כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם~!!! אז ככה מי שאולי זוכר את הסיפור שלי עם הכרטיס 6800GT של ELSA שפנדה לא רצו להחליף לי אותו, אז קיבלתי כרטיס חדש: 7600GT של LEADTEK. השאלה שלי היא כזאת: במפרט כתוב לי שהמהירות של הכרטיס היא: GPU/Memory clock 560/1400MHz . אבל אצלי על המחשב הוא מראה לי: GPU/Memory clock 560/700MHz . למה זה?????
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
1. האם כרטיס המסך הזה מותאם לדיירקט-אקס10? 2. אם הכרטיס לא מותאם, ובעתיד יצאו משחקים שידרשו דרייקט-אקס 10, האם לא יתפאשר לי להפעיל אותם בגלל שכרטיס המסך שלי לא תומך בכך? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
יש לי ספק כח של טרמלטק TR2 500W רציתי לדעת אם הוא יחזיק שני כרטיסי 3870 בקרוספייר...? לפי הביקרות שבאתר על הכרטיס הבנתי שבמאמץ הוא לוקח 106W שזה כלום בתאחלס..... כי המעבד שלי לוקח משהו כמו 80W אז זה יוצא סך הכל שגם 450 W יחזיק את זה אבל אני לא בטוח לכן אני שואל....
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 9800 pro ואני רוצה לראות סרטים דרכו בטלויזיה. חיברתי את הכבל, נכנס לאפשרויות של הכרטיס מסך, והאפשרות של הטלויזיה כבויה. והכבל מחובר : [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל ממש מתלבט בין לוח עם צ'יפסט 630i/7100 לבין לוח רגיל עם כרטיס מסך זול Radeon HD 2400PRO או דומה. המחשב (P4 1.6 עם 768M RDRAM) משמש בעיקר לגרפיקה אבל הוא עובד טוב גם היום עם GeForce3 Ti 200. בשנים האחרונות לא ממש שיחקתי במשחקים אבל אולי זה גם בגלל שיש לי כרטיס חלש (F.E.A.R לא רץ עליו) המלצות / דעות יתקבלו בברכה. גיא
-
- 5 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היי לכולם, לפי מה שקראתי כאן אמורים לצאת בזמן הקרוב כרטיסי 7600gt ל-agp. רציתי לדעת מה ההבדל בתכל'ס בינם לבין כרטיסי ה-7800gs שקיימים בשוק כבר כמה חודשים. הכוונה היא לא במחיר אלא במפרט/ביצועים כי לפי מה שקראתי כאן בפורומים גרסאות ה-gs הן "מוחלשות". תודה
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום, אני מקבל הודעת שגיאה: "Unable render capture graph for current settings. Check videostream settings and capture coec and try again " כאשר אני מנסה להפעיל Capture מהכרטיס טלויזיה. אני מנסה לקלוט טלויזיה מכרטיס המסך בעזרת RCA, ומשם S-Video ו-RCA שמחוברים במקביל לכ. הטלויזיה. התקנתי קודק שנקרא Morgan Multi-media m-pjeg אך ללא הועיל. האם יש לכם מושג איך לתקן או מדוע התקלה הזו מופיע? תודה מראש. נ.ב. אם אתם חושבים שהתוכנה iuVCR היא לא משהו, אז תציעו ואני אחליף. תודה, ReDeOn.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אממ אז לבסוף החלפתי לספק חדש ENERMAX LIBERTY 400W והכל עובד בסדר - השאלה שלי בתוכנה COOLBITS זה מראה במהירות שעון זיכרון 660 זה לא אמור להיות על 1000 ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך MSI Radeon 9800Pro ובתוכנה סנדרה רואים את זה כאילו זה XT אבל רשום שהליבה היא R350. יכול להיות שהליבה היא R360 וזה סתם רושם שזה R350? מה הליבה? אני אנסה להעלות תמונה.! עריכה:---------------- תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי 8800gts 640mb ואני מקבל ב everest שהמאוורר שלו מגיע רק ל 60 אחוז.. זה צריך להיות ככה ? אולי מכאאן באה הטמפ' הגבוהה ? מצ"ב תמונה.
-
- 5 תגובות
- 541 צפיות
-
-
זו בעיה שהייתה אותה גם ב5.7, וATI לא פתרו אותה. לי זה קורה גם בגרסא הנ"ל, גם לכם? למי שרוצה יש לי R9800P 128MB
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה טוב??? Leadtek WinFast PX7300 GT 256MB ומה בערך מחירו?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום...היום בבוקר הרצתי את התוכנה 3D mark 2005 וקיבלתי ציון של 2626. כרטיס המסך שלי כתוב במפרט, האם זה נורמלי? חלש ? חלש מאוד ? סביר ? טוב מאוד ? ומה אפשר לעשות כדי לשפר אם זה חלש..
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה בעזרת הכבל שהביאו לי... קודם כל אם אני לא מחבר את האודיו של המחשב לטלויזיה אז לא רואים בכלל ... וברגע שאני מחבר את האודיו יש הפרעות של קווים וכאלה מה יכול להיות הבעיה שבגללה זה ככה - נ.ב זה נוסה בכמה וכמה מחשבים וגם בכמה טלוזיות עם כבל מעביר שונה... תודה, משה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה ליקנות כרטיס מסך חדש ואני מתלבט בין שני אלו 8800GTS 320mb או... HD2900pro התקציב הוא 1500 +/- מה מהם יותר חזק יותר טוב בשחקים ויותר משתלם? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי מחשב ביתי, אני רוצה להקליט עם מצלמה לתוך הארדיסק, (רצוי במשך זמן מקסימלי) אני רוצה איכות תמונה הכי טובה שיש. עכשיו מה אני צריך בשביל זה? איזו מצלמה? איזה כרטיס? תודה.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
תקציב:עד 1500 ש"ח מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? גיימינגהאם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס מסך? כן חנות: אין חנות מועדפת מפרט המחשב: מעבד: Q9400 3000 MHZ לוח אם: GA-EP43-UD3L זכרון פנימי: 8GB RAM כרטיס מסך נוכחי: SAPPIHRE HD 4870 VAPPOR-X 1024MB ספק: HEC cougar 550W מסך: SAMSUNG 26" 1920X1200
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך דק מסוג ACER AL1721 שמתחבר בDVI לכרטיס 5950U. עדכנתי לפני כמה זמן ל77.72 ומאותו רגע התחילה בעייה משונה. כל פעם שהייתי מעלה את הווינדוס, או שהייתי יוצא ממשחק, התצוגה של הווינדוס הייתה מתחרבשת לגמרי. הצבעים היו דפוקים לגמרי והמסך הראה ריצודים. זה הסתדר ברגע ששיניתי את הגדרות התצוגה (בין אם זה רזולוציה, צבעים או קצב רענון. כל שינוי פתר את הבעייה), אבל זה היה קורה עוד פעם. חזרתי ל66.93 ומאז זה לא קורה. למישהו יש רעיון מה לעזאזל קרה כאן?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היי חבר'ה מה עדיף לי לקנות בין שני כרטיסי המסך האלה והאם אתם ממליצים עליהם? http://www.skypc.co.il/pl_product~LV360~8~0.htm http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7480 תודה מראש, עידן
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב עם מעבד Dual Core 2 ו 2 ג'יגה זכרון לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס), ולכן אין לי צורך בכרטיס מסך (התכוונתי לרכוש Onboard). אבל יש לי כרטיס מסך GeForce FX 5500 256MB ישן, מהמחשב הקודם שלי, האם אני אוכל להרכיב אותו במחשב החדש, או שיכולה להיות בעיה כלשהי ?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שאני מקליט בכרטיס TV לא משנה איזו חברה גם PVR 150 וגם FLYVIDEO או כרטיס של LEADTEK ההקלטה יוצאת בצדדים יש פסים שחורים יענו כמו 16:9 אבל בצדדים נסיתי את כל ההגדרות שאפשר , בצפייה רואים בסדר אבל בהקלטה היא לא על כל המסך מה אפשר לעשות כדאי לסדר את זה כך שאני יפעיל את הסירטון מהמחשב אני יראה על כל המסך ?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אם אני מתכוון לעשות SLI/CROSSFIRE נגיד אני חייב אותם כרטיסים עם: -אותו זיכרון? -אותה חברה? -אותם תדרים? -אותו קירור?
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
מעבד CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ עם OC עד 3.5GHZ תעלים את צוואר הבקבוק עם אני ישים 8800 ULTRA SLI???
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ובין היתר גם כרטיס מסך חדש ואני מתלבט איזה גירסה של ה X800 לקנות יש כל כך הרבה דגמים ויצרנים מה כדאי, במחיר סביב ה 1000-1100 שקל? המון תודה
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
מה עדיף.. הדרייברים מהאתר של NVIDIA או דרייברים של אומגה? (ל7950GT)
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-