עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ggeell,

אחרי שעזרו לי כאן עם בחירת כרטיס מסך...אני צריך עזרה לגבי תוכנת שליטה . עבדתי עד היום עם ATI והבנתי שישנה תוכנה ב-NVIDEA שנקראת NVIEW . אני צריך בשביל להגדיר חיבור מחשב לטלוויזיה ותצוגה בשניהם ביחד (מסך מחשב+TV בו זמנית) . חיפשתי תחת השם NVIEW באתר הבית של NVIDEA ולא מצאתי . גם קישור כאן בפורום לא עובד . מישהו יודע מאיפה מורידים ? גם חיפוש בפורום כאן הביא אותי לתוצאות של דיונים על בעיות בתצוגות אבל לא ללינק הורדה ..אגב , אני מקווה שזו התוכנה הכי מתאימה .

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  2. האם הכרטיס הזה Extreme N7800GT DUAL/2DHTV http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=786&l1=2&l2=6&l3=0 תומך SLI? ומה זה אומר 2DHTV

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Y-T-M,

המחשב שיש לי הוא כזה: מעבד: intel core 2 duo e6300 ghz 1.86 כרטיס מסך:nvidia 7600 GT של ג'גהבייט זכרון:2x 512 mb 800 MHz נראה לי אלה הדברים החשובים השאלה אם המחשב יריץ את המשחק אה ויש לי וינדוס אקס פי פרופישונל

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  4. ההמתנה שלנו מגיעה לקיצה - NVIDIA מכריזה על צמד נוסף של כרטיסי מסך יוקרתיים וקשים להשגה: ה-GeForce RTX 3080 Ti ו-ה-GeForce RTX 3070 Tiלכתבה

5. חברת GPD לא מוכנה לוותר לאסוס ול-ROG Ally על נפח שוק פוטנציאלי ומשיקה מימון המונים ליחידת האצת ביצועים גראפיים ייחודית משלה לכתבה

6. המותג של חברת TUL הטאיוואנית מציג מארז חיצוני גדול עם תמיכה רחבה ותג מחיר שלא קל לעכל לכתבה

7. כרטיס המסך הבא של NVIDIA מקבל מחיר מומלץ ופירוט רשמי מלא, לפני ההשקה החגיגית בשבוע הבא לכתבה

8. בצל הזמינות הראשונית עבור ה-RTX 4090 המפלצתי, יש בשורות טובות גם עבור אלו שבידם כרטיסי מסך וותיקים יותר של מפתחת השבביםלכתבה

9. Started by aviran_n,

לפני כמה ימים, באתי בלילה למחשב של האחים שלי וראיתי חרק קטן הולך על המסך.. זה טיבעי בלילה שהם נמשכים לאור ובאים למסך.. אז אני בטבעיות ניסיתי להעיף אותו מהמסך וראיתי שהוא לא עף... ניסיתי לגעת בו, והופתעתי לגלות שהוא נמצא בתוך המסך ואני, כמובן חכם גדול, אמרתי "בוא נזרז אותו לצאת משם" ובטעות מחצתי אותו למוות בתוך המסך ועכשיו יש במסך חרק קבוע ברקע :-X הנה תמונת מאקרו שתמחיש את המצב ההזוי הזה:

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by rotman,

שלום לכולם , לפני כמה ימים במחשב של אמא שלי התרחשה תופעה מוזרה מאד , יש לה מסך של viewsonic 19" בן 3 שנים שנחשב אז למאד טוב (פאנל מעולה) בכל מקרה , המסך התחיל להדלק ולהכבות בלי סוף בהפרשים של שניה אחד מהשני (זאת אומרת שהוא לא מספיק אפילו להראות תמונה) , חיברתי מקרן למחשב (היה לי הכי זמין) והמקרן הראה תמונה חיברתי את המחשב הנייד למסך ולא היתה תמונה ולכן הסקתי שהמסך נדפק. חיברתי בנתיים מסך זמני , פיליפס 15" LCD מאד ישן (בערך בן 8) ואומנם מאז בקושי עבדו על המחשב אבל ממה שכן עבדו הכל פעל פיקס מה שרק יותר חיזק את העובדה שהמסך הלך. היום הגיע המסך החדש והמסך שלי עבר למחשב של אמא שלי , viewsonic VX922 19" משום מה אותה תופעה בדיוק. המחשב מתחיל לעלות , רואים ביוס וכו' לאחר מכן רו…

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  11. Started by sgsg,

שלום, בזמן האחרון שמתי לב למשהו מוזר במסך שלי. כשאני מסובב אותו לצדדים התמונה משנה את המקום שלה, כאילו כל שטח התצוגה זז הצידה ולמעלה. בדקתי אם בגלל הזווית זה נראה ככה, ואני חושב שלא. מישהו שמע/ראה/התנסה בתופעה הזאת ? זה בסדר ? ??? המסך הוא IIYAMA 413 PRO, די חדש.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. הופיע בזמן ששיחקתי במשחק ונשאר עד עכשיו. נראה שהמחשב מתפקד רגיל רק שיש לי את הפיקסלים המוזרים הללו... What Happened? Radeon 9600XT Windows XP x64 Edition תודה. עריכה: מתנצל על הכותרת הראשונית. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  13. שלום. לאחרונה נאלצתי ל"downgrade" מה HD 5770 ל GTS 250. כאשר העלתי את Need for Speed [כדי למדוד עד כמה חווית המשחק ירדה], ביחד עם FRAPS, מצאתי שהביצועים השתפרו! הפריימים עלו במעט, וגם יש הרגשה של חלקות-יתר. הרגשה שלא הייתה עם ה HD 5770. יש איזשהו הסבר לתופעה זאת? עוד לא בדקתי את הכרטיס עם משחקים אחרים. תודה!

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  14. כידוע לחברים הקבועים הנני סורק את לוחות המשומשים מעת לעת כתחביב שבדבר (בין השאר לאתר אולי מציאה ראויה לרכישה). לאחרונה שמתי לב לתופעה טרייה ומעניינת בלוחות יד 2, ועל כן רואה לנכון לשתף עם החברים עימה. התחילו לצוץ בלוחות לקט לא מבוטל של מודעות למכירת כרטיסי מסך מחוות כריה. קל לזהות זאת בכך שהמודעה מציגה "כמות של כרטיסים למכירה במכה אחת". לעיתים מודגש במפורש "חוות כריה למכירה". לקט קצר להתרשמות: עיקר הדגמים אלו כרטיסי RX470/570 עם 4GB זכרון. כמו גם דגמי GTX1060 בעלי 6GB זכרון, אבל יש עוד דגמים בשוליים. נוסף על כך נתקלתי לפני כשבוע בסרטון יו טיוב הדן בסוגיית הקושי ההולך ועולה לכרייתו של המטבע הפופולרי ethereum. …

15. שמתי לב שמגירסאות 70 של ה Forceware, בעבודה השוטפת של חלונות, באיזורים שקיימת בהם הנפשה כלשהי (תיבות שיח, גלילות של חלונות וכו')... מופיעות להן נקודות שחורות בגודל של פיקסל או מס' פיקסלים בודדים. לא צריך עין חדה מדי בשביל להבחין בנקודות האלה, אבל הן מדי פעם מופיעות ונעלמות לאחר שהאיזור עובר "הנפשה" חוזרת. יש לציין שבכל פעם מופיעות להן 3-4 נקודות, לא יותר... זה לא מגיע למצב שכל המסך מתמלא לי בנקודות כאלה, אבל פה ושם זה תופס ת'עין. אני יכול לומר די בוודאות שכל דרייבר אחרי 69.93 גורם לתופעות האלה. (אם אני עכשיו אחזור ל 66.93 או שתיים-שלוש גירסאות עדכנית יותר, לא אתקל בתופעה הזו). התופעה לא כזו מטרידה, אבל אני תוהה אם זה קורה לעוד מישו. מייל מפורט ל Nvidia יישלח בקרוב. מצורפו…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by kobibo,

מותקן אצלי הדרייבר החדש של אומגה וכמו כן O.C מבוצע ע"י ATI TRAY TOOLS . כאשר אני משחק במשחקים, רצים לי למעלה בצד ימין מספרים בצבע צהוב אין לי מושג מהיכן הם הגיעו ומה הם בכלל מראים? אודה לעזרה ואיך ניתן יהיה להורידם.

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  17. Started by Vatos-Locos,

דוגמא שאני פותח חלון כלשהו אחרי שהמסך היה רק בדסקטופ אז אני רואה שהמסך פתאום ניהיה בטיפה טיפה יותר גדול או שאני רק על הדסקטופ ואני מעביר מסך קטן למעלה ולמעטה המסך ניהיה שמן בצדדים כל מה שלמעלה למעלה או בצדדים, במסגרת אז הוא טיפה מעוך כזה כאילו יורד פנימה שוקע כל מיני שטויות כאלה מוזרות המסך חדש דנדש! LG F700B מה אתם אומרים ? להחזיר לחנות ?

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  18. Started by RayZ,

אין לי כל כך מושג אם זה קשור לפורום הזה, אבל הנחתי שכן אז פתחתי את זה פה תחילה. אז ככה, יש לי תופעה מוזרה בכמה משחקים ששמתי לב אליה- עין בלתי מזוינת לרוב לא תשים לב לזה אבל כאחד ששם לב טוב להבדל בין 50 FPS ל-60 FPS (או אפילו בין 55 ל-60) היה לי קל לשים לב לתופעה. אז ככה, בסביבות ה-60-65 FPS המשחקים רצים כמובן חלק- תזוזה חלקה של עצמים, מצלמה ובקיצור תזוזה ריאליסטית לגמרי. אבל מ-70 FPS עד 100 FPS התזוזה חוזרת ליהיות פחות חלקה. כלומר, זה לא כמו 40 FPS לדוגמה, אבל אפשר לראות שהתזוזה טיפה יותר מקוטעת. העניין המוזר הוא ששוב, מ-100 FPS ומעלה התזוזה שוב חוזרת ליהיות חלקה כמו באזור ה-60 FPS. למישהו יש מושג מה גורם לתופעה?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  19. Started by guru,

כאשר דפדפתי ב-pcplus שלי החודש שמתי לב למודעה נחמדה של מסכי LG הם אמרו שם שהמסכים שלהים מונעים את פעולת ההשתקפות כאשר התעמקתי בנושא אמרו לי שהכוונה היא שכאשר קרן אור פוגעת במסך היא יוצרת השתקפות שפוגעת לבסוף בעינים שלנו ניסיתי את זה במסך ה LCD שלי אבל ראיתי את ההשתקפות אך ורק כאשר המסך היה מלא כולו בשחור (בעצם כשהוא היה כבוי?) השאלות שלי הן: א. מהי תופעת ההשתקפות ב.האם היא מזיקה לעינים ג. האם התופעה הזאת לא חלה במסכי LCD אנא עיזרו לי אני באמת מוטרד

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by J.allmighty,

...מפרט <-----

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by KKK,

שלום הרצתי בדיקה ב3DMARK05 וזאת התוצאה: http://loading.co.il/uploads/93907916.JPG איך היא בסדר? דרך אגב צריך להריץ שהמחשב במנוחה? הרצתי ישר אחרי ששיחקתי FEAR

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  22. Started by sapinir,

שלום. עשיתי מבחן לכרטיס מסך שלי ב - 3DMARK03 הכרטיס הוא RADEON 9500 PRO 128 MB והתוצאה שקיבלתי היא 2479. האם זה טוב או לא?

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  23. Started by eladbu,

יש ברשותי 3DMARK 05 PRO התוצאה שקיבלתי היא 2380 רציתי לדעת אם התוצאה משקפת את המערכת בא אני משתמש? P4 3G 800 HT 256*2 KIGSTON 400 GIGABYTE CHIP875 R9800 PRO 128M 256 BIT

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  24. Started by love-its-my-name,

אני לא מבין.. קיבלתי תוצאה ב 3dmark 13691 איך זה יכול ליהיות? עם מפרט סוס כמו שלי אין מצב.. חייב ליהיות משהו ששיבש את התוצאה! המפרט שלי בפרטים בצד ימין תסבירו לי איך זה יכול ליהיות?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by sasa21,

הרצתי על המחשב 3dmark 01 והתוצאה שלי היא ,15787 רציתי לדעת אם היא נמוכה יחסית למפרט שלי ומה אני יכול לעשות כדי להעלות את התוצאה. המפרט שלי: P4 2.8 Ghz 800 fsb Asus p4p800 deluxe 400 \ ddr2*256 Ati Radeon 9800 pro 128 Mb ddr Western Digitial 120 Gb 8 Mb cach

• 2 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים