עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Falcon16,

האם הכרטיס 6800GT יותר טוב בהרבה אם בכלל מה X800pro???

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  2. שלום! קראיתי את הFAQ לפני השאלה והדבר אך ורק בילבל אותי לצערי, ברשותי לוח אם מסוג gigabite 8i945p-g עם סוג חיבור של pci pcie אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש היות והכרטיס מסך אשר בשרשותי הוא מסוג nvidia geforce 6200 והוא אינו מתאים כיום לכמעט אף משחק. רציתי לדעת איזה כרטיס יתאים ללוח האם שלי ועל איזה כרטיס אתם ממליצים! בתודה מראש וסליחה על הבורות שמעון.

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  3. Started by MisterB,

שלום לכם. ברשותי הספק הבא: http://www.seasonicusa.com/M12II-Bronze.htm כפי שניתן לראות בדיאגרמה, לספק שני יציאות PCI-E של 6 פינים כל אחת, והוא מגיע עם כבל אחד של 6 ל-6 פינים ועוד כבל של 6 ל-6+2. הכרטיס האחרון שלי דרש חיבור אחד של 6 וחיבור אחד של 8, והכל עבד בסדר. כעת ברשותי כרטיס חדש שדורש שני חיבורים של 8. הוא הגיע עם זוג מתאמים של 2x6 ל-8. כפי שאתם רואים, יש לי רק 2 יציאות של 6 מהספק, לכן אני לא באמת יכול להשתמש במתאמים הללו. השאלה שלי היא, אם אקנה עוד כבל כמו זה שכבר יש לי (6 ל 6+2), האם אוכל להשתמש בשניים כאלה בבטחה עם הכרטיס? במידה והתשובה חיובית, מדוע הם טרחו להוסיף מתאמים של 2x6 ל 8, אם אפשר לחבר 6 ל 6+2 פשוט? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by baruch28,

כרטיס מסך Sapphire Radeon X1950GT אמור להתאים ללוח - ga-m61vme-s2 או שלא מתאים?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  5. Started by dana_rafi,

שאלה על הבדלים בין Nvidia 6600gt לבין Ati x800gt אנשים אני מבולבל. קראתי מאמרים, השוואות וכו'. מי באמת יותר טוב? הכוונה למשחקים כבדים וסרטים.(gta,halflife,nfs) אני לא אוברקלוקר.

• 9 תגובות
    • 587 צפיות
  6. Started by nitzanj,

יש לי בעיות ביצועים קשות עם 9800GTX של eVGA. יש לי ספק 600W OCZ עם שתי יציאות pciE16 6PIN ועוד יציאה 2PIN (מה עושים איתה??), במיוחד בשביל להחזיק בעתיד הקרוב עוד 9800GTX. הבעיה שהכרטיס הנוכחי לא מצליח לתפקד אם מחובר אליו רק חיבור אחד... הוא צריך את שני החיבורים מהספק כדי לעבוד. עם רק אחד מחובר, משחקים בקושי מצליחים לתפקד, אפילו בתפריטים! ככשניהם מחוברים הכל רץ חלק מעולה. מה אני אמור לעשות? זה אמור להיות ככה בכלל או שמשהו לא תקין? קניתי את הספק הזה כי הוא מספיק חזק ותומך מראש ב-SLI אבל כמו שזה נראה אני אצטרך להחליף ספק אם אני רוצה עוד 9800.... יש למישהו פתרון? זה הספק: http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_600w_stealthxstream_power_supply

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by TNT,

מישהו יודע אם יש כבל של בננה שהולכת לחיבור של אנטנה? או S-VIDEO לאנטנה? כי יש לי טלויזיה ישנה בחדר ואם אני רוצה לראות דרך המחשב בטלויזיה אני צריך להביא וידאו ומהמחשב לוידאו ומהוידאו לטלויזיה,כי יש לי בטלויזיה רק חיבור של אנטנה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי התלבטות בין קנייה של Sapphire Ati 9600 , 256MB ב- 620 ש"ח לבין Sapphire Ati 9600XT, 256MB ב- 1140 ש"ח. האם ההבדל הזה של 500ש"ח באמת מוצדק לטובת ה-XT ? מהם הבדלי מהירות השעון ו/או הזיכרון של 2 כרטיסי מסך אילו? תודה לעונים !!

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  9. שלום לכולם יש לי מסך 19 אינטצ' של LG מדגם F900B הוא נמצא אצלי קרוב לשנתיים ואני מאוד מרוצה ממנו. יש לי אפשרות למכור אותו (כלומר כבר יש לי קונה שמעוניין) ב 850 שקלים. אני רוצה לקנות מסך 19 של VIEWSONIC מדגם VP930B שעולה בערך 3700 שקלים זה אומר שלהחליף מסך יעלה ל קצת פחות מ 3000 שקלים. הסיבות שאני רוצה להחליף מסך הן די פשוטות : - אני רוצה LCD (כי זה חדש ונוצץ ודק ויפה וסקסי) - בכללי צריכת החשמל נמוכה יותר ב LCD אז יהיה פה חסכון שנתי של כמה שקלים בחשמל אני חושב שכמה שאני אתמהמה עם מכירת ה CRT, המחיר שאקבל עבורו בעתיד (אם בכלל) יהיה נמוך משמעותית. אני אשמח אם תגידו לי מה הייתם עושים אתם במצב כזה, וגם, מה אורך החיים הממוצע של מסכי LCD מהסוג שאני רוצה לקנות ? ומה …

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  10. Started by redti,

אני מבקש לענות אך ורק בהקשר לשאלות שלי האם לספק כח מחו"ל(אמריקה) תהיה בעיית תאימות פה בארץ ? (זה משהו שאני צריך בשביל הכרטיס מסך) השאלה שיותר מעניינת אותי..האם עם GTX 275 E8400 @3.7 GHZ 4GB DDR 2 833 MHZ אני אריץ כל משחק שקיים היום חלק עם פילטרים והכל על רזולוציה של 1680 / 1050 אני שואל על מנת לדעת אם לטרוח בעבודה וכסף על מנת להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי HD 4850 512 MB בכסף זה יסתכם ב1100 שקל לכל היותר .

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  11. Started by sgt_flippy,

שלום לכם חברי פורום יקרים אני צריך המלצה לכרטיס מסך שהתכונות שלו הן: יציאותs -video HD VGA mb 512 טווח מחירים -כמה שיותר נמוך

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by mrsph666,

שלום, אחרי משחק של 20 דקות ב - Unreal Tournament ברזולוציה של 1600x1200 כשכל האפשרויות הגראפיות על הכי גבוה, הסתכלי בטמפרטורות של ה - GPU וה - RAM... וזה מה שהיה: 50 מעלות ב - RAM 45 מעלות ב - GPU כאשר המאוורר פועל על המהירות המקסימלית, שהיא 6000 סל"ד! אגב, הכרטיס שלי הוא מדגם Asus Radeon A9600XT/TD האם זה בסדר ? האם הטמפ' נחשבבת לבסדר כשהיא 37 ב - GPU ו 40 ב - RAM כאשר אני מדבר ב - ICQ, גולש ושומע מוסיקה? הטמפ' בבית בערך 20 ~ 22 מעלות. זה חשוב לי מאד! לא ביצעתי OC ! תודה רבה לכל מי שיעזור!

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  13. Started by sdahan12,

היי, לפי מה אני יודע, כרטיס מסך שמעביר את התצוגה שלו על כבל VGA מעביר את המידע הדיגיטלי במחשב למידע אנלוגי שמועבר ב VGA. וכרטיס מסך דיגיטלי משאיר את המידע בצורה דיגיטלית. כיצד אני יכול להשאיר את המידע בצורה דיגיטלית ולהעביר עליו עיבוד אות עוד לפני שהוא מועבר לאנלוגי? אשמח לתשובות..

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  14. אהלן, יש לי כרגע כרטיס אחד של 260GTX שנקנה לפני חצי שנה בערך. אין לי מושג כל כך איזו סוג ליבה יש לו (נראה לי מהדגם הישן). השאלה היא האם אין לי בעיה לקנות כל כרטיס 260GTX שנמצא עכשיו בזיל הזול בשוק ולחבר בנוסף או שאני חייב את אותו CORE? למיטב ידיעתי הכרטיס המהיר מבין השניים יעשה DOWNCLOCK לכרטיס האיטי. האם זה נכון? תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  15. Started by ccc,

שלום, מצאתי אצל דוד שלי בארון GEFORCE 8600GTS LEADTEK 256MB, אני לא יכול להשתמש בו כי המחשב שלי בן כמה שנים כבר ואני לא עושה כלום חוץ מלגלוש בפיירפוקס, אבל פתאום בא לי קצת לשחק במשחקים יחסית חדשים. תכננתי כבר לשדרג לוח מעבד וזכרון ושיהיה כרטיס מסך HD3200 מובנה עליו, האם הכרטיס הזה יותר טוב מהON BOARD 3200 שאפשר להשיג עם צ'יפסטים של AMD ? במקרה כזה אני אוכל לקנות לוח ללא IGP ולקבל משהו קצת יותר טוב. האם הכרטיס הזה בכלל מעלה משהו ? אני ממש לא מעודכן. קראתי בגוגל, כתוב שזה נחמד, אבל אלה ביקורות לפני שנה ואיך שהתחום הזה זז, אני לא אתפלא אם הוא לא מעלה ויסטה כבר. חחחח תודה

• 12 תגובות
    • 941 צפיות
  16. Started by pazer005,

אני קצת לא מעודכן אז אני רוצה לשאול שאלת ניובי על משחק ישן אך טוב. חזרתי להריץ על המחשב שלי את UT3 ולאחר אינספור בעיות דרייבר, סוף סוף הצלחתי להפעיל אותו על הגדרות נורמליות ועכשיו אני לאט לאט מוסיף לו עוד בהגדרות כדי לנצל את בגרפיקה שלו עד הסוף. מה שאני רוצה לדעת זה, כמה פריימים לשנייה נחשב למינימום נורמלי כדי לצפות במשחק. מן הסתם אין קשר כאן לחומרה שלי כי מספר המינימום הזה הוא משהו כללי הרי. מצד שני, בואו לא נשכח שהמשחק הוא UT3 ודי חייבים שם שהתמונה תזוז כמו שצריך.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. האם כבר דווח על יציאת כרטיסים עתידיים ותאריכים ???

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  18. Started by hlv,

הנה ההודעה שלי מלפני יותר מחצי שנה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=57161.0 עם היציאה של Doom 3, והעובדה כי אין סיכוי שאוכל להריץ את המשחק, וסביר להניח שעוד ועוד משחקים יצאו שאני לא אוכל להריץ בצורה סבירה, שוב עולה שאלת השידרוג. (אם אין לכם כוח לקרוא את ההודעה המקורית (או את הכותרת) - יש לי Geforce 3 ti200) אני לא כל כך מוכן להשקיע בכרטיסים high-end שקיימים בשוק היום, ומסתכל יותר לכיוון הmid-range, משהו כמו ה-radeon 9600 pro, geforce fx5700 ultra... השאלה היא האם הכרטיסים האלה שווים שידרוג? האם השיפור הוא כל כך גדול ששווה לי עכשיו לשדרג? העניין הוא שבגלל משחק או שניים, אני לא רוצה לשלם מאות שקלים לפני שאני ממש צריך. אשמח לעצות ודעות בנוגע לשדרוג.. תודה ל…

• 7 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by hlv,

אני מחזיק ב- GeForce 3 Ti200 עוד מהתקופה שנחשב לאחד מהכרטיסים היותר מתקדמים בשוק. קניתי את הכרטיס מתוך כוונה להישאר איתו הרבה זמן, עד שאהיה חייב לשדרג.. ואני חושב שאולי הגיע הזמן.. אומנם אין לי בעיה עם המשחקים הכי חדשים שיוצאים היום.. אבל אני מרגיש שבקרוב זה לא יהיה ככה. רציתי לדעת איך ה3 ti200 משתווה לכרטיסים המובילים בשוק היום.. ואם אתם חושבים ששווה לשדרג או להמשיך לחכות. תודה למגיבים.

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  20. Started by alexkid,

היי חברה- זקוק לעזרה בבקשה האם הכרטיס הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=886358 מתאים לבורד המאוד ישן שלי http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813136037 או שתיתכן בעיית תאימות ??? תודה

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by no nick,

הכרטיס GeForce 6600GT AGP X8 שנסקר כאן: http://hwzone.co.il/reviews.php?file=alb6600agp יתאים ללוח אם ASUS P4S533-VM שתומך בAGP X4: http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S533-VM&langs=01 ?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  22. אני מתעתד לרכוש את המסך DEL 2209WA ברשותי מחשב עם לוח-אם של אינטל מסוג DQ965GF היום אני משתמש ביציאת VGA 1. האם אני צריך לרכוש כרטיס מסך בשביל להתחבר למסך החדש ב DVI או איכשהוא ניתן להשתמש בקיים? 2. אם צריך לרכוש מה הייתם ממליצים לאור ירידות המחירים עליהם קראתי בפורום. לוח האם שלי מעלה ויש לי ספק כוח סטנדרטי - רוב השימוש הוא לצרכים משרדיים - תקציב 300-400 ש"ח 3. האם יש אפשרות לכרטיס מסך שגם ישפר את שמיעת האאודיו דרך המחשב. תודה, ארז

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  23. Started by Old Cat,

הותקן במחשב כרטיס שאמור להיות חדש, עליו מדבקה המציינת INNO3D וגם: GF 8400 GS G4E3DH. מה שמוזר: יש רק גוף קירור גדול ורחב מאד, לא התקן קירור עם מאוורר. בדו"ח של EVEREST מצויין : (GPU Clock (Geometric Domain) 459 MHz (original: 100 MHz, overclock: 359% (קובץ טקסט מצורף - הדו"ח) אז השאלה שלי, ותסלחו על הבורות: 1. מה זה ה OC הזה בכרטיס מסך, בשביל מה? 2. ממתי יכול להיות ועל ידי מי ? 3. יכול להיות זו הסיבה לחום של 50 מעלות בפעולת הכרטיס? זה חום סביר? 4. איך מבטלים את זה והאם צריך בכלל? 5. נראה לכם כרטיס מקורי של INNO3D או זיוף בדרך של הדבקת מדבקה שמדפיסים במדפסת הפרטית? 6. אם יכול להיות מקורי, למה באתר של החברה הזו אין כלל כרטיס כזה, ללא קירור אקטיבי אלא רק עם מפ…

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  24. יש לי כרטיס מיושן אבל מיוחדMETROX 200G MMS- -תומך ב 4 מוניטורים בו זמנית, הכרטיס הוא pci האם אני יכול לחבר אותו ללוח אם תומך pci-e הלוח האמור הוא -GIGA P35-DS3

25. Started by realmagic,

אהלן, אני מתחיל לתכנן מחשב HTPC לסלון ולשמחתי, לטלווזיה LCD בסלון יש כניסה של HDMI. כשהתחלתי להסתכל על המפרטים באתר, ראיתי שיש אפשרות לחבר את המחשב לטלווזיה דרך הכניסה הזו ושזה ככל הנראה הכניסה המוצלחת ביותר מבחינת איכות (כמו DVI) אבל אחרי הכל דבר אחד לא מובן לי: הכניסה הזו כוללת גם את הכניסה של האודיו - כלומר, אם אני מחבר את המחשב והטלווזיה דרך הכניסה הזו אז איך בדיוק הטלווזיה מקבלת כניסה של אודיו - היציאה של HDMI היא בכרטיס המסך, לא? נו, מה פיספסתי? דרך אגב, ניסיתי למצוא את התשובה בחיפוש אבל לא מצאתי כלום בנושא. תודה, זהר

• 0 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים