כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
כמו שאמרתי יש לי מסך lcd 19 LG לאין כדי לחבר אותו יש לו חיבור גם לה dvi משהו וחיבור רגיל של מסכים ריגילים למה עדיף לחבר ולמה ? תודה ... על ההסבר ניסיתי לחבר להdvi הצליח ואז הופיע אפשרות של מטול משהו ... לא יודע מה עדיף
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GF5200 עם אפשרות וידאו אאוט דרך S-Video. צירפתי תמונה עם הסוג כבל שקיבלתי ביחד עם הכרטיס. מה אני עושה בשביל לחבר אותו לטלוויזיה? ניסיתי לעשות את זה דרך הדיוידי כי ראיתי שיש שם כניסה לS-video וחיברתי את הדיוידי לטלויזיה, אבל זה לא עובד. למישהו יש הצעות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב AMD אני סטודנט והתקציב שלי בסביביות 3500 אני רוצה כרטיס מסך מצויין שיחזיק איתי הרבה זמן איזה כרטיס אני צריך ומה אני צריך שיהיה בו?
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, קצת הסתבכתי אני רוצה לעדכן דרייברים לכרטיס המסך שלי X1650 PRO וראיתי שיש כלי מיני דרייברים של כל מיני אנשים או קבוצות שמוציאות וגם של החברה עצמה. מישהו יכול לכוון אותו לדרייברים טובים ואמינים ובדוקים וכמובן לספק לינק. השימוש הוא משחקים. בתודה.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ב10.000 שקלים ואני עדיין לא יודע באיזה כרטיס מסך לבחור. 6800U or the x800 xt ראתי השוואות והכרטיסים דיי דומים, אני לא יודע מה לבחור ואני מאמין שרובכם פה מבינים יותר ממני אז בבקשה המלצות.. אני מחפש כרטיס שיפעיל את המשחקים החדשים כמו דום3 בצורה יותר טובה ולא כרטיס שיש לו יותר אף פי אס במשחקים ישנים יחסית.
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסוג 7800GT ואני מנסה כבר מספר ימים להפעיל את הטלווזיה שלי בVISTA אני משתמש ב97.46DRIVER גירסה הבעיה היא שהוא פשוט לא מזהה את הטלווזיה, ניסתי לעשות לו כפה זיהוי טלווזיה וגם כלום. אני בטוח שהכול מחובר כייון שבXP הכול פועל כמו שצריך ! עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אז ככה הכרטיס מסך שלי הלך X1900GT ועכשיו לא עובד לי גם המחשב ואני גם לא יכול לראות טלויזיה בחדר.. אחרי התעניינות קצרה אני רואה שבכרטיסי המסך של היום אין VIVO (אלו של ה MID END לפחות) ותקנו אותי אם אני טועה! לכן החלטתי ללכת על ה9600GT + כרטיס יעודי. הצרה היא שכל הכרטיסים היעודיים שאני מכיר הם על הפנים.. תודה לכל המתייחסים..
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, קניתי את ה- 4770 של MSI.. התקנתי את הדרייבר 9.5 של ATI שהוא חדש יותר משל זה של MSI.. בהתחלה התקנתי את הדרייבר הבסיסי כ- 16MB ואח"כ התקנתי את המלא כ- 40MB.. לא הבנתי מה לעשות עם כל ההגדרות המתקדמות של הדרייבר המלא.. והעדפתי שלא לשנות שם כלום.. 1. חיפשתי שאוכל לבטל/להגדיר שם את האודיו של ה- HDMI אבל לא מצאתי ונלצתי לעשות לו DISABLE ב- DEVICEMANAGER.. האם לעשות משהו אחר ? 2. בנוסף המסך עכשיו מוגדר משום מה על 59HZ ולא על 60HZ כמו שזה תמיד אפילו בכרטיס המובנה G31 למשל.. לא מבין למה זה קורה ואני אפילו מפחד לשנות את זה ! מה אתם אומרים ? ועכשיו אני שם לב שהדרייבר של MSI הוא גדול בהרבה (כ- 170MB).. 3. מה יהיה היתרון של הדרייברים אחד על השני ולמה ההבדל המשמעותי בגדלים.. על מה…
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי מערכת ישנה, P3-800MHZ על לוח cuv4x של asus וכרטיס מסך radeon 9100 ושני מסכים: samsung 930B ו mag xj500t עכשיו אני מנסה לחבר את שני המסכים לכרטיס מסך (הסמסונג ל DVI והמאג ל RGB) ברגע ששניהם מחוברים ואני מפעיל את המחשב אני אפילו לא מגיע ל memory count שה bios מריץ כלום לחלוטין שני המסכים שחורים. עפ"י מה שאני זוכר 9100 כן תומך ב dualscreen אז מה קורה פה?!
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מספר שאלות תם - באם קניתי כרטיס מסך הכולל יציאת טלוויזיה - מה המרחק המקסימאלי שכדאי בין הטלוויזיה למחשב. בהנחה שיש כבלים איכותיים (מצופי זהב). שמעתי על חיבורים אל חוטיים בין מחשב לטלוויזיה. האם זה מוצלח - על איזה מרחקים מדובר ? טווח מחירים ? אשמח לשמוע את תגובתכם
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
טוב אז ככה... היום גיליתי שאין דבר יותר מאכזב מזה שאתה מקבל את המחשב שלך חזרה משדרוג (הוספת זיכרון דיסק קשיח והחלק החשוב ..החלפה של כרטיס מסך 7600gt עקב תקלה) וכשהוא חוזר ואתה מת לבדוק אותו אתה לא יכול :-\ טוב אזז קיבלתי את המחשב אבל הכרטיס החדש שהוא אותו דגם אבל עם גוף קירור כי הייתה לי בעיה ובישן והחליפו יש רק חיבורי dvi ולי מה לעשות יש מסך lcd לא dvi ואין לי כבל מתאים אז אני לא יכול לחבר מסך השאלה שלי האם יש כבל מתאם בין חיבור מסך רגיל לdvi והאם הוא יעבוד וכמה הוא אמור לעלות ?!?! ??? בבקשה תעזרו לי אני אחרי חודש בלי מחשב ...ואני מת לחזור לעבוד עליו ..
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
התקנתי את Aqua mark עכשיו באמצע הבדיקה הוא יוצא לי מימנה וכותב לי את זה איך מסדרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני יודע שכבר שאלו את זה בפורום אבל לא מצאתי בחיפוש: אני צריך השוואה בין חברות שונות על הכרטיס x800 xl אבל לא בנפרד יאנו לא לינק לאחד של פאוורקולור ואז עוד אחד לאחד של ג'יגהבייט אלא באותו אתר השוואה בין כמה היה את זה איפשהו בפורום וזה נעלם
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מה יותר טוב? r9600xt או Radeon ATI 200P CPI-E ? ואם כדאי לקנות את המחשב בלינק הבא: http://www.netaction2.co.il/sale.php?sale=2649977 תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שהנושא נפתח במקום הנכון. נכנסתי לנושא "כל בעלי סדרת 1950... " או משהו כזה ולפי מה שהבנתי אין לי את הבעיה ששם. ועכשיו לנושא: יש לי כרטיס X1950PRO מעבד 4400 של AMD ו2G ראם (אם כל זה משנה) וכשאני משחק בבאטלפילד2 על האיכות הכי נמוכה על רזו. 1024X768 יש לי 90 +- FPS. וכשאני משחק על HIGH ואותה רזולוציה המשחק פועל על 50 FPS -+ ועכשיו השאלה: האם זה בסדר לכרטיס הזה? כי לפי דעתי משחק מ05' אמור לפעול טוב גם על HIGH עם כרטיס כזה אני לא מבין בכל הקטע של המחשבים יותר מדי (ממש מעט יחסית לאנשים פה) ובגלל זה אני שואל אם זה בסדר. תודה לכל מי שיעזור!
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
במידה וחודש הבא יש בארץ ואני קונה עד שיצא ויסטה אני יוכל לשחק איתו או שרק עם ויסטה הוא יעבוד? ז"א אם אני קונה אותו ונגיד אני מתקין FEAR המשחק יעבוד? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש..לא חדיש מדי, אלא סטנדרטי לגמרי..שיוכל להריץ את רוב המשחקים שיצאו לפני שנה/שנתיים באופן סביר. אני דיי מצומצם בתקציב, אז אני לא רוצה לעבור את ה350 ש"ח. אני מתלבט בין Radeon 9200SE 128MB - TV Out לבין Geforce MX440 64 mb AGP x 8T לבין GeForce FX5200 128MB DDR + TVOut אני יודע שהם כרטיסים דיי ישנים, אבל אני פשוט לא צריך יותר מזה אשמח לקבל המלצות.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום! בערך לפני שנה קניתי את הכרטיס 6600GT 128MB DDR3 של חברת POINT OF VIEW. בגלל שהוא הגיעה עם קירור עלוב והמעלות במאמץ היו מעל 70 אז פינקתי את הכרטיס בזלמן ALCU (נדמה לי לא זוכר את הדגם המסויים) ועשיתי גם כן OC לא מטורף 580\1150 השיפור היה ניכר בביצועים והמעלות במאמץ לא היו גבוהות, לא עבר את ה50. ראיתי אנשים שעשו OC יותר מטורף + VMOD. אבל בזמן האחרון יש לי מלא ארטיפקטים במשחקים אבל לא ישר, אם אני משחק בערך שעה אז מתחיל לפעמים אפילו לפני... האם הכרטיס נפגם?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך במחיר הזה או קצת טיפל'ה יותר גבוה גג 370 תמליצו לי על כרטיס מסך חזק וטוב שישת אותי להמשך הדרך
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
חברה אני חשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה ולהפוך את המחשב שלי xpm-2600 nforce-2 abit 512ram למדיה סנטר עם התוכנה הבאה http://www.gbpvr.com/ וחשבתי לקנות את הכרטיס הבא http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16815116625 יש לי שתי שאלות האם הכרטיס שלי טוב? ואיך מחברים מדיה סנטר כי אין לי מושג מה הולך לאיפה במקרה של מדיה סנטר מה הולך לטלוויזה מה בא מהטלוויזיה?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום וברכה. ברשותי כרטיס מסך מדגם X1950GT ואני כנראה בימים הקרובים יקנה את המסך 2407WFP האם תהיה לי בעיה לראות תכני HDTV על המסך?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
Dell LCD 19" E196FP זה מסך טוב ב1400 שקל??
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
במפרט האתר רשום שהוא יעלה בסביבות 2300 שקל עם חריגה פה ושם,זה לא הגיוני כי כרטיסים פחות טובים כמו X800XL עולה יותר בהרבה אז אולי מישהו יכול להמליץ לי מקום שבו אפשר לקנות אותו בטווח המחיר שהאתר מציג. פניתי כבר ל 2 חברות מחשבים שנחשבות לטובות ביותר והמחירים אצלהם בשמיים.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מה ההבדל בדיוק בין GeForce PX8800GTS 320 MB לבין ה-640? אני יודע שה640 זה למסכים 20 ומעלה וה320 זה ל-17-19. ההבדל בין ה640 ל320 הוא גדול מבחינת גראפיקה והכל ? ועוד משו, מה ההבדל בין הכרטיס הזה:BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL . לזה:LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
איזה כרטיס נותן הכי הרבה ביצועים בתקציב של 700 שקל?? (נ.ב גם פיצ'רים יכול להיות נחמד) ועוד שאלה איזה כרטיס יותר טוב? R9600np vs GF4TI4200 הבנתי של GF אין תמיכה של דיירקטX9 אז הוא פחות טוב... איזה עוד כרטיס משתווה בביצועים ל9600 ובאותו מחיר? ואם אני קונה R9600 איזה חברה עדיף? פיק או ספיר??