עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Bingo,

אני רוצה לקנות מסך LCD למחשב החדש נסגרתי על שתי מסכים אבל אנלא בטוח איזה כדאי לקחת הראשון זה SAMSUNG ?740BF 17'' LCD 2ms DVI? והשני זה ?CMV 946D 19'' LCD 2ms DVI? מה אתם אומרים? אני בעיקרון מחפש משו זול אבל שלא יהיה זבל...

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  2. Started by tal_m9,

היי, יש לי היום GEFORCE FX5600 של נוידיה האם כשאי להחליף ל : 1.כרטיס גרפי Albatron nVIDIA GeForce FX7300GS 256M או ל 2.כרטיס גרפי GeCube Radeon X1300 512MB AGP האם זה ישפר משמעותית את הבצועים ? תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  3. Started by RazorJunior,

אוקי, אז אני מחפש לי מסך חדש במקום ה CRT הישן והמגושם. הוא ישמש בעיקר לעבודה משרדית, אך מדי פעם גם למשחקים... אבל לא משהו רציני, גג ניד פור ספיד... אני ממש לא משחק הרבה אז שזה לא יהיה מה שיטריד אותכם. הבנתי שחיבור DVI הוא מאוד משמעותי במסכי LCD והוא משפר את האיכות פלאים. אז אם זה באמת ככה, כניסת DVI חובה.(למרות שבכרטיס מסך שלי אין, נחליף בהזדמנות). המסך צריך להיות חד, ושתהיה לו תמונה צבעונית, יפה וחיה. שיהיה נעים לעין לשעות מרובות, ויראה יפה גם פונטים קטנים. עדיף מאוד שיהיה 17", אבל אם זה הבדל ממש ממש גדול במחירים אני אסתפק ב 15". התקציב הוא באיזור ה 2500 ש"ח, די גמיש. אם אתם יכולים תצרפו לינקים לביקורות או השוואות של מסכים שאתם ממליצים עליהם... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  4. Started by do_k,

הי, אני מקווה שאני בפורום המתאים. יש לי כרטיס מסך שאני מתכוון להחליף אותו. לא מזמן קניתי מסך "27. אני לא משחק כיום כמעט בכלל, אבל כן רוצה לשחק. הבעיה היא שאני קורא כאן לא מעט הודעות וממש הולך לאיבוד בכל מה שנוגע להגדרות, גם של המשחקים וגם של הכרטיס. ( AA, פילטרים וכו' ). יש איזשהו מדריך שמסביר בשפה עממית מה זה כל המונחים שאתם משתמשים בהם? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  5. Started by 3gh,

האם אני אמור להשתמש בתוכנה ב safe mode ולהתקין את הדרייברים החדשים גם בsafe mode? תודה מראש

6. Started by blanco,

שלום לכולם יש לי כרטים מסך ati x600 pro . יש לי מסך של mag מחובר ב dvi למחשב. הבעיה שלי היא שאני מחבר את הטלויזיה למחשב ואומר לו לזהות את הטלויזיה אני לא מצליח (לא רואה תמונה). עשיתי ניסוי וחיברתי את המסך למחשב בחיבור רגיל (לא DVI) והכל עובד ! מה עושים ? האם יכול להיות שחיבור ה DVI מבטל את האופציה לראות בטלויזיה? עזרה בבקשה..... :s05: תודה יוני

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  7. אני מחפש אתר שבו ניתן היה לראות מהו החום הסביר של כרטיס מסך כל שהוא (במנוחה ובמאמץ) ,האם מישהו מכיר משהו כזה?

8. התקנתי כמה משחקים שאמרו שהכרטיס פועל על 512, גם כשהמחשב עולה זה אומר 512 בהגדרות של הדרייבר של אנוידיה זה מסומן על muti gpu... איך אני יכול לדעת אם זה פועל על 512 או 1GB?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  9. Started by a-gold,

אז אחרי שבדקתי ... מצאתי 2 כרטיסים שנראים לי...ואשמח אם תעזרו לי לבחור אחד מהם אז זה הראשון: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_429&products_id=3889 אפשרות שניה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_356&products_id=4037

• 7 תגובות
    • 559 צפיות
  10. *החוקים לגבי הכותרת ממש לא חכמים, למה אני צריך לכתוב את התקציב אם הוא לחלוטין לא רלוונטי לשאלה? בכל מקרה, אני רוצה לקנות כרטיס מסך AGP. חשבתי על הHD2600XT , אבל הוא לא זמין בחנות שבה אני רוצה לקנות... ראיתי שיש באותו מחיר את ה- HD3650 אז, מי מביניהם יותר טוב? כמה משמעותי השוני? האם צריכת החשמל בשניהם זהה? (אם הספק שלי מספיק ל2600, הוא יספיק גם לשני?) האם אתם ממליצים לי ללכת עליו?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  11. Started by OAD77,

האם שווה להשקיע את ה150 ש"ח בשביל להגדיל את הזכרון מ256 מגה ל512 מגה בכרטיס 1950PRO

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  12. או מסך בטווח מחיר הזה שיהיה יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  13. Started by RazorJunior,

הכותרת אומרת הכל - למישהו פה יש IIYAMA E481S? והוא מוכן לעזור? :s05: שאני אוכל לבוא ולהתרשם מהמסך לפני שאני מזמין מסך ב 4000 שקל "על עיוור"? ואם לא, אז למישהו אולי יש את ה IIYAMA E431S? או את ה VIEWSONIC VP171? כי דיברתי עם היבואן ואף חנות לא מוכנה לשים את המסכים בתצוגה מכיוון שהאחריות מתחילה מיום פתיחת האריזה.... תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  14. יש לי 7950GT של Leadtek. עם איזה כבל בדיוק? ואם אפשר בבקשה גם תמונה שלו. תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by OutRaGe,

שלום חזרתי לא מזמן עם הכרטיס הזה והרכבתי ואין לי קריאה של טמפ' לא ב-Everest ולא ב-ATI Tool יש חיישן בכלל על הכרטיס ? למרות שלא צריכה להיות בעיית טמפ' אם המארז שלי הצליח להחזיק שנתיים X800XL עם קירור פסיבי הוא יחזיק גם את זה.. אבל בכל זאת חסר לי.. אם יש - כיוון לפתרון ? תודה מראש, לירן

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  16. יש לי נייד IBM X60S עם יציאת VGA וב-LCD יציאת DVI ניתן לחבר בינהם? מה הדרך היעילה ביותר בלי לפגוע באיכות התמונה ? PCMCIA עם יציאת DVI (האם קיים מוצר כזה?) כרטיס טלויזיה ? מתאם פשוט הממיר מ VGA ל-DVI (האם קיים?) אודה על עזרתכם..... חוץ מזה אני מתכוון לקנות אוטוטו מסך LCD בתקציב של כ-2000 ש"ח בעיקר לטקסטים ואינטרנט אך שישמש גם לצפיה בטלויזיה וסרטים יש המלצות ? שוב רוב תודות, אחלה פורום

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  17. שלום, רציתי לדעת איזה מבין הכרטיסים הבאים עדיף לדעתכם LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS או GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GTS 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL תודה

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  18. Started by itaim,

חיברתי את הכבל מהמחשב לטלוויזיה וניסיתי לחפש בדריברים אפשרויות שקשורות בTVOUT אבל לא מצאתי

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  19. Started by lpp.phpme,

אני פתחתי את הנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=209559.0 והציעו לי להציג מפרט, לא רציתי להקפיץ אז הנה המפרט(הוא לא שלי הוא של חבר שלי אז סליחה על התגובה המאוחרת): מעבד: pentuim 4 2.8 GHZ זכרון: DDR 512 80GB 7200 RPM וכרטיס מסך צוין כבר. אשמח לתגובות.

20. נא למחוק את האשכול החדש..למה הסתדרתי לבד תודה בכל מקרה

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  21. Athlon 64 3000+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512MB A-DATA Sapphir (ATI)RADEON 9600XT TV,DVI 128MB.

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  22. Started by tgen,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ומתלבט בין כרטיס המסך GeForce 7900GT ו- Radeon X1800XT 512M בכרטיסי המסך המומלצים אומרים שהרדאון יותר טוב מהג'י פורס אבל במפרטים המומלצים הרדאון בכלל לא מוזכר... מה כדאי יותר? ודרך אגב, מה ההבדל בין החברות שמייצרות את הכרטיסי מסך? Leadtek/Albatron/Gainward/EVGA... יש עדיפות לחברה מסויימת?

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  23. Started by base1,

רציתי לשאול כמה דברים 1. חוות דעת על כרטיסי המסך ? BFG Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail OC2 או ASUS EN8800GT/G/HTDP/512M/A מה יותר טוב מבין השניים ולמה? יש לי עוד שני דברים שלא קשורים לפורום זה עם אפשר .2 חוות דעת על ספק הכח ? CORSAIR 520W CMPSU-520HX EPS 12V Modular A.PFC 3. חוות דעת על המארז ? ARMOR PLUS BLACK WINDOW VH6000BWS רציתי לדעת האם זה מארז לא רועש ?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  24. Started by nisim_y,

היום אני הולך ליסגור על כרטיס מסך עכשיו אני קונה גם מסך של סמסונג על 4 MS ואני רוצה כרטיס מסך AGP שיתמוך טוב במסך .. עכשיו יש שתיים שאני מעוניין בהם והם: radeon 9800 pro 256 mb ועם 128 BIT ויש את הכרטיס : 6600 GT עם 128 MB ו-128 BIT מה עדיף ?

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  25. Started by gilon,

יש לי כרטיס מסך radeon 9600 pro mobility והחיבור שלי מהמחשב לטלוויזיה הוא vhs(שאני לא בטוח אבל אני חושב שהכוונה לs-video).המחשב שלי כבר מחובר לטלוויזיה בכבל vhs לבננות.מישהו יכול לומר לי איך לחבר נכוןאת המחשב לטלוויזיה ואיך אני מפעיל את הכל?אשמח להסבר מפורט... ;D

• 2 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים