עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם אני זקוק למחשב לעבודה באינטרנט בשוק ההון הצורך המיוחד שלי הוא לחבר בסופו של דבר 4 מסכים (שני כרטיס מסך) לאותו מחשב שבהם אני רואה בעיקר גרפים בזמן אמת. לאור העובדה שהמחשב ישמש אותי לעבודה אני רוצה שיורכב מחלקים אמינים ככל האפשר ושקטים ככל האפשר אני מצרף מפרט שבניתי בעצמי באתר של נעה מחשבים שהומלץ ע"י חבר אשמח לשמוע תגובות נוספות בקשר לחנות זו. אין לי יותר מידי ידע רק מה שקראתי באתרים שונים. בחרתי בכריס המסך הזה למיטב הבנתי הוא מספיק למה שאני צריך אני לא משחק על המחשב לקחתי לוח אם שתומך בשני כרטיס מסך PCI-E X16 בשני החריצים SAPPHIRE ATI RADEON HD3650 512MB DDR3 PCI-E, יחידות 2 ¤1060 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2162 האם כדאי לי לקחת את הדגם המ…

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  2. Started by ZenMaster,

אם אני אשים שני כרטיסי מסך על P5W HD DE אחד למשחקים ואחד לעבודה גראפית ורינדור כבד. באיזו מהירות יעבדו שני הכרטיסים ?? האם המהירות של אחד מהם תהיה נחותה מהמהירות של הכרטיס השני ??

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  3. אני רוצה לדעת האם זה אפשרי מבחינה חומרתית לחבר כרטיס 4870 עם כרטיס wildcat 800 של 3D LAB על אותו לוח כלומר - על סלוט PCI X עליון ישב ה 4870 על סלוט PCI X תחתון ישב ה wildcat 800 חשוב לציין יש לי לוח תומך SLI כלומר פיזית אפשר לחבר 2 כרטיסים.אבל אני רוצה שכל כרטיס יתפקד עצמאית ללא קשר אחד לשני. אני הולך ללמוד קורס שיצריך תוכנת שירטוט וה wildcat הבנתי מיועד לעבודה בתלת מימד (זו לפחות אחת מהאופציות שלו בתוכנה ) השאלה האם זה אפשרי ולא יגרום לקריסת המערכת חומרתית \תוכנתית (ספק טוב בא בחשבון כמובן )

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  4. שלום לכולם אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי אבל לשמור את הישן מכיוון שיש לו יציאת S-VIDEO. אם על לוח האם שלי יש מספיק סלוטים, האם אפשר להתקין את הכרטיס החדש ליד הישן ולהשתמש בו למשחקים, ולשמור את הישן רק כדי לחבר אותו לטלוויזיה? תודה! - - - נערך: - - - יש לי לוח אם P43Twins1600 ועליו עכשיו מותקן EVGA GEFORCE 9800 GTX PLUS

• 18 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. שלום רציתי לדעת עם אני שם במחשב שלי שני כרטיסי מסך של 9800gt 512mg מה הכוח שלהם ?? לאיזה כרטיס אפשר להשוות אותם ?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  6. אם אני רוצה לחבר כמה כרטיסי מסך בשביל כמה מסכים איך אני מתקין דרייברים? פשוט מוסיף? נגיד שניים של ATI ואח של אנוידיה פשוט מוריד מהאתר של ATI שני דרייברים מתאימים ומהאתר של אנוידיה עוד דרייבר? כל ה6 יציאות יפעלו ככה? זה מעמיס על המחשב או משהו כזה? ואם יש למישהו בשלוף ככה בנצ'מארק למשחקים לכמעט כל הכרטיסי מסך או אתר שמשווה לפי בחירה תודה... לפעמים אני פשוט רואה כרטיס ישן וקשה לי להשוות אותו לכרטיסים החלשים של היום [6600 נגד 210 לדוגמא]

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  7. Started by Reze,

יש לי מחשב שתומך בלחבר שני כרטיסים... עכשיו הכרטיס שיש לי זה 6600GT 128 MB אם אני יחבר עוד אחד אז יהיה לי 256MB או רק 128MB??

