עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Bashash,

מה אתם אומרים? שתי 9600GSO SONIC 768MB ב-SLI או 8800GTS 512MB??? כל מי שמשתמש \ השתמש בSLI אם יש באמת הרבה בעיות?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  2. טוב בקרוב מאוד אני קונה מחשב ואני רוצה לסגור את החלק של הכרטיס מסך כבר. לא מעניין אותי מה מקבל ציון יותר גבוה או מה אומרים בביקורות...אני לא כל כך מבין בזה ודברו אליי תכלס.. מה מהם עדיף? אם אחד מהם מתאים לתחום אחד יותר מהשני? קיצור תחפרו לי על שניהם עם מסקנות. למרט המחשב מצורף לינק - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=276036.0 במפרט הזה אני מחליף מארז וספק כוח.

3. Started by Apet,

אני צריך כרטיס מסך כדי שאוכל לשחק על המחשב החדש שאני קונה הביתה [בעיקר Battlefield2 ] נראה לי שה - N6600 TD 256MB Asus הוא תמורה טובה לכסף. [ציפסט nVidia GeForce 6800 GTו + 256MB ] מה דעתכם יא מומחים?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  4. Started by klips,

מבקש את המלצתכם אני מחפש כרטיס מסך טוב חדש שמכירו אינו עולה על 1700 שקל את הכרטיס אני רוכש מחול !! תודה!!

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  5. Started by ולרי88,

איזה כרטיס מסך יותר עדיף לקנות... Geforce 6800 רגיל נגיד 128 מגה..כמה יעלה לי ..!? או Geforce6600GT כמה יעלה לי שאלתי באיזה חנות אמרו לי 930 שקל.. בקיצר אני מתלבט.. הבעיה היא..האם ה6800 בהרבה יותר טוב ב-6600 GT...??? או שאין הבדל כל כך גדול... מדובר על AGP SLOT אבל הבעיה היא שקראתי באתרים של6800 הרגיל יש זיכרון DDR1 יענו.. ול6600 GT יש GDDR3..אז זו התלבטות קשה..

6. יש לדוד שלי מחשב עם הכרטיס בכותרת ואנחנו לא מצליחים לחברו לטלויזיה. עדכנתי את הדריבר ל71.89 ונוספו אפשרויות שונות בהגדרות אבל אין את האופציה של שכפול המסכים וכל האופציות הללו יש לציין שגם בדריבר הישן לא היתה האפשרות לעשות CLONE או משהוא כזה (שכפול). בבקשה צריך עזרה דחוף תודה רבה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  7. Started by amit123,

תגידו מה הדרייבר הכי חדש של ati לפני כמה זמן הוא יצא ומה הוא משפר? והאם הדרייבר הכי חדש של אומגה יותר טוב ואם כן במה?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  8. Started by itaiprz,

אני מחפש כרטיס טלויזיה שאני יוכל להעביר את הסרטים שלי מהמצלמת וידאו למחשב וליראות טלויזיה אבל יותר חשוב לי זה להקליט מהמצלמת וידאו למחשב משהוא בסביבות 200+ -

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  9. Started by razatash,

בבקשה

10. אורח
    Started by אורח,

שלום לחברי הפורום יש לי בעיה מוזרה במשחקים שרואים רק חלקים מהדמויות במשחקים , לדוגמא New world prder ו NHL 2000 נתתי 2 דוגמאות למשחק אחד חדש ואחד ישן . ניסיתי להריץ את המשחקים בהגדרות של Direct3D ו OpenGL עדיין אותה התופעה. התקנתי את WIN XP מחדש בגרסת PRO עם SP2 כמו כל משתמש סביר נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את הגרסה העדכנית 71.89 עדכנתי את הדרייברים של לוח האם asus a7v-133c כולל הדרייברים של הCHEAPSET של VIA בגרסה 4.56 אגב הכרטיס מסך גם של asus 7100 32mb mx2 עובד על AGP X4 ועדיין יש לי את אותה הבעיה שהמשחקים מציגים רק חלק מהדמות , או את הידיים ללא הנשק למשל ב NWO. אודה לכם אם תוכלו לתת לי כיוון , לדעתי פחות סביר שמדובר בבעית חומרה אבל בכל זאת אני מתייעץ. שאר המפרט: am…

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  11. וככה כולנו נדע איך HL2 ירוץ לנו על המחשבים.. אז בבקשה תורידו FRAPS ותגידו לנו איך זה עובד לכם על המחשב (אני ראיתי שלרוקפורד ולעוד אחד זה כבר סיים להוריד)

12. Started by ofir19,

קניתי אותו לפני חודש באותו יום הרצתי אותו על 3dmark05 הוא נתן לי 6000 היום החלפתי מארז וספק של ריידמקס באותו הספק הספק הפעלתי את ה-3dmark05 וקבלתי 5700 ירידה של 300 נקודות משמעותיות במשחק....יש לציין שהמחשב עבר פירמוט בגלל שהחלפתי את הארד דיסק 80 גיגה ל250 גיגה שהוא מהיר יותר...איך זה יכול להיות

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  13. Started by חן מ,

שלום לכולם אני קונה מחשב עוד מעט והחלטתי ללכת על ה88GT.ראיתי כטריס מסך שנדלקתי עליו והוא ה88GT של INNO עם OC טוב מאוד של 10 אחוזים. האם הכרטיס עצמו טוב?הוא מפיק איכות וביצועים יחסית למחירו?איך הקירור שלו? בקיצור אני אשמח לקבל חוות דעת על הכרטיס ולדעת האם הוא יריץ לי משחקים כבדים בצורה טובה?

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  14. אני מיתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב המפרט והכל מוכן ואפילו הכסף דוד שלי אמור להרכיב להזמין הוא ספק. עכשיו אני לא יודע אם כדאי לי לחכות לכרטיס החדש או שעכשיו כבר אזמין 4870 אחד רגיל ועוד חודשיים עוד אחד מה דעתכם? אם שווה לחכות אז כמה זמן בערך ומה יהיה מחירו בארץ ? תודה

15. מעוניין בכרטיס נטו לצפייה בשידורי הכבלים הדיגטליים בטלוויזיה, אין חשיבות כלל להקלטה! מעוניין בכרטיס הכי טוב מבחינת קבלת איכות תמונה! מסך ברשותי סמסונג 22" 16:10 תודה מראש רון

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  16. Started by tomz,

איזה מהם יותר טוב ולמה? ויש לי אפשרות לקחת רק אחד מהם ואך ורק מהם, אז לא להציע אחרים מה לעשות יש מגבלות ששורפים מסך ישן :\ תודה מראש

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  17. Started by yarneo,

שלום, אני קניתי את המסך LG FLATRON F700P לפני שבוע בערך ובהתחלה הייתי מאוד מרוצה ממנו. יש לו ריענון מצויין לרזולוציות גבוהות וקונטרסט וברייטנס טובים. אבל, לאחרונה אני משחק במשחק מחשב שקוראים לו COUNTERSTRIKE וכאשר אני מסתובב בתוך המשחק או שאני פשוט מזיז את העכבר למעלה או למטה יש לי עיוותים במסך. עיוותים כאלה שנראים כמו קפיצות במסך, זה רק לרגע העיווט אבל הוא חוזר כל פעם שאני עושה איזה תזוזה חדה. מה אני יכול לעשות? מודה מראש על העזרה ירדן.

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  18. Started by STRENGTH,

יש כמה דברים שאני לא מבין כל כך אז בבקשה תסבירו לי :-\ 1.פוקוס 2.גיאומטריה

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  19. Started by UdiDani,

שלום לכולם.. אני מתלבט האם לקנות את הSamsung 793DF או לקנות מסך 19 אינץ' CRT.. יש לי מספר שאלות: 1. מה ההבדל מחירים בערך בין המסך שהזכרתי למסך 19 אינץ' טוב? 2. האם תוכלו להמליץ על מסך 19 אינטץ CRT... בתודה, אודי.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  20. Started by Armageddon1,

P-4 1.6mhz לוח של אינטל 512 rdram כאילו יש מצב שהכרטיס ינוצל עד המקסימום או לפחות קרוב לזה

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  21. שלום לכם, אני משדרג את המחשב שלי (1.8,512) למשהו קצת יותר רציני: Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 AM2 MSI K9N Platinum nForce 570 Ultra AM2 Mushkin 1GB 512MBx2 High Performance HP2-5300 DDR2-667 העניין הוא כזה, אני לא משחק עם המחשב כרגע בכלל, אבל אני מעוניין בכרטיס מסך שיענה על הצרכים הבאים: 1. TV OUT 2. עיבוד של MPEG2 ו HDTV בכרטיס עצמו (פריסה) - ולא על חשבון המעבד. (* דחיסה של MPEG2 יש לי כבר בכרטיס PVR נפרד) וכמובן PCI Express x16. התקציב הוא עד 400 מקס'. במחשב הקיים יש לי כרטיס על ציפסט של NVIDIA ואני די מרוצה מהם, ומהסיבה הזאת ביקשתי מהחנות שאני מזמין ממנה שתמליץ לי על כרטיס פשוט וזול שעונה על מה שכתבתי מיקודם עם ציפסט של NVIDIA, אמר לי המוכר שאם אני רוצה פריסה בכרטיס…

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  22. אני הולך לקנות מחשב אשר יהיו בו זוג כרטיסי 8800GT. אני רואה שיש המון חברות ומפה למדתי שכולם אותו הדבר מבחינת ביצועים אז הכי טוב זה לקחת את הכי זול. 1 בכרטיס הזה למשל - Leadtek GeForce 8800GT 512MB (ZL) - PCX - retail - מה זה אומר ה-ZL ? 2 האם הכי טוב מבחינתי יהיה לקחת זוג כאלו? למה פה דווקא אסוס די זולים למרות שבד"כ הם יקרים יותר ? האם מדובר בכרטיס חלש יותר ? תודה. עריכה : אני שם לב עכשיו שבטעות פירסמתי את הפוסט במקום הלא נכון.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  23. Started by elirantoon,

אחים שלי אני קונה מחשב חדש ו אני חייב תיעוץ שלכן בלי הרבה בלגנים תכתבו 8800 או 2900 8800GTS 320MB Extreme Overclocked, HDTV, 2xDVI Sapphire HD 2900 Pro 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  24. אני רוצה להעביר קלטת וידאו למחשב נתקלתי בכמה סוגי כרטיסים חלק סביב 400 שח וחלק מעל 1000 שח האם מישהו יכול להמליץ על כרטיס שנותן איכות סבירה במחיר הנמוך?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  25. Started by Psy,

בעת התקנת דרייבר של NVIDIA אני מקבל את ההודעה הבאה -> (תמונה) עד כמה זה קריטי, ואם בכלל זה בסדר להתקין את הדרייבר מבלי להסיר את הקודם...? תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים