כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
האם הכרטיסים קרובים בביצועים? מה בעצם ההבדל? ההבדל לטובת ה- 5850 משמעותי? יש לי כרגע מסך" 22 1680X1050.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי רציתי לדעת במה 2 כרטיסי מסך שמחוברים למחשב תורמים? אני יודע שזה מעלה את הביצועים אבל איך? כאילו רק לכרטיס מסך אחד מחובר מסך או שזה לא קשור פשוט הביצועים יהיו טובים? ואם יש לי HD4770 ואוסיף עוד אחד HD4770 משחקים שלא עלו לי בגלל הכרטיס מסך פתאום יעבדו? או שזה עובד אחרת?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי נדפק ואני מתלבט בין כמה כרטיסי מסך... אני יודע המחשב עצמו די ישן.... המפרט שלי הוא: לוח אם:MSI MS-7267 מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E4400 כרטיס מסך(הדפוק): nVIDIA GeForce 8500 GT ספק: 500W אני לא יודע איזה חברה מסך: ''16 LG עכשיו אני מתלבט בין: 1.sapphire ATI Redeon HD5570 1024MB אני יודע שאני לא צריך 1024 אבל זה אותו המחיר כמו 512 2.sapphire ATI Redeon HD4670 512MB 3.sapphire ATI Redeon HD4650 1GB שוב זה אותו המחיר כמו 512 באם הכרטיסים יריצו לי?: סרטי HD, משחקים כמו; אססין קריד, מדל אוף הונור, אחים לנשק קרייסיס, פיפא , פרו עכשיו לשאלות שלי: הכרטיסים האלה מתאימים למחשב שלי? מי הכי טוב(לדרג אותם בבקשה)? הם יענו על הציפיות שלי? תודה מראש…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה ה-9600 http://skypc.co.il/pl_product~28620~8~0.htm זה ה-8800 http://skypc.co.il/pl_product~11631~8~0.htm מה יותר טוב ולפי ההיגיון ה9600 אמור ליהיות יותר טוב
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לפני שאני מספר אני רק אגיד,שכן אני מודע לזה שזה מפרט ישן והכל.אז אם לא אכפת לכם,לעבור לבעיה עצמה. הנה מה שכתוב לי בEVEREST לגבי הנתונים של המחשב. הבעיה התחילה כשניסיתי לשים פה כרטיס מסך,המוכר בחנות לא נשמע כזה מבין בכל הסיפור ,אז העדפתי לשאול פה. כמו שהבנתי המחשב הזה עובד על זכרונות (DDR-SDRAM) ,בכרטיס מסך שהוא הביא לי ,יש מדבקה שאומרת שהכרטיס עובד על DDR2. אני יודע שחלכקם פה אמרתם שלא תמיד זאת הבעיה ,שיכולות להיות סיבות נוספות שהכרטיס לא יתאים בגללן.אבל אני רוצה פשוט להבין,אם לא זאת הבעיה.אז מה כן. החיבור של הכרטיס הוא -AGPx8. ברגע שאני מחבר את הכרטיס ואני מדליק,אני שומע צפצוף אחד ארוך ושני מהירים אחריו.הבנתי שזה אומר שיש בעיה עם הכרטיס מסך. ניסיתי לחפש את השם ש…
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
היי יש לי 6800 גי טי ל agp הייתה לי בעייה עם היציאה לטולויזיה אז שיחקתי עם הכרטיסהיום נגנד באתי להפעיל את המחשב היו קווים ונקודות...סגרתי את המחשב שיחקתי קצת עם הכרטיס בסלוט הפעלתי ועבד מצויין. אחכ הוצאתי את הכרטיס רעננתי משחה רמית..באתי להחזיר ויש כל הזמן קווים ונקודות והווינדוס טוען ואז לא עולה.ניסייתי מלא פעמים אותם קווים ונקודות.האם הכרטיס מסך הלך לעולמו? או שאפשר לעשות עדיין משהו?
-
- 10 תגובות
- 911 צפיות
-
-
צ'שמעו עכשיו יש לי ג'יפורס 6200TC אני לא מרוצהה מיממנו בכלל הוא לוקח לי RAM!סתם =\ ןגם הוא לא מביא ביצועים בשמיים! אז שמעו משתלם לי לקנות 6600GT ואם הוא שווה? ואם הוא לוקח זיכרון גם? וומה הבעיות איתו? ואם לא שווה לי להשקיע עליו ולקנות אולטרה? תגיבו בבקשה
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Motherboard CPU Type DualCore Intel Pentium D 805, 2666 MHz (20 x 133) Motherboard Name Asus P5SD2-X (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset SiS 656 System Memory 1024 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM) BIOS Type AMI (02/06/06) Display Video Adapter NVIDIA GeForce 6200 TurboCache (256 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce 6200 TurboCache Monitor MAG InnoVision XJ700T [17" CRT] (8488374) Storage IDE Controller SiS PCI IDE Controller Storage Controller SiS 182 RAID Controller Disk Drive WDC WD16 00JD-00HBC0 SCSI Disk Device (149 GB) Optical Drive ASUS DRW-1814BL (DVD+R9:8x, DVD-R9:8x, DVD+RW:18x/8x, DVD-RW:18x/6x, DVD-RAM:14x, DVD-ROM:16x, CD:48x/32x…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לשאול שאלה - אני מציין קניתי כבר אז אל תיטרחו להביא לי קישור בקשר לקניה לספק יותר טוב או משהו.. אני רק רוצה לוודא בישביל השקט הנפשי שלי הספק הזה שבחתימה הוא מספיק למערכת שלי נכון..?
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
היי, שאלה קצת מוזרה. יש לי כרטיס מסך 260 GTX מהמחשב הישן. בעבר חיברתי אותו לטלויזיה בחיבור HDMI והוא שרף פעמיים את הכניסות HDMI בטלויזיה. עכשיו יש לי מחשב חדש ואני קצת חושש להעביר אותו למחשב החדש. יש מצב שכרטיס מסך יכול לעשות נזק ללוח אם/ספק?
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
טוב אז רציתי לשאול מה הכרטיס שלא יצור צוואר בקבוק על המערכת שלי(C2D E6300 Intel) כאילו הכרטיס מסך שהוא ממש גבולי והאם בשידרוג המעבד למעבד יותר מתקדם בסדרה נניח C2Q Q9400 או Q8400 יוכל להריץ את הHD 6850 של ATI? (כמובן בעזרת ספק נורמאלי של Ss 430W 80+ Bronze )
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני מחובר לHOT (לא ממש רלוונטי) יש לי מסך LCD למחשב האם קיימת אפשרות לחבר את הLCD לכבלים בלי לרכוש כרטיס טלויזיה?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
ברור שאף אחד לא יכול להגיד בוודאות,אבל אפשר לשער? רציתי לדעת כמה זמן לדעתכם יקח...עפ"י השערות או בסיס מסוים... חודשיים? 4? חצי שנה?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
מה הזמן תגובה שיש ל CRT? וכמה CONTRAST ו בהירות יש לו? :-\
-
- 13 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום נראה לי זו שאלה למומחים בלבד או לבעלי נסיון. אני מתכוון לקנות מחשב עם כרטיס מסך: HD 6750 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?leg=&psn=0001&pid=1189&lid=1 אבל רוצה לדעת האם יש אופציה להוציא סאונד מיציאת ה HDMI שלו למגבר, אך בו זמנית, להוציא וידאו מיציאת ה DVI שלו למקרן. הרקע לשאלה נובע מכך שאני רוצה לחבר את ה HDMI למגבר, ומהמגבר (בעל יציאת אחת) לטלביזיה. ובכך לראות תכני HD ו 3D כולל הסאונד. אך אם אני רוצה לראות את הסרטים (HD בלבד) במקרן שלי, אני צריך שהסאונד יגיע למגבר מה HDMI והתמונה למקרן מה DVI. ופה אני תקוע, האם זה אפשרי ? (הבנתי שישנה אופציה לקנות מגבר עם שתי יציאות HDMI אך זה יקר מדי.)…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס יחובר למסך ברזולוציה 1920X1080 לעוזרים, המון תודה (:
-
- 8 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום רב, קודם כל, אני אציין כי זמן רב שלא הייתי כאן. אני בצבא בשלב זה של החיים והעיסוק שלי לא איפשר לי כל כך להסתובב בפורומים. למי שלא מכיר אותי. וכנראה הרבה חבר'ה חדשים לא מכירים אותי היום. אני זה אותו רומן שניהל בזמנו את HWFORCE האתר המתחרה ל HWZONE שנפל עקב כך שאני התגייסתי ושאר צוות האתר לא התמיד בעבודה והזניח את הפרויקט. אך זה העבר ואנו היום בהווה עם הפנים לעתיד, וטוב שכך. בהזדמנות זאת אשמח לקבל דעתכם, בנושא הרכישה האחרונה שעשיתי בEBAY,אשמח לשמוע הצעות/הערות ודעתכם החופשית. הזמנתי ATI ALL IN WONDER X1900 במחיר של 280 דולר כלל משלוח שזה לפי הדולר של היום כ- 1179 שקל כמו כן הזמנתי AGEIA PhysX שיצא לי קצת יקר 340 דולר כלל משלוח. עוד לא קבלתי אותם אך אקבל בקרוב. המחשב שכ…
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ומשחקים מאיזה שנים עוד יכולים לעבוד עליו ברמה טובה?
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שאלה, מה זה אומר IceQ3 על כ.מסך עד כמה זה חשוב, ואיך זה משפיע על העלות שלו?
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
כותרת. דרך אגב עדיף אולי בכלל את HD4870? אני מנסה להוציא כמה שפחות כסף אבל בכל זאת להוציא מהקנייה כמה שיותר יעילות, בעיקר בחשיבה לטווח הארוך. תודה לעוזרים הנחמדים.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או radeon 9600 xt או 7300 gs geforce
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
שלום, שאלה קטנה. המחשב שלי משמש לעריכת אודיו ואין לי צורך בכרטיס מסך חזק, כרגע אני משתמש במובנה(i3 מהדור קודם ddr3) יש לי כרטיס מסך ישן מהמחשב הקודם 9600gt. השאלה היא אם אני אחבר את הכרטיס מסך ואפסיק להשתמש במובנה, המשאבים במעבד יתפנו לשימושיו או שמעבד גרפי עובד בצורה אחרת והוא בכל מקרה לא יתן לי שיפןר ביצועים?
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שבאחד הדיונים בנעוץ יש אתרים להשוואה בין כרטיסי מסך.. השאלה שלי האם יש עוד אתר כלשהו שיכול לעזור לי על פי מד שמראה לי מה הביצועים בין שתי הכרטיסים? כי כרגע כל אתר שראיתי בדיון בנעוץ הוא עם טבלאות.. ואני לא כ"כ מבין בזה..
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, היום נכנסתי דרך פקודה כלשהי שמראה לי את הפרטים על הכרטיס מסך.. ופתאום ראיתי שורה שרשום בה approx total memory 1016MB. מזה בדיוק אומר לי? לפי מה שהבנתי בכלל היה אמור להיות לי על הכרטיס מסך 256MB.. למישהו יש הסבר לזה?
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-