כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי שאלה: יש לי כרטיס מסך Asus Radeon A9600XT/TD, ורציתי לדעת אם הוא טוב ל-OC. מהירות הליבה - 500MHz מהירות הזכרון - 300MHz - 600MHz פעמיים מפני שזהו DDR איזו תוכנה מומלצת לשם כך, ועד כמה ניתן להגיע אם קירור ברירת-המחדל שלו? ועד כמה ניתן להגיע עם קירור חזק? תודה רבה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
טוב אני משחק במחשק הזה ואני מבין שהוא קולט לבד את ההגדרות הרצויות למחשב אבל מה שמוזר אצלי זה שהוא שם לי על הגדרות בינוניות בלי פילטרים על1024*786 ולפעמים זה משתנה... אני יוצא נכנס שוב למשחק ואני רואה את ההדרות על HIGH ועם פילטרים! מה הולך פה?! טוב בקיצור התחלתי לשחק עם פילטרים וכל על הכי גבוה על התחלת המשחק הוא פשוט עף לי מהמשחק והיה לי סימן קריאה כזה ליד השעון!? מזה היה? טוב בקיצור נכנסתי שוב למשחק עכשיו הוא יהה לי על הגדרות בינוניות בלי פילטרים! בקיצור הוא נתן לי לשחק ודווקא היה לי אחלה FPS מעל 50 קבוע... באמצע המשחק הוא גם יוצא לי מהמשחק וכותב לי הודעה OUT OF MEMORY !! ואין מצב שזה הזיכרון של המחשב כי היה כתוב בPEAK שהוא לא הגיע לג'יגה אחד ואצלי שמתי בכלל עד ג'יג…
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס R9700NP עכשיו לפני דיי הרבה זמן (אין משהו יותר ספציפי מי זה) בדקתי כמה מהדריברים החדים של ATI על הכרטיס מסך אם 3DMark עכשיו התוצאות הכי טובות היתקבלו אם ה3.7 ולאחר שעבר דיי הרבה זמן החלטתי להתעדכן ולהתקין את הדריבר 4.7, עכשיו הFPS ירד אבל לא משמעותית הבדל של 10-20 נגיד מ100 ירד לסביבות ה80, אבל הבעיה היותר גדולה היא שכל המחשב פועל באיטיות מאז שהתקנתי את הדריבר החדש. בקיצור אני לא מבין כל כך מה הבעיה בדריבר החדש הרי הוא רק אמור עלות ביצועים ולתקן כל מיני באגים שהדריבר הישן לא תיקן וההיתלבטות היא אם לחזור לדריבר הישן או להישאר אם החדש?, או אם אתם יודעים על איזה שהיא סיבה שיכולה להיות שהמחשב נעשה איטי יותר אם הדריבר החדש, תודה מראש על העזרה... :-\
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
קניתי היום geforce 6600 ואני לא מצליח לראות טמפ בדרייבר ..... יש לי גם rivatuner אם זה עוזר... מה עושים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
המחשב שלי כבר בן שנתיים וקצת, עד לפני מספר חודשים תפקד מצויין, אבל מאז דום 3 שפשוט אי אפשר לשחק בהגדרות גבוהות, NFSMW שאני נאלץ לשחק ברזולוציה 800X600 כדי להנות מהאפקטים ועוד מספר פאדיחות, הבנתי שאני צריך לשדרג אותו. כמובן שמדובר בכרטיס AGPX8 (בכל זאת מעל שנתיים). אז אני צריך המלצה לכרטיס הזול ביותר שייתן ביצועים עדכניים, 600 שקל זה הגבול העליון. אין לי העדפה בין כרטיסים של NVIDIA לATI. במחשב אחר בבית יש לי כרטיס X600XT 128MB PCIE שנותן ביצועים ממש יפים על מחשב ממש דומה במפרט.
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
כדאי להחליף ל 6.9 במקום OMEGA 6.7 יש איזשהו הבדל?? X1800XT יש לי ולמה OMEGA לא מוציאים 6.8? 8)
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
ATI Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card או Albatron Geforce FX6800 DDR 128Mb 256Bit Video Card יש לי: 256DDRAM & 256DDRAM
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
נניח ויש לי כרטיס מסך OB... ואני רוצה להחליף אותו בכרטיס נורמלי בסלוט AGP אז כשאני מחבר את הכרטיס החדש ומפעיל את המחשב, אז המחשב מבטל את הכרטיס OB אוטומטית? או שאני צריך להגדיר לו בביוס?
