כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שני מסכי 19" CRT שיועמדו אחד ליד השני, או מסך 22" אחד?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
Hi all. I need your help regarding this specific model of palit, i know it has superb scores, if anyone have this card and can tell me his impression of it it'll be much appreciate. Here some review: http://www.tweaktown.com/articles/942/9/page_9_palit_7300gt_sonic/index.html
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך RADEON 9600 PRO וחיברתי אותו באמצעות מתאם מיוחד שהופך ל RCA לטלוויזיה, החיבור עובד כי רואים את שולחן העבודה, אבל זהו! רואים רק את שולחן העבודה, לא את הסמלים ולא שום דבר אחר , ניסיתי להפעיל סרט אבל גם לא רואים אותו, רק את שולחן העבודה מה עושים?! תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאד מוזרה. החלפתי לפני כמה ימים כרטיס מסך (ל- PX7300GS עם 256MB). זה כרטיס פשוט כי אני לא משחק בכלל אלא רק צופה בסרטים, וכתבו לי באתר שאין טעם להשקיע בכרטיס שהוא מעבר לבסיסי. מאז שהתקנתי את הכרטיס (עם דרייבר עדכני), סרטים נראים כהים מאד (כמעט לא רואים כלום), למרות שה- Desktop עצמו בהיר מאד. כשאני מפעיל סרט לא במסך מלא - רק החלון של הסרט כהה ושאר התצוגה בהירה. כיוונתי את המסך (בהירות, קונטרסט, גאמא וכו') וכאמור הוא בסדר בהכל חוץ מבצפיה בסרטים (שזו המטרה העיקרית...). אפילו החלפתי למסך אחר בשביל לבדוק, והתופעה זהה. האם הכרטיס לא תקין? זה נראה לא הגיוני שהוא בעייתי רק בסרטים. מה אפשר לעשות? אני מיואש. ממתין בקוצר רוח לתשובות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני מעוניין לקנות כרטיס מסך די טוב למשחקים, התקציב הוא בערך 1500 (רצוי פחות, מן הסתם). קיבלתי המלצה על ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL במחיר של כ 1600 שח. 1. ראיתי שאצל חברות אחרות, כמו ASUS, אותו כרטיס מסך עולה 2000 שח+, מה הסיבה להבדל? 2. אלבטרון חברה טובה? 3. יש המלצות לכרטיס מסך קצת יותר זול? 4. לכמה זמן בערך אמור הכרטיס מסך הזה להחזיק ולתמוך היטב במשחקים? 5. הכרטיס מסך הזה טוב? תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 5.05.2007 בשעה 14:36:11 6. והאם 8600GTS (שיותר זול מ 8800GTS) כרטיס טוב?
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני חצי שנה מחשב בנועה מחשבים והיום יסתכלתי בdevice manger ומפרט של נועה מחשבים שקניתי ובנועה מחשבים כתוב שקניתי את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4221 אבל ב-device manger ובגם ב-everst כתוב שיש לי x800 gto עכשיו הקטע המוזר שלפי ה-hwzone ה-gto2 יצא רק מלפני איזה שבוע אז WTF? נועה מחשבים עבדו אליי?
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, קצת הסתבכתי אני רוצה לעדכן דרייברים לכרטיס המסך שלי X1650 PRO וראיתי שיש כלי מיני דרייברים של כל מיני אנשים או קבוצות שמוציאות וגם של החברה עצמה. מישהו יכול לכוון אותו לדרייברים טובים ואמינים ובדוקים וכמובן לספק לינק. השימוש הוא משחקים. בתודה.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ב10.000 שקלים ואני עדיין לא יודע באיזה כרטיס מסך לבחור. 6800U or the x800 xt ראתי השוואות והכרטיסים דיי דומים, אני לא יודע מה לבחור ואני מאמין שרובכם פה מבינים יותר ממני אז בבקשה המלצות.. אני מחפש כרטיס שיפעיל את המשחקים החדשים כמו דום3 בצורה יותר טובה ולא כרטיס שיש לו יותר אף פי אס במשחקים ישנים יחסית.
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אוקי המחשב שלי ככה : לוח אם : Motherboard Name Gigabyte GA-8I945P-G-RH מעבד : CPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200) כרטיס מסך: Video Adapter nVIDIA GeForce 7300 GT ראם: 1 ג'יגה DDR2 זהו שאני רוצה כרטיס מסך שיתאים למפרט הזה ! משהו טוב יחסית שמסוגל להריץ משחקים טוב עד טוב מאוד ! טווח מחירים 700-1200 ----------- ד"א אני רוצה לשדרג ראם ל 4GB תמליצו בבקשה משהו שגם יתאים ------------------חשבתי על זה HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 השאלה אם יתאים
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2824 למישהו יש המלצות אחרות בתווך המחיר הזה או שהכי שווה לי לקנות את זה?
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הרזולוציה המקסימלית ברוב הכרטיסים האלו היא 720x576. ז"א שאם אני רואה על מסך שמכוון על נניח 1024X768 אז אי אפשר לראות על מסך מלא? ואם כן אז זה בעצם "נמתח" שמוריד מהאיכות? האם קיים כרטיס שמאפשר לראות ברזולוציה של 1024X768? תודה רבה לכל העוזרים.....
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
????? לצורך השוואה בשבילי... יש לי samsung syncemaster 757dfx , הוא יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך PCI-E למעבד קונרו שיפעיל משחקים כמו רד אלרט נייד פור ספיד החדש קאונטר סטריק וכאלה ..
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
שלום ברשותי כרטיס x800pro VIVO 16 צינורות עיבוד תקינים. בזמנו צרבו בעבורי ביוס של x800xt pe על הכרטיס הנ"ל ועד היום עבדתי ככה עם atitool במהירויות נמוכות יותר. (במהירות xtpe הכרטיס נתקע בהרצת 3dmrak...) אני רוצה לנסות לצרוב לכרטיס גרסאות ביוס אחרות של xt pe מה שעשוי לפתור את הבעיה, ואני לא יודע בדיוק איך לעשות זאת. מודה לעזרתכם, נדב
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת... אני ממש ממש רוצה לשדרג, אבל יש לי 2 דילמות.. 1. המערכת שלי לא תומכת ב64 ביט (המעבד)... שאוטוטו יוצא vista וכו' וכו'... 2. AGP...... ממ למחשב החדש שאני יקנה מתישהו בעתיד, זה לא יתאים בהכרח ולא יהיה מספיק חזק כביכול (רואים לפי ה3dmark06)... אז השאלה שלי היא כזאת... האם כדאי לי לשדרג לכרטיס הזה? (xfx 6800GS) שכמובן מה שגרם לי עוד יותר להתלהב מזה זה שניתן בחלק מהכרטיסים לפתוח צינורות ל16... ד"א, יש לי מזל עם זה.. יש לי כרגע 6200 פתוח ל8 צינורות + אוברקלוק.... (1322 3dmark06). או לחילופין, לחסוך ולסבול, ואני מדגיש אני סובל, זה לא מריץ לי על גבוה כמעט כלום חוץ מדום3 וקוויק... ולקנות עוד חצי שנה ככה מערכת שלמה חדשה... אשמח לתגובתכם הכנה, ד…
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
האם מישהו ראה כרטיס מסך HDMI שמגיע בתקן 1.3 ? כרטיס שקיים בשוק או שעומד לצאת ? והיכן רשום שהוא תומך בתקן 1.3 ?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שכאשר אני שם את המאוורר של הכ.מסך על 30% אז הטמפ' במנוחה היא 54 מעלות... שאני שם על 50% אז הטמפ' היא 47 במנוחה.. רציתי לדעת מה אתם אומרים שכדי לי לעשות... לשים בריווה טיונר על אוט'?50%?30%? מה אתם חושבים שכדי לי לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
כמה הוא עולה עכשיו ? כי אני זוכר קניתי אותו לפני שנה ב-1100 שקל .
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
שלום, מחפש המלצה לכרטיס מסך לעבודה עם 2 מסכים. מפרט המחשב הוא: http://hwzone.co.il/specslist/view/33/ התקציב מוגבל - אין לי מושג כמה כרטיס צריך לעלות. לכן אבקש המלצה לכרטיס מתאים ואמין העבודה היא בעיקר בפוטשופ מעבד - Amd Athlon64X2 (AM2) 4800 2.5GHz Dual זכרון 2 גיגה ספק - כלול במארז
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 7600GS להתקין עם הדיסק שהביאו לי הוא שיש בטח כבר דריבר חדש באינטרנט? תודה
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
קיצר .. אז ככה.. אני מתלבט בין אם לקנות את Geforce6600 GT 128 GDD3 או את ה-6800GT 256 GDDR3 יש לי תקציב לשניהם אבל אני רוצה לקנות עוד דברים חוץ מזה .. השאלה שלי היא האם ה---6600 יחזיק מעמד למשחקים שיצאו בקרוב על ההגדרות הכי גבוהות.. למשל ---ניד פור ספיד..מוסט וונטד.. פיפא 2006 וכו...
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי 1950X PRO עד עכשיו לא נגעתי באמצעי שליטה של ATI ה- Catalyst הזה... עכשיו שמתי לב שאפשר לשנות שם את הגדרות של הגרפיקה.. כל ה Anti-Aliasing וכל זה... העלתי את הכל להכי איכותי... וכשאני נכנס למשחק (BF2) למשל.. ששם גם הכל על הכי גבוה, אז הגרפיקה פחות טובה בהרבה, מאשר לא להשתמש במנהל הזה של ATI בכלל.... אני יודע שאפשר פשוט לא להשתמש בו, ולהנות יותר, אבל אולי הבעיה היא שטותית וכן אפשר להנות הרבה יותר ולהפיק מהכלי הזה תועלת.. אז מישהו יודע למה זה קורה? וכשאני אומר שהגרפיקה פחות טובה בהרבה, אני מתכוון בעיקר ל Aliasing שהוא ממש ממש נראה גרוע. כאילו הכל על VERY LOW....
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אז ככה, בשעה טובה שמתי טלויזיה בחדר השני שלי איפה שהמחשב =] ועכשיו אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה, לראות סרטים ETC... אז השאלה שלי היא כזאת, איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה? עם איזה כבל? ואיך עושים את זה? דבר שני, איפה אני יכול להשיג כבל כזה באורך של מעל 3 מטר... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-