כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,973 דיונים בפורום זה
-
יש לי תקציב של 500 ש"ח ושמעתי על הכרטיס הזה nVIDIA GeForce 8500GT 512MB האם שווה לרכוש אותו? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אז ככה זה הולך, פתחתי כבר 2 תרד'ים על מחשב בתקציב של עד 6-7K. רבים המליצו לי על 8800GT של ASUS, לפי מה שהבנתי הכרטיס מצויין אבל גם שמעתי שהוא ממש ממש מתחמם ובגלל זה אני נמנע מרכישה של הכרטיס הזה. כעת יש לי 2 אופציות, 1.לקנות 8800GTS G92, אבל אני צריך לדעת בבירור, יש לו גרסאות OC גבוהות? ואם כן הוא מתפקד טוב בOC? 2.לקנות מערך CF של 2 HD3870, הבנתי שהQ6600 עושה צוואר בקבוק. וזכור לי שמישהו אמר שעם OC למעבד אפשר למחוק אותו..אם כן אז אני מבקש המלצה לקירור מתאים לOC שימחק את הצוואר בקבוק. ופשוט עושים OC למעבד דרך הביוס? אני באמת נואש כבר, יש לי הרבה כסף שאני לא רוצה להצטער שזרקתי אחר כך(אולי זה לא לעניין אבל אני חייב לומר עבדתי מאוד קשה בשבילו.) לכן אני אשמח למי שיעזור לי. ליל…
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
:s05: אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך והם: 1. GIGABYTE NVIDIA 9500GT 512MB DDR3 PCI-E 2. כרטיס מסך תוצרת Gigabyte דגם ATI Radeon HD4650 1024MB גירסת OC DDR2 ובאופן כללי: האם כדאי כרטיס DDR3 עם 512MB זיכרון, או DDR2 עם 1GB של זיכרון? אשמח לקבל תשובה מה עדיף תודה
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
תמיד הציקה לי השאלה למה מיצרות השבבים של כרטיסי המסך לא מנצלות את הפוטנציאל של הכרטיסים שהן מיצרות עד הסוף לדוגמא עד לפני חודש היה לי HD4850 שאחרי שהצמדתי לו קירור TWIN TURBO והוא החזיק 24/7 עם תוספת של 100MHZ לליבה (725MHZ TOTAL) ו120MHZ לזיכרון (1110MHZ TOTAL) ללא ארטיפקטים : השיפור הניב 1800 נק' תוספת ב3DMARK06. אז הנושא כאן הוא למה משווקות הכרטיסים לא מוכרות את הכרטיסים שלהם בסף היכולות שלהם אלא משאירות טיפה מרווח וכל מי שבא לו פשוט עושה OC ומקפיץ תביצועים. פרשן מעולם החומרה של XBITLABS טוען שזה בשביל שתמיד ישאר נשק לתחרות האינסופית של 2 הענקיות ATI VS NVIDIA, דהיינו כשהכרטיס X משוחרר לשוק עם ביצועים מסוימים, וחברה נגדית מביאה כרטיס שעדיף מבחינת כסף/ביצועים בטווח שלו,…
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום המחשב שלי הוא: מעבד-E6300 זיכרון- 2G DDR2 800MHZ. כרטיס מסך- 7300GT. ספק כח של 400W. לוח אם- INTEL 965 ברצוני לשדרג כרטיס מסך, בסוף חודש יולי אני טס לארה"ב ואני מתכוון לקנות שם כרטיס מסך חדש למחשב, ולכן אשמח שתעזרו לי כמה תשובות : 1. האם כדאי לקנות בחול? גם בגלל הבדלי ווט... 2. האם שווה להשקיע בכרטיס כמו G280/HD4870? 3. איזו חברה אתם ממליצים לקנות ATI/NVIDIA? (כן בגלל הדרייברים, בעיות AA ששמעתי שיש לכרטיסים של ATI) 4. הכרטיסים החדשים (כגון ...9800GTX,8800GT) יוכלו להפיק ביצועים חזקים עם ספק של 400W? 5. אשמח להמלצות על כרטיסים (לא משנה כרגע כסף, אבל תמיד עדיף משהו חסכוני מאשר להוציא סתם כסף -אני חשבתי על משהו כמו 4870 או 9800 וכו'... …
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף לסרטים, עריכת PHOTOSHOP ותוכנות בלבד?(לא למשחקים בכלל): 1. 7300GT 256MB 2. HD2400PRO 256MB שנייהם של חברת PLAIT
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
מחפש כרטיס טלוויזיה עם יציאות לא דרך כרטיס מסך אלא דרך יציאה רגילה של מוניטור תודה
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אנשים מה קורה עם הרעיון של המכתב משותף ל ATI? משהו מתקדם? אני כבר נמאס לי מזה ואני רוצה כבר להחליף אותו.. ההסבתברות שישימו על המכתב שאני אשלח לבד היא נמוכה.. עכשיו אני חושב שיש באשכול למעלה מספיק אנשים שכתבו שיש להם עם זה בעיה.. אפשר לכתוב מכתב ושכל אחד שיש לו משהו להוסיף יוסיף, עם כל השמות של האנשים שבאשכול למעלה, ושכל אחד מהאנשים האלה (כמה שיותר) ישלח הוא בעצמו כמה שיותר עותקים לחברה - פקס - אימייל - מכתב דואר ושאלת המאה: אם ה 1950X שלי לא תקין, אז איזה דגם של 1950X לא עושה בעיות? אני בכל מקרה רוצה לפנות לחנות שממנה קניתי בנפרד, לנסות לעשות את זה ככה, אבל גם אם יסדרו לי את זה, אני עדיין אעזור כאן למי שתקעו אותו (עד כמה שאני אוכל כמובן, בכל זאת, כל בנאדם נוסף תור…
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
כמו שנאמר לעיל, הכרטיס מסך מתחבר ישירות לטלוויזיה ומציג לי רק צבעים בשחור לבן. יש סיבה לכך? יש מישהו שנתקל באותה בעיה והצליח לסדר את זה לפי הגדרות?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש פרטים על הכרטיסים החדשים שצפויים להגיע במרץ/אפריל ? אם כן, תוכלו לתת פירוט ?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב amd 3000 עם 1024 מגה זיכרון האם זה שאני אקנה 8800gts/x יעזור לי בכלל או שאני אצטרך לשדרג גם לוח אם + מעבד? או שכדאי לקנות 7950 ורק אז לעשות שידרוג ל8800 + לוח + מעבד
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
בחלק מהתוכנות הוא נקלט כ-XT בעל ליבה R350. ובחלק מהתוכנות הוא נקלט כ-XT בעל ליבה R360. אז איזה ליבה יש לא R360 או R350?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום. מחשב פנטיום 4 3GH עם GEFORCE 5200FX חדש לגמרי. באמצע משחקים כמו VICE CITY2 (ממש אחרי משהו כמו חצי שעה) אני מפסיק לשמוע סאונד. טכנאי שבדק אמר שזה קשור לכרטיס מסך(...) שמאוד מתחמם. האם זה יכול להיות ? ועוד שאלה: אמנם הכרטיס הוא GEFORCE 5200FX אבל הוא מזוהה גם כ-MSI ע"י EVEREST. וגם קיבלנו דיסק של MSI מולטימדיה ולא של NVIDIA . אז מה הקשר ? ולמה כשאני נכנס לחפש דרייבר עדכני עבורו באתר של NVIDIA אני מגיע למדור כללי כזה עבור XP מבלי שאתבקש לציין את סוג הכרטיס. האם לכל ה GEFORCE אותו דרייבר ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס מסך ובערכה יש קבל קטן המצורף לכרטיס בכרטיס מסך אני מזהה את הכניסה , אך איני יודע לאן לחבר בלוח שאלה שניה , למה מיועד הכבל הכבל 2 חוטים , 1 שחור ואחד אדום תודה
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות עכשיו radeon 9800pro , רציתי לדעת איך אני בודק תאימות שלו אם החמרה הקיימת שליש במחשב? לוח אם לא יודע...ספק כח? מה אני צריך לבדוק...
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
Innovision nVIDIA GeForce 7600GS 256MB AGP על מחשב פנטיום 4 סלרון זיכרון 512 צורב dvd ספק ממוצע שהגיע אם המארז שווה לי הכרטיס מסך הזה ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
קיבלתי מתנה כזה ממיר עם חיבורי RCA מצד אחד ומצד שני USB. אז חשבתי שזה מין כרטיס ללכידת ווידאו חיצוני, מצאתי את הדרייביר של זה באינטרנט, אבל הבעיה היא שהוא אומנם רואה את ההדקן ומזהה אותו אבל מתייחס אליו כמצלמת אינטרנט. האם אתם מכירים איזה תוכנה יכולה ללכוד לי ויידיאו עם המכשיר הזה?? ואיך אני בדיוק עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה הסיבה שזה קורה ?<? האם זה בעיה עם הדריבר או שאני ציך להתחיל לדאוג לכרטיס מסך ? תודה אני אשמח לתשובות רציניות כי זה מאוד חשוב.
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך geforce 6600GT ויש לו יציאה לחיבור לטלוויזיה[ראה תמונה] 1.איך קוראים לחיבור הזה(אני חשבתי S-VIDEO) אבל הוא לא מתאים 2.איפה אני יכול להשיג אותו(אין לי אפשרות להשיג את המקורי) תודה לכולם[br]פורסם בתאריך: 15.05.2007 בשעה 01:25:22 חברה מצטער על הספאם אבל התבלבלתי בתמונה.[attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
יש לי במערכת ספק מסוג NZXT PP500W, וכמו שציינתי בכותרת, אני עומד לפני קנייה של אחד מהכרטיסים הנ"ל. האם הספק שלי יוכל להחזיק בכבוד את המערכת ? המעבד עבר OC של 500MHZ, והכרטיס מסך מתוכנן לעבור OC של 50 מגה-הרץ. עריכה : הרגע ראיתי בפוקס פיסי את ה88GT של טויינטאץ', בגרסאת ההיטפייפ. ממליצים עליו ? אני דואג, זה מוצר מטיוואן, הרוב שם זה זבל כמו בסין.. בקיצור שווה לקנות אותו ? ושוב, האם הספק שלי יחזיק אותו ? AMD 4800+ X2 AM2 2.5GHz @ 3 GHz Gigabyte GA-M56S-S3 Gigabyte Nvidia GeForce 8600GTS 256MB RAM 2GB DDR2 667MHZ CASE : R525 2 Fans 120MM NZXT PP500W PS LG L1953TR 19" LCD SCREEN
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
-
שלום לכל חברי הפורום התותחים הבעיה שלי היא ככה: חיברתי מצלמה למקירוסקופ ומשם למחשב והתמונה קופצת ואינה יציבה הייתי מעוניין לדעת האם הבעיה בכ.מ או בכרטיס טלויזיה או משו אחר אם הבעיה בכרטיס מסך/טלויזיה תוכלו להציע לי כרטיס שיוכל לעמוד בדרישות? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום,בא אליי אתמול דוד שלי ונגע עם האצבעות על המסך LCD שלי ונשארו סימנים נורא מציקים על המסך,ניסיתי נייר טואלט וגפ מברשת,לא עוזר,יש משהו שמנקה דברים כאלה? האם הדבר הזה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7388 יוכל לעזור לי או שיש שיטה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, אני קונה כרטיס מסך חדש: LEADTEK GEFORCE 7800GT (הגירסה הרגילה ל-PCIE?) ואני לא יודע משהו: האים אני צריך לקנות מאוורר נוסף לכרטיס מסך הזה? אם כן אז בבקשה תנו לי לינק לאתר טוב שיש בו מאוורר חזק שיספיק לכרטיס מסך הזה במחיר סביר. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למחשב פנטיום 3 733Mhz בבקשה האם מישהו יכול לכוון אותי? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-