עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by speedo,

אני נורא מתלבט בין שני המסכים מישהו יכול להמליץלי על מסך כלשהו מי יחזיק יותר זמן יותר טוב ההפרש לא גדול. אך מסך 955 הוא 19 אינץ'.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by omri_ro,

SUMA 64MB SE :jump: התקנתי והכל עובד אחלה רק שאלה קטנה לי: איך אני משנה בדרייברים שזה לא יהיה בעיברית, זה פשוט צורם לי בעניים! ;D

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by תמיר.......,

עוד חודש בערך אני מתכוון לקנות מחשב הייתי רוצה המלצה על מסכי LCD הכי טובים בישביל משחקים אין הגבלה של מחיר אנא הגיבו תודב רבה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום לכולם.. השאלה השלישית שלי מקווה שאנשים פה לא מתעצבנים.. lol.. קיצר יש לי מחשב: 1000 מגה הרץ ,פנטיום 3 כרטיס מסך GeForce2 MX 100/200 ו מסך Mag Innovision 770FD... לפני כמה זמן שמתי לב לבעיה מעצבנת גם אחרי התקנה ומחיקה של המערכת הפעלה (windows me) הבעיה לא נפתרה.. הבעיה היא שהמסך כאילו מתאים את עצמו לתוכנות.. למשל אם אני פותח את האינטרנט אקספלורר ומרחיב אותו על כול המסך אפשר לראות שהמסך בצדדים מתיישר.. ומתי שאני ממזער (אני לא רגיל לעברית המסך מתעקם אני יוסיף איזה ציור שאולי יסביר את זה יותר טוב: לפני המזעור של החלון: ---------- …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by asili,

שלום לכם אני בעל מסך מאג DJ707 ששירת אותי נאמנה מזה כ 6 שנים וברצוני להחליף מסך למסך 19 אינץ איכותי כדי שאוכל להנות מהמחשב היחסית חדש שלי יש לי כ 1800 שקל פלוס מינוס ופה אני צריך את עזרתכם איזה מסך הכי כדאי לקנות? חשוב להדגיש שאני רואה מסך שישירת אותי הרבה שנים ואני משחק הרבה אז חשוב לי איכות המסך מי יודע אולי אני דברים אחרים עם מסך 19 חדש ועם הרידאון 8500 שלי :P

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אהלן אני הולך לקנות מחשב ואיתו את הכרטיס מסך g-force ti 4400 מתוצרת אסוס מחיר לא אכפת לי וכמעט בטוח שאני קונה אסוס השאלה שלי היא אסוס חברה טובה? מיבחנת איכות המוצר? מבחינת פילטרים? ואני יודע שהרבה ישר יגידו בלי לחשוב שניה או לסיים לקרוא תהודעה "עזוב אסוס כך לידטק" אבל בחנות שאני קונה אין לידטק מה לעשות אז אם תוכלו בטוב ליבכם לענות על שאלות קלות אלו ותודה מראש גיא

• 51 תגובות
    • 4.7k צפיות
  7. Started by Boomer,

נגמר בארץ המלאי של ה-SUMA GF 4 Ti 4200 64mb הרגיל ואני רוצה משהו באותו מחיר בערך ושעדיין יהיה טוב. כמובן שיהיה Geforce 4 Ti 4200. האחרים הטובים עולים 200 ש"ח יותר וזה קצת יותר מדי... יש לכם הצעות? אני יודע שיש את MSI אבל יש משהו אחר במקרה?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by Xenomorph,

הייתי מעוניין לדעת את כל השלבים בחיבור טלוויזיה למחשב, יש לי כרטיס מסך Inoo3D GeForce3 Ti200 עם יציאת טלויזיה (4 פינים) ו-WinXP ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מה הכרטיס מסך הכי טוב שאפשר לקנות בפחות מ 500 שקל?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by orendv,

אני רוצה לקנות gforce 3 ti 200 מה עדיף עם 64 או עם 128 מגבייט זיכרון? אמרו לי שה64 הוא יותר מהיר אבל 128 זה יותר הרבה מה כדאי לי לקנות?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by lion03,

מה ההבדל ביניהם (ואל תגידו לי סתם R9500 יותר חלש מהR9700) נ.ב. מתי יוצא הR9500

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by le cat,

אני זקוק להמלצות למסכי LCD בגודל 15 ו- 17 אינצ' (חיפשתי בפורום אך לא מצאתי...). תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Tzion,

השאלה שלי היא האם אפשר לחבר טלויזיה לג'יפורס4 4200 של MSI ולהשתמש בה בתור מסך מחשב שני?? אני יודע שאפשר להשתמש בה בתור מסך מחשב אבל בתור מסך מחשב נוסף כבר לא... ???

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  14. Started by marking,

ברוב המשחקים שאני משחק אם המפות יותר מדי גדולות אז אני שם לב שלמשל אם הביתן הזה "לפחות 100 מטר ממני" (זה תלת מימד לא?) אז אני מסתכל שיש שם כאלו חלקים מהמפה קופצים, אם אני אקח סניפר ואכוון לאזור רחוק אז אני אראה את התמונה כזאת מגעילה! למישהו קרה גם ככה? יש לי רדאון...

• 34 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. Started by 3d_max,

שלום לכולם! יש לי מסך מאג 17 חלונות 2000 ו98 ובשניהם יש בעיה: בזמן Restart המסך עובר למצב SLEEP ,נורה כתומה ולאחר 2 שניות בערך חוזר לנורה ירוקה. פעם זה לא היה כך! בזמן אתחול מחדש הנורה לא היתה משנה צבעה! כרטיס מסך geforce 2 . מי שיודע מה עושים..אולי טיפול בביוס? גלעד.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by lion03,

יצא R9500?

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  17. אני יודע שבטח האשלה הזאת נשאלה הרבה פעמים ואני יודע שתיגדו לי חפש בהיסטורי וכו', אבל אני חייב עזרה עכשיו כי עד ששכנעתי את ההורים שלי לקנות לי כרטיס מסך בסבביבות ה1000 שקל אז מה כדי אם בכלל ללכת על ה msi או על suma ואם על סומא אז מההבגל בין se ובלי se אה ואגב אני מדבר רק על כרטיס מסוג gf 4200 ואחרי איזה חברה אז גם אם 64 או 128 כי שמעתי שה 64 יותר כדאי גם מבחינת מחיר וגם ביצועיים

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  18. Started by FriXus,

יש לי כרטיס וודו 3 3000 עם TV-OUT וכדי להפעיל את הטלוויזיה צריכים לבחור ב 3DFX TOOLS את ה- ENABLE TV MODE, אך שעושים זאת התוכנה מכבה את המסך ורואים רק בטלויזיה... אני רוצה שיראו בשניהם, אני יודע שזה אפשרי כי אם עושים RESET שהמצב הזה מופעל אז שהWINXP נטען מחדש רואים גם במסך וגם בטלויזיה (ברזולוציה נמוכה כמובן- אבל זה לא מפריע לי...) האם יש דרך לשנות משהו בתוכנה כדי שאני לא אצטרך לעשות RESET בשביל להפעיל את שניהם? האם יש איזה תוכנה נוספת שאפשר לעשות בה את הדבר? (כמו שיש תוכנות ל OC למשל) ???

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  19. Started by marking,

הכרטיס בכלל לא שווה! הוא איטי ויקר! אז מה מיוחד בו?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Fetalo,

יש לי GeForce2 mx 400 (בלי לרדת עלי) ואני רוצה לראות טלוויזיה על המסך של המחשב... האם אני יכול? ואיך?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  21. ברשותי כ.מסך msi gf4 ti 4400 אשר תומך ב vivo והצלחתי להשתמש בשניהם IN ו OUT אבל ישנם כמה בעיות עם ה vidoe in .... אני רואה בשחור לבן אם הפרעות ובלי קול , אני משתמש עם התוכנות שציין amiram . כיצד ניתן לפתור את הבעיה ? תודה מראש .

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Amir74,

מישהו יודע מה קרה לחברה הזו, האם הם הוציאו Geforce TI 4200?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by shibby15,

ברור שזה בארה"ב אבל בכל זאת זה פצצה של מחיר! ולמפקפקים שביננו הנה הלינק, זה בתחתית העמוד

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

מישהו יודע עם יש אפשרות להקציב לכרטיס מסך זיכרון וירטואלי? או מה-RAM או מה-hard disk, לא איכפת לי העיקר להרחיב. תודה מראש, gonzila

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  25. Started by yuvalkob,

כאשר אני מפעיל מנורה שהיא על אותו קו חשמל של המסך המסך מתחיל לרעוד יש לי מסך mag 770fd

• 1 תגובה
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים