כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש ובחרתי בכרטיס מסך ALS GEFORCE FX76000 GT 256 MB ורציתי לדעת את דעתכם על החברה? והאם החברה משנה בכלל? מטרת המחשב היא למשחקים...
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
היי לכולם! ברשותי כרטיס מסך חדש שקיבלתי אותו וברצוני לברר כמה הוא עולה פה בארץ? הייתי רוצה למקור אותו. הכרטיס: 3Dlabs® Wildcat® VP990 Pro הוא AGP הלינק: http://www.3dlabs.com/products/product.asp?prod=272&page=1
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
הי, הטמפרורה הרגילה היא 50 מעלות. כאשר אני משחק למשל את המשחק Serious Sam 2 הטמפרטורה עולה ל70 מעלות. במשחק Battlefield 2 הטמפרטורה היא 60 מעלות. האם נורמלי?
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
שלום קודם כל תודה , (את הכרטיס הזה קניתי לאחר עיון בפורום הזה) הכרטיס עובד על לוח GA-945GM-S2 של GIGABYTE עם מעבד Core 2 Duo 6400 ורציתי לחבר את הכרטיס לטלויזה ,לטלויזיה אין כניסת S-Video ולכן אני מחבר לכניסה רגילה. ניסיתי להבין איך מגדירים את הטלויזיה דרך ה Catalyst Control Center שמכיל מלא תפריטים והגדרות וזה ממש מסובך, תודה מראש יהודה
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום, קצת הסתבכתי אני רוצה לעדכן דרייברים לכרטיס המסך שלי X1650 PRO וראיתי שיש כלי מיני דרייברים של כל מיני אנשים או קבוצות שמוציאות וגם של החברה עצמה. מישהו יכול לכוון אותו לדרייברים טובים ואמינים ובדוקים וכמובן לספק לינק. השימוש הוא משחקים. בתודה.
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
היי, כאשר אני שם את המשחק cod2 לדוגמא על רזולוציה הכי גבוהה,התזוזה היא איטית כזו כאילו זה עובר פריים כל שניה. האם הגיוני עם כרטיס כזה? או שאולי הבעיה בזיכרונות? תודה
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך X1800GTO 256MB רציתי להוריד לו דרייבר דרך האתר כאן: https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27 אני צריך עזרה במה לבחור? כי אני לא מבין מכל הרשימה שם מה להוריד תודה!!
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
עלות הכרטיס כ 1000 ש"ח מבקש חוות דעת על כדאיות הקניה או לתחליף זול יותר!
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
האם זה שהיא מיצרת את אותו הכרטיס כמו בחברות אומר משהו ? טוב יותר או רע?
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
למישהו פה יש GEFORCE FX5200 של ASUS????? אם כן אתם יכולים לשלוח לי עותק של הביוס שלכם...אני חייב לשחזר את הביוס שלי למקורי כי הקרור שפעם היה לי עליו כבר לא נימצא אז אני חייב ברויה טונר תמיד להוריד את הקלוקים...אז בבקשה יש למישהו??
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אהלן חברה!! יש ברשותי כרטיס מסך vivo radeon asus 9600 , ואני מחפש תכנה שבאמצעותה אוכל להקליט מהטלוויזיה עם טיימר. בנוסף, כשאני מקליט מהטלוויזיה ההקלטה נשמרת ברזולוציה טובה וחדה, אמנם עם רעידות של המסך. אני מעריך שזה כחלק מהרעידות הטבעיות של התמונה בטלוויזיה, אמנם אני לא בטוח ומחפש דרך לפתור את הבעיה. אם משהו יודע משהו בנושא ויעזור לי אשמח מאוד! תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
צריך תשובה מהירהההה בבקשה! 6800 GS or LE מה יותר טוב? דחוף דחוף תודה!
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
במפרט שלו רשום שהוא דורש 350W ו ב 12V-20AMP יש לי ספק של 500W ( של A-TOP) שנותן 18AMP 12V האם אני הולך לאמץ ועלול לסכן בכך את המערכת או שכדאי לי לקנות ספק אחר.
