ומה הכי מומלץ אם עדיף ישר להתקין דרייברים של אןמגה בלי להתקין בכלל CATALYST אשמח לקבל המלצות בכלל (ולא מתוכנן כרגע OC - אולי קטנטן ביותר...)

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  3. Started by shoeyal,

כלי נחמד למי שמעוניין לבחון\לקנות מסך LCD לי הוא עזר מאוד כשבאתי לרכוש את המסך שלי. התוכנה אינה דורשת התקנה . קרדיט ל FIRESTORM מ- OVERCLOCKERS.CO.UK הוראות: למעלה עובר בין הצבעים SPACE KEY: - עובר בין הצבעים באופן אוטומטי ESC KEY: - יציאה הורדה: http://www.badgerparade.pwp.blueyonder.co.uk/pw.zip נ.ב לטענתם יתכן כי שימוש של כשעה בתוכנה ידליק פיקסל עצל(שלא משנה צבע) שווה לנסות תהנו

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by shimon23,

שלום יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב חדש, גם בשביל משחקים ורוב הזמן בכדי לעבוד עם תוכנות שירטוט. השאלה שלי היא במה עדיף להשקיע בשביל תוכנות כאלו במעבד/בכרטיס מסך חזק?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  5. Started by ITSIK86,

יש לי סרטים וסדרות באיכות של 720 ו1080,עובד חלק בלי תקיעות הכל טוב רק בעיה אחת,שהסרטים פועלים בVLC ובמדיה פלייר שזה תוכונות שלא מפעילות תרגום VLC מפעיל תרגום עם בעיות אבל, יש איזה תוכנה שמפעילה סרטי HD עם תרגום?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. הדלפה של שקופיות ממצגת רשמית של החברה חושפת מפרטים טכניים מדוייקים באופן חלקי, אשר מאשרים לנו את הכנותיה השאפתניות בעולם העיבוד הגראפי לכתבה

7. אני חושב שאני אקנה 6800LE ב 850 שקל אפתח צינורות = 6800 אקנה קירור פטאליטי ב200 שקל OC ל6800GT סה"כ 1050 שקל... איך נראה?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. בתוכנית הפעם שמשודרת כל שבוע על קולנוע ביתי הם שמים דגש על כבלים HDMI מפני שכולנו משתמשים ב- HDMI או DP שזהו בעצם כמעט אותו כבל ( כבלים DP לאור מחירים זולים מאוד אין אישורים לאיכות "כבל" אולי מרמז שיתכנו בעיות ) שני אורחים בתחום הכבלים בתוכנית : 1. יועץ לחברת THX שנותנים אישורים ובודקים תקנים לאביזרים שונים בתחום הקולנוע הבייתי והמסחרי 2. השני יצרן/מייסד חברת כבלים HDMI באתר http://kordz.com/ מפני שהתוכנית מכילה הרבה אלמנטים שמובאים בצורה מנומסת , ישנו גם ניב שפה מקומי וניב מקצועי שאני מקווה שהוכל להביא אותו במילים ( לפחות חלקית ). רבים מחטיאים הרבה מידע אם אין להם אנגלית רהוטה גם מפני שהתוכנית בין אנשי מקצוע מחטיאים הרבה דברים שלהם נראים מובן מאליו . …

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by yoav9,

בעיקרון נראה לי שכדאי לי להשתמש בriva tuner אבל היו לי איתה כמה בעיות (העלתי איזה פעם את המהירוץ זיכרון שלי מ500 ל610... ואז כל המשחק נתקע כל פעם שהפעלתי את הווינדוס והתוכנה התחילה לפעול ואי אפשר היה לא למחוק ולא לכבות אותה גם בsafe mode) אז למישהו יש תוכנה יותר טובה\אמינה, ממש לא אכפת לי שכל פעם שאני מפעיל את המחשב רק אז להיכנס לתוכנה ולהפעיל את הoc... יש לי hercules 3d prophet III titanum 500 או במילים אחרות ti-500 של hercules... או במילים אחרות הכרטיס הכי OWNZ שקיים!

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  10. Started by lior99,

בנתיים אין לה ממש שם אבל מי שיצר אותה ידוע בכך שיצר את הסקריפטים ל 9500 ל9700 ועוד. תיאורטית היא יכולה לקבוע את המהירות המקסימום שהכרטיס יכול להגיע ליבה וזיכרון. היא לא באה בהתקנה רק לעשות unzip. תוכנה נחמדה קלה לשימוש וקטנה מומלץ. כמעט שכחתי את הלינק http://www.ocfaq.com/atitool/ATITool_0.0.12.zip ומי שרוצה דיון עליה ב hard forum http://www.hardforum.com/showthread.php?s=66e6f2f1391067b5b1ff5741d9ed8e0f&threadid=693352&perpage=15&pagenumber=1 אני מקווה שהיא תהיה שימושית לכם כמו שהיא לי.

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  11. Started by alons,

התוכנה הזו באה עם הכרטיסי מסך של LEADTEC והיא נראית מיושנת ומכוערת. יש מה לעשות איתה או להעיף ולהשתמש בממשק של NVIDIA ?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  12. Started by ClubCaliber,

הכותרת אומרת הכל.

13. Started by Lanzar,

עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה, האמת שגם חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תשובה הדרייבר נותן לעלות עד 790 לליבה ו 1100 לזכרון, את זה הכרטיס מאשר ללא שום בעיה... רציתי לנסות לראות לאן הכרטיס מסוגל להגיע, השאלה את יש תוכנת אוברקלוק חיצונית ש "מכירה" את הכרטיס הזה... כי ATI-TOOL ו RIVA-TUNER לא מזהות לי... תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  14. שאלתי כאן באתר לגבי תוכנה שמאפשרת OC גדול יותר מאשר ה OVERDRIVE המובנה ולא היו תשובות... בכל מקרה מצאתי את התוכנה הזאת שניראה שעושה את העבודה... תעדכנו... http://downloads.guru3d.com/AMD-GPU-Clock-Tool-v0.9.8-download-1985.html לינק לתוכנה... [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by yoni321,

יש לי כרטיס 6800 EVGA. לינק: http://evga.com/products/moreinfo.asp?pn=128-A8-N343-AX אני צריך תוכנה שבאמצעותה אוכל לדעת את הטמפרטורה באמצע המשחק. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by GolanT,

עם איזו תוכנה אני יכול לבדוק את ביצועי המחשב שלי (כ. מסך, מעבד וכו"...) ? תודה.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  17. Started by MonoMan,

בנצ'מרק\דמו חביב של דמויות אנימה, אומנם דובר יפנית שוקל 30MB ונראה בהחלט לא רע, שווה הורדה פרטים בWarp2search פרטים ותמונות

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by slider,

אני מחפש תוכנת בנצ'מרק לכרטיסי מסך, אבל שלא תהיה מאוד גדולה(בנפח), כי יש לי מודם 56K. תדודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. היי חברים לאחר הרבה בדיקות שבדקתי משחקים עם הפעלת התוכנה וללא הפעלת התוכנה אני רוצה להגיד חד משמעית שהתוכנה הורסת את ההנאה וגורמת ללאגים וירידת FPS , לכן חברים במקום שתסתכלו על מד הFPS במשחקים כדאי שתראו כמה הכרטיטיס שלכם או המערכת שלכם מראה ציונים , עדיף שתשחקו יותר בהנאה ותימקדו יותר במשחק מאשר הניקוד.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by avivlevy,

לפני כמה זמן פרמטי אך שמרתי את כל הקבצים. עכשיו אני לא יודע איך למסך של ההגדרות של הכרטיס מסך יש לי FX5200 128MB איך אני משנה את זה ? שמתי תמונה של התוכנה (לא ממש) שהתכוונתי (זה לא הכרטיס מסך שלי) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  21. Started by leahd3,

שלום איך קוראים ךתוכנה שמראה שימוש במעבד וכרטיס מסך תוך כדי משחק בגרפים??

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום. האם יש תוכנת ניטור פשוטה שמראה את העמוס של כרטיס המסך - הליבה הגרפית? משהו דומה למנהל המשימות של ווינדוס, שם תחת הכרטיסייה Performance אפשר לראות את העומס על המעבד וליבותיו. תודה!

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by SoftMaker,

איפה אני יכול להשיג את הפלאגין למקס 3די ששמו ברזיל? מי שמכיר בבקשה אבל בבקשה אני מתחנן ממך תביא לי לינק!

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  24. Started by ggeell,

אחרי שעזרו לי כאן עם בחירת כרטיס מסך...אני צריך עזרה לגבי תוכנת שליטה . עבדתי עד היום עם ATI והבנתי שישנה תוכנה ב-NVIDEA שנקראת NVIEW . אני צריך בשביל להגדיר חיבור מחשב לטלוויזיה ותצוגה בשניהם ביחד (מסך מחשב+TV בו זמנית) . חיפשתי תחת השם NVIEW באתר הבית של NVIDEA ולא מצאתי . גם קישור כאן בפורום לא עובד . מישהו יודע מאיפה מורידים ? גם חיפוש בפורום כאן הביא אותי לתוצאות של דיונים על בעיות בתצוגות אבל לא ללינק הורדה ..אגב , אני מקווה שזו התוכנה הכי מתאימה .

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  25. האם הכרטיס הזה Extreme N7800GT DUAL/2DHTV http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=786&l1=2&l2=6&l3=0 תומך SLI? ומה זה אומר 2DHTV

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.