עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Alechko88,

טוב, כמו שאתם רואים בחתימה ובמפרט שלי אני צריך כררטיס מסך חדש, החלטתי שאני קונה 9600 פרו ועושה לו OC... עכשיו יש כמה אפשרויות... אני נוסע בקיץ לקנדה ושם אני יכול לקנות את הכרטיס ב780 ~ 800 שקל אבל אז אני אצטרך "להעביר" את זה דרך המכס\מע"מ איכשהו ואני לא רוצה לדאוג אם יתפסו אותי ושטויות כאלו... אז אני יכול לקנות את זה בארץ... אז אם אני קונה את זה בארץ אני אקנה או ATI או GigaCube עכשיו טני חושב שאם אני אקנה כבר בארץ אני אקנה גיגהקיוב(בגלל שזה 1000 שקל ולא 1200 שלATI מה לעשות אני לא רטשילד) אני יודע שכל הרדיאונים הם כמעט אותו דבר לא משנה איזה חברה מיצרת רת הכטיס(בגלל זה לא איכפת לי לקנות גיגהקיוב) אבל האם הגיגהקיוב יהיה טוב לOC לא משנה לי הקירור כי אני גם ככה אשים את הקירור …

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by H.I.V,

איך הם בכלליות למשהו יש בעיות איתם? אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ' של AOC אז מה דעתכם? תודה

• 50 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by TC,

אני בתור בנאדם שהתלבט איזה כרטיס לקנות בזמן האחרון . עם תקציב דיי גבוה . עשיתי המון מחקרים וקראתי ה-ר-ב-ה מאמרים. אני בא להגיד לכם שממש לא שווה לקנות את ה FX 5900 Ultra http://www.hardavenue.com/reviews/gffx5900U1.shtml לפי הסקירה הבאה , של הכרטיס הנ"ל נגד R9700Pro אני מדגיש R9700Pro הפרשי הבנצ'מרקים בחלק מהמקרים זעומים .. ! ויש אפילו בנצ'מרקים שה 9700P עובר אותו. וזה עוד קצת תחרות לא פיירית , כי יש אפילו את ה9800 כיום . שבאתר הזה יש גם השוואה בינו לFX 5900 U http://www.vr-zone.com/reviews/NVIDIA/FX5900U/ עכשיו השאלה שלי אליכם ... כדאי לבזבז 500 דולר , במקום 300 של R9700P או 400 של R9800P בשביל 2 פריימים ? לדעתי לא , תגובות יתקבלו בברכה בשמחה ואולי נחלק גם בורקסים :smo…

• 81 תגובות
    • 6.5k צפיות
  4. Started by yonni,

יש לי את הכרטיס הנ"ל.... אני רוצה לדעת איך מקליטים סרטים חזרה לקלטת וידאו... חיברתי הכל כמו שצריך והרצתי בכמה תוכניות שונות ואני מצליח להקליט רק את הסאונד... הווידאו מקליט שחור!

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  5. קודם כל אני יגיד שאני לא בטוח לאיזה פורום הנושא הזה שייך, אז אני מבקש מהמנהלים שייעבירו אם צריך. ועכשיו לבעייה: כשאני עובר ל-focus במטריקס, המסך כולול מהבהב, כלומר במקום לראות חלק אני רואה כל מיני קווים מהבהבים לי בכל מיני צבעים. התקנתי דרייברים יותר חדשים {44.03} וזה הסתדר לי אבל רק לפעם אחת, ואחרי זה שוב חזר. למישהו יש מושג איך מסדרים את הבעייה הזאת??? בבקשה תעזרו לי אני לא יכול לשחק ככה ולהתקדם במשחק. תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  6. Started by Shortboarder,

http://www.voodoofiles.com/new.asp ;D :-X Its Names as VoodooLizer....BUMP

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  7. Started by yonni,

טוב, רק קיבלתי את הכרטיס LEADTEK TI4200 MYVIVO לפני 3 ימים ורציתי לדעת האם AA ו-AF זה רק במשחקים? איך מפעילים את זה? AA = ANTI ALIASING מה זה AF?

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  8. Started by kakaman,

היי אז ככה יש לי מחשב חדש וכרטיס r9700pro ובמישחק gta החדש או במטריקס לדוגמא המחשב ניתקע...אני כימעט בטוח מינסיוני שזו בעיה של דרייבריים אז השאלה היא כזאת- מאיפה להוריד דרייברים הכי טובים לכרטיס הזה ???? תודה

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  9. Started by The Shark,

איזה כרטיס מסך חזק יותר? Radeon 9500 Pro 128MB DDR או GeForce FX 5600P Turbo 128MB DDR ?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by itai_davidian,

אהלן, קיבלתי היום Radeon 9000 64MB GigaByte, ניסיתי להתקין וקיבלתי כל פעם הודעת שגיאה אחרי התקנת ה - Display Driver. זה אחרי שהורדתי drivers מ - http://www.ati.com/support/drivers/powered.html המחשב שלי כבר ישן: P3 550 256MB SDRam. כששאלתי בחנות אמרו לי שלא צריכה ליהיות בעיה עם ההתאמה בינהם. הכרטיס הישן שלי הוא Voodoo 3 3000. למישהו יש ניסיון עם הקונפיגורציה המסויימת הזאת והצליח ? תעשו טובה ותנסו להציל אותי כי יאללה אני רוצה כבר שיעבוד ! תודה...

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  11. Started by ROTFL,

מה דעתכם על זה? לא מדהים?! יש פה מישהו עם רדאון 9700 שיוכל לאמת את הנושא?! מה דעתכם?

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by H.I.V,

חבר שלי מתלבט בין שניהים מה לדעתכם יותר טוב?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. חיברתי את הטלוויזיה ליציאת S_VIDEO, בכרטיס GF4MX והתצוגה ע"ג הטלוויזיה היא בשחור לבן בלבד. נאמר לי שזו בעיה נפוצה, איך אני פותר אותה?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  14. האם זה רק תמיכה ב AGPx8 ? בפנדה מוכרים כרטיס מסך חדש של ג'יגהקיוב שהוא 9600 במחיר יותר זול מ 9500. האם שווה ללכת על זה ? (לא שמעתי על החברה קודם, אבל היא מופיעה באתר של ATI)

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  15. מישהו?

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  16. Started by Shortboarder,

http://www.rage3d.com/articles/atidawning/ כתוב שזה עובד שם טוב יותר על הרדאונים... ;D בכל אופן זה נראה מעולהה!!

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  17. גירסת ה R9700 מאוד זולה יש איתה בעיות או שהחברה טובה?

• 12 תגובות
    • 973 צפיות
  18. Started by shadow_007,

למישהו יש את הכרטיס על לוח Asus p4s8x-x?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שמעתי שהוא צורך חשמל בצורה בלתי רגילה וחייב ספק של 400Wat... האם זה נכון??

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by adamginz,

יש לי 9100 של sapphire 128 driver : catalist 3.4

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  21. Started by goory,

אני חייב להחליף את ה Gforce mx200 המעפן, אני חייב המלצה לכרטיס טוב ולא יקר במיוחד (לווא דווקא geforce) לידע כללי מדובר על Athlon Xp 2000+ palomino gigabye- g7vax 512mb זיכרון יש עוד כמה דברים נחמדים בתוכו (לא חשוב לצורך דבר)

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  22. Driver Irregularities May Inflate nVidia Benchmark Scores Extensive testing at ExtremeTech has uncovered irregularities that indicate nVidia may be artificially inflating 3DMark03 benchmark scores for its new GeForceFX 5900 Ultra. Testing details and screen-shots tell the story. http://www.extremetech.com/article2/0,3973,1086025,00.asp

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  23. קיבלתי אתמול את הכרטיס הזה: נתן לי 9110 נקודות ב3dmark 2001 הבעיה היחידה שלי הוא שמתי שמדליקים את המחשב אז הוא לא מגיב צריך לחכות כמה דקות לחכות להדליק ואז הוא פועל. רצוי לציין כי יש לי לוח epox 8rga++ שיש לו כרטיס מובנה. השאלה שלי : 1. אם זה קרה למישהו ואיך הוא תיכן? 2. איך מבטלים את הקריאה של הכרטיס מסך און - בורד

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  24. Started by cohenkobi1,

אני רוצה להעביר סרטים שיש לי בוידאו למחשב לקובץ mpg, אני לא יודע אם אני אמור לקנות כרטיס טלויזיה או כרטיס וידאו.... איזה כרטיס טלויזיה הסביבות ה 500-600 שקל יתאים לי? חשוב שיתמוך בהקלטת קבצי mpg!! תודה מראש. קובי.

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  25. בהתחשב בתהליך הזה, האם כדאי לי לשקול ברצינות אפשרות של קניית 9500 רגיל?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.