עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם יש אבחנה בין כרטיסי ה AGP השונים לפי מספר המגעים וחריץ אבטחה במחבר עם לוח האם.

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  2. רק לצורך עדכון רשמתי הודעה בנושא לפני כמה ימים, היה לי בעיה של זליגה בתחתית המסך ובחלק העליון, בסופו של דבר החלטתי להחליף, התוצאות --> עדיין יש זליגה באותה רמה כנראה שזו הרמה האופיינית לדגם הזה. לפחות קניתי לי שקט נפשי. בקיצור למי שקונה את הדגם הזה שיקח בחשבון שיש כמה יתרונות בולטים של איכות תמונה, וחברה טובה , DVI וכו' מצג שני יש חסרון של זוית צפיה נמוכה וזליגת אור יחסית בולטת על רקע שחור (טוב בולטת זה סובייקטיבית לי הכל בולט) לילה סעידה (טוב). :-*

3. יש לי בחדר את החיבור של ה-TV וה-RADIO.. לשם אני מחבר את הכבל של הכרטיס נכון? אם יש לי HOT אז אני אקבל איכות טלוויזיה טובה? או שזה תלוי באיכות הכרטיס? אם זה משנה באיכות הכרטיס אז אני מוכן להשקיע עד 500-600 ש"ח.... זה נראה לי מספיק... מה ההבדלים בין סוגי הכרטיסים? תודה לעוזרים....

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  4. Started by nadav77,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך משהו טוב שיעלה לי את הסאן אנדראס וכל המשחקים החדשים עד 400 שח תודה!

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  5. Started by smeagol,

היי לאחרונה גייסתי מספיק כסף לקנייה של מסך מחשב איכותי 19" שאני חם על הרעיון כבר די הרבה זמן אבל אז נאמר לי שמסך LCD פחות מדויק בצבעים ויש הבדל בין מסכים וכו, זה כבר לא העניין בכל אופן. החלטתי לקנות מסך 19"crt אבל אני לא משוכנע מה באמת טוב בשבילי וזה לא ממש בעייה של כסף . הסתכלתי בכל מיני ביקורות אל מסכים ולכל אחד יש עמדה משלו ואני מאוד מבולבל. אני מתעסק אגב בתלת מימד photoshop וכדומה אשמח לשמוע תגובות

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  6. Started by FatalElement,

6800GS או הgto2? אני פשוט ממהר לקנות אז תענו בבקשה

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  7. Started by ExotiC,

אני עוד מעט קונה כרטיס מסך GeForce 6800GT PCI E והכרטיס מסך שלי יושב עכשיו בתושבת PCI האם זה אומר שאני לא יכול לשים את הכרטיס מסך שאני רוצה ליקנות???? ויצטרך ליקנות לוח אם חדש??????? ואם כן תוכלו לתת לי לינק לקניית הכרטיס מסל בתושבת PCI???? ואפשר בבקשה הסבר על כל הPCI וכל הדברים האלו????? :s05: :s07: :-[ :'( דרך אגב לוח האם שלי זה Gigabyte GA-8SIML תודה מראש!!!!!

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  8. הכרטיס המדובר הוא ATI9600PRO אם זה חשוב אז של אסוס. האם היציאות שיש בו מתאימות? אם כן, איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  9. Started by arm123,

אני מעדיף שיהיה אפשר לשנות גובה ולסובב את המסך בתודה מראש רן.

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  10. אני מתלבט בין מסכי LG מסכי LCD למשל .. http://zap.co.il/model.asp?model_id=150195 וזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=129024 עכשיו המסך הראשון עולה במפרט על המסך השני , למה הוא עולה פחות?! השני למשל בעל זמן תגובה של 12 , למה עולה יותר מהראשון?! וגם זה http://zap.co.il/model.asp?model_id=360464 וזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=37000 השני כאן הוא מסך ישן של החברה , וכולם למעלה עולים עליו במפרט , למה לעזאזל עדיין יקר? ועוד מתיקר? מישו מבין את ההגיון פה ויכול להסביר לי?? * השאלה העיקרית כאן בנוסף ל 2 השאלות הנ"ל , בהתעלמות מהמחיר איזה מסך הכי משתלם והכי איכותי ? תודה

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  11. שלום, אני רוצה לראות טלויזיה על המחשב שלי בעיקרון אני רוצה לחבר את המחשב לממיר של הוט בעזרת כרטיס טלויזיה כי ככה אמרו לי שזה עובד. אני לא מבין בשוק כרטיסי הטלויזיה אז אני צריך המלצה לכרטיס טוב במחיר של מקסימום 400 ש"ח. ואני רוצה לדעת אם מגיע איתו תוכנה שאני אוכל לראות בעזרתה ערוצים מהממיר ואם לא. אז אם יש אחת טובה וחינמית או אם אין חינמית אז איזה תוכנה טובה יש אפילו אם היא עולה כסף. וגם אם מגיע איתו כבל ואם לא אז איזה כבל צריך וזה הכל תודה.

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  12. יש לי את הכרטיס שציינתי ושמתי לב שהטמפ' במאמץ עלתה מ- 50 ל- 59 ונראה לי שהקירור פועל לא טוב אני מתכוון שהמאוורר לא מתאם את סיבובי המהירות לטמפ' נראה לי כי שיחקתי קצת בהגדרות ב- ATITOOLS מישהו יכול להביא לי הגדרות טובות שהטמפ' תחזור לעצמה והאם מומלץ לשים את המאוורר על מאה אחוז תמיד ?

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  13. Started by y10,

אני רוצה לדעת אם יש לי כרטיס טלוויזיה אז אני קולט ערוצים של ישראל לבד לדוגמא 10,11,22 וכ'ו? או שאני צריך לחבר ממיר או משהו

• 5 תגובות
    • 491 צפיות
  14. Started by AMIT1024,

יש לי בעיה מאוד מוזרה,יש לי כרטיס מסך 6800U של LEADEK המוזר זה שפתאום נעלמו לי התפריטים במשחקים! כלומר... המשחק עולה והכל סבבה אבל בתפריט האפשרויות אני לא מצליח לראות את האפשרויות (רואים אותן לאלפית השניה ואז הן נעלמות! אחר כך אני צריך לנחש את הבחירות שלי במשחק.כאשר אני מגיע למשחק אני לא מצליח לראות את הכתוביות במהלך המשחק.... מישהו יודע למה? זה כאילו שהפונטים נעלמו לי והגרפיקה נשארה...

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  15. Started by shay820,

שלום לכל חברי הפורום!!!! אני מתעניין מסך 19 אינטש BENQ FP91E האם מישהו בחן את המסך ??? האם למסך יש מתחרים בטווח מחיר של 2300 שקלים אני לא צריך את המסך בשביל משחקים!! יותר בשביל אינטרנט וסרטים אשמח לעזרה או המלצה תודה רבה שי LCD Size: 19" TFT Pixel Pitch: 0.294mm Max. Resolotion: 1280x1024 Colors: 16.7 million Fast Response Time: 8ms Gray to Gray Max. Contrast: 1000:1 Max. Brightness: 250cd/m2 Viewing Angle (CR>=5)(L/R;U/D): 85/85;85/85 Multimedia - Built-in SRS Speakers Power Supply - Built-in, 60W Video Input Interface: D-Sub / DVI Dimensions (WxHxD): 411x420x215 mm Net Weigt: 6.0 kg Control: OSD, iKey Wall Mouting (Optional): VESA 100x100mm Safety: TCO'03

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  16. Started by idani1983,

האם ניתן לשים רמקולים ליד מסכי LCD או שזה פוגע בהם כמו במסכים הישנים

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  17. Started by nisim_y,

תוצאות ב-ati tool מה זה אומר משהוא יכול להגיד לי ? http://img209.imageshack.us/my.php?image=fryhxnxl8kh.png

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  18. Started by ystoffman,

שלום , בצער רב מסך המחשב שלי LG F900P מת. כאחד שלא ממש אוהב מסכי LCD יצאתי לחפש אחרי מסך CRT חלופי אבל אלו כך נדמה אוזלים מהשוק והיבואנים מעדיפים שלא להביא אותם יותר. אז כנראה שלא תיהיה לי ברירה אלא לקנות LCD. אז בעוד שבמסכי CRT הבנתי משהו בLCD אני לא מבין כלום. אפשר לקבל המלצות על מסכי 19 אינטש ? תודה רבה. יוני.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  19. Started by Adielion,

תגידו החנות הזאת אמינה... http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6772&CatCode=21 מישהו מכיר את החנות הזאת, קנה ממנה? ואם זה המחיר אז כדאי?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  20. Started by tigerex,

מה התאריך המדוייק ליצאתו של- gf7900 ultra ?

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  21. Started by zglazer,

שלום לכולם אבקש את עזרתכם ברשותי מחשב די ישן פנטיום 3 עם כרטיס מסך GFORCE 2 המסך "הלך" לי ואני מתלבט איזה מסך לרכוש מאחר והמחשב ישן ומשחקים איתו הבנתי שמסכי CRT הם המתאימים מה עוד שהבנתי שעם כרטיס מסך לא מתקדם לא ניתן לצפות ליכולות גבוהות של המסך מה דעתכם CTX EX951F מחיר 956 ש"ח אפה ניתן לראות מבחר גדול של מסכים פיזית תודה צביקה

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  22. Started by averonaa,

1. אני מעוניין לקנות את אחד הכרטיסים הנ"ל, השאלה אם מישהו מכיר השוואה בין השניים ? 2. בכל אתרי ההשוואות משווים רק point&shoot, מה לגבי משחקים אחרים Guild Wars וכו', האם יש צורך בכזה כוח עיבוד ? 3. אם אני קונה כרטיס שהוא תומך SLI אבל אני לא אשתמש בפונקציה הזו האם אני חייב לוח שתומך SLI למרות שאני לא מעוניין בשיפור העתידי הזה ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  23. Started by passanger57,

שאני מקליט בכרטיס TV לא משנה איזו חברה גם PVR 150 וגם FLYVIDEO או כרטיס של LEADTEK ההקלטה יוצאת בצדדים יש פסים שחורים יענו כמו 16:9 אבל בצדדים נסיתי את כל ההגדרות שאפשר , בצפייה רואים בסדר אבל בהקלטה היא לא על כל המסך מה אפשר לעשות כדאי לסדר את זה כך שאני יפעיל את הסירטון מהמחשב אני יראה על כל המסך ?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  24. Started by Motiy,

מכר שלי רכש כרטיס טלוויזיה. לרוע המזל מלבד איך להתקין דרייברים אין תיעוד נוסף של איזה כבל מתחבר לאיזו יציאה וכדומה. הכרטיס כבר מותקן, התוכנה מותקנת, אבל מה לעשות הלאה? אני אשמח להפניה לאתר עם איזה תרשים סכמטי של מה מתחבר למה (הממיר למחשב או הכרטיס לחיבור בקיר או הטלוויזיה). אני לא זוכר כרגע בכרטיס של איזו חברה מדובר והפניה כללית תהיה מספיק טובה, אני חושב. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  25. ראיתי את זה באתר אחד ורציתי לדעת עם זה טוב עם יותר טוב מה 6600GT?... וכמה מגבייט הוא http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2391

• 3 תגובות
    • 491 צפיות

דיונים חדשים בפורומים