כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי כרטיס 6600gt ואני חושב להוסיף לו עוד אחד בגשר כדי שאני אוכל לשחק בעיקר oblivion כמה משמעותי יהיה השינוי?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי בנו לי מפרט והביאו לי את הכרטיס מסך הזה כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe ¤1365 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV386 ובוא נגיד אני לא הולך להיות 24/7 שעות בשבוע על המחשב במשחקים .. אבל אני הולך לשחק הרבה במחשב במשחקים שיהיו וגם חדשים בוא נגיד משחק כמו בישוק על בנוני וכאלה... ועכשיו אני שואל אם יש משהו בפחות כסף אבל עדיין יריץ לי את המששחקים הכי חדשים שיש ושיהיו...! אם אתם רוצים זה המפרט : מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤551 לוח אם GIGABYTE GA-M68SM-S2L ¤377 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤247 זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 800Mhz CL5 ¤116 זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 800Mhz CL5 ¤116 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB…
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש ברשותי כרטיס VOODOO 3 3500 TV עם הכבל הזה שמקבלים איתו חבר שלי עשה פורמט למחשב שלו וביקש ממני להתקין לו בחזרה את הכרטיס , הצלחתי למצוא את הדריוורים אבל לא מצאתי את התוכנה ללכידת ווידאו (שהוא קיבל כאשר הוא קנה את הכרטיס ) זה כבר עבד לו פעם אבל עכשיו אני לא מצליח לעשות כלום =\ בבקשה אם למישהו יש לינק או את השם של התוכנה או משהו שיכול לעזור ... בתודה מראש כרמל ...
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
זו פעם ראשונה שקניתי כרטיס של ATi אז אני לא ממש יודע הרבה על CCC כשסמן העכבר מעל האיקון של ATi אני מקבל מידע על הצבעים ועל הרזולציה שאני משתמש ובנוסף עוד 0 שנראה לי ששם אמורה להיות מוצגת טמפרטורת המעלות שלי. אבל זה לא פועל , יכול להיות שאני טועה, וזה משהו אחר לגמרי? אגב אני מודע שאני יכול לראות את הטמפרטורות דרך ה Overdrive אבל אני חושב שזה היה נחמד אם הייתי יכול לראות גם ב Tooltip ועוד דבר יש עוד איזו תוכנה שאני יכול לנטר טמפרטורות איתה Tray לא כולל אוורסט. אגב יש לי HD4870 תמונה מצורפת :
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי! אני צריך המלצות לCRT 19" ב800 ש"ח . יש המלצות? קחו בחשבון שמדובר במסך שישמש לי לשרטוט ומשחקים ברזולוציות גבוהות מאוד (אני עומד לקנות 7800GTX או X1800XT) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש שיהיה מבוסס ככל הנראה על מעבד E6420 בקשר לכרטיס מסך אני חשבתי ללכת על ATI RADEON X1950PRO או NVIDIA 7900GS/GT השאלה אם זה יספיק לי לרזולוציות של 1024x768 עם פילטרים וכו' או שאני בכל זאת יצטרך להשקיע בשביל 8800GTS ?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
ל9600XT שלי אין חיישן אז בEVERST לא כתוב אז איך אני בודק?? נעלו לי פעם שעברה את הדיון והביאו לי באן בגלל ששאלתי אותה שאלה בדיון אחר אבל לא הביאו לי תשובה!!! וזה היה בכרטיס אחר....
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש משמעות לכרטיס המסך לצורך צפיה בסרטים. כלומר, האם יהיה הבדל באיכות הצפיה בסרט אם יהיה לי כרטיס מסך איכותי יותר. היום יש לי Radeon X300SE ומסך CRT 17. אני רוכש מסך Dell 2007WFP בעיקר לצורך צפיה בסרטים (חוץ מזה המסך ישמש רק לישומים משרדיים - וורד ואינטרנט). אני מפחד שכרטיס המסך לא יאפשר לנצל את איכות המסך. האם יש בזה משהו, או שאין טעם להחליף? נ.ב. כיום יש לי תופעה שבה המסך לפעמים לא מקבל סיגנל מהמחשב, ונכנס לסטנד ביי, למרות שהמחשב דלוק. רק אתחול של המחשב פותר את זה. נראה לי שזו תקלה בכרטיס עצמו, כך שממילא אולי כדאי שאחליף אותו. במקרה כזה - למה כדאי להחליף (בהנחה שאני לא משחק משחקים בכלל)?
-
- 6 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש כרטיס טלוייזיה לצפייה בשידורי הטלוויזיה דרך YES.בעיקר הכרטיס מיועד לצפייה נטו.אבל אם יש אפשרות להקלטה של שידורי הטלוויזיה זה יהיה נחמד. התקציב 300-350 ש"ח. בתודה מראש שי
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הכרטיס מחובר העינית מחוברת(היא דוקא עובדת) התקנתי דריברים מהדיסק אבל זה מביא לי את ההודעה הזאת. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה ?? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה טוב שמאפשר חיבור הוידאו למחשב והעברת סרטים למחשב. רצוי בסביבות 200-300 ש"ח - רצוי פחות.... תודה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מפעיל את VIN בכרטיס חיברתי לו ממיש של HOT למחבר המצורף ולא רואים או שאני לא מצליח להפעיל אותו כראוי
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי, ניסיתי להתקין כרטיס 9600XT של ASUS במקום ה 9600SE של ASUS שיש לי עכשיו. מה שעשיתי זה הורדה של הדרייברים דרך התוכנה היעודית ב control panel כיבוי המחשב, החלפת הכרטיס והעלאה מחדש של המחשב. בשלב זה קפצה לי הודעה צפויה של זיהוי חומרה חדשה. לחצתי cancel והתקנתי את ה WHQL דרייבר מדיסק ההתקנה. קרה דבר מוזר מאוד, כשהמחשב עלה מחדש התקבלה שוב ההודעה של זיהוי חומרה חדשה. יתרה מכך כשמסתכלים ברשימת החומרה רואים את הסימן שאלה של חומרה לא מזוהה ומתחתיו שני סימני שאלה, בדיוק כמו שזה נראה לפני שמתקינים את הדרייבר של כרטיס המסך. כרטיס המסך, דרך אגב, הותקן וניתן לראות את שתי הכניסות שלו ברשימת החומרה. שיחקתי קצת במשחקים והכל עבד בכל זאת. כשרציתי לראות סרט במדיה פלייר קיבלתי מסך כחול!!!…
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
או קיי אז ככה : אני בוויכוח עם חברים שלי בנוגע לכרטיס 8600GTS 256MB יש לי שני שאלות : האם עדיף לקחת 3850 256MB ? ואיזה כרטיס מסך הכי טוב במחיר של ה-8600GTS ? תודה מראש גל .
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס מסך בין 1000-1400 שקל (למשחקים) ראיתי לפי אחד הדיונים פה ולפי מאמר של tomshardware על כרטיסי מסך שנותנים תמורה למחיר שכדאי לי את Radeon X1950 XT בסביבות המחיר הזה אני מתלבט עכשיו בין 2 החברות שמצאתי שמוכרות את הכרטיס בארץ: Sapphire http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6581 Gecube http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=GV075&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE או שאת הגרסה של ה512 מגה של sapphire אם זה שווה את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7219 חוץ מזה רציתי לשאול אם המפרט שלי לא יגביל קצת את הכרטיס מסך Processor Model : Intel® Pentium® Dual Core CPU 3.00GHz Mainboard : ASUSTeK Computer INC. P5VD2-MX עם ח…
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
האם כרטיסים של ATI תומכים תמיכת HARDWARE ב OPEN GL כמו הכרטיסים של NVIDIA? והאם יש הבדל שזה תומך HARDWARE או SOFTWARE??
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב Intel Core 2 Duo E4400 Box IE4400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L 39207 כונן קשיח Western Digital WD2500JS 250GB 2500JS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 F2-5400PHU2-2GBNT מישהו יכול להתאים לי כרטיס מסך טוב בעלות של בסביבות 800 שקל.. תודה רבה...
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
התקנתי כרטיס EASY TV CAPTURE במחשב (כרטיס TV עם שלט רחוק - אינו כולל FM ). חיברתי לכרטיס אנטנת טלויזיה (לא כבלים) וה TUNER שלו נעל על תמונת הודאו של ערוצים 1 ו 2 באיכות סבירה אך לא נשמע הקול. את חיבור הקול ביצעתי בעזרת כבל אודיו קצר המסופק עם הכרטיס, ע:י חיבורו בין יציאת ה AUDIO OUT בכרטיס ה TV לכניסת ה LINE IN במחברי הקול של לוח האם (לוח האם הינו GA-P35-DS4 ועליו כרטיס מסך PLUS X1550 של PALIT ). מבקש עזרתכם כיצד לבצע החיבור כדי לשמוע את הקול של ערוצי הטלויזיה - כאמור אני רואה תמונה בלבד. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לקבל המלצה לכרטיס tv ולכידת וידאו ראיתי דגם של videohome עם צ"פסט של פיליפס 7130 האם הוא טוב ? ואיזה נקודות חשובות לבדוק לפני קניית כרטיס ?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
האם אפשר/כדאי לשים כרטיס X8 על לוח שתומך X4? מה ההשפעה? שאלה נוספת, מה ההבדל בין R955128D ל- R955128T ? ואם כבר אני בתנופה... יש לי Geforce 4 MX440 ולאחרונה התקלתי במשחקים רבים שלא תומכים בכרטיס (זאת הסיבה שאני מחפש כרטיס אחר), למרות שהם תומכים בכרטיסים ישנים יותר כגון MX400 ואף ב Geforce 3. בדרך כלל אין באתרים פטצ'ים. יש למישהו עצה, פתרון?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
קניתי את כרטיס readon 9250 256mb shappire אתמול והמוכר אמר לי שזה כרטיס ממש ממש חזק...זה נכון או שלהחליף אותו...(אני עדיין יכול)
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, לפני כיומיים רכשת את הנייד הנ"ל. שלחתי את אבא שלי שירכוש אותו עבורי, אחרי שראיתי את המפרט שלו באתר של HP, משום מה הייתי בטוח שיגיע איתו GEFORCE GO 7200.. וקיבלתי איתו את הINTEL950 שאני רואה שדוחפים אותו לכמעט כל נייד אפשרי, הביצועים של המחשב מעולים אך אני רוצה להנות ממנו גם במשחקים שונים, השאלה היא האם ישנה אפשרות לשדרג את הכרטיס המסך? אם כן, למה מומלץ? ומהם האפשרויות שלי? תודה מראש, גיא.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות כרטיס מסך GIGABYTE 8800GT איפה אני יכול להשיג כזה ברשתות הגדולות שמוכרות מחשבים? KSP או IVORY או רשת אחרת שמישהו יכול להמליץ לי? אני לא רוצה לקנות בחנות קטנה כי כל פעם שאני קונה בכזאת השירות/ האחריות לא מסתדרת מסיבה כזו או אחרת ומנסים להפיל את הבעיה שלך ואותך ליבואן שבכלל לא מתעסק עם לקוחות פרטיים. תודה על העזרה, ליאור.
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שאלה מוזרה אבל אני לא יודע מה ההבדל מישהו יכול להסביר לי..?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-