עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eran2003,

איזה סוג וחברה הכי טוב במחיר הזה: radeon 9000 or geforce 4 440 mx או הצעות נוספות שלכם

2. Started by maayan,

שלום לכולם יש לי לוח עם כרטיס מסך SIS 630\730 ONBOARD שכן שלי הציע לי VOODOO3 3OOO חינם ורציתי לדעת מה כדאי לי לבחור יש לציין שה SIS מקבל 64 SHARED MEMORY מ PC133

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. כמו שאתם יודעים/זוכרים מהת'רדים הקודמים שלי אני ממש לא מרוצה מאיך שהכרטיס מסך שלי פועל ... כבר החלפתי אותו פעם בגלל שהוא נשרף עכשיו הביאו לי אותו אחד אבל חדש והוא נותן את אותם הביצועים ! ואני לא יודע מה לחשוב כבר ... או שעוד פעם קיבלתי כרטיס פגום או שיש לי בעיה במחשב אבל אין לי מושג מהי ! אז לפני שאני הולך להחליף את הכרטיס מסך שלי יש לכם רעיונות אולי מה הבעיה ?! :-\ ציון 3DMARK ממש נמוך ! : 7900 ~ ציון ב PCMARK (אני לא יודע אם הוא טוב כי אני לא יודע איך משווים עם משתמשים אחרים ) : מעבד:3800~ זיכרון:~4400 דיסק קשיח:1300~ מקווה שלא יסגרו לי את הת'רד הזה כמו בפעם הקודמת ומישהו יעלה סופסוף על הבעיה שלי :-*. עריכה: הבדיקות ב 3DMARK נעשו ללא AA או AF מופעלים דריברים הכי חדשים…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by The Ball,

מישהו יודע בערך את התאריכים שהוא יגיע לארץ? כי אני חייב להחליף את המחשב שלי הוא לא זז ואני מחכה לו...

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום לכולם. כמו לכולם יש לי את בעיית ה refresh rate של XP במשחקים. התקנתי את catalyst 3 שאמורה לפתור את הבעיה והשתמשתי גם ב ATI refresh fix האחרון אך ללא הועיל. מישהו מכיר פתרון לבעיה ???

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  6. Started by SoftMaker,

כאשר אני מחבר את המחשב לוידאו כדי הקליט זה מראה לי מתי שאני מתחיל לצפות הכל מטושטש שחור לבן עם ליכלוכים והכל קיצר לא רואים! מהי הבעיה? האם בגלל הזרמים שהמחשב מעביר?

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  7. כלומר שהוא ישתמש ב16 או 32 מהזיכרון של המחשב? כי אני מאוד רוצה לשנות את זה... המחשב הוא 900 עם 128 pc133

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  8. Started by Sifo Jen,

קירבתי למסך שלי בטעות מגנט ועכשיוו כל הצבעים התקלקלו. עשיתי לו DEGAUSS אבל זה כבר לא עוזר צבעים במקום אחד מסודרים ובשני מתקלקלים. מה אני יכול לעשות? תודה. יאיר.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by rapio,

Hi a couple of weeks ago i bought a PowerMagic Radeon 8500 when i bought it i realy was surprised because on the box was no single word about 128 mb that it has .. just when i plugged the card into PC i noticed that it has 128 mb on it .. but , there is a litle problem with it .. i downloaded a new drivers for radeon cards .. and it doesnt seem to work i dont know what to do .. i checked the power magic's site but it looks like its down or somethig www.powermagic.com look for u'r self .. now i'm realy sad , because i cant update drivers .. i dont know if its normal that drivers from the ATI site doesnt match Power Magic cards .. thank you for any help guys ..

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  10. Started by Razor,

יש לי כרטיס מסך geforce 2 64 mx..... ופשוט הוא מציג חצי מהיכולות שלו... תחשבו - גם כרטיס חרא וגם חצי מיכולותיו... עכשיו קיבלתי ציון ב 3dmark 1374 שאני אמור לקבל בסביבות ה 2800 ... מה אני עושה???? משחקים עובדים חרא הכל לא עובד טוב - מבחינת מה שקשור לכרטיס מסך... מפרט מחשב עם זה עוזר: p4 1700 asusboard p4-TE 256 RDRAM gerforce 2 64 mg 400mx עכשיו אל תגידו לי הכרטיס לא מספיק חזק כי אחי משתמש באותו כרטיס ועובד לו הכל מעולה.....

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by dino,

חנות מסוימת הציעה לי היום ATI RADEON 9700 128MB + DVI + TV/OUT RETAIL ב-1650ש"ח, שווה? ה-9500PRO שהוא פחות טוב עולה 1290ש"ח ככה שחשבתי ששווה כבר את ה-9700, מה אתם אומרים? {רמז לחנות, הם היבואנים של מסכי Iiyama לארץ, והם השתפרו מאוד בזמן האחרון בנושא אמינות ואחריות ושירות}. תודה מראש, DINO.

• 99 תגובות
    • 8.1k צפיות
  12. ALLAH HU AKBAR לכולם בפעם ה100. עוד שבוע היומולדת שלי (כן כן בן 16!), ומכל הכסף מקיבוץ הנדבות שאספתי (סתם) אני רוצה לקנות מסך טוב ואיכותי בסביבות ה1100 שקל. הלכתי, בדקתי, סקרתי, קראתי וכו'...וראיתי שהמסך הזה: http://www.lge.co.uk/mod_perl/go.pl/site/products/pc/monitors/crtmonitors/flatcrt.htm?product_uid=2515&category_uid=645 הכי מתאים. הוא בעל רזולוציה מקסימלית של 1280 על 1024 (אני לא צריך רזולוציה גבוהה מדיי, העיקר שיש 1024 על 768!). הקצב רענון שלו ברזולוציה המקסימלת (1280x1024) הוא 85HZ שנחשב לטוב מאוד.! גודל הנקודה שלו הוא 0.24m והוא בעל תקן TCO99. ועוד דבר ששמתי לב אליו, יש לו USB HUB (??!). ;D עכשיו, מוכרים אותו בחנות מסויימת ב1300 שקל, אז רציתי ל…

• 30 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. מסתבר שחברת הבת של VIA. S3 GRAPHICS פותחת בסדרה חדשה של כרטיסים שיהיו מהירים יותר מה RADEON 9700 PRO ויתקרבו לGEFORCE FX NV30 הסיפור המלא: http://www.theinquirer.net/?article=7319

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. איך נחשבת חברת Sapphire לכרטיס Radeon 9700 Pro Video Card לאחר חיפוש בפורום פה ראיתי שהם כחברה לא נחשבים טובים- אבל בסדרת 9XXX זה לא חשוב.. בכל מקרה- למה כרטיסי GIGABYTE עולים 1900 שקל לעומת 2500 של SAPPIHRE?

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  15. Started by galigola,

שלום. קניתי מסך LG776(הפלטרון הכחול),את הדרייבר שרציתי להתקין ראיתי שרשום שהוא ל-WINDOWS 98 ו-2000 ולי יש XP. השאלה שלי היא מה הדרייבר הזה אמור לתת והאם מומלץ להתקין אותו ואם כן איפה אני יכול להשיג כזה?

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  16. Started by SoftMaker,

איפה אני יכול להשיג את הפלאגין למקס 3די ששמו ברזיל? מי שמכיר בבקשה אבל בבקשה אני מתחנן ממך תביא לי לינק!

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  17. יש לי כרטיס Gigabyte Radeon 9000 PRO ומשום מה יש לי שני דברים מותקנים: Gigabyte Radeon 9000 PRO , וגם Gigabyte Radeon 9000 PRO - secondary. מה זה הדבר הזה?? זה אמור להיות ככה? גם אחרי שעשיתי uninstall לשניהם ועשיתי ריסט, אז הwindows התקין לי אוטמטית את שניהם שוב! אני שואל כי מאז שקניתי את הכרטיס, המחשב שלי לפעמים נתקע פתאום בלי שום סיבה ואז כשאני חוזר אחרי שעשיתי ריסט, אז זה אומר שהבעיה היתה כנראה בכרטיס המסך..

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  18. Started by zoyaniv,

רציתי לדעת מבחינת ביצועים לאיזה כרטיס GF הוא מקביל ואיזה חברות מומלצות והאם הכרטיסים של ATI עצמה הם טובים או עדיף חברה אחרת

19. קודם כל אני מתנמל אם עברתי על אין זה הפורום המתאים לת'ראד זה, התלבטתי והגעתי להחלטה שכאן זה המקום להדפיס את ההודעה שלי.. (אל תיתלו אותי בבקשה.. :-\) להלן מפרט המחשב שלי: Gigabyte 7VAXP AMD Athlon XP 1900+ 256 DDR (not sure whether it's ddr or rdr) ram Geforce 4 MX 440 ציון 3dmark: 5595 ***Not Overclocked*** אם אתם חושבים שהציון שלי נמוך מדי, או שאחד הרכיבים שלי מהווים צבר בקבוק למחשב, בבקשה תודיעו לי.. (אני מתכנן שדרוג). --Vega

20. Started by sharonhaim,

מישהו יודע איפה להשיג דריברים לכרטיס וידאו הנ"ל תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by tordek,

קניתי את כרטיס זה מלפני כשבועיים שתי שאלות: 1. האם כדי לעבוד עם DIRECTX 8.1 בו כתוב על הכרטיס שהוא תומך או לעבוד עם DIRECTX 9 אשר מותקן על מחשבי, אם עדיף ה 8.1 איך אני מחזיר את הגרסא הזאת למחשב שלי. 2. איך אני יודע לפה האריזה עם ה RADEON הוא 8500 LE או 8500 כתוב לי Radeon tm 8500 אשמח לתשובה מידית

22. Started by rafi2828,

שלום! בעזרתם האדיבה של חלק ממשתפי הפורמים קניתי מחשב חדש לבני שכולל בין השאר amd 1700 זיכרון 256 ddr מהירות 266 לוח אם גיגבייט ga-7vax-kt400 כרטיס מסך גיגבייט radeon 9000 pro 64mb מסך ctx pr705f (ה pr 711f, לא נמצא במלאי ויהיה רק בסוף פברואר). אגב המסך עושה רושם מצויין! חלונות xp כשהגיע המסך הוא בא עם ההגדרות כפי שהוגדרו במפעל היצרן או בחנות שבה הורכב המחשב (כך אני מניח). כשפתחתי את האייקון של ATI (למטה בצד שמאל) הרזולציה הרשומה היתה 800X600, צבע 32 ביט וקצב ריענון 75. בחרתי לשנות את קצב הרענון למקסמלי האפשרי - 120, שאר ההגדרו ללא שנוי. וההגדרה לכאורה התקבלה. לאחר שפתחתי את המדריך למשתמש המצורף ב cd הופיע בתפריט האייקון רזולציות וקצבי ריענון שלכאורה אינן אפשריות כלל במסך.…

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  23. Started by frodo,

שלום. יש לי Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO 128MB DDR Video Card,איזה דרייברים אני אמור בדיוק להתקין? אני רוצה את האופציה של לראות סרטים מהמחשב בטלוויזיה שלי האם שאני מתקין דרייברים זה משנה לי את האיכות של כל מה שאני רואה על המסך? אני חדש בתחום וממש לא מבין בזה.

24. Started by SoftMaker,

בסוף למזלי לא היה את הכרטיס של powercolor כפי שאתם אומרים עכשיו אני מתכונן לקנות את של leadtek האם הוא כרטיס טוב? 128 ti42000 הוא עדיין עשיתי טעות? הסיגנון גרפיקה שלו יפה במשחקים? האם ישנה חנות שמוכרת את זה באותו מחיר כמו pchardware בסביבה של חולון? אנא עיזרו לי! האם יש בו וידאו אין?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים