עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kobi122,

זה יד שניה האם הכרטיס מסך 6800GT שווה את ה300 ש"ח או שכדאי כרטיס מסך אחר

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  2. Started by Nati_The_King,

שלום אני די חדש פה.. ויש לי כמה שאלות בקשר לכרטיס מסך מה עדיף למשחקים 4850hd או 8600 (יש מצב אפילו ל8800) הייתי בחנות וכולם אמרו לי ש4850 סתם כרטיס וזה ati לא עובד הכל התבאסתי ובא לי על הכרטיס ומצד שני כל אחד בחנות הציע לי את ה 8600 או 8800 ומסך כרגע אין לי

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  3. Started by weamir,

???

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  4. http://www.rostec.co.il/tep_catalog/product_info.php?products_id=474 יש שם כרטיס ATI X800XT , אבל אין מחיר ... מישהו יכול לפתור את התעלומה ? תודה

5. PNY Verto 6800 GS AGP DDR3 256MB תודה...למה אני שואל אותכם? כי אני ממש מזמין אותו כרגע אני מחכה לתגובה מהירה בבקשה!!

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  6. Started by dima_s,

שלום! השאלה היא אם אני יכניס כרטיס מסך פשוט, נגיד 9600GT, ויגדיר אותו לPHYSICS, עד כמה אני יקבל הפרש בביצועים במשחקים (שתומכים בPHYSICS)? <<----המפרט

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  7. Started by napster15,

יש לי בעיה שעדיין לא נפתרה יש לי כרטיס מסך geforce 2 mx 400 64 mb ושאני עושה מאפיינים - הגדרות - מתקדם אין לי open gl יש רק direct 3d פעם איזה דריוור של nvidia סידר לי ועכשיו ואני אל מצליח לסדר תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  8. Started by sPoiled,

כותרת. המערכת : E5200 P5KPL - CM 2GB 405W, תודה לעונים .

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  9. Started by phoenixtb,

שלום לכולם, החלטתי סופית ואני כבר בשלבי רכישה על קניית מסך dell2407. לאחר שיצא לי לצפות בו לא הייתי יותר מידי יכול לסרב . עקב חוסר תקציב אחרי קניית המסך ולפי חיפוש וקריאה בפורום הבנתי שכרטיס המסך הטוב ביותר הינו 8800GTS. הייתי מעוניין לדעת האם כרטיס המסך 8600GTS 256 גם מספיק טוב בישביל להחזיק את המסך הנ"ל ולהריץ עליו משחקים וסרטים?? המון תודה

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  10. מעבד:q6600 לוח אם:p35dscr כרטיס מסך:8800gtx של איזו חברה מומלץ לחלופין LEADTEK QUADRO PX 1500 256MB שהוא פחות יקר לזכור מסך דל2407

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  11. Started by igurman,

אני רוצה לקנות את ה8800GT אבל אין אותו באף חנות בארץ של חברות כמו ג'יגהבייט ואסוס, והם צריכים להגיע בעוד מספר שבועות =\ מצאתי רק של INNOVISION, האם החברה בסדר? כדאי לקנות את הכרטיס שלהם? או לחכות שבועות שלמים לחברות הטובות יותר?

• 6 תגובות
    • 547 צפיות
  12. Started by !_Evil_!,

agp x8?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  13. Started by zoloboy,

כאשר אני מנסה להפעיל את אופצית ה anti alisting המשחק חוזר לרזולוציה 480x640 מישהו יכול לתת רעיונות מה הבעיה

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  14. Started by sirotag,

שלום אני צריך להחליף כרטיס מסך התחברתי לא מזמן ל HOT ויש לי ממיר SAMSUNG ליד המחשב הבנתי שניתן לחבר את הממיר למחשב ע"י יציאת VIVO השאלה לפני שאני קונה את כרטיס המסך:האם יש בממיר של סמסונג יציאת VIVO ואם כן מהי?

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  15. Started by MATTAN,

היי מה המצב יש לי מחשב נייד של lg והכרטיס מסך שלו הוא radeon 9200 mobile הדריוור שהגיע עם המחשב עושה בעיות וני מחפש דריוור אחר אבל אני לא מוצא בשום מקום , חיפשתי באתר של ati ומצאתי משהו אבל הוא לא מתאים :-\ אם מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור אז שיתן גם לינק להורדה של הדריוור תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  16. יש לי 9600XT של סאפיר ואחרי שהתקנתי תדרייברים האחרונים של ATI אני רוצה להגדיל תרזולוציה ליותר מ1024X768 ואני לא מצליח, הוא אומר לי שזאת הרזולוציה המקסימלית, מה לשנות בהגדרות כדי לסדר את זה? כי לפני הדרייברים האחרונים הצלחתי להגדיל רזולציה יותר מזה.... תודה!

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  17. Started by tigerex,

מה התאריך המדוייק ליצאתו של- gf7900 ultra ?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  18. Started by dvirl1,

שלום לכולם! אני מתכוון להזמין כרטיס מסך מסוג GeForce 8500GT 256MB מה דעתכם עליו? הוא יפעיל את pro evolution soccer 2008 על HIGH?

19. שלום חברה ותודה שנכנסתם לפה, המערכת שלי: P35-DS3R E4400 @ 3.0 2 * 1gb 800mhz pqi turbo ocz stealthxtream 600w ... ברצוני לקחת כרטיס בסביבות ה 700 + ש"ח שיתאים לי למשחקים ברזולוצייה אופטימלית של מסך 22" לא בהגדרות סופר דופר. משחקים לדוגמא כמו Bioshock, CSS, Medal Of Honor, Carbon, Doom, Fear, Half Life ומשחקי shooter בסגנון הזה... האם הכרטיס הזה יריץ לי משחקים חלק ב22" לא בהגדרות הכי גבוהות? או שיש פתרון יותר נחמד בטווח מחירים הזה? כן מתוכנן OC. תודה!!

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  20. Started by idanohh,

טוב אז ככה עקב כך שבארץ כל הכרטיסי מסך נמכרים במחירים מופרזים החלטתי לקנות כץמסך מחו"ל הסתכלתי על שני הסוגים האלו : ATI 9800PRO 128mb 256bit etc... יש לו גם DVI וכ'ו ועל AIW 9800pro 128mb 256bit ... לא יודע אם יש לו DVI או לא ... השאלה שלי היא כזו בקשר לכרטיס הראשון שכתבתי המחיר שלו הוא 180$ ומדובר בכרטיס חדש זה יוצא 800 שקל לכרטיס בקשר לכרטיס השני הוא עם VIDEO IN אבל לא מצויין אם כלול בתוכו DVI למרות שאיני משתמש בזה הייתי רוצה את האפשרות לחבר לו DVI בעתיד ... המחיר שלו גם כ 180$ אבל רק ב EBAY אפשר להשיג אותו במחיר כזה נמוך. רציתי לדעת אם אתם במקרה יודעים אם דגמי AIW יש DVI ובכלל אם המחירים הגיוניים או שאפשר יותר בזול ?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  21. Started by CrosS,

עריכה: הסתדרתי כבר תודה

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  22. Started by NIVTOL,

אם אני יקנה תכרטיס מסך שהמלצתם לי שתומך ברזלוציה של 2056-1800 בערך והמסך שאני מעונין לקנות זה סמסונג 710V LCD שהוא תומך ב1024-1280 האם זה מצדיק לקנות תכרטיס שהמלצתם - האם אני אוכל לנצל את כל היכולות של הכרטיס מסך שלי על מסך הLCD כי אחד החברים שלי אמר לי שגרפיקה עדיף מסך CRT שתומך ברזולוציות הרבה יותר גבוהות ומתאים לגרפיקה הרבה יותר מLCD ,תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  23. יש לי את ה-4870. איך אני מוסיף את הפרופילים ואיך אני מפעיל אותם ? תודה.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  24. Started by ronenn1,

שלום לכולם! אני מתכוון לרכוש השבוע מחשב שמיועד בעיקר למשחקים - אבל אני לא מחשיב את עצמי כגיימר רציני... נראה לי שאסתפק ברזולוציה של 1280*1024 האם להסתפק בינתיים ב OB ולהמתין קצת, או ללכת על 1950PRO?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  25. מה אתם אומרים על הכרטיס? מי צריך כזה כרטיס? איזה כרטיס אפשר לקבל ביצועיים קרובים לשל זה אך בפחות כסף? בסביבות ה 2000 - 2500 שיתמוך פשוט בהכל! מה אתם אומרים? יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים