כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה בגרטיס STUDIO PCTV של pinnacle כשאהי מקליט לאחר 10 דק' יש delay מצטבר מה אני עושה: דרך אגב מערכת XP....??? תודות מראש
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
בקרוב מאוד אני ארכוש כרטיס מהדגם 1900XT 512MB. האם התוספת של הACCELO שווה יותר מהסטוק שמקבלים מCONNECT3D? אני בטוח שהוא ישאיר את הכרטיס יותר קר, אך האם הוא שווה את ההבדל של ה50 שח'? אני לא יבצע OC , אז מה שווה או עדיף יותר?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אילו הגדרות אני צריך לעשות כדי לחבר שני מסכים לכרטיס מסך, כי כרגע רואים רק בחיבור אחד של הכרטיס מסך והשני לא. תודה הסתדרתי, אפשר למחוק
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה לקנות כרטיס מסך שייועד בעיקר לציפה בסרטים דרך הטלוויזיה. אני לא בטוח איזה כרטיס לקנות, בעיקר בגלל נסיון (כואב) עם GeForce 2 שיש לו חרא של TV OUT. התקציב שלי הוא עד 500 שקל.. הצעות יתקבלו בברכה...
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה איכותי ומבקש המלצות (אין מגבלה למחיר) אשמח גם לקבל פירוט על יכולות של כרטיס מסוג זה ואם יש אי אילו מגבלות בעבודה עם חומרה אחרת תודה
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך radeon x1950 pro. הכרטיס ככל הידוע לי תומך בVIVO. בכרטיס קיימת יציאת S-VIDEO. השאלה איך אפשר לחבר אותה לממיר YES. אם אפשר בכלל, ומתי שאני מוריד תוכנות ייעודיות לנושא, התוכנות לא מצליחות למצוא CAPTURE DEVICE. הכרטיס שברשותי לא יכול לשמש כהתקן לכידה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
כרטיס טוב למשתמש בינוני? ביצועים?
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיריץ לי משחקים יפים כמו GTASA, lord of the rings the rise of the witch king, FIFA2008 ועוד, וגם שבעתיד הוא יוכל להריץ לי משחקים על הגדרות לא הכי גבהוהות אבל על גבוהות ושהמשחק יפעל מספיק חלק. עכשיו אני מתלבט בין שלוש אפשרויות מחנויות שונות: Sapphire HD 3870 521MB-1240 שקל zotac Geforce 8800GTS 320MB-995 שקל. (ראיתי את הקירור שלו, לא נראה מי יודע מה מרשים כמו של האחרים). Palit nVIDIA Geforce 8800GT 512MB-1157 שקל Leadtek WinFast PX8800GT 512MB 1190 שקל (אני חושב שלזה יש קירור יותר טוב מההוא של פליט לפי איך שזה נראה בתמונה באתר) תמליצו לי מי הכי משתלם מכל אלה בבקשה, ויכול להיות שימכרו 8800GTS 320MB ב-1200 כי אני ראיתי באיזה אתר שרשום ככה אבל א…
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גר בקנדה, ומחפש אתרים עם סקירות של עלות\ביצוע של כרטיסי מסך (בדומה לסקירות שיש פה), אבל לפי מחירי ארה"ב\קנדה. תודה רבה! רק אציין ש- hwzone.co.il הוא אתר החומרה הכי טוב ומושקע שראיתי!
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
כיום יש לי מעבד 64 BIT של AMD סוקט 939 אני מתלבט אם לקנות לוח חדש וכרטיס מסך חדש למרות שעוד מעט יוצא סוקט חדש של 940 ואז גם הלוח שאני ירכוש עכשיו לא יהיה שווה כלום או לרכוש כרטיס מסך AGP ולהשאיר את הלוח הקיים השאלה כמה זמן אני יוכל להחזיק אם המחשב במידה ואני רוכש כרטיס AGP נכון להיום יש כרטיס מסך ati red 9700 PRO , אני מחפש כרטיס מסך שהוא עונה להגדרה של טוב ולא משהו מפוצץ בטווח של 800 - 1200
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש, ואני מתלבט קצת בקשר לכרטיס מסך. אני לומד עיצוב גרפי והתוכנות שאני עובד איתן הן בעיקר דו מימד (אילוסטרייטור, אינדיזיין, פלאש, פריהאנד, פוטושופ...) אבל אני לא רוצה להיות מוגבל אם אני אחליט לעבוד קצת על מאיה בשלב מסויים בצורה לא מקצועית. אני מוכן להשקיע בסביבות ה500 שקל על כרטיס מסך, אלא אם כן יש לי סיבה להשקיע יותר ותהיה לזה סיבה משכנעת... אני גם לא ממש בטוח איך זה עובד אבל אני חושב על לקנות מסך של DELL2007 20 אינץ' אז אם צריך שלכרטיס תהיה התאמה למסך אז זה גם חשוב. תודה למגיבים.
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, אני דיי חדש כאן ולפני שאני מהעלתי את הנושא קצת חיפשתי עליו אך לא מצאתי כלום בנושא. יש לי מחשב עם לוח אם של Gigabite P35-DS3L וחריץ PCIe שלי הוא גירסה 1.0 בו. רציתי לרכוש כרטיס 9600GT של Gigabite למחשב למשחקים, אך ראיתי שהדרישות הן PCIe 2.0. האם אני יכול להתקין את הכרטיס במחשב שלי? פניתי ל KSP ולחנות מחשבים באזור מגוריי ושניהם אמרו לי שהלוח חייב לתמוך ב PCIe 2.0 כדי שהכרטיס יעבוד בצורה תקינה ובמלוא הביצועים. האם זה נכון? מה אני יכול לעשות ? מה אני צריך להחליף את לוח האם שלי ל- x38, הוא עולה 900 ש"ח ! ורוב הדברים שהוא נותן לא רלוונטים אליי (2 כרטיסי רשת, firewire ...) תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היי ניסיתי לחבר את ה-TV OUT ב-X600 לטלוויזיה דרך יציאת ה-S Video עם ממיר לכבל RCA. אני עובד עם הדרייברים של אומגה לאחר שניסיתי את הדרייברים הרגילים של ATI אבל אין שום תמונה על המסך(מסך שחור) או שהמסך מרצד עם תמונה ממש ממש ממש לא ברורה. ניסיתי את כל הדברים האפשריים כולל Flickering Removal ודברים כאלה... עם גרסאות שונות של Catalyst אבל גם אחרי שעברתי לאומגה הבעיה לא נפתרה. הדרייבר בכלל לא מזהה את הטלוויזיה וכדי שיופיע בכלל משהו על המסך צריך לעשות Force Detection. אם למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה אני אשמח לתשובה, תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מבוסס צ'יפסט של ATI (אם זה משנה אז DFI RDX200 CF-DR) ואני רוצה להשתמש ב-Omega Drivers.. הבעיה היא שאני גם צריך גם את הדרייברים של הצ'יפסט שבדרך כלל כלולים עם הקטליסט הרגיל וב-Omega Drivers יש רק עידכון לכרטיס מסך. מישהו יכול לעזור לי פה? אני אודה לו מאוד. תודה מראש. עריכה: ערכתי את ההודעה, IGP לא קשור בכלל.. יש לי X1800XT. עריכה 2: אם אני מוריד רק את העידכון ל-Southbridge ואת הדרייבר של ה-GART מהאתר של ATI ולא מוריד את ה-Display Driver אז אני יכול להתקין Omega במקום זה?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
קניתי את ה6200 של לידטק כמו שהמלצתם לי 128MB 128BIT הכנסתי אותו לAGP חיברתי את חיבור הכוח והמסך לא עולה! החזרתי את הכבל ללוח(כרטיס און בורד) ועובד ניסיתי להתקין את הדרייבר לבדוק אולי יעבוד... ואומרים לי ש: זה לא מוצר של לידטק(באנגלית) מה לעשות?? חיכיתי הרבה זמן לזה בטעות שלחו לי 64 מגה בייט בבקשה תעזרו לי , יונתו
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
איזה חברה יש לה את הקרור הכי טוב והיא הכי אמינה אני לא ממש מבין אלו החברות שאני מיתלבט 1 ALBATRON http://www.ajump.com/ajump/product.asp?dept%5Fid=9604&pf%5Fid=7840104&sku=99%2D99%2D99%2D99%2D99%2D7840104 2 MSI http://www.buyxtremegear.com/vc129120.html 3 Leadtek http://www.newegg.com/app/viewproductdesc.asp?DEPA=0&description=14-122-193&CMP=OTC-pr1c3watch&ATT=Video+Cards 4 GAINWARD http://www.buyxtremegear.com/vc129109.html ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
-
קודם כל, אני רוצה להגיד תודה לכמה אנשים מדהימים פה שעזרו לי עם הקניה שלי לפני כשבועיים, קיבלתי המלצה על כ.מסך וקיבלתי עזרה מהר מאוד... קניתי בסוף SAPPHIRE HD4850 1GB אצל טכנאי חבר ילדות של אבא שלי, המחיר הוא 900 שקל קבלו אותה בתודה http://i36.tinypic.com/r26a1d.jpg הכרטיס מסך הורכב במחשב שהוכן בפורום הזה (לא ביקשתי מפרט, פשוט עיינתי במפרטים שבדרך כלל מביאים כאן ובחרתי אחד) חייב להגיד שאני פשוט נהנה מכל רגע ! איזה איכות !! ועכשיו לנושא, השארתי אצלי את המחשב הישן יותר E6300 1.8MHZ 1GB 667MHZ ספק כוח ג'נרי 500W קיבלתי מחבר כרטיס מסך (ללא תשלום כמובן) מסוג X1900GT, שהיה אצלו שנה וחצי אבל בקושי שיחק במשחקים, רציתי לשים אותו במקום הGF7600 GS שנמצא במחשב הישן, …
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי סוג קובץ עם סיומת GP ! .. עכשיו אני רוצה להפוך את הסרט הזה ל AVI איך אפשר לעשות את זה?? וזה סרטונים של NOKIA 6230 תודה רבה לכל מי שעוזר לי !
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היי אני רכשתי מסך LG דק 17 אינצ' הקיצר הבעיה היחידה שיש לי איתו היא... שאני חייב לעלות את ה Hz יותר מ75 שזה הגובה המקסימלי אם אני מסמן את הV שם בהגדרות. לכן השאלה שלי היא אם אני מעלה את הHz מעל 75 יכול להיגרם למסך שלי נזק בגלל זה? ואם כן מה אתם ממליצים לי לעשות כי אני פשוט חייב לעלות את ה Hz ומה שתגידו לי זה לא ישנה אני פשוט חייב את זה למשהו מסויים. :-\ אני ממש מודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 523 צפיות
-
-
התקשרתי ל IQPC ואין להם את הכרטיס מסך שאני רוצה (GeForce 8800GT של GIgabyte) הכרטיס הזה עולה 1440 ש"ח. מה שכן יש להם זה אתה הכרטיס מסך של ASUS 8800GT 512 RAM DDR3 שעולה 1558. אני יכול לחכות זמן די ארוך (אין להם צפי לקבלה... ד"א זה קורה הרבה אצלם, דבר די מעצבן בחנות.) או לקחת את ה ASUS... מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי LG flatron 915FT (מסך CRT 19אינטש), ויש לו בעיה: מדי פעם התמונה קופצת/מרצדת, או נמתחת ומתכווצת. לאחרונה הדבר אף החמיר ומופעים פסים על התמונה תוך כדי עיוותים שלה וריצוד. מכה חזקה על המסך לרוב מסיימת את ההתקף והוא יכול להמשיך לפעול רגיל לפרק זמן כלשהו בין מספר דקות לשעתיים. האם זה קרה למישהו? כיצד פתרתם את התקלה? (אם הפתרון פשוט, כגון החלפת קבלים, אני שוקל לתקן בעצמי במקום לקחת למעבדה ולהוציא כסף מיותר) תודה!
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
בביקורת החרונה (של 9800GTX GX2 ודומיהם) השוותם את הכרטיס של זוטאק AMP! אבל הוא לא הופיע בטבלאות הסיכום הסופיות של כדאיות בהשווה למחיר, וגם לא נתתם הסבר בכתבה מדוע הזוטאק לא הופיע, אז למה זה?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-