עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by The-Devil,

המסך הדק שלי כנראה נשרף... רציתי לדעת לאן אפשר לשלוח אותו לתיקון במידה וכבר אין עליו אחריות והצעה למסך דק חדש בסביבות ה 1000 ש"ח +- 15" (אם יש 17" במחיר דומה אז סבבה...) תודה

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  2. Started by nortonme,

למכירה ציוד לסטודיו לגרפיקה, עם חיבורי סקאזי, כולל: * 2 מחשבים מקינטוש QUADRA 650 * 1 מחשב מקינטוש QUADRA 850 * 2 מסכים של אפל 16 אינטש MACINTOSH * 2 כוננים חיצוניים של מאג 2 ג'יגה כ"א * דיסק חיצוני E 525 DCDM24 * סורק UMAX UC 840 * מדפסת שחור לבן LASER WRITER PRO 600 * תוכנת פריהנד 3 + תוכנת פריהנד 4 (כולל רישיונות) * עשרות דיסקטים אופטים 128 מגה + 3 כוננים * כל המערכות פועלות, ומושמשות לעבודה יומיומית * מתאים לבתי דפוס, לשכות שירות, אולפני מוסיקה וגרפיקאים או לאספנים... למכירה בהזדמנות כחלקים או כמערכת מושלמת! 03-7318111 או 050-6509333

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  3. Started by Nadler,

אני מתכנן לקנות את הכרטיס GeCube HD3850 256mb וראיתי כאן בפורום שמישהו כתב שהקרור שלו ממש גרוע ומרעיש... האם זה שווה השקעה של 120 ש'ח? או שזה רק חשוב לOC.? ואם יש לכם הצעות לכרטיסים טובים יותר במחיר הנ"ל(940) בבקשה..

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  4. קניתי מחשב חדש...ורציתי לחבר אותו לטלויזיה. יש לי כרטיס מסך Geforce 7300Gs 256MB חיברתי את המחשב והטלויזיה באמצעות כבל Svideo משני הצדדים.. ועכשיו שאני מחבר למחשב הוא מזהה את הטלויזיה אבל הוא נותן לי לבחור רק צג יחיד כלומר אפשר לראות רק במסך המחשב או רק במסך הטלויזיה ואני לא מבין למה אין את האפשריות האחרות -שכפוול וכל האחרים.... אם מישו יודע..או נתקל בבעיה כזו..בבקשה עזרה.. תודה רבהה לעונים!!

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  5. Started by yotam360,

....

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  6. Started by TvGuide,

היי חבר'ה. אני מחפש כרטיס וידיאו מקצועי באיכות טובה מאוד להקלטה מהטלויזיה למחשב ועריכה בפורמט HDTV למי שמכיר את הפורמט הזה, דומה לסדרות של מכושפות וסומלוויל . תודה מראה Tvguide

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  7. שלום האם בעזרת כרטיס מסך 6600GT עם VIVO אני יכול להקליט ווידיאו והאם יש גם כרטיס 7600GT שאפשר להקליט איתו

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  8. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני אולי ימכור אותו כי יש סיכוי שאני עוזב אתה ארץ עדיין לא בטוח אבל יש סיכוי גדול!! וחשבתי עדיף לי כסף מזמון מאשר חלקים שאולי יהיו לי בעיותלהעביר מפה לשם... :-\ אם אני עוזב לא יהיה מקום חח מזוודה אחת תהיה רק דיסקים אני מדבר אל כמות של כ 700 דיסקים בקופסאות האלה של 208 כל אחת...

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  9. לדוגמא ה8800GTS 640MB מופיע בחברה LEADTEK תחת המחיר 2221ש"ח ולעומת זאת בחברה XFX עולה 2944ש"ח... מה גורם להפרשים האלו? תודה רבה ואם יש הפרשים בין החברות מי נחשבת לטובה ביותר?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  10. שלום, אני רוצה לקנות מסך 17" (LCD) בתקציב של 2200 גג.... עדיף שיתאים גם למשחקים.... תודה רבה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  11. Started by trxman,

אהלן כולם ! :} אני לא מבין בכל הקטע הזה של חיבור מחשב לטלוויזיה , ולחבר שלי יש בעייה, לכן אני פונה אליכם :-* הוא חיבר כבל שבצד אחד הוא נכנס לכ.מסך, לחיבור העגול שחור ומצד השני של הכבל הוא מתפצל לשניי צבעים, אדום ולבן אם אני לא טועה... בקיצור, הבעייה שלו היא שהוא רואה את התמונה, אך אין לו סאונד והוא רואה שחור לבן.. האם מישהו מה הבעייה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  12. מה אתם חושבים על הכרטיס? הוא דיי יקר.. כתוב שאפשר לכווץ קובץ וידאו עד 2.5MB לשנייה. זה יוצא......3GB ל-20 דקות...נכון?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  13. Started by gizzz,

שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך geforce8600gt בחודש האחרון שהתחלתי לשחק במשחק assissins creed המחשב נכבה לי אחרי כמה דקות. אחרי שבדקתי את זה בחנות החליפו לי מאוורר אחד שלא עבד. במחשב לא נכבה יותר אבל הגרפיקה נהייתה ממש מוזרה. הדמויות לא חלקות בשוליים שלהם אלה משוננות. הפרחים והצמחיה היו ממש טבעיים וכעת הם לא נראים טוב. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של המשחק וזה לא ממש עוזר. יכול להיות שהכרטיס נדפק לי? איך אני יכול לבדוק את זה? המחשב בן פחות משנה.

• 7 תגובות
    • 565 צפיות
  14. לפני זמן מה קרה משהו לכרטיס מסך והוא הפסיק לעבוד. כל המאווררים במחשב מתחילים להסתובב, נראה שהכל בסדר אבל המסך לא עולה. עם כרטיס מסך אחר שיש לי בצד אשר נדפק לי מזמן (איתו אי אפשר לראות חצי מסך מרוב נקודות אבל לפחות הוא עולה) הכל נראה שעובד כראוי והמסך עולה. עכשיו הם התקשרו להודיע שהם קיבלו את הכרטיס (אחרי עיקוב קל וניג'וס שלי), לאחר שבאתי ישר שמתי לב שהכרטיס הוא בעצם אותו אחד שהיה לי. אחרי שניסיתי, ראו פלא, שוב לא עולה... קודם כל האם לדעתכם הגיוני שהיבואן באמת תיקן את הכרטיס? התקשרתי אליהם והם אומרים לי שהם ניסו אותו לאחר שחזר ועבד אצלהם במשך כמה שעות הבחור שדיברתי איתו הציע לי לבוא לחנות וננסה ביחד שוב את הכרטיס ולדבריו אם הוא לא עובד, הם ינסו לסדר לי משהו... אני לא מצליח…

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  15. Started by sh_idan,

אני לא ממש מבין במסכים האלו, ולכן אני מבקש את עזרתכם במציאת מסך LCD טוב. אגב, המסך ברשותי כרגע הוא samsung SyncMaster 753df והמסך שהמליצו לי עליו הוא SONY 17" hx73s + dvi תודה מראש

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  16. Started by itay127,

אני רוצה לדעת איפה אני אוכל לקנות מתאם בין AGP ל- PCI ? והאם יש סוגים? וכמה זה עולה?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  17. Started by a-gold,

שלום לכולם אני כנראה יקנה מחשב חדש שהמפרט שלו : מעבד E6550 לוח gigabyte p35-ds3l זיכרון 2 ג'יגה של OCZ 800mhz הארדיסק כבר יש וכל שאר החלקים הקטנים לא חשובים כרגע. השאלה שלי היא כזו,יש לי כרגע כרטיס מסך דגםgigabyte rx550 256MB האם זה יצור מצב של צוואר בקבוק עם המחשב החדש כי אני לא מעוניין סתם לקנות כרטיס חדש שעולה הרבה. מטרת המחשב זה לאינטרנט ולתוכנות virtual pc לא לשום דבר רציני מעבר לזה????

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  18. Started by pergola,

בינתיים אני חשוב על ה8800GTS 640MB יש משהו שעדיף עליו?

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  19. Started by PuMbA,

איך הוא טוב איכותי למשחקים ? למרות שרק מסכים CRT טובים למשחקים

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  20. Started by owen10,

אני מחפש לקנות כרטיס TV עד 200 שקל. תודה!

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  21. Started by Swamp,

שלום אנשים , לא מזמן קניתי את כרטיס המסך המצויין בכותרת . רציתי לשאול אם מישהו מוכן להגיד לי מה הם האפשרויות הכי טובות ובתוחות שאני יכול להגדיר ב CATALYST CONTROL CENTER על מנת לקבל את הביצויים הכי טובים . תודה מראש .

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  22. Started by arthur16,

יש לי בעיה במסך - אין לי חדות - ינטו כשה אני יושב איזה שעה שעתיים מול המסך מתחילות לכאוב לי העיניים וגם כל מי שראה את המסך שלי אמר לי שאין לי חדות - איך אני יכול לשנות אז זה????? (חייב עזרה דחוף) נ.ב יש לי מסך של פיליפס - דגם 107e תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  23. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם יש לי בעיה זה התחיל לי פיתאום שיניתי את הסדר בחדר שלי ויש רמקולים ילד TV ו אולי זה הגורם בכול פעם שאני מעביר מה PC ל TV יש לי גלים שיורדים לאת וזה ממש מעצבן אך אני מסדר את זה (RADEON 9800 PRO של Gigabyte)

24. Started by guitarsuite,

כותרת, תודה

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  25. Started by Bingo,

איך אני יכול לבדוק איזה גירסא של דיירקטאקס יש לי??

• 6 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים