עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by trxman,

אהלן כולם ! :} אני לא מבין בכל הקטע הזה של חיבור מחשב לטלוויזיה , ולחבר שלי יש בעייה, לכן אני פונה אליכם :-* הוא חיבר כבל שבצד אחד הוא נכנס לכ.מסך, לחיבור העגול שחור ומצד השני של הכבל הוא מתפצל לשניי צבעים, אדום ולבן אם אני לא טועה... בקיצור, הבעייה שלו היא שהוא רואה את התמונה, אך אין לו סאונד והוא רואה שחור לבן.. האם מישהו מה הבעייה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  2. מה אתם חושבים על הכרטיס? הוא דיי יקר.. כתוב שאפשר לכווץ קובץ וידאו עד 2.5MB לשנייה. זה יוצא......3GB ל-20 דקות...נכון?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  3. Started by gizzz,

שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך geforce8600gt בחודש האחרון שהתחלתי לשחק במשחק assissins creed המחשב נכבה לי אחרי כמה דקות. אחרי שבדקתי את זה בחנות החליפו לי מאוורר אחד שלא עבד. במחשב לא נכבה יותר אבל הגרפיקה נהייתה ממש מוזרה. הדמויות לא חלקות בשוליים שלהם אלה משוננות. הפרחים והצמחיה היו ממש טבעיים וכעת הם לא נראים טוב. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של המשחק וזה לא ממש עוזר. יכול להיות שהכרטיס נדפק לי? איך אני יכול לבדוק את זה? המחשב בן פחות משנה.

• 7 תגובות
    • 565 צפיות
  4. לפני זמן מה קרה משהו לכרטיס מסך והוא הפסיק לעבוד. כל המאווררים במחשב מתחילים להסתובב, נראה שהכל בסדר אבל המסך לא עולה. עם כרטיס מסך אחר שיש לי בצד אשר נדפק לי מזמן (איתו אי אפשר לראות חצי מסך מרוב נקודות אבל לפחות הוא עולה) הכל נראה שעובד כראוי והמסך עולה. עכשיו הם התקשרו להודיע שהם קיבלו את הכרטיס (אחרי עיקוב קל וניג'וס שלי), לאחר שבאתי ישר שמתי לב שהכרטיס הוא בעצם אותו אחד שהיה לי. אחרי שניסיתי, ראו פלא, שוב לא עולה... קודם כל האם לדעתכם הגיוני שהיבואן באמת תיקן את הכרטיס? התקשרתי אליהם והם אומרים לי שהם ניסו אותו לאחר שחזר ועבד אצלהם במשך כמה שעות הבחור שדיברתי איתו הציע לי לבוא לחנות וננסה ביחד שוב את הכרטיס ולדבריו אם הוא לא עובד, הם ינסו לסדר לי משהו... אני לא מצליח…

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  5. Started by sh_idan,

אני לא ממש מבין במסכים האלו, ולכן אני מבקש את עזרתכם במציאת מסך LCD טוב. אגב, המסך ברשותי כרגע הוא samsung SyncMaster 753df והמסך שהמליצו לי עליו הוא SONY 17" hx73s + dvi תודה מראש

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  6. Started by itay127,

אני רוצה לדעת איפה אני אוכל לקנות מתאם בין AGP ל- PCI ? והאם יש סוגים? וכמה זה עולה?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  7. Started by a-gold,

שלום לכולם אני כנראה יקנה מחשב חדש שהמפרט שלו : מעבד E6550 לוח gigabyte p35-ds3l זיכרון 2 ג'יגה של OCZ 800mhz הארדיסק כבר יש וכל שאר החלקים הקטנים לא חשובים כרגע. השאלה שלי היא כזו,יש לי כרגע כרטיס מסך דגםgigabyte rx550 256MB האם זה יצור מצב של צוואר בקבוק עם המחשב החדש כי אני לא מעוניין סתם לקנות כרטיס חדש שעולה הרבה. מטרת המחשב זה לאינטרנט ולתוכנות virtual pc לא לשום דבר רציני מעבר לזה????

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  8. Started by pergola,

בינתיים אני חשוב על ה8800GTS 640MB יש משהו שעדיף עליו?

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  9. Started by PuMbA,

איך הוא טוב איכותי למשחקים ? למרות שרק מסכים CRT טובים למשחקים

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  10. Started by owen10,

אני מחפש לקנות כרטיס TV עד 200 שקל. תודה!

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  11. Started by Swamp,

שלום אנשים , לא מזמן קניתי את כרטיס המסך המצויין בכותרת . רציתי לשאול אם מישהו מוכן להגיד לי מה הם האפשרויות הכי טובות ובתוחות שאני יכול להגדיר ב CATALYST CONTROL CENTER על מנת לקבל את הביצויים הכי טובים . תודה מראש .

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  12. חיברתי את הנייד שלי (dell Inspiron 6400 ) לרסיבר של yamaha ומשם לטלוויזיה. מהנייד זה יוצא כ-s-vedio בעזרת מחבר זה הופך ל-rsa ומשם לרסיבר. התצוגה בטלוויזיה משום מה היא בשחור לבן. בדקתי והטלוויזיה היא על אוטו' זאת אומרת היא תקלוט כל סיגנל שנכנס אליה. ניסיתי לשנות את הפלט מהנייד לכל מיני וזה עדיין לא שינה כלום. לפני שחיברתי את זה לנייד זה היה מחובר באותה צורה לנייח , ובנייח היה לי כרטיס מסך של nvidia ושם הייתה לי אפשרות לשחק עם היצאות של ה-s-vedio . וזה הראה לי את זה טוב על הטלוויזיה. הכרטיס מסך בנייד זה ATI Radeon X1400 ועוד דבר חוץ משחור לבן אני רואה גם מיגנוט ברגע שאני מפעיל את התצוגה שתיהיה גם על הטלוויזיה כשאני רואה yes אין לי מיגנוט בכלל אני כבר מתחיל להשתגע

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  13. Started by arthur16,

יש לי בעיה במסך - אין לי חדות - ינטו כשה אני יושב איזה שעה שעתיים מול המסך מתחילות לכאוב לי העיניים וגם כל מי שראה את המסך שלי אמר לי שאין לי חדות - איך אני יכול לשנות אז זה????? (חייב עזרה דחוף) נ.ב יש לי מסך של פיליפס - דגם 107e תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  14. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם יש לי בעיה זה התחיל לי פיתאום שיניתי את הסדר בחדר שלי ויש רמקולים ילד TV ו אולי זה הגורם בכול פעם שאני מעביר מה PC ל TV יש לי גלים שיורדים לאת וזה ממש מעצבן אך אני מסדר את זה (RADEON 9800 PRO של Gigabyte)

15. Started by guitarsuite,

כותרת, תודה

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  16. Started by Bingo,

איך אני יכול לבדוק איזה גירסא של דיירקטאקס יש לי??

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  17. Started by eyal.s,

שלום לכולם, כיום המחשב שלי הוא: מעבד-E6300 זיכרון- 2G DDR2 800MHZ. כרטיס מסך- 7300GT. ספק כח של 400W. לוח אם- INTEL 965 ברצוני לשדרג כרטיס מסך, בסוף חודש יולי אני טס לארה"ב ואני מתכוון לקנות שם כרטיס מסך חדש למחשב, ולכן אשמח שתעזרו לי כמה תשובות : 1. האם כדאי לקנות בחול? גם בגלל הבדלי ווט... 2. האם שווה להשקיע בכרטיס כמו G280/HD4870? 3. איזו חברה אתם ממליצים לקנות ATI/NVIDIA? (כן בגלל הדרייברים, בעיות AA ששמעתי שיש לכרטיסים של ATI) 4. הכרטיסים החדשים (כגון ...9800GTX,8800GT) יוכלו להפיק ביצועים חזקים עם ספק של 400W? 5. אשמח להמלצות על כרטיסים (לא משנה כרגע כסף, אבל תמיד עדיף משהו חסכוני מאשר להוציא סתם כסף -אני חשבתי על משהו כמו 4870 או 9800 וכו'... …

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  18. Started by LOOSE,

שלום לכולם אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך והלוח אם שלי ואני צריך המלצות לגבי הכרטיס מסך אני כמעט בטוח הולך על ה X1800GTO אבל אם אתם אומרים אחרת אז אני מוכן לשקול (ואם אפשר להמליץ על חברה טובה שלא יקרוס לי) לגבי הלוח אם אני לא מבין בזה אבל אני צריך שיהיה עם סקוט של AMD 939 ושלא יהיה לוח משהו מיוחד תנו משהו זול ואמין שיעשה את העבודה. ד'א אני מוכר R9600PRO 128MB Gigabyte 200שקל Gigabyte GA-K8NS-939 200 גם כן שמרתי את הקופסאות והדיסיקם הכל !

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  19. Started by igal_nazar,

יש לי תקציב של מקסימום 300 ש"ח לקניית כרטיס מסך מאחר והלוח אם שלי ישן מאוד כאשר יש לי בו 4 יציאות pci (לא pci-e !!!) ויציאה אחת של agp שתמוך רק במהירות *2 בפורום לוח אם ומעבדים אמר לי אחד המומחים שאני צריך כרטיס agp שעובד על 3.3v ולא רק על 1.5v אז תציעו מה שאפשר בטוח..(שלא יקרה מצב שאני יקנה וזה לא יתאים) חנות מועדפת ksp תודה מראש

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  20. יש לי מחשב מוכן כבר רק צריך לחבר אותו לטלוויזיה כרטיס מסך 8500GT וPVR150 השאלה שלי איפה אני תוקע את הכבל בממיר ובכללי איך אני עושה את כל הדברים שבסוף אני יוכל לראות טלוויזיה במחשב הכל אמור להתחבר לטלוויזיה בסלון

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  21. Started by fransis,

היי , המחשב שלי הוא : Intel P4 2.66 1GB DDR 333 Sapphire Radeon 9800Pro 128mb (256 bit) הרצתי 3dmark03 ו 3dmark 01 וקיבלתי 5600 ב 03 ו 13800 ב 01 אני משתמש בדרייברים של אומגה. זה לא נמוך יחסית ? אני משתמש בקירור סטוק והכרטיס עצמו דיי חם (בלי OC) אבל הזמנתי VGA Silencer שאני אמור לקבל היום.. תודה מראש.

22. Started by davidreznic,

ישל י שאלה. אני מתכוון לרקנות את ה8800GT של ASUS, ויש לו יציאה עם חיבור COMPOSITE זה אומר שאני אוכל להקליט מהטלוויזיה למחשב??? אם לא, אז האם הכרטיס טלוויזיה של LEADTEK הזה PXTV1200 משתלם/איכותי??? תודה

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  23. אני מתלבט בין מסכי LG מסכי LCD למשל .. http://zap.co.il/model.asp?model_id=150195 וזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=129024 עכשיו המסך הראשון עולה במפרט על המסך השני , למה הוא עולה פחות?! השני למשל בעל זמן תגובה של 12 , למה עולה יותר מהראשון?! וגם זה http://zap.co.il/model.asp?model_id=360464 וזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=37000 השני כאן הוא מסך ישן של החברה , וכולם למעלה עולים עליו במפרט , למה לעזאזל עדיין יקר? ועוד מתיקר? מישו מבין את ההגיון פה ויכול להסביר לי?? * השאלה העיקרית כאן בנוסף ל 2 השאלות הנ"ל , בהתעלמות מהמחיר איזה מסך הכי משתלם והכי איכותי ? תודה

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  24. Started by zxcvbn2,

מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך בבקשה :s05: :s05: יש לי כ 700 עד 800 ש"ח המיפרט של המחשב שלי : p4 2.8 הלוח אם שלי זה GA8S655FX מתוצרת GIGABYTE 512 DDR כרטיס מסך נוכחי: 5200 GEFORCE קשיש ביותר אין לו כוח למשחקים החדשים של היום ... אז כמו שהבנתם הוא מיועד למשחקים חבר המליץ לי על הכרטיס הזה Radeon X1600PRO 512MB AGP GeCube מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  25. Started by michael4il,

המפרט שלי: Nvida GFORCE 9800GT 512MB INTEL Q 8200 2.33 Ghz ASRock P45TS-R 4Gb Ram אני רוצה לעדכן תמחשב למשחקים החדשים,במיוחד BF3. אני לשפר את המחשב בכללי(בעיקר כרטיס מסך),אני לא יודע כל כך מה כדאי לשנות בו תקציב 1400-1500

• 1 תגובה
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים