עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, 1. איפה קונים 9500GT במינימום מחיר (תוך כדי שיהיה דגם טוב ועדיפות לדגם שצורך הכי מעט חשמל)? 2. קיבלתי תשובות סותרות בעבר להאם הספק שלי יחזיק את הכרטיס, אם זה אכן מסוכן אנא המליצו לי כרטיס אחר חלש יותר (אך לא 4670 ו 4650 מאחר ולא נתמכים בהאקינטוש ואני לא מעוניין לשדרג ספק כרגע כי אין לי זמן לזה לצערי). עדכון: ענו לי שהספק יחזיק..האם שמתם לב שהמעבד שלי הוא Q6660 ? ספק הכח הנוכחי הינו של צ'מפיון (ובמחשב של צ'מפיון) ואלו פרטיו: Champion, switching PS lp4 ATX 350WPS CE v2.2 output(max): | +3.3v 12A | +5v 14A | +12v1 8A | +12v2 10A | -12v 0.5A | +5v :B 2.0A | +5v & +3.3v combined LOAD 160w +5v & +3.3v & +12v combined LOAD 320W Total output i…

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by OutRaGe,

כדי לא להטעות את חבר שלי שביקש המלצה רציתי דעה סופית מהפורום האם הכרטיס הזה הוא הכי כדאי מבחינת מחיר/ביצועים ? תודה מראש לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הממ אני רוצה לעשות עוד צעדון קטן לשפר את המחשב, ה7600GT מחזיק הכל מצוין אין לי ממש תלונות ואני בקרוב אוכל להוסיף עוד סטיק של 1GB או 2GB זיכרון וחשבתי גם על כרטיס מסך שיענה על הדרישות הבאות: אני רוצה לשחק לפחות את רוב המשחקים על 1600^1200 עם כל האיכות לפחות בחצי מהפילטרים, ה7600GT מחזיק את הרוב על 1280^1024 מאוד טוב, עכשיו מכיוון שהX1950XTX עולה 1600 וגם הGTS 320MB אני די בהתלבטות מה לקנות. אני ראיתי את מבחני הביצועים של שניהם, והם פחות או יותר שווים עכשיו לGTS320 יש תמיכה עתידית בDX10, אבל זה לא ממש משנה לי עכשיו כי יקח לפחות שנתיים עד שזה יהיה חובה(R.I.P לVISTA), אז מה כדאי לי לקחת אתם אומרים?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. ואם כן, כיצד ניתן לתקן? המחשב נוהג לכבות עצמו בתחילתם של משחקים. הנתונים ב GPU-Z (במצב מנוחה- ווינדוז) הם : (2 כרטיסי 4850 בקרוספייר) בראשון - GPU TEMP 80 FAN SPEED 27% GPU LOAD 0-1% Fan Speed 1937 RPM GPU TEMP DISPIO 79.5 GPU TEMP MEMIO 83.5 GPU TEMP SHADERCORE 80 VDDC 1.046 V בשני - GPU TEMP 89 FAN SPEED 48% GPU LOAD 0% FAN SPEED 5189 RPM GPU TEMP DISPIO 88.5 GPU TEMP MEMIO 96 GPU TEMP SHADERCORE 89.5 תודה

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by rabbit,

אני מחפש כרטיס מסך ונתקלתי במושג הזה מה זאת אומרת ומה עדיף?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by kobibo,

לאפיק pci-e תודה

7. Started by Sifo Jen,

http://www.vr-zone.com/index.php?i=4983 http://www.pcgameshardware.de/?article_id=601352 אני מוצא את זה מאוד משעשע בהתחשב בזה שLOST PLANET יצא במתכונתו ל360 לפני כמעט שנה, אותו 360 שמונע ע"י כרטיס של ATI.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. צריך AGP.התקציב-600 שקל.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by cohavi,

סקר על הכרטיס Nvidia Ti 4200 128 DDR

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by FFOP,

חוץ מי המסך SAMSUNG 757NF + VIEWSONIC P70F יש עוד מסך באותו רמה שלהם שעולה במחיר שלהם 1300-1600 שקל? מה זה אומר.. אמרו לי שאין את SAMSUNG 757NF במליי מה זה אומר? איזה מסך יותר טוב הSAMSUNG או הVIEWSONIC?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by STRENGTH,

יש לי בעיה שאני מנסה לעביר את הרזלוציה ל 1152*860 (משהו כזה) המסך פתאום ניהיה לא על מסך מלא ומטוטש קצת אבל פעם זה פעל טוב על 1152 אז מה אני עושה עכשיו ששוב אני יוכל להיות עם 1152? :-X

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by eXpire,

שלום לכולם יש לי בעיה חמורה מאוד עם התקנת הדרייבר שלי לכרטיס המסך שלי לפני שנתחיל מישהו מכיר בכלל את הכרטיס 4830 HD? אף פעם לא שמתי עליו ולא מצאתי אותו כמעט בשום מקום... ועכשיו לעניין,כבר פעם 6 אני מנסה להתקין את הדרייבר לכרטיס המסך שלי ובכל פעם הוא נותן לי שגיאה במהלך ההתקנה : Application Install : install package failure הבעיה הזאת צצה מבעיה קודמת שהיא שיש לי באגים ויזואליים ונמאס לי מהם אז החלטתי להתקין את הדרייב מהחדש. כרגע התקנתי את catalyst 10.8 hotfix לפני זה היה לי 10.9. כמו 10.9 גם ה 10.8 נותן אותן בעיות: לאחר שכל ההתקנות הסתיימו אני לא מצליח לפתוח את ה control center שאפשר להגיע עליו ע"י האפשריות מקש ימין בעכבר על שולחן העבודה אני לוחץ הוא עושה רושם שהוא טוען …

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by ¥«::Ru§§iaN_BoY::»¥,

שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות מחשב בימיים בקרובים והוא מתלבט בין שני כרטיסים . 9800GTX או HD3870 X2 מה מהם יותר משתלם למשחקים מה יותר חזקק? מה פחות מתחמם? מה יותר שקט? תמליצו לי חברה

14. שלום לכולם, יש לציין שחומרה זה לא הצד החזק שלי, אז אם הבאתי פרטים מיותרים, או להיפך חסרים, עמכם הסליחה, תגידו לי ואני אשים פה מידע נוסף. המפרט הנוכחי שלי הוא: מעבד DualCore Intel Pentium D 915 2.8GHz לוח אם: Intel Lemont DP965LT כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 7300 LE זכרון: 1 Gb של קינגסטון מסך LCD לא HD אני רוצה לשדרג את המחשב כדי שמשחקים יוכלו לרוץ עליו יותר בקלות (למשל assassin's creed שלא זז בכלל והפרצופים שם ריקים, למשל).. אני יודע שזה פורום כרטיסי מסך, אבל בכל זאת רק אראה לכם איזה כרטיס זכרון חדש אני רוצה לקנות בשביל שתדעו איזה זכרון יהיה לי: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=6611 אשמח אם תתנו חוות דעת על הזכרון ולהתאים לי כרטיס מסך איכותי ולא מאוד יק…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. המסך (LG E700B - CRT ) נשרף לי ובעקבות זה גם הכרטיס מסך (6600GT) הלך מה אתם אומרים על המסך הזה ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=15217 ומה הכרטיס הכי חזק ל-AGP בסביבות 1150 שקל ?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, קודם כל, אני עשיתי חיפוש בנושא... מצאתי מספר דיונים אבל לא קיבלתי תשובה ישירה לשאלה שלי. אני ממש רגע לפני הזמנת מחשב, בין החלקים הHD4850. בהתחלה חשבתי ישר על ג'יגה בייט, אבל אחרי התבוננות נוספת ראיתי את הכרטיס במחירים נמוכים הרבה יותר, עד 160 שקל פחות (הפליט). מה יש בג'יגה בייט שעשוי להצדיק את מחירו היקר? ואם אין הצדקה, מה המומלץ ביותר מבחינת רעש/קירור/ביצועים (OC)... בסקאיי אין מבחר גדול, אבל משם אני מזמין את המערכת כולה...: http://www.skypc.co.il/search.asp?PNum=1&Qsearch=RADEON%20HD4850%20&QManufact=&OrderBy=3 מה הכי עדיף מבין אלו? ואם יש משהו שיכול להצדיק קניה ממקום אחר?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני מעוניין במסך 17 LCD. מטרה- אני לא משחק משחקים. העבודה היא- אינטרנט, עריכת וידאו, וגרפיקה. חשוב לי איכות תמונה טובה וחדה, צבעים טובים, לא מריחות. מחיר- 3000, (האמת 200 לכאן או לכאן לא משחק תפקיד). האמת קראתי המון תגובות החיפוש, אך הן ישנות לפי התאריכים ואשמח לתגובות "מעודכנות" יותר. דיי ננעלתי על ה 172T של סמסונג, שעולה כיום 2800. חשבתי גם על ה VIEW SONIC המדובר רבות, אך חלקכם אמרו שבגלל שיש לו 16MS הצבעים הם לא 16.7 מליון. על הסוני קראתי אבל האמת אף פעם לא חשבתי לכיוון שלו.... אשמח לשמוע חוו"ד מהאנשים שיש להם את ה 172T (ראיתי שיש כאלה שקנו), תודה והמשך יום נעים לכולם...

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by DorM,

אני מתכנן לקנות תמחשב החדש שלי מTMS, אם צריך מפרט תבקשו. בתקציב שלי נכנס גם 8800GTS החדש אבל אני אקנה 8800GT ואבצע בו אוברקלוק. לפי דעתכם יותר כדאי לחסוך 400 500 שקל ולקנות 8800GT ולבצע בו אוברקלוק בשביל לעבור תכמות MHZ שיש ב8800GTS? יש בו 650 לעומת ה600 בGT. איזה חברה הכי כדאי לקחת? אני מתלבט בין ספרקל לאסוס לג'יגהבייט הכסף לא מהווה מכשול כי גם ככה יש לי קצת יותר מ500 הפרש בין המחיר עכשיו לתקציב הסופי וההפרש הוא 15 שקל בין הספרקל לאסוס ו10 שקל בין הספרקל לג'יגהבייט. תודה לעוזרים ובבקשה תעזרו ואל תזנחו.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by esaly,

חברה! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך...כרגע יש לי RADEON X550...די גרוע.. אני רוצה לחבר אותו למפרט שמפורט למטה.... חשבתי על הGIGABYE 7600GS...עם הקירור הפסיבי... מה דעתכם? האם זה ישפר את הביצועים בצורה ניכרת במשחקים? האם יש כרטיס אחר ששווה לי לחשוב עליו במקום? תודה מראש על העזרה...

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך באיזור התקציב הזה.. איזה מהשלושה יהיה הקניה הכדאית ביותר? CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 900 ש"ח Gecube Radeon HD2900PRO 512MB GDDR3 HDMI HDCP VIVO PCIe 1000 ש"ח GeCube Radeon X1950XT 512MB DDR3 PCIe 999 ש"ח תודה.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by overload,

יש לי היום את הgod old 753DF של סמסונג. וכרטיס GF4 (bad and old) 440 השאלה שלי היא, אם אני יחליף כרטיס מסך (6600GT אולי), אז אני יוכל לעבוד על 85HZ ברזולוציה של 1152X864 (מתחת לזה זה בעיה בהרבה תוכנות)? ומה תהיה הרזולוציה הכי גבוה שאני יוכל לעבוד בה ב85HZ עם 6600GT?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. כבר התייעצתי איתכם בעבר, עם שם משתמש דומה. אני לא מוצא את ההודעה בפורום, אבל לתזכורת: אמרתי שיש לי את שר הטבעות וטיטאן קווסט, ג'י פורס 4, והמלצתם לי על http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&products_id=16692 אתם כל כך המלצתם על הכרטיס שישר הזמנתי את זה והמשחקים לא עלו לי לא משנה כמה ניסיתי וכמה שעות הייתי מול המחשב בנסיון להתקין מחדש. לאחר לבטים שלחנו את המחשב לטכנאי, הוא חשב שהוא התקין כמו שאני חשבתי, אך הוא לא ניסה ובבית התברר לי שהמצב אותו דבר- שום משחק לא עולה על המחשב, גם לא משחקם שעלו על הקודם... שלחנו את הכרטיס מסך בחזרה לפנדס וכעת אני מתלבט איזה לקנות, או קודם, מהי הסיבה שזה לא עבד ואז איזה כדאי לקנות... תוכלו להגיד לי איזה מכרטיסי ה…

• 19 תגובות
    • 995 צפיות
  23. Started by DarkLloth,

טוב , אז אחרי שלושה וחצי חודשים בלי כרטיס מסך למשחקים סוף סוף קיבלתי מחו"ל את הספייר עם הקירור השחור , הכרטיס בעל עיצוב יפה ועם קירור עצבני ששומר אותו על טמ'פ נמוכה (אני מפרסם פה תמונה של לפני ואחרי משחק של כארבעים דקות ב Crysis Warhead) , כולל תמונות של הכרטיס עצמו. הכרטיס די ארוך (כפי שניתן לראות ב CM690) ובעל מאוורר 92 ששומר עליו קר. רעש - הכרטיס חרישי לחלוטין , הפעם היחידה שאני שומע אותו היא כאשר אני מדליק את המחשב , הוא מעלה RPM ואז חוזר למצב השקט שלו. הנה מס' תמונות (לא מבין למה ב CCC הוא לא מראה לי ACTIVITY בכלל - על 0 אחוז). תוצאת 3DMARK 14580 זהו בעיקרון [br]פורסם בתאריך: 20.12.2008 בשעה 16:44:16 הכרטיס במאמץ ...[attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. בהשוואה הבאה בדקו באתר של טומס האם יש הבדלים בין יצרנים שונים בכרטיסי ה 4870, מומלץ למי שמתלבט: http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-4870-palit,2096.html

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by dudimalka,

חשוב לדעת שאני כותב פה אחרי שקראתי את המדריך הנעוץ על הכרטיסים המומלצים אז ככה ברשותי יש כרטיס מסך 8600 GT של PALIT 256 MB ואני מעוניין לרכוש כרטיס חדש לקראת צאתם של המשחקים החדשים והכבדים כמו FAR CRY 2 וקרייסיס החדש עכשיו ברור לי שהכרטיס שלי לא יהיה מסוגל להריץ את המשחקים האלו (תקנו אותי אם אני טועה) וגם אם כן אז על ההגדרות הכי הכי נמוכות ויראו זוועה לכן אני מעוניין לחדש את העסק ולרכוש כרטיס מסך חזק שיחזיק לי לאורך זמן למרות שיוצאים כרטיסים חדשים וטובים יותר כל הזמן המטרה שלי בכרטיס היא בעיקר למשחקים חזקים תקציב:500-1000 ש"ח אשמח לקבל הצעות אגב יש לי ספק כח של 500 וואט אבל ג'נרי האם אני יהיה חייב להחליף גם אותו?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.