עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shoeyal,

שלום יש לי 9600 XT של ATI ועקב בעיות הוצע לי ע"י היבואן את 9600 XT ASUS http://www.asus.com/products/vga/r9600xt/overview.htm האם שווה לי(שימו לב שבאסוס יש VIVO)

2. משהו הצליח לפתוח את הצינורות עיבוד של Leadtek 6800NU ? ושיעבדו כראוי ללא ארטיפקטים. תודה.

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  3. Started by DJPOWER,

קניתי את ה6200 של לידטק כמו שהמלצתם לי 128MB 128BIT הכנסתי אותו לAGP חיברתי את חיבור הכוח והמסך לא עולה! החזרתי את הכבל ללוח(כרטיס און בורד) ועובד ניסיתי להתקין את הדרייבר לבדוק אולי יעבוד... ואומרים לי ש: זה לא מוצר של לידטק(באנגלית) מה לעשות?? חיכיתי הרבה זמן לזה בטעות שלחו לי 64 מגה בייט בבקשה תעזרו לי , יונתו

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  4. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי מחשב יחסית ישן המפרט שלו הוא:לוח אם של פי סי פרטנר אפולו פרו 133 מגה הרץ. מעבד פנטיום 3 733 מגה הרץ. 512 זיכרון SDRAM וחיבור של כרטיס מסך AGPX2 עד עכשיו היה לי כרטיס מסך GE-FORCE MX 440 64 DDR והחלטתי לשדרג אותו מכרתי את הכרטיס ב100 שקל. אז הזמנתי כרטיס מסך ATI RADEON 9550 256 MB 128BIT של חברת GIGABYTE והיום הוא הגיע אז הלכתי להתקין אותו והמתקין מנסה להתקין אבל החיבור בAGP לא מתאים בגלל שמהחשב שלי ישן. עכשיו הוא הביא לי בינתיים GEFORCE FX 5500 256MB 128 BIT והוא דווקא התחבר לי והוא עובד בסדר אבל אני עדיין לא מרוצה כל כך. המתקין אמר לי שיש לי לחשוב עד מחר אם לא אני יקבל את הכסף חזרה. אז מה אתם אומרים איזה כרטיס כדאי למחשב שלי? רציתי ללכת על חברת ספיר של A…

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  5. Started by Jack_g,

אני מחפש לקנות מסך 19LCD טוב גם למשחקים וגם לסרטים וגם ךעבודה רגילה שלא יכאבו העיניים ושיהיה לו DVI. התקציב שלי הוא לא ממש גבוה לא יותר מ2500 ש"ח מה אתם יכולים להמליץ לי אם זה קצת חורג אז תמליצו לי אלי אני יכול להשיג במחיר נמוך יותר. תודה.

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  6. Started by headg,

Samsung 913B VP191B VP930 VX912 LG L1981Q

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  7. שלום לכם קהילת גראפיקה שמעו, לפני שנתיים אבא שלי היה קונה מחשבים במכרז, אני מודה, היום, אני יודע איזה טעו נוראית זו, בזכות עזרה מהרבה מאמרים שקראתי, ניסיון אישי וכמובן HWZONE. לפני כמה ימים אבא שלי החליט שהוא קונה מסך LCD לחדר משפחה בעקבות שנהרס לנו המסך, הדבר הראשון שהוא חשב עליו, כמובן, 'המכרז של המדינה', מכיוון שאני יודע שמכרז עובדים על אנשים בנושא במחשבים, תיארתי לעצמי שהם יעשו אותו דבר בטלויזיות. עצרתי בעדו ואמרתי לו שיתן לי שבוע להתייעץ עם מומחים, כמובן שHW הם הראשונים. (אחרי זה קהילות פוקט ) לעניין: אני מעוניין בטלויזית LCD, אני רוצה הצעה ל32 אינץ, ל37 אינץ ול42 אינץ. בקשר למחירים אני יברר לבד בזאפ וזה, תרשמו רק חברה ודגם. התקציב בעיקרון לא כלכך מוגבל, רוצ…

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  8. Started by balagan,

giga-byte x850xt pci-e or shppire x850xt pci-e thx ppl

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  9. תתנו לי משהו זול...

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  10. Started by Zakash,

שלום לכולם! החלפתי את כרטיס ה4870 של Sapphire לכרטיס של Gigabyte ועכשיו אני סובל מבעיה חדשה. כאשר אני מדליק את המחשב, המסך לא נדלק, והכרטיס מסך מבצע מספר פעמיים "הפעלה" כאשר שלושת הלדיים נדלקים, והמאוורר מסתובב בערך ב50-60 אחוז (לפי הרעש) ואז אולי הוא מחליט להפסיק.. ואז המחשב נרגע ונדלק ... זה נדיר, רוב הזמן אני צריך לעשות לו ריסט מספר פעמיים כדי שיעלה... אם יש למישהו מושג מה הבעיה, אשמח לתגובות. (אני חושב שהבעיה בכרטיס מסך, כי רק אותו החלפתי מכל החומרה).

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  11. Started by enzo,

אני מתכוון לשחק ברזולוציה של 768/1024 עם מסך 17 עם הגדרות של כל המשחקים הכי חדשים על HIGH,ושירוצו חלק ללא תקיעות. אז מה הכי מומלץ בשבילי? לא רשמתי תקציב אבל אני לא מתכוון לשבור חסכונות,שיהיה מחיר סביר.

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  12. כמו כן רצוי גם שהכרטיס מסך יהיה טוב להרצת משחקים .... הבנתי שיש יציאת HDTV ו יש יציאת HDMI .. אני מחפש HDMI (היציאה הקטנה הזאת , ולא היציאה שמתפצלת ל RGB) תודה רבה לעוזרים ! ליאור.

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  13. Started by hilikon,

אני רוצה לחבר את יציאת ה tvout שבלפטופ לרסיבר ככה זה נראה... 1 מחבר S-video ,TV-out 2 מתאם וידאו משולב 3 מחבר שמע דיגיטלי S/PDIF 4 מחבר video-output משולב 5 מחבר S-video איפה אפשר למצוא דבר כזה בארץ?

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  14. Started by donkey kong,

אפשר לעשות SLI עם 8800GTS ו8800GT?? בSLI חייבים אותו דגם אותו סוג אותו יצרן או שאני יכול כרטיס של BFG עם כרטיס של MSI?? ועוד שאלה קטנה אפשר לעשות SLI על MSI P35 Platinum Combo??

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  15. Started by dovrose,

שלום, אני דיי חדש כאן ולפני שאני מהעלתי את הנושא קצת חיפשתי עליו אך לא מצאתי כלום בנושא. יש לי מחשב עם לוח אם של Gigabite ‏P35-DS3L וחריץ PCIe שלי הוא גירסה 1.0 בו. רציתי לרכוש כרטיס 9600GT של Gigabite למחשב למשחקים, אך ראיתי שהדרישות הן PCIe 2.0. האם אני יכול להתקין את הכרטיס במחשב שלי? פניתי ל KSP ולחנות מחשבים באזור מגוריי ושניהם אמרו לי שהלוח חייב לתמוך ב PCIe 2.0 כדי שהכרטיס יעבוד בצורה תקינה ובמלוא הביצועים. האם זה נכון? מה אני יכול לעשות ? מה אני צריך להחליף את לוח האם שלי ל- x38, הוא עולה 900 ש"ח ! ורוב הדברים שהוא נותן לא רלוונטים אליי (2 כרטיסי רשת, firewire ...) תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  16. Started by Impreza,

ניסיתי להתקין את הדרייבר החדש של CATALYST 6.7, הכל הלך טוב ובסיום ההתקנה הוא ביקש להפעיל את המחשב מחדש כשהפעלתי מחדש כלום לא קורה ובמאפיינים אני לא רואה את הדרייברים של הATI ניסיתי גירסא אחרת גם (6.3) ואותו דבר איפה הבעיה? יש לי רדאון 9600XT ד"א

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  17. נשמע הגיוני?

• 4 תגובות
    • 472 צפיות
  18. רציתי לדעת האם הכרטיס הנ"ל הוא גבוה בביצועיו או שהוא גרסה מוחלשת לכרטיס אחר? האם יש לו המלצות או ביקורות טובות/רעות? הכרטיס המדובר עולה בסביבות 385-448 שקלים, יש כרטיס אחר יותר יותר כמעט באותם המחירים? -----תודה לעוזרים ---------

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  19. Started by sh_matan,

חשבתי על המסך של LG L1719 מה דעתכם?עולה 1050 שקל ככה. כדאי לי לקחת מסך עם חיבור DVI יש לכרטיס מסך שלי חיבור. מה החיבור DVI עושה בדיוק?יותר חדות? אמרו לי שמסך דק לא טוב למשחקים זה נכון? מה דעתכם על 7600GT 256MB הוא טוב?יספיק לי לשנה ככה להגדרות הכי גבוהות? האם כדאי כבר כרטיס מסך של 512MB?יש שוני כזה גדול? תודה ותענו לי על הכל בבקשה.

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  20. Started by y10,

אני רוצה לדעת אם יש לי כרטיס טלוויזיה אז אני קולט ערוצים של ישראל לבד לדוגמא 10,11,22 וכ'ו? או שאני צריך לחבר ממיר או משהו

• 5 תגובות
    • 472 צפיות
  21. הי יש לי שאלה , ראיתי שבכרטיס מסך שלי (6800GS של GIGABYTE) יש אחוזי המהירות של המאורר. אז השאלה היא איך אני יכול לחבות את זה שהמהירות תיהיה מקסימלית

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  22. Started by ayashch,

> יש לי כרטיס מסך ati 9200 > בד"כ אני רואה סרטים ישירות לטלויזיה > ע"י החלפת תצוגות בכרטיס מסך.ליפני כחודש החלפתי מסך במחשב למסך > דק.ומאותו הרגע נעלם לי האייקון של החלפת תצוגות בהגדרות של הכרטיס מסך. > החזרתי את המסך הישן ועדיין האייקון איננו וכל ניסיונותיי עלו בתוהו. > אנא עיזרו לי לתקן בעיה זו > > בתודה עייש חיים.

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  23. Started by mtnm,

היי לפני שבוע קניתי כרטיס מסך חדש ASUS 6800XT. עכשיו שאני משחק BF2 יש מדי פעם מין היבהובים שחורים מוזרים. קשה להסביר, זה כאילו חלק מהטקסטורות הופכות לשחור לשניה ואז חוזרות למצב המקורי. כשאני משחק NFSMW אין שום בעיה והגרפיקה מוצגת חלק ובלי היבהובים. הכרטיס נמצא על 60 מעלות במאמץ ולא עשיתי OC. פתחתי צינורות ל12 אבל זה לא קשור לבעיה כי היא היתה עוד לפני הפתיחה. יכול להיות שזה בעיה בדריורים או משהו כזה? ניסתי לשנות רזולוציה והגדרות אבל הבעיה נשארה. אני לא בטוח אבל זה היה נראה כאילו בהגדרות נמוכות מספר ההיבהובים קטן. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  24. Started by polaris_,

שלום לכולם! אנא עזרו לי לבחור מסך LCD איכותי בתקציב של עד 2500 ש"ח(בשאיפה ל2000) אשמח לקבל את המלצתכם! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  25. אני מפרמט את המחשב ואני רוצה לדעת איזה דרייבר כדאי לי להוריד אחרי זה? אמרו לי שהקאטליסט לא טוב...יש המלצה למשהו אחר?

• 1 תגובה
    • 472 צפיות

דיונים חדשים בפורומים