כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
-
1. אני מתכנן לקנות מחשב עד סוף החודש ואני מתלבט בין שני כרטיסי מסך: א. 9800GTX יחיד. ב. 8800GT SLI. מנקודת הנחה שמחירם של שני 8800GT ו-9800GTX אחד זהים-300$ 2. לוח האם שאני קונה הוא EVGA 123-YW-E175-A1 - צ'יפ nforce 750i. ואמרו לי שהצ'יפ הזה מחלק את ה-X16 בין שני כרטיסי המסך כך שכל אחד יעבוד X8 ואין לי מושג אם זה נכון או סתם זיבולי שכל... צריך עזרה דחוףףףף!!! נ.ב. כתוב בתכונות של כרטיס המסך "2x16 pci-express support". תודה מראש ;D
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך crt 19 במחיר עד 2500 שקל חיפשתי את IIYAMA VISON MASTER PRO 454 SAMSUNG 959NF ופשוט לא מצאתי בשום חנות אם מישהו יודע איפה אפשר להסיג אחד מהם ... אם לא המלצה למסך אחר תתקבל בברכה...
-
- 9 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שווה לקנות אותו?
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות מחשב בימיים בקרובים והוא מתלבט בין שני כרטיסים . 9800GTX או HD3870 X2 מה מהם יותר משתלם למשחקים מה יותר חזקק? מה פחות מתחמם? מה יותר שקט? תמליצו לי חברה
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
קשה לי להחליט מה לקנות חשוב לי מהירות ולמשחקים ובמיוחד לסרטים ווידאו
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אוקיי אז השאלה שלי היא מהו הכרטיס המומלץ ביותר לAGP כיום? כמובן שאין כוונה להשקיע במשהו מטורף כמו ה7800GS שיקר בלי סיבה. אין תקציב מסויים אבל אפשרי שזה ינוע בסביבות ה-700-800. חשבתי על ,6600GT 6600 X1600 שחזק ממנו אבל ברוב החנויות יקר בצורה מוגזמת. ראיתי גם 7600GS בחלק מהחנויות במחיר סביר. מה אתם אומרים מה הכי מומלץ לסוקט המתיישן?
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=287757 תקראו את התגובה השנייה בת'רד - נשפכתי מצחוק!
-
- 28 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך רק שאני לא בטוח אם כדאי לקחת את הכרטיס הזה: http://www.tigerdirect.ca/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=5316156&sku=P450-5770 או להשקיע קצת יותר בGTX 460.... יש לי לוח אם דיי מיושן של ג'יגה בייט GA-M55SLI-S4 והבנתי שהלוח יתמוך בכרטיסים, אבל השאלה אם הם יכנסו במארז Compucase 6A19 בעיקר הGTX460... אין לי כ"כ בעיה להריץ משחק על הגדרות בינוניות אני לא כזה גיימר...
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום רב, אני נוסע חודש הבא לניו יורק, טורנטו, ובוסטון, והייתי מעוניין לרכוש שם 1070 gtx חדש. ברשותי מספר שאלות: 1. היכן מהמקומות שציינתי הכי משתלם לעשות זאת? 2. איזה דגם ספציפי כדאי, (msi, gigabyte, etc) ? 3. האם ספק של 450w יצליח להחזיק את הכרטיס? (ללא דברים כבדים אחרים) תודה מראש על תשומת הלב.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס HD5770, ובעקבת כניסת סדרת ה- 6000 לשוק תהיתי: האם סביר שתהיה ירידת מחירים שלו שתציג הזדמנות משתלמת לשדרוג (CF), או שהכרטיס צפוי פשוט להעלם מהמדפים?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למשחקים ברזולוציה 1920*1080 בתקציב 800 שקל+- אני חושבתי על 7850sapphire 1GB שאר המפרט: AMD FX x8 Eight-Core FX-8120 Gigabyte 990XA-UD3 AM3+, 990X, 8GB Crosair 1600MHZ SeaSonic 520W Modular 80 מישהו יכול להמליץ על הכרטיס הזה או על אחד אחר? מישהו קנה מחו"ל ויכול להמליץ ?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
איזה גרסה של 3Dmark מתאימה ל-6600GT AGP 03 05 06 ? ובדרייבר איזה גירסה הכי יציבה וטובה ?
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני לא חושב שזאת בעיה עם הגרסה החדשה הספציפית של הדריבר אז לא הכנסתי את זה לדיון האחר (שכבר שקע ממילא). השבוע עברתי מכרטיס של NVIDIA לכרטיס של ATI, והתקנתי בשביל זה את הקטליסט החדש שיצאה+ ה CCC. ויש בעיה, בתקופה שהשתמשתי בדריברים של NVIDIA, השימוש בזיכרון אף פעם לא עלה מעל ה 170-185 במצב מנוחה. עכשיו אני במצב מנוחה משתמש ב250 MB (!!), ומשום מה יש לי 3 אפילקציות של ATI פועלות ביחד ברקע. ודבר נוסף שפחות מפריע לי אבל גם נראה לי מוזר, לוקח לי איזה 20 שניות לפתוח את החלון של ה CCCאחרי שאני לוחץ על לפתוח, גם לכם זה איטי כזה? והנה תמונה של הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מה שווה הכרטיס הזה? איזה רמה של משחקים הוא יריץ ? ולכמה זמן בערך הוא יהיה טוב?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום זה הלוח אם http://www.nvnews.net/articles/gpu_world_tour_2006/page_4.shtml http://www.pcper.com/images/reviews/98/board_side.jpg וזה הכרטיס מסך שאני שוקל לקנות http://www.tweaktown.com/reviews/1443/3/sapphire_radeon_hd_3870_ultimate_edition/index.html כמו שאפשר לראות יש לו היטסינק ענק !!!! :kopfpatsch: יש לי במחשב 3 כרטיסי PCI [הסלוט הלבן הישן] השאלה שלי אם אני ארכיב אותו בחריץ PCX-E העליון הוא לא יתנגש לי בחריצי הזכרונות???? הלוחות לא הכי עדכניים ובתקופה שלהם לא היו כאלה מיפלצות. עזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי, הכרטיס הנוכחי שלי הוא 6600GT 128MB, אפיק PCI-E. בעבר הייתי משחק המון במחשב אבל עם הגיל זה עבר לי. אתמול קיבלתי טלוייזיית FHD, ואני בספק אם הכרטיס שלי מספיק חזק כדי להריץ סרטי FHD באופן חלק. כרגע המעבד שלי (AMD 3000+) לא מספיק חזק להריץ סרטים כאלו, ואני מחפש להחליף אותו, אבל זה כבר פורום אחר השאלה שלי היא האם יש צורך גם בהחלפה של כרטיס המסך בנוסף להחלפת המעבד? אם כן, אז אציין שוב את הפרטים. עד 300 ש"ח (אם אפשר, ללא חריגות), PCI-E. אני מראשון לציון, ככה שחנויות מהעיר שלי יהיו הדבר היותר יעיל. תודה!
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הגיע הזמן לשדרג קצת את כרטיס הוידאו שלי (riva tnt 32... לא נעים...) כלומר הוא בסך הכל בסדר (אני לא מריץ פה משחקים כבדים), אבל כשאני רוצה קצת לראות סרטים אז הוא לא בדיוק עומד בקצב כמו כן אין לו יציאת TV OUT, ולאחר ששאלתי כרטיס GEFORCE MX 200 הכי פשוט מחבר, וחיברתי את המחשב לטלויזיה ולמגבר שבסלון, אז הבנתי שסרטים צריך לראות בטלויזיה - נקודה! עוד תחביב שלי, זה כל נושא הוידאו (ברשותי מצלמת וידאו דיגיטלית, עם חיבור FIREWIRE - הכל שם עובד מצויין) ולכן אני מעוניין גם באפשרות של VIDEO IN (אין לי צורך בכרטיס טלויזיה, כיוון שאני מחובר ל-YES. כמו כן יש לי מלאי של קלטות וידאו VHS שאני מעוניין להמיר ל-VCD) קראתי ביקורות על תכונות ה-וידאו אין ו-אאוט של כרטיסים מבוססי …
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי Radeon X1800GTO וראיתי אצל חבר שלי את ה HDR , עכשיו אני גם רוצה להפעיל את זה אצלי במחשב אבל אני מחפש בנרות את האפשרות שתפעיל לי את ה HDR בכרטיס , ניסיתי להוריד דברים מהאינטרנט , ניסיתי דרך הדריבר של הכרטיס מסך , מישהו בבקשה יכול לעזור לי עם זה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מהכרטיסים הנ''ל עדיף יותר ? ב-IQPC הכרטיס של BFG עולה 1972 ש''ח, והכרטיס של LEADTEK עולה 2097 ש''ח. האם ה-125 ש''ח משתלמים ? או שכדאי לקנות את הכרטיס של BFG מחנות אחרת ב-200 ש''ח פחות ? אגב המסך שיש לי עכשיו הוא '17, אך אני מתכנן לקנות בעתיד מסך '20 או '22. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
רציתי לבדוק אם יש דרייבר חדש ושמתי לב שבאתר של NVIDIA יש GTX460 ו GTX460 SE יש לי GTX 460 פשוט של GAINWARD ההבדל הוא שלGTX460 SE יש דרייבר 263.09 בעוד שלGTX460 הרגיל יש 260.99 חיפשתי מידע בגוגל ולא מצאתי.. אפשר להוריד את הדרייבר של ה SE?[br]פורסם בתאריך: 11.12.2010 בשעה 14:16:44 נפתר: GTX460 SE הינו עוד גירסא לGTX 460כלומר יש 3 גירסאות GTX460 1GB, GTX460 768MB, GTX460 SE
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לקנות מסך דק 17 אינצ', ולצערי אני לא מבין במסכים דקים. אשמח לקבל כמה שיותר מידע על מה אני צריך לבדוק במסך שאני רוצה לקנות, חברות מומלצות, חברות לא מומלצות, וכו'. תודה רבה!
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב ממש ישן, יש עליו VOODOO 3000 6, חיברתי VGA ל VGA, זה עובד אבל הLCD מרצד בטירוף. ניסיתי לשנות REFRESH RATE אבל כל הגדרה חוץ מ 60 הוא לא קיבל (הטלביזיה הוציאה "out of range") יש דרך לסדר את זה?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבל שיתאים לצפיה בסרטים בLCD 17" וגלישה באינטרנט וזהו ושיהייה אמין בבקשה תודה. עריכה: המסך הוא מסך של genuis לפני 4 שנים בערך אז מאמין שהוא עם חיבור AGP
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-