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אין אני יכול ליראות את הFPS במישחקים עם הכרטיס מסך 7600GS ואים אני מבטל את האפשרות הזואת של ה60 FPS
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
הכרטיס הראשון Geforce PX7900GS-TDV256 ,PCI-E , TVO/DVI, Dual DVI, w/256 DDR3 (1.4ns 256 bit) . עובד עם מעבד AMD Athlon AMD2 3800+ x 2 2GHz , 2x512KB Cache, Socket AM2 הכרטיס השני SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL שעובד עם מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB איזה שילוב לדעתכם ייתן את התוצאות הטובות יותר? והאם ההבדלים יהיו קריטיים?(בלי להתחשב במחיר כרגע, ונצא מהנחה שיש זיכרון 677 מגה-הרץ, 2 סטיקים של 512, עם DUAL CHANNEL, תודה
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי כרטיס של GEFORCE 7300GS 256 MB עכשיו אני הורדתי את הדמו של ניד פור ספיד קרבון ועוד הרבה חדשים כמו טוני הוק החדש ופיפא מראה בסדר יש טיפונת רריצוד פה ושם שיחקתי איתו והוא לא זז הוא בקושי זז במשחקים אחרים זה גם יש בעיה מראה יפה מאוד אבל זז קצת לאט בכל זאת לא כמו הקרבון ועוד הרבה חדשים כמו טוני הוק החדש ופיפא מראה בסדר יש טיפונת רריצוד פה ושם רק אים אני שם את הניד פור ספיד הזה על רצולוציה של 800 על 600 אז הוא זז טוב ולא רואים טוב כמובן יש לי בעיה בכרטיס או שפשוט הוא חלש לזה ? תודה לעונים ורק מי שבאמת מבין בזה כי דרך העצות שלכם אנמי אדע אים לקנות חדש או לא אהה הכרטיס תומך SLI ויש לו יציאות טלויזיה וכל זה קניתי לא מזמן
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בעזרה לבחירת כרטיס מסך באפיק PCI ,שיתן לי מענה סביר למשחקים של היום.התקציב הוא 700 -800 ש"ח. תודה
-
- 5 תגובות
- 490 צפיות
-
-
הי לכולם, לא מזמן החלפתי לוח אם (עם כרטיס מסך on board) ומאז אף משחק לא עולה, אפילו לא google earth. אני מקבל הודעות כמו GL_ARB_texture_compression not found או בעיות עם openGL, או משהו עם blending.... אני רוצה לקנות כרטיס חדש או משומש בסביבות 400 ש"ח. יש לי חיבור AGP ואני לא בטוח איזה X4 או X8. אז ככה הוא נראה: ########################## # # # <----- זה הצד של הכרטיס שפונה החוצה. ########################## כפי שהבנתם, אני לא בדיוק שוחה בחומר. :s05: אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס (חדש או משומש, ואם משומש, אז איפה אפשר למצוא כאלה) באזור הסכום הזה? המון תודה
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
יש איזה אתר שבו מוצג הדרכים להפעיל משחקים על רזולוציות רחבות\דבוהות ואני לא מוצא את האתר, אז אם מישהו מכיר ויכול לרשום אותו אני אשמח.
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך PCI-E למעבד קונרו שיפעיל משחקים כמו רד אלרט נייד פור ספיד החדש קאונטר סטריק וכאלה ..
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
הייתי שם פעמיים אבל לא כל כך שמתי לב לחנות מחשבים (המבחר של האלכוהול שטף לי את הפניםםם חח) יש שם איפה לקנות כרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
שלום חברים, למחשב DUO 6300 עם PCI-E , שיעודו - הקרנה מTV-OUT לטלוויזיה - האם יש הבדל בין הכרטיסים השונים, או שכולם מספקים את סחורה דומה (ביצועים/איכות/עומס) ? שמתי עין על הפשוטים של ATI - X300SE - בכ-200 ש"ח... הבנתי שON-BOARD אין למצוא יציאה כזאת... :-( להמלצתכם אודה
-
- 5 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אהלן אז לפני כמה ימים הסתבר לי שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עבד למשך הרבה זמן אבל זה היה כבר מאוחר מדי... ועכשיו הradeon 9500 הוא כבר ז"ל, והמחשב בנתיים מעלה אבק... ולשאלתי: יש לי AMD 1.8 ולוח אם של ג'יגה בייט GA-7VA עם AGP*8 ו512MB זכרון פנימי האם הכרטיס מסך הבא מתאים למפרט הזה? :Gigabyte nVIDIA GeForce 7600GS 256MB AGP ואם לא , אז על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים למפרט הנ"ל? תודה !
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
-
הכרטיס שלי : CONNECT3D Radeon X850 Pro 256MB GDDRIII + DVI + VIVO אני מעוניין לפתוח אותו ל XT PE אם אפשרי תודה.
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-