כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אני מעדיף במחיר כמה שיותר נמוך 500 זה גם גבוהה לי אבל אפשר לעמוד בזה אני רוצה אותו למשחקים אני רוצה שהוא יעלה משחקים דיי חדשים בלי להתקע עכשיו יש לי 7600GT והוא נתקע לפעמים בNFS UC אני רוצה כרטיס שיראו בו טוב אבל שלא יעלה יקר ראיתי ב450 את ה4650 1G הוא שווה ?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה איכותי ומבקש המלצות (אין מגבלה למחיר) אשמח גם לקבל פירוט על יכולות של כרטיס מסוג זה ואם יש אי אילו מגבלות בעבודה עם חומרה אחרת תודה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
1. אני מעוניין לקנות את אחד הכרטיסים הנ"ל, השאלה אם מישהו מכיר השוואה בין השניים ? 2. בכל אתרי ההשוואות משווים רק point&shoot, מה לגבי משחקים אחרים Guild Wars וכו', האם יש צורך בכזה כוח עיבוד ? 3. אם אני קונה כרטיס שהוא תומך SLI אבל אני לא אשתמש בפונקציה הזו האם אני חייב לוח שתומך SLI למרות שאני לא מעוניין בשיפור העתידי הזה ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
המסך נהיה שחור ברגע שאני משנה את גודל גופן ה-DPI תוך כמה דקות מהפעלת המחשב הוא נהיה שחור יש למישהו מושג למה?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני זקוק לכרטיס מסך בחריץ AGP בעל שני חיבורי DVI, לא חובה שיהיו Dual Link. כמובן שיהיה כמה שיותר זול(לא מחפש ביצועים) ובמידה ואפשר בחנות בעלת מלאי. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש את הכרטיס מסך הזה (radeon 9250) והוא רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה דרך הכרטיס מסך שלו. לפני כמה חודשים חיברתי לאח שלי את המחשב לטלויזיה ללא בעיה מכיוון שהחיבור בכרטיס מסך היה מין בננה כזה רגיל כמו של טלויזיה אך בכרטיס של החבר שלי זה כמו חיבור של מקלדת כזה (משהו דומה ) אני מקווה שמישהו מבין על מה אני מדבר. איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת החיבור הזה? תודה רבה רבה רבה מראש ! עריכה: הבנתי שקוראים לחיבור SVideo ואני צריך מתאם. כמה עולה מתאם כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
http://forums.guru3d.com/showthread.php?s=&threadid=85394&perpage=10&pagenumber=1 תהנו אל אחריותכם בלבד!! תשימו בטיקי ואולי גם בחדשות כי זה טוב למיש שי לו כרטיס כזה
-
שלום חברים, רכשתי מחשב +מסך xerox lcd XA3-19 . מחיר המסך 1100 ש"ח. החנות ממנה אני קונה (זיגזג) אינה מוכנה לבדוק את המסך אך יש אחריות של היבואן שאומרת שניתן להחליף את המסך אם יש יותר מ 7 פיקסלים שרופים. 1. האם להתעקש על בדיקה (כלומר לרכוש מסך בנפרד במקום אחר, עוד קצת מאמץ)? 2. האם המסך מוכר לכם, האם יש אלטרנטיבה טובה יותר במחיר דומה? תודה, עודד.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכם אז ככה יש לי כמה אופציות שהיו לי כבר קודם ועוד כמה שראיתי פה.... אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: 3870 של SHAPPIRE אני משיג אותו ב- 1060 המחיר ממש טוב לי אבל אם צריך להוסיף כדי לקבל משהו יותר חזק אז אני יוסיף ASUS OC 880GT שעולה קצת יקר 1500 והוא נמצא אצלי בחריגה INNO 3D 8800 GT OC שראיתי שאפשר להשיג ב- 1300 ש"ח בנועה PALIT 1GB 8800GT ב-1330 רגיל או 512 SONIC (O.C( שעולה 1200 ש"ח GIGABYTE 8800GT שעולה 1350 LEADTEK 8800GT דגם GTB אוברקלוק שעולה 1300 מה אתם מציעים לקחת הזמנתי כבר מחשב...ונשאר כרטיס מסך תודה רבה מראש ???
