כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב, ואני מחפש כרטיס מסך שיתן ביצועים סבירים בעבודה בתלת מימד (לא משחקים) מידי פעם גם ברזולוציות גבוהות. אני רוצה מחשב שקט לכן חשוב לי גם כרטיס מסך שקט ואמרו לי לבדוק כרטיס עם קירור פסיבי. תקציב לכרטיס מסך משתנה (תלוי בשאר החלקים של המחשב) אבל נניח שהוא אמור להיות משהו בסביבות 300-400 מה המהמלצות שלכם?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמעו לפני ארבע חודשים קניתי מחשב.. אז יש לי hd6870 amd athlon x4 לא זוכר מספר מדוייק .. 4 GB RAM עכשיו השאלה יש לי צוואר בקבוק ? אם כן כמה אחוז בערך ? ד"א יש הבדל כזה גדול בין ATHLON X4 ל PHENOM X4 והאם זה משנה משהו?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
נציג רשמי של חברת אסוס מעריך כי מלאי כרטיסי ה-RDNA 2 הראשוני ייעלם מהמלאים בתוך דקות בודדות, בדומה למה שחווינו בהשקה הרשמית של דגמי ה-Ampere המתחרים מ-NVIDIAלכתבה
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_910&products_id=3651
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
עומד לרכוש - מחפש את ה 19 " CRT האיכותי ביותר שניתן להשיג כרגע בארץ - תקציב פחות משנה מאיכות! - למרות שלא הייתי רוצה לשפוך 3700 על LACIE . אשמח לשמוע מכם!!
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מה כבר ביקשתי? Leadtek GF 4 Ti 4400 זה הכל. אפילו רציתי לשלם ממיטב כספי בשבילך הכרטיס הזה. אז מה הבעיה? על מה לעזאזל אני בוכה?. ובכן, הזמנתי את הכרטיס דרך 3 אתרים (לא בבת אחת כמובן), כאשר לאף אחת מהחנויות את הכרטיס במלאי. כמובן שהם נזכרו להגיד לי את זה רק אחרי שביצעתי את ההזמנה... האם יש פה מישהו שיכול לתת לי אתר שדרכו אני אוכל להזמין את הכרטיס ללא שום חשש? האם יש אתר שמוכר את הכרטיס בידיעה שיש לו אותו גם במלאי? תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי ש SLI משתמש בזכרון של אחד הכרטיסים בלבד, אם בוא נאמר יש לי 8800GT אחד של 512 מגה, ואחד של 256, זה יעבוד עם 512 מגה של הכרטיס בסלוט העליון ? כי יש ב 300 שקל ;D פה http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=LV385&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=201&aff=Zap# והשאלה השניה, יש לי שני 4870 שמחוברים ב CF, חיברתי שני גשרים של ה CF וזה עובד סבבה, השאלה אם באמת צריך לחבר 2... כי בתמונות ראיתי שמחברים אחד.. מה ההבדל ?!
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
-
כתוב כאן R600 של AMD - כבר החודש! http://hwzone.co.il/news/1167692562/25017/ יש תאריך אחר משו?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום. אני סטודנטית לעיצוב גרפי ואני מעוניינת לרכוש מחשב שישמש אותי לתקופת הלימןדים (בשאיפה ל4 שנים...) אני לא מבינה במיוחד במחשבים ורציתי לדעת אם תוכלו להמליץ לי על מחשב מתאים בסביבות 3000 ש"ח (אם זה אפשרי בכלל...) תודה.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
טוב הזמנתי היום סופית מחשב אבל אימא שלי לא רצתה שאני יקח כרטיס מסך 9800 פרו אלא הרגיל... בקיצר עד ששכנעתי אותה בעל החנות לא יודע מי היבואן של כרטיסי המסך של MSI והוא לא רוצה לקנות מחנות אלא מהיבואן....אני רוצה תכרטיס מסך MSI R9800PRO הירוק... בקיצר תעזרו לי בבקשה ותגידו לי מי היבואן כדי שיהיה לי כרטיס מסך טוב ולא 9600SE.... תודה רבה רבה רבה...
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אוקיי- סתכלו במפרט שלי- זה המערכת שלי כיום מבחינת הכ.מסך: club3d radeon 9800xt 256 MB 256 bit חשוב לציין זה 9800XT מקורי (בלי פתיחת צינורות , מודים, המהרות וכל הטריקים) בנוסף על הכרטיס מורכב ATI SILENCER VER3 , מה שמביא לו ערך מוסף (עם משחת AC5 על הליבה ועל הזכרונות). (כמובן לחוששים מפג תוקף האחריות- אז מן הסתם, הגוף קרור המקורי עדיין קיים, ואצרף אותו, כך שאם צריך לנצל אחריות-פשוט מריכיבם את הגוף קרור המקורי ואף אחד לא צריך לדעת שהסירו אותו פעם) לא רע בכלל הייתי אומר... השאלה שלי כזאת- אני רוצה לשדרג את הכרטיס לHIGH END (וכן אני יודע -זה לא כרטיס חלש והוא מריץ הכל על הגדרות הכי גבוהות בצרוף עם המערכת הכללית הלא רעה, אבל בכל זאת- כשHL2 ודום3 מתחילים לזייף פה ושם זה מתחיל …
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
ע"ע במפרט שלי... יש לי כעת 600 ש"ח (אני יכול להוסיף כמה עשרות..) ואני יודע שאם אני ארצה GF4ti4200 אז רק בעוד כמה חודשים... בעקרון ראיתי את התוצאה שלו במשחק ב Anandtech.. אבל עם מעבד יותר חזק וזכרון יותר איכותי... לכו תדעו איזו אופטימיזציות הם עשו למחשב. אז אני מבקש מאנשים שיש להם את שניהם (עדיף אנריל המלא, כי זה תלוי במפות, בעיקר כאלה בשטח פתוח) שיגידו לי מספרים (avg. FSP) ונסיון אישי עם הכרטיס הנ"ל. אני מדבר על ה Gigabyte Raden 9000 Pro 64MB. TUVM.
-
איך אני מגדיר את הTVTOOL ככה שהנגן וידיאו שלה יהיה MICRODVD??? אם מישהו יודע אני יודה לו מאד.. בתודה מראש VAK-VAK
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
לפני זמן מה, התחלתי להבחין בשלוש אלומות אור המופיעות בצד שמאל של המסך ברזולוציות גבוהות מ 800x600, לא משנה באיזה תדר רענון מדובר. מה שכן, ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, הקווים זזים יותר ויותר לכיוון מרכז המסך... אין הבדל גדול בין 1024x768 ל 1280x1024... והדבר נוסה גם עם כרטיסי מסך נוספים, אין קשר. ב 640x480/720x400 התופעה לא קיימת בכלל. לא ממש מובן? שלושה קווים אנכיים ברוחב של כ2 ס"מ כ"א אשר בהירים יותר מהתצוגה הכוללת של המסך. עדיין לא הבנתם? לא מאשים אתכם, צריך לראות כדי להבין בדיוק במה מדובר... זו תופעה שקיימת במסכים "קבריים" בדרך כלל, בהם אלומות האור המוזרות האלה מתפשטות לקצוות בכל מיני צורות שונות ומשונות. הנה תמונה... במשחקים, כשיש רקעים קצת חשוכים, אלומות האור הנ"ל…
-
הוא מגיע עם מפרט טוב, I7 עם 4 ג'יגה זיכרון
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אתם מכירים את הכרטיסים האלה כי אני לא בטוח אם הם רגילים.. XFX GeForce 6800 GS 256 MB DDR3 XXX Edition NEW BFG nVidia GeForce 7800 GT 256mb 7800GT PCI-EXPRESS הם טובים?
-
- 17 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
הכרטיס, שיקרא X2900XTX, ישוחרר בהתחלה בגרסאת DDR4 ובהמשך עם DDDR3. יהיו לו שני חיבורי חשמל - אחד עם 6 פינים ואחד עם 8! כבר לא יהיה צורך בכרטיס מאסטר בCF לפחות =] והוא ישוחרר לשוק ב30 למרץ! (תודה ל-Monopoly, לא שמתי לב לכך בעצמי =]) http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=6138
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
זהAsus V9999 GT/TD 256 MB וזה Asus V9999 GE/TD 256 MB יש הבדיל בניהם תודה
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היה לי gts 8800 והוא נשרף :'( המפרט שלי: מעבד E6600 ספק WIN 550UB זכרון 2GB לוח אם DG965WH כמו שכתבתי מיועד למשחקים בעיקר MW2 לא אכפת לי לחרוג קצת ,אני לא מתכוון לעשות modding אז אין צורך להתחשב בזה בהמלצה אם יש לכם המלצה על חנות באזור חיפה קריות זה עוד יותר טוב תודה מראש!! רזולוציה 1280X1024
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך OB והוא פשוט " זבל " במילה עדינה למרות הפירסומים של אינטל שהוא " כרטיס גרפי משובח " בא לי להגיש נגדם תביעה יצוגית על הטעיה תסתכלו על זה פשוט בושה : 3DMARK 2001 - 3DMARK2005 - 3DMARK2006 - התוכנה עובדת כמה שניות ואז קורסת שיתביישו להם ה GF 6100 המובנה של NVIDIA יותר טוב , אז מה אני יכול לעשות עם הכרטיס מסך הזה רק אינטרנט ולשחק FIFA2001 , PQ , LARRY ? בא לי מרוב עצבים לשבת מול המפעל בקרית גת עם הבנצמרקים האלה
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הי מחפש אנשים בישראל שרכשו RTX 4090 והוא נשרף נמס התקלקל להם לי לא נשרף ולי בכלל אין כרטיס כזה רוצה לדעת האם בישראל יש כאלו שנשרף להם זוהי תמונה מתמונות של rtx 4090 בReddit או מאחד הסרטונים שמצאתי ביו טיוב כדי להראות שבחול מצאו שזה נמס/נשרף ויש ביו טיוב סרטון עם 1.6 מיליון צפיות וחצי שעה חקירה במעבדה שהוכיח שזה נשרף (מצורף בתחתית העמוד) (קרוב לוודאי לכאורה שהכניס את המתאם עד הסוף) אגב ראיתי שיש תגובה מNvidia אחרי שחקרה את העניין ואומרת ״לא הכניסו עד הסוף את המתאם״ בכל מקרה אני חושב שיש להריץ בדיקה האם המתאם מסוגל להעביר 450-600 ולא נעצר ב300 וואט עלה והצלח אנוידיה ומקווה שלא יהיו בעיו…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
רכשתי מסך מסוג 7120P של LG והבנתי שאותו דגם הגיע לארץ בשתי תצורות אחד 16MS והשניה 12MS אני הזמנתי את ה12 וכרגע קיבלתי אותו אך משחק שהעלתי מקרטע אבקש אם מישהו יודע איך לבדוק את הקצב רענון של המסך (ולא בהרץ!) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-