עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Raul,

יש לי את גירסאת הפרו ובכל זאת הוא לא נותן לי לשנות את הSM מ2.0 ל3.0... יש למשהו מושג מה עושים?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  2. רכשתי את הכרטיס לפני יומיים הורדתי את העידכון האחרון מהאתר לתוכנת CATALYST 8.11 התקנתי את הכרטיס על המחשב ולאחר מכן הרצתי את הקובץ של התוכנה ר"מ לא השתמשתי ב"זיהוי חומרה חדשה" של ה XP בסוף ההתקנה נתבקשתי לבצע הפעלה מחדש למחשב והחל משלב זה המחשב לא עובר את שלב הופעת החלון של ה XP עם הבר הכחול ומופיע בעצם חלון כחול והמחשב מידי פעם מראה סימני חיים כשנורת ה HD מהבהבת מידי פעם אבל המסך לא עולה מחשב 2160 עם 1G RAM, מסך LCD 32" של MAG שעבד לפני כן בסדר מה עושים? :s05:תודה שמוליק

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  3. Started by tulip42,

אני משתמש בתוכנות 3D כגון Cad ,Solid Works ודומיהן כ %(50~40) מהזמן בשאר הזמן משחק ב CRYSIS ,Half-Life 2 ,Flight Simulator X Deluxe - שאלה האם עדיף לעשות SLI של 9800GTX, או כרטיס יחיד של 9800GX2 או להשקיע בכרטיס מבוסס nVidia Quadro ולקוות שהוא יריץ את המשחקים כראוי ל 9800 ? התקציב הוא 1500 ~ 3200

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  4. Started by sicodan,

שלום ברגע שאני מנסה להתקין את הדריוויר (Catalyst 3.6) אני מקבל הודעת שגיעה ATI software Error extracting support files: the directory or file cannot be created ??? ניסתי להוריד מהאינטרנט את הדריוורים גם את הגירסה הקודמת אבל זה לא עזר אני ממשיך לקבלת את אותה שגיעה עם התוכנה הזאת מה אני יכול לעשות בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  5. שלום לכולם! רציתי לשאול שאלה שהרבה זמן אני רוצה לדעת: אם למשל יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE, עם צ'יפסט של NVIDIA, איזה דרייברים מעודכנים אני צריך להוריד ולהשתמש, של GIGABYTE או של NVIDIA? באתר של NVIDIA? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  6. Started by Psy,

בעת התקנת דרייבר של NVIDIA אני מקבל את ההודעה הבאה -> (תמונה) עד כמה זה קריטי, ואם בכלל זה בסדר להתקין את הדרייבר מבלי להסיר את הקודם...? תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  7. Started by malche,

האם הוא אמור לעבוד טוב עם ה-3ds max? באתר של אוטודסק הוא עבר את הבחינה. שנית, האם הוא טוב יותר מ- leadtec Quadro FX560?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  8. הסתדרתי בערך, התקנתי WDM ועכשיו אני מקבל תמונה רק מחפש תוכנה שתקראה לי את זה יפה ועל מסך מלא העברתי לפורום תוכנה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301480.new#new

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  9. Started by do_k,

הי, אני מקווה שאני בפורום המתאים. יש לי כרטיס מסך שאני מתכוון להחליף אותו. לא מזמן קניתי מסך "27. אני לא משחק כיום כמעט בכלל, אבל כן רוצה לשחק. הבעיה היא שאני קורא כאן לא מעט הודעות וממש הולך לאיבוד בכל מה שנוגע להגדרות, גם של המשחקים וגם של הכרטיס. ( AA, פילטרים וכו' ). יש איזשהו מדריך שמסביר בשפה עממית מה זה כל המונחים שאתם משתמשים בהם? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  10. Started by IdoK21,

אז ככה יש ברשותי כרטיס מסוג זה ורציתי לדעת איך הוא יעבוד אם טלוויזית LCD רציתי לדעת אם יש לו תמיכה בHD ואיזה תמיכות כן יש לו, תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  11. Started by Baz34,

למישהוא יש מושג מתי באמת!!! אמורים הכרטיסים של XFX8800 אמורים להשתחרר למכירה (התירוץ התורן של היבואן, אחרי השביתה היא שהם תקועים במכס)

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  12. ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך הענתיקה שלי למשהו יותר מתקדם (עד כמה שניתן בAGP...) אז על איזה כרטיס תמליצו? או אולי עדיף להישאר עם מה שיש? המחשב בעיקר לאינטרנט, מוסיקה, סרטים צריבות והדפסות... בקיצור - פנאי/עבודה... בעיקרון חשבתי על 6600GT, 6800GS ו7600GT... מה אתם אומרים? <<< המפרט בצד...

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  13. אני מחפש אתר שבו ניתן היה לראות מהו החום הסביר של כרטיס מסך כל שהוא (במנוחה ובמאמץ) ,האם מישהו מכיר משהו כזה?

14. Started by Yamabushi,

אחרי ה9800GX2 ישנה פריצת דרך חדשה?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  15. Started by skiski,

שלום, החלטתי לקנות מחשב חדש וכנראה אני יקנה תכרטיס מסך ASUS 7600GT עכשיו יש שתי סוגים ASUS EN7600GT 2DHT 256M ואת זה ASUS EN7600GT SILENT 2DHT 256M (עולה יותר) רציתי לדעת מה באמת ההבדל שניהם .. האם כדי להשקיע בשני יותר כסף . וסתם לדעת האם הכרטיס טוב וכל זה .

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  16. Started by A1eX,

בזמן האחרון התחילו אצלי רעשים מהמאוורר של כ. המסך... יש לציין שניקיתי אותו עד המקסימום שאפשר, עם שואב, מברשת ואפילו שמתי שמן על הציר הפנימי. אבל כלום לא עוזר והרעש קיים. מה לעשות? אני כבר התיאשתי...

• 7 תגובות
    • 540 צפיות
  17. Started by shaynac,

ראיתי שיש שני סוגי חיבורים לכרטיס הזה. האם יש הבדל בביצועים? (ברור לי שכל כרטיס מתאים ללוח אם אחר).

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  18. Started by zaroor,

איזה מסך LCD הייתם ממליצים עד 1700 שח גם תואם למשחקים כרטיס מסך שיש GF 6600

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  19. Started by liiight,

שלום, המפרט שלי הוא: INTEL CORE 2 QUAD Q9300 4GB DDR2 9800GTX VISTA 64 SAMSUNG 2243BW (1680*1050) בזמן האחרון שאני מנסה להפעיל את הVSYNC במשחקים (מה שעבד לי ללא בעייה עד לא מזמן), הFPS יורד בצורה מטורפת, לפריים אחד כל 4 שניות או משהו כזה (כולל MOUSE LAG בתפריטים והכל). עדכנתי לדרייברים האחרונים של NVIDIA (לא זוכר את הגרסה, אבל הורדתי אתמול) ולא עזר. התקנתי את הD3DOVERIDE כפי שראיתי בסטיקי, ושוב, אין שום שינוי. אני חייב לציין שכל שאר ההגדרות בכמה משחקים שניסיתי (SERIOUS SAM 2, CALL OF DUTY 4 ו-CRYSIS) עובדות מצויין, ורק הVSYNC גורם לי לבעיה הזו. למישהו יש עוד רעיון למשהו שאני יכול לנסות, או שאני אאלץ לוותר על VSYNC?

20. או מסך בטווח מחיר הזה שיהיה יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  21. Started by refael.b,

Radeon X1950 PRO ASUS X1600 CROSSFIRE -ASUS X1600 חוות דעת וקצת מידע על שניהם ואיזה היתם מעדיפים. תדה.

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  22. Started by RazorJunior,

הכותרת אומרת הכל - למישהו פה יש IIYAMA E481S? והוא מוכן לעזור? :s05: שאני אוכל לבוא ולהתרשם מהמסך לפני שאני מזמין מסך ב 4000 שקל "על עיוור"? ואם לא, אז למישהו אולי יש את ה IIYAMA E431S? או את ה VIEWSONIC VP171? כי דיברתי עם היבואן ואף חנות לא מוכנה לשים את המסכים בתצוגה מכיוון שהאחריות מתחילה מיום פתיחת האריזה.... תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  23. Started by dmaster1984,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש AGPX8 כמובן לא במחיר גבוהים מידי, משהוא פחות או יותר 700 - 900 ש"ח בבקשה אם אפשר גם ATI וגם Nvidia תודה

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  24. אהלן,אני מחפש כרטיס מסך בטווח מחירים של 400 שקל שנותן תמורה גבוהה למחיר. אני לא גיימר כבד לכן אין לי צורך בכרטיס ממש חזק. חשוב שיהיה בחיבור PCIe. חשבתי על Sapphire Radeon HD3650 512MB PCIe מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  25. Started by o.s,

שלום, יש לי כ.מסך מסוג 7300gt וכרגע מחובר לו מסך בפורמט של (המסך מוכר ומופיע במאפיינים של התצוגה) 3X4 דרך חיבור DVI , אני רוצה לקנות עכשיו מסך בפורמט של 16X9 אבל בדקתי את הרזולוציות שהכ.מסך תומך בהן ואין אף רזולוציה בפורמט של 16X9. האם זה בגלל שהכ.סמך כביכול יודע שהמסך הוא מסוג 3X4 וברגע שאני יחבר מסך בפורמט אחר זה יסתדר או שצריך לשנות הגדרות איפשהוא או להתקין משהו בשביל זה? תודה

דיונים חדשים בפורומים