עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לפי מה שקראתי פה אתר איפשהו ראיתי שפעם היה אפשר ועדין אפשר לחבר שני כרטיסי מסך מסוג וודוו ....עכשיו רציתי לשאול אם זה אפשרי לחבר וודו 3 PCI +ודוו 3 AGP.....ואם לימשהו יש המלצה וידע איך עושים את זה יעזור לי.....ואם צריך איזשהו כבל מיוחד או שפשוט צריך את הכבל עם המספר פינים הנכון.... ממש תודה לכל מי שיעזור לי! ;D

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Guy950,

לא ממש מצאתי תשובה מפורשת לזה, גם כן שעיקר החיפוש עשיתי דרך האייפון אז זה מתיש לחפש כל כך הרבה. אז שאלתי היא ככה - במערך CF או SLI אם שמים כרטיס בעל 2GB זיכרון וכרטיס בעל 4GB זיכרון, וכמובן הכרטיס בעל 4GB יהיה הכרטיס הראשי - האם יהיה 4GB זיכרון או שהכרטיסים יהיו חייבים להתאים את עצמם וירדו ל2GB? חשבתי לקנות עכשיו כרטיס בעל 2GB ובהמשך כשאקנה סוף סוף מחשב חדש, אקנה את אותו הכרטיס עם 4GB. אפשרי?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  3. התקנתי את המשחק פאר קרי 5 על כרטיס מסך GTX 1050. הגדרתי את כל ההגדרות של הגרפיקה ברמת אולטרה. האם אני דופק את הכרטיס מסך לאורך זמן אם ההגדרות שאני מגדיר הן מעל ליכולת הזיכרון שמורכב בו? או שזה פשוט לוקח מהראם החיצוני של המחשב ומשלים את החסר(16G)? יש לציין שהמשחק עובד חלק וגם בGTA 5 הייתה לי אותה סוגיה וגם אז המשחק עבד חלק בהגדרות הכי גבוהות. תודה

4. Started by chubakon,

יש ברשותי כרטיס SAPPHIRE X1900GT, הבנתי שה memory שלו אמור להיות 1200MHZ . למה כשאני פותח את ה catalyst אני רואה שהזכרון רשום על 594MHZ ?

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  5. Started by emofun,

בכתבה החדשה על הX1950 AGP החדש כתוב שיחסית לאחיו הפיסי איי אקספרס במקום 256 מגה של זכרון יש 512 מגה של זכרון בכרטיס החדש ושההבדלים הם בין 690mhz ל700mhz בחדש.... אז אתם רוצים להגיד לי ששמו כפול זכרון וזה כולה עשה את ההבדל הקטן הזה בין 690 ל700 ?? משו פה לא מסתדר לי

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  6. Started by Altair,

רציתי לשאול איזה חברה טובה לכרטיס הזה Sparkle 9800GTX או FORSA או GIGABYTE [br]פורסם בתאריך: 22.04.2008 בשעה 22:17:18 מישהו יכול בבקשה להגיד עם חברה Sparkle היא טובה ואמינה? ו עם היא טובה ל 9800GTX?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  7. Started by D-Viper,

איזה מהחברות עדיפות?: 1. Leadtek ב-1380 ש"ח. 2. Point of view ב-1300 ש"ח. 3. Gigabyte ב-1290 ש"ח (הזול מביניהם). 4. evga ב-1420 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  8. Started by the kooks,

היי, רציתי לשאול לגבי החדות של המסך ראיתי מסך שהיה רשום שזמן התגובה שלו הוא 8MS שזה די טוב לא? והחגות שלו היא 1:1500 משהו כזה איך אני יכול לדעת מה החדות במסך שלי ? וכמה שהמספר השני יותר גדול או קטן זה יותר טוב או פחות למשל מה עדיף 1:1500 או 1:1000? בנוסף רציתי לשאול גם על מסכים דקים חוץ מזה שהם עולים יותר כסף ממסך שטוח רגיל יש להם עוד חסרונות למשל רגישים לאבק אור או דברים דומים ? תודה מראש על העזרה..

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  9. קיבלתי את הכרטיס שבנושא, של חברת לד-טק אבל החיבור שלו לא תואם לא לPCI-E ולא ל AGP אז מה הסלוט שלו? הוא נראה כמו PCI רגיל ולא של כרטיס מסך (וזה לא נראה כמו כרטיס הרחבה אלא כרטיס מסך שרשום על המדבקה A7600GT ).? תודה לעוזרים.!!!

10. Started by asafmor,

שלום ברשותי כרטיס מסך מדגם GIGABYTE 9800GT הייתי מעוניין לשדרג את הביצועיים הגרפים שלי במחשב.. ורציתי לדעת מה עדיף לקנות אותו כרטיס מסך ולחבר את שניהם בחיבור SLI או לקנות כרטיס מסך מדגם 460GTX.

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  11. חבר שלי הולך לקנות מסך דק. הבחור מעוניין לקנות מסך אחד לעבודה רגילה ומסך שני למשחקים ואנחנו לא מעוניינים בDVI. תקציב: כמה שיותר זול. ולהלן המסכים בהם אנחנו מתעניינים בחנות KSP: 1230 שקל. - Yusmart 178MP. 16 MS. בהירות: 270. קונטרסט: 450:1 BENQ - 1560 . ?TFT 17'' FP71G 12ms? - קונטרסט: 1:500. בהירות: 260. רזולוציה: 1280x1024 DSUB 1660 - BENQ 17'' FP71G 8ms . קונטרסט: 1:500. בהירות: 300. בטח תגידו לי שעדיף את הBENQ. אבל כשאני מסתכל על זה מהצד, יש הבדל במחיר, ובתאכלס 16MS שיחקתי בו משחקים אצל חבר ולא הרגשתי שום דבר רע לא מריחות ולא בתיך. 1:500 מול 1:450 זה לא נראה הבדל גדול, ככה גם הבהירות ה270 מול 300 זה הבדל של 30 סך הכל. אין לי מושג איך נראת האיכות של ה…

• 9 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by warezon,

יש לי כרטיס gigabyte hd4870 512mb וlcd 26. הכרטיס מגיע עם 2 יציאות dvi. אני רוצה לחבר את זה בhdmi השאלה מה כדאי ? 1.כבל dvi to hdmi 2.מתאם dvi to hdmi ואז כבל hdmi to hdmi אשמח להסבר מעבר לתשובה. תודה

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  13. Started by y6053287,

אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה אני רוצה לחבר 2 כרטיסים זהים שתומכים בSLI עם SLI Bridg אבל לפי מה שקראתי על הלוח אם שלי הוא תומך בCrossfire, השאלה שלי היא אם יש אפשרות שהחיבור 2 כרטיסים יעבוד לי? ואם אפשר להביא מאמר שמראה כך או אחרת אני אשמח תודה רבה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. הייתי מעוניין לדעת האם זה אפשרי לעשות SLI (או CF לא משנה כרגע לצורך העניין) של כרטיסי מסך של אותה חברה אך לא מאותו הדגם? אולי זה לא אפשרי פשוט לא מצאתי תשובה לכך. אני מעוניין לדעת זאת מאחר וזה יכול לחסוך כסף רב במידה ועכשיו קניתי כרטיס מסך טוב (8800GT) ובעוד שנה ארצה לשדרג, אז במקום להחליף בעוד שנה את ה-8800GT, אולי אפשר פשוט לקנות כרטיס מדגם חדש יותר ולחבר אותם בSLI?? יכול להיות שזאת שאלה טיפשית, אבל בכ"ז מעוניין בתשובה. תודה מראש!!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. איך אני רואה בטלויזיה את המחשב אני מתכוון רק לוידיו בלי קול קיבלתי כבל עם הכרטיס מסך צהוב כזה שתי הצדדים זכרים זה זה? וקיבלתי כבל לכרטיס מסך בצד הראשון יש שחור שמתחבר לכרטיס מסך ובצד השני יש שלוש תקעים נקבות אדום כחול ירוק הצבוה יכול להתחבר לאחד הנקבות של הכבל השני

• 10 תגובות
    • 940 צפיות
  16. עם הבאנדל קיבלתי מתאם מ D-SUB ל DVI ועם המסך קיבלתי כבל D-SUB ל D-SUB השאלה האם כדאי לי לקנות עוד מתאם בכדי ליצור מעין כבל DVI או שכדאי לי לקנות כבל DVI מוכן. האם זה משפיע על האיכות מאחר והכבל במקורו מיועד ל D-SUB .

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by rani,

האם הכרטיס שלי (ראה מפרט..) יכול לשלוח סינגל של 1080P? או רק 1080I והאם זה מוגבל לחיבור מסוים(כלומר שבקומפוננט זה רק 1080I ובHDMI או DVI זה גם מגיע ל1080P)? תודה

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  18. שלום, ברשותי כרטיס מסך ati radeon 9800 pro ואני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה. הבעייה: הטלוויזיה מרוחקת מהמחשב... יש למישהו פתרון? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  19. ....

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  20. אני יודע שאם אני מחבר את המחשב לטלויזיה דרך כבל HDMI אז גם התמונה וגם הסאונד עובד דרך אותו כבל השאלה שלי היא מה קורה אם אני מחבר עם כבל HDMI ומתאם לDVI? זתומרת כרטיס מסך שאין לו יציאת HDMI טבעית האם הסאונד יעבור דרך הכבל HDMI גם אם הוא מחובר עם מתאם ליציאת DVI בכרטיס המסך?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by cooper,

האם מישהו יודע למה אני צריך לחבר את ה1950XT גם לספק הכוח וגם לדיסק הקשיח, ??? רק לספק כוח לא מספיק :

• 14 תגובות
    • 640 צפיות
  22. שלום קודם כל תודה , (את הכרטיס הזה קניתי לאחר עיון בפורום הזה) הכרטיס עובד על לוח GA-945GM-S2 של GIGABYTE עם מעבד Core 2 Duo 6400 ורציתי לחבר את הכרטיס לטלויזה ,לטלויזיה אין כניסת S-Video ולכן אני מחבר לכניסה רגילה. ניסיתי להבין איך מגדירים את הטלויזיה דרך ה Catalyst Control Center שמכיל מלא תפריטים והגדרות וזה ממש מסובך, תודה מראש יהודה

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  23. אהלן. הזמנתי את הכרטיס הנ"ל: https://ksp.co.il/?uin=69406&select=.1044..35..8716..869.&txt_search= ראיתי שהחיבורי חשמל של כרטיס הזה הם 1 x 6-pin, 1 x 8-pin. בספק שיש לי(מצורפת תמונה) יש רק חיבור אחד לPCI, כשזה שצמוד אליו הוא למעבד. היכן אני מחבר את החיבור השני?

24. זה כבר כמה שנים שיש לי כרטיס מסך 88GT עכשיו כשאני רוצה לראות סרטים אני מחבר אותו למסך LCD חיבור מהמחשב DVI ל HDMI לטלויזיה אחרי כמה זמן צפייה בטלויזיה פיתאום יש רעש מטורף כזה .כיאלו משו קרה כזה מעין בזז כזה חזק שלא מפסיק עד שלא מכבים את הטלויזיה ומדלקים אותה מחדש.עכשיו השאלה שלי אם זה בגלל הכרטיס מסך או ההמסך טלויזיה,בנוסף המסך משמש כמסך טלויזיה לכול דבר שבזמן צפייה ב YES אין תקלות .

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  25. אני צריך לחבר מחשב לטלוויזיית LCD עם כבל HDMI ל- DVI מחשב מחובר עם DVI וקצה ה HDMI הולך לטלוויזיה ה DVI מחובר לכרטיס מסך של ATI 4870 בנוסף כרגע מחובר ליציאה נוספת של הכרטיס מסך מחשב סמסונג T220P כאשר הרזולוציה שלו 1920 על 1200 והטלוויזיה בעלת רזולוציה 1920 על 1080 הבעיה היא שניסיתי לשחק עם ההגדרות של הווינדוס ושל הכרטיס מסך ולא הצלחתי להגדיר ככה שאני אראה בטלוויזיה את השולחן העבודה בצורה מלאה כמו שצריך ,אלה יוצא שמוצג שולחן עבודה וחלקים ממנו בקצוות בעיקר למטה ולמעלה מוסתרים כלומר ,בקושי רואים את סרגל העבודה,כנל כאשר אני מפעיל סרט או משחק.. צריך עזרה ,מישהו נתקל בבעיה שיכול לעזור לי לפתור את הבעיה? *אם הנושא לא מתאים לפורום אשמח אם יועבר לפורום המתאים.

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.