עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מתכוון לרכוש מחשב חדש..... Core 2 Duo E6600 P5B DE Or Quad6 המחשב ישמש בעיקר לעבודה גראפית ורינדור כבד ולכן יכיל Nvidia Quadro FX3500 , הבעיה היא שלכרטיס הזה אין שום יכולת אפילו לא בסיסית במשחקים. ולכן אני ארצה להוסיף לו כרטיס שמיועד למשחקים....... אז...... זה אפשרי ?? : אני לא מדבר על עבודה במקביל (אני מבין שזה לא אפשרי) אבל אני מדבר על להעביר את חיבור המסך מכרטיס אחד לשני בלי בעיות (כמובן לעשות ריסט אם צריך). יש לי מסך עם שתי כניסות DVI & RGB ככה שאני רק צריך ללחוץ על כפתור הSource במסך כדי לעבור בין הכרטיסים. בקיצור האם הדבר אפשרי ?? אילו בעיות יכולות להתעורר ?? האם בלוח שבמפרט שלי יש אפשרות לחבר שני כרטיסים בשתי חיבורי pci-e ??

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  2. מה ההבדל בין הכרטיס הזה : ATI Radeon 9600 Pro AGP 8X 2Heads 128MB DDR DVI + TVOUT לבין זה : ATI Radeon 9600 Pro AGP 8X 2Heads 128MB DDR VIVO ובמה זה בא לידי ביטוי כי יש הבדל של 300 ש"ח ורציתי לדעת אם שווה להשקיע את זה בשני כי השני יקר יותר? תודה

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  3. אהלן,במחשב של חבר שלי,להלן: SeaSonic S12D-850 850Watt 80Plus Silver LG GH22 SATA x 22 Black שני כרטיסים HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ שני כרטיסים Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Box Scythe Mugen 2 Rev B MSI P67A-GD55--B3 Cooler Master 690 II Basic שני הכרטיסים הם ב-X8 לפי GPU-Z בדקתי ב-Power Options בלוח הבקרה,בהגדרות המתקדמות,ב-PCI-Epress ה-Link State Power Management מוגדר Off מה הסיבה לכך? תודה.

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  4. Started by SEangel,

http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R96128D.htm# http://www.fic.com.tw/product/vga/1stgraphics.aspx?model_id=24 בג'יגה בייט רוחב הבאס הוא רק 64 ביט זאת טעות דפוס?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by alergic,

יש לי כרטיס Geforce 6600 GT עם שני יציאות מסך ורציתי לשאול איך אני יכול לחבר שני מחשבים ולעבור בתצוגה ביניהם. זאת אומרת מחשב אחד מחובר לצג והשני מחובר בכבל למחשב הראשון אז אם יש איזו תוכנה שעושה את זה אשמח לפתרון תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  6. יש ברשותי שני מחשבים אני רוצה ששניהם יהיו מחוברים למסך אחד ושאני אוכל להחליט בלחיצת כפתור או משהו באיזה מהם אני משתמש באותו הרגע יש לי אפשרות לזה? איך?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  7. Started by dorviper,

חיברתי למחשב שני מסכים עכשיו זה עובד והכל אבל איך אני עושה שיראו בשני המסכים גם במשחקים? לא שבשנהינם רואים אותו דבר אלא שזה יעמו חצי חצי הכרטיס מסך שלי זה GT6600 אם זה משנה משו

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  8. Started by Ac-Boy,

שלום =] יגיע לידי עוד מסך CRT.. אני רוצה להניח אותו לרצפה ולחבר אותו ל7600GT שלי.. לאחר שאני מחבר אני מקבל את אותה התמונה כמו בLCD שלי שמונח על השולחן? ואיך אני מסדר שזה יהיה אחרת ואם יש צורך (אם קיים בכלל דבר כזה) שהLCD שלי יהיה המאסטר [הראשי] ואיך אני מסדר שבמסך הCRT יוצגו דברים שונים?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  9. אז ככה היה אצלי מסך מחשב ישן כזה ולא היה לי מה לעשות איתו אז החלטתי לנסות לחבר אותו למחשב שלי, וואלה הצליח.. והמסך עובד והכול סבבה עשיתי DUALVIEW והוא עובד בסדר גמור רק כמה דברים שטיפה מציקים לי כמו: למה אין לי שורת START במסך השני? למה לפעמים כשאני מעברים אייקונים מהמסך הראשון לשני ואני פותח אותם הם נפתחים לראשון עדיין? תודה.

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  10. יש לי בכרטיס מסך שני יציאות DVI, באחת יש לי מתאם לVGA שלשם הולך המסך מחשב שלי שאיתו אני משתמש ויש לי עוד מסך שאצלו גם יש VGA אבל אין לי את המתאם מDVI לVGA נוסף... האם אפשר לחבר מסך אחד לחיבור ONBOARD בלוח אם ואחד לכרטיס מסך והם יעבדו ביחד או שצריך לרכוש מתאם נוסף?

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  11. קיבלתי את המחשב החדש עם הכרטיס מסך 8800GTS 512MB. חיברתי שני מסכים בחיבורי DVI, המסך LCD "19 יחס: 4/3 ברזולוציה 1280X1024 ומסך פלזמה "42 יחס: 16/9 ברזולוציה 1024X768. כפי שניתן לראות לכל מסך רזולוציה שונה ויחס גובה/רוחב שונה. המטרה: לראות תמונה זהה על שני המסכים אך להגדיר לכרטיס מסך שיוציא לכל מסך את הרזולוציה והיחס שלו. נכנסתי ל"לוח הבקרה של NVIDIA" ובפונקציה "צגים מרובים תצוגות" בחרתי ב "מוגדרים כבלתי תלויים זה בזה (dualview)" במצב זה אכן ניתן להגדיר לכל צג את הרזולוציה שלו בנפרד אך לא מתקבלת תמונה זהה בשני הצגים! ב LCD אני רואה הכל כמו שצריך אך במסך הפלזמה רואים רק את תמונת הרקע בשולחן העבודה בלבד, בלי האייקונים ובלי כלום, פשוט תמונה סטטית! אם במקום לבחור בפונקציה "מוג…

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  12. Started by gtf,

שאלתי מקודם פה בפורום איזה מבין המסכים יותר משתלם למשחקים: 1) LG LCD 19 L1970HR 2) Samsung 19 LCD SyncMaster 930B התשובה שניתנה לי היא של LG LCD 19 L1970HR יש נתונים חדישים משל המסך שני של סמסונג והוא יותר משתלם לקנייה. עכשיו איך זה שהמחירים שלהם בערך אותו הדבר??

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  13. Started by CashMAn,

היי חברה אני רוצה לדעת אם אפשר לחבר שני מסכים על קרטיס מסך ATI RADEON X 1650 PRO PCI-E ???????????????!

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  14. Started by wampee,

שלום, אני מעונין לחבר מסך נוסף. אני יודע שהטמפרטורה של הכרטיס אמורות לעלות כשאני אעשה זאת. השאלה שלי,בכמה? הכרטיס בIDLE בסביבות 35-39C. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by BHXHO2,

אני רוצה להפעיל 2 מסכים על מחשב 1 ו2 עכברים ומקלדות ככה שכל אחד מהאנשים יוכל לעבוד על תוכנה אחרת במקביל אפשרי תודה ניסים

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  16. שלום, יש לי שני מסכים שצמודים אחד לשני (dual monitor), ויש מאין קו חלש כזה שעובר כל הזמן מלמטה למעלה. זה לא ממש מפריע לי, אבל, האם זה יכול לגרום נזק למסכים עצמם?

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  17. Started by urich,

מה עדיף שני מסכים קטנים 15 אינץ או מסך אחד 17 או 19 אינץ פשוט יש לי שני מסכי 15 אינץ שעובדים טוב ואני מעדיף לדחות את קניית המסך כמה שיותר.

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  18. היי, אז ככה, יש לי מחשב אחד ישן שמשמש כשרת, עליו יש כ.מסך Ati Rage Mobility PCI. עד לא מזמן עמד עליו מסך Mag 15 אינטצ' מלפני 12 שנה, שהציג תמונה טובה ותקנית. החלטתי להחליף את המסך למסך LG 775, שזהו מסך תקין שעבד על מחשב אחר שניסיתי אותו עליו. בכל אופן, המסך החדש מציג תמונה מעוותת עם צבעים שונים ואפילו סוג של תמונה כפולה על המסך ברגע שמפעילים אותו על המחשב הישן. רציתי לדעת מהי הסיבה ואיך אפשר לתקן את הבעיה? * הבעיה היא אותה אחת גם בהפעלת המחשב ולא רק ב-Windows. תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  19. Started by INFERNO,

וגם מטרוקסים למיניהם

20. Started by RonTwins,

1. האם לקבל 3300 בתוכנת 3DMark2006 זה בסדר עם X1650XT+PD820+1GB? .2 אני משתמש בATITool כתוכנת OC,אך שאני מנסה להעלות את הזכרונות המחשב עושה ריסט...למה זה?

• 6 תגובות
    • 536 צפיות
  21. 1.יש לי בעיה במחשב הנ"ל. כשאני מנסה להפעיל איתו נוצר מצב שכאילו המסך והמחשב עצמו לא מצליחים לתקשר - לא מופיע לי כלום על המסך חוץ מהודעה בצבעים שונים אשר אומרת לי לבדוק את חיבורי המסך וכדומה. אני נאלץ ללחוץ מספר פעמים על כפתור הרסטרט ולפעמים אף לכבות את המחשב לחלוטין עד שאני מצליח להעלות את המחשב וכשאני מצליח לעשות זאת הכל עובד תקין וחלק. בדקתי חיבורי כבלים וכדומה ומצאתי הכל תקין . כמו כן אין שום בעיה עם כרטיס המסך(Geforce 2 400 mx) לפי דעתי גם מכיוון שהוא עובד אצלי חלק לאחר שאני מצליח להעלות את המחשב. במה הבעיה לעזאזל? אין לי מושג. אולי זה הלוח האם. אני לא יודע. דרך אגב המחשב הוא פנטיום 3 550 MHZ אם מישהו רוצה לדעת. 2. לאחר מונופול Nvidia שקיים אצלי בראש זמן רב החלטתי לשנ…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by totah,

1.האם ניתן לצמצם קריעת-תמונה מבלי להשתמש ב Vsync ?. 2.מדוע כשהוא כן מופעל, הוא מוריד ביצועים בצורה דרסטית (בחלק מהישומים, לא בכולם).

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  23. Started by lipa,

מי היבואן הרשמי בארץ ? כמה זמן אחריות יש על המוצרים בארץ ?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  24. אז ככה.... יש לי שני שאלות קשורות בכרטיסי מסך. אבל קודם המפרט שלי כדי שאתם תוכלו לענות על השאלות שלי אז ככה זה המפרט שלי : GIGABYTE MOTHETBOARD GA-K8NF-9 WITH nFORCE 4 x4 AMD ATHLON 64 3000+ CPU Dual Chanel 1024MB 2*512 DDR400 GIGABYTE G-FORCE 6600 256MB 128bit PCI-E SONY DVD-RW/+- DL דגם 28A שני שאלות : א. אני מעוניין לקנות את ה7900GT החדש. האם יש מצב שלא יהייה פה מקרה של צוור בקבוק לכרטיס ? ואם יהייה מה להחליף ? ב.אני חיפשתי באתר של גיגבייט אבל הם לא נתנו את הנתונים המדוייקים של מהירויות השעון של הכרטים מסך הנוכחי שלי. ואני ותוכנות לא הולכים ביחד אז תהיתי אם אתם יכולים להגיד לי את ה Core Clock frequency וה Memory Clock frequency שלו ..... אני לא יודע את הדגם ה…

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  25. אם יש לכם את הסבלנות והיכולת - חכו לאוקטובר. ההמתנה הזאת עשויה מאוד להשתלם לכם. לפי הדלפות (אמינות) למיניהן בעקבות ההשקה האחרונה של NVIDIA, חברת AMD הקדימה את השקת כרטיסי ה-VEGA שלה לחודש אוקטובור הקרוב ובסמוך ליציאתו של BATTLEFIELD 1. מדובר בכרטיסי HIGH END מבוססי זכרון מסוג HBM2 וטכנולוגית ייצור 14NM. על הנייר יש כאן משהו שיוכל להתחרות ב-1080 וגם ב-1080TI שככל הנראה נשמע ממנו בתחילת שנה הבאה. אני אישית עומד בפני רכישת מחשב חדש והחלטתי לחכות לפחות עד אוקטובר לפני הקניה. מי יודע, יש מצב שזה גם יחסוך לי כמה שקלים וגם יתן ביצועים טובים יותר אם לא קרובים לשל הכרטיסים העכשיויים של NVIDIA.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים