עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מה דעתכם עליו?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  2. אני מבקש המלצה לכרטיס טלויזיה למחשב נייד. תקציב 400-600 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  3. Started by vn19179,

האם אפשר ללכוד וידאו אנלוגי באמצעות כרטיס מסך בעל VIVO ואם כן איך עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  4. Started by MDK,

ביקורת כלשהי על Leadtek ti-4200 128mb MyVIVO ?? : אני רוצה לראות השוואה של זה ביחס לכרטיסי 4200 עם 64 זיכרון, כי עפ"י האתר של לידטק, הכרטיס המדובר בעל רוחב פס של 8 GB לשנייה, כלומר הוא פועל במהירות הרגילה של כרטיסי ה-64... :

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  5. Started by Dude29,

אני מעוניין לרכוש מסך LCD 17" של חברה טובה, עם DVI. מה דעתכם על זה >> [url=]http://www.xerox-displays.com/7series.html?product=WCP35&page=modl

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  6. תמונות נוספות טריות מתיימרות לספק לנו הצצה אל האריזה והעיצוב של כרטיס המסך מ-NVIDIA שעתיד להפוך לעוצמתי ביותר בעולם בקרובלכתבה

7. הצילו!! לפני שבוע פתחתי ת'רד אם הבעיה אבל אז זה היה רק בשני משחקים והם היו דמואים אז וויתרתי (אף אחד לא ענה). עכשיו זה גם בווינדוס עצמו (XP)! לפעמים אני פותח תוכנה ופתאום המסך עובר לתצוגה של מסך רחב, הכל נעשה מרוח ואני רואה רק חצי תמונה! זה עדיין קורה גם בדמו של GTR ושל ה"מעניש". בבקשה תעזרו, הדריוורים מעודכנים. GF4 MX440 128MB AGPX8 ללא OC

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  8. Started by shaynac,

חשוב לי במיוחד יכולות CAPTURE טובות להקלטת סרטים וסדרות. אני מתכוון לחבר את הכרטיס ליציאת הממיר הדיגיטלי של HOT. האם יש הבדל בין כרטיסים של 200 ש"ח לבין אלו שעולים 550 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  9. אולי אפשר לקנות משהו אחר בכסף הזה...תמליצו לי.... ואם זה חשוב הלוח שאני הולך לבנות עליו את המחשב הוא GA-K8VM800M?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  10. שלום, חיברתי את הכרטיס מסך ביחד עם ספק חדש והכל כמו שצריך, המחשב עולה אבל אני לא רואה. אני מחבר דרך כבל DVI לבן כזה וככה עד היום חיברתי לכרטיס מסך קודם ועבד פיקס. ניסיתי לחבר VGA וגם לא נשלחו אותות למסך. מה הבעיה ? הכרטיס מסך עובד, נגעתי בו והמאוורר מסתובב לו והכרטיס מורגש כעובד. ניסיתי לחפש את הכרטיס מסך המובנה בלוח אם (ASUS P5WDH) אבל זה חיבור ממש מוזר שאין לי אותו בכלל. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  11. Started by danielzy,

שלום. היתי רוצה לדעת אם קיים אתר המביא מידע על כרטיסי מסך עתדיים שיצאו בחצי שנה, שנה הקרובה ? תודה.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  12. היי, אני לא בטוח אם לסולידוורקס צריך כרטיס מיוחד של מעצבים או הכרטיסים החזקים הרגילים ישפיעו על הביצועים שלו.. אבל אני מחפש שיתאימו גם לעבודה אינטנסיבית עם סולידוורקס וגם יריץ משחקים כבדים.. איזה כרטיס ממולץ והאם אולי כדאי להשקיע בשניים לSLI? נ.ב זה לא למפרט שלי מהחתימה.. תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by or_doc,

שלום! הכרטיס אמור לתמוך בVIVO עם אני לא טועה.. ככה גם כתוב עליו, אין לי את הכבל המיוחד של הVIVO יש מצב לעשות VIVO בחיבור SVIDOE ישיר?? שנית נניח וצריך את הכבל המיוחד, אז הכרטיס אמור להזתהות במובי מייקר ככרטיס עריכה?. תודה לעוזרים. והאם זה אותו דבר צריך להיות ל8400GS ו4200TI??

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  14. יש לי התלבטות כרגע אני מעוניין לקנות שני כרטיסים של 9800GTX SLI ואני לא יודע אם ישתלם לי לחכות עד יציאת הכרטיסים החדשים ה-GT280 וכו והשאלה שלי זה אם ב3000 שקל אני יוכל לרכוש כרטיס מסך יותר טוב מה- 9800GTX SLI כלומר איזשהו כרטיס מהכרטיסים החדשים שיצאוו בחודש הבא????

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  15. אז ככה...את המפרט אתם יכולים לראות בחתימה... בדרייברים שיניתי את ה"תיקוני צבע" למה שנראה יפה בעיניי עם צבעים חדים... עכשיו שאני בשולחן עבודה יש צבעים טובים וכמו שאני רוצה... ושאני משחק..(לדוגמא GTA SA)...הצבעים לא כמו שהגדרתי אותם...משמשע השחור הוא לא שחור עמוק... וזה אחרי שעשיתי "החל שינוי צבע:" (ובחרתי ב) הכל.... יש איזה פיתרון...??

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  16. Started by moshemaman25,

היי צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך תקציב 1000 שח. זה המחשב שלי[18:04:36] Johnny: Motherboard:GA-EP45C-DS3R [18:04:54] Johnny: Source: Spyre Black-Eagle 550W [18:05:05] Johnny: Processor: E8500 [18:05:26] Johnny: Memory:4GB DDR2

17. Started by kolokito,

כמו שאומרת הכותרת, יש לי נייד של DELL ללא שום יציאה. הייתי רוצה להוסיף לו יציאת S-VIDEO ע"מ לחבר לטלוויזיה מישהו מכיר דרך? אולי כרטיס מסך PCMCIA??

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by kobi10,

קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו היום. המעבד עם ליבה מרובעת - q6600, זיכרון 2GB 800 MHZ. העניין הוא שהכרטיס מסך די חלש - geforce 8400gs. אני לא ממש גיימר, אבל אני עורך די הרבה סרטים בתוכנה לעריכת וידאו מקצועית. אני משתמש במערכת הפעלה windows vista ultimate. השאלה שלי היא האם הכרטיס הזה הוא מספיק טוב לשימושים האלה, או שצריך לשדרג אותו לכרטיס אחר, נניח geforce 9600 gt. יש לי ספק כוח 300W, האם הוא יכול בכלל להחזיק כרטיס כמו ה-9600gt? אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  19. Started by esaly,

היי אנשים! אני צריך עזרה בחיבור המחשב לטלויזיה לצורכי צפייה בסרטים על גבי המסך של הTV יש לי בטלויזיה יציאת RCA ומהכרטיס מסך קיבלתי בבאנדל S-VIDEO לRGB....מישהו יודע מה אני אמור לעשות? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  20. בקשה ממכם למה DIRECTX עובד הרבה יותר טוב ומהר ב windows98 לעומת dxdiag]XP]? תריצו את run:dxdiag ותעשו את המבחן גם אחרי שעשיתי overclockingעל יד rivatuner והתקנתי coolbits forcware הוא עובד על הפנים ב xp לעומת 98 גם ה 3dmark מקבל אצלי ציון יותר גבוהה ב98 המשחקים פשוט זזים יותר לאט בXP בדיוק בהתאם לפעולת הקוביה של הdirectx בxp וב98 הם עובדים חלק כמו הקוביה שנעה מהר וחלק במבחן ואין degauss [למי שיודע מה זה]או קפיצות גם במסךLCD וגם ב CRT כמו שיש לעומת זאת בXP והמבחנים של ה3dmark פשוט לא קשורים לזה ולא ריענון התצוגה כי ניסיתי הכל75HZ-85HZ ואופטימליוזה קשור רק לdxdiag המשחקים פשוט עובדים בהתאם לdirectX .אם מישהו מכיר איזה Patch או משהו בבקשה שיעזור לי ויסביר לי למה זה ככה ומה נ…

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  21. Started by eXtReMeHaLo,

http://www.topsi.co.il/product.asp?productid=25 http://www.terminal.co.il/asp/product.asp?recorprod=1&cat=129&ph=&keywords=&recor=1&SearchFor=&PT_ID=1&product=212&V_ID=512 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_662&products_id=2832&advertisor=zap לא משנה לי כל כך העניין של הכסף אני רוצה לדעת מי מבין אלה הכי טוב אני צריך אותו למשחקים (כבדים) וסרטים לא גרפיקה כל כך ודברים כאלה אז מי שמבין אני ישמח שיענה לי!!! תודה מראש ...

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  22. היי! במחשב הנייד שלי מותקן הכרטיס הבא: 8400M GS של אנוידיה. אני מנסה למצוא לו דרייורים, אבל למרבית הפלא באתר של אנוידיה אין - לא שאני מצאתי, ובאתר של היצרן הם פשוט לא מעודכנים. מישהוא מכיר אתר שמרכז דרייורים כאלו או מקום בו אוכל להוריד דרייורים עדכניים?

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  23. Started by Ronfer123,

היי חברה, איה כרטיס מסך אם אומרים יותר חזק? למשחקים כמו BF4 CALL OF DUTY GHOSTS LEAGUE OF LEGENDS ועוד כמה... הינה הכרטיסים שאני מתלבט ביניהם והגרסאות שלהם: Sapphire R9 280X 3G DDR5 OC TOXIC Gigabyte HD 7970 Windforce 3 OC NVIDIA GeForce Gigabyte GTX770 2GB WindForce 3 מה אתם אומרים?

24. Started by qpalzm,

שמתי לב למשהו מוזר במסך שיש לי מזה 4 שנים (MAG 770V) - ביישומים דו מימדים הוא מציג כמו שצריך ובתלת-מימד התמונה מרצדת. אני לא מתכוון לקצב פריימים נמוך אלא לתמונה מרצדת ומטושטשת בזמן תנועה, בערך כמו לצפות בטלוויזיה ישנה. אגב, קצב הרענון הוא 85 הרץ וטמפ' הכרטיס במאמץ אינה עולה על 65 מעלות. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  25. Started by sambusak,

שלום. NVIDIA הוציאו את QUADRO550 XGL שמחירו אמור להיות בסביבות 300-400 USD. אלשה הוציאו כרטיס מבוסס עליו. http://www.elsa.de/international/europe/produkte/grafikkarten/synergy4_550.htm האם הוא מומלץ? (לא למשחקים) איפה אפשר להשיג אותו בארץ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.