כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
שמעתי על סדרת כרטיסי מסך של NVIDIA שאמורים להיות מקצועיים. איזה כרטיס מסך עדיף למשרד שעובד עם 3D Studio MAX ??
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
80% מהביצועים של Ti4600 ב 100$ נשמע לא רע... השאלה היא, האם באמת??? מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב: ATI RADEON 8500 ALL IN WONDER 128MB DDR או INNOVISION GEFORCE 4 TI4200 128MB DRR? ------------------------------------------ ועוד שאלה, מה בערך המחיר של ה-RADEON 9000? תודה מראש, gonzila היית שם גם מיליון נקודות, למה לא? אזהרה ראשונה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש INTEL PENTIUM 4 - 1800 MOTHER BOARD - INTEL MARIVALIE 850 ASUS GE FORCE 3 TI 200 (asus v8200) 512 RDRAM PC800 כשקיבלתי את המחשב, עם ווינדוס אקס פי, המחשב עבד בסבבה, עד שסתם ככה יום אחד הוא החליט לא לעלות ונתקע לי בקטע של הבוט ניסיתי מלא דברים שיחקתי עם מלא אפשרויות, פירמטתי, ועוד פעם המחשב עבד לאיזה שבוע ואחרי שבוע עוד פעם לא עלה עם אותה בעיה לקחתי את המחשב לטכנאי הוא בדק אותו 1000000 פעם ואמר לי שהבעיה היא כנראה הכרטיס מסך שלי שאיכשהו לא מתאים למחשב שלי החברה שקניתי ממנה את המחשב הציאה לי להחליף את הכרטיס מסך שיש לי עכשיו ב RADEON 8500 בבקשה תגידו לי אם זה בכלל שווה לי לעשות את זה או אם יש לכם הצעה אחרת מה לעשות או להגיד להם אז בבקשה תכתבו לי כי זה ממש ממש…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ביקורת כלשהי על Leadtek ti-4200 128mb MyVIVO ?? : אני רוצה לראות השוואה של זה ביחס לכרטיסי 4200 עם 64 זיכרון, כי עפ"י האתר של לידטק, הכרטיס המדובר בעל רוחב פס של 8 GB לשנייה, כלומר הוא פועל במהירות הרגילה של כרטיסי ה-64... :
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
מה הדרייברים האלה אמורים לעשות? בכל מקרה המסך נקלט כמו שצריך ועובד טוב, הוא יכול לעבוד יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
זהו זה אני נפטר מהGF2MX ששירת אותי בצורה נאמנה ועובר הלאה! אבא שלי נוסע עוד שבוע להונג קונג וראיתי זאת כהיזדמנות לקנות כרטיס חדש עכשיו לאחר מחקר קטן שביצעתי הבנתי שהכרטיס שהיכ כדאי היום הוא GF4 TI 4200 קודם כל האם ההנחה שלי מוצדקת? (יש לי פנטיום 4 RDRAM 256 1.5G עם בורד INTEL 850) ויש המון יצרנים לכרטיסים ואני די מבולבל לגבי איזה יצרן יותר ממולץ אם מישהו יוכל לפרט לי קצת על היצרנים המובילים מה ההבדלים בינהם אני מעד אשמח תודה!
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
-
גלשתי היום קצת באתר של אננד ומצאתי כתבת preview מפתיעה/מוזרה לצ'יפ הבא של חברת Trident (שדי נעלמה עם כל התפתחות התלת מימד) הלא הוא XP4 לפי המידע שמה הוא אמור להציג 80 אחוז מג'י 4600 או להיות שווה ערך לג'י 4200(שכולם טוענים שהוא 20 אחוז חלש מ4600) יש לו ארבעה צינרות עיבוד באיזה טכנולוגיה מיוחדת שמאפשרת רק 30 מיליון טרנזיסטורים תמיה בdirectx8.1 ועוד כל מני דברים נחמדים משהכי הפתיע זה תג המחיר שלו- מתחת ל100 דולר אמריקנים האם זו תרמית או פתרון מצוין לשוק הנמוך?
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שווה עוגייה? אני פשוט חייב כבר לקנות כ.מסך חדש (הנוחכי שלי הולך לשפוך מנוע בימים הקרובים וכבר עושה לי צרות עד מע הראש!) ואגב אני לא מתכנן OC או משהו כזה פשוט משהו שיחזיק מעמד שנה שנתיים בכבוד ויפעל כמו שצריך במשחקים פה ושם, נו מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סתם רציתי לדעת אם יש לפחות אתר לחברת הקבר הזאת רכשתי כרטיס מסך מהם לאחרונה(אחת השטויות הגמורות שעשיתי הקיץ) ואני לא מוצא שום מידע עליהם ברשת. אז אולי מישהו שמע עליהם כי למען האמת היא אפילו לא מוזכרת ברשימת חברות הקבר הנצחית נ.ב הכרטיס עדין עובד ;D
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי זיכוי של 2000 שח ;D באיזשהי חנות מחשבים, וביגלל היתלבטות, החלטתי להתיעץ איתכם... אני יכול לקחת במחיר זה GEFORCE 4 TI 4600 איכותי של LEADTEK או MSI, אבל אני יכול בעצם גם לחכות ליציאת כל הליין החדש של כרטיסי המסך (NV30 או ATi9700), ופשוט לקחת משהו מהדור החדש, הבעיה שזה יכול לקחת עוד הרבה זמן, ומבחינת ביצועים עדיין לא ברור עם יהיו המון הבדלים משמעותיים בינהם. מה אתם אומרים!? ???
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האלן אנשים יש לי GF4 TI4200 שעובד עם מחשב חלש יחסית (P3) וקורה משהו מוזר! בהגדרות הרגילות של הכרטיס קיבלתי ניקוד של 4210 נק' אך כשהעלתי את הCLOCK ל 300 ואת הזכרונות ל550 אז התוצאה ירדה ב200 נקודות!!!! למה זה כך ?? מה ההסבר לכך?? אותו דבר קרה לי עם הכרטיס הקודם שלי! :-X :-\
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קיבלתי לפני מספר ימים את ה Msi Geforce4 Ti4200 128mb ובעזרת Riva tuner בדקתי את מהירות הליבה והזכרון- הליבה היא על 250Mhz והזכרון על 445Mhz. רציתי לדעת האם אלו המהירויות המגיעות עם הכרטיס, מכיוון שבסקירת כרטיסי המסך הגדולה באתר מופיעים נתונים אחרים ל Ti4200.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מניח שזה ממש גרוע, כי זה משתמש בזיכרון הפנימי של המחשב בתור זיכרון וירטואלי לכרטיס מסך, אבל אני רוצה לשמוע את דעת המבינים...
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
התקציב שלי למחשב חדש הוא 6000, בלי כרטיס מסך המחשב יעלה בערך 3600-3700 שקל, ובשאר אני מקווה לקנות רדאון 9700. השאלה שלי היא אם התקציב הנשאר (מקסימום פלוס 200-500 שקל יותק) יספיק לרדאון 9700?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, כמה שאלות בקשר למסכי LCD או הסוג השני (ברח לי השם), א. מה העלות של מסכים כאלו בגודל 17" של חברה סבירה? ב. מאיזה מקום המחיר? ג.מה החסרונות? ד. איזה חברות נחשבות בתחום? תודה מראש, :saint:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הביצועים של כרטיסי המסך שעל ה Nforce משתווים לביצועים של אותם כרטיסים לא און-בוארד?
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב לאחר שגיליתי שאין יותר ti-4400 של לידטק, ובכלל הופסק ייצורו של ti-4400, נשארו כמה אפשרויות. דיברתי בחנות אחת עם המוכרת בקשר לכרטיסי מסך, והיא טענה שASUS, GIGABYTE, Leadtek אלו החברות הכי טובות שיש לכרטיסי מסך. היא גם אמרה ש-ASUS קצת יותר יקרים. בקשר לזה שלידטק וגיגהבייט איכותיים זה ברור, אבל בנוגע לאסוס.....לא בטוח.... : חוץ מזה, היא גם טענה ש- Gainward חברה פחות מוצלחת, ברמה של MSI, לא משהו, ועדיף אחת מהחברות שהנ"ל. דרך אגב - היא טוענת שהיא בעלת תואר של הנדסת מחשבים.
-
- 26 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=593841
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שאלה1: יש איזה כרטיס מסך מסדרת Redoen איך שלא קוראים לסידרה הזו הסוג שלו הוא: ATI Radeon 8500 128MB DDR DualHead w/TV&DVI אני מכיר את ה-8500 הרגיל וה-Le, ה-Le עולה בערך 1000ש"ח, הדגם הזה לא יודע למה עולה 1300ש"ח, מה מיוחד בדגם הזה? :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: שאלה 2: איזה כרטיס מסך כדאי לקנות עד 1300ש"ח גג? :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: שאלה3 ואחרונה: איזו תמיכת directx יש ל-geforce 4 ti4200? תודה מראש, GONZILA
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
איך הכרטיס Asus V7700 Geforce 2 GTS 64MB Deluxe לעומת MSI Geforce 3 Ti200 128MB? ואיך ה MSI בכלל?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג כאלה נגיד בכמה עשרות שקלים, באזור ת"א ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-