עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. רכשתי לפני מספר ימים כרטיס מסך מסוג : palit Pci-E 8800GT Super+1G המערכת היא מערכת חזקה: Amd 4800+ 2.5g dual core 8G Ram Gigabyte GA-MA78GM-S2H כולל מערכת קירור חדשה לכרטיס מסך מביתThermaltake dualOrb מערכת קירור חדשה למעבד של EZCOOL המארז הוא מארז מסוג ANTEC SONATA 3+תוספת מאוורר נוסף של 12 מערכת הפעלה שלי היא Windows Vista 64Bit Home Primium וכעת לשאלה: מאז שהתחלתי להריץ את המחשב קיימת לי תקלה בעת הפעלת ישומים גרפים(משחקים ותוכנות גרפיות),שהמחשב נכנס למצב שמאוד דומה לאוברקלוקינג: ריצוד של נקודות אדומות וירוקות,לאחר מכן עיוות חד בתמונה,ולבסוף מסך כחול- במסך הכחול נרשמת תקלה בכרטיס המסך והוא מבצע בדיקת זיכרון, לאחר שהכל תקין בבדיקה המחשב נכנס למצב איתחול, לעיתים לאחר מצ…

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  2. Started by pop300,

האם כדאי לי לקנות SAPPHIRE Radeon HD3850 1GB DDR2 PCI-E במקום ג'יפורס 8800GTS 640MB? תנו לי הצעות למחירי כרטיס מסך ב-580 שקל.

3. Started by Yaron-Cohen,

האם כרטיס קורספייר...לא משנה איזה X1900 או X1950 יכול לפעול לבד??..או שהוא חייב כרטיס שהוא לא קורפייר... ועוד שאלה... אפשר לקחת כרטיס X1900XT או X1950XT ולשים לו דגומא X1600 CF..??

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  4. Started by tulz,

מה ההבדל בין ה-6600TD (מה שיש לי) לבין 6600 הרגיל? ו

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  5. מישהו יודע עם הקרור של חברת BFG באמת מספיק טוב כי אני יודע שהוא בא כבר עם עובר קלוק http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=1083712392168&skuId=6684652&type=product בבקשה מי שבאמת יודע שיענה ???

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  6. Started by oren12,

עד 200 ש"ח ואם אפשר גם פחות יהיה טוב אני צריך כרטיס טלוויזיה טוב וזול.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  7. תודה, וגם אם אפשר את ה-X1950pro מול ה-7900GT

8. Started by orental5,

האם ניתן לשלוט במהירות המאורר של כרטיס המסך או לחילופין לגרום לו להיות שקט יותר?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  9. Started by dvirs12,

איזה מהכרטיסי מסך הבאים (או המלצה על כרטיס מסך אחר בסכום של עד 500 ש"ח בלי חריגות) כדאי לי לקנות שיספיק יותר לטווח הרחוק לשרוד בדרישות מינימום של משחקים? הצעה ראשונה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=379495 הצעה שניה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=379387 בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  10. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, אני רוצה לברר כמה פרטים לפני שאני בכלל שוקל לשדרג לכרטיס המסך הזה... מקווה שתוכלו לעזור לי 1) איך יושפעו הביצועים אם הלוח אם שלי לא תומך ב-PCIe 2.0? (יש PCIe אבל לא 2.0) 2) הספק שלי יסחוב את הכרטיס הזה? (יש לי FSP 400 PAF) 3) יש מתאם ל-6 פינים מהספק לכרטיס מסך? כי לא נראה לי שיש בספק שלי תודה אנשים!

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  11. Started by manz11,

BFG Tech BFGR76256GTOCE Geforce 7600GT 256MB 128-bit GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail אני לא יודע האם לקנות או לא ?! יחובר ל AMD 3600 D.C אני לא יודע אם הכרטיס הזה שווה משהו...(לא מבין יותר מידי )...תודה.

12. Started by A.Iniesta,

יש לי כרטיס מסך מדגם: nvidia riva tnt 2 model 64/model 64 pro האם הוא טוב? איזה דריברים הכי מומלצים שלו? ומה קצב הריענון המומלץ לשים? תודה למי שיעזור!..

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  13. Started by THE FOX,

לאחרונה ישנה בעיה שהכרטיס מסך גורם לנעילת המחשב לפעמים התמונה נעלמת וחוזרת אחרי כמה רגעים... או שנעלמת ולא חוזרת... הכרטיס חדש..בקושי חודש... אפילו בתדרים המקוריים הבעיה מופיעה. נראה שזה מחריף מיום ליום... ממה זה נובע???? לפנות לחנות להחלפת הכרטיס? [6800GS]

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  14. Started by rafi_d,

שלום חברים, למחשב DUO 6300 עם PCI-E , שיעודו - הקרנה מTV-OUT לטלוויזיה - האם יש הבדל בין הכרטיסים השונים, או שכולם מספקים את סחורה דומה (ביצועים/איכות/עומס) ? שמתי עין על הפשוטים של ATI - X300SE - בכ-200 ש"ח... הבנתי שON-BOARD אין למצוא יציאה כזאת... :-( להמלצתכם אודה

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  15. שלום, אני חדש. רציתי לדעת האם הקירור כרטיס מסך ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP. יכנס לי על הלוח ASUS A7V8X כי אני לא בטוח שיש לקירור מספיק מקום להיכנס. כי הקירור של הגשר דיי קרוב ל AGP. אם מישהו יודע בבטחה או שיש לו כזה קירור ולוח דומה מבחינת מיקום הקירור של הגשר וה AGP. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  16. Started by OhayoNB,

שלום, יש לי כרטיס מסך 460GTX 768MB, ורציתי לדעת אם אני יוכל להריץ משחקים עם גרפיקה טובה כמו Crysis 2 ו-DiRT 3 וכאלה ולראות טוב עם הכרטיס הזה ועם אחד המסכים U2311H או IPS236V ברזולוציה של 1920x1080 ולהנות מגרפיקה טובה בלי תקיעות. תודה

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  17. שווה 1000 שקל או לחכות לחדשים? דרך אגב מתי יש ירידת מחירים של כרטיסי מסך.מעבדים? אין לי מפרט כי לא קניתי עדין תודה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  18. לילה פיקס לכולם! ניקיתי את הכרטיס מסך שלי ,החלפתי משחה והכל ,ירדו איזה 3 מעלות שזה מכובד בכרטיסי מסך ,בכל אופן, אני מריץ סריקה של ארטיפקטים לאחר האוברקלוק הגבוה יחסית שביצעתי ואין לאחר 5 דקות של סריקה, אבל השאלה היא האם זה מספיק זמן ,ואם לא, אז כמה זמן רצוי? אני מדבר רק על ATI TOOL אז בבקשה בלי הצעות כגון 3DMARK וכו' ,אני לא מחפש מבחן ביצועים. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  19. היי לכולם סוף כל סוף קניתי אתמול את הכרטיס שלי 9800Pro של ATI וחשבתי אולי יש למישהו לינק לאתרים של אנשים עם תוצאות. ודבר נוסף מה דעתכם על התוצאה שלי 3DMark03 -5877 3Dmark01 -18264 AquaMark3 - 44285

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  20. פירסמתי פה כבר פעם הודעה לגבי זה שרציתי לקנות כרטיס מסך עם חיבור agp והחיבור שיש לי במחשב הוא agp 4X. בפורום המליצו לי על 7300gt ומאוד התרשמתי מהכטיס הזה אך החיבור שלו 8X ולפי מה שהסבירו לי פעם שעברה בפורום הכרטיס הזה אמור לעבוד עם הלוח אם שלי ואז החלטתי ללכת לחנות לקנות , בקיצור הלכתי לחנות וביקשתי שיביאו לי את הכרטיס מסך ואז המוכר שאל אותי איזה חיבור יש לי אמרתי לו agp 4X והוא אמר לי שזה לא יעבוד בכלל והתחלתי להסביר לו כמו שבפרום פה הסבירו לי שזה יעבוד אבל הכרטיס לא ינוצל עד הסוף למרות שלא כ"כ מרגישים בהבדל אז אמרתי לו שייחבר למחשב ונראה עם זה עובד הוא אמר לי שאם הוא ייחבר לי אז אני צריך לשלם לו על הכרטיס מסך אפילו אם הוא לא יעבוד ואז הוא המליץ לי על גיפורס 5200 או רדאו…

21. Started by DDgeva,

אני קונה בשבוע הקרוב את הRadeon X800 GTO.. בלי קשר אליו אני גם מוסיף: WESTERN DIGITAL 250GB 16MB Cache buffer מאוורר חדש Logitech G5 Laser mouse 1. *חשוב* אם אני צריך להחליף ספק כח בשביל הכרטיס, כל איז חברה \ ספק מסוים אתם ממליצים? (עדיף במחיר נמוך, מן הסתם). 2. אני צריך לקנות מאוורר.. לא יודע אם מאוורר לכרטיס מסך, למעבד או למארז.. אני רק יודע שהמחשב שלי מתחמם יותר מדי (לפי הרעש)וזה לא טוב.. כדאי לי לקנות בכלל מאוורר חדש? כי אם הבעיה היא בכרטיס מסך (אתם תגידו לי..) אז אני גם ככה מחליף אותו ויהיה קירור חדש.. אם כן, איזה מאוורר לקנות? אמרו לי רק לקנות מאוורר שמפזר קור לא רק ישירות אלא גם לצדדים.. 3. הG5 כבד? אני יודע שהוא בא עם משקולות אבל המשקל המקורי שלו כבד יחסית? כי אני…

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  22. המפרט הוא amd 64 3000 512 ddr כרטיס מסך כרגע fx5200 חלש ... אני לא מתכוון לשדרג מעבד ולוח אם בלפחות שנה הקרובה . והשאלה מה כדאי ל- agp במחירים האלו , האם הולכים לצאת גם 8600 ל- agp ? והאם המחירים הולכים לרדת בגלל היציאה של כל הכרטיסים החדשים ?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  23. Started by Adirz0,

אחרי המון ניסיונות ושאלות פה לסדר את הבעיה עם ה TV-OUT כדי לראות במסך של המחשב + TV חשבתי שאולי ב- X1800XT שלי אין אפשרות של Clone Mode אולי? ניסיתי דרייברים של 7-8 וגם 7-9 Catalyst, אבל שום דבר לא מוסיף לי אפשרות כזאת.

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  24. Started by shimon17,

שלום, אני בספק אם זה שייך לפורום הזה אבל... התוכנה 3Dmark 05/03 לא עובדת לי.. אני יעלה תמונות שתראו מה הבעיה :\ [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  25. Started by davis5,

יש לי כרטיס 7600gs של xfx ובחיבור עם מתאם מsvideo לcomoside מראה שחור לבן ניסיתי להגדיר לpal b ועדין מראה שחור לבן אני לא קיבלתי את הכרטיס עם הקופסה אלה ביחד עם המחשב שכניתי השבועה אני חושד שהבעיה במתאם יש דרך לבדוק את זה?

• 9 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים