כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
יש לי בספק כבל של PCI-E מהליברטי 400W ויש לי מולקוס את מה לחבר ? מהספק או מהמולקוס?.. תודה
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
ניסיתי לחבר את היציאה מהכרטיס מסך לטלוויזיה והתמונה ממש גרועה, הכל מרצד ומטושטש יש לי כרטיס radeon 9600 pro עם יציאת s-video שאמורה לעשות את העבודה והטלוויזיה היא toshiba 29VH36G. אולי יש איזה הגדרות שצריך לקנפג או משהו שלא עשיתי? מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
התקנתי directx c במחשב ומשום מה אני חושב שלא התקנתי אותו כמו שצריך. כיצד אני יכול להסיר את מה שהתקנתי על מנת להתקין שוב את ה-directx c ?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
טוב אני רואה שלא עונים לי בדיון של LCD. אז: קראתי את כל האמור פה וממש התבללתי עוד יותר. אני צריכה מחשב בעיקר לסרטים (בעיקר אקשן ששם יש חשיבות שלא יהיו מריחות) ואופיס. אני לא משחקת בכלל!. אבל יושבת מולו המון שעות. בכל אופן אם תוכלו להמליץ לי על מסך דק טוב אני ממש אשמח. התקציב הוא עד 2,500 ש"ח. 17 אינץ' בלבד. דגם בין החדשים. (אני מניחה שהשתנו כמה דברים מאז שהתחילו את הדיון הזה) שיש לו שתי כניסות אנלוגי ודיגיטלי (בעצם, איך אני יודעת אם לכרטיס מסך שלי יש כניסה דיגיטלי?). והכי חשוב שיראו סרטים טוב!: אני מתכוונת כמובן לרזולוציה ולצבעים (יש עוד משהוא שחשוב?), שיהיה טבעי-לא תמונה מלאכותית, שיראו פרטים היטב, חדה מאוד. קיצר משהוא איכותי: כמו תמונה של מסך CRT טוב.
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
הכרטיס יהיה חלש מהסידרה והוא יהיה עם זיכרון של 256MB הכרטיס אמור להתחרות בכרטיסים שהזיכרון שלהם הוא 256MB והמחיר מהשוער יהיה 500 יורו הוא אמור להיות יותר חזק מ 7800GTX 256 ואמור לשוחרר עוד כמה שבועות ויש שמועה על GTO חדש -לא ידוע פרטים.. לכתבה http://www.theinquirer.net/?article=29672
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
טוב המחשב שלי דיי הזדקן והמשחקים כבר לא רצים מי יודע מה חלק, אז בעיקרון אני שואל אם אני יכול לשדרג לכרטיס מסך הרבה יותר חזק. מפרט... intel core 2 quad q6600 A-DATA Vitesta 2GB DDR2-800 X2 Corsair VX550W gigabyte ga-ep43-ds3l HD4870 רזולוציית מסך 1680x1050 אני יכול לשדרג לכרטיסים החדשים יותר או שזה יהווה לי טיפה בעיה בגלל המפרט? בכל מקרה תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי 7600GT של ג'יגה בייט. ויש לי לוח אמ עם SLI אני יכול להשים כרטיס 7600GT של חברה אחרת? ועוד משהו אפשר כמו הערות על 7600GT של ג'יגה בייט הוא טוב? יש חברות שיותר כדאי לקנות מהן את הכרטיס וכו'? עריכה: אני טעיתי בפורום אפשר בבקשה להעביר לפורום כרטיסי מסך?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום!!אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למשחקים כבדים (1800)בבקשה תמליצו לי
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, רכשתי כרטיס מסך AGP*8 6600GT. יש לי שתי שאלות: 1. האם אני צריך לנטרל איכשהו (אולי ב- BIOS) את הכרטיס מסך onboard שיש לי? 2. יש לי על גבי גב הכרטיס החדש מוט מתכת באורך 6 ס"מ וברוב 2-3 מ"מ , עם 2 ברגים קטנים בצידו. האם צריך להבריג החוצה את המוט הזה?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת מאיפה אני מוריד את כל התוכנות הללו שבודקות את הביצועיים תודה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה כרטיס טוב יותר ומה משתלם לקנות XFX nVidia GeForce 7900GT 256MB GIGABYTE nVidia GeForce 8600GTS 256MB תודה רבה מאוד למי שיעזור לי כי אני ממש חייב לדעת
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
ראיתי את זה באתר אחד ורציתי לדעת עם זה טוב עם יותר טוב מה 6600GT?... וכמה מגבייט הוא http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2391
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
חיפשתי באתר של ATi ולא מצאתי. אם מישהו יוכל ללתת לי לינק אהיה אסיר תודה!
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
בהרבה פעמים שאני מנסה לראות קבצי ווידיו במחשב דרך תוכנה או באינטרנט יש לי בעיה בצבעים הם הופכים לצבעים לא קשורים לרוב סגול אדום כחול וכתום. אי אפשר להבין קלום וכל פיקסל בגודל של פיל.....צריך לציין שזה לא קורה תמיד רק בקבצים מסויימים.... אני לא יכול לעשות print screen בגלל שאני מדביק את זה,זה הופך לשחור כאילו לא היה בכלל סרט. משהו יודע איך לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני יודע שיש נושא כזה בFAQ אבל אני עדיין לא מצליח ולכן אני פונה אליכם חיבור מחשב לטלוויזיה באמצעות SVIDEO -------------------------------------------------------------------------------- אני מנסה לחבר את המחשב שלי לטלוויזית CRT יש לי כ.מסך של NVIDIA 8500GT בעל יציאת 7 פינים ואני משתמש בכבל S-VIDEO בעל 4 פינים מצד אחד וכניסת RCA מהצד השני! משום מה אני לא מקבל תצוגה למרות שאני מוגדר בהגדרות הכרטיס על תצוגה דומה בשני המסכים גם ב TV וגם במסך המחשב, אני לא מצליח לראות תמונה ב TV. ועוד תופעה מוזרה כאשר אני נמצא בהגדרות של הכרטיס מסך ואני מבקש ממנו להרחיב תצוגה ועושה APPLY אז לשניה אחת כן רואים בטלביזיה ואז זה שוב נעלם...!! מתסכל! מה אני עושה לא נכון?!
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
יש איזה אתר שבו מוצג הדרכים להפעיל משחקים על רזולוציות רחבות\דבוהות ואני לא מוצא את האתר, אז אם מישהו מכיר ויכול לרשום אותו אני אשמח.
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
טוב אני חושב לקנות את : http://www.mag.com.tw/product/products-lcd-s-s776.htm#spec MAG TFT 17'' 776 8ms Model S776 Panel Size 337.9*270.3mm Max. Resolution 1280*1024@75Hz Display Colors 16.2M Dot Pitch (mm) 0.264*0.264mm Brightness (cd/m) 300 cd/m Contrast Ratio 500:1 Response Time 8ms במחיר 1595 ש"ח ב KSP , שווה לקנות אותו ? התקציב שלי הוא בדיוק 1600 שקלים ולא שקל אחד יותר ! מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה לגבי הכרטיס הנ"ל שבזמן פעילות רגילה במחשב (אינטרנט מוזיקה וכו') האם המאוורר יורד בפעילותו כדי למנוע בלאי מוקדם? כנ"ל לגבי מהירויות הכרטיס (שלי למשל עכשיו על 640 לליבה ו 805 לזכרונות), האם הם יורדות למהירויות נורמליות ועולות אך ורק כאשר אני מפעיל ישומי 3D ומשחקים? תודה וחג שמח!
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שבוע טוב, האם מעבד אינטל E6600 יוצר צוור בקבוק לכרטיס מסך 8800GTX?
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום פירמתטי מחשב ישן של הילד, ואין לי את הדרייבר של כרטיס המסך, אני צריך קישור להורדת דרייבר שמתאים ל riva tnt 32mb במערכת הפעלה win98 תודה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בקניית X1950 PRO 512 MB אני מעוניין לשמוע חוות דעת שלכם לבי הכרטיס. והשאלה השנייה שלי היא האם הוא יכול לעלות את המשחקים נגיד הכי כבדים שיש היום בעולם בקלות. תגידו לי מה המשחק הכי קשה שלפי דעתכם קשה למחשב לעלות כיום ותגידו לי איך הכרטיס יוכל לעלות את המשחק שחשבתם שהוא הכי חזק מבחינתכם מ1-10. תודה נתנאל קורן
-
- 8 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי מסך mag 15 אינטש (די ישן). לפני זמן מה הוא התקלקל פתאום והתחיל להראות הכל בצורה מאוד צרה והיה לוקח לו זמן להתחמם. אח"כ הוא הסתדר מעצמו ועכשו פתאום התרחב יותר מידי והכפתור שאמור להצר אותו הפסיק לעבוד (כל שאר הכפתורים כגון להזיז אותו למעלה למה וכד' עובדים). האם יש איזושהי תוכנה שעושה את אותו הדבר. אני משתמש ב Geforce 2 ויש להם תוכנה שנקראת Keystone אבל משום מה היא לא עובדת אצלי. מישהו מכיר תוכנה אחרת? או שיטה לסדר את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
ok אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזה למחשב החדש שלי ... עכשיו על מנת לנצל את האיכות של המסך (LCD17) אני רוצה משהו איכותי ראיתי שהמליצו פה פעם על כרטיס טלוויזה של Asus שמשתמש בטיונר של פילפס ושהוא יותר טוב מהאלה של לידטק האם יש לכם המלצות חדשות\אחרות יותר טובות מהאסוס ? רצוי גם שתהיה אפשרות הקלטה באיכות טובה (לא משהו מקצועי) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש הבדל משמעותי בין היצרנים השונים מבחינת אפשרויות OC ל6600GT?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע אם להשתמש בישן או בחדש הישן הוא geforce 6 series turbocache והחדש הוא http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV386
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-