עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ruve,

חיברתי את המחשב לטלויזיה רואים נהדר סרטים ומשחקים!!! אבל (תמיד יש אבל) עובר על המסך של הטלויזיה ריצוד מעצבן שנראה יותר בתמונה בהיריה ופחות בתמונה כהה. המרחק בין הטלויזיה למחשב 5 מטר וחיברתי כבל vivianco מסוג scart ובצד השני שלו s-video (דרך אגב במחשב הוא מוגדר כקומפוזיט ולא s-video ) השאלה שלי אם להחליף כבל בעל התנגדות גבוהה יותר ואם כן אז איזה???

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. קניתי 2.4 רדאון 9000 PRO הרדיסק חדש מהיר מה אני יגיד לכם ? אכזבה. NFS-HP-2 קופץ על 1024...ולא 32 ביט! אנריל 2003 800 600 לא על הכי גבוהה...לא חלק בזבוז של 3000 שקל יקרים ... :-[ :-\ :'( אולי הם יסכימו (החברה) שאני יחזיר את הכרטיס וייקח אחר מה עדיף על 9000 PRO ? (עלה לי 630 ש"ח) הרמת איכות תמונה שלו מדהימה אבל זה לא מה שחשבוה לי אני צריך SMOOTH מהירות ...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by dorish,

איזה כרטיס מסך לקנות? אני יכול לקנות את TI4200 של ABIT ב 1000 שקל האם עדיף חברה אחרת בקצת יותר כסף או אפילו כרטיס אחר כמו שאמרת יש לי 1000-1300 תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by N N C,

אתמול קניתי מחשב לדודה שלי והיום לקחתי אותו (הורכב בחנות שקניתי) בתחילה המחשב פעל אצלי עם המסך שלי בבית, לא היו שום בעיות עם המחשב והכל פעל מצויין כשהפעלתי את המחשב עם המסך החדש (בדיוק הוצאנו מהאריזה) שקנינו עם המחשב iiyama1413 להפתעתנו גילינו שני פסים דקים שמופיעים על המסך, התקשרתי לחנות ממנה קניתי את המחשב ושם נאמר לי זה ככה אמור להיות, תשובה דיי דבילית אם תשאלו אותי, לכן החלטתי לפנות למומחים האמיתיים, לכם, בבקשת עזרה, אם תוכלו לומר לי, האם הקווים שאני מדבר עליהם אמורים להיות על המסך?

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by amirn,

היי, אני עומד לקנות כרטיס מסך ATI RADEON 7500LE של חברת sapphire http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/z163.3.html http://www.sapphiretech.com/vga/7500lesdr.asp המטרה של הכרטיס היא : אינטרנט, DIVX על המחשב ו DIVX דרך הTV -OUT *** לא משחקים בכלל *** יש לי כמה שאלות: 1. האם יציאת ה TV OUT של הכרטיס הזה איכותית? האם יספיק לי RADEON 7000 לצורך זה? 2. איזה כבל אני צריך כדי לחבר את הכרטיס לטלוויזיה? מרחק של 10 מטרים (האם זה בכלל אפשרי?) 3. האם זה שהכרטיס לא מקורי של ATI אלא של sapphire מפריע לאיכות ה TV-OUT? תודה

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  6. יש לי כרטיס מסך GFORCE 4 ויש לו יציאה לטלויזיה, ויש ברשותי את התוכנה TV TOOL V6.8 ומשם מה אני לא מצליח לראות כלום על הטלויזיה לאחר שחיברתי את הכרטיס מסך לטלויזיה עם הכבל שקיבלתי,בקיצור אני לא רואה שום תמונה על המסך וכל זה לאחר שניסיתי להעביר ערוצים וכו' מה עלי לעשות!!!! עזרה בבקשה!

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  7. Started by Vortex,

כרגע השני עולה 100 שקל יותר מהראשון. זה שווה ? אם כן, למה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by gshhar,

שלום לכולם ??? אני מחפש כרטיס מסך טוב(עד 700-800 ש"ח),משהו איכותי אז תמליצו לי בבקשה וגם מה הקטע עם ה-64M,128M מה זה בדיוק נותן ואם אני קונה את אותו הכרטיס 64 ו-128 אני באמת ארגיש הבדל בניהם?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by game kILLer,

אים יש להם כתובת רגילה(עיר רחוב...) או אתר צרפו לינק תודה

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  10. Started by lidjapan,

Hello I do have a GeForce 4 MX 460 , and when i run dxdiag and chack the information i got this error The error is "D3D8 Test Result: Failure at step 5 (GetDeviceCaps): HRESULT = 0x8876086a (3D not available)" I am using Direct X 8.1 and the driver of the Nvidia is the new one 41.09 can someone help me what to do Thanks P.s- I am using a P4 2.0 and 512MB memory ' also its a win XP home edition

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  11. אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך Leadtek Geforce 4 MX460 My VIVO, אל תמליצו לי על כרטיס אחר כי אני צריך את ה-VIVO בשביל להעביר סרטים מהמצלמת וידיאו שלי, אז Radeon 9000 PRO לא בא בחשבון כי אין לו VIVO. רציתי לדעת מה מקבלים עם הכרטיס הזה, חשפתי באתר של Leadtek אבל רשום רק אילו תוכנות מקבלים איתו, מקבלים איתו את המתאם של DVI TO VGA? {או הפוך}? מקבלים איתו את המחבר של ה-VIVO שנכנס לכניסה שעל הכרטיס ומפצל אותה לכל מיני כניסות? {כמובן שמה שאני לוקח הוא עם VIVo}. ומקבלים את הכבלים? רשמתי דחוף כי אני רוצה להזמין את הכרטיס עוד הערב. תודה מראש, DINO.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Catalyst 2.5 או Gigabyte 7.79? אם זה עוזר אני מדבר על הרדיאון 9000 הרגיל.

13. יש לי כרטיס מסך חדש 128 gforce 4 ti 4200 וליפני יומים הוא עשה רעשים מוזרים לאחר שהבנתי שהם באים משם או יותר נכון מהמאוורר שמותקן עליו . הרעשים היו דומים להתנגשות של אחד ה"לאבים" (או איך שלא תקראו לזה ) עם צלעות הקרור בגלל שקבעתי עם חברים לראות עוד באותו היום סרט וכמובן הרעשים היו מפריעים נגעתי במאוורר ודחפתי אותו כלפי מעלה ונכון לעכשיו זה הסתדר ואין רעשים אבל השאלה שלי היא האם יש עילה לדרוש שיחליפו לי את הכרטיס בפרט שעכשיו אין זכר לרעשים ?

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  14. המפרט שלי P2.4 333 DDR ASUS RADEON 9000 PR( 64 שמעו הביצועים ממש לא משהו במיוחד במחקשים שאני מאוד אוהב (UT2003...NFS-HP-2....) החלטתי להחליפו למשהו יותר טוב ... הוא עלה לי 630 ש"ח מה אתם ממליצים במקום ? זה מאוד מוזר לי הקטע הזה שרואים בהשואות שבמשחק אחד הרדאון שולט ובשני הGF4 TI 4200 למשל ... מה הולך פה ? שווה להשקיע עוד 200-300 שקל בTI4200 ??? איך יהיו משחקי העתיד ? ירוצו טוב יותר על הרדאון המוזל ? או על ה4200 הייקר קצת יותר ? נורה חשוב לי פה דעה מקצועית כי אני מאילו שקונה מחשב ל3..4...שנים לא מחליף כל שנתיים תודה לכם .

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה אבל עושה לי בעיות לראות סרטים העל מחובר טוב אני רואה את השולחן עבודה בטלויזיה אבל כש אני מפעיל סרט עם media player, bsplayer ,microdvd...... הסרט לא רץ. אני יכול לראות אותו רק על מסך המחשב שלי אני משתמש ב winxp והכרטיס הוא asus v7100 mx400 בבקשה תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  16. Started by edoson,

לא מזמן כבר סיפרתי פה על ה "בעיות" שלי עם הכרטיס מסך, להזכירכם: asus ti4200 64 MB + ddr333 256+ asus p4s8x+p41700 מקבל רק 7600 ב- 3DMARK (אמור לקבל 8500 ומעלה) התקנתי דרייברים הכי חדשים, מערכת הפעלה XP חדשה, דרייברים גרסאות אחרונות של AGP ו- IDE. וזה לא עזר. לכן החלטתי שכנראה הבעיה היא בכרטיס עצמו, אז שלחתי אותו לבדיקה בחנות ממנה קניתי אותו. עכשיו השאלה היא, במידה ויודיעו לי שהכרטיס תקין, האם אני יכול להתעקש על החלפתו במסגרת האחריות? (קניתי אותו לפניי חודשיים) למישהו יש ניסיון בנושא? לא חוויתי בעיות מיוחדות בהפעלת משחקים, מלבד ביצועים מעט ירודים, ביחס לציפיות כמובן.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אני רוצה להעביר קטעי וידיאו למחשב מהמצלמת-וידיאו שלי {SONY TRV59}, יש אפשרות כזו? שמעתי שיש כרטיס שיכול להתחבר למצלמה ולהמיר את הסרט לפורמט דיגיטאלי, אפשרי? כמה עולה כזה כרטיס? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Vortex,

http://tw.giga-byte.com/products/ati_9000.htm שווה פחות מ-500 ש"ח?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by imac,

האם זה אפשרי בכלל? יש לי בצד Cirrus Logic 2 Mb ... יהיה אפשר לשרוף אותו קצת? ;D תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  20. Started by lightning,

קניתי כרטיס מסך : GeForce4-TI4200 Tornado ואת המשחק UT2003 הבעיה היא שאני משחק במקום 100+ FPS (frame per second יש לי 30-40 מה אני צריך לשנות/לעשות כדי שיהיה לי 100+ ??? דרך אגב יש לי את הדרייבר החדש. אני ישמח אם תעזרו לי בבעיה זאת תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Spiritus,

יש לי כרטיס מסך Ti4400 של לידטק. עכשיו קיבלתי איתו כזה כבל כחול ואין לי מושג איך אני מחבר בין הכרטיס מסך לטלויזיה ואם איזה כבל אני משתמש. אין שום דבר על התקנה בחוברת של לידטק. אם מישהו יכול לעזור .....תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  22. טוב קניתי RADEON 8500 LE של הרקולס והוא בנתיים עושה רק בעיות: 1. המסך מעוות לגמרי, לא משנה כמה אני משחק עם ההגדרות 2. העיניים כואבות לי רצח, ולא הייתה לי את הבעיה עם הכרטיס הישן שלי, לא משנה כמה אני משחק עם הרזולוציה והריפרש רייט

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  23. Started by game kILLer,

איפה בארץ אפשר לקנות את הכרטיס(לא משנה החברה ATI HERC GIGA) בפחות מ 1300ש"ח תודה צרפו לינקים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by game kILLer,

יש לי שאלה יש לי P4 לוח שלDFI עים חריץ AGP4X ולכרטיס יש AGP 8X האם זה יעבו ביחד עים כן אז איך תודה

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  25. 1. הבנתי כבר שהראדון 9000 פרו לוקח את סדרת הג'יפורס mx בלי בעיה אבל אני רוצה לדעת איך הוא מתמודד עם ג'יפורס 3 טי 200 וג'יפורס 3 טי 500. ואם כבר אז איך ה8500(9100) delux מתמודד עם הטי 200 והטי 500. 2. גירסת ה-128 מגה של ה-9000 פרו תועיל לי יותר מאשר גירסת ה-64 מגה של הכרטיס. אני מתכוון האם שווה להשקיע בערך עוד כמאה שקל על גירסת ה-128 מגה והאם זה ישתלם בביצועים כיום/בעתיד ? 3. מצאתי את ה-9000 פרו 2 (128 מגה) בכ-690 שקל. לעומת זאת מצאתי את ה-8500 delux עם 64 מגה ב-790 שקל. האם שווה להשקיע עוד מאה שקל על ה-8500 ולקנות אותו, האם יהיה שינוי גדול בביצועים בין שני הכרטיסים הנ"ל והם כמות הזיכרון תשפיע על הביצועים(64 מול 128)? קבלו משהו מוזר : בפנדה - Gigabyte ATI RADEON 8500 Delux…

• 1 תגובה
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים