כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
הביאו לי לוח של גיגהבייט (8I915P DUO) ויש עליו PCIE והכרטיס מסך שיש לי הוא AGP*4 מה אני יכול לעשות כדי שהוא יעבוד על הלוח שלי ??? תודה למי שיעזור נ.ב. ללוח יש גם PCI רגילים.
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני חייב להתייעץ בימים הקרובים אני הולך לקנות כרטיס מסך עכשיו התקציב שלי הוא ש"ח 1200-1300 מקס' עכשיו מצד אחד יש את חבר של אבא שלי שיכול לסדר לי X1950XT 512MB ב-1200 ש"ח 200 שקל יותר זול משאר השוק בארץ לכרטיס הספציפי הזה... האם יש עוד אפשרויות? (יותר שוות או משתלמות...?) ואיפה אפשר להשיג את ה-X1950 CF הוא נכחד מהשוק או משהו? כי לא מצאתי אותו בשום חנות כי זה ממש משתלם X1950XTX באלף שקל...
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין בכרטיס מסך PCIE בעיקר לעיבוד וידאו ובכלל לא למשחקים. (מעבד Q6600, ספק ליברטי 400W, עד 720 ש"ח אפילו פחות, 2GB OCZ). אני מתלבט בין אלו: ASUS PCI-EX GeForce 8500GT SILENT 256MB DDR2 128 BIT DUAL DVI HDTV TV/O - 553 ש"ח http://www.skypc.co.il/sg_product~18133~8~0.htm# http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=1245 SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2600PRO 512MB DDR2 128 BIT TV/O HDMI DVI - 604 ש"ח http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2547 ל2600 יש קירור פאסיבי? (אם לא האם הוא רועש?) מה יותר טוב הUVD או הPureVideo HD? איך יכול להיות הפרש של למעלה מ80 ש"ח ב8500 בין שתי חנויות המציעות כרטיס זה? יש המלצות אחרות? תודה
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
הכרטיס שלי מופיע במפרט מימין. לפני כשבוע עידכנתי את הדרייבר לאחרון שיצא ומאז יש ירידה ב - 3DMARK05 הירידה היא גם כשאני ב - DEFAULT בביוס ועוד יותר מוזר כשאני באוברקלוק של המערכת אבל לא של כרטיס המסך ( למעשה עד היום ועד בכלל עדיין לא בוצע שום אוברקלוק לכרטיס מסך ),הנה מספר נתונים של בנצמרקים שביצעתי לפני אוברקלוק ואחריו וגם לפני עידכון הדרייבר ואחריו : כל המערכת על DEFAULT והדרייבר של הכרטיס הוא הקודם לנוכחי : 3D05 - 10441 המערכת באוברקלוק על 3.2 ( דרייבר קודם ) : 3D05 - 11525 המערכת באובר על 3.32 ( דרייבר קודם ) : 3D05 - 11566 המערכת על DEFAULT והדרייבר הוא האחרון 6.11 : 3D05 - 9600 המערכת באובר על 3.2 : ירדה דרסטית ולא מובנת לאיזור ה - 6900 גם ניסיון להעלות את התדר ש…
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
כמו בכותרת, יש לי 1950 PRO, התקנתי את הדרייבר שלו, וכאשר אני נכנס למשחק, הדרייבר אומר לי שיש בעיה, ויש אפשרות או לסגור אותו, או לאתר באגים... אני לא יכול לשלוט בפונקציות של הכרטיס מסך שלי ככה.... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם שמח להשתתף בפורום הנושא שהייתי רוצה להתחיל עליו דיון הוא כדלקמן היכן אני יכול להחליף(למכור) את מסך המחשב שיש לי היום (17 אינצ MAG שטוח) ולרכוש מסך LCD 19 אינצ (להשלים את הסכום שנותר לאחר הזיכוי על המסך הישן שלי)? האם יש למישהו מידע!!!
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש ברשותי כרטיס VOODOO 3 3500 TV עם הכבל הזה שמקבלים איתו חבר שלי עשה פורמט למחשב שלו וביקש ממני להתקין לו בחזרה את הכרטיס , הצלחתי למצוא את הדריוורים אבל לא מצאתי את התוכנה ללכידת ווידאו (שהוא קיבל כאשר הוא קנה את הכרטיס ) זה כבר עבד לו פעם אבל עכשיו אני לא מצליח לעשות כלום =\ בבקשה אם למישהו יש לינק או את השם של התוכנה או משהו שיכול לעזור ... בתודה מראש כרמל ...
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קלטות וידאו לDVD, עכשיו הבנתי שאפשר לעשות את זה עם כרטיס טלוויזיה ברמה טובה, יש לכם המלצות?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש כרטיס טלוייזיה לצפייה בשידורי הטלוויזיה דרך YES.בעיקר הכרטיס מיועד לצפייה נטו.אבל אם יש אפשרות להקלטה של שידורי הטלוויזיה זה יהיה נחמד. התקציב 300-350 ש"ח. בתודה מראש שי
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם מערכת ההפעלה windows vista premium 64bit תומכת בטכנולוגיית SLI/SLI READY? :s05:
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
הזמנתי ביום שני שעבר מחשב מפנדה. עכשיו מרוב שאני טמבל קניתי זיכרון OCZ 2gb 800mhz cl4 ב 1650 ש"ח~!! עכשיו אמרו לי שהייתי יכול לקנות זיכרון g.skill שתי ג'יגה ב 800 שקל וב800 שקל שאני חוסך להשים על כ.מסך 8800 שהוא הרבה יותר טוב מהx1950pro האם זה נכון? והאם ה x1950pro באמת יפסיק לתמוך במשחקים תוך כשנה שנה וחצי?! תעזרו לי דחוף כבר הזמנתי את המחשב אני חייב לדעת אם לעשות את השינוי עם הזיכרון לטובת הכ.מסך!!
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-
-
או קיי אז ככה : אני בוויכוח עם חברים שלי בנוגע לכרטיס 8600GTS 256MB יש לי שני שאלות : האם עדיף לקחת 3850 256MB ? ואיזה כרטיס מסך הכי טוב במחיר של ה-8600GTS ? תודה מראש גל .
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם! אנא עזרו לי לבחור מסך LCD איכותי בתקציב של עד 2500 ש"ח(בשאיפה ל2000) אשמח לקבל את המלצתכם! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אני מעדיף שיהיה אפשר לשנות גובה ולסובב את המסך בתודה מראש רן.
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היה לי כרטיס 9600 פרו שעשה בעיות מסוימות. ניסיתי את הכרטיס אצל חבר והבעיות לא הופיעו. הסקתי מכך שיש איזה חוסר התאמה בין הכרטיס למחשב שלי, אבל ברור שלא ידעתי מה בדיוק(את הכרטיס מכרתי ואני כרגע עם GF4MX). בזיגזג אמר לי(במקרה זה עלה) טכנאי באופן חד משמעי שיש בעיה בין הכרטיסים של ATI לבין זכרונות RDRAM. הוא אמר לי לא לקנות 9800 כי יש מצב שזה אפילו לא יעבוד. מישהו כאן שמע או נתקל בבעיות כאלה? יימח שמם של הRDRAM האלה
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום צריך המלצה לכרטיס מסך שהוא בהרבה יותר חזק מ7900GT 256MB עד 1600 שח לא משנה ATI או NVIDIA שיתמוך בכל השטויות החדשות כמו DX-10
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי, יש לי 9600xt.. הורדתי עכשיו את ה-4.9 כי אומרים שהוא מאוד משפר ביצועים בדום 3 אבל משום מה נעלמה לי אפשרות ה-overdrive שהייתה קיימת אצלי תמיד.. יש למישהו מושג למה ואיך אפשר להחזיר את ה-Overdrive? תודה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
מדובר בלוחות ASUS P5Q PRO או GA EP45 DS3\R שיש להם 2xPCIeX16 האם אפשר לחבר שני כרטיסי מסך בלי קשר ל- CrossFire ? או לחבר שני כרטיסי מסך שכן תומכים ב- CF (כמו MSI R4670) ולהפעיל שלוש (או ארבע) מסכים ? בתודה, shenig
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום חברה, איזה כרטיס טלוויזיה תוכלו להמליץ לי בטווח של עד 550ש"ח שיעודו להקלטה מוידאו+טלוויזיה באיכות גבוהה [מומלץ שיתמוך כבר ב HD]. תודה רבה מראש, יאן.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שרשום בכותרת (ו512 זכרון) לאחרונה (בשלושה חודשים אחרונים) במשחקים (COD4 וHEROES5) המסך נכבה והמחשב לא מגיב. ניסיתי להציב מאוורר נייח מול המחשב כשהוא פתוח בעוצמה מקסימלית וזה לא עוזר. ניסיתי להתקין דרייברים חדשים, לא עוזר. ניסיתי להוריד מה- Hardware acceleration בsettings ועדין מת אחרי כחצי שעה של משחק. הורדתי גם תוכנה שמתאימה את קצב רענון המסך לרזולוציות של הכרטיס מסך שיניתי הכל ל75 הרץ (מה שמוגדר במסך עצמו) ומשחקים עדין מתים באמצע.. אני אובד עצות. ד.א יש לי מסך 17 אינצ' LCD של חברה לא מוכרת Polyview. תודה לכל תשובה
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
1. האם כרטיס המסך הזה מותאם לדיירקט-אקס10? 2. אם הכרטיס לא מותאם, ובעתיד יצאו משחקים שידרשו דרייקט-אקס 10, האם לא יתפאשר לי להפעיל אותם בגלל שכרטיס המסך שלי לא תומך בכך? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס מסך 8600GT ואני לא יודע איזה חברה לבחור לו... אם תוכלו לעזור חי אני אשמח מאוד... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד עם כרטיס Geforce4 MX 420 GO 32M עד לאחרונה חיברתי אותו לטלוויזיה והכל היה מצויין. לא מזמן ניסיתי לחבר אותו והגעתי למצב שלא מוצגת תמונה בכלל בטלוויזיה. אם מישהו מכיר את מסך ההגדרות של Geforce ב-winXp, אז נראה כאילו הכרטיס כן מזהה שמחוברת טלוויזיה (ז"א הוא נותן לי את האפשרות לבחור שהמסך השני הוא טלוויזיה) אבל פשוט לא מוצגת תמונה בכלל. אני לא יודע אם זו בעיה של חומרה או שאחת התוכניות בחלונות החליטה להפריע. (ד"א, אני יודע שאין בעיה עם הטלוויזיה בגלל שחיברתי מחשב אחר וזה עבד מצויין) 1. מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לבדוק את התקינות של הכרטיס? 2. יש למישהו רעיון מה קורה פה?? תודה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-