עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני אציג את הסיפור מתחילתו : אני קונה את המחשב החדש שלי בחנות שכונתית ... שהיא בעיקרון עובדת עם מספר ספקים מצומצם אך היא יכולה גם להזמין מספקים אחרים במידה ואני מבקש... הבעיה היא שהוא לא יודע מי הספקים האחרים . בכל אופן תחילה הייתי אמור להזמין 6800 GT של אלבטרון אבל התברר לי שהכרטיס יגיע רק עוד שבועיים , ולא ממש בא לי להמתין.. כתחלופה הוא הציעה כרטיס של GAINWARD 6800 GT שעולה 200 שקל יותר... זאת אפשרות אחת.. אפשרות אחרת היא להזמין מספק אחר , אך אינני מעונין להמתין לכרטיס אם הוא לא בהספקה מידית ... אולי מישהו פה יודעה על הספקים ואם אפשר לדבר איתם ? אפשרות שלישית .. לקחת SAPPHIRE X800 PRO ... עכשיו.. הנני שחקן קאונטר סטרייק ו HL 2 בעיקרון ... ואני לא יודע \ לא סומך על כרט…

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  2. Started by anevsky,

צריך להחליט די מהר - יש לי זיכוי של 700שח באיזה חנות וחבל לי לא לשלב במחיר של המסך. ה IBM מקבל ביקורות טובות מאוד - אבל קשה למצוא עליו מידע ולא מוכנים לתת לי לבדוק אותו בעצמי (יבמ ויבואן) אני יודע שיש לו 360MHZ והוא מסוגל ל 2048X1536 at 80Hz. אבל אני לא יודע מה (אם בכלל)הוא נותן מעבר ל85 HZ ב1200 - 1600 (המומלץ שלו) לSAMSUNG יש את היתרון של BNC. והעובדה ש (לפי ביקורת מהאתר הזה מלפני שנתיים) הוא נותן RR גבוהה מאוד ברזולוציות יותר נמוכות. מה אתם אומרים?? הIBM יוצא לי יותר זול (פחות מ 3K) ואני נוטה לקחת אותו אבל אשמח לשמוע דעות.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  3. תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  4. מוזר כי עכשיו הורדתי ati tool ושיניתי מהירויות ל285\300 וזה אפשר לי לשנות ובדקתי בדף שמראה פרטים על הכרטיס מסך ב3dmark ובאמת היה רשום שמה את המהירויות האלה איך זה יכול להיות שהוא לא נעול לי? כשקניתי אותו הוא היה חדש דנדש מהחנות... הגיוני שהוא פתוח לאוברקלוק באמת ואני לא צריך לצורב לו ביוס חדש? ואגב יש שיפור בציון ב3dmark גם!

5. כשאני פותח שידורי טלויזיה כמו למשל כתבות ערוץ 2 ב YNET אז אני רואה את זה ב16 צבעים כמו במחשב משנת 1987 . לוח האם שלי הוא אסוס M2A-VM , לפני כן היה לי P3 עם כרטיס מסך ATI מאוד ישן ולא היתה לי הבעיה הזו. תודה מראש לכל העוזרים !

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  6. Started by arkzai,

היי אני צריך כרטיס גרפי לעיצוב גרפי עריכת סרטים אפקטים ובעתיד גם תלת מימד איזה כרטיס מסך אתם ממליצים רק לעבודה לא למשחקים תקציב של 700 פלוס ועדיף מינוס תןדה

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  7. ממה שאני יודע VSYNCE זה קשור יותר למסך.אז אם אני עושה השוואה של 4 מסכים שנים LCD ושנים CRT כמובן כולם שונים וחברות שונות.(כולם אותו גודל ואותו רזולוציה)אז היה איזה הבדל בביצועים בין מסך כזה לכזה?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  8. זה הכרטיס שלי NVIDIA GeForce 6600 GT 128 MB) איזה עידכון יתאים לו? אני לא מבין בזה

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  9. שלום רציתי לדעת מתי יוצא ה 8800 gt אם הקירור החדש בערך למה אני מחכה כי החודש אני קונה מחשב אז רציתי לדעת אם זה יהיה החודש לפחות? :-X והאם שווה לחכות? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  10. Started by shmar,

שלום לכולם, אני סטודנט לגרפיקה ובניית אתרים ואני זקוק למחשבץ אבקש את עזרתכם בהצעת מפר מתאים לסוג זה של עבודה. האם צריך כ. מסך qudro? וכו תודה

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  11. Started by Nasok,

פתחתי על זה כבר דיון אבל אף אחד לא ענה על השאלה שלי אני קונה כרטיס מסך וכולם אמרו לי לך על X1900XT אמרתי סבבה. אז אמרתי זה מספיק טוב ?SAPPHIRE RADEON X1900XT 512MB VIVO PCI-E הוא עולה 2100 ב-KSP אמרו לך על CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+ArctiQ-Cooling Accelero X2 שעולה כ-2400 בנועה... אבל יש את ה-7900GTX של BFG ב-2700 ? אז מה הכי כדאי ??

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  12. Started by cooper,

כותרת תודה

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  13. שלום לכולם, רציתי לדעת אם הכרטיס הזה יצליח לסחוב יפה משחקים כגון פיפא2006, AOE3,אולי איזה NFSMW וכמה משחקי ראלי.. חשוב לי לדעת אם הכרטיס הזה הוא בערך ברמה של ה6600GT כי אם כן זה מספיק לי. דרך אגב, אני שואל כי אני משיג אותו במחיר ממש ממש טוב, 380 שקל חדש וזה מתאים לי בול בתקציב. יש לציין שאני לא משחק במשחקים שהם יותר "כבדים" מאלה שציינתי למעלה.

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  14. Started by nbav,

אני מתכנן לקנות מחשב בימים הקרובים כששאלה אחת נותרה פתוחה יכול מאוד להיות שאני לא אשחק במחשב או אשחק מעט האם מומלץ ללכת על מעבד/לוח אם שיש עליו כרטיס מסך מובנה? איזה משחקים הוא יכול להריץ? איזה משחקים כרטיס מסך חלש יחסית מסוגל להריץ? (מבחינת השנת יציאה של המשחק) תודה

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  15. זה המפרט שלי:מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX מחיר: ¤661 אחריות :שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤527 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤396 אחריות: שלוש שנים. זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤717 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA מחיר: ¤348 אחריות: שנה. ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤427 אחריות: שלוש שנים. מחיר סופי: ¤4942 המחיר כולל הרכבה ובדיקה במעבדת החברה www.iqpc.co.il עכשיו במפרט הזה הציעו לי את הכרטיס הזה: …

• 7 תגובות
    • 558 צפיות
  16. Started by kobibo,

המלצה לכרטיס טוב שיחזיק לפחות שנה שנה וחצי עם תמיכה ב DX10. שיתמוך יפה במשחקים שיצאו עכשיו. ומה עדיף Nvidia או ATI ? כמובן שיהיה עדיף על מה שיש לי עכשיו!

17. Started by PzD,

שלום.. יש לי בעיה בכרטיס מסך.. קניתי את הכרטיס HD3850 512MB ככרטיס פצצה אני חייב להגיד.. הכל טוב ויפה... והכרטיס הקודם שלי (X800XL 512mB* העברתי לאח שלי .. עכשיו לאח שלי יש כרטיס מסך מובנה על הלוח אם.. אבל מתי שאני שם תכרטיס מסך החדש.. זה לא עולה המחשב.. כיאילו לא עושה כלום אפילו לא תרעש של הארד דיסק.. אבל שאני מוציא תכרטיס מסך ומחבר לכרטיס מסך המובנה.. הכל עובד טוב.. אולי צריך לשנות משו בביוס או משו .. או איזה סוויטץ' בלוח אם.. מי שיכול לעזור לי .. תודה =]

18. Started by zgd,

שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב כי במשחק GoW יש לי חיתוכים בתמונה למרות שהסנכרון האנכי עובד... האפ פי אס נראה בסדר גמור ואין שם קטעים איטיים אבל נראה כאילו התמונה נחתכת מפעם לפעם... מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  19. Started by SkyForce,

טוב אז ככה: אני מתלבט אם לקנות 7800GS ב 1900 שקל של חברה EVGA של AGP כמובן או לחכות ל 7600GT שיוצא ביולי. אין לי ממש כוח לחכות האם הוא שווה את זה?או שה-7800GS יותר טוב אם למשהו יש 7800GS שיתן המלצות בבקשה על הכרטיס כי לא הרבה מכירים אותו זה הכרטיס הכי טוב שמצאתי ב AGP ואם למשהו פה יש ביקורות עליו או המלצות שישלח לי plz תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  20. Started by ido-nava,

שלום, המחשב שלי הוא בעיקר מחשב מולטימדיה, שמקרין רק סרטי 720P. רציתי לשאול, במה הכרטיסי מסך החדשים תורמים להקרנת הסרט ? אם אני יקנה כרטיס מסך ייעודי וזול (hd3800 למשל), האם אני ירגיש הבדלים בינו לבין הכרטיס הנוכחי שלי (6800GS) ואיזה ? תודה.

21. שלום לכולם , ברשותי לוח אם : ABIT IB9 (נתונים אפשר למצוא ב http://reviews.cnet.com/motherboards/abit-ib9-motherboard-atx/1707-3049_7-32227679.html ) בנוסף , ברשותי כרטיס מסך : POINT OF VIEW 7200GS 128MB (TV OUT ,DVI,PCI-E) פרטים אודות הכרטיס : http://en.kioskea.net/guide/1040147-startech-com-geforce-7200-gs-128mb-pci-e-dvi-tv-out לפני כשנה ( אולי יותר ) המאוורר של כרטיס המסך הפסיק לפעול וזרקתי אותו - ולא היו בעיות עד עכשיו .. בתחילה היו לי נקודות אדומות בטלוויזיה כשניגנתי סרטים ( המחשב מחובר גם לטלויזיה ) וזמן קצר אח"כ המחשב התחיל לקפוא לפתע וכל שנותר לעשות הוא רק RESTART . כעת המסך לא מראה תצוגה כלל . אני מניח שכל התיאורים שתיארתי לעיל מעידים על כך שכרטיס המסך שלי…

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  22. אני קונה מחשב חדש ובין היתר גם כרטיס מסך חדש ואני מתלבט איזה גירסה של ה X800 לקנות יש כל כך הרבה דגמים ויצרנים מה כדאי, במחיר סביב ה 1000-1100 שקל? המון תודה

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  23. Started by vaknin,

שלום.. האם כדי לי לקנות כרטיס מסך geforce 6600 gt או לא gt ויש לי לוח אםAGP ולא pci exfrece או שכדי לי ליקנות או לחכות כמה זמן ולקנות לוח אםמסוג של ה- pci exfrece וכרטיס מסך geforce 6600 gt תודה מראש לעוזרים..

24. Started by shai265,

יש לי יציאת S VIDEO ואני צריך לחבר את לטילוזיה אם יציאות בננות. עכשיו הטלויזיה שלי מרוחקת ורציתי לדעת עד איזה מרחק יכול להגיע הכבל בלי שיירד האיכות???

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  25. אני רוצה לקנות מחשב והתלבטתי איזה כ. מסך לקנות. אני נחשב גיימר, המטרה של המחשב היא משחקים ושיריץ לי אותם טוב. אני חשבתי על 6800GS, אבל מישהו יכול להגיד לי מה כדאי? התקציב הוא כ1100 ש"ח בערך

• 4 תגובות
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים