כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך למשחקים החדשים שיצאו - בסביבות 400-700 - המפרט שלי - i5-2500 [h=1]Intel DH67CL[/h]8g זיכרון ספק כוח seasonic 430w s12ii מסך32 סמסונג led
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
final_radeon_r9_290_specifications_now_leaked_as_well http://www.guru3d.com/index.php?ct=news&action=file&id=4279 כרגיל AMD מחסירה נתונים ,ומבלבלת את הלקוחות מה מוכרת ? כמה ROP ? אייזה HDMI http://www.guru3d.com/news_story/amd_radeon_r9_and_r7_graphics_cards.html כאן מספרים שבדרייבר עתידי יאפשר לעבוד עם UltraHD (3840x2160 ? לא ברור אם זה HDMI 2.0 או משהו אחר http://www.techpowerup.com/gpudb/2460/radeon-r9-290x.html כאן מספרים שבעצם יוצא כרטיס ב-11.10 רק 290X אין מילה על 290 יש מידע על ROP ו- TMU , אלוהים לא יודע מה נכון עם AMD
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע כרטיס מסך שלי החליט למות ואני מחפש לו חלופה הולמת. היה לי לפני זה GTX 470. המערכת היא Q9550 מומהר ל3.4, 4 ג'יגה ראם, וספק כוח 750W. אני מחפש כרטיס שלא יהיה אוברקיל למערכת ושיתן ביצועים לא פחות טובים מה- 470 שהיה לי. מה אפשר לקנות למחשב הזה עד 1000 ש"ח?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ Dell Studio 14z עם כרטיס מסך Geforce 9400M. יש לי בעיה של התחממות כ. המסך בלפטופ בזמן עבודה לרמות של 85-90 מעלות. הציעו לי בפורום של המחשבים הניידים להחליף משחה טרמית, אבל תהיתי האם יש אפשרות לעשות לכ. המסך undervolting כמו שניתן לעשות במעבד, ואם כן אשמח אם תפנו אותי למדריך או תוכנה שבעזרתם אוכל לנסות. תודה מראש על העזרה.
-
קרתה טעות קטנה בהסבר! אני מחפש כרטיס מסך בלבד באזור 3-4 אלף שקלים. הדרישות: שיעבוד כמה שיותר טוב ב3DS MAX וגם למשחקים. המפרט שלי: לוח Z77 לוח אם לא זוכר בדיוק את הדגם I7 3770 3.4GHZ 16GB RAM מסך 23 אינצ' רזלויה FHD יכול להיות בעתיד יעבור ליותר גדולה. בכל אופן עדיפות גרפיקה, פחות חשוב משחקיות.
-
- 9 תגובות
- 811 צפיות
-
-
לקראת רכישה של GTX 770. מה לא בסדר בכרטיס הזה למה הוא זול? קנייה בלי מחשב חדש רק כרטיס. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25&products_id=20663
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם MSI GeForce GTX 780 Gaming יפעל טוב עם ספק Seasonic SS-660XP2 660W ? ויתאים ל מחשב עם לוח אם GD65-Z87 של MSI? עם i7-4770k וSSD צורב ו3 הארדדיסקים? , האם ספק 660 פלטינום יספיק לזה? או שעדיף לי להיות עם ג'יגהבייט 770 4ג'יגה עם אוברקלוק? הבנתי שהוא לוקח 246 וואט הכרטיס מסך
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אהלן, מסקרנת אותי דעתם של הגיימרים שגולשים כאן: ידוע שהפילטרים שאפשר להוסיף להגדרות הוידאו של משחקים הם האויבים הכי גדולים של ה-FPS, ואחת הסיבות לכך שגיימרים מוציאים אלפי ש"ח על כרטיסי מסך - כמעט כולם רוצים לשחק על אולטרה+פילטרים בכל משחק חדש שיוצא... התחושה שלי היא שהפילטרים האלה הם די overrated, במיוחד במשחקי FPS, בהם יש תנועה מהירה. בכל פעם שבדקתי (ולא משנה באיזה משחק), ראיתי הבדל ניכר לעין רק כאשר לא זזתי והסתכלתי על תמונה קבועה. אז באמת אפשר לראות הבדלים בין קווים מזוגזגים לקווים אלכסוניים חלקים וכו'. אבל כאשר משחקים, רצים, זזים ויורים במשחק FPS, היה לי כבר קשה להבחין בהבדלים האלה. המסקנה האישית שלי הייתה שמי שמשחק משחקי FPS יכול לוותר על פילטרים ברמה הכי גבוהה שיש …
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיעבוד במקסימום ולא יותר מדי חזק על המפרט הזה המסך שלי הוא 1280X900 18.5 ומעבד פנטיום G645 וזיכרון 2 גיגה ועדיף אם לא אצטרך להחליף ספק כוח 300W
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום רב! ברשותי כיום Radeon HD 5700, אותו אני רוצה לשדרג. חשבתי על Sapphire Radeon HD 7750 1GB GDDR5 שתי שאלות: 1. עד כמה השדרוג יהיה משמעותי מבחינת ביצועים? (סולם אחד עד עשר, או מאוד/מעט/בכלל לא) 2. האם יש הבדל נראה לעין בחיבור HDMI ל DVI מאשר DVI ל DVI? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
דוחים את קניית המחשב,ומחכים ל-GTX 760i? http://hwzone.co.il/hardware/news/142016
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השמח שמישהו פעם ואחת לתמיד יסביר לי אם יש לי כרטיס מסך טוב או ההפך , קניתי מחשב all in one (טאצ' + מוניטור ) והייתי בטוח שזה כרטיס מסך טוב והוא לא לוקח טוב משחקים , תנו חוות דעת בונה ורצינית ותוציאו אותי מהבעיה הזו , תודה. (אם הכרטיס מסך חלש אולי יש אפשרות לחזק אותו או בגלל המערכת הכבדה זה ככה + הטאצ' ) AMD Radeon HD 8670A - כרטיס מסך. inteal I3 - 3227U 1.9hgz - מעבד. RAM 4GB - זיכרון ראם. windows 8 - מערכת הפעלה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני חדש בפורום לכן אבקש את סובלנותכם ועצתכם. ראשית כל המפרט שלי : מעבד AMD PHENOM 2 X6 1055T לוח אם +MSI 970A -G46 AM3 זיכרון 16GB דיסק 1TB WD BLACK ודיסק 2TB WD RED לאחסון מע הפעלה : WIN7 PRO ספק 750W CORSAIR כרטיס מסך נוכחי AMD 5850 אני מעוניין לשחק במשחקי אסטרטגיה ברמת פירוט גבוהה אבל גם להיות מסוגל להריץ משחקי פעולה בצורה גרפית-בצורה חלקה. להדגיש אני לא גיימר אבל אהנה מרמה גרפית גבוהה ותנועה חלקה. העוקץ נעוץ במסך שלי DELL U2711 ברזולוציה 2560X1440 פנל IPS כרגע כרטיס מסך שלי קצת רעש ולאור סקירות של המשחק באינטרנט מול רזולוציית מסך שלי נראה לי קצת חלש ושווה לשדרוג. אני לא מחפש ביצועים טובים ביותר אלה תמורה טובה ביותר לכסף שתעבוד בצורה מייטבית עם החומרה הקי…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש ברשותי כרטיס מסך מבוסס 6950. משום מה ה- MSI AFTERBURNER לא עובד יציב ונאלצתי להסיר את התוכנה. ברצוני להמשיך לבצע OC באמצעות ה- OVERDRIVE שמובנה בקאטאליסט אך יש שם הגבלה לתדר ליבה עד 840 מ"ה. התדר המקורי הוא 800 מ"ה לכן הכלי מאפשר תוספת של 40 מ"ה בלבד. כיצד ניתן להסיר מגבלה זו ?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה הגיוני? אני מנסה לעשות OC לכרטיס שלי ובמדריך ראיתי שיש 1,000, אבל לי יש 2,000, איך זה יכול להיות? זה באג בתוכנה או משהו? MSI Afterburner
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כבר חודשים שאני מתחבט וחושב מה לעשות , אני כרגע מחזיק במערכת (חתימה או בפרופיל שלי ) זוג 460 SLI כמה שהזמן עבר הם נתנו לי שירות יפה ומכובד מאוד ( על זה אין ספק ) אך הגיע הזמן להתקדם והזוג הזה לוקח קצת יותר מדי חשמל (וחום כמובן ) , משאני מתכנן לקנות בתקופה הקרובה זה כרטיס מסך חדש או זוג כרטיסי מסך , חשבתי ביותר של הכיוון של 770 GTX עם 4 GB ( חושב קדימה פשוט לגבי צריכת הזיכרון של משחקים ) או לחילופין אולי לנסות זוג 760 GTX שעלותם בין 1400-1700 שקלים בדרך כלל או בכלל 780 GTX אחד , אני נמצא בפרשת דרכים וזקוק להתייעצותכם ולדעותיכם . הנטייה שלי תיהיה נטו BF4 ואולי Watch dogs בעתיד והרזלוציה שאני בדרך משחק היא 1920X1080 . נ.ב. אנא ממכם לא לנסות להציע כרטיסי ATI לא חביבים עלי…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם נגיד אני עושה SLI עם שני כרטיסים של NVIDIA כמובן מאותו סוג ,האם אני חייב גם שני מסכים או שאני יכול להפעיל אותם גם על מסך אחד,כי ברוב הסירטונים וההסברים שראיתי הראו שני מסכים .
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.neweggbusiness.com/Product/Product.aspx?Item=9B-14-195-118 זהו כרטיס מתחרה בחברת NVIDIA בסדרה המקצועית QUADRO שלהם. עכשיו הכרטיס אמור לעבוד בתוכנות כמו 3DS MAX וכד' וזה כמובן הייעוד שלו. רציתי לשאול איך הוא לדעתכם במשחקי מחשב? אני לא מצאתי לא יוטיוב ולא מידע אמין אחר שסוקר את ביצועיו ביחס לכרטיסים אחרים. אשמח אם תוכלו להגיד לי פחות או יותר? דוגמא לCRISIS 3, BF 3 איך אמור להריץ אותם?
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
https://www.tms.co.il/product/11861 פשוט בכרטיס דומה באתר של KSP רשום שהוא צריך 460W אבל אמרו לי שזה מספיק 430W המעבד שלי הוא Q8400 (ארבע ליבות) 2.66GHz 2.67GHz לוח האם שלי הוא Gigabyte EP45C-DS3 כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא ATI RADEON HD 4670 1GB ספק כוח: אני אשתמש בספק הזה http://ksp.co.il/?select=.1108..140..546..549.&list=1&sort=2&glist=0&uin=8602&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אח גר באמריקה אם הוא קונה לי כרטיס מסך לדוגמא לR9 280X שיצא ושולח לי אותו רק את הכרטיס בחבילה אני משלם מכס?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי כרטיס מסך שאני מאוד אוהב אבל מרגיש שהוא מזייף לפעמים ברזולוציה הטבעית שלי (2560*1440). השאלה היא, האם למכור את ה6970 ב600 (יש לי קונה), ולקנות 7950 ב 900-950 מיד שנייה (יש לי מוכר) בערך, שזו תוספת של 300-350 ש"ח....זה שווה? יתן לי משהו? או שעדיף בכלל ללכת על אחד מהכרטיסים החדשים? שוב פעם אני מזכיר, מדובר ברזווציה הטבעית שלי, ברזולוציה כמו 1920*1080 הכרטיס שלי מתמודד עם כל משחק די בקלות. אשמח לחוות דעת
-
- 49 תגובות
- 7k צפיות
-
-
אני חושב הגיע הזמן לחדש מחשב הישן שלי משנת 2005,בייחוד שיוצא עכשיו BF4. איזה כרטיס מסך כדי לי לקחת?הבנתי שתי דברים: 1.BF4 עבר אופטימזיציה לAMD 2.בשביל שהמשחק יפעל בשיא גדולתו,אצטרך 3 ג'יגה זכרון לפחות. עכשיו זה נראה דיי ברור,שאני צריך לקחת כרטיס מבוסס AMD,אבל. יש לי כרגע,HD 4650 כרטיס שיצא כמה שנים אחרי ה6600GT,יצא לי קצת לשחק משחקים ישנים כמו BF2,מלא ארטיפקטים,הפילטרים על הפנים. הדרייברים,גם על הפנים,להגדיר את המסך טלוויזיה צריך להיות מהנדס אלקטרוניקה. אז מה אתם אומרים? לקנות כרטיס של nvidia מהדור הזה?או לחכות לדור הבא של AMD שעומד להיכנס? התקציב שלי למחשב עומד על 6000 שקל.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתי לדעתכם אמורים להגיע למדינה כרטיסי RADEON R9 שהוחרזו על ידי חברת AMD? וכמה לדעתכם אמורים לעלות הכרטיסים בארץ? (290X) לדוגמא?
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
1) אני רוצה לבצע התקנה נקיה של דרייברים באנוודיה ,קודם אני מוחק הכל שקשור לאנוודיה (כולל sweeper) , עושה ריסט למחשב על מנת לנקות סופית את השאריות ולהתחיל בהתקנה חדשה עם דרייברים מעודכנים ופה מתחילה הבעיה לאחר שאני עושה ריסט וברגע שהמחשב עולה הווינדוס אוטמטי מתחיל בהתהליך של התקנת דרייברים של אנוודיה והבעיה שזה מתקין דרייברים ישנים, ובזמן התהליך לא מאשפר לי להתקין את הדרייברים שאני רוצה ואיני מוצא דרך איך להבטל את ההתקנה האוטומטית של הווינדוס (ניסיתי גם להתנתק מהאינטרנט וזה לא עוזר ). אאשמח אם למישהו יש בשבילי פתרון . 2)התקנת דרייברים בצורה רגילה מתקינה לי במחשב דברים כמו 3D VISION , HD AUDIO ועוד משהו , השאלה האם יש לי צורך בזה או שאני אני יכול להתקין בצורה ידנית רק את …
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-