עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by niner,

שלום, נניח שיש לי כרטיס טלוויזיה, האם המחשב שלי יכול לשמש כטלוויזיה בלי חיבור לטלוויזיה? ועוד שאלה: אם יש לי כרטיס האם אני יכול להקליט תוכניות לתוך ההארד בפורמט AVI, MPG? ושאלה אחרונה: איזה כרטיס טלוויזיה אני צריך כדי לבצע את הדברים שרשומים למעלה? לא יודע אם חשוב לציין יש לי רדיאון 9800 פרו תודה מראש

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  2. Started by Castanda,

אהלן חבר'ה יש ברשותי 2 כרטיסי מסך: GEFORCE 2 7700 TI GEFORCE 5500 FX רציתי לדעת באיזה מהם עדיף לי להשתמש מבחינת ביצועים ? שאלה נוספת היא: כשאני נכנס ל'מחשב שלי' כונני הCD אינם מופיעים כלל , כאילו בלעה אותם האדמה ממה זה נובע? כי הם פועלים כשאני פותח את ה TRAY אבל לא מופיעים... תודה מראש לעוזרים ! שבת שלום

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  3. Started by Psycho360,

ליברטי 400 של אנרמקס יעשה את העבודה??? בנוגע לכרטיס מסך 2900XT אם לא, מה כן?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  4. והוא עובד עם ה OC הזה כול הזמן.. ואין בעיות במתח ובטמפ' עם קירור "הרגיל"של הלידטק... ועם אותן תוצאות בדיוק הוא הגיע עם ה אולטרה שלו.. ה GT וה ULTRA זה אותו הכרטיס!!!! מצטער יש בעיה עם התמונה מי שרוצה תמונה מלאה אני ישלח לו בשמחה שיראה שזה עם ה 6800 GT!!! זה לא ה OC שלי.. אלא של חבר שלי! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  5. Started by satan,

קיבלתי את ה 6800ultra של asus ושאני נכנס למשחקים (לא משנה איזה זה קורה בכולם) אז אחרי כמה זמן המחשב ניתקע ואני צריך לעשות ריסט. אחרי הריסט הווינדוס עולה ואז קופץ מסך כחול שאומר שהייתה בעיה חמורה ושאני יבדוק אם חומרה חדשה שהכנסתי עובדת כראוי. הורדתי דרייברים חדשים, אני כבר לא יודע מה לעשות. המעלות של הכרטיס הם 55-60 במנוחה ובתוך משחקים מגיע ל סביבות 70, ניראה לי קצת גבוהה אבל הכרטיס אמור לעמוד בחום. בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  6. Started by roco,

האם יש כרטיס מסך כזה עם 512 MB , ו256 BIT ? ואם יש כרטיס מסך טוב יותר, בערך באותו מחיר לסרטים בלבד?

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  7. Started by AlterEgo,

עקב המצב בצפון אני נמצא במרכז אצל קרובים עם מחשב. משום מה הצבעים במסך מאוד כהים. זאת אומרת, סרטים, משחקים, תמונות.. הכל כהה.. עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך, העלתי את הבהירות, הגאמה, הקונטרסט - הכל. וזה משנה את הdesktop אבל לא את התמונות והסרטים עצמם... אני מנסה לראות סרט אבל לא מסוגל מרוב שהוא כהה כל כך. מישהו יודע כיצד לפתור זאת?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  8. Started by t-macc,

מישהוא יכול להגיד לי מה הצריכה שלו? תודה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  9. Started by a_a_aa,

איך הכרטיס הזה יעבוד עם מסך 20' רחב?

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  10. קניתי FX5200 של GAINWARD ואני לא יכול להפעיל את תכונת הצגים המרובים אפשר להפעיל או את הטלויזיה או את המחשב אבל אין אפשרות להפעיל את שניהם ביחד ניסיתי כמעט הכל הדריבר הכי חדש מותקן אם לעוד מישהו ידוע על בעיות עם הכרטיס הזה תצינו זאת בבקשה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  11. Started by geentonic,

שלום לכולם! הוצע לי כרטיס מסך Sapphire HD4890 1G DDR5 OC VERSION. האם כדאי להתאקש על גרסה ללא OC ? נא עזרתכם דחוף!!!!

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  12. Started by Sweet_Tooth,

אין לי מסך כרגע כך שאני משתמש ב TVOUT של כרטיס ה NVIDIA שלי וכך שאני רוצה לפרמט את המחשב בקרוב אני צריך לשאול שהאם אני אוכל לראות משהוא בדוס אחרי שאני מפרמט? אני רואה את תהליך האתחול של המחשב אז ...

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  13. שלום ברצוני לקנות כרטיס טלויזיה חיצוני חשובים לי הדברים הבאים 1.איכות כמובן 2.שידע לקודד בעצמו 3.שיקודד לxvid ולא ל divx 3.אפשרות לתזמן הקלטות קיים כזה דבר במחיר סביר ? הסכום שיש לי להשקיע הוא עד 600 שקל יש לכם משהו בסיגנון הזה? ראיתי את המוצר הזה למשל http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=XTV_2_0&affiliate=zap אבל אני לא בטוח שהוא תומך ב xvid אלא רק ב divx ולא ממש יודע לגבי איכות ההקלטה שלו יש למישהו הצעות\המלצות?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  14. שלום לכולם. מחר אני רוכש מחשב מבוסס AMD 4800x2. בין השאר, ארצה להשתמש במחשב על מנת להקליט תוכניות מן הטלוויזיה אל הדיסק הקשיח. המחשב ימוקם קרוב מאוד לטלוויזיה לשם כך. רציתי לדעת, אילו רכיבי חומרה ואיזו תוכנה דרושה על מנת לעשות זאת? אודה לכם מאוד על כל אינפורמציה, כי אני לא מבין בנושא מי יודע מה.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  15. Started by dammin,

קניתי LCDטלויזיה חדשה ואני רוצה לחבר גם את הטלויזיה וגם את המסך למחשב. איך עושים את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  16. אני זוכר כשרק יצא העדכון הוא כלל בעיות - אוברקלוק, פחות תפריטים וכו'.... האם עובד בסדר הפצ' או שעדיף להישאר עם הגירסה הקודמת ?[br]פורסם בתאריך: 4.07.2007 בשעה 21:30:04 ועוד שאלה...מה ה DIRECTX 9 האחרון שיצא ? העדכון של אפריל ? או שיצאו עוד אחריו ?! ומה זה ה DIRECTX הזה : http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=2DA43D38-DB71-4C1B-BC6A-9B6652CD92A3&displaylang=en

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  17. שלום לכולם רציתי לדעת מזה טמפ' נורמלית של כ.מסך יש לי LEADTEK 8800 320 MB כרגע 64 מעלות זה תקין? הכ.מסך חדש ,לא נמצא במאמץ ..

• 8 תגובות
    • 547 צפיות
  18. LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ? תהיה בעיה כלשהי להריץ משחקים על הגדרות גבוהות כמו flight simulator X ? התקציב לכ. מסך הוא עד 1800 ש"ח.. עדיף ב1200 איך ה8600GTS מסתדר עם המסך הזה? תודה!

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  19. Started by shachaf,

אני מתלבט בין ה... Radeon HD4850 512MB 256bit - Gigabyte\Sapphire\Palit\Gainward\Asus או Geforce 9800GTX+ 512MB 256bit - Leadtek, Palit, Gigabyte, Asus, Sparkle, Club-3D מה יותר שווה לי לקחת?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  20. שלום. אני מתכוון לקנות מחשב בשבוע הקרוב הכול מוכן אבל דחית את זה בגלל המסך מישהו מכיר את הדגם הזה של המסך T710BH שך LG מסך CRT איך הוא לשימושים רגילים בעיקר גלישה באינטרנט אני אעבוד הרבה מול WORD ומשחקים פעם בכמה ימים תלוי הוא יספיק? הוא עולה לי 790 ש"ח אם למישהו יש את הדגם הזה ספציפית שיגיד (אפילו בפרטי) זה חשוב.. תודה.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  21. Started by gt6,

תגידו מה הדרייבר הכי חדש לכרטיס מסך geforce 8800gts 640MB?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  22. Started by mc_elad,

האם בSLI צריך בידיוק אותו כרטיס מאותה חברה?? דוגמה:יש את 8800GT ויש את אותו כרטיס אם OC מובנה .האם הם יעבדו בSLI? תודה מראש למגיבים

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  23. Started by idodi10,

שלום, חיברתי טלויזיה למחשב ושאני מזיז את העכבר ימינה זה עובר לטלויזיה אבל אם אני גורר חלון של MSI DVD או WINDVD (או כל תוכנה אחרת) אני לא רואה על הטלויזיה את הסרט. איך פותרים את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  24. לאור הבדיקות שערכתי אני חושב שהעי טוב לרכוש את ה 9600xt 128 במחיר הזה. אבל אני לא יודע איך היציאת tv שלו. אני אוהב משחקים אבל אני לא גיימר כבר. ואני מעוניין להריץ משחקים חדשים אבל אני לא בטירוף של ההגדרות הכי גבוהות. האם הכרטיס מסך הזה יענה על הצרכים שלי? ו

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  25. שלום תקשיבו אני צריך עזרה בקשר לדרייברים דבר ראשון אני לא יודע אם אני משתמש באיזשהוא דרייבר כך שאני לא יודע אם אני צריך או יכול להסיר דבר שני איזה דרייברים אתם ממליצים לי להוריד?? ואיך עובד תהליך ההתקנה?? תודה מראש נ.ב ואם אפשר לינקים לדרייברים שוב תודה =)

• 2 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים