עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gshoshan,

בניתי מחשב HTPC עם מפרט מתקדם ביותר אך אני נתקל במספר בעיות. מדובר במחשב עם מעבד E8400 + לוח אם GIGABYTE X48 + 4 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך HD4870 של ATI. לאחר התקנת DRIVERS של ATI אני לא מצליח לראות תמונה במסך ה LCD שלי בחיבור HDMI (באמצעות מתאם DVI-HDMI שבא עם הכרטיס). על מסך המחשב בעת הרצת סרטים או סרטונים במשחקים התמונה כאילו מחולקת לשניים באמצע כל כמה רגעים. שיחקתי עם כל הרזולוציות ועדיין הבעיות חוזרות על עצמן. התקנתי וקינפגתי כמה פעמים את הכל כולל הקודקים שהתקנתי לפי מדריכים מקצועיים ואין שינוי. בניסיון נואש, חיברתי את הכרטיס למסך ה LCD של סוני דרך כבל VGA אך גם שם רואים תמונה שכל כמה שניות כאילו חתוכה באמצע. השקעתי הרבה כסף בחומרה טובה מתוך הנחה שלא יהיו בעיות שכאלה, …

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  2. Started by idan1,

שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך. תחילה חשבתי לקנות את ה- 4850 המומלץ פה מאוד, אך מכיוון שאני אוטוטו מתגייס החלטתי שהכרטיס מיותר, שכן, אני לא חושב שיצא לי לשחק הרבה במחשב. חשבתי לקנות כרטיס זול יותר שיספק אותי בתקופת השירות הצבאי, ולאחר מכן אשדרג אותו. בזיגזג הציעו לי ללכת על ASUS Radeon HD3650 SILENT 512MB DDR2 - RETAIL שעולה 337 ש"ח. מה דעתכם על הכרטיס? יש אלטרנטיבות טובות ומשתלמות יותר? חלקים רלוונטים מהמפרט: מסך 17" ספק שבא עם Antec Sonata III מעבד אינטל 8400 תודה

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  3. בוקר טוב חברים, רציתי להתייעץ איתכם, איזה מבין שני כרטיסי מסך אלו הייתם ממליצים לקנות? התקציב כאמור בכותרת עד 700 ש"ח כי פשוט נראה לי מיותר להשקיע יותר. http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28633&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 הצרכים הם בעיקר למשחקים קלים, כגון WOW ו-WORLD IN CONFLICT וכל מיני אסטרטגיות שונות ומשונות מפרט המחשב שלי הוא מעבד : 6600 INTEL זכרון : 2GB ספק כח : TT 500W ולוח אם דיי חדיש של ASUS אני פשוט לא על המחשב שלי כרגע ולא זוכר את הדגם. (SORRY). מסך 19" רחב. (זולוציה 1440*900) תודה מראש !!

4. Started by icetw1st,

שלום, רציתי לבקש ממכם המלצה לכרטיס מסך יש לי מעבד Intel Pentium 4 3.00GHZ 2.5GBRAM DDR2 ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך לכרטיס שיוכל להפעיל את GTA IV, בטח שלא על ההגדרות הכי גבוהות, אני רוצה רק משהו שיפעיל ושאני יוכל לשחק. התקציב שלי הוא 300 ש"ח ויש לי מסך 17" ברזולוציה של 1024X768 ולצערי אני לא יכול לחרוג, אני מקווה שהבקשה הזאת אפשרית. תודה לכולם!

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  5. שלום לכולם, לאחרונה התקנתי ויסטה 32 ומאז חיפשתי רבות את הכלי המצויין שהיה בעבר nView הכלי לא קיים כרגע בדרייבים הכי החדשים של נוידיה... ולא נראה לי שהם מתכננים מתישהו להוציא כזה.. האם מישהו מכיר כלי חלופי? חיפשתי פה בפורום וגם בפורומים בעולם ולצערי לא מצאתי האם מישהו בכל זאת מכיר משהו ?

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  6. Started by שבלול33,

הכוונה לכרטיס 5800

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  7. יש לי HD4850 ואת הזיכרונות הבאתי ל 2600 והסטוק זה 1986 . מה זה מביא?אני לא מרגיש כזה הבדל.

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  8. Started by The-Devil,

המסך הדק שלי כנראה נשרף... רציתי לדעת לאן אפשר לשלוח אותו לתיקון במידה וכבר אין עליו אחריות והצעה למסך דק חדש בסביבות ה 1000 ש"ח +- 15" (אם יש 17" במחיר דומה אז סבבה...) תודה

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  9. Started by ronen_ca,

שלום אני מנסה למצוא את המאמר על חיבור מאורר לעכבר ואני לא מוצההה עם תוכלו לעזור לי תוזה רבה

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  10. Started by tulicooli,

טוב יש לי ראדאון 9800 פרו ואני רוצה לחבר את המצלמת וידאו שלי לכרטיס מסך איך אני עשה את זה תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  11. Started by No buddy,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם מסך דק מתאים למשחקים? כלומר האם יכולה להיגרם איזשהי בעיה? משחקים לא יעבדו טוב? וכו'...

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  12. Started by elladb,

שלום אני מחפש כרטיס מסך הכי חזק שאפשר עד 1700ש"ח. זה דחוף כי אני רוצה לקנות ביום שישי. תודה.

13. אורח
    Started by אורח,

יש לי R9800P עם אוברקלוק ובהרבה משחקים יש את הבעיה הזאת: http://img293.echo.cx/my.php?image=12oa.jpg שימו לב לצבעים וכו'... מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  14. Started by ofirrjd,

היי, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של חברת Sapphire מהדגם Radeon 9600XT. אני יודע שזה כרטיס מדור ישן אך מבדיקה שעשיתי עם אותו כרטיס רק של ASUS התברר לי שהוא מספיק טוב בשבילי. את הכרטיס אני רוכש ב 300 ש"ח יד שנייה. מה שמפריע לי הוא שאין מספיק צלעות קירור ביחס לזה של ASUS ורציתי את חוות דעתכם בקשר לאמינות של הכרטיס והיכולת שלו לעמוד ב OC. ובכלל מה אתם אומרים על הרכישה. תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  15. Started by ofirrjd,

היי, ניסיתי להתקין כרטיס 9600XT של ASUS במקום ה 9600SE של ASUS שיש לי עכשיו. מה שעשיתי זה הורדה של הדרייברים דרך התוכנה היעודית ב control panel כיבוי המחשב, החלפת הכרטיס והעלאה מחדש של המחשב. בשלב זה קפצה לי הודעה צפויה של זיהוי חומרה חדשה. לחצתי cancel והתקנתי את ה WHQL דרייבר מדיסק ההתקנה. קרה דבר מוזר מאוד, כשהמחשב עלה מחדש התקבלה שוב ההודעה של זיהוי חומרה חדשה. יתרה מכך כשמסתכלים ברשימת החומרה רואים את הסימן שאלה של חומרה לא מזוהה ומתחתיו שני סימני שאלה, בדיוק כמו שזה נראה לפני שמתקינים את הדרייבר של כרטיס המסך. כרטיס המסך, דרך אגב, הותקן וניתן לראות את שתי הכניסות שלו ברשימת החומרה. שיחקתי קצת במשחקים והכל עבד בכל זאת. כשרציתי לראות סרט במדיה פלייר קיבלתי מסך כחול!!!…

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  16. Started by infernal goat,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מסך חדש בכ700 שקל, יש המלצות או המלצות ממה להמנע? תודה

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  17. Started by Artemis Entreri,

שלום, אני מחפש כ.מסך עם 2 יציאות DVI לעבודה במשרד חשוב שהכרטיס יתמוך ברזולוציה 1920 על 1200 (זו לא רזולוציה נפוצה מאוד, זה WIDESCREEN עם יחס של 16:10 ולא 16:9 ) אבל מספיק תמיכה כזו בדו-מימד, לפי מיטב הבנתי רוב הכרטיסים החדשים היום יכולים להגיע לרזולוציה זו בדו מימד. הכרטיס צריך להיות ב SLOT AGP, והתקציב הוא עד 700 שקל, (כאשר עדיף פחות) השיקול העיקרי זה 2 יציאות DVI ועמידה ברזולוציה בדו מימד, האיכות של הכרטיס בתלת מימד מהווה פקטור קטן יותר. אודה לכם אם תמליצו לי על כרטיס כזה ואם אפשר לינקים לאיפה אפשר להשיג אותו בארץ

18. Started by elad-k1,

שלום יש לי כרטיס מסך רידאון 9800pro של ספיר עכשיו העברתי כבל sves בשביל ליראות עכשיו פעם אני רואה פעם לא מה יכול ליהות הבעיה?? אולי רוזולציה ? או איזה הגדרות שאני אמור לסמן?? בבקשה עזרה

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  19. Started by nadav1379,

אני צריך המלצה למסך טוב עד 800 שקל

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  20. Started by shefi,

מישהו יכול להסביר לי למה בכל המשחקים עם כרטיסים כמו X800gto,x800gt של PCI-E אני מעלה את הרזולוציה מ768*1024 ל 864*1152 הביצועים והFps עולים ? :s05: זה כשור לPCI-E אולי ? או ש הכרטיסים בקטגוריות שונות מותאמים להם רזולוציות שונות? מי שהבין למה אני מתכבן שיסביר

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  21. Started by yoni321,

טוב אנשים פתחתי את הצינורות הכל עבר חלק ויפה זה אישר לי שהכל נפתח בהצלחה. שאני נמצא בשולחן עבודה אין שום ארטיפקט אבל שאני נכנס למשחק יש ארטיפקטים לבנים קטנים מאוד שנעלמים וחוזרים כל שנייה. לאחר מכן ביטלתי את האחד שמכיל שלושה צינורות והשארתי רק אחד. נכנסתי שוב למשחק ולא הופיעו ארטיפקטים. אחרי זה עשיתי את אותו הדבר אבל הפוך השארתי את השלוש וביטלתי את האחד והארטיפקטים חזרו. עכשיו רציתי לדעת אם ניתן לעשות משהו? (הכרטיס לא עבר שום אוברקלוק) אני מזכיר שהכל נפתח בהצלחה. לשימוש פתיחת הצינורות השתמשתי ב RivaTuner. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  22. יש לי מחשב ביתי, אני רוצה להקליט עם מצלמה לתוך הארדיסק, (רצוי במשך זמן מקסימלי) אני רוצה איכות תמונה הכי טובה שיש. עכשיו מה אני צריך בשביל זה? איזו מצלמה? איזה כרטיס? תודה.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  23. Started by BlackShadow,

תודה.

24. Started by Little_AKA_Or,

שלום הבנתי מחבר שזה הפורום המתאים, פעם שוהא שאל פה שאלה זהה וענו לו. כשאני משחק PES6 יש לי בעיה בתצוגה על המסך ואמרו לי שזו איזו בעיה בכרטיס מסך. התצוגה עובדת חלק בלי מריחות אבל יש קו שנע על המסך והוא הורס את התצוגה, זה נראה כאילו שהוא בדיליי משאר המסך. אמרו לי שזו בעיה עם הכרטיס ושממש קל לסדר את זה.. אז.. איך אני עושה את זה?

דיונים חדשים בפורומים