כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי זה: Dualcore intel Pentium D 805 2.66 1GB RAM DDR1 האם כרטיס המסך 2900pro 512mb יעשה לי צוואר בקבוק? אם כן, כמה משמעותי?
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
היי, יש ל כרטיס מסך של Sapphire - Radeon 9800 שנקנה לפני יותר משנה. לא מזמן נדפק לכרטיס המאוורר, אז הלכתי ל-KSP והם החליפו לי מאוורר (לא קניתי מהם את הכרטיס). הכרטיס עושה לי המון בעיות עכשיו, לא משנה באיזה משחק אני משחק - אחרי פרק זמן רנדומלי המחשב פשוט קורס. כל פעם. כנראה שמשהו נדפק בכרטיס עצמו (כי המאוורר עובד עכשיו) ואני לא יכול לתפקד במצב שהוא מקריס לי את המחשב כל הזמן. אני זקוק להמלצה לכרטיס מסך APG, עד 500 ש"ח. אני יודע שזה תקציב קטן, אבל אני לא גיימר גדול, אני בסה"כ צריך תפקוד סביר. מכיוון שכל הסיפור הזה הוא בגדר "תקלה" אצלי, אז אני רוצה להחליף את הכרטיס כמה שיותר מהר, ואין לי זמן כרגע להתחיל לקרא פה מאות פוסטים של אנשים אחרים. אני אודה לכם אם אוכל פשוט לקבל המלצה.…
-
- 4 תגובות
- 467 צפיות
-
-
חברים שלום , אני נמצא בעבודה בערבים ואין שם מקלט טלויזיה אלא עמדת אינטרנט הייתי שמח לדרכים מקוריות\חוקיות\לא חוקיות בהם אוכל לקלוט ערוצי טלויזיה ישראלים חינמים(ערוץ 1\ערוץ 10\ערוץ 2) תודה רבה מראש,
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס עריכת וידאו שיאפשר גם צפייה מממיר דיגטלי של הכבלים בין 500 ל-600 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
אני קצת פחות מבין מרוב האנשים פה.. אז תסלחו לי.. הכרטיס קצת "שמן".. עם הקרור הזה שלו - silent pipe 2.. ועל הלוח יש מעט מאוד מקום איפה שהסלוט נמצא.. במיוחד לא לsli וכל מיני דברים בסגנון שאמרו לי שאפשר לחבר שתי כרטיסים וכד'... יש סיבה שאני צריך לדאוג שהכרטיס לא ישב כמו שצריך?..
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
אני יכול בביוס לכוון כמה וולט אני רוצה שיעברו לכרטיס מסך.........איך אני יודע כמה וולט צריך ?! 7300gs תודה
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזית LCD ויש שתי אפשרויות DVI-DVI עולה כ50 שח DVI-HDMI עולה 150 שח אני יודע שהHDMI יותר טוב אבל האם הוא מצדיק את התוספת של כ100 שקל? תודה
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
מה ההספקים של הGTX וGTS??? ואולי מישהו יודע מה ההספק של הR600?
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
אנשים טובים מי שיש לו מושג מה צריך לשנות ברגיסטרי ביכדי לעבור למימשק הישן אשמח לקבל דיווח היה פה כבר בחור נחמד שעזר לי בנושא אבל אני לא מוצא את האשכול טעות שלי שלא שמרתי את התגובה שלו לכן אני זקוק לעזרתכם שוב תודה מראש יוסי[br]פורסם בתאריך: 9.04.2007 בשעה 21:45:34 היסתדרתי כבר מי שצריך הינה הפיתרון באדיבות SyndromE אפשר לינעול[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NvCplApi\Policies] "SedonaDisable"=dword:00000001 "ContextUIPolicy"=dword:00000001 "TaskbarUIPolicy"=dword:00000001 "CplGroupUIPolicy"=dword:00000001 אוקיי, אתה רואה את ה-"1" בסוף כל שורה? 0 = חדש (Default) 1 = קלאסי (ישן) 2 = שניהם (אבל אל תריץ אותם ביחד) * ד"א, אצלי אין את השורה הראשונה - "…
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
יש לי בעייה בגרפיקה כל פעם שאני פותח משחק אז המשחק עובד לאט או שלא עובד בכלל וכשהייתי בווינדוס הכול עבד מצויין ויש לי כרטיס מסך:RIVA TNT2 Model 64 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס טלוויזיה טוב כרטיס שכולל Composite וS-video כולל גם תוכנות עריכה,כיווץ וWinDVR 3 במחיר של עד 400 שקל
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
טוב, אני יכול להשקיע את ההפרש, אבל אני רוצה לדעת אם ההבדל כזה רציני. הכרטיס נועד למחשב יחסית ישן שנמצא בבית (p. 4 2.4 Ghz, 512 DDR, ספק כח 380 W אמיתי). המחשב בן 3 שנים בערך. המחשב הזה צריך להחזיק בערך עוד שנה עם משחקים בסטנדרת של היום, מאחר ויש עוד אחד, חזק יותר. (הוא צריך להריץ לפחות את C&C החדש ברשת...) השאלה היא אם שווה להשקיע עוד 200 ש"ח שאפשר בקלות לחסוך. התקציב שלי לא עובר את ה 850 ש"ח. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
שלום לכולם~!!! אז ככה מי שאולי זוכר את הסיפור שלי עם הכרטיס 6800GT של ELSA שפנדה לא רצו להחליף לי אותו, אז קיבלתי כרטיס חדש: 7600GT של LEADTEK. השאלה שלי היא כזאת: במפרט כתוב לי שהמהירות של הכרטיס היא: GPU/Memory clock 560/1400MHz . אבל אצלי על המחשב הוא מראה לי: GPU/Memory clock 560/700MHz . למה זה?????
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
בינתיים אני חשוב על ה8800GTS 640MB יש משהו שעדיף עליו?
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
סליחה ! העברתי לפורום LCD
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
חברה יש לי כרטיס geforce 6200tc רציתי לדעת אם הוא לוקח 128 אוטומטי או רק שאני נכנס למשחקים הוא לוקח מהזיכרון הראשי של המערכת?
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב חדש ורוצה להשקיע במסך איכותי על מנת שיתפקד גם בתור טלוויזיה אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס TV איכותי אני אשמח.
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
מחפשת כרטיס מסך בסביבות 1000 שקל לעבודה עם תוכנות תלת מימד. מה עדיף? Leadtek Quadro FX560 PCX Sapphire Radeon X1950Pro 512Mb DualDVI AGPX8 Retail SAX195P512 Sparkle Nvidia Geforce 8600GTS 512MB DDR3 Retail או שעדיף להשקיע ב Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail - 3YW ובכלל , אני אשמח לדעת מה ההבדלים העיקריים ביניהם. ואם עדיף AGP או PCI-E תודה
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
עד שאני לוחץ על color correction ב icon של Nvidia, זה מסתדר אבל זה לא נשמר ככה, והכי מוזר זה שמעלה תוכנה זה חוזר להיות חשוך השתמשתי ב driver cleaner התקנתי דרייברים וקודקים מחדש גם לא עוזר זה גירסה 163, נראה לי מוזר כי הגירסה הקודמת שלי היית 97.משהו :s05:
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, קניתי את הכרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR150 MCE, ואין לי בממיר של HOT הדק את החיבור של ה S-VIDEO... יש לי כמה שאלות: 1. יש אולי ממיר שיש לו חיבור S-VIDEO מאחורה? 2. מאיפה אני יכול להוציא חוט מהממיר שיש לי? מהאנטנה שנכנסת לממיר או האנטנה שיוצאת מהממיר כדי שאני יוכל לראות את כל הערוצים של הוט ולהקליט? ובאיזו איכות זה יהיה אם זה יהיה מחובר באנטנה ובננות ולא ב S-VIDEO? 3. אם אני אחבר את הממיר למחשב אז אני יהיה יכול לראות במחשב ערוץ מסוים ובטלוויזיה ערוץ אחר? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים יש לשים לב אני מחפש כרטיס עוצמתי של AGP
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את הכבלים, PS2 וכו'... למחשב... יש לי משהו בתקציב הזה? ואם אני מחבר את ה PS2 לדוגמא, אני יכול להוציא באמצע משחק PRINT SCREEN או לצלם וידיאו עם תוכנה שמיעודת לצילום המסך נכון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
איזה דריבר הכי בשל ומומלץ ל7900GT? איזה גירסה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך טוב במחירו נע בין 1500-2000 ש"ח, שיתמוך טוב בתוכנות כמו 3DMAX וכו', ושיאפשר עריכה טובה של סרטים עם מודלים תלת מימדיים ורינדור מודלים כאלה וכו'. עכשיו אני מתלבט בין כרטיסי משחקים כמו XFX 8600GTS 320MB XXX EDITION לבין כרטיסי עריכה מקצועיים כמו Leadtek Quadro FX 1500... מה עדיף לדעתכם? אשמח לתשובה! דוד.
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-