עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, התקנתי וינדווס ויסטה, אחרי יומיים אני מדליק את המחשב ומופיע לי על המסך frequency out of range. והמסך מודיע לי שהוא מקבל תדר רענון של 120 הרץ, למרות שמוגדר לו 60. ואם אני מגדיר לו תדר רענון של 70 הוא כותב שהוא מקבל 140 וכו'(אני בודק את זה ע"י חיבור מסך רגיל לחיבור vga) פירמטתי תמחשב עם ווינדווס אקס פי, כדי לשלול בעיות תוכנה. אחרי איזה יום יומיים שוב אותה בעייה, התקנתי כל דרייבר שמצאתי וזה לא משפיע. במסך רגיל אין את הבעיה הזאת. לקחתי את הlcd וחיברתי למחשב אחר בבית והפלא ופלא הוא עובד(בחיבור vga) החזרתי אותו למחשב שלי(בחיבור vga לא dvi) ושוב הפלא ופלא הוא עובד. אני מכבה בלילה תמחשב, בבוקר מדליק ושוב אותה בעיה, ושוב.....מחבר תמסך למחשב אחר, מחזיר אותו לשלי והכל עובד. בק…

2. Started by Holography,

ATi הכריזה על כרטיסי Mobility (המיועדים למחשבים ניידים) חדשים המבוססים על הסדרה האחרונה של כרטיס המסך מבית ATI -הXx00 עפ'י ATI הX800 Mobilty יהיה הכרטיס החזק בשוק הכרטיסים הגרפיים למחשבים ניידים הX800 Mobilty יכיל בין היתר תמיכה ב3Dc ייצור בתהליך 0.13 מיקרון וישולב בו בקר זכרון חדש של 256BIT תדר הליבה יהיה 400MHZ ותדר הזכרונות (GDDR3) יהיה 800MHZ הכרטיס יהיה כרגע בתצורת PCIe בלבד. http://www.ati.com/products/mobilityradeonx300x800.html http://www.legitreviews.com/article.php?aid=122&pid=1

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  3. Started by es88,

אני מחפש פחות או יותר במחיר הזה, מודע לכוח של הכרטיסים במחירים האלה, השאלה פשוט מתוך מה שקיים כרגע מה כדאי? נניח Leadtek 8600GT 256MB PCI ב-400 ש"ח שווה?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  4. Started by Rivking134,

אף פעם לא הבנתי את הקטע אני יכול לקחת X1950 CF master edition ולעשות את המערך עם X1950XT? לא הבנתי איך זה פועל כי הבנתי שצריך כרטיס אחד רגיל ואחד CF edition מאותו סוג זה נכון? אם כך... איך זה פועל עם X1950XT?

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  5. Started by Shane McMahon,

שלום לכולם,על כרטיס Gaiwnward Nvidia 5500FX יש חיישן טמפרטורות? ובאיזה תוכנה חינמית ניתן למדוד את המעלות? תודה רבה .

6. Started by ofir,

היי, סוף סוף יש באפשרותי לשדרג את המסך הישן, חשבתי לעבור לליגה אחרת lcd ואם כבר אז הכי איכותי בקבוצת ה17", ראיתי את הsamsung 172t ושמעתי עליו ביקורות טובות, מה אתם אומרים? תודה מראש, אופיר.

7. אני משתמש בכרטיס315 SiS עם יציאה למסך מחשב ווידיאו אווט לטלויזיה. ניסיתי לחבר כרטיס נוסף PCI של TSENG דגם E6000 , עם יציאה למסך מחשב, אך כשהצלחתי לחבר אותו קינפגתי בSETUP אותו כפריימרי ואז הוא עבד וגם הAGP אבל לא הצלחתי לראות בטלויזיה, וכאשר הAGP על פריימרי, אז אני רואה בטלויזיה ולא רואה את הPCI.. זקוק לעזרה ממישהו. תודה ???

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  8. Started by ShayAmar,

אשמח לשמוע אם למישהו יש נסיון עם CTX PR711F האם יש מסך מומלץ יותר ממנו (ללא תלות במחיר) "17 בלבד. היה לי CTX PR705 ומאוד אהבתי - נשרף לאחר 6 שנים (כנראה חדר חרק שהצית את המעגל) מי היבואן, והיכן ניתן לרכוש אותו בצורה מיידית במחיר טוב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  9. Started by itaic,

שלום לכולם חיברתי את המחשב לטלויזיה שברשותי בעזרת כבל אך אני רואה בטלויזיה בשחור לבן. מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?? תודה

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  10. Started by daniel_geva,

שלום, יש לי כרטיס מסך x1600pro ושאני סתם ככה גולש באינטרנט הטמפ' שלו הממוצעת היא 40 מעלות, לא שאני משחק או משהו! רק מסתובב באינטרנט זהו!,ופעמים אחדות שאני גם לא עושה שום דבר מיוחד עם הכרטיס לא מכביד עליו או משהו הוא מגיע ל47 מעלות. האם טמפ' נורמלית? מה הטמפ' המומלצת לכרטיס מסך? ואם זה הגיוני שבלי להכביד על הכרטיס הוא יגיע ל40 מעלות?

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  11. Started by eran10,

שלום לכולם תקשיבו יש לי נראה לי בעיה במסך שלי אני משחק במשחקים וזה ופתאום המסך נעלם והוא רושם בכחול כזה power saving mode ואז אין לי שום דבר לעשות מלבד להפעיל את המחשב מחדש ידנית ואני לא ידוע מה לעשות אני משחק במשחק וכבר אחרי 5 דקות זה בא לי והורס לי את המשחק והכל ואני חייב להפעיל מחדש את המחשב שוב ושוב(יש לי מסך LG 19 אינץ חדש כבר כמה חודשים) ואני ממש לא ידוע מה עושים עזרה בבקשההה

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  12. שאר היעודים כגון הקלטה וכדומה כלל לא חשובים. העיקר שיהיה אפשר לראות טלויזיה בכבלים כמו שצריך בנוח שיקלוט את כל הערוצים כמו ממיר דיגיטלי ובאיכות טובה. עדיפות שיהיה לו גם שלט. צריך שיהיה מתאים למחשב סלרון 2 ג'יגה הרץ. אני כלל לא מבין בנושא הזה לכן אשמח אם תתנו לי גם קצת פרטים לגבי אפשרות הבחירה הנכונה. מה שראיתי זה: ?AverMedia AverTV GO 007 Plus? - עולה 195 שקל ?AverMedia DVD EZMaker Gold PCI? - עולה 195 שקל ?Hauppauge TV, Stereo, FM, USB (27828)? - עולה 320 שקל ?AverMedia DVD EZMaker Pro PCI? - עולה 430 שקל

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  13. Started by sabpa2,

מומלץ להתקין דריבר 4.9?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  14. Started by Jahwarrior,

שלום יש כרטיס מסך geforce4 mx440 +tv out 128 mb ואני לא מצליח לגרום לו לשדר לטלביזיה. התקנתי את הדרייברים הכי חדשים והוא פשוט לא רוצה לשדר האם למישהו יש רעיונות לפתרון הבעיה?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  15. Started by cooper,

בזמן שכולנו רודפים אחרי כרטיסים שתומכים בDX10 נושא הOPENGL נידחק לצד . אז ככה בגלל שאין לי נסיון גדול עם OPEN GL אני מעוניין לדעת מה ההתרונות של OPEN GL לעומת ה DX/9/10 ואם גם הוא הולך לעבור שידרוג. כי ממה שאני מכיר הOPEN GL נותן אפקטים ההרבה יותר טובים במים [ים ,אגמים וכו] אם למישהו יש עוד ידע בנושא אני אשמח לשמוע

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  16. Started by okpimp,

יש לי ATI X1900GT VIVO הורדתי ווינדוס מדיה סנטר ועוד תוכנה שדומה לאפשרות של מדיה סנטר ושתיהם שאני מנסה לראות בהם טלוזיה כותבים לי שאין לי TV TUNER..... אבל שאני רואה עם WINDVR אני יכול לראות את הטלווזיה..... (לא קשור: גם עם האודיו בתוכנות שאני מנסה לשמוע הם כותבים לי שלא נמצא מכשיר קול או משהו כזה....) מה עושים?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  17. שלום. אני אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס TV איכותי. זאת אומרת, כרטיס שאני אוכל להקליט איתו מהטלויזיה. הכרטיס צריך להתחבר או בחיבור PCMCIA או ב-USB. הנה המפרט של המחשב שלי: מעבד: Mobile AMD sempron Processor 3300+. זיכרון: 1280MB (יש לי כרטיס של אחד 1GB ועוד כרטיס של 256. ביחד זה יוצא 1280MB. מתוך ה-1280 הכרטיס מסך לוקח 128MB). כ. מסך: ati reaon xpress 200m. (הכרטיס מסך עם 128MB שנלקחים מהזיכרון המוקצה למחשב כאמור). דרך אגב, בקשר לתקציב, אני מניח שעד גג 500. (אבל אם יש כרטיס טוב בפחות, מה טוב. שלשום גנבו לי את העץ של הדולרים ). אני ממש אודה לכם אם תוכלו גם לכתוב את ההבדלים בין הכרטיסים. כי בכנות, אני ממש לא מבין מה הבדלים. (ואז אני גם אוכל להגיד לחבר…

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  18. Started by CaRTeR,

אני מסתכל על המסך פתאום אני רואה 3 נקודות כאלה ממש מזעריות ! זה נראה כמו מיים או משהו אבל ניסיתי לנקות ממש בעדינות עם בד לעבור רק ולא עזר ! בבקשה תעזרו לי עם מה אני יכול לנקות את זה ממוצרי הבית איין לי זמן ללכת לקנות משהו עכשיו. אני מקווה מאד שזה לא פיקסלים מתים :-\ זה 3 נקודות קטנות כאלה מאד שקופות.

19. Started by d.c.n,

שלום, יש ברשותי כרטיס מסך sapphire hd 6970, בבדיקה בתוכנת speedfan ה GPU שזה הכרטיס מסך (תקנו אותי עם אני טועה ) מגיע ל 62 מעלות במאמץ רציתי לדעת האם זה תקין כי לי זה ניראה מוגזם למדי ! ושאלה אחרונה בתוכנה speedfan יש שורה שקוראים לה HD0 והטמפרטורה לאיזה חלק מתכוונים? תודה.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  20. Started by Nati_The_King,

מחפש כרטיס מסך חזק שיריץ לי משחקים על 1680x1050 מסך 22 אינץ שיהיה קריר ושקט

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  21. אני קונה מחשב חדש והתיכנון הוא שני כרטיסי מסך 9600GT ב-OC. קראתי בכתבה שפורסמה באתר שבאמצע החודש הבא יוצאים לשוק 2 כרטיסי מסך חדשים מסדרת 200GTX. האם כדאי לחכות ולקנות את כרטיסי המסך החדשים? או פשוט לחכות בתקווה שכשהם יצאו המחירים יירדו? או פשוט לקנות את המחשב וזהו???? ההשקעה בכרטיס המסך עומדת על 1600 ש"ח (גמיש). תודה מראש לכל עזרה שהיא

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  22. Started by YoTaMi,

איך הכרטיס מסך הזה ? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 זה התקציב המקסימלי שלי.. הוא טוב למשחקים יריץ AC על HIGH ? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  23. Started by Desmond,

לאחרונה עברתי בפעם הראשונה מכרטיסי מסך של nVIDIA לכרטיסים של ATI, התחלתי ללמוד קצת על ה catalyst control center שלהם והחלטתי לנסות לעשות clone למסך שלי בטלוויזיה באמצעות כבל s-video. הכל הלך דיי חלק עד שהפעלתי את Theater mode, שהיה דיי המטרה הראשית שלי, לראות סרטים על המסך של הטלוויזיה בפול סקרין וברזולוציה המתאימה, רק שמשום מה האפליקציה הזאת חותכת חלקים דיי נכבדים מהצדדים וגם מלמעלה ולמטה במקרים שאני לא מריץ סרטי wide screen. ניסיתי בדרכים שונות לסדר את זה אבל לא משנה מה אני עושה בסופו של דבר אני מאבד חלק מהתמונה. אני מניח שאני לא הראשון שנתקל בבעיה, מישהו מכם יכול לעזור לי בבקשה? תודה למושיע .

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  24. Started by elik50,

מישהו יכול לתת הערכת מחיר ובכלל בקורת על הכרטיס ? תודה !

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  25. Started by ISRal,

שלום לכולם! יש לי כרטיס geforce fx 5200 128 MB עם יציאת TV . חיברתי את הכרטיס לטלויזיה כמו שהיתי מחבר את הכרטיסים הקודמים שלי רק שהפעם אני לא מקבל שום דבר על מסך הטלויזיה. אם יש למשהו רעיון למה זה לא עובד אני ממש אשמח תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים