עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם זה אפשרי לעשות crossfire לכרטיס 4870 יחיד ועוד חצי שנה להוסיף עוד 4870 (של יצרן שונה, לא בטוח שיהיה אותו יצרן) וזה יעבוד? אני צריך תשובה 100% בשביל חבר שלי. למי שלא הבין הוא קונה עכשיו 4870 יחיד, לא HDX2, ועוד חצי שנה בערך עוד אחד בשביל לעשות crossfire, ולא בטוח שיהיה של אותו יצרן. בIQPC אמרו לו שאי אפשר אבל אני חושב שאפשר. בבקשה ממשהו שמבין צריך תשובה של 100%

• 14 תגובות
    • 943 צפיות
  2. Started by טלוש,

שלום..

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  3. Started by avram,

שלום למומחים מתגלגל לי הרעיון לשדרג קצת את המחשב והדבר הכי זול שאני רואה כאופציה זה לחבר בCROSS עוד 3850 אז קודם כל רציתי לדעת אם אני בכלל יכול זה המפרט שלי כרגע - : cpu - 5000+ Amd bord - GA-MA69G-S3H powe - Hec-400TR-TF card - Shapphire HD3850 256 DDR3 memory - Kignstone 2G לא הצלחתי להבין איפה אני מחבר את הכרטיס (יש רק X16 אחד) הוא יסתדר על אחד הקטנים שיש בלוח? השיפור יהיה משמעותי ? הספק יעשה את העבודה ? המעבד לא יהיה צוואר בקבוק? ואם זה אפשרי , אז על איזה כרטיס ללכת ? אותו brand ? או שזה לא משנה ואם החדש הוא חזק יותר , זה משנה מי מהם על ה16X ? כמו שאתם רואים אני טיפה cluless ;D תודה מראש

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  4. Started by rtr,

ב anandtech http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2477 סה"כ דיי שווה ל SLI (באחוזי שיפור כמובן ) לשיפוטכם..

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  5. Started by mosep,

שלום. קניתי לפני הרבה זמן (מעל שנה) שני כרטיסי מסך hd 4650 של sapphire. רציתי לקנות שני מסכים ולכן קניתי שניים, וגם נאמר לי שאפשר לעשות איתם crossfire, מה שאמור לשפר את הביצועים. לפי מה שראיתי בכל הכרטיסים יש חיבור מיוחד ביניהם, אבל אצלי אין. רציתי לשאול - אפשר באמת לעשות איתם, או ש..עבדו עלי? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המערכת שלי (מפרט בצד) ואני חושב שהמעבד שלי מספיק חזק ולכן השדרוג יהיה בזכרונות ובכרטיס המסך. האופציות שאני שוקל - רכישה של כרטיס HD6950 נוסף ב550 ש"ח (יד שניה, בן שנה וחצי) במידה ואלך על האופציה הזו, עלי יהיה לקנות ספק חדש, לוח אם תומך, וזכרונות. נניח וספק יעלה לי כ-400 ש"ח, לוח אם שתומך במערך ובמעבד יעלה לי כ-600 ש"ח וזכרונות עוד כ-300-400 סה"כ השדרוג יעלה לי כ-2000 ש"ח האופציה השניה היא לקנות כרטיס מסדרה 7XXX שבמחיר הזה אני מניח שאפשר להביא 7970 או 7950 ללא שינויים אחרים במערכת. תוסיפו לזה את ה500 ש"ח שאני ירוויח ממכירת ה6950 והאופציה השניה נשמעת משתלמת יותר לדעתי, אבל מה יותר חזק? מה לגבי צוואר בקבוק מהמעבד? מה עלי לעשות? אולי בכלל להשאר ע…

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  7. Started by e10hs,

שלום, יש ברשותי שני כרטיסים של sapphire, האחד חדש - hd 7870 xt with boost 2gb, והשני ישן -1gb hd6750 משוטטות באינטרנט הבנתי שבCrossFire ניתן לעשות ערבובים שונים בין דגמים וכו'.. אבל הבנתי שגם יש תופעת לוואי שהכרטיסים יורדים לClock הנמוך מבין שני הכרטיסים "כדי להסתנכרן".. יכול להיות שלא הבנתי נכון.. בכל אופן השאלה שלי האם משתלם לי לחבר את הכרטיסים הנ"ל במערך או להשאיר את החזק מביניהם לבד. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  8. Started by סאונד בראש,

טוב אז ככה אם אני לא טועה SLI והCF שניהם מיועדים לחיבור 2 כרטיסי מסך במקביל SLI של NVIDIA בציפים לעומת CF של ATI עכשיו לי יש לוח אם של ASUS P5K השאלה שלי היא האם ה CF והNVIDIA זהים מבחינת ביצועים ? איך מחברים CF האם הלוח אם שלי תומך ב CF ? והאם דרושה התמיכה של המשחקים ( בעיקר CALL OF DUTY 4 ) כדע להישתמש ב CF תודה על התשובות הם יעזרו לי לחדד מספר דברים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by SushLohet,

היי , יש לי לוח P5W DH Deluxe שיש בו את טכנולוגית ה Crossfire האם אני יכול להכניס שני כרטיסי X550 של ATI וזה יעבוד? כי מה שאני יודע זה שבדרך כלל צריך להיות גישור מסויים בין הכרטיסים ושקניתי את הלוח לא היה את זה וגם לא עם הכרטיסי מסך השאלה היא אם הלוח יכול לעשות זאת לבד בלי הכבל המגשר

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  10. Started by emmanuel,

שלום לכולם ברשותי כ. מסך 4870 1 גיגה אני מעונין להחליף לוח אם לחדש יותר שתהיה לי בו האפשרות של לבצע קרוס פייר,השאלה היא האם X8 מיותר או שזה מספיק וכמו כן האם X16 שווה את המחיר שלו? מה דעתכם בנושא תודה לכולם על התשובות

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by xcalibur,

משהו מוזר שאני לא כל כך מצליח להבין... יש לי שני 7970 LIGHTNING ב-CROSSFIRE. כמעט ואין משחקים שתמיד רצים אצלי על 90 אחוז מאמץ בשני ה-GPU. ב-BF3 לעומת זאת, שמתי לב למשהו מאוד מוזר. הסינגל פלייר רץ ב-200FPS ב-99 אחוז מאמץ על שני ה-GPU. המולטיפלייר לעומת זאת, בנס מדגדג את ה-80. לא משנה מה עשיתי, לא הצלחתי לסדר את זה. כל מקום ששאלתי אמרו לי שכנראה יש לי צוואר בקבוק במעבד. זה היה נשמע לי קצת מוזר בהתחשב בזה שיש לי I7 3820 שבקושי מדגדג את ה-50 אחוז בזמן המשחק... לפני שבוע בערך החלפתי למסך של 2560X1440. נכנסתי למולטי ב-BF3 ולמרבה הפלא הכרטיסים כמעט ולא זזו מ-99 אחוז. איך אפשר להסביר את זה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, התעניינתי אם יהיה לי לוח אם תומך, האם אני אוכל לעשות CF של שני כרטיסי מסך שונים (לדוגמה ה-HD4870 שלי יחד עם HD4350)? לדעתי זה לא ממש אפשרי (אם כרטיס אחד חזק משמעותית מהשני, יכול להיות שהוא פשוט ימשוך אותו ויפיל אותו: דמיינו שבנאדם וסוס קשורים יחד בחבל, ומנסים לרוץ כדי לחזק אחד את השני בטענה ששניים חזקים יותר מאחד-הבנאדם יפול-וכך גם הכרטיס החלש). אני רוצה להאמין שזה אפשרי, אבל האמנם?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by eviatarp,

יש לי כרטיס מסך ATI Radeon HD 4850 אם אקנה אחד נוסף ויעשה להם crossfire לאיזה כרטיס מסך כיום הם יהיו שווים? עריכה:שניהם 512mb

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  14. שלום לכולם , ניסיתי בימים האחרונים להתקין שני hd3850 ב crossfire על לוח X38-DS4 של Gigabyte. תחת ויסטה למרות עדכונים מלאים לכל הדרייברים + ציפסט + .net ועדיין Crossfire לא עובד. הוא או מתרסק לגמרי (CCC) או שמראה כרטיס מסך אחד בלבד. מחשש לבעייה בחומרה התקנתי עותק של XP ושם הכל עובד חלק לחלוטין וגם נותן את התוצאות המצופות תחת 3dmark2006. למישהו יש כיוון לפתרון ? אני בעקרון משתמש כבד מאוד של Vista Media Center וצריך וויסטה.

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  15. ב- TW3 ו FO4 כרטיס אחד עובד יותר טוב או לכל הפחות זהה לשניים. זו לא בעית חומרה אני חושב כי בFIRESTRYKE 1.1 קיבלתי ציון של 21K בגרפיקה וזה נראה סביר לשני כרטיסים. הדרייברים וביוס מעודכנים לאחרונים כולל ביתא של AMD. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  16. Started by me25,

שלום לכולם, ברשותי לוח אם (P45 PRO) תומך CROSSFIRE וכרטיס מסך HD4850 עם 512MB. אני מעוניין לשדרג ולנצל את אפשרות ה CROSSFIRE. לאחר שקראתי את ה FAQ של האתר עדיין לא הצלחתי להבין אםי יכול לחבר כרטיס HD4870 ושני הכרטיסים יעבדו ביחד וישפרו את הביצועים האם אני יכול להרכיב כרטיס עם 1GB והוא יעבוד? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  17. Started by A2K,

שלום לכולם: ברצוני לשדרג את כרטיס המסך שלי וחשבתי שבמקום לקנות כרטיס יותר חדיש לעשות מערך של CF עם אותו דגם של הכרטיס... הנה פרטים על המחשב שלי : CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHz (8 x 333) 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) 4-4-4-13 @ 270 MHz) 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) 4-4-4-13 @ 270 MHz) Video Adapte ATI Radeon HD 2600 XT 256 רציתי לדעת אם יהיה הבדל משמעותי בביצועים?ואם כדי בכלל לעבור למערך של CF? יש אפשרות לעשות OC עם הכרטיס?השמח למדריך בנושא? תודה והמשך שבוע טוב :]

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  18. Started by idan663,

מה עדיף לי crossfire של ATI 4850 או 4870 אחד? ויש לי לוח X38 MAXIMUS FORMULA .... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  19. Started by EAD,

מישהו ראה כזה ביקורת או דבר? שלושה כרטיסי 4870 בCF ? או נניח שלושה ששניים בX16 והשלישי בX4 (לחישובים פיסקילים וכו'). או שיכול לתת דעה לגבי זה?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  20. אני מתלבט אם לקנות עוד HD4850 ולעשות SLI או לקנות כבר 4870 חדש של ג'יגה

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  21. Started by tustos,

יש לי שאלה. אני הולך לקנות מחשב ואני ממש אבל ממש לא מבין בכאלה דברים. עכשיו הייתה לי עזרה בקשר להרבה דברים אבל נשארתי אם שאלה אחת. אם אני רונה לוח אם שתומך בcrossfire וכרטיס מסך שתומך גם הוא אבל רק כרטיס אחד לא שתיים. ואז אחרי כמה זמן אני יקנה עוד אחד... זה יעבוד? כאילו.... זה יצא כמו לקנות שתי כרטיסים ישר? אני ישמח לקבל תשובות בשפה פשוטה.. (כמו שאמרתי אני לא מבין בדרים כאלה) ואם משהו בשאלה לא מובן תגידו לי ו אני יסביר בתודה tustos

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  22. Started by rider704,

יש לי לוח G55-US3L ו כרטיס מסך 4870 512M... שאלה איך אני יכול לנצל את תמיכתו ב CROSSFIREXת עם בכלל??? כמו כן מארז שלי הוא ANTEC 300 ו ספק כח נמצא ממש ליד הכניסה לכרטיס מסך שני.. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 930 צפיות
  23. Started by EAD,

בהנחה שלא רוצים "לזרוק" כסף, וברור שכל אחד יכול להגיד "כן יותר טוב כמה שיותר, אם אתה יכול תשים גם 5 כרטיסי מסך בו זמנית". עד כמה באמת שווה להוציא עוד על כרטיס מסדרת 4870 נוסף? אני מסתכל בהרבה מבחני ביצועים, ולרוב אין הפרש ביצועים גדול כול כך, יש משחקים שבכלל לא יודעים לנצל עוד כרטיס( CRYSIS לדוגמא). ו4870 הוא כרטיס חזק למדי בעצמו (בחלק מן המבחנים אף עוקף את 280GTX של NVIDIA שעולה פי 2 יותר!). אז מה עדיף, לקנות כרטיס 4870 אחד, או לקנות שניים, או לקנות 280GTX כשזה מגיע לנטו ביצועים וגם בהתחשב בתועלת לעומת מחיר? ובהנחה שמשחקים כמובן ברזולציות גבוהות (1900 על 1200 לדוגמא), כי אחרת כל כרטיס יספיק (לרזולציה של 1280 על 1024 גם 8800 ב900 שקל יעשה את העבודה מעל ומעבר)

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  24. Started by bilbo,

למען ההגינות אני חושב שכדי להביא לציטוט מפרי ע?טו של רן מילשטיין?(כתב שלכם ) : "אם זאת למרות הביצועים הגבוהים, יש לזכור שאם ברשותכם מסך LCD דק עם רזולציית 1280x1024 (כמו שיש ברוב המסכים), אין טעם להשקיע כרגע ביותר מ-7800GT (ורצוי אחד זול), שכן הגענו לשלב בו המסך מהווה את המגבלה העיקרית בהנאה שלנו מרזולוציות מטורפות" אני חושב שזה מסכם הכל: בסיכום הכללי CRT מוביל באיכות התמונה .... LCD זאת הטכנולוגיה של המחר זה בטוח , אבל די עם השכנוע העצמי שלכם שהיום איכות התמונה שלו עדיפה על CRT טוב. עדיין לא ....

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  25. Started by Mantis,

בכתבה הבאה הישוו מסכי LCD ל CRT במשחקים ולגיימרים כבדים רוב הLCD's לא מספיק טובים. לינק: http://www.behardware.com/articles/632-1/lcds-images-delayed-compared-to-crts-yes.html [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.