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
סוף שנת 2005. כניסת ה8800 לעולם.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
תודה...הבנתי שהוא כרטיס לדגימת קטעי וידאו ממצלמה דיגיטלית...נכון? איך הוא עובד? איך האיכות? מה ההבדל בין זה לכרטיס וידאו? ואי ך אני יכול להעביר למחשב ממכשיר וידאו אנלוגי ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
:jump:האם בשביל לבדוק האם כרטיס מסך חדש מסוג his x1950pro תקין זאת אומרת עובד יש צורך גם לחבר אותו לספק כוח עם חיבור ה 6 pin או שאפשר פשוט לחבר אותו לסלוט של ה pci-e ולהדליק את המחשב? אני שואל כי קניתי כרטיס כזה באיביי והוא מגיע ללא המתאם לספק כוח ,וביקשתי מגיסי שיבדוק אם הוא תקין אבל אני לא חושב שיש לו כזה מתאם.ויש לי 7 ימים להחזיר אותו אם הוא לא תקין :jump:
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום, יש ליבעיה עם המסך שלי. התמונה (כל תמונת המסך) כל הזמן קופצת ימינה ושמאלה, מדובר בקפיצות ממש קטנות (כאילו אני משחק בהגדרות של המסך ומזיז את התצוגה ימינה ושמאלה) של כמה מילימטרים אבל זה ממש מציק. בנוסף אני יכול לעשות כל דקה בערך Deguass ויהיה הרבה חשמל לפרוק. אני מנחש שזה נובע מכך שהמסך ישן או התקלקל. מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה היא ולמה ואם אפשר איכשהו לשפר את המצב? ד"א, יש לי מסך MAD XJ700T. מקווה שתוכלו לעזור לי... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? שתי 9600GSO SONIC 768MB ב-SLI או 8800GTS 512MB??? כל מי שמשתמש \ השתמש בSLI אם יש באמת הרבה בעיות?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי ויסטה אני לא מצליח להפעיל את הTV-OUT הכרטיס מסך הוא GEFORCE 4 7300 GS , הדרייבר הוא הכי חדש שיציאה באתר של NVIDIA יש למישהו מושג איך לסדר את זה ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
פתחתי את התרד הנ"ל עקב בעיה: התקנתי את הדרייבר האחרון מהאתר של NVIDIA גירסא 169.02 שאמורה להיות תואמת רק לכרטיס הנ"ל... אז הכל עובד מצויין חוץ מבעיה אחת: הסרטים משודרים בשחור לבן... :-[ מה לא ניסיתי, החלפתי תוכנות, החלפתי קודקים... ומה שנישאר זה רק הדרייבר... אני מציין שוב - הכל עובד מצויין (כללי + משחקים). אז מה אתם אומרים, יש פיתרון?
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אומנם אמורה לצאת הגירסא הסופית בקרוב אבל אין עדיין מידע רשמי מתי. http://www.nzone.com/object/nzone_downloads_rel70betadriver.html
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
כמו בכותרת הפרש 200 ש"ח ביניהם... עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו מועיל... יש עדיפות ל LG בגלל הContrast, אבל של ה BENQ לא נורא 1:700 מול 1:2000
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
FoxConn nVIDIA GeForce 7600GT 256MB PCIe vs Sparkle 8500GT 512MB Passive Cooling Retail מבחינת ביצועים? אני לא גיימר אני עורך וידיאו מה עדיף? האם אני צריך 512 מב? אשמח לתשובה מהירה אני כנראה מזמין ביום ראשון.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום חברים. הייתי מעוניין לקבל עצה בקשר לקניית מסך מחשב דק ושטוח אם אפשר 22 אינץ וכרטיס טלוויזיה חיצוני בסכום כסף של 1800-2000 ש"ח. אני מודה לכולם. תודה רבה לכם (אשמח כשתפנו אותי לאתרי הקנייה המומלצים בנושא זה).
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
אני מיתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב המפרט והכל מוכן ואפילו הכסף דוד שלי אמור להרכיב להזמין הוא ספק. עכשיו אני לא יודע אם כדאי לי לחכות לכרטיס החדש או שעכשיו כבר אזמין 4870 אחד רגיל ועוד חודשיים עוד אחד מה דעתכם? אם שווה לחכות אז כמה זמן בערך ומה יהיה מחירו בארץ ? תודה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש כמה דברים שאני לא מבין כל כך אז בבקשה תסבירו לי :-\ 1.פוקוס 2.גיאומטריה
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
חבר שלי משגע אותי ואומר לי ש redeon 9200 דגם 5510 רואים טוב החושרמוטה שזה יספיק לו להרבה זמן שניד פור ספיד MW רואים יפה החולמניוקי ועוד...! וגם הוא חושב שזה עולה 1100 שקל בעצם הוא קנה אותו במכיר כזה..! והוא גם אמר לי שהכרטיס מסך 9200 יותר טוב מ-9800se.....! אז תענו לו בבקשה...!
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-