כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש דרך להפוך את הכרטיס לאחיו החזק בעזרת תוכנה בלבד? שמעתי דברים כאלה אבל אני צריך אישור. מישה מכיר? יודע אם זה עובד או לא ומה הסיכונים? ואיפה אפשר להוריד?
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום המערכת שברשותי : athlon 3800 x2 socket 939 , לוח asus a8n-e אין OC . ספק : hec ar-tf 300 watts עם עד 15 אמפר ב rail של 12v 1) האם הספק יתאים לכרטיס hd4650 של powercolor http://www.powercolor.com/eng/products_features.asp?ProductID=4596 או asus http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=sHoHi2mw3t8Dieuj 2) האם יש צורך בחיבור 6 פינים מהספק לכרטיס ?
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס של ATI Mobility RADEON 7500 עם זכרון של 32MB. מאוד חשוב לי שיהיה אפשר לחבר אותו ל TV דרך יציאת S-VIDEO. זה שיקול קריטי בקנית המחשב (IBM T42), האם אוכל לראות ב TV ? האם יש הבדל אם ה TV היא פלסמה? האם צריך זכרון גדול יותר לכך? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מה חשוב לדעת בפרטי הכרטיס מסך כדיי לדעת מהי איכותו ורמת ביצועיו לעתיד.... האם זה השעון ליבה או בעצם הזיכרון או מספר הצינורות... אני מבין שהשילוב שלהם בייחד הוא זה שבסופו של דבר קובע ,אבל האם יש נתון מסויים שהוא חשוב מביינהם?. אני חושב שאין כאן באתר מספיק כלים בשביל שכל אחד יוכל לאמוד על טיבו של כרטיס מסך לפי נתוניו היבשים. אם משהו יוכל לומר אייך בעצם אפשר לבחון כרטיס מסך לפי נתוניו זה יהיה מעולה ... כך אנשים כמוני שלא הכי מבינים בנתוני הכרטיסים יוכלו להבין ולבחור כרטיס לפי נתוניו ולא ללכת כמו כבשה אחרי העדר ... כשאני החלטתי לבחור כרטיס מסך בשביל צרכיי קיבלתי רושם כללי מהפורום איזה כרטיס אני צריך אבל כשרציתי לבחור דגם ספציפי מאותו סוג נתגלה לי שיש מספר חברות לאותו דגם וכן …
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
האם כדאי לחכות לGTX 260 216 החדש שיהיה מיוצר בשיטת ה55 ננומטר? האם יהיו הבדלים חזקים בביצועים במשחקים בינו לבין הGTX260 216 שיש עכשיו ב65 ננומטר? אני חושב לקחת את ה-Leadtek GeForce GTX 260 Extreme+ 216 Shaders ראיתי בביקורות שהוא כרטיס חזק מאוד מה דעתכם עליו? אני נעול על NVIDIA אז בלי ATI בבקשה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי צריך דחוף כרטיס מסך PCIE ובחנות מכרו לי כרטיס מסך PCIE PALIT GT430 1GB 128BIT משומש עם אחריות 3 חודשים בסכום של 95 שקל , א. זה יקר ? ב. הכרטיס ברמה של 8400GS ? הוא חרא ? אני בטוח שעבדו עלי עם המחיר ועם הליבה של הכרטיס , אפילו משחקים פשוטים אי אפשר להריץ על זה. הייתי עד עכשיו עם כרטיס מובנה ATI XPRESS X1150
-
- 26 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
-
ראיתי סקירה על הרדאון 9500פרו מבית ATI, ולא תאמינו אבל הכרטיס אכל את ה-TI4600 כמעט בכל מבחן, ולפעמים אפילו עקף את ה-R9700 PRO, נשמע דמיוני, אבל זה אמת, ומה שהכי טוב שיהיה בכל העניין זה המחיר שלו שאמור לעלות קצת יותר מ-TI4200. אבל מצד אחד אולי כדאי לחכות להשקה של ה-NV31 של NVIDIA שאמור להתחרות ה-R9500PRO, יהיה חם בחורף. אז דיי לדבר ותראו בעצמכם (הם רשמו את הכרטיס בבדיקה RADEON 9500PRO FINAL, אז תשימו לב כי יש גם את הכרטיס ששחורר בהתחלה שהיה רק הדגמה של הכרטיס וה-FINAL עשה שיפור משמעותי), שימו לב שלפעמים הוא גם יותר טוב מה-9700PRO. כמסו מהר לסקירה, פשוט מדהים, ובטח שהחברות צד שלישי יוציאו הוא יהיה יותר טוב
-
- 33 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המפרט הנ"ל ואני רוצה להחליף כרטיס מסך לטובת משחקים מידי פעם; כגון: the last of us, resident evil 4, horizon forbidden west... תקציב עד 270-300$ (1000-1100ש"ח) * המלצות מ-יד 2 יתקבלו בברכה. מפרט נוכחי: כרטיס מסך: gtx 960 gainward http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=961&lang=en מארז: dell vostro 3670 https://www.dell.com/il/en/business/p/vostro-3670-desktop/pd מעבד: i5-8400 RAM של 16GB ספק כוח: COUGAR A760 https://www.neweggbusiness.com/product/product.aspx?item=9b-17-553-010 מסך: https://www.usa.philips.com/c-p/276E8VJSB_27/4k-ultra-hd-lcd-monitor ** בגלל שהמארז קטן אז הכרטי…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מסך 19" עד 21" לעבודה גראפית בעיבוד תמונות וצילומים. כלומר, חשיבות רבה לשחזור צבעים אמין וחדות. תקציב, עד 3500 ש"ח. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על דגם מתאים ואיפה לקנות. תודה, שחר וייס.
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
קודם כל רציתי לציין שלפני כמה ימים, פרסמו בפורומים שונים בעולם תמונות מזויפות של ה 3DMARK החדש, ולמרות זאת, דווקא לביקורת המקוצרת הבאה, אני אישית, נוטה להאמין!!! אז ככה... מישהו בשם "nApoleon" מאתר CHIPHELL עשה טסט ל - BETA version של התוכנה (איכות הגרפיקה לא מושלמת). ה 3Dmark מכיל : Test1 Test, the name is Jane Nash, Game Test 2, the name is New Calico, and CPU Test1, the name is AI, and CPU Test2, the name is Physics, these two test CPUs AI and physics acceleration performance. התקנת התוכנה לוקחת 665MB על דיסק... הטסט נעשה על שתי כרטיסי HD 3850 512MB CF , הכרטיסים לא הריצו את הבנצ' בצורה חלקה על רזולוציה של 1280X1024 ... מודגדש גם ש - 8800GTX לא יכול להריץ את G…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך x800gt ואני רוצה לשדרג את המסך שלי למסך lcd wide. הרזולוציה של המסך היא 1680*1050 ורציתי לוודא שהכרטיס שלי תומך בה. כאשר אני מסתכל על הרזולוציות הנתמכות ב display setting אני לא מוצא את הרזולוציה הזו (גם כשאני מסתכל על כל הרזולוציות הנתמכות ולא רק על אלה שמתאימות למסך שלי) למרות שאני מוצא שם גם רזולוציות הרבה יותר גבוהות וגם רזולוציות ב aspects (יחסי רוחב גובה) שונים. האם 1680*1050 היא רזולוציה נתמכת ע"י הכרטיס? תודה
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר טוב ? amd radeon 6370 hd OR nivida geforce 315 512mb
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
עניין המכסים הדקים LCD הולכים ומתקדמים ברצוני לרכוש מסך דק שמעתי שה 15" אינטש הם כמו 17 רגיל האם זה נכון? מה מומלץ לרכוש? ???
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברת AMD מקצמת את מחיר כרטיס המסך החד ליבתי המוביל שלה, Radeon R9-290X, בעשרות אחוזים לכתבה: http://hwzone.co.il/amd-%d7%9e%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%93%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1-%d7%94%d7%93%d7%92%d7%9c-%d7%9c%d7%97%d7%a6%d7%99-%d7%94%d7%aa%d7%95%d7%a8%d7%9f/
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה בזיגזג (חנות שמאוד מאוד קרובה אלי) ואני רוצה מה ה-BUNDLE של כרטיס ה-9500PRO תודה מראש לכל העונים עריכה: האם הכרטיס הזה יפיק את הרב מעצמו על גבי המחשב הזה: p4 2400 Mhz 256 MBddram 333 Mhz 2.5 cas samsung intel mothrboard pesv או משהו כזה וכל השאר לא חשוב כל כך
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום חברים אם מישהו יכול בבקשה לעשות סדר בדברים זה יעזור מאוד.. 1. מי קובע מה יפעל בפועל הגדרות במשחק או הגדרות בדרייבר? 2. כאשר אני בוחר בסט הגדרות מסוים ב "ניהול הגדרות תלת מימד" בלוח הבקרה של אנוידיה זה כופה על המשחק הגדרות שלא קיימות במשחק עצמו? 3. מתי עדיף להגדיר מהדרייבר ומתי עדיף מהמשחק? ובכלל אם מישהו יכול להסביר איך השניים האלה עובדים ואיך כדאי להשתמש בהם זה יהיה מעולה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כרטיס שיכול לקלוט,וללכוד טלוויזה באיכות טובה,וכמובן במחיר טוב. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
זו תוצאה אחת לפני ה16 אלף, יש פה תוצאה של 15667 אני לא מצליח לשחזר את ה16 כי אני צריך להעלות גם את הוואלטז'....חשבתי שאני יוכל לשחזר גם בלי להעלות אותו אבל טעיתי. ואני לא כל כך מבין בוולטים, אז אם מישהו כן מבין, לשים לי פה בבקשה הודעה. עכשיו אני מחזיק בשיא. http://service.futuremark.com/compare?2k1=5850696 נ.ב הנה מווו אני נותן לך קרדיט - MOO?MOO עזר לי מאוד
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1.התנועה של העכבר קצת איטית ומעופפת והוא לא עוצר ומתחיל בדיוק שאני זז וזה משפיע על התנועה של המבט במשחק וזה קצת עושה כאב ראש לשחק ולא משנה כמה אני מכוון את הרגישות של העכבר בהגדרות של המשחק זה עדיין ממשיך וזה קורה רק במשחק , האם ככה זה המשחק או שיש לי בעיה בכרטיס המסך (FX 5200) ? 2. האם יש מסך שאפשר לחבר אליו גם מחשב וגם פלייסטיישן (לא בו-זמנית)? תודה לכל העונים והעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הדם של הכרטיס הוא : calibre p890 שהוא כמובן ה8800GTS 512MB מומהר מישהו יכול להגיד לי איזה יבואן מביא אותו ארצה? (לפי מה שנראה לי סי די לוג). ואיכן ניתן לרכוש אותו בארץ?
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם , שמתי לב שיש איזה 5 דגמים לפחות בסידרת X800 . X850XT שנחשב לכרטיס הכי חזק היום. X800XT X800PRO X800 רגיל X800XL - הבנתי שניתן להשיג אותו כבר בארץ בסביבות 2400 שקל. בעיקרון אני מתעניין בשביל אבא שלי שרוצה לקנות כרטיס מסך חזק ( הוא משחק המון ) מה שלא מובן לנו איך הולך סדר הרמות של הכרטיסים האלה ? אני יודע שדגמי XT הם החזקים ביותר , אבל איפה עומד ה X800PRO לעומת X800XL שנימכרים פחות או יותר באותו מחיר ? ולמה הוציאו בכלל דגם שהוא X800 רגיל ? איפה הוא עומד בין כל אלה ?! קיצר , צריך שתכוונו אותי לכרטיס מסך המשתלם ביותר בסביבות 2500 שקל. אבל אנחנו רוצים רק כרטיס של RADEON אז אל תמליצו על 6800GT . תודה.
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, ברשותי המפרט הבא - WIN 7 X64 ultimate Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 6GB RAM KINGSTON ATI 6950 2GB שנפתח ל 6970 550W HEC WIN COOLER MASTER II ADVENCE U2311H למחשב מחובר המסך הנ"ל ובנוסף בכבל HDMI מחוברת הטלוויזיה גם . לאחרונה אחי הקטן החליף מסך מחשב, וחשבתי לקחת את המסך 19' שלו ולחבר אותו כמסך נוסף למחשב שלי. לצערי אחרי ניסיונות רבים וכושלים אני לא מצליח למסך לפעול. כשאני עושה DETECT בהגדרות מסך הוא מזהה שמסך נוסף חובר אבל הוא לא מזהה אותו בדיוק, וכשאני מכריח אותו ומנסה לעבור אליו הוא נשאר כבוי ... אשמח אם למישהו יש רעיונות או עצות בנושא, והאם בכלל זה אפשרי לחבר מסך שלישי עם הכרטיס מסך שלי (למרות שכמובן ישנו חיבור פיזי נוסף בו)
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מה ההבדל מבחינת ביצועים עבור סרטים (לא עבור משחקים) מה היתרונות והחסרונות בכל דבר? תודה.
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-