עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Da-Funk,

איזה ? יש מליון..

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  2. אני לא מבין מהזה אומר יש את Gainward PowerPack! Ultra/2100 TV-DVI(Single Slot) שיש לו תזיכרון הראשון או תe-GeForce 6800, 128 MB DDR מה עדיף יותר גם לOC תודה

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  3. שלום שמעתי כול מיני שמועות, ושיקראו לו GT200 (לפחות בנתיים זה שם הקוד של הליבה שלו או משהו כזה), וגם שכנראה יתן כמה עשרות אחוזים יותר בביצועים, יהיה כרטיס חד ליבתי (בשונה מ9800GX2), ואם זאת מהיר ממנו. כמובן שהכול שמועות וכו'. מישהו יודע יותר ומוכן לשתף בבקשה ?

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  4. כמו כן רצוי גם שהכרטיס מסך יהיה טוב להרצת משחקים .... הבנתי שיש יציאת HDTV ו יש יציאת HDMI .. אני מחפש HDMI (היציאה הקטנה הזאת , ולא היציאה שמתפצלת ל RGB) תודה רבה לעוזרים ! ליאור.

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  5. Started by hilikon,

אני רוצה לחבר את יציאת ה tvout שבלפטופ לרסיבר ככה זה נראה... 1 מחבר S-video ,TV-out 2 מתאם וידאו משולב 3 מחבר שמע דיגיטלי S/PDIF 4 מחבר video-output משולב 5 מחבר S-video איפה אפשר למצוא דבר כזה בארץ?

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  6. Started by donkey kong,

אפשר לעשות SLI עם 8800GTS ו8800GT?? בSLI חייבים אותו דגם אותו סוג אותו יצרן או שאני יכול כרטיס של BFG עם כרטיס של MSI?? ועוד שאלה קטנה אפשר לעשות SLI על MSI P35 Platinum Combo??

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  7. Started by dovrose,

שלום, אני דיי חדש כאן ולפני שאני מהעלתי את הנושא קצת חיפשתי עליו אך לא מצאתי כלום בנושא. יש לי מחשב עם לוח אם של Gigabite ‏P35-DS3L וחריץ PCIe שלי הוא גירסה 1.0 בו. רציתי לרכוש כרטיס 9600GT של Gigabite למחשב למשחקים, אך ראיתי שהדרישות הן PCIe 2.0. האם אני יכול להתקין את הכרטיס במחשב שלי? פניתי ל KSP ולחנות מחשבים באזור מגוריי ושניהם אמרו לי שהלוח חייב לתמוך ב PCIe 2.0 כדי שהכרטיס יעבוד בצורה תקינה ובמלוא הביצועים. האם זה נכון? מה אני יכול לעשות ? מה אני צריך להחליף את לוח האם שלי ל- x38, הוא עולה 900 ש"ח ! ורוב הדברים שהוא נותן לא רלוונטים אליי (2 כרטיסי רשת, firewire ...) תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  8. רכשתי לפני מספר ימים כרטיס מסך מסוג : palit Pci-E 8800GT Super+1G המערכת היא מערכת חזקה: Amd 4800+ 2.5g dual core 8G Ram Gigabyte GA-MA78GM-S2H כולל מערכת קירור חדשה לכרטיס מסך מביתThermaltake dualOrb מערכת קירור חדשה למעבד של EZCOOL המארז הוא מארז מסוג ANTEC SONATA 3+תוספת מאוורר נוסף של 12 מערכת הפעלה שלי היא Windows Vista 64Bit Home Primium וכעת לשאלה: מאז שהתחלתי להריץ את המחשב קיימת לי תקלה בעת הפעלת ישומים גרפים(משחקים ותוכנות גרפיות),שהמחשב נכנס למצב שמאוד דומה לאוברקלוקינג: ריצוד של נקודות אדומות וירוקות,לאחר מכן עיוות חד בתמונה,ולבסוף מסך כחול- במסך הכחול נרשמת תקלה בכרטיס המסך והוא מבצע בדיקת זיכרון, לאחר שהכל תקין בבדיקה המחשב נכנס למצב איתחול, לעיתים לאחר מצ…

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  9. Started by WUID,

אהלן לפני שבועיים רכשתי את הכרטיס הנ"ל והיום הגיעה גם הטלוויזיה ... אני רוצה לחבר את הטלוויזה אל הכרטיס דרך יציאת ה HDMI , יש הגדרות מיוחדות שאני צריך להפעיל ב CCC כדי לצפות במסך (32" HDREADY) כמו הכרטיס קול המובנה שבכרטיס... ? בנוסף : רכשתי את הכבל : http://www.consumer.philips.com/consumer/en/sa/consumer/cc/_productid_SWV3545_10_SA_CONSUMER/HDMI-cable+SWV3545-10 ורציתי לדעת עם הוא מספיק טוב ? הכבל עדיין סגור בקופסא... תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  10. עזרתי לחבר להרכיב מערכת עם core duo 6600 גיגה זכרון kingston HYPERX וכ.מסך asus 7950GT 512 והציון שקיבלתי מה3DMARK במצב deufalt הוא 2060, זה הגיוני ?

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  11. Started by yotamavi,

אז ככה. יש לי מחשב (מפרט בצד) שמחובר למסך שרשום במפרט. עכשיו קניתי LCD דגם TOSHIBA 26WL66 אני רוצה לחבר את המחשב גם לLCD. בכרטיס מסך שלי יש DUAL DVI ועוד יציאת TVOUT הבנתי שכדי לראות פרקים בHDTV 720 אני אצטרך כרטיס מסך עם יציאת HDMI , זה נכון או שיספיק לי ממיר מDVI לHDMI שאני ייחבר למסך? אם צריך להחליף, אז איזה כרטיסים מומלצים? ויש 8800GTS 320MB עם HDMI? מקווה שהבנתם. ובכללי ייעזור לי אם מישהו יסדר לי קצת בראש איך זה בדיוק יילך למשל אני לא יודע אם למשל אני יוציא 2 חיבורי DVI מהמחשב אם אני יוכל לבחור למה לשדר למשל. ואני צריך לדעת גם מה לחבר למה.

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  12. Started by lior0101,

שאלה בקשר לכרטיס מסך BFG 8800 GTS 320 MB. הכרטיס מסך הזה מגיע בגרסת OC. ואני זוכר שלפני איזה כמה שבועות מישהו אמר פה ש"בשום מקרה אין לעדיף גירסת OC היות וזו גירסה שמשתמשת במעבד גרפי מדור קודם על בסיס המהרת תדר על מנת להגיע לביצועים דומים - דבר המעלה את טמפרטורת הכרטיס ומוריד את יציבות פעולתו" מה אתם אומרים על זה? יש משהו בדבריו?

• 7 תגובות
    • 473 צפיות
  13. יש לי כרטיס RADEON X1950 PRO שתומך בלכידת וידאו (VIVO) מותקן במחשב עם ויסטה עליו התקנתי את גירסת 7.4 של קטליסט משום מה אין בגרסה הזאת דרייבר WDM שמאפשר ללכוד וידאו (בגירסה 7.4 ל XP זה עובד בסדר) חיפשתי בכל רחבי הרשת דרייבר שייתן לי את האופציה הזאת ולא מצאתי מישהו יכל להציע פתרון?

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  14. Started by idani1983,

בזמן האחרון כל סרט שאני מקרין משתנה לו הרזולוציה במסך TV , אני בטוח שזה מהגדרות של הכרטיס מסך אבל אני לא מוצא איפה אני יכול להגיד לו שישאיר את הסרט באותה רזולציה , יש למישהו מושג? תודה

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  15. היי, אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל יחד עם מחשב חדש בחודש הבא. יש לי שתי שאלות קטנות שלא הצלחתי למצוא עליהן תשובה בשום מקום: 1. יש לי Windows XP Home Edition. הכרטיס מתאים ל-MCE, האם הוא יעבוד אצלי, או שהוא פועל רק תחת MCE? ומה לגבי ויסטה שאני שוקל לעבור אליה יחד עם המחשב החדש? 2. בביקורת שיש באתר הקולנוע הביתי על כרטיס דומה של Hauppauge , רשום שהכרטיס תומך בהעברת ערוצים דרך הבלסטר רק בחלק מהממירים של HOT. האם יש דרך לברר אם הממיר שלי, דוקסיס ADB 7200C (כמו המג'יק אבל לא מקליט) נתמך בכרטיס? כלומר, האם אוכל לראות ולהקליט במחשב את כל הערוצים שיש לי בכבלים, כולל הדיגיטלים והמוצפנים? אשמח לקבל תשובה, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  16. אני קונה מחשב HTPC ועדיין לא בחרתי כרטיסי טלוויזיה, אשמח להמלצה

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  17. Started by Shane McMahon,

שלום לכולם,על כרטיס Gaiwnward Nvidia 5500FX יש חיישן טמפרטורות? ובאיזה תוכנה חינמית ניתן למדוד את המעלות? תודה רבה .

18. Started by shai1992,

אני חייב שדרוג למחשב יש לי כרטיס מסך 4mx400geforce ואני רוצה לקנות כרטיס מסך בתקציב של 500 עד גג 600 ש"ח אני חושב על 7300 אנא ענו לי בהקדם בשעות הקרובות!

19. יש הבדל באיכות התמונה בHDTV בין כרטיס מסך רגיל לבין כרטיס מסך מובנה? המסך Dell 2407WFP. מעבד כפול ליבה סטנדרטי.

20. Started by MIKI23,

ראיתי היום בחנות במקרה שהגיע כרטיס 2900 פרו ב-1400 ש"ח כרטיס עושה רושם טוב גם המחיר הוא בסדר השאלה האם עדיף על 8800 GTS 320 MB

21. שלום אני קונה מחשב היום והייתי כבר סגור על ה Sparkle 8800GTS 320MB ואז ראיתי המלצות בפורום על HD2900Pro 512MB למרות שלממליצים לא היה אותו בעצמם. קודם כל, יש כאן מישו שיש לו ויכול להמליץ מנסיון? אם אני עושה לו OC קטן, שהבנתי שממש כדאי, אז הוא יהיה רועש? הבנתי שיחסית הוא רועש וצורך כוח בלי קשר ההבדל במחיר הוא זניח אז זו רק שאלה מה עדיף למשחקים בינוני, גלישה והורדות וזהו. חשוב לי שקט ועוד שאלה, מה זה אומר DDR3? אני צריך לוח אם אחר שתואם DDR3? תודה מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 946 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים ANTEC SONATA III 500W SONATA3 ¤ 801 1 קירור למעבד Thermaltake MAX ORB CL-P0369 ¤ 234 1 זיכרונ…

22. Started by RKK,

אני רוצה לקנות 8800GT.. עכשיו נגיד וחיברתי הכל ללוח אם.. מה עכשיו אני עושה? צריך קודם למחוק את הדרייבירם של הכרטיס מסך הקודם? למחוק את ה BIOS של הכרטיס מסך הקודם? אם כן איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  23. אתמול עשיתי את ההזמנה שלי למחשב HTPC , והדגם שרציתי (Gigabyte GV-NX88T512HP ) אזל , או משהו כזה... בחרתי אותו בעיקר בגלל שהוא קצת יותר קטן והרבה יותר קר מהמתחרים ( בקטגוריית הכרטיסים שכבר באים אחרי קצת oc מהמפעל). אז עכשיו אני קצת בלחץ של זמן - אני מת לקבל כבר את המחשב ... מישהו יכול להמליץ לי על דגם טוב - בעיקר שיהיה עם קרור טוב ושקט של 8800Gt ? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  24. Started by V00d00,

אהלן, לפני כשבוע קניתי מחשב: Intel Q6600 2GB Corsair 800MHz ובתוכו BFG 8800GTS 512MB (G92) OC Edition. שאלה ראשונה, כמה פחות או יותר אמורה להיות הטמפרטורה של הכרטיס בזמן מנוחה ומאמץ. אצלי הוא הגיע כבר ל72 במאמץ, ו55 במנוחה. האם זה נורמלי, תקין לכרטיס כזה ? והשאלה השניה, הרצתי איתו Crysis על הגדרות גבוהות (High), עם Anti-Aliasing X8 ורזולוציה 1024x768 (חשוב לציין שאלה ההגדרות האופטימליות שהוא הגדיר לעצמו), התוצאות הם בד"כ 35+ FPS, המשחק רץ בלי יותר מדי בעיות, אבל האם זה נמוך מדי בשביל מחשב כזה ? http://www.tomshardware.com/2007/12/12/geforce_8800_gts_512_mb/page11.html הסתכלתי פה לעומת המחשב שלי וזה נראה ששם הביצועים יותר גבוהים. תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  25. http://www.palit.biz/en/products/ati_pcie_HD2400XT-Sonic.html במחיר 270 ש"ח. לבין http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat=27&prod_id=63606 ¤ 246 מניסיונכם מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 473 צפיות

דיונים חדשים בפורומים