עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מתכוון לקנות מחשב חדש אם כרטיס מסך 8800GTS ואני לא יודע איזה גירסא לבחור את הMB320 או 640MB+ מסך 20" DELL LCD 20" 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  2. Started by shahar28,

שלום, יש לי כרטיס של gigabyte מבוסס מעבד ati redeon x800 במחשב מותקנת גרסת directx9C 1. במשחקי תלת מימד יש חיתוכים על הגרפיקה 2. כשהתקנתי וויסטה, הכרטיס לא זוהה ונאלצתי להסיר את ההתקנה. למרות שבבדיקות ההתאמה המערכת הוצגה כמתאימה ביותר יש למישהו רעיון שחר

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  3. Started by dabaz,

ב7800GT של POV רשום: D-Sub: No DVI-I: 2x זאת אומרת שאני לא יכול לחבר את הCRT שלי שיש לו חיבור אנלוגי בלבד? http://www.pointofview-online.com/GF7800A.html

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  4. האם יש אבחנה בין כרטיסי ה AGP השונים לפי מספר המגעים וחריץ אבטחה במחבר עם לוח האם.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  5. שלום חברה ותודה שנכנסתם לפה, המערכת שלי: P35-DS3R E4400 @ 3.0 2 * 1gb 800mhz pqi turbo ocz stealthxtream 600w ... ברצוני לקחת כרטיס בסביבות ה 700 + ש"ח שיתאים לי למשחקים ברזולוצייה אופטימלית של מסך 22" לא בהגדרות סופר דופר. משחקים לדוגמא כמו Bioshock, CSS, Medal Of Honor, Carbon, Doom, Fear, Half Life ומשחקי shooter בסגנון הזה... האם הכרטיס הזה יריץ לי משחקים חלק ב22" לא בהגדרות הכי גבוהות? או שיש פתרון יותר נחמד בטווח מחירים הזה? כן מתוכנן OC. תודה!!

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  6. כרטיס מסך 9800GX2 1GB עד כמה יהיה צוואר בקבוק ב E6600 ללא OC?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  7. יש לי את ה-4870. איך אני מוסיף את הפרופילים ואיך אני מפעיל אותם ? תודה.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  8. Started by X_Dror,

היום גלשתי קצת באתר להנאתי כשנתקלתי בדבר הזה http://www.hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=category&id=30 בשורה השלישית כתוב שאפשר להפוך TNT 2 ל- Geforce 3 האם זה באמת אפשרי??? אם כן איך אני עושה את זה והאם זה עובד אצל כל ה- TNT 2?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  9. Started by adriel10,

מה יותר טוב שניהם בערך באותו תקציב ????? מה יותר משתלם???

10. <p>שלום רב,</p><p>זקוק להמלצה לכרטיס מסך לעבודה בתוכנות שרטוט כגון PRO ENGINEER, SOLIDWORKS,UNIGRAPHICS וכו" ולא למשחקים. ידוע לי שלשם מטרה זו משתמשים בכרטיסים מסדרות QUADRO או FIREGL אך כרטיסים אלו יקרים מאוד.</p><p>המפרט של המחשב שאני מתכנן לקנות:</p><p>מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box</p><p>¤1058</p><p><a href="http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750" rel="external nofollow">http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750</a></p><p> לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L</p><p>¤578</p><p><a href="http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207" rel="external nofoll…

11. Started by guya2007,

שלום, אני צריך המלצה מחברי הפורום, אני עומד לקנות מחשב חדש, ונתקעתי בבחירת מסך... אני צריך מסך בגודל 19 אינץ. ההתלבטות שלי, היא איזה לקנות רחב או רגיל (4:3). האמת שאני לא פריק של משחקים, אולי פה ושם, בעיקר לאינטרנט, מידי פעם לראות סרט במחשב.. מה ההבדלים ביניהם? ועד כמה חשוב המילי שניות לדקה? אם אני אקנה רחב, איך תהיה לי תצוגרת דפי האינטרנט, ויש לכם מסך להמליץ לי עד 1500 תודה..

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  12. מישהו יודע על זה משהו?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  13. Started by a.s roma,

היי, יש לי geforce fx 5500 ולא מזמן חיברתי אות LCD ועכשיו כשניתקתי אותו אני לא מצליח לראות סרטים כמו שצריך רואים הכלל מטושטש.. מישהו יודע איך לסדר את זה?? ועוד משהו קטן..נעלם לי הסמל הקטן של הNVIDIA איך אני מחזיר אותו?? תודה.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  14. Started by dorviper,

טוב חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך בתקציב של 700 +- מה הכי טוב במחיר הזה? תודה עריכה: AGP....

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  15. Started by blade2,

שלום, אני מחפש את מסך ה 17" CRT שטוח, הטוב ביותר שאוכל להשיג בתקציב של כ700 שקל. איני מעוניין במסך של LG. (תקלות לי ולאחרים, מחיר תיקון בשמיים, נכוויתי פעם אחת, לא מתעסק איתם שוב) הפרמטרים שחשובים לי הם בהירות וניגודיות גבוהים ותמונה חדה (בלי מריחות או זליגות של צבע). תודה

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  16. Started by danh74,

שלום, רציתי לדעת איזה מהכרטיסים טוב יותר ולמה. asus fx520064mb או msi gf4mx4000 128mb אני יודע ששניהם שיכים ל low level אבל המחיר שלהם זהה. מי מבינהם טוב יותר? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  17. Started by IdolAdmin,

אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה ואין לי מושג מה התווך מחירים ועל מה להסתכל.. שיהיה כמובן עם שלט..חיבורים לממיר..ובלי ממיר..שיקליט..שיהיה איכותי אבל לא מטורף לא עריכת סרטים או משהו..

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  18. אני רוצה לקנות מחר או מחרתיים אני צריך כרטיס מסך טוב וחזק כמו FAR CRY אתם יודעים אני רוצה לשחק עם משחקים חזקים עם רזלוציה 1280 על 1024 שירוץ חלק תודה

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  19. Started by ronnie,

אני מתלבט בין כרטיס טלויזיה Hauppauge PVR-150 לבין Leadtek WinFast PVR2000 שמעתי על שניהם המלצות, וכרגע אני מעוניין לרכוש אחד מהם ולא ממש ברור לי מה עדיף, אנא עזרו לי.

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  20. Started by roy07,

שלום לכולם ! (פעם ראשונה פה ) אז ככה ..יש לי כרטיס טלויזיה עם כניסת SVHS ויציאה 21 פנים מהממיר עם מתאם של SVIDEO . עכשיו שאני מנסה לחבר בין הSVIDEO לכניסה של הכרטיס טלויזיה אני לא מקבל תמונה דרך RCA כן מקבלים תמונה אבל לא חלקה. נסיתי עם אותו ממיר דיגיטלי בטלויזיה אחרת עם כניסה דומה וזה פועל ...משמע משהו בכניסה של הכרטיס טלויזיה לא תקין. נסיתי כמובן לשחק בהגדרות בממיר הדיגיטלי וכמובן בתוכנה של הכרטיס טלויזיה ועדין אין תמונה ,מה עשיתי לא כראוי ? :-[

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  21. הורדתי את הדרייבר האחרון של ATI מהאתר שלהם. 1.למה זה לא מופיע אצלי בעברית?(ראיתי כאלו שזה בעברית אצלם) 2.איך אני משנה בהגדרות שאני יוכל לראות סרטים בטלוויזיה?(הכול מחובר טוב,אבל רק סרטים אני לא מצליח לראות) 3.האם הדרייברים של OMEGA יותר מומלצים? הנה מצורפת תמונה של הדרייבר החדש 6.11 מישהו מכיר את הדרייבר הזה? ותודה מראש לכלולם!!!!

22. Started by AVI.S.T,

אני רוצה להוריד דרייברים אכי חדשים שיש אז אני נכנס ל NVIDIA מריד דריבר אבל הוא באנגלית ואני רוצה בעיברית מאיפה אני יכול להוריד דריברים בעיברית?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  23. שלום אני קונה מחשב היום והייתי כבר סגור על ה Sparkle 8800GTS 320MB ואז ראיתי המלצות בפורום על HD2900Pro 512MB למרות שלממליצים לא היה אותו בעצמם. קודם כל, יש כאן מישו שיש לו ויכול להמליץ מנסיון? אם אני עושה לו OC קטן, שהבנתי שממש כדאי, אז הוא יהיה רועש? הבנתי שיחסית הוא רועש וצורך כוח בלי קשר ההבדל במחיר הוא זניח אז זו רק שאלה מה עדיף למשחקים בינוני, גלישה והורדות וזהו. חשוב לי שקט ועוד שאלה, מה זה אומר DDR3? אני צריך לוח אם אחר שתואם DDR3? תודה מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 946 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים ANTEC SONATA III 500W SONATA3 ¤ 801 1 קירור למעבד Thermaltake MAX ORB CL-P0369 ¤ 234 1 זיכרונ…

24. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  25. כרגע יש לי 71.25 ואני לא יודע אם זה הדרייבר אבל הכרטיס די איטי כרגע. ועוד שאלה: האם אותו דרייבר מתאים גם לכרטיסים ישנים יותר כמו gf mx440 ?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים