כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לשני הכרטיסים האלו הבדל של כ-200 שקל בניהם): http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=10135 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=10049
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך בהספק חשמלי נמוך ועם רעש מינימאלי. וביצועים מקסימלים. עד 600 שקל, אשמח להצעות. תודה.
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן פתחתי כאן אשכול ובסוף הלכתי על GTX 770, היום אני כמעט יכול לקנות אותו ובדקתי טיפה וראיתי ש-R 7950 קרוב אליו בביצועים וזול ממנו ב-1,000 שקל (!!) ואני יכול לקנות אותו אפילו מחר. ההפרש שווה את זה? כי זה 1,000 שקל פחות וביצועים די דומים.
-
- 63 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
שלום, כרטיס מסך יעודי צורך חשמל, יוצר חום, ועושה רעש. אני מעוניין באפשרות להפסיק לספק לו חשמל ולעבוד רק עם הכרטיס המובנה, כשעולה הצורך ואשחק במשחק- אלחץ על הכפתור שיפעיל אותו בחזרה. האם קיים פיתרון כזה היום? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך, zotac geforce 9600gt, עם צ'יפ של Nvidia, מפני כמה שנים. יש לו שתי יציאות DVI (ועוד יציאת s-video שלא רלוונטית לעניננו). אני מחבר לו מסך מחשב אחד ב-DVI ועוד טלויזית LED בכבל DVI ל-HDMI (שזה אותו הדבר בעקרון), שעובר דרך הקיר לסלון הסמוך. הסאונד עובר בכבל אופטי נפרד למגבר קולנוע ביתי. כעת הגיע לידי עוד מסך עם חיבור DVI, והייתי מעוניין להעמידו ליד מסך המחשב כדי ליצור extended view. כאן נתקלתי בבעיה, איך עושים זאת? יש לי לוח אם של אסוס, מדגם p5ql-e, אשר אין לו כרטיס מובנה וסלוט אחד (שתפוס) לכרטיס מסך. נקודה חשובה היא שאין לי צורך שבאותו זמן התמונה תשודר גם למסך / מסכים של המחשב וגם לטלוויזיה, מספיק לי או זה או זה (כי אני לא עובד על המחשב בזמן שאני צופה בס…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ראיתי באתר מסוים הצעה פומבית לכרטיס מסך הכי חזק היום אם יש לך 2 כרטיסים כאלה במחיר פחות 1 לא כולל משלוח האם זה רמאות או נוכלות? לא לקונים נוספים אלה רק לעוזרים אתן את האתר בפרטי בBENSMALLBARON@GMAIL.COM
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, אני יקצר קניתי לא מזמן gtx650 כרטיס מסך מעולה זול עושה את העבודה crysis 3 בתלת מימד עבד לי על איכות ממש גבוה וחלק far cry3 ו the witcher2 על איכות הכי גבוה רץ חלק! קניתי את הכרטיס מסך במחיר 780ש''ח בידיעה שהמחיר שלו הולך לרדת ושאני מתכנן למכור אותו ולקנות משהו טיפה יותר חזק שיחזיק לי לעוד הרבה מאוד שנים, בנאתיים הכרטיס מסך הזה ממש מספק אותי ואני קצת מתבאס למכור אותו אבל זה היה התוכנית שלי כי קניתי מחשב שיש לעוד חמש שנים לפחות אז השאלה היא האם שווה למכור את ה gtx650 ביד 2 נגיד ב-480 ש''ח ולקנות gtx660 שעולה כפול מה gtx650?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי היום ממישהו מהמשפחה את הכרטיס ati 6780 שכיום יש לי את ה9800gtx . רציתי לדעת אם שווה להחליף בינהם ואם יש הבדלים משמועתיים בינהם המערכת מחשב שיש לי מופיעה למטה לגבי שימושים אני משחק מידי פעם במשחקים החדשים שיוצאים וישחק גם במשחקים החדשים תרשמי לדעת אם שווה להחליף תודה
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core i5-3470 3.20Ghz זכרון: 4GB כרטיס מסך נוכחי: GeForce 210 1024MB DDR3 ספק כח: FSP350-60HCN רזולוציית מסך: FHD אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, שיריץ משחקים כמו GTA V וBF3 בצורה טובה. הכרטיס מסך הנוכחי שלי לא סוחב. הבנתי שהספק כח שלי חלש מידי וצריך לשדרג גם אותו לפני שמשדרגים כרטיס מסך. התקציב שלי לכרטיס מסך היה 800 ש"ח, אבל לפי מה שאני מבין זה לא יספיק לכרטיס מסך טוב וספק כח שיספיק. מה אתם ממליצים - לקנות ספק + כרטיס מסך ב800 ש"ח כולל (ואיזה כרטיס מסך?) או לחסוך עוד ולקנות כרטיס מסך ב800 וספק כח בנפרד? אשמח אם תמליצו על כרטיס מסך טוב לדעתכם.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי המפרט הבא - WIN 7 X64 ultimate Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 12GB RAM KINGSTON Power supply 550W HEC WIN COOLER MASTER II ADVENCE Dell 2311h - 1920X1080 מעוניין לקנות כרטיס חדש למטרות המוזכרות בכותרת, כאשר אני מעוניין לחבר אליו 3 מסכים, המסך הנ"ל המחובר בחיבור ה- DVI, מסך טלוויזיה של LG בחיבור HDMI ומסך 19 LCD די ישן ברזולוציה של 1280X1024 שחובר עד כמה עם מתאם לVGA דרך חיבור הDISPLAY PORT, אשמח לקבל הצעות לכרטיסים בתקציב הנ"ל אשר יענו על כל הצרכים שלי.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי את הכרטיס: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?pid=497&lid=1 לאחר שנה+ של שימוש, המאוורר שלו התחיל להשמיע חרחורי גסיסה ותקיעות, ניסיתי לנקות אותו וזה ממש לא עזר. לכן אני צריך המלצות לדגמי קירורים לדגם הנ"ל. כמו כן יש לציין שהכרטיס הוא חלק ממערך CF ולכן יש לי מקום של שני חריצים בין הכרטיס הראשון לשני (ובערך אותו מרחק בין הכרטיס השני לרצפת המארז. עדיפות למחיר כמה שיותר נמוך, בחנות במרכז שאוכל להגיע אליה כמה שיותר מהר. תודה מראש לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. קיבלתי לידי מערכת מחשב סבירה הכוללת ספק 350W ג'נרי,מארז,לוח אם H67,ומעבד I3 2100. קניתי למחשב זכרון ודיסק קשיח. מה שנותר לי לעשות זה לקנות כרטיס מסך. התקציב שלי הוא כ500-600 שקלים. לאחר בדיקה קצרה הגעתי למסקנה שעדיף לי לקנות או את ה 7750 או את הGTX660 כי שניהם בנויים על ארכיטקטורת 28nn מה שלא ידרוש החלפה של ספק שאינני חפץ מלעשות כך. לכן אשמח לחוות דעת על איזה כרטיס כדאי לי לקנות והאם כדאי לחפש כרטיס אחר שהספק שלי יצליח להתמודד איתו?
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי לידי מערכת מחשב סבירה הכוללת ספק 350W ג'נרי,מארז,לוח אם H67,ומעבד I3 2100. קניתי למחשב זכרון ודיסק קשיח. מה שנותר לי לעשות זה לקנות כרטיס מסך. התקציב שלי הוא כ500-600 שקלים. לאחר בדיקה קצרה הגעתי למסקנה שעדיף לי לקנות או את ה 7750 או את הGTX660 כי שניהם בנויים על ארכיטקטורת 28nn מה שלא ידרוש החלפה של ספק שאינני חפץ מלעשות כך. לכן אשמח לחוות דעת על איזה כרטיס כדאי לי לקנות והאם כדאי לחפש כרטיס אחר שהספק שלי יצליח להתמודד איתו?
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
בארץ הוא נמכר בהרבה חנויות, לא מצאתי אותו בחו"ל וגם לא באתר שלהם, מישהו מצא? אולי מוכרים אותו קודם בארץ לנסיון?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, שלי כבר מתחיל לזייף ולעשות בעיות.. בקיצור אני גר בראשון לציון לא משנה מאיזו חנות העיקר שתיהיה קרובה ואמינה מפרט מסך אין לי מושג של מי,גנרי ודי ישן, 19" רזולוציה מקסימלית: 1440x900. מעבד AMD Athlon II X3 450 לוח אם GA-MA78LMT-S2 זכרונות 4GBx2 G.skill DDR3-1600 כרטיס מסך נוכחי ATI Radeon HD 5670 ספק כוח Cooler Master RS-460-PCAP-J3 Elite Power 460W תודה מראש, אם דרושים פרטים נוספים תרשמו ואני יוסיף
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
משהו מוזר שאני לא כל כך מצליח להבין... יש לי שני 7970 LIGHTNING ב-CROSSFIRE. כמעט ואין משחקים שתמיד רצים אצלי על 90 אחוז מאמץ בשני ה-GPU. ב-BF3 לעומת זאת, שמתי לב למשהו מאוד מוזר. הסינגל פלייר רץ ב-200FPS ב-99 אחוז מאמץ על שני ה-GPU. המולטיפלייר לעומת זאת, בנס מדגדג את ה-80. לא משנה מה עשיתי, לא הצלחתי לסדר את זה. כל מקום ששאלתי אמרו לי שכנראה יש לי צוואר בקבוק במעבד. זה היה נשמע לי קצת מוזר בהתחשב בזה שיש לי I7 3820 שבקושי מדגדג את ה-50 אחוז בזמן המשחק... לפני שבוע בערך החלפתי למסך של 2560X1440. נכנסתי למולטי ב-BF3 ולמרבה הפלא הכרטיסים כמעט ולא זזו מ-99 אחוז. איך אפשר להסביר את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני רוצה לדעת מה כדאי לי לקנות או אחד מה כרטיסי מסך החדשים של NVIDIA 760 או שכדאי לי להשקיע ב CROSS FIRE של שתי כרטיסי מסך מסוג AMD HD 7970GHZ EDTIO השיפור הוא רק בגדר רעיון בנתיים אז מה כדאי. השימוש העיקר שלי זה GAMING FPS אני יודע שהם לא משתווים אבל כרגע מבחינת הלוח אם שלי הוא תומך רק ב cross fire אז זה בסופו של דבר אני יודע את כמות המזומנים שזה יעלה הרזולציה היא תהיה 1920X1080
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך פותרים בעייה כזאת שהסרט ניהיה לי איטי תקוע וכל מיני כאלה.? 7870XT
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי ספק 430 של ENERMAX תהיה לו בעיה לסחוב MSI Gaming N760 TF 2GD5/OC GeForce GTX 760 2GB 256-bit GDDR5 PCI Express 3.0 SLI Support Video Card? ואם כן איזה ספק הייתם ממליצים כתחליף
-
- 22 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה של אינטל מאחר והשימוש היקרי שלי הוא קולנוע ביתי, אינטרנט ואופיס. המחשב מחובר לרסיבר שמחובר למסך טלויזיה של היטאצ'י עם רזולוציה טבעית של 1366X768. במחשב הישן עם XP וכרטיס מסך של nVidia הצלחתי להגדיר בלי בעיה רזולוציה של 1366X768 שהתאימה בול לטלויזיה. במחשב החדש עם הכרטיס המובנה של אינטל לא הצלחתי לשנות את הרזולוציה. השאלה שלי היא האם אפשר לשנות? ואם כן כיצד? במידה ולא, איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות כדי שאוכל לראות בטלויזיה כמו שצריך. הטלויזיה שלי תומכת ב- NR תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן, לאחר שידרוג המחשב במעבד, לוח אם וזיכרון הגיע החלק של הכרטיס מסך, לפני שנה בערך נקנה HD6850 חיפשתי קצת וראיתי שמחירי יד 2 נעים בין 450 ל550 שח (יש אפילו 6870 במחיר 550) הבנתי שהכרטיס בתור כרטיס בודד לא חזק במיוחד אבל הוספת כרטיס נוסף מכפילה בערך את הכוח שלו, מבחנים מראים שיפור של עד 80 אחוז ברוזוליציה 1080P עכשיו האם זאת אפשרות להוסיף כרטיס נוסף או למכור את הנוכחי ולהוסיף לתקציב ולקנות כרטיס מסך שאמור להיות חזק יותר ב800 שח? בנוגע לשאר החלקים, לוח אם דל אינטל מדגם DZ68BC מאפשר CF (חריץ X16 וX8) I3 3225 בסטוק 8GB ספק כוח של SeaSonic M12II-620 נצילות 80% ברונזה תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם כרטיס המסך שלי קרס עושה הרושם וכרגע המחשב בקושי מתפקד לכן אני זקוק בדחיפות להמלצה. אני משחק במשחקים שדורשים ביצועי כרטיס מסך לעיתים נדירות אבל הייתי רוצה כרטיס מסך שיוכל לתפקד בצורה טובה במידה ואני אכן משחק. לדוגמא APB, XCOM enemy unknown Fifa). אינני רואה סרטים באמצעות המחשב. ענה המליצו לי על כרטיס מסך מתאים בטווח מחירים של 400 עד 800 ש"ח רצוי מKSP אני לא ממש מבין בנושאי חומרה. יש במציאון של KSP כרטיסים דומים לשלי האם לרכוש אחד מהם ואם לא מה כן הייתי ממליצים במסגרת התקציב והדרישות. תודה מראש Asus GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI PCI-Eב405 ש"ח כרטיס מסך מציאון Gigabyte GTX460 OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E ב480 ש"ח מפרט מסך LG W2261VP LCD רזולוציה מקסי…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
HEC Win+ 600 Retail CoolerMaster Elite 371 Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 Seagate Barracuda 7200.12 1000GB Intel Core I5 2400 Scythe Katana 3 G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 זה המחשב שיש לי.. Sapphire HD 6670 1GB GDDR5 < וזה מה שיש לי עכשיו.. איזה כרטיס הכי משתלם מבחינת מחיר-תמורה? מתי יוצאות הסדרות החדשות של NVIDIA ו AMD ? וחשבתי אולי ללכת על ה 770 Superclocked של EVGA מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/home/item/32162-amd-aib-partners-slash-hd-7990-down-to-us-$699 המחיר ירד כדי להתמודד טוב יותר מול GTX 780 AMD ושותפיה (AIB) החליטו לבעוט ולפתוח במלחמה על מחיר על ידי הורדת מחירו של כרטיס Radeon HD 7990 מלטה כפול GPU גרפיקה מסביב 1,200 דולרים עד 699.99 דולרים. מיושם כבר בארה"ב Newegg.com ואנחנו רואים אותו דבר בכל רחבי אירופה. AMD Radeon HD 7990 תכונות : 28nm מופעל דגם טהיטי GPUs , סכום כולל של 4096 מעבדי זרם ו6GB של זכרון GDDR5 (3GB לכרטיס מסך).GPUs עובד בבסיס 950MHz ושעוני Boost 1000MHz ועוד 6GB של זכרון GDDR5 לזווג אותו עם ממשק זכרון 2x384 סיביות , clocked עד ב6000MHz. AMD כבר פרסמה את הדרייבר בטא החדש שפותר חלק מבעיות מיקרו הגמגום עם פרופילי C…
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חבר טוב שלי שידרג את המחשב שלו לא מזמן. כרטיס מסך: msi gtx 660 , לוח אם: p8h77-v מעבד: i3 2100 ספק כוח: seasonic 520w. כאשר הוא מקליט בעזרת התוכנות fraps או dxtory ה-fps צונח בערך מ-60 ל-20 ונשאר בסביבות ה-20 בעת ההקלטה. מה הבעיה המתרחשת וכיצד ניתן לפתור אותה? האם היא קשורה למחשב פיזית (כרטיס מסך או רכיב אחר) או תוכנות עצמן? *חשוב להדגיש כי לפני שידרוג המחשב לא הייתה שום בעיה כזו. אשמח לעזרה
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-