כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
אני קונה את הכרטיס 8800GTS 320MB במחיר מוזל.. עכשיו אני רוצה לברר שהכרטיס שאני קונה מהחברה המסויימת הוא טוב ויש בו את כל היציאות ומה שצריך ואין בעיו תשל דרייברים איתו עם הויסטה או הXP.. הכרטיס הוא ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL הוא תומך HDTV נכון? ויש לו מה שצריך כדי לחבר את המחשב לטלוויזיה אם בעתיד אני ירצה..? מה לגבי הדרייברים.. נורא חשוב לי שלא יהיה בעיות איתו עם הויסטה או הXP.. ושכל משחק יעבוד עליו בלי בעיות של דרייברים.. מה קורה אם מותקן לי על המשחב גם XP וגם ויסטה.. איזה דרייבר אני מתקין?.. למישהו שיש את הכרטיס הזה מאותה החברה.. בדיוק אותו כרטיס.. האם הוא מרוצה? והיו לו בעיות דרייברים או משהו.. או שהכל היה בסדר? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בנצ'ים שמשווים בין הכטיסים בכותרת. תודה לעוזר
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
האם יש הבדלים בין הכרטיס של החברה הזו לזה של חברות אחרות ? האם שווה להוציא עוד 150 שח לכרטיס של sapphire ?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בLCD 19 בטווח מחירים של 1700-2100 חשבתי ללכת על ה מסך ''19NEC דגם 92VM מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום יש לי 5700LE שעשיתי לו אוברקלוק והוא רץ בערך כמו 5700.. בקיצור הכרטיס לא ממש מריץ משחקים רוב המשחקים אני מפעיל על רזולוציות ממש נמוכות עם כמעט כלום בפילטר למשל BF2 אני מריץ ב800X600 עם פילטרים מדיום - (שזה עוד סביר בשבילי) דוגמא רעה זה אובליביון 640 על 480 בלי שום פילטר הכל OFF ואחרי TWEAKING למשחק רץ בסביבות 30 בבתים ו10 בסביבה פתוחה(והמשחק נראה זוועה) אז אני רוצה כרטיס ויש לי סוג של מגבלה יש לי AGP ואני לא רוצה להשקיע על כרטיס מסך משהו משהו כי עוד חצי שנה ~ שנה אני קונה כבר מחשב חדש עם PCI-E אז אני רוצה איזה כרטיס נחמד בסביבות 500-700 שקל AGP שיריץ לי את כל המשחקים היום על רזולוציה ככה 1024X768 עם פילטרים HIGH (אפשר גם מדיום לא קריטי) תנו הצעות מפרט שלי זה P4 3.0GH…
-
- 6 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מחפש המלצות למסכי 19 אינטש לצרכי תלת, אנימציה ועריכת וידאו חשוב מאוד שלא יהיו מריחות ושהצבעים יהיו טובים ומדויקים עד כמה שאפשר בגלל העיסוק בתיקוני צבע גרפיקה ומידול תודה !
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום...יש לי בעיה כנראה בכרטיס המסך או בדרייברים שלו. בעת הפעלת הווינדאוס המסך לא נדלק לעיתים קרובות וכותב "nopresent mode" כאשר זה קורה אני מפעיל את הווינדאוס דרך ה SAFE MODE ומשם את מתקין את הדרייברים לכרטיס המסך(שוב)...לאחר מכן אני עושה רסטרט והווידאוס עולה כרגיל (וגם לא תמיד, פעמים אני צריך להתקין כמה פעמים)...שמתי לב שאם אני מוחק את הדרייברים הווינאוס עולה כרגיל מבלי לכתוב NOPRESENT MODE ולעשות מסך שחור...וכאשר אני מתקין אותם הבעיה מתחילה שוב.(זה נכנס לווינאוס ואז יש מסך שחור בערך 10 שניות והמסך מביא הודעה NOPRESENT MODE (לפני המסךהשחור) ואז לפעמים הווינאוס נדלק ולפעמים לא). הכרטיס מסך ש…
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני מתכוון לשחק ברזולוציה של 1024X1280 עם פילטרים...חשוב לי שיזוז חלק... מה הכרטיס המומלץ?(בלי התחשבות במחיר)
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך רידאון 9800pro של ספיר עכשיו העברתי כבל sves בשביל ליראות עכשיו פעם אני רואה פעם לא מה יכול ליהות הבעיה?? אולי רוזולציה ? או איזה הגדרות שאני אמור לסמן?? בבקשה עזרה
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מה זה צינורות עיבוד העם זה מוליכים מהזיכרון שמתחברים למעבד של הכרטיס מסך? אני שואל כי בא לי לעשות משהו מענין עם הכרטיס מסך שלי
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
עובד לכם ה TV OUT ???...... זה מראה את הדסקטופ אבל שאני מנגן סרט לא רואים את הסרט.... WTF ? לכם זה עובד ?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
קראתי לפני כמה זמן בפורום לא זוכר איזה יש לי מעבד פנטיום 4 3 גחגהרץ פרסקוט ht אמרו שאם מורידים את ה ht שזה hyper משהו הביצועים במשחקים משתפרים שאלתי זה נכון? ואיך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ATI 9600PRO איך מגדירים את כרטיס המסך הזה באופן כזה שכל הפוטנציאל שלו ימומש? מחשב ישן פנטיום 3 800 זיכרון דל חלונות XP PRO תודה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אהלן לפני שבועיים רכשתי את הכרטיס הנ"ל והיום הגיעה גם הטלוויזיה ... אני רוצה לחבר את הטלוויזה אל הכרטיס דרך יציאת ה HDMI , יש הגדרות מיוחדות שאני צריך להפעיל ב CCC כדי לצפות במסך (32" HDREADY) כמו הכרטיס קול המובנה שבכרטיס... ? בנוסף : רכשתי את הכבל : http://www.consumer.philips.com/consumer/en/sa/consumer/cc/_productid_SWV3545_10_SA_CONSUMER/HDMI-cable+SWV3545-10 ורציתי לדעת עם הוא מספיק טוב ? הכבל עדיין סגור בקופסא... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני לא מבין מהזה אומר יש את Gainward PowerPack! Ultra/2100 TV-DVI(Single Slot) שיש לו תזיכרון הראשון או תe-GeForce 6800, 128 MB DDR מה עדיף יותר גם לOC תודה
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי 6800 ואני רוצה להכוון את הדריברים למצב תמונה הכי טוב שיש ושלא יכביד בצורה משמעותית תודה לכול העונים
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
חברה מצאתי איזה כבל בימקום להסביר פשוט תראו את התמונה . מה הוא עושה?? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המסך IBM E74 CRT הוא טוב יחסית? מציעים לי אותו ב400 ש"ח..
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
המפרט של המחשב הוא : מעבד i3 זיכרון : 8 GIGA מערכת הפעלה windows 7 64 bit המחשב ישמש לתוכנות PHOTOSHOP ILLUSTRATOR וגם לעריכת וידאו ברמה בינונית תקציב בין 500 ל- 650 אשמח לקבל כמה הצעות, וגם מה אתם חושבים על הכרטיס הזה :Sapphire HD 6770 1GB GDDR5תודה
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך דק טוב לגיימינג בגודל 19 או 21 ואין לי מושג מה לקנות. אם יש לכם איזה רעיון טוב תעזרו לי בבקשה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מזה בעצם הגרסה הזאתי מה יש לה שאין בכרטיסי hd4850 אחרים? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום אני מרכיב מחשב שבעקרון מיועד יותר למשרד אבל גם צריך להיות לא אפשרות לשחק משחקים כגון פיפא, NBA לא משחקים כבדים מאוד כשביקשתי את כ.המסך Gigabyte Radeon X600PRO GV-RX60P128D PCI-e 128Mb Bulk Video הציעו לי להוסיף עוד 30 שקל ולקבל את הכרטיס הזה Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256Mb 128 bit Bulk Video Card בגלל שיש לו יותר זכרון הוא אמור לרוץ יותר טוב שאלתי היא כזאת האם שווה להשקיע עוד 30 ש"ח ולקחת את הכרטיס השני והאם בכלל אפשר להריץ עליהם את המשחקים שאמרתי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אז ככה : יש לי כרגע ת'כרטיס טלוויזיה של ATI ה 550 PRO והוא עושה לי בעייה איך שאני מרכיב אותו ומפעיל ת'מחשב המחשב לא עולה לא רואים כלום ושאני מוציא המחשב פועל בדקתי ת'כרטיס על מערכת אחרת והוא פעל אז אני נאלץ להחליף אותו יש לכם המלצה לכרטיס טלוויזיה שיש בחנות נועה מחשבים ? http://www.noacomp.co.il בתודה איתי תקציב 600-750 ככה
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם! החלפתי את כרטיס ה4870 של Sapphire לכרטיס של Gigabyte ועכשיו אני סובל מבעיה חדשה. כאשר אני מדליק את המחשב, המסך לא נדלק, והכרטיס מסך מבצע מספר פעמיים "הפעלה" כאשר שלושת הלדיים נדלקים, והמאוורר מסתובב בערך ב50-60 אחוז (לפי הרעש) ואז אולי הוא מחליט להפסיק.. ואז המחשב נרגע ונדלק ... זה נדיר, רוב הזמן אני צריך לעשות לו ריסט מספר פעמיים כדי שיעלה... אם יש למישהו מושג מה הבעיה, אשמח לתגובות. (אני חושב שהבעיה בכרטיס מסך, כי רק אותו החלפתי מכל החומרה).
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
קיבלתי מהחנות לוח אם חדש..(נישרץ הקודם..וקיבלתי אחד חדש עם אריזה והכל..) זה החדש..(למטה.) http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_8S661FXMP-RZ.htm זה הישן שהיה לי לפני זה..(למטה.) http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8SIMLH-P%20(Rev%204.1).htm עכשיו המחשב לא עולה בכלל..אני כמעט בטוח שבגלל הכרטיס מסך..הוא מתאים בכלל ? **רק מבינים!**
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-