כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך מדגם x1900 gt חיברתי את הכבל של הvivo לכרטיס וחוט של svideo אליו מהsvideo מתפצלים שני rca שאותם חיברתי לטלווזייה ניסיתי לראות את המחשב בטלוויזיה ומה שאני מקבל זאת תמונה בשחור לבן מטושטשת ומרצדת ניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות אבל כלום לא עזר מישהו יכול לאמר לי מה הבעיה? האם זה בחיבור או בהגדרות? (אם כן מה צריך להגדיר) תודה.
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי, כבר קראתי פה על נפלאות ה X1950XT על פני שאר הכרטיסים מקווה להמלצה משכנעת שתכלול את האילוצים הבאים: תקציב - 1,500 ש"ח המסך שלי 22" ולכן הרזולוציה גבוהה מאוד 1680x1050. אני מבין שאני צריך כרטיס עם מינימום של 512mb זיכרון ??? דרישות למשחקים. כמו שאתם רואים שאר המחשב חדש במפרט חזק ביותר וזה כרגע נקודת החולשה שלי אין בעיה של הספק ספק, מעבד או זיכרון 4GB. אין לי צורך ב DX10 למרות שתמיכה זה תמיד דבר ברוך, למרות שאין היום כרטיס שתומך ב DX10.1 (עדיין לא שוחרר) אז זה לא בדדיוק משנה. חשוב לי שאיכות הצפיה בשימוש יום יומי תהיה גבוהה ביותר כגון טכנולוגיית VIVO של ATI, אין לי צורך ב crossfire או SLI. אני מריץ וויסטה אולטימייט 32bit. זהו אני לא חושב ששכחתי משהו. תודה.
-
- 10 תגובות
- 809 צפיות
-
-
זהו! נראה לי שסוף כל סוף החלטתי על איזה מסך ללכת. עכשיו אני רק צריך את חוות דעתכם. אז בבקשה... וגם מה עדיף? LG או ASUS VW192S ?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי שלום ! אני חדש בפורום ורציתי לשאול שאלה .. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך ריידון 9600 של 256 MB אבל יש לי במחשב 512 זיכרון של SDRAM ורציתי לדעת אם זה יעשה לי "צוואר בקבוק" אם אני אשים כרטיס מסך חזק כזה אם הזיכרון החלש שלי ?? הנה לינק לכרטיס שאני רוצה לקנות http://www.cyberworld.co.il/product_info.php?cPath=1_30&products_id=773&osCsid= נ.ב כרגע יש לי כרטיס מסך של גי פורס 440SE 64MB
-
- 12 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היו שמועות על כרטיס ממשיך X1950PRO שיקרה HD2900PRO/HD2950PRO ויבוסס ליבת RV670 ו 65 נ"מ , אכן יש כרטיס כזה אבל לא לפי השמועות שהסובבו ברשת: HIS "הדליפה" את הפרטים על HD2900PRO באתר שלה וזה מגלה ש: HD2900PRO יבוסס ליבת R600 זה אומר יכלול מפרט דומה לזה של HD2900XT אך יבוא בתדרים נמוכים יותר: 600Mhz בליבה כאשר 1600Mhz זיכרון GDDR3. יהיו שני גירסאות: גירסא עם 512MB זיכרון שתעלה 249$. וגירסא שניה עם 1024MB זיכרון שתעלה כ 279 יורו. אמור להגיע בקרוב מאוד: מקורות: http://www.hisdigital.com/html/product_sp.php?id=341 http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3057&Itemid=1 http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בגרסה החדשה לתוכנה GPU-Z נוסף פיצ'ר שמתריע האם מדובר בכרטיס NVIDIA מזויף. תופיע המילה [FAKE] ותמונה של סימן קריאה צהוב. https://www.techpowerup.com/248487/techpowerup-gpu-z-v2-12-0-released
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, ברשותי כרטיס חדש מסוג 9600עא של חברת XFX מומהר ל700 ליבה ו1800 זיכרונות עשיתי לו אובר בRIVA והגעתי ל780/1970 יציב והמאוורר מכוון על 60% לערך, כמה שאלות 1.כשקניתי אותו עשיתי סקר והבנתי שאפשרי להגיע למהירות של גרסאת הALPHADOG לפחות ששם הזיכרונות ב2000 והליבה ב790 משהו כזה וחבל על הכסף כי בדקתי פיזית ויש עליו אותו גוף קירור 1 על 1 איך אפשרי לעשות עוד OC (בביוס מכוון על 100 קבוע) ובקרייסיס לפעמים נתקע לי ועל כמה המאוורר אמור להיות במשחקים ובמאמץ?? האם לקבוע על שינוי עצמי או על AUTO?? 2.האם כדאי לשדרג ל9800GT בתוספת של עוד כמה שקלים לאותה החברה ומה זה ייתן לי מבחינת הOC?? יש לציין שמולבש על מעבד 8400 ולוח IX38 QUADGT ומעודכן לגרסא העדכנית ביותר הלוח והכרטיס. מה לעש…
-
- 10 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מצטער על השאלה הנובית, אבל כיצד אני עושה לכרטיס שברשותי המהרה - overcloacking בעזרת תוכנה ואם כן מהי והיכן להוריד? שאני עושה המהרה איך אני יודע מה הגבול כדי לא לפגום בכרטיס שלי?
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
ל6200 אין חיבור SLI אז אפשר?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
מעבד E8400 מארז cm Elite 335 ספק כוח thermaltake tr2 430w אני רוצה לשדרג לhd5850 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2627 אבל אני פוחד מהגודל שלו שהוא לא יכנס לי אז חשבתי גם על זה http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2628 אבל אני יודע שיש בניהם הבדלים משמעותיים ואגב יש GTS450 בפנדה שווה משהו? מה כדי לעשות? השדרוג לצורך Pure gaming
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
משום מה הכרטיס מסך שלי ממש מתחמם כל הזמן. כל המאווררים עובדים וחוץ מהכרטיס הטמפרטורה במחשב טובה. המחשב דיי ישן (4 שנים) ואני מעוניין להחליף רק את הכרטיס מסך (משחקים מקרטעים ממש). הכרטיס הוא מדגם Raedon hd 4800 series. אני מעוניין בכרטיס מסך פשוט וטוב שיכול להריץ משחקים ישנים יחסית (4-5 שנים). איזה עוד מידע צריך כדי להתאים את הכרטיס למחשב? תודה מראש ניר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך מחשב שיהיה גם מסך הטלויזיה שלי (מסך LCD לפחות של 30 אינץ) 1. האם זה משתלם? 2. מה עדיף מסך טלויזיה שיתחבר למחשב או להפך? 3. האים זה אפשרי בכלל? 4. מה ההבדל בין מסך LCD למחשב לבין מסך LCD לטלויזיה?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בכרטיס מסך חדש 1. האם 770 יכול למתוח יותר HZ למסך ? האם זה אלמנט שקל להפעיל בכרטיס מסך ? ( לחיצת כפתור או צריך תוכנה מיוחדת ) 2. האם 48 ROP ויחידות עיבוד רבות ב-780 נותנים גם איכות תמונה חדה יותר ? נקייה יותר ? וכדומה ? 3. חוץ מיותר כוח עיבודמה מציע יותר 780 מול 770 ? חן חן למסבירים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס GTX280 של MANLI ואני רוצה להחליף אותו ב 8800 GTS 640. ב280 יש 2 חיבורי מתח. 1 של 6 פינים שהיה גם ב8800. 1 של 8 פינים. ה6 פינים נכנס רגיל וה8 פינים לא נכנס חלק. יש לי ספק של קורסאיר 520. מה אני בדיוק צריך לעשות ? מנו
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרטיס מסך חדש מבית NVIDIA נמצא באופק, עם ביצועים שעשויים להיות קרובים אל רמת ה-GeForce GTX 1060 3GB המוכר לנו כיום לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
באותו מחיר של הכרטיסים הנוכחיים. אז מי שעומד לקנות את הכרטיסים האלה, שיחפש אותם עם ליבות שמופיע האות A בדגם, או 410 במקום 400 בלבד.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרטיס GF4MX וכשאני מנסה להתקין דרייבר מעודכן מהאתר של נבידיה, בזמן ההתקנה אני מקבל הועדת הזהרה שהדרייבר לא עבר בדיקות תאימות עם ווינדוס אקס פי ויכול לגרום לאי יציבות של המערכת או משהו בסגנון........ מה זה לעזאזל השטויות האלה, ומה אני אמור לעשות כדי להתקין דרייבר כמה שיותר מעודכן?(חוץ מלקנות כרטיס אחר כמובן)
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
-
מה עדיף התקציב הוא 2000 שקל פחות או יותר אבל אני מתלבט בין שני אלה .. אני גיימר כבד כמובן .. חשבתי גם על להביא את ה8800GTS אבל הוא ירד מהפרק בגלל ששיכנעו אותי שכמובן שאין לו תמיכה , ועכשיו אני מסכים אז אם תעזרו לי אם ההחלטה שלי לגבי שני אלה אני יודה לכם מאוד ...
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רכשתי אתמול כרטיס ENGTX460 TOP של ASUS ראיתי שיש לו שני חיבורי מתח, מישהו יודע איזה מהם לחבר או לחבר את שניהם? כי עם הכרטיס הגיעה מתאם בודד ולא זוג. לי בכל מקרה יש בספק שני חיבורים כאלה אז אם תגידו שצריך לחבר את שניהם אין עם זה בעיה. מצורפת תמונה של חיבורי המתח:
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לדעת למה צריך משקפיים מטעם NVIDIA? למה אי אפשר להשתמש במשקפיים רגילות? האם זה 'במקום' המסך או שזה תוספת? ואם כן, אז מה העניין של הכבל USB או אלחוטי בהם?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים הבנתי שכרטיס המסך שלי מסוג Club3D Radeon 4870 512MB תקול. אין לי יותר מדי כסף להוציא על כרטיס מסך חדש וכבר פג תוקף האחריות. מה אני עושה ?! זה אפשרי לתיקון? לאן אפשר לשלוח את זה? תודה מראש לכל מי שעונה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח להמלצה. מה דעתכם על GIGABYTE nVIDIA GeForce 8400GS Silent 256MB PCIe ?
-
- 12 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אם יש לי כרטיס מסך X1950XT ואני רוצה לקנות מסך "LCD 19 איזה מומלץ? ואיזה לא כדאי כי הוא לא יפעל טוב עם הכרטיס? כמובן שעדיף שיהיה כמה שיותר זול.
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-