עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Eparon,

שלום יש לי בעיה הייתי מחפש בגוגל אבל אני לא יודע בדיוק מה לחפש אשמח אם תעזרו לי. מערכת : windows 10 , לוח אם asus B85M-E bios מעודכן ל - 05/25/15 , מעבד i5 4440. אז ככה יש לי כרטיס מסך amd r9 290 ואני משתמש ב 3 מסכים 1. dp 2. vga 3. Hdmi -TV הבעיה כשאני מדליק את הטלוויזה המסכים מהבבים . לאחר בדיקה מתברר שברגע שאני מדליק, הווינדוס מאבד את הזיהוי של הטלוויזה ואז מוצא אותו שוב. וזה גורם לכל החלונות של המסך של הטלוויזה לעבור ל מסך הראשון. מה לא ניסיתי לעדכן דריברים , להחליף כבל , אפילו פירמוט. לאחר שהשלמתי עם זה שכנראה amd זה חרא חיפשתי דרכים אחרות. הפעלתי בביוס מצב multi screen וחיברתי את הכבל H…

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  2. Started by Danny_The_King,

ט

3. היי חרשתי את הפורום + FAQ. אני מנסה להבין מה כדאי לי לקנות: LCD + כ. טלויזיה או מסך משולב הרבה המליצו על כרטיס טלויזיה מבלי לדבר על הפרעות בצפייה (בתכניות חיות), ויש חלק שכן העידו על בעיות. אני רוצה למשל לראות סרט פעולה המשודר בערוץ 22 בלי אף הפרעה ובאיכות טובה. -האם אני יכול לקבל זאת מכרטיס טלויזיה ? טוב לפני שזה ייקבר בארכיון: אין לי ממיר, יהיו לי כבלים אנלוגיים, לכן מסך משולב (עם כניסות s.video וכו') לא יתאים. האופציות: lcd+ ממיר או כרטיס טלויזיה.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  4. Started by ychamp,

אני חשבתי לקנות מסך חדש בתקציב של 300 דולר חשבתי על המסך הבא http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824009044

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  5. אני חפשתי בכול הפורמים ואין התיחסות לכרטיסי המסך הנ"ל אני מחפש כרטיס מסך מקצועי לרינדור אבל לא בסכומים מטורפים של 15 אלף ש"ח מה הכרטיס שיש לו את היחס הטוב ביותר בין מחיר לביצועים. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  6. אני רוצה לחבר מחשב לטלויזית LCD בעזרת HDMI, איך ניתן לסדר גם שיעביר סאונד. ? HDMI אמור להעביר וידאו וסאונד. מדובר ב-2600PRO. תודה.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  7. אחרי מס' שנים ה4850 שלי הלך לעולמו... המפרט שברשותי: e6750 2gb ddr2 seasonic s12II bronze 430W לוח ג'יגה ביית אני צריך כרטיס ככה שלא עושה רעש ושיעלה משחקים על מקס' רזולוציה 1680 ובלי פילטרים. פשוט שיהיה אפשר לשחק ולא על 10FPS תודה. אין לי כרגע ובזמן הקרוב כסף לשדרג את המפרט אז בבקשה תציעו לי משהו ככה סביר ושלא מתחמם יתר על המידה עדיפות לNVIDIA כי יש לי כבר ניסיון רע אם ATI בנוגע להתחממות יתר ובעיות כאלה ואחרות. תודה.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  8. מה דעתכם עליו?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  9. אני מבקש המלצה לכרטיס טלויזיה למחשב נייד. תקציב 400-600 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by vn19179,

האם אפשר ללכוד וידאו אנלוגי באמצעות כרטיס מסך בעל VIVO ואם כן איך עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  11. Started by MDK,

ביקורת כלשהי על Leadtek ti-4200 128mb MyVIVO ?? : אני רוצה לראות השוואה של זה ביחס לכרטיסי 4200 עם 64 זיכרון, כי עפ"י האתר של לידטק, הכרטיס המדובר בעל רוחב פס של 8 GB לשנייה, כלומר הוא פועל במהירות הרגילה של כרטיסי ה-64... :

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  12. Started by Dude29,

אני מעוניין לרכוש מסך LCD 17" של חברה טובה, עם DVI. מה דעתכם על זה >> [url=]http://www.xerox-displays.com/7series.html?product=WCP35&page=modl

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  13. תמונות נוספות טריות מתיימרות לספק לנו הצצה אל האריזה והעיצוב של כרטיס המסך מ-NVIDIA שעתיד להפוך לעוצמתי ביותר בעולם בקרובלכתבה

14. הצילו!! לפני שבוע פתחתי ת'רד אם הבעיה אבל אז זה היה רק בשני משחקים והם היו דמואים אז וויתרתי (אף אחד לא ענה). עכשיו זה גם בווינדוס עצמו (XP)! לפעמים אני פותח תוכנה ופתאום המסך עובר לתצוגה של מסך רחב, הכל נעשה מרוח ואני רואה רק חצי תמונה! זה עדיין קורה גם בדמו של GTR ושל ה"מעניש". בבקשה תעזרו, הדריוורים מעודכנים. GF4 MX440 128MB AGPX8 ללא OC

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  15. Started by shaynac,

חשוב לי במיוחד יכולות CAPTURE טובות להקלטת סרטים וסדרות. אני מתכוון לחבר את הכרטיס ליציאת הממיר הדיגיטלי של HOT. האם יש הבדל בין כרטיסים של 200 ש"ח לבין אלו שעולים 550 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  16. אולי אפשר לקנות משהו אחר בכסף הזה...תמליצו לי.... ואם זה חשוב הלוח שאני הולך לבנות עליו את המחשב הוא GA-K8VM800M?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  17. שלום, חיברתי את הכרטיס מסך ביחד עם ספק חדש והכל כמו שצריך, המחשב עולה אבל אני לא רואה. אני מחבר דרך כבל DVI לבן כזה וככה עד היום חיברתי לכרטיס מסך קודם ועבד פיקס. ניסיתי לחבר VGA וגם לא נשלחו אותות למסך. מה הבעיה ? הכרטיס מסך עובד, נגעתי בו והמאוורר מסתובב לו והכרטיס מורגש כעובד. ניסיתי לחפש את הכרטיס מסך המובנה בלוח אם (ASUS P5WDH) אבל זה חיבור ממש מוזר שאין לי אותו בכלל. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  18. Started by danielzy,

שלום. היתי רוצה לדעת אם קיים אתר המביא מידע על כרטיסי מסך עתדיים שיצאו בחצי שנה, שנה הקרובה ? תודה.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  19. היי, אני לא בטוח אם לסולידוורקס צריך כרטיס מיוחד של מעצבים או הכרטיסים החזקים הרגילים ישפיעו על הביצועים שלו.. אבל אני מחפש שיתאימו גם לעבודה אינטנסיבית עם סולידוורקס וגם יריץ משחקים כבדים.. איזה כרטיס ממולץ והאם אולי כדאי להשקיע בשניים לSLI? נ.ב זה לא למפרט שלי מהחתימה.. תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by or_doc,

שלום! הכרטיס אמור לתמוך בVIVO עם אני לא טועה.. ככה גם כתוב עליו, אין לי את הכבל המיוחד של הVIVO יש מצב לעשות VIVO בחיבור SVIDOE ישיר?? שנית נניח וצריך את הכבל המיוחד, אז הכרטיס אמור להזתהות במובי מייקר ככרטיס עריכה?. תודה לעוזרים. והאם זה אותו דבר צריך להיות ל8400GS ו4200TI??

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  21. יש לי התלבטות כרגע אני מעוניין לקנות שני כרטיסים של 9800GTX SLI ואני לא יודע אם ישתלם לי לחכות עד יציאת הכרטיסים החדשים ה-GT280 וכו והשאלה שלי זה אם ב3000 שקל אני יוכל לרכוש כרטיס מסך יותר טוב מה- 9800GTX SLI כלומר איזשהו כרטיס מהכרטיסים החדשים שיצאוו בחודש הבא????

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  22. אז ככה...את המפרט אתם יכולים לראות בחתימה... בדרייברים שיניתי את ה"תיקוני צבע" למה שנראה יפה בעיניי עם צבעים חדים... עכשיו שאני בשולחן עבודה יש צבעים טובים וכמו שאני רוצה... ושאני משחק..(לדוגמא GTA SA)...הצבעים לא כמו שהגדרתי אותם...משמשע השחור הוא לא שחור עמוק... וזה אחרי שעשיתי "החל שינוי צבע:" (ובחרתי ב) הכל.... יש איזה פיתרון...??

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  23. Started by moshemaman25,

היי צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך תקציב 1000 שח. זה המחשב שלי[18:04:36] Johnny: Motherboard:GA-EP45C-DS3R [18:04:54] Johnny: Source: Spyre Black-Eagle 550W [18:05:05] Johnny: Processor: E8500 [18:05:26] Johnny: Memory:4GB DDR2

24. Started by kolokito,

כמו שאומרת הכותרת, יש לי נייד של DELL ללא שום יציאה. הייתי רוצה להוסיף לו יציאת S-VIDEO ע"מ לחבר לטלוויזיה מישהו מכיר דרך? אולי כרטיס מסך PCMCIA??

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  25. Started by kobi10,

קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו היום. המעבד עם ליבה מרובעת - q6600, זיכרון 2GB 800 MHZ. העניין הוא שהכרטיס מסך די חלש - geforce 8400gs. אני לא ממש גיימר, אבל אני עורך די הרבה סרטים בתוכנה לעריכת וידאו מקצועית. אני משתמש במערכת הפעלה windows vista ultimate. השאלה שלי היא האם הכרטיס הזה הוא מספיק טוב לשימושים האלה, או שצריך לשדרג אותו לכרטיס אחר, נניח geforce 9600 gt. יש לי ספק כוח 300W, האם הוא יכול בכלל להחזיק כרטיס כמו ה-9600gt? אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים