עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by GuyG,

מעבד E8400 לוח אם עוד לא יודע (פרסמתי שאלה בפורום לוחות אם..), בכל מקרה לוח אם סביבות 500-600 שקל. איזה כ. מסך אתם ממליצים? חשבתי על ה Gigabyte nVidia Geforce 9600GT אבל אז מישהו אמר לי שעדיף לי Palit nVIDIA GeForce 9800GT Super 512MB PCIe שעולה פחות והוא אמר שזה יותר טוב.. איזה מהם עדיף? Gigabyte לא יותר טובה מ Palit? ה Palit הוא DDR3? ועוד דבר אחרון, באיזה מקום אחד יש גם 9600 Silent, מה זה אומר, שהקירור יותר טוב? (זה תוספת 50 שקל - משתלם, זה רק ב KSP, באייבורי לא ראיתי את זה, יש את זה גם שם, כי אני הולך לקנות באייבורי למרות מה שאומרים עליה?) תודה

2. Started by S2DON,

שלום אז כמו שחלקחם אולי זוכרים או לא זוכרים לפני כחודש קיבלתי פה המלצה לכרטיס מסך (רציתי להחליף כדי שיריץ את GTA4 כמו אתיופי) אז עוד לא היה ידוע מה הדרישות, היום כבר מפורסם , אז מה דעתכם ? HD4850 512 מגה יפתור לי את הבעיה? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=CGAX-4852DDO&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE נ.ב עכשיו אני מריץ אותו על מעבד 2.6 CORE 2 DUE עם כרטיס מסך 1950PRO 512 מגה על הגרפיקה הכי גבוה וניתקה בקטנה חח אז אתם סתם מזלזלים בחמוד הזה. על מדיום גרפיקה עובד חלק (לא בדקתי עדיין בקטעי גשם ועשן שמעמצים את הכרטיסועל LOW בכלל מגניב ביותר. מחכה לאישורכם כדי לקנות את הכרטיס , אז מה אתה אומר דוקטור?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  3. אני קונה מחשב נייד בניידים יש בין הייתר 9600M GT 512 RAM DDR2 9600M GT 512 RAM DDR3 לא כתוב בשום מקום איך אני אדע איזה DDR זה (יש הבדל בניהם!)

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by DonHuck,

GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe אולי עדיף לקחת משהו זול יותר ללא ירידה רצינית בביצועים!????

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by DonHuck,

GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe אולי עדיף לקחת משהו זול יותר ללא ירידה רצינית בביצועים!?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  6. שלום רב לפני מספר שנים התעקשתי ללכת על כרטיס מסך עם שני חיבורי DVI ובזמנו זה הדגם היחיד שמצאתי, השקעתי הרבה במארז כדי שיהיה שקט אבל את שני המאווררים של הכרטיס מסך שומעים עד חיפה (אני בירושלים). המחשב לא היה בשימוש תקופה וכעת הוא חוזר לעבוד, אבל אני רוצה שקט. הדגם המדויק הוא geforce 9800gt 512MB DDR3 Dual DVI HDMI dual heatpipe fan - xxt oc edition הוא נראה בדיוק ככה: יש מצב להשתמש בו פשוט בלי כל החלק של המאווררים? השימוש שלי הוא בדרך כלל בסיסי, לעיתים רחוקות איזה רינדור כבד בפרמייר או שעתיים של NFS, לא יותר מזה. נ.ב. אני מקוה שזה קשור לפורום הזה, אם קשור יותר לאוברקלוק אני מתנצל מראש.

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  7. איפה אפשר לקנות את Radeon HD 4670 עד 400 ש"ח? ויש לי שאלה אם Radeon HD 4670 יותר טוב מ Geforce 9600GT 512MB ????

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  8. איפה אני אוכל לקנות מתאם כזה? שמתי לב שרואים בTV הרבה יותר יפה שזה מחובר דרך הDVI עצמו ולא דרך הTV OUT, זה היה ידוע אבל שחיברתי אחד אחרי השני בפלאסמה למטה הבנתי עד כמה ההבדלים עצומים, איפה אפשר לרכוש מתאם שכזה בכדי לעשות אותו דבר בTV בחדר שיש לך רק יציאות RCA ולא DVI? עריכה: אם למישהו יש עוד הצעות בעניין של לחבר את הטלויזיה למחשב דרך DVI [ אין לי כניסת DVI בTV ], הן יתקבלו בברכה.

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. היי, אני דיי לא מעודכן בענייני הכרטיסים, אני רוצה להבין מה אומר כל תו שמגדיר את הכרטיסי מסך יש איזה מדריך או משהו שיכול להסביר לי מה אומר כל מאפיין של כרטיסי המסך? תודה

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  10. שלום! בגלל שאני מתכנן לקנות מפרט חדש לסימולטור טיסה שלי, אשר יכלול כרטיס מסך, עלתה בי שאלה- באופן טבעי הייתי מעדיף כרטיס מסך חדש וחזק, מהטובים של התקופה, אבל מצד שני ישנן הרבה סתירות באינטרנט לגביי חשיבות הכרטיס במשחק הספציפי הזה. כמובן שאני חושב שכרטיס מסך יותר טוב יתרום אבל השאלה היא האם הביצועים שייכים למעבד או לכרטיס מסך בעיקר. בקיצור, אני מתלבט אם לקנות כרטיס יקר או כרטיס זול, וחשבתי- האם ניתן להזמין כרטיס מסך לניסיון של שבוע או משהו כזה? האם ישנן חנויות בהן אפשר להתנסות בכרטיסי מסך שונים? בקיצור, האם ישנה דרך לקבל רושם על כרטיס מסך לפני שאתה לא יכול לחזור אחורה? תודה רבה ויום טוב

11. יש לי את הכרטיס 5750 ומסך sumsung 943 bwx המסך תומך עד 900*1440 בכל פעם שאני שם רזולוציה גבוהה מזו מופיע לי הודעה על המסך שכאילו הרזולוצייה הכי טובה זה ה900*1440 שני דברים האם יש דרך לבטל את ההודעה הזו והשני הוא אם אני שם במשחקים רזולוצייה כמו 1200*1600 זה לא עדיף בשבילי כאילו רואים יותר טוב לא , ועוד אם אני שם על הרזולוצייה הגבוהה אני מאבבד משהו בגלל שהמסך שלי לא תומך בה?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  12. אהלן וסהלן יפורום חח ניגש לעיניין קניתי מחשב חדש לא מזמן עם כרטיס מסך GTS 250 וראיתי מאחורה שיש לו שתי חיבורים של 6PIN ומה ששמתי לב שהטכנאי חיבר לי רק חיבור אחד כלומר רק 6PIN אחד מחובר ויש אחד לא מחובר אז לשאלתי זה טוב? זה רע? זה גורם לנזק עתידי? אפשר להישאר ככה? דוגמא על מה אני מדבר: נ.ב אני מפעיל משחקים חופשי על HIGH כגון רידיק GTA IV וכול החדשים ! ואני לא מרגיש בשום תקלות למיניהם! תודה לעוזרים וזה ממש חשוב לי !

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  13. היי, היום שמתי-לב שהחנות FOX עדכנה את האתר שלה, וגם העלו תמונות שלפני זה לא עלו, אבל בפרטים על הכרטיס החדש - 9800GTX+ OC שמו תמונה של 9800GT, כנראה שטעו.. מה שעניין אותי בקשר לכל כרטיסי המסך של Twintech זה שאין לאף אחד מהם כיסוי מגן לכרטיס מסך, האם זה הגיוני? קישור לתמונה של הכרטיס ב-FOX http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239 תמונה מוגדלת- http://www.twintech3d.com/images_features.asp?num=231 נכנסתי לאתר של Twintech ובאמת לאף אחד מהכרטיסים שלהם אין כיסוי, חוץ מאחד בודד (GTX200). רציתי לדעת אם מקבלים את הכרטיס כמו שרואים אותו בתמונה, כי לדוגמא הכרטיס של ATI HD4850, יש כיסוי רציני ורציתי לדעת אם זה משפיע שלכרטיסים מסויימים אין כיסוי. למרות שהקירור בתמונה…

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  14. ראיתי בלינק הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1612 אז למה הוא נמכר במחיר כל כך זול?! זה מציאה או יש פה קאטצ'???

