כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
כמעט כל כרטיסיי NVIDIA מגיעים עם יציאת טלויזיה התומכת ב HDTV , ולא מצוין שם כלום לגביי TVOUT "רגיל" . גם SVIDEO לא קיים בכרטיסים החדשים. האם יש אפשרות לחבר את הכרטיסים הנ"ל לטלויזיה רגילה . לדוגמא כרטיס מסוג GF7600GT LEADTEK HDTV OUT תודה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני צריך מסך או LCD או פלזמה לא משנה כמה יעלה מצידי 10 אלף דולר זה רק לפרוייקט סיום .. אז מסך שמתאים לכרטיס מסך: Nvidia Quadro FX 4500 שלושה הדגשים הכי חשובים בעולם ובגלל זה אני פונה אליכם כי לא הצלחתי למצוא בשום אתר 1. שיתמוך ברזולוציה 2048X1536 2.שיתחבר בחיבור DVI 3.מפרט מלא על המסך שיצא איזה דף שניים הדפסה (לא פירוט קטן של שני מילים) אני מודה לכם מראש ממש ממש ממש בבקשה תעזרו ליייי
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
-
שלום מעלים תוכנה של משחק בשם CALL OF DUTY 4 או כל משחק ברמה גבוהה , המחשב מציג Error during initialization : Video card or driver doesn't support separte alpha blend glow will be disabled המחשב בנוי מ -- motherboard P4P800 כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON 9200SE ATLANTIS 128MB האם הכרטיס מסך לא מתאים לסוג של משחקים כאלה , או בעיה אחרת אם הכרטיס לא מתאים אז איזה כרטיס לרכוש , אולי Nvidia GeForce 8500GT PCI-Express 8500 GT 512MB כרטיס זה יכול לעבוד עם motherboard P4P800 שהוא קצת ישן , יש לו pci slots 32-bit pci 2.2 תודה
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ואני צריך המלצות. אני רוצה כרטיס טלוויזיה מאחת החברות הבאות: Hauppauge,Leadtek,Asus,LifeView,Viewcast כרטיס פנימי של PCI,שיש לו גם תוכנות עריכה ובמיוחד את WinDVR 3 במחיר של עד 500 שקל. אם כבר אני פה,מישהו יכול להסביר לי על חיבורים? וגם מה ההבדל בין כניסות ליציאות? הנה כניסות: (RCA/3.5mm) Audio XLR FireWire (IEEE 1394) והנה יציאות: (RCA/3.5mm) Audio VGA ומה זה טיונר TV פנימי? וגם "ממיר מחשב לטלוויזיה"
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום אני מבלבט בין מה לבחור : X1800XT עם 512 MB אבל אם ספק FSP 400W או X1800XT 256 MB אבל אם ספק ENERMAX LIBERTY? אז מה כדאי לי לבחור? תודה
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי אני עומד לפני קניית כרטיס מסך למחשב של אחי הנתונים שלו הם: pentium 4-2.0 mhz מעבד asus p4s333-m לוח האם 512 ddr זכרון והארדיסק WD 120 GIGA התקציב עומד על 800+- והתלבטות העיקרית היא בין 2 כרטסים http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2334 הכרטיס של חברה אמינה שמנסיון לא אכזבה ,שקט -למעשה ללא מאוור , ופחות או יותר זה ללכת על בטוח הכטיס השני http://www.palit.com.tw/en/products/nv_agp_6800GS.html הוא מחברה שקצת נראית לי חשודה ומעולם לא נתקלתי בה האמת שאני לא מבין בנתונים יותר וקשה לי להשוות ביניהם הבנתי שה6800 טוב יותר מ7600GS אבל האם זה תקף גם לגבי 6800GS לא ממש מבין בהבדל בין הדגמים (GT,GS,ULTRA וכו') ובשורה התחתונה מה עדיף ? האם יש…
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 7600GT AGP איך אני יודע אם הדרייבר הוא הכי עדכני שיש? ובאתר יש אופצייה להוריד דרייברים לכרטיסי מסך, אבל לא הבנתי שם מה מתאים לשלי, הגרסאות שם לא ברורות לי.. תודה תיקון: פתרתי את הבעיה, הבנתי לבד.. תודה בכל זאת
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבנות מחדש לעריכת וידאו , עם שימוש בתוכנת AVID EXP PRO חשבתי לקנות כרטיס GeForcePCX7600GS, PEGx16, 128Bit , 512MB אבל אני לא בטוח שהוא מתאים לתוכנה. לפי אתר התוכנה , התוכנה עובדת עם כרטיסים אלה : (אין לי מושג אם הם יותר /פחות טובים) NVIDIA QuadroFX 3500 PCI Express NVIDIA QuadroFX 3450 PCI Express NVIDIA QuadroFX 1500 PCI Express NVIDIA QuadroFX 1400 PCI Express NVIDIA QuadroFX 1300 PCI Express NVIDIA QuadroFX 560 PCI Express NVIDIA QuadroFX 550 PCI Express NVIDIA QuadroFX 1100 AGP 8X NVIDIA QuadroFX 500 AGP 8X תודה על העזרה,
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום,קניתי מסך סמסונג 753DFX לפני שבוע, יש לי תופעה מוזרה- מופיעים לי לפעמים למעלה על המסך עיוותים כאילו המסך נמתח ונמשך לכיוון ימין. הפתרון לבעיה הוא לכבות ולהדליק את המסך ? האם הבעיה היא במסך ? או יכול להיות בכרטיס מסך יש לי כרטיס ישן של 8 מגה... אני משתמש ברזולוציה 1024-786 תודה מראש לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 17 LCD שלא יעבור 3000 ש"ח עם חיבור DVI. שימוש בעיקר למשחקים וקצת עבודה משרדית. הבנתי שה-Hyundai Q17 טוב וגם לא יקר יחסית, אז אני צריך את עזרתכם פה. אני לא כלכך מבין בזוית ראיה, אז מה הזוית האופטימלית/סנדרטית ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
למשל בהשוואה ל eVGA7300GS (לשניהם מפרט דומה, AX550 עולה כ- 50 ש"ח פחות) ? הכרטיס לצרכים בסיסיים - לא משחקים כבדים. חשוב שיהיה אמין ולא יקר עם ביצועים בסיסיים תודה
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
תקציב 1900 ש"ח הדרישות: סרטים,עבודה ממושכת בווינדוס,אינטרנט. עיצוב יפה-חשוב DVI 8ms-12ms חשובה לי איכות התמונה יותר מהמהירות לא משנה לי כל כך החברה. חשבתי על 730B 710T ויש גם כמה חדשים של lg ,אני לא זוכר את הדגמים
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
היי, יש לי DUAL MONITORS מחוברים, הכל היה בסדר עד שפירמטתי את המחשב והתקנתי אותו מחדש המחשב הקודם, שהותקן היה מחובר לו מסך אחד, ואז צורף השני, הפעם הWINDOWS הותקן כאשר שניהם מחוברים, המסך הראשי Sharp Aquos 32" והמסך השני DELL 17" הבעיה היא כזאת, שהמחשב מכבה את המסכים, שאני מדליק את המסך הראשי, לפעמים הוא לא מקבל סיגנל, ואילו ה17" כן מקבל אז אני רואה רק צד אחד. מה שעשיתי כדי לפתור את זה, פתחתי את ה DISPLAY PROPERTISE וגררתי אותו לחלון של ה17" ואז מתי שזה קורה, אני משנה את הרזולוציה במסך ה32" ועושה CANCEL, ככה זה מחזיר את התמונה. מה הסיבה לזה ואיך ניתן לפתור את זה? אם צריך עוד פרטים, אשמח לתת. thanks in advanced.
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אהלן!!! קניתי לפני ימים אחדים מסך חדש SONY SDM X73 17". אומרים שהמסך פצצה אבל יש לי שלוש בעיות: א) כואבות לי העיניים כשאני מסתכל עליו כאילו שהן יוצאות מהמקום!!! ב) בקופסא של המסך היה דיסק שנותן ADJUSMENTS ובפועל מתפריט של המסך עצומו הקטגוריה שהמליצו לי עליה לא קיימת!! ג) יש לי מין סוג של הילה שגורמת לכך שאותיות מסוימות פשוט נראות לא ברור חייב עזרה דחוף כי אני FULL מתוסכל מכל העסק הזה. אני גם צריך לדעת אם זה FUCK במסך או סתם כיוונים לא נכונים של הגדרות . נ.ב ניסיתי לשנות את קצב הריענון ורצולוציות בלי סוף וזה לא עזר תודה רבה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
קניתי מחשב AMD 5200? 2.7G זיכרון 2G אני רוצה להריץ משחקים כמו RCT3 הירוס 5 ועוד כמה משחקים שיעבדו חלק גם שהמפה במשחק מלאה בפריטים וגם כמה משחקים חדשים... כמובן שאני לא מתיימר לשים אותם על רזולוציה משוגעת כמו מטורף אבל שלא יהיו על הגדרות LOW וכאלה שיעבדו טוב. האם מספיק לקנות אולי 7600GT או ללכת כבר על ה 8800GT ? כרגע יש לי אונבורד של ATI ... תודה לעונים ...
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אהלן אנשים. יש לי כ.מסך חדש Sapphire X1650XT 256mb. בקיצור רשום באתר היצרן את התדרים של הזכרונות והמעבד הגרפי: X1650 XT core (600MHz) 256MB / 512MB GDDR3 Onboard Memory (1400MHz) אז פתחתי ATI CATALYST CENTER ושם רשום שהתדרים הם 600\700 לליבה ולזכרונות (בהתאמה). זה נראה לי מוזר... אז הורדתי ATI TOOL ושם בכלל התבלבלתי :s05: אהה והטמפ' בהמתנה היא 54 ובמאמץ מגיע ל80 ולפעמים עוברת קצת. זה בסדר? צירפתי תמונה. תגידו לי בבקשה איך אני אמור לפרש את מה שאני רואה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
לא מזמן התקנתי תוינדוס החדש. הכרטיס מסך שלי זה ג'יפורס 4 MX הכל טוב ויפה רק ששמתי לב שאין דריברים של הכרטיס מסך לויסטה. בלי הדרייברים אני לא מצליח לעשות תמונה כפולה גם למסך וגם לטלוויזיה (זתאומרת שהם עובדים ביחד) ולא מצליח לעצב את התמונה שמוצגת לי על הטלוויזיה. יש אולי איזה שהוא תחליף כמו תוכנה או משו לויסטה??
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
האם הכ"מ RADEON 4850 תומך בDX10 ? :s05: תודה לעונים ...
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
האם יש חשיבות לסוג הקירור לבין ביצועי הכרטיס? מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג עוד מעט את הכרטיס מסך שלי ל9800 gts/gtx האם המעבד intel core 2 e6600 יעשה צוואר בקבוק לכרטיסים?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
חברת PowerColor הוציאה את הכרטיס PowerColor X800GT 256MB 256BIT Extreme לפני מספר שבועות,שאמור להיות הX800GT החזק ביותר בשוק עם קלוקים גבוהים וקירור יותר טוב,מתי הכרטיס יגיע לארץ והאם בכלל ימכרו אותו בארץ?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
הכרטיס שלי : CONNECT3D Radeon X850 Pro 256MB GDDRIII + DVI + VIVO אני מעוניין לפתוח אותו ל XT PE אם אפשרי תודה.
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להגיע לאיכות שווה של בערך גיפה 6600 או טיפה יותר באוברקלוק סביר ל-9800 פרו אחרי מוד ל-XT???
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם ניתן לשים את הכרטיס הזה על מעבד AMD ATHLON64 3800 MHZ?, ואם אני צריך לקנות לו ספק חדש. כרגי יש לי ספר גנרי שבא עם המחשב. ועוד שאלה אחרונה: הכרטיס הזה מסוגל להריץ משחקים חדשים וכבדים עם הגדרות גבוהות/גבוהות מאד ברזולוציות גדולות?
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-