כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,973 דיונים בפורום זה
-
שלום חברה! יש לי 2 כרטיסי מסך חדשים שנרכשו לאחרונה - אחד X1950XT והשני 8800GTS. שניהם תומכי VIVO. היום באים להתקין לי שקע של יס עם ממיר סנטימטר מהמחשב. שאלתי היא האם אוכל לחבר את הממיר ישירות למחשב ע"מ לצפות במחשב בשידורי הטלוויזיה - כולל הקלטה וכל הפונקציות הנוספות עם אחד או עם 2 הכרטיסים האלו(דגש על 8880 GTS)- ואיך אוכל לחבר אותם - איזה חוטים וכו... לבסוף -אם אפשר- האם כדאי להתקין חלונות מדיה סנטר - ואיזו גרסה(ויסטה או XP) לקבלת התמיכה החלקה ביותר? אם אי אפשר לחבר את המחשב לממיר- איזה כרטיס במחיר סביר יתן לי את התמורה הראויה ביותר(הכרטיס בעל היחס/ביצועים)? תודה ולילה/בוקר טוב לכולם!!!
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום למומחים. כמו רבים לפני, גם אני מעוניין לרכוש מסך LCD חדש. אין לי מושג בכל המבחר שקיים מי נגד מי ולמה. המסך שאני מחפש הוא בעל התכונות הבאות: - 17" - ניתן לצפייה מאונכת (PIVOT) - גודל נקודה נמוך ככל האפשר - זמן תגובה נמוך (12MS?) - קונטרסט גבוה (1:700?) - DVI - ממש לא חייב רמקולים (כולם תמיד מתלוננים שהרמקולים במסכי LCD הם זבל, זה נכון?) - בהירות טובה - איכותי ואמין המחיר משחק תפקיד משני... העיקר שיהיה killer screen למשחקים, סרטים וכו' תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
ערב טוב! אני קניתי מחשב חדש מפרט בסוף אני מיתלבט ליקנות את הHD4670 ביגלל המחיר והבנתי שהוא די קרוב לביצועים של 9600GS (ולכן הוא הושק) ראיתי באיזה חנות (לא אומר כדי לא לעשות פרסומת אולי זה היה חשוב אחרכך) באותה חנות יש את הHD4670 שהוא מבוקש בגירסה של MSI (זול יותר) וגירסה של אסוס שהשבוע הוסרה מהאתר (עוד 20 שח) עכשיו יש מבצע לHD4550 ב330שח האם זה שווה את הכסף?? או עדיף עוד 80 שח (לא בטוח שיש להם) לHD4670 והאם הכרטיס הזה יריץ מישחקים כמו GTA IV שיוצא חודש הבא לPC נכון??? תודה לעונים והאם יש צוור בקבוק קריטי מורגש בטירוף או קטנטן כי יש לי לוח שלא תומך PCIE2.0 (G31M V2 3PORT AUDIO MSI) וזיכרון 1.0GB 800MHZ סאון ומעבד E2180 NO OC ווינדוס XP נקי SP3
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אז כך לאחר שהחלפתי מחשב כלוןמר לוח אם ומעבד חשתי כי כרטיס המסך שלי GAINWARD GF4 MX440 לא עובד טוב וגורם לפעמים למסכים כחולים!! אז הלכתי ל KSP לאחר בדיקת הכרטיס נאמר כי הכל אחלה! אך הכרטיס עושה אצלי בעיות! ואמרו לי לבא עוד יומיים ואני יקבל במקומו MSI GF4 MX440 ה MSI טוב כמו ה GAINWARD ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי לוח של Asus דגם P3v4x , משהו יכול להגיד לי בבקשה אם הלוח תומך ב- Agp*4 ואיך אני יכול להגדיר את המערכת שתתמוך בו?! בתודה אדי
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין השניים? האם עדיף לעבוד עם טריפל או דאבל? האם אני יכול לשנות את זה איפה שהוא? או שכל משחק אני צריך ללכת לאפשרויות ולשנות תודה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הסיבה שאני רוצה לבטל את הOC המובנה היא שיש משחק (AC:UNITY) שמתרסק המון ומבדיקה ברשת המון סובלים איתו מהבעיה הזאת, חלק אמרו שזה בגלל שהם עשו OC לכרטיס מסך שלהם. ניסיתי לבדוק בגוגל איך עושים את זה אבל לא מצאתי משהו. תודה!