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by kage,

אז ככה.. לפני דיי הרבה זמן קניתי את הכרטיס 9600GT של SPARKLE. וכחודש אחרי הקניה, המשחק התחיל... לקרוס. מה שמוזר הוא שהכרטיס קורס בעיקר במשחקים הפחות כבדים. לדוגמא CRYSIS, FARCRY2, GTAIV, UT3 עובדים מצויין גם עם OC. אבל לאומת זאת WOW, HL2, CS:S ועוד כמה משחקים שעכשיו ברח לי השם שלהם, קורסים בלי סוף. הכוונה בקריסה: Black screen of death - המסך מאבד כל קשר למחשב והסאוד נתקע בלופים וכל מה שנשאר לי לעשות זה ריסט ידני למחשב. עוד פרטים בקשר למחשב (בשביל לחסוך שאלות): E8400 4G RAM ספק (אין לי מושג מה החברה, אני רק יודע שהתקינו לי אותו בחנות בידיעה שהכרטיס מסך תומך בו והוא לא ג'נרי) 400W GA P35 DS3L כל השאר לדעתי מיותר. אםם.. נראה לי כתבתי הכל. עריכה: הדרייברים הכי מעודכנים. (180.…

• 10 תגובות
    • 930 צפיות
  16. Started by ahbarush,

מה ההבדל בין גרסת ה LITE www.pccenter.co.il/product/sparkle-geforce-gtx560-1gb-sgtx56g1gd5h?aff=Zap לגרסה הרגילה?

17. Started by OzZzZz,

יש ברשותי ספק: SeaSonic 550W SS-550HT ואני רוצה לרכוש HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E. השאלה היא האם הספק הנ"ל יחזיק את הכרטיס הזה? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  18. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לקחת את כרטיס המסך שלי הנוכחי geforce 6 series turbo chache ולחבר אותו לחדש כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe האם אפשר לעשות ביניהם crossfire\sli אני לא ממש מבין בזה אבל אם יש דרך אז יש לי מישו שיחבר. מפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB זיכרון SAMSUNG DDR2 1024MB 667Mhz CL5 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe צורב LG GSA-H62N X18 DVD מארז כולל ספק HEC 6A21B 400W

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  19. Started by OzZzZz,

יש לי מארז של Coolmaster cm690 ואני רוצה לרכוש Sapphire HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI. השאלה האם המארז מתאים גם לכרטיסים של ATI מכיוון שאני יודע שהוא מיוצר בעיקר לכרטיסים של nvidia?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by OoDoRoO,

האם כרטיס מסך geforce gtx530 עם מעבד intel i5 עם 7 ליבות הוא טוב? תודה רבה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by hzi2007,

האם הכרטיס מסך intel gma 3100 upto 384mb רציתי בערך לדעת מה הרמה שלו והאם שווה לי לתת עוד 155ש''ח ולקנות כרטיס מסך כזה: gigabyte/msi/asus/sapphir pcle nvidia geforce 8400gs 512mb אתם אומרים ששווה

• 8 תגובות
    • 921 צפיות
  22. יש לי אפשרות להביא מן היצרן בסין 9600GT DDR3 512MB מסורס במחיר של 300 ש''ח הכרטיס הוא 128BIT הזיכרון הוא 256 מובנה והשאר מן הזיכרון הפיזי של מערכת המחשב. תמונה של GPUZ: http://up55.siz.co.il/up1/utkgzk1nwjno.jpg אז האם משתלם לקנות ב300 ש''ח וגם האם אני ירגיש הבדל ניכר מ-(8600GT(512MB DDR3 שיש לי? <<המפרט בצד<< ותודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  23. כותרת

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  24. האם חיבור PCI-E X16 במהירות X8 או X4 מגביל את הכ.מ במקרה של CF????? אני מתכוון להשתמש בכרטיסי HD6950 פתוחים/ תודה מראש,

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by Bar1212,

אני קונה 13 כרטיסי מסך של 1080ti לצורך כריית מטבעות. האם כדי לחכות לדור הבא של הכרטיסים ? יש צפי לתאריך יציאה ? תודה

• 1 תגובה
    • 953 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.