כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,973 דיונים בפורום זה
-
מחפש תוכנה מסויימת, אשמח לעזרה: בזמנו היה פה לינק לתוכנה שמאפשרת לעשות משהו מדהים עם כ.המסך רק שאני לא זוכר את שמה. התוכנה אפשרה לנצל את הזיכרון של הכרטיס טוב יותר ולמנוע עומס ומאמץ מיותר בזמן המשחק. ההבדל כמובן הורגש באופן משמעותי. העניין הוא שאני לא מוצא את הפוסט שדיבר על התוכנה ולא זוכר את שמה. מישהו זוכר/יודע על מה אני מדבר? אשמח לשמה של התוכנה (= תודה! עריכה: או, מצאתי את זה..איזה שרוט אני, מול העיניים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283368.0
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
-
קודם כל שלום וברכה ,אני מוצא את הפורום הזה אינפורמטיבי ולעניין ,לכן עיצתכם חשובה בעיני. לאחרונה ביצעתי רכישה מהאינטרנט של כרטיס מסך מסוג ג'יפורס 6800 ,ולצערי הוא אינו מתפקד כראוי , ארטיפקטים באיתחול וכו'. במילה אחת הרוס.הבעיה שאין לי איך להחזיר אותו למוכר וגם אין לי חשבונית קניה ,תאריך קנייתו המקורי(ע"י המוכר) הוא שנה וחצי שנתיים בערך. אני שמעתי מכמה אנשים שניתן לעשות עיסקה קטנה עם חנות מחשבים מקומית ,לבקש מהם לשלוח את הכרטיס כמוצר שלהם לRMA ,במקרה הטוב בחינם ובמקרה הפחות טוב גג 100 שקל. אני מוכן לשלם את הסכום הסימלי הזה רק בשביל לא ליהיות בהפסד של כמה מאות שקלים אשר הוצאתי על הכרטיס מסך . אני מעוניין לדעת אם יש לכם ידע ,עניין בנושא ומה אתם חושבים ניתן לעשות בנידון.
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום רב. הייתי רוצה להתייעץ עם אנשים בעלי ניסיון בכרטיסי טלויזיה. אני מחפש כרטיס PCI פשוט, עם קלט composite, לצפייה בלבד ללא הקלטה, אין צורך בשלט. העדפה ראשית שלי - מכיוון שהוא מיועד לחבר Playstation 2 לשחק דרך המסך מחשב, אסור שיהיה delay בין תמונה לשלטי משחק. מפרט: : Core 2 6600 @ 2.40 GHz, nVidia GeForce 210, 2GB of DDR 2, Win7Ult 64b. אשמח מאוד להתייעץ עם אנשים שיש להם כרטיס טלויזיה וניסו לחבר את ה PS2 למחשב. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך HD4850 TOXIC ואני רוצה לקנות מחשב חדש רציתי לדעת האם כדאי להשאיר את הכרטיס מסך הזה ולאוסיף עוד כרטיס כזה ביחד SLI או לקנות כרטיס אחר כמו HD4890 או HD4870 יש לי מסך 23 אינצ' של סמסונג 2333SW תודה
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני סטודנט לקולנוע, וככה יוצא שאני עורך לא מעט סרטונים קצרים. בעיקרון כרטיס מסך שמיועד למשחקים בהחלט מספיק לי, אבל זה נהיה איטי רק כאשר אני מרכיב אפקטים כבדים. הסתכלתי על סדרת קוואדרו המקצועית, וגיליתי שם שלא רק הכרטיסים יקרים יותר, אלא יש לחלק גדול מהם הרבה יותר זיכרון. איך זה משפיע? יש למשל מה לעשות היום עם זיכרון כרטיס מסך של 1 ג'יגה? (השאלה עצמה היא איפה אני הולך לראות הבדל?) כי בגדול אני מעדיף כבר לקנות כרטיס מסך למשחקים עם 1 ג'יגה שעדיין עולה פחות מקוואדרו, ואני עדיין אוכל לשחק מדי פעם. השאלה אם 512MB לא יספיקו גם כן, כי זה עדיין יהיה מהיר ממה שיש לי היום. (היום יש לי 512MB DDR2, והיום הכרטיסים הם DDR3) נ.ב. לא להתחיל להרצות לי על קוואדרו שיותר מתאים לעריכה. אני כבר…
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס של ATI אני צריך תוכנה או משהו? או פשוט לחבר את הכבלים וזהו?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
איזה יותר טוב מבין שני אלה: 1. 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E או 2. 8600GT 512MB GDDR2 Silent-Pipe II DX10 HDTV 2xDVI PCI-E מה יותר טוב??? וחוץ מזה, אם אתם חושבים ששניהם גרועים ויש לכם אחד אחר יותר טוב, אבל במחיר יותר נמוך מ-400 אז אני ישמח לשמוע הצעות. תודה רבה לעוזרים. נ.ב. אשמח שרק אנשים שבאמת מבינים בנושא יענו, ולא סתם אנשים כי זה מאוד חשוב לי.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
-
קניתי אותו לפני חודש באותו יום הרצתי אותו על 3dmark05 הוא נתן לי 6000 היום החלפתי מארז וספק של ריידמקס באותו הספק הספק הפעלתי את ה-3dmark05 וקבלתי 5700 ירידה של 300 נקודות משמעותיות במשחק....יש לציין שהמחשב עבר פירמוט בגלל שהחלפתי את הארד דיסק 80 גיגה ל250 גיגה שהוא מהיר יותר...איך זה יכול להיות
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב עוד מעט והחלטתי ללכת על ה88GT.ראיתי כטריס מסך שנדלקתי עליו והוא ה88GT של INNO עם OC טוב מאוד של 10 אחוזים. האם הכרטיס עצמו טוב?הוא מפיק איכות וביצועים יחסית למחירו?איך הקירור שלו? בקיצור אני אשמח לקבל חוות דעת על הכרטיס ולדעת האם הוא יריץ לי משחקים כבדים בצורה טובה?
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
ערב טוב. קניתי כבל RCA לווידיאו. מצד אחד- פין לטלווזיה. מצד שני- כבל עם 7 פינים לכרטיס מסך- (Sapphire RADEON X800 GT (256 MB) הבעיה היא שהחשב פשוט לא מזהה את החיבור. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אהלן וסהלן יפורום חח ניגש לעיניין קניתי מחשב חדש לא מזמן עם כרטיס מסך GTS 250 וראיתי מאחורה שיש לו שתי חיבורים של 6PIN ומה ששמתי לב שהטכנאי חיבר לי רק חיבור אחד כלומר רק 6PIN אחד מחובר ויש אחד לא מחובר אז לשאלתי זה טוב? זה רע? זה גורם לנזק עתידי? אפשר להישאר ככה? דוגמא על מה אני מדבר: נ.ב אני מפעיל משחקים חופשי על HIGH כגון רידיק GTA IV וכול החדשים ! ואני לא מרגיש בשום תקלות למיניהם! תודה לעוזרים וזה ממש חשוב לי !
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אהלן אז לפני כמה ימים הסתבר לי שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עבד למשך הרבה זמן אבל זה היה כבר מאוחר מדי... ועכשיו הradeon 9500 הוא כבר ז"ל, והמחשב בנתיים מעלה אבק... ולשאלתי: יש לי AMD 1.8 ולוח אם של ג'יגה בייט GA-7VA עם AGP*8 ו512MB זכרון פנימי האם הכרטיס מסך הבא מתאים למפרט הזה? :Gigabyte nVIDIA GeForce 7600GS 256MB AGP ואם לא , אז על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים למפרט הנ"ל? תודה !
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
* שנתמך ב- XP 64Bit חשוב ביותר (מרבית הכרטיסים הפושטיים של ה-300 ש"ח לא תומכים) * שיכלול טיונר TV * סוס עבודה רציני - צריך להעביר עשרות קלטות וידאו למדיה דיגיטלית * שיכלול תכנת עריכת ווידאו טובה * איכות גבוהה * לגבי ממשק חיבור לא יודע מה הכי הטוב אבל יש לי PCI, PCI-1X, USB, 1394 אם שכחתי עוד תכונות שחשובות לקחת בחשבון לפני קניה , רק תגידו
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מעוניין בכרטיס נטו לצפייה בשידורי הכבלים הדיגטליים בטלוויזיה, אין חשיבות כלל להקלטה! מעוניין בכרטיס הכי טוב מבחינת קבלת איכות תמונה! מסך ברשותי סמסונג 22" 16:10 תודה מראש רון
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
חבר שלי משגע אותי ואומר לי ש redeon 9200 דגם 5510 רואים טוב החושרמוטה שזה יספיק לו להרבה זמן שניד פור ספיד MW רואים יפה החולמניוקי ועוד...! וגם הוא חושב שזה עולה 1100 שקל בעצם הוא קנה אותו במכיר כזה..! והוא גם אמר לי שהכרטיס מסך 9200 יותר טוב מ-9800se.....! אז תענו לו בבקשה...!
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מתלבט האם לקנות את הSamsung 793DF או לקנות מסך 19 אינץ' CRT.. יש לי מספר שאלות: 1. מה ההבדל מחירים בערך בין המסך שהזכרתי למסך 19 אינץ' טוב? 2. האם תוכלו להמליץ על מסך 19 אינטץ CRT... בתודה, אודי.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן את המפרט שבצד והכרטיס מסך מציג לעמים ביצועים ראויים ולפעמים לא. הכוונה, שהכרטיס לא מציג את הביצועים שהוא אמור להציג (גרפיקה טובה מאד, 9.2K בערך ב 05 וכו'). הכרטיס כן הראה את הדברים האלו פעם אחת וזה כשהתקנתי את ה קטליסט 6.9 ועליו את הגרסא שמתאימה ל X1950PRO ואז הוא הוציא 9.2K ב05 והראה טוב במשחקים. הבעיה שזה קרה פעם אחת וזה נעלם. כמו ששמתם לב יש ככל הנראה בעיות עם הדרייברים ואני לא יודע מה לעשות. חשבתי להתקין את הדרייברים של אומגה. הם תומכים בכרטיס? (הכוונה להכי חדש- ה6.9) הם יפתרו את הבעיה המוזרה ויראו תמיד את הביצועים שהכרטיס אמור להראות? הם יבטלו לי את האחריו? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
-
שלום רב בניתי לי מפרט שכנראה אקנה, אני מעוניין לצרץ לו כרטיס מסך הכי טוב שיש בתקציב של עד 500 ש"ח, אני לא פריק של משחקים ,אני משחק לפעמים משחקי רשת כגון: Counter Strike / Americas Army / MuOnline / Sims 2 צירפתי את המפרט לכל מקרה, ודרך אגב אני לא עושה OC אם זה קשור איך שהוא, תודה. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן מחיר: ¤638 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤473 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤384 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤181 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHAN…
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
לא ברור לי מה בדיוק האורך של 8800 מספר אנשים טוענים שהוא לא מתאים למארז של סופרנו ולא ייכנס מצד שני ראיתי משהוא שקנה 8800 ומכניס אותו למארז HEC רגיל. האם משהוא יודע האם באמת יש בעית תאימות עם טרמלטייק סופרנו?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
פעם מצאתי פו השווה של תוצאות ב3DMARK אני לא מתכוון לתוצאות של שאנשים שמו בפרום אלה על רשימה של כרטיסים והתוצאות תודה מראש אני די בתוח שקל למצוא את זה ואני סתם מסתול
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אני קונה מחשב למטרה של סרטים ואני רוצה כרטיס טלויזיה איכותי במחיר סביר ,בסביבות ה300-400 ש"ח. איזה כרטיס כדי לקנות והאם חשוב כרטיס מסך סביר כגון: ATI 1659PRO ? ואם בשביל להקליט מהטלויזיה ולראות בו זמנית גם בטלויזיה וגם במחשב אני צריך יציאות מיוחדות כגון VIVO ו DUAL DVI ? תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-