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  8. אהלן הייתי רוצה לדעת , במידה ויש לי שני כרטיסי 4870 מחוברים בקרוס האם אני יכול לחבר עוד מסכים ליציאות הנוספות ועל ידי כך לפצל את התצוגה ל 3 ו 4 מסכים ? כרגע אני עובד על שני מסכים והייתצי רוצה להוסיף מסך שלישי . תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. http://tms.co.il/product/6079 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4192

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  10. אני מתכוון לרכוש מחשב חדש..... Core 2 Duo E6600 P5B DE Or Quad6 המחשב ישמש בעיקר לעבודה גראפית ורינדור כבד ולכן יכיל Nvidia Quadro FX3500 , הבעיה היא שלכרטיס הזה אין שום יכולת אפילו לא בסיסית במשחקים. ולכן אני ארצה להוסיף לו כרטיס שמיועד למשחקים....... אז...... זה אפשרי ?? : אני לא מדבר על עבודה במקביל (אני מבין שזה לא אפשרי) אבל אני מדבר על להעביר את חיבור המסך מכרטיס אחד לשני בלי בעיות (כמובן לעשות ריסט אם צריך). יש לי מסך עם שתי כניסות DVI & RGB ככה שאני רק צריך ללחוץ על כפתור הSource במסך כדי לעבור בין הכרטיסים. בקיצור האם הדבר אפשרי ?? אילו בעיות יכולות להתעורר ?? האם בלוח שבמפרט שלי יש אפשרות לחבר שני כרטיסים בשתי חיבורי pci-e ??

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  11. מה ההבדל בין הכרטיס הזה : ATI Radeon 9600 Pro AGP 8X 2Heads 128MB DDR DVI + TVOUT לבין זה : ATI Radeon 9600 Pro AGP 8X 2Heads 128MB DDR VIVO ובמה זה בא לידי ביטוי כי יש הבדל של 300 ש"ח ורציתי לדעת אם שווה להשקיע את זה בשני כי השני יקר יותר? תודה

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  12. אהלן,במחשב של חבר שלי,להלן: SeaSonic S12D-850 850Watt 80Plus Silver LG GH22 SATA x 22 Black שני כרטיסים HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ שני כרטיסים Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Box Scythe Mugen 2 Rev B MSI P67A-GD55--B3 Cooler Master 690 II Basic שני הכרטיסים הם ב-X8 לפי GPU-Z בדקתי ב-Power Options בלוח הבקרה,בהגדרות המתקדמות,ב-PCI-Epress ה-Link State Power Management מוגדר Off מה הסיבה לכך? תודה.

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  13. Started by SEangel,

http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R96128D.htm# http://www.fic.com.tw/product/vga/1stgraphics.aspx?model_id=24 בג'יגה בייט רוחב הבאס הוא רק 64 ביט זאת טעות דפוס?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by alergic,

יש לי כרטיס Geforce 6600 GT עם שני יציאות מסך ורציתי לשאול איך אני יכול לחבר שני מחשבים ולעבור בתצוגה ביניהם. זאת אומרת מחשב אחד מחובר לצג והשני מחובר בכבל למחשב הראשון אז אם יש איזו תוכנה שעושה את זה אשמח לפתרון תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  15. יש ברשותי שני מחשבים אני רוצה ששניהם יהיו מחוברים למסך אחד ושאני אוכל להחליט בלחיצת כפתור או משהו באיזה מהם אני משתמש באותו הרגע יש לי אפשרות לזה? איך?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by dorviper,

חיברתי למחשב שני מסכים עכשיו זה עובד והכל אבל איך אני עושה שיראו בשני המסכים גם במשחקים? לא שבשנהינם רואים אותו דבר אלא שזה יעמו חצי חצי הכרטיס מסך שלי זה GT6600 אם זה משנה משו

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  17. Started by Ac-Boy,

שלום =] יגיע לידי עוד מסך CRT.. אני רוצה להניח אותו לרצפה ולחבר אותו ל7600GT שלי.. לאחר שאני מחבר אני מקבל את אותה התמונה כמו בLCD שלי שמונח על השולחן? ואיך אני מסדר שזה יהיה אחרת ואם יש צורך (אם קיים בכלל דבר כזה) שהLCD שלי יהיה המאסטר [הראשי] ואיך אני מסדר שבמסך הCRT יוצגו דברים שונים?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  18. אז ככה היה אצלי מסך מחשב ישן כזה ולא היה לי מה לעשות איתו אז החלטתי לנסות לחבר אותו למחשב שלי, וואלה הצליח.. והמסך עובד והכול סבבה עשיתי DUALVIEW והוא עובד בסדר גמור רק כמה דברים שטיפה מציקים לי כמו: למה אין לי שורת START במסך השני? למה לפעמים כשאני מעברים אייקונים מהמסך הראשון לשני ואני פותח אותם הם נפתחים לראשון עדיין? תודה.

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  19. יש לי בכרטיס מסך שני יציאות DVI, באחת יש לי מתאם לVGA שלשם הולך המסך מחשב שלי שאיתו אני משתמש ויש לי עוד מסך שאצלו גם יש VGA אבל אין לי את המתאם מDVI לVGA נוסף... האם אפשר לחבר מסך אחד לחיבור ONBOARD בלוח אם ואחד לכרטיס מסך והם יעבדו ביחד או שצריך לרכוש מתאם נוסף?

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  20. קיבלתי את המחשב החדש עם הכרטיס מסך 8800GTS 512MB. חיברתי שני מסכים בחיבורי DVI, המסך LCD "19 יחס: 4/3 ברזולוציה 1280X1024 ומסך פלזמה "42 יחס: 16/9 ברזולוציה 1024X768. כפי שניתן לראות לכל מסך רזולוציה שונה ויחס גובה/רוחב שונה. המטרה: לראות תמונה זהה על שני המסכים אך להגדיר לכרטיס מסך שיוציא לכל מסך את הרזולוציה והיחס שלו. נכנסתי ל"לוח הבקרה של NVIDIA" ובפונקציה "צגים מרובים תצוגות" בחרתי ב "מוגדרים כבלתי תלויים זה בזה (dualview)" במצב זה אכן ניתן להגדיר לכל צג את הרזולוציה שלו בנפרד אך לא מתקבלת תמונה זהה בשני הצגים! ב LCD אני רואה הכל כמו שצריך אך במסך הפלזמה רואים רק את תמונת הרקע בשולחן העבודה בלבד, בלי האייקונים ובלי כלום, פשוט תמונה סטטית! אם במקום לבחור בפונקציה "מוג…

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  21. Started by gtf,

שאלתי מקודם פה בפורום איזה מבין המסכים יותר משתלם למשחקים: 1) LG LCD 19 L1970HR 2) Samsung 19 LCD SyncMaster 930B התשובה שניתנה לי היא של LG LCD 19 L1970HR יש נתונים חדישים משל המסך שני של סמסונג והוא יותר משתלם לקנייה. עכשיו איך זה שהמחירים שלהם בערך אותו הדבר??

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  22. Started by CashMAn,

היי חברה אני רוצה לדעת אם אפשר לחבר שני מסכים על קרטיס מסך ATI RADEON X 1650 PRO PCI-E ???????????????!

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  23. Started by wampee,

שלום, אני מעונין לחבר מסך נוסף. אני יודע שהטמפרטורה של הכרטיס אמורות לעלות כשאני אעשה זאת. השאלה שלי,בכמה? הכרטיס בIDLE בסביבות 35-39C. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by BHXHO2,

אני רוצה להפעיל 2 מסכים על מחשב 1 ו2 עכברים ומקלדות ככה שכל אחד מהאנשים יוכל לעבוד על תוכנה אחרת במקביל אפשרי תודה ניסים

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  25. שלום, יש לי שני מסכים שצמודים אחד לשני (dual monitor), ויש מאין קו חלש כזה שעובר כל הזמן מלמטה למעלה. זה לא ממש מפריע לי, אבל, האם זה יכול לגרום נזק למסכים עצמם?

• 9 תגובות
    • 994 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.