כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
הייתי רוצה לדעת איך הביצועים שלהם האם הום יספיקו למשחקים וקצת סרטים והאם הוא שווים 2000 שקל... וכמובן איזה מהם יותר טוב!!! בתודה ניר הסוני: http://pccenter.co.il/details.asp?id=1197&lead_id=&look= הסמסונג: http://www.samsung.com/Products/Monitor/reviews/Reviews_01.htm
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
חיפשתי גם בדביק ולא מצאתי תודה!
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
היי, יש לי בעיה חדשה ודחופה לי בטירוף. החל מלפני כמה ימים אני לא מצליח לראות יותר את תמונת המחשב על הטלויזיה. החלפתי כאבל (S-VIDRO:RCA), התקנתי מחדש את הדרייברים, ניסיתי להפעיל את החיבור לטלויזיה דרך ה TVTOOL (במקום התוכנה של NVIDIA) ושום דבר לא עוזר...פשוט אין תמונה על הטלויזיה. כדאי לציין שאני כבר שנים עושה את החיבור הזה של הטלויזיה למחשב ואף פעם לא הייתה לי בעיה (ככה שזאת כנראה לא בעיה של חוסר ידע) וגם שמדובר במחשב חדש וכרטיס מסך מתקדם (ככה שלא מדובר כנראה בבעיה במחשב - כבר הצלחתי לראות בטלויזיה עם המחשב הזה). למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה/הצעות לפיתרון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי שאלה על הכרטיס הזה תגידו לי איך הוא ואם יש משהו יותר טוב ובטוח יש את תמליצו לי על משהו טוב... Gecorce6600 pci express x16 256MB
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
-
שלום. אני ממש חדש פה. בכול מקרה אני הולך לקנות את הכרטיס HD6850 ויש לי מעבד Q6600 ללא OC רציתי לדעת האם יהיה לי צוואר בקבוק משמעותי עם הכרטיס והמעבד. והאם מומלץ לי לקנות את הכרטיס הנ"ל . עם יהיה צוואר בקבוק כמה אחוזים בערך לא יבואו לידי ביטוי מהכרטיס?? בנוסף הייתי רוצה שאם לא מומלץ לי לקחת את הכרטיס מה אתם יכולים להמליץ לי לקחת במקומו באותה ברמה בערך? אני קונה מ KSP. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מישהו יכול המליץ לי על כרטיס מסך סביר בטווח מחירים של 400-500 שח?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא רואה הרבה המצלות עליהם, ומצד שני גם לא השמצות. מצד שלישי הם זולים יותר מ SAMSUNG ו LG מה הבעיה איתם?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
הכל בכותרת.... ;D אני רוצה להעתיק קלטות וידאו ישנות למחשב שיהיה באיכות לא רעה אפילו טובה... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס עריכת וידאו שיאפשר גם צפייה מממיר דיגטלי של הכבלים בין 500 ל-600 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הכרטיס? הוא דיי יקר.. כתוב שאפשר לכווץ קובץ וידאו עד 2.5MB לשנייה. זה יוצא......3GB ל-20 דקות...נכון?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
לפני זמן מה קרה משהו לכרטיס מסך והוא הפסיק לעבוד. כל המאווררים במחשב מתחילים להסתובב, נראה שהכל בסדר אבל המסך לא עולה. עם כרטיס מסך אחר שיש לי בצד אשר נדפק לי מזמן (איתו אי אפשר לראות חצי מסך מרוב נקודות אבל לפחות הוא עולה) הכל נראה שעובד כראוי והמסך עולה. עכשיו הם התקשרו להודיע שהם קיבלו את הכרטיס (אחרי עיקוב קל וניג'וס שלי), לאחר שבאתי ישר שמתי לב שהכרטיס הוא בעצם אותו אחד שהיה לי. אחרי שניסיתי, ראו פלא, שוב לא עולה... קודם כל האם לדעתכם הגיוני שהיבואן באמת תיקן את הכרטיס? התקשרתי אליהם והם אומרים לי שהם ניסו אותו לאחר שחזר ועבד אצלהם במשך כמה שעות הבחור שדיברתי איתו הציע לי לבוא לחנות וננסה ביחד שוב את הכרטיס ולדבריו אם הוא לא עובד, הם ינסו לסדר לי משהו... אני לא מצליח…
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
בתחילה חשבתי ללכת על ה -LG F700P אבל אמרו לי שהיחס רזולוציה\רענון שלו לא טוב ובנוסף קצב העברת הוידאו לא משהו אם מישהו יכול לשלול שורות אלו או לתת הצעה למסך טוב יותר אודה לו מאוד תודה!
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
מה עדיף? gtx 470 -1280mb x2 או redeon 6970 2gb ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
והאם זה אומר שבפועל זוג 8800GT (ממוהרים או לא) יהיו מהירים וכדאיים יותר מזוג 8800GS ? חן חן
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי 7950gtx אני רוצה לקנות מחשב ניד חזק ושיתמוך ב directx 10 אבלהכרטיס הכי טוב הוא 7950gtx ואין תמיכה של direc x 10 השאלה האמיתי היא אם כדי לי לקנות מחשב עם 7950gtx או לחכות לכרטיסים יותר טובים(למחשב ניד) ואם כן מתי הם יוצאים 100000 תודות לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם מסך דק מתאים למשחקים? כלומר האם יכולה להיגרם איזשהי בעיה? משחקים לא יעבדו טוב? וכו'...
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלוויזיה, אבל אני ממש לא מבין בזה.. בעיקרון מה שאני רוצה לעשות זה לחבר אותו לטלוויזיה או ל- DVD או לוידאו ולהקליט.. אני ממש לא מבין בזה ואני אשמח להסבר איך זה עובד.. תקציב- לא יותר מ- 300 שקל, ועדיף פחות.. תודה מראש, עומרי.
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
תראו הנה המסך: http://www.pc2go.co.il/emall/product.asp?pc=45853&af=10 השאלה שלי אם הוא מסך טוב? אני רוצה שיהיה לי נוח להסתכל עליו. ושבמשחקים למשל.. אני לא אצטרך להסתכל מזווית מסויימת כדי לראות ברור.. אז המסך הזה טוב..?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
עד 200 שקל מיועד רק לצפייה ב-HOT דרך ממיר אפשרויות הקלטה ועריכה לא מעניינות אותי, אני צריך כרטיס שיעבוד עם מחשב ישן (P3) ושלא ידרוש יותר מידי משאבים מהמערכת
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
קניתי מטליות לניקוי המסך שלי, LG L1710s, מאופיס דיפו, וכתוב בתחתית האריזה "אינו מתאים לשימוש במסכים עם ציפוי כרום....", מכיוון שאין לי מושג מזה רציתי לוודא שהמטליות טובות לפני שאני משתמש בהם ? אלה המטליות: תודה
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
המאוורר של הכרטיס הגרפי להלן שקט??.. ??? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=698
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום אנשים , לא מזמן קניתי את כרטיס המסך המצויין בכותרת . רציתי לשאול אם מישהו מוכן להגיד לי מה הם האפשרויות הכי טובות ובתוחות שאני יכול להגדיר ב CATALYST CONTROL CENTER על מנת לקבל את הביצויים הכי טובים . תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
המסך יהיה ברזולוציה 1680.. צריך כרטיס טלוויזיה שיראו בו באיכות גבוהה בלי תקיעות תקציב עד 700 800 עדיף אבל בסביבות ה300 400 לאיזה סלוט הוא נכנס הPCI?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-