כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
חשבתי על המסך של LG L1719 מה דעתכם?עולה 1050 שקל ככה. כדאי לי לקחת מסך עם חיבור DVI יש לכרטיס מסך שלי חיבור. מה החיבור DVI עושה בדיוק?יותר חדות? אמרו לי שמסך דק לא טוב למשחקים זה נכון? מה דעתכם על 7600GT 256MB הוא טוב?יספיק לי לשנה ככה להגדרות הכי גבוהות? האם כדאי כבר כרטיס מסך של 512MB?יש שוני כזה גדול? תודה ותענו לי על הכל בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שבוע טוב, האם מעבד אינטל E6600 יוצר צוור בקבוק לכרטיס מסך 8800GTX?
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום פירמתטי מחשב ישן של הילד, ואין לי את הדרייבר של כרטיס המסך, אני צריך קישור להורדת דרייבר שמתאים ל riva tnt 32mb במערכת הפעלה win98 תודה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
-
שלום לכולום יש לי כרטיס מסך עתיק RIVA TNT 2 והמאוורר שלו לא עובד וכתוצאה מכך אני רואה פסים אפורים על המסך והמסך מאוד בהיר רציתי לדעת מאיפה אני יכול לקנות אחד חדש מחנות באינרטנט תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
איזה כרטיס טלויזיה מומלץ לקנות בסביבות ה500 ש"ח? אני מעדיף לא להתעסק עם FlyVideo, יש לי נסיון רע עם החברה הזו
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות מחשב חדש ומתלבט האם כדאי להשקיע בלוח+ספק כך שאוכל לתמוך בCF עתידי ל4870. אם אני מחליט שלא לתמוך בCF אוכל לקנות לוח GA-EP43-S3L ב454 ש"ח, ספק Corsair 550VX ב481 ש"ח. לעומת זאת, כדי לתמוך בCF אאלץ לקנות את הASUS P5Q Pro ב720 ש"ח, ספק חזק יותר כCorsair 650TX ב590 ש"ח. הבדל של 375 ש"ח! בנוסף צריך לקחת בחשבון שאם אחליט לבצע CF בעוד שנתיים, אולי בכלל לא יהיה טעם לקנות עוד 4870 ובעצם יהיה כלכלי יותר "לזרוק" אותו ולקנות כרטיס חדש. מבחינת OC, אני מתכוון לבצע OC בסיסי למעבד. לא חשבתי כרגע על OC ל4870 כיוון שגם ככה הוא חזק (מדי) למסך הנוכחי שלי. אולי אבצע כשאקנה מסך 24. מה דעתכם? תודה! כרגע המפרט שבניתי הוא: מעבד: Intel Q6600 קירור: OCZ Vendetta לוח: ASUS P5Q Pro…
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול לדעת איזה סרט יותר איכותי אם אני מוריד באימיול ושניהם על דיוידי ריפ???
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת איזה מפרט של מחשב אני צריכה על מנת לעבוד עם תוכנות עריכה של premiere and avid תודה
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, לפני בערך חצי שנה הייתי קצת מומחה (: משם ועד היום הרבה השתנה. אני צריך להחליט מהר, אשמח להעזר בכם : אני רוכש מחשב חדש עם לוח אם Gigabyte GA-k8U939 אכשיו הציעו לי באותו מחיר שני כרטיסי מסך : Radeon X1300 258MB ו - GeForce FX5500 256 MB אני לא ממש יודע מה יותר מתאים ללוח אם ? מה יותר יקר ? מה יותר איכותי ? ד"א אתה מחשב אני צריך לצרכים בסיסיים ובמקביל אם יתאפשר אז גם משחקים, אבל אל תטעו לא מדובר ב"גיימר". בכל אופן, תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
1. קניתי כרטיס מסך 7600GT של PNY, האם אני צריך להתקין את הדריברים ואת מה שיש בדיסק ואז לשדרג לגרסת דריברים אחרונה, או שאפשר פשוט במקום להתקין את מה שיש בדיסק, ישר להתקין את הדריברים האחרונים מהאתר של Nvidia? 2. איך נראה לכם הקירור הזה - PrimeCooler HyperGraphics (PrimeCooler PC-VGAHG1 AL Blue Led)? ביקורת עליו http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewArticle&sg=hardware&id=96&page=1 תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי מסך mag 15 אינטש (די ישן). לפני זמן מה הוא התקלקל פתאום והתחיל להראות הכל בצורה מאוד צרה והיה לוקח לו זמן להתחמם. אח"כ הוא הסתדר מעצמו ועכשו פתאום התרחב יותר מידי והכפתור שאמור להצר אותו הפסיק לעבוד (כל שאר הכפתורים כגון להזיז אותו למעלה למה וכד' עובדים). האם יש איזושהי תוכנה שעושה את אותו הדבר. אני משתמש ב Geforce 2 ויש להם תוכנה שנקראת Keystone אבל משום מה היא לא עובדת אצלי. מישהו מכיר תוכנה אחרת? או שיטה לסדר את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
http://www.digitimes.com/news/a20050905A6033.html נקווה לטוב :
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
היי לכולם! ברשותי כרטיס מסך חדש שקיבלתי אותו וברצוני לברר כמה הוא עולה פה בארץ? הייתי רוצה למקור אותו. הכרטיס: 3Dlabs® Wildcat® VP990 Pro הוא AGP הלינק: http://www.3dlabs.com/products/product.asp?prod=272&page=1
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, יש לי תלושי מתנה למימוש בחנות מסוימת (בערך 450 ש"ח- משמעותי ביותר)(והייתי מעוניין לפנק ת'צמי במסך חדש עוד החודש) ורציתי לשאול מהמבחר הזה של המסכים(שיש בחנות)- מה הכי טוב מבחינת נתונים טכניים? נראה לי שהסמסונג 730B , אבל רציתי לקבל חוות דעת של מביני עניין + אם יש לכם נסיון מוצלח/לא מוצלח- אשמח לשמוע!! ''BENQ LCD FP71G+17 MAG LCD E786 17 MAG LCD LP-717-12 17 SAMSUNG 730B LCD 17 LG L1750SQ LCD 17 TEAC - LCD (ללא מס דגם משום מה, לא נורא) נ.ב. אילו נתונים מספיק טובים מבחינת: בהירות (מה המינימום שיספיק לי) קונטרסט האם צריך לבדוק עניין של איזו תדירות רענון נתמכת? ומה עוד חשוב לי שאני עוד לא יודע? נ.ב - *כרגיל- המחשב מיועד לאיטרנט,אופיס סרטים ומשחקים *PIVOT- לא חשוב לי …
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ואני רוצה לראות דרכו סרטים בטלוויזיה, אני יודע שצריך כרטיס מסך עם יציאת TV out, מכיון שאני רוצה לחסוך ולא לקנות כרטיס מסך (כבר יש לי אחד-מובנה, כמובן) יש אפשרות "לדלג" על הכרטיס מסך או להשתמש בקיים ו"לדחוף" לתוכו את יציאת הTV out ??? תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף עוד מסך ל-2 המסכים הקיימים שלי במטרה לקבל עוד שטח עבודה. המחשב שלי מכיל לוח אם מסוג ASUS P5B Deluxe וכרטיס מסך BLISS 7950GT PCX gainward במידה ואני יכול להשיג עוד כרטיס מסך זהה. זה אפשרי בכלל? איך מגדירים את שניהם לעבוד? תודה מראש לכל העוזרים אני חדש כאן ולא סגור לגמרי שזהו הפורום לפתוח ת'רד בנושא. במידה ולא קלעתי למקום הנכון אז אני מצטער.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
-
מישהו ריכז איזה תוכנות / משחקים מקבלים מהיצרנים השונים ?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה: gs 8400 256mb ואם לא מה אתם ממליצים במחיר סביר?
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
אני מעדיף במחיר כמה שיותר נמוך 500 זה גם גבוהה לי אבל אפשר לעמוד בזה אני רוצה אותו למשחקים אני רוצה שהוא יעלה משחקים דיי חדשים בלי להתקע עכשיו יש לי 7600GT והוא נתקע לפעמים בNFS UC אני רוצה כרטיס שיראו בו טוב אבל שלא יעלה יקר ראיתי ב450 את ה4650 1G הוא שווה ?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
יש לי XFX GEFORCE 6800GT 256 עכשיו הייתי משחק במשחקים וזה... ועכשיו פיתאום אני שם לב כשאני ניכנס ממשחק וניכנס לבדוק כמה מעלות הכרטיס מסך שלי אז הוא עומד על 75 למה זה (וזה עוד בחורף) ומה אני אמור לעשות כדי לתקן את זה תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
סתם היום ניסיתי דרייברים שונים ...מ 5.13 עד 6.3 החדש משום מה כל דרייבר היה לו בעיות משלו ! אל תגעו ב 6.3 במיוחד !!! - זוועתי ..שלא נדבר שה AF וה AA שלו משום מה נראים כמו מה שאסור לי להגיד כי אז ,ינעל . בקיצור , הגעתי למסקנות מעניינות AA X2 מוריד כ 200 נקודות AA X 4 מוריד כ 450 נקודות AAX4 + AF X 8 מוריד כ 1400 נקודות !!!!! זה בערך בכל הדרייברים ...פה ושם 10 20 ...נקודות מטה , למעלה . האמתי שלא היה לי מושג ש AF משפיע כל כך על הביצועים חשבתי להפך , שה AA כבד יותר . : ???
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-