כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
נכנסתי לאתר של NVIDIA וזה היה הדרייבר המומלץ לכרטיס המסך שלי. ניסיתי להתקין אותו אבל זה כותב לי שההתקנה נכשלה. ניסיתי להתקין את דרייבר 285.38 כדי שאוכל להריץ NFS THE RUN אחרי שקפצה לי שגיאה שהדרייבר חסר. כשניסיתי להתקין אותו ההתקנה נכשלה. ואז ניסיתי להתקין דרייבר מומלץ לכרטיס המסך שלי על פי האתר - 306.97 וגם הוא נכשל. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ממה נובעת השגיאה הזאת? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך AMD Radeon 7870 xt והמחשב התחיל להתנהג מוזר בימים האחרונים - המסך נכבה לפעמים, למרות שהמחשב עצמו דלק והמסך לא עלה שוב והייתי צריך לאתחל אותו. היום עשיתי איפוס למחשב והוא עבד בסדר עד שהתקנתי את הדרייברים של כרטיס המסך. אחרי שהתקנתי את הדרייברים שוב צצו הבעיות והווינדאוס עבר למסך כחול עם השגיאה video_tdr_failure. מה אפשר לעשות? עריכה: חשבתי להתקין דרייברים ישנים כפי שראיתי שמישהו עשה בדיון על הדרייברים של AMD לאחר שגם לו היו בעיות. איפה אפשר למצוא דרייברים ישנים יותר? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך GV-R925128T (Radeon 9250). מידי כמה זמן מתקבלת ההודעת שגיאה הבאה: "VPU Recover איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי. VPU Recover לא הצליח לשקם במלואו את קיפאון החומרה ומיתג לצלימת תוכנה. לשחזור צלימת החומרה יש לאתחל את המחשב." לאחר אתחול המחשב התצוגה מופיע גרוע ולאחר כמה פעמים וכיבוי התצוגה בסוף חוזרת. יש לציין שגם הופיע מסך ברקע כחול שמעיד כי קובץ תוכנת הכרטיס מסך גרם בעיה. האם הכרטיס מסך מקולקל?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
Gigabyte מצטרפת אל טרנד העיבוד הגראפי שמתבסס על תקן התקשורת המתקדם של אינטל, ותקווה לבלוט בשטח עם מוצר שמגיע כשהוא כבר מוכן לשימוש לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מריץ 3DMARK ומקבל את התוצאה: עבור רזולוציה ב1080P http://www.3dmark.com/3dmv/5309323 לא נמוך ביחס לחומרה?
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
בעקבות רכישה של מצלמה חדשה ועתירת פיקסלים,,,36 מ״פ ליתר דיוק אני חושב על שדרוג מחוייב מציאות. כרגע יש לי מעבד I7 זיכרון 8 ג׳ב וכרטיס מסך 4830. מה צריך לשדרג אם בכלל לעבודה מהירה יותר בפוטושופ cs6? יש כרטיס מומלץ לשדרוג למטרה הזאת בסכום של עד 800? בברכה, אורי
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
יש מחשב אחד עם 560TI של Gigabyte עם i7-3770K על Seasonic eco 600W השאיפה היא שיהיה ניתן על רזולוציות FHD (+פילטרים וכד') בדברים בסגנון Titanfall,BF4 וכד'. אפשרות ראשונה היא פשוט להחליף את הכרטיס הנ"ל. עוד אפשרות שקיימת היא החלפה של GTX 670 במחשב אחר (עם מפרט זהה פרט לספק: Seasonic SS-560KM) ושימוש ב670 בתחנה הראשונה. השאלה היא מה יהיה השדרוג הכי קוסט-אפקטיבי במסגרת תקציב של 1800~ (גמיש יחסית)?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כבר הרבה זמן שאני חושב להחליף כרטיס מסך, המשחקים האחרונים דורשים להוריד הגדרות בצורה די משמעותית. קראתי לא מעט שרשורים בפורמים בארץ ובחו"ל וכמובן שבסופו של דבר תמיד הדעות חלוקות אם לחכות לדוגמא לAMD או לשדרג. אני משחק הרבה BF1, GTA, deus ex, Sniper Elite 4, וכ'ו. המחשב מחובר לTV SONY W905 "55 זאת אומרת מוגבל ל1080P בלבד. זה המפרט שלי : מעבד intel 4790 לוח אם gigabyte z97x-gaming gt זכרון kingston hyperx beast 16G כרטיס מסך Sapphire Radeon HD 7970 Dual-X 3GB ספק כח seasonic 520w כונן SSD intel 128G מה אתם ממליצים לעשות לשדרג עכשיו ? ל1080 TI ? אם כן איזה ואיזה חנות אתם ממליצים ? אנ…
-
- 17 תגובות
- 3.9k צפיות
- 3 followers
-
-
ברשותי 8800GT OC מהירויות 650\1900 MHZ של INNO3D רציתי לשמוע חוות דעת- בעד ונגד האם כדאי לי לשדרג ל 9800GTX OC של INNO3D שעובד על מהירויות של 720\2300 ???? נ.ב אני יודי שה 8800 מריץ את הכל טוב אבל בקטע שבעתיד ארצה לחבר SLI עדיף לבנות על 9800 ולא על ה 8800 ולכן אני מתלבט תודה לכל העוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הגיע הזמן לשדרג את הסוס הגוסס למשהו חדש שיריץ טוב BF4, COD:Ghosts, GTA. מפרט: i7-3770, 16GB, TT 620W, Dell 2209WA 1680x1050. יש ב-TMS מבצע טוב על ה-Sapphire: http://www.tms.co.il/product/11253 האם מומלץ או שאפשר במחיר הזה או אף לעלות במחיר למשהו יותר משתלם ביחס מחיר לביצועים ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, רציתי להתייעץ לגבי שדרוג עתידי של הכרטיס שלי, 980TI של ASUS. כשקיניתי אותו, היה לי מסך של 1080P, וכעת של 4K. אני כבר לא משחק כמו פעם, אבל שיוצא כותר כמו Fallout, או Elder Scrolls, אני חוזר לסורי :] וחייב לשחק על הגדרות מקסימליות. לא נראה לי משתלם לקנות ספנית דגל פעם נוספת, אז רציתי לבדוק כיוונים נוספים. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, בהנחה שהתקציב מוגבל לגג 600-700 ש"ח,יש אפשרות לשדרג את הgtx 660 המזדקן שלי? אני לא לגמרי בעניינים בתקופה האחרונה...אבל קצת מוזר לי שבבנצמארקינג הכרטיס הזה למשל-https://ksp.co.il/?uin=42470&select=.1044..35. ,שיצא כמה שנים טובות אחריו..מקבל ציון נמוך יותר. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
אהלן חבר'ס יש לי Leadtek GTX 260 Extreme+ שאני מעוניין לשדרג כי יש לי בעיה לחבר אותו לטלוויזיה, לכרטיס יש שתי יציאות DVI וכשאני מחבר אותו לטלוויזיה עם כבל DVI -> HDMI יש לי רעשים מוזרים. חשבתי לשדרג אותו לכרטיס עם יציאת HDMI ולהפטר מהבעיה הזו, אז השאלה שלי היא איזה כרטיס יש היום שמתשווה או אולי אפילו קצת יותר חזק מהכרטיס שלי בטווח מחירים נורמלי? ראיתי שהכרטיס הזה עדיין נמכר במחיר של 1000 שקלים חדש מהקופסא אבל זה נראה לי קצת מוזר כי בכל זאת הוא בן שנתיים כבר. כמו כן יש אולי חנויות שעושות טרייד אין על כרטיסי מסך כאלה שאני אוכל לתת להם את ה-260 ולהוסיף איזה 200 שקלים על כרטיס חדש? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי - zotac gtx 275 אשחק בעיקר ב-gta v. המפרט שלי: i7 920 2.67GHz 8GB RAM 1333 Gigabyte EX58-UD3R Seasonic S12II-620Bronze מסך Samsung LS24A350 התקציב הוא 500 ש"ח, אוכל לחרוג בערך ב-200 ש"ח תודה על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע עם gtx670 של והחלטתי להשתדרג. המפרט שלי הוא: מעבד: i5 3470 לוח אם: GA-B75-D3H ספק כוח: Seasonic x650 gold מארז define r4 רציתי לדעת האם אני יכול להכניס למפרט הזה gtx1070? האם הספק יכול להחזיק אותו, והאם המעבד לא ישן כבר ויהווה צוואר בקבוק תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך שלי (radeon hd 5770) המפרט שלי כרגע: AMD phenom 2 x4 955 3.3ghz לא זוכר את הלוח אם שלי אבל זה של gigabyte זה כל מה שאני זוכר 4 gb זיכרון kingston 1.5 t הארד דיסק radeon hd 5770 1gb PCIe המחשב בן שנתיים וחודש. השדרוג הוא למשחקים סרטים וכו'. עד לפני כחודש וחצי כל המשחקים החדשים היו רצים לי בצורה יחסית חלקה על ההגדרות הכי גבוהות ברזולוציה של 1920x1080 עכשיו עם המשחקים החדשים מרגיש לי כאילו המחשב לא סוחב כל כך טוב וברצוני לשדרג את הכרטיס מסך, יש המלצות? כסף לשדרוג: 1500 ש"ח, יש אפשרות לחריגה של מאתיים שקל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הי, מה כרטיס המסך הטוב ביותר שאני יכול לשים במערכת שלי בלי שהספק יקרוס, ובלי שיווצר צוואר בקבוק? E8400 ספק וואט 460 coolermaster gig ram mushkin 4 p35 motherboard gigabyte המטרה זה משחקים כמה שיותר כבדים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאח שלי יש P4 PRESCOT 2.4 עם 256MB(לא יודע אפילו באיזו מהירות) עם GF4 440MX 64MB AGP( לא יודע אם זה X4 או X8). אח שלי שאל אותי איך הוא יכול לשדרג את המחשב בצורה הכי אפקטיבית למשחקים, אז הצעתי לו להחליף את הזכרון לצ'יפ אחד של 1GB( כיוון שאני מעריך שאין לו DUAL CHANNEL) ולשים איזה כרטיס מסך סטייל 6600GT 128 AGP. השאלה שלי היא האם זה ישפר בצורה משמעותית(עקב המעבד הלוח המיושן). הערה: המחשב בתיקון ולכן אני לא יודע פרטים מדוייקים יותר על המחשב. נ.ב- איזה זכרון מכרו עם פנטיום 2.4 סטנדרטי לפני 3.5 שנים? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חייב ורוצה לשדרג את ה- RADEON 9800 PRO שלי. כרגע, אין לי זמן להחלפת לוח ל- PCIEXPRESS אז אני מדבר רק על AGP. בפעם הקודמת אמרו לי לחכות ל-6800GS ואחרי שהוא יצא מסתבר שהוא לא הקניה הכי טובה. אז מישהו יכול להגיד מה הכי ממולץ כרגע? בטווחים של 1000-1500 ש"ח? אם אפשר גם באיזה חנות. תודה
-
- 11 תגובות
- 924 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס GTX 460 1G , מה עדיף : לשדרג לדגם חזק יותר Hi end של ATI או לקנות עוד 460 ולעשות SLI ? איזה כרטיס בודד של ATI שווה ערך בכוחו ל 460 SLI ? יש לי ספק 650W של קרוסייר ואני לא רוצה להחליפו... תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על המפרט שלי, במידה ורוצה להמשיך לשחק על 1440p על פריימים גבוהים משחקי AAA הציעו לי בפלונטר לשדרג מעבד לרייזן 9 5950x אני יכול להישאר עם המעבד שלי או להחליף את כל המערכת... מתלבט מאוד מה לעשות כמובן שזה לא מהיום למחר אין מלאי בארץ נ.ב כיף לחזור לאתר תמיד חוזרים
-
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
- 3 followers
-
-
שלום. אני צריך עזרה בנוגע לשדרוג הביצועים הגרפיים לרוב מחשבי החברה (רוחבי, כ50 במספר) העניין התקציבי הוא לא בעיה, כל עוד מדובר בקנייה של כרטיסי מסך בלבד ולא שדרוג של גם, לדוגמא, ספקי כוח וכו'. מדובר על מחשבי Dell precision 380, בעלי מעבד פנטיום 4 מעט מיושנים אך מתפקדים היטב תחת הדרישות האפליקטיביות מהם. האפיק הוא PCIe - לא בטוח אם זה 1.0, 1.1. או 2.0 אבל למיטב הבנתי זה לא משנה כי התמיכה היא קדימה וגם אחורה באפיקי PCIe (תקנו אותי אם אני טועה). המחשבים בעלי ספק כוח שאמור להחזיק כרטיסי מסך שצורכים 150~200 וואט. אינני רשאי לפרט על האפליקציות שרצות על המחשב, רזולוציות תצוגה וכו', אבל כן חשוב לי לציין שאנחנו מעוניינים למקסם את ביצועי התצוגה הגרפית תחת DX.9 ובעתיד הלא רחוק אולי …
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי. יש לי כרטיס של GIGABYTE GEFORCE 9800GT 1GB DDR3...ולאחרונה החלטתי שאני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי..לאחר בירורים בסיסיים הבנתי שהכי משתלם זה להחליף ל-GTX460 1GB...(גם כן של GIGABYTE). אני באמת רוצה לדעת אם אני אשים לב להבדל ענק בביצועים של המחשב עקב החלפת הכרטיס והאם זה משתלם?תודה מראש לעוזרים.
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-