כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
-
היי, אני משתמש במחשב בעיקר לניגון סירטי היי דפינישן וקצת למשחקים ורציתי להתייעץ לגבי כדאיות שידרוג כרטיס מסך. יש לי היום 6600GT וניגון H264 הוא לא חלק ב-100%. האם שידרוג הכרטיס ל-7950GT יועיל? אני מוגבל לכרטיס AGP ואינני יכול להחליף לוח אלא כרטיס מסך בלבד המחשב שלי P4 2.4GHZ עם 1GB זיכרון לינק ל-7950 AGP: http://www.amazon.com/Geforce-7950GT-51 ... 09ZK9BZJQ6 תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
האם יש הבדלים בין הליבות של GTX לבין GTS , כלומר, האם הם עובדים על מתחים שונים? ולצורך העניין- מה יכול להגרם ע"י צריבת ביוס של GTX על GTS.
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש לי ספק ישן ממש אני מחבר אותו למחשב שלי עם מתאם מ20 pin ל24 pin ואני רוצה לקנות את הכרטיס מסך של ספיר hd3650 אין לי מושג עם הספק יספיק זה ספק 350 וואט וכתוב עליוtzag elita
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
כרטיס טוב למשתמש בינוני? ביצועים?
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אהלן, ברצוני לחבר את המסך מחשב הישן לממיר של הוט או של יס. http://www.maxxtro.co.il/product.asp?productid=452 עכשיו יש לי את המפצל של ה RGB (ירוק כחול אדום ל קומפ) האם זה יעבוד ? למישהו יש מושג ? תודה
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בנצ'ים שמשווים בין הכטיסים בכותרת. תודה לעוזר
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_1282&products_id=15244 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
מי יכול להגיד לי איזה כרטיס זה ? נראה לי ישן, אבל אולי מישהו יזהה... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי (לחבר שלי יותר נכון), מחשב חדש עם כרטיס מסך ATI RADEO X1950 PRO, בכל מקרה לפני מספר חודשים הוא חיבר את המסך גם לטלוויזית (טלוויזית LCD חדשה), אתמול ללא שינוי שהוא גרם, המחשב שעבד למעשה במצב CLONE, הפסיק לעבוד ככה, מה שקורה שהמחשב עולה (הלוגו של הוינדוס והטעינה), רואים תצוגה בשני המחשבים, אבל לאחר שהוינדוס עולה התמונה במחשב עצמו נעלמת ומופיעה רק במסך של הטלוויזיה, ניסיתי בעזרת המדריך הבא, לפתור את הבעיה אבל כמעט כל מה שניסינו לא עבד ואני מפחד לבטל לגמרי את הסיגנל של הטלוויזיה שלא תהיה לי תמונה בכלל. אשמח לשמוע פתרונות הנה הלינק שנעזרתי בו: http://ati.amd.com/products/catalyst/HDTV_Setup_Guide.pdf תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי קנה עכשיו מסך רחב למשרד, וכשבאתי לבקר, ראיתי שאי אפשר לשנות את הרזולוציה לרזולוציה של מסך רחב, והכל נראה מרוח. אמרתי לו שהוא צריך לקנות כרטיס מסך שיתמוך בזה, והוא אמר לי שהוא לא מבין בזה ואני אגיד לו מה להזמין. האמת שגם אני לא מבין הוא לא רואה סרטים או משחק משחקים, אז צריך כרטיס מסך פשוט וזול, שיתמוך ברזולוציות של מסכים רחבים. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
מרוב דרייברים אני כבר מבולבל (יש לי xp 32 bit) התקנתי את הדריבר האחרון והחדש (169.21) אבל הוא עשה לי בעיות (ירד fps במקום לעלות) מחקתי אותו דרך מנהל ההתקן והתקנתי את הדריבר שקבלתי עם הדיסק (169.02) רציתי לדעת מה הדרייבר הכי מוצלח שיצא שיותר חדיש מהדרייבר שיש לי חוץ מ-(169.21) לפי מה שהבנתי דרייבר יכול לתת שיפור של בין 1-5 fps יש מלא דרייברים ואני לא יודע כבר מה להוריד: מה אתם אומרים על: 169.04 ו- 169.09 הם טובים?? רוב הדרייברים שנתקלתי היו בגרסאות בטא, זה רע?? \ בכל אופן אם יש גרסה לא של beta והיא מומלצת אני השמח? בכל אופן אני רוצה שיפור במשחקים ונראה לי שהדריבר שברשותי קצת ישן לא?? (169.02)?? השמח לעזרה מאנשים שהתנסו ובדקו תביצועים של הדרייברים השונים או שיש ל…
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
מישהו יודע מה קרה או מתי הוא יוצא ?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מסך רחב בגודל של 19 אינטצ', רציתי לברר האם הכטיס הנ"ל יוכל לעבוד אתו ללא בעיות, ולהריץ משחקים כמו קרייסיס כמו שהריץ לי עם מסך 17 אינטצ' בפורמט 4:3. תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לחבר מתאם שהופך מ DVI ל HDMI בכטיסי מסך של NVIDIA ..... שמעביר גם קול!!!...ראיתי שיש כזה ל RADEON
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם! הוצע לי כרטיס מסך Sapphire HD4890 1G DDR5 OC VERSION. האם כדאי להתאקש על גרסה ללא OC ? נא עזרתכם דחוף!!!!
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
מזה בעצם הגרסה הזאתי מה יש לה שאין בכרטיסי hd4850 אחרים? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
המפרט שלי: E6750 6 GB RAm evga 680i motherboard 8800 GT gigabyte 650w antec purpower vista 64bit 22 intch wide screen בעקרון אני רוצה לשחק על רמות גרפיקה הכי גבוהה ושירוץ חלק...ורזולוציה... השאלה היא עם כדאי להוסיף עוד כרטיס מסך זהה או לשדרג אותו לכרטיס אחר, פשוט כמה חודשים לא שמתי לב ויצאו עוד מיליון כרטיסים אז אני לא בטוח כל כך...תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
הפעתליתי את ה3DMARK וזה ניתקע לי באמצע.. וזה נתן לי את הדבר הזה.. מה אני עושה.. ואני לא יכול לבדוק טמפרטורות.. יש לי INOD 88GT.. http://www.upfree.net/5873089
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הקירור לפי דעתכם בכרטיס 9800PRO שנמצא באתר של Comp-il ( הכרטיס שעולה 1370 ש"ח ) ? האם כדאי להשקיע עוד 200 ש"ח ולקנות אותו כרטיס רק של חברה אחרת ? אודה לתגובתכם .
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה לקנות כרטיס מסך שייועד בעיקר לציפה בסרטים דרך הטלוויזיה. אני לא בטוח איזה כרטיס לקנות, בעיקר בגלל נסיון (כואב) עם GeForce 2 שיש לו חרא של TV OUT. התקציב שלי הוא עד 500 שקל.. הצעות יתקבלו בברכה...
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום,יש ברשותי את הכרטיס redeon 9800 pro 128mb 128bit של ספיר עכשיו אני רוצה לדעת האם אני ירגיש הבדלים שאני משחק ב128 ביט לבין ה256 ביט?? יש לי אפשרות כספית לקנות כרטיס אחר במחירים כאלה אני רוצה לדעת עם באמת כדי להשקיע בזה או לא...
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
למי שיש את ההרקולס בבקשה שיגיד לי אם הפתיחה עם האומגה עבדה וכמה סיכויים יש לי!! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
יש לי GeForce FX 5600 מבית GAINWARD ויש משחקים, במיוחד הכבדים ביניהם (אנריל 2004, FAR CEY), שפתאום המשחק הופךלהיות איטי... ניסתי לשנות את פרטים ליותר נמוכים וזה עדין לא עזר... האם זו העיה מוכרת של כרטיסי ה GeForce?? והאם אפשר לתקן את זה???
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
טוב לפי מה שהבנתם מהכותרת יש לי טיפה בעיה להבין מה אומרים כמה מושגים שנוגעים לכרטיסי מסך... : vertex shaders Rendering (Pixel) Pipelines ומה ההבדל בביצועים בין כרטיס 128 מ'ב ל256 מ'ב? תודה מראש וסליחה על הבורות אבל צריך להתחיל מאיפה שהוא..
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-