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי סגור על זה שאני קונה את 6800gs אבל אז עלה בי רעיון שאני רוצה לחבר את הסוני 2 ובעתיד את הסוני 3 שלי למסך הסופר איכותי שלי ולא לטלווזיה העלובה בחדר.. עכשיו השאלה שלי אם בעזרת טכנולגיית AVIVO אני אהיה יכול להנות מאיכות וידאו טובה וגבוה ואיכות שהסוני (3) ייצר לא תיפגע או לפחות לא משמעותית. לא מצאתי ממש מידע על איכות הטכנולוגיה צריך עזרה,חשבתי על הכטיס הזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=424541 אם משהו יכול להמליץ על כרטיס אחר שהוא מכיר גם יעזור יש לי כניסת AGP
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
היי יש לי 7600gt של leadtek ,האם כדאי להוריד דרייברים מהאתר שלהם או מ-nvidia ? תודה למגיבים
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי, אני צריך כרטיס וידאו ללכידת וידאו ממכשיר VCR ושיהיה עם תוצאות טובות כמובן, ולחיבור PCI. מישהו מכיר משהו? אני חיפשתי בזאפ ומצאתי את זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=402230 השאלה אם זה טוב? כי המחיר פה לא מפריע לי... תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
או מסך בטווח מחיר הזה שיהיה יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
-
ברשותי כרטיס מסך connect 3d hd4870 512 mb לאיזה גודל מסך הוא יתאים? 22 זה טוב או 20? ולמישהו יש מסך מומלחץ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3483 http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3453 תודה=]
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן לוח אם abit sis-645 sa7 v1.0 ואני רוצה כרטיס מסך חדש מהחנות השאלה איזה מהכרטיסי מסך בחנות יתאימו לו?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
לישומי םוטושופ כבדים ולא למשחקים: Sparkle nVIDIA GeForce 8500GT 256MB PCIe מחיר 503 שח או: ALBATRON PCI-EX GeForce 7600GS 256MB DDR2 128 BIT DVI TV/O - PASSIVE COOLING ¤544 חשוב כרטיס שקט!!! תודה!
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום אני כרגע בונה בלוק קירור מים לכרטיס המסך ולכן אני צריך את המרחק שבין החורים שיש על הכרטיס, החורים של הקירור. אני צריך רק את החורים שמסביב לליבה, כי הבלוק ישמש אותי רק ללבית הכרטיס, הבלוק לא יכסה את הזכרונות ולא אין לי צורך בכל החורים שעל הכרטיס. אם אף אחד לא יודע אני אשמח אם תוכלו להפנות אותי לפורום שבו אני אקבל את התשובה לשאלה שלי. זה די חשוב לי, תודה מראש! עריכה: במידה הת'ראד מתאים יותר לפורום אוברקלוק וקירור, תגידו לו ואני אדאג להעביר אותו.
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
Leadtek GeForce PX8800GTS 320MB TDH - PCX - retail מה ההבדל בין זה לבין GIGABYTE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ומה יותר טוב?
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
לוח האם שלי הוא G33-DS3R . כמו כן מה זה PCI EXPRESS 2 והאם לוח האם שלי תומך בו ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם ולילה(\בוקר) טוב!!! אתמול קיבלתי את הכרטיס החדש שלי-SPARKLE 8800GT אני מאוד ממליץ עליו לכולם,הוא גם יפה גם טוב וגם יש לו קירור גדול מכל ה 8800GT האחרים!! עכשיו בדקתי אותו ב 3DMARK והתוצאה שלי יצאה:9439 נקודות התוצאה משביעת רצון בהחלט, אך ראיתי שלאחרים עם אותו מחשב כמו שלי יש תוצאה גבוהה יותר זה הדף של התוצאה: http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=12986221 תראו יש שם מישהו עם מחשב בדיוק כמו שלי(E6550) ויש לו ניקוד גבוה צמשלי ב 1000 נקודות ויש מישהו עם E4300 עם תוצאה גבוהה משלי!!! מה הסיבות לכך??? בגלל שיש להם XP? בגלל שהם עשו אוברקלוק פצפון ממש למעבד? או סיבה אחרת? איך אני יכול להעלות את התוצאה שלי?
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
טוב אז איזו חברה הכי כדאי לקנות תתחשבו גם במחיר.... אם תספקו לי גם הסברים למה אז זה יהיה נחמד Club3D Radeon 9600XT 128MB 128bit TV/DVI Video Card 959.07 ¤ Gigabyte Radeon 9600XT 128Mb Retail 950.00 ¤ PowerColor Radeon 9600XT128 Bit 128 Mb DDR Video Card 911.71 ¤ Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card 964.65 והאם הכרטיס הזה יכול להריץ משחקים חדשים אך לא כבדים כל כך חלק? וכמה זמן יעבור בערך עד שכבר האיכות שלו במשחקים חדשים תהיה בלתי נסבלת?
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי מסך, אחד Nvidia 6800gs 256mb והשני Nvidia 8400gs 512mb. אני משתמש בוינדאוס 7 (ממשק aero), אני לא משחק משחקים במחשב אלא רק צופה בסרטים (1080p/720p)... השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך יתן לי ביצועים ואיכות יותר טובה (כרגע אני משתמש ב6800gs) בסרטים ?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
כותרת.........הזמנתי היום ואין לי אפשרות לשנות כי זה התקציב שלי עם חריגה....
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-