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
הציטוט נלקח מ"Pc plus" "כמה מהמפלצות שלנו כללו בתחילת הפיתוח כמיליון פוליגנים . המפלצות של היום כוללות עד חמשת אלפים פולגינים ." אני מאמין שהם יריצו הרבה בחינות על הכרטיסים הגרפיים כדאי לראות איך הם רצים עד שזה ירוץ ברזולוציות גבוהות ב high , זה מחזק את התאוריה שהמשחק שרצו ב e3 היה יותר tech demo להראות את הגרפיקה עד שהוא יצא אולי היא תרד .
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב, ואני מחפש כרטיס מסך שיתן ביצועים סבירים בעבודה בתלת מימד (לא משחקים) מידי פעם גם ברזולוציות גבוהות. אני רוצה מחשב שקט לכן חשוב לי גם כרטיס מסך שקט ואמרו לי לבדוק כרטיס עם קירור פסיבי. תקציב לכרטיס מסך משתנה (תלוי בשאר החלקים של המחשב) אבל נניח שהוא אמור להיות משהו בסביבות 300-400 מה המהמלצות שלכם?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמעו לפני ארבע חודשים קניתי מחשב.. אז יש לי hd6870 amd athlon x4 לא זוכר מספר מדוייק .. 4 GB RAM עכשיו השאלה יש לי צוואר בקבוק ? אם כן כמה אחוז בערך ? ד"א יש הבדל כזה גדול בין ATHLON X4 ל PHENOM X4 והאם זה משנה משהו?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
נציג רשמי של חברת אסוס מעריך כי מלאי כרטיסי ה-RDNA 2 הראשוני ייעלם מהמלאים בתוך דקות בודדות, בדומה למה שחווינו בהשקה הרשמית של דגמי ה-Ampere המתחרים מ-NVIDIAלכתבה
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_910&products_id=3651
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
עומד לרכוש - מחפש את ה 19 " CRT האיכותי ביותר שניתן להשיג כרגע בארץ - תקציב פחות משנה מאיכות! - למרות שלא הייתי רוצה לשפוך 3700 על LACIE . אשמח לשמוע מכם!!
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מה כבר ביקשתי? Leadtek GF 4 Ti 4400 זה הכל. אפילו רציתי לשלם ממיטב כספי בשבילך הכרטיס הזה. אז מה הבעיה? על מה לעזאזל אני בוכה?. ובכן, הזמנתי את הכרטיס דרך 3 אתרים (לא בבת אחת כמובן), כאשר לאף אחת מהחנויות את הכרטיס במלאי. כמובן שהם נזכרו להגיד לי את זה רק אחרי שביצעתי את ההזמנה... האם יש פה מישהו שיכול לתת לי אתר שדרכו אני אוכל להזמין את הכרטיס ללא שום חשש? האם יש אתר שמוכר את הכרטיס בידיעה שיש לו אותו גם במלאי? תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי ש SLI משתמש בזכרון של אחד הכרטיסים בלבד, אם בוא נאמר יש לי 8800GT אחד של 512 מגה, ואחד של 256, זה יעבוד עם 512 מגה של הכרטיס בסלוט העליון ? כי יש ב 300 שקל ;D פה http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=LV385&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=201&aff=Zap# והשאלה השניה, יש לי שני 4870 שמחוברים ב CF, חיברתי שני גשרים של ה CF וזה עובד סבבה, השאלה אם באמת צריך לחבר 2... כי בתמונות ראיתי שמחברים אחד.. מה ההבדל ?!
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
-
כתוב כאן R600 של AMD - כבר החודש! http://hwzone.co.il/news/1167692562/25017/ יש תאריך אחר משו?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום. אני סטודנטית לעיצוב גרפי ואני מעוניינת לרכוש מחשב שישמש אותי לתקופת הלימןדים (בשאיפה ל4 שנים...) אני לא מבינה במיוחד במחשבים ורציתי לדעת אם תוכלו להמליץ לי על מחשב מתאים בסביבות 3000 ש"ח (אם זה אפשרי בכלל...) תודה.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
טוב הזמנתי היום סופית מחשב אבל אימא שלי לא רצתה שאני יקח כרטיס מסך 9800 פרו אלא הרגיל... בקיצר עד ששכנעתי אותה בעל החנות לא יודע מי היבואן של כרטיסי המסך של MSI והוא לא רוצה לקנות מחנות אלא מהיבואן....אני רוצה תכרטיס מסך MSI R9800PRO הירוק... בקיצר תעזרו לי בבקשה ותגידו לי מי היבואן כדי שיהיה לי כרטיס מסך טוב ולא 9600SE.... תודה רבה רבה רבה...
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אוקיי- סתכלו במפרט שלי- זה המערכת שלי כיום מבחינת הכ.מסך: club3d radeon 9800xt 256 MB 256 bit חשוב לציין זה 9800XT מקורי (בלי פתיחת צינורות , מודים, המהרות וכל הטריקים) בנוסף על הכרטיס מורכב ATI SILENCER VER3 , מה שמביא לו ערך מוסף (עם משחת AC5 על הליבה ועל הזכרונות). (כמובן לחוששים מפג תוקף האחריות- אז מן הסתם, הגוף קרור המקורי עדיין קיים, ואצרף אותו, כך שאם צריך לנצל אחריות-פשוט מריכיבם את הגוף קרור המקורי ואף אחד לא צריך לדעת שהסירו אותו פעם) לא רע בכלל הייתי אומר... השאלה שלי כזאת- אני רוצה לשדרג את הכרטיס לHIGH END (וכן אני יודע -זה לא כרטיס חלש והוא מריץ הכל על הגדרות הכי גבוהות בצרוף עם המערכת הכללית הלא רעה, אבל בכל זאת- כשHL2 ודום3 מתחילים לזייף פה ושם זה מתחיל …
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
ע"ע במפרט שלי... יש לי כעת 600 ש"ח (אני יכול להוסיף כמה עשרות..) ואני יודע שאם אני ארצה GF4ti4200 אז רק בעוד כמה חודשים... בעקרון ראיתי את התוצאה שלו במשחק ב Anandtech.. אבל עם מעבד יותר חזק וזכרון יותר איכותי... לכו תדעו איזו אופטימיזציות הם עשו למחשב. אז אני מבקש מאנשים שיש להם את שניהם (עדיף אנריל המלא, כי זה תלוי במפות, בעיקר כאלה בשטח פתוח) שיגידו לי מספרים (avg. FSP) ונסיון אישי עם הכרטיס הנ"ל. אני מדבר על ה Gigabyte Raden 9000 Pro 64MB. TUVM.
-
איך אני מגדיר את הTVTOOL ככה שהנגן וידיאו שלה יהיה MICRODVD??? אם מישהו יודע אני יודה לו מאד.. בתודה מראש VAK-VAK
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
לפני זמן מה, התחלתי להבחין בשלוש אלומות אור המופיעות בצד שמאל של המסך ברזולוציות גבוהות מ 800x600, לא משנה באיזה תדר רענון מדובר. מה שכן, ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, הקווים זזים יותר ויותר לכיוון מרכז המסך... אין הבדל גדול בין 1024x768 ל 1280x1024... והדבר נוסה גם עם כרטיסי מסך נוספים, אין קשר. ב 640x480/720x400 התופעה לא קיימת בכלל. לא ממש מובן? שלושה קווים אנכיים ברוחב של כ2 ס"מ כ"א אשר בהירים יותר מהתצוגה הכוללת של המסך. עדיין לא הבנתם? לא מאשים אתכם, צריך לראות כדי להבין בדיוק במה מדובר... זו תופעה שקיימת במסכים "קבריים" בדרך כלל, בהם אלומות האור המוזרות האלה מתפשטות לקצוות בכל מיני צורות שונות ומשונות. הנה תמונה... במשחקים, כשיש רקעים קצת חשוכים, אלומות האור הנ"ל…
-
הוא מגיע עם מפרט טוב, I7 עם 4 ג'יגה זיכרון
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אתם מכירים את הכרטיסים האלה כי אני לא בטוח אם הם רגילים.. XFX GeForce 6800 GS 256 MB DDR3 XXX Edition NEW BFG nVidia GeForce 7800 GT 256mb 7800GT PCI-EXPRESS הם טובים?
-
- 17 תגובות
- 952 צפיות
-