עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by adizarko,

ה GTO2 או 6800GS? בעיקרון המחיר שלהם זהה, ויש מצב שאני OC אז אני רוצה לדעת איזה כרטיס יתן לי את התמורה הטובה ביותר? תודה

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  2. Started by bobby323,

כדיי שאפשר יהיה לחבר אותו ל XBOX360 ול PS3 כשהוא יצא :

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  3. שלום , יש לי 2 שאלות למבינים, אני רוצה לקנות מסך של סמסונג (T240) , שהוא 24 אינצ' , איזה כרטיסי מסך מתאימים לו? (הכי חדשים בבקשה.) שאלה שניה: מה עדיף לי לעשות, לחכות לסדרה 300 של NVIDIA או לקנות עכשיו כרטיס מהכרטיסי מסך החדשים של ATI, כסף הוא לא בעיה. תודה

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  4. ?Forsa 7800GT 256MB Dual DVI, VIVO? http://www.geniman.com.hk/geforce7800gt_pcie.htm הבנתי שזה מהדור היותר חדש אך האם זה מגיע מחברה אמינה וזה יחזיק משחקים חזק? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  5. Started by liav12,

איפה שבדרך כלל מתקינים את הדרייברים (בכונן C) יש לי תיקייה בשם NVIDIA, ועוד תיקייה בשם NVIDIA Display Driver, ובתיקייה של Nvidia נמצאים כל הדרייברים שהשתמשתי בהם שזה משהו כמו 5 סוגים ומכילה בתוכה 140 מגה, ובתיקייה Nvidia Display Driver יש גם כל מיני קבצים של אנוידיה שאני לא יודע מהם ומכילה 40 מגה, האם זה בסדר או שזה לא צריך להיות ככה? וזה בסדר שאני מתקין דרייברים אחד על השני בלי למחוק את הקודמים?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  6. Started by matan_b,

היי לכולם, אני מרכיב מחשב חדש, ועדיין בהתלבטות לגבי כרטיס המסך. לא הצלחתי לקבל הרבה תגובות בפורום מפרטי מחשב ולכן אני שואל פה שוב. אני מתלבט בין כרטיסי המסך הבאים (כולם מ- www.skypc.co.il): * כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7950GT TDH 256MB - מחיר: 1,385.00 * כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7950GT TDH 512MB - מחיר: 1,598.00 * כרטיס מסך CONNECT3D X1950XT 256MB GDDR3 PCI-E - מחיר: 1,750.00 * כרטיס מסך XFX GF 7950GT 512MB PCI-E - מחיר: 1,880.00 כמה שאלות: 1) מה ההבדל בין כרטיס גרפי לכרטיס מסך? 2) האם יש חשיבות באמת ל- 256MB או 512MB על הכרטיס מסך? במה זה מתבטא בפועל? 3) מה זה PCI-E ? 4) האם הייתם ממליצים על כרטיס מסך אחר בכלל? תקציב של 1,700 עד 2,000 ככה, אפשר לחרוג טיפה אולי. ד"א,…

7. Started by Nasok,

פתחתי על זה כבר דיון אבל אף אחד לא ענה על השאלה שלי אני קונה כרטיס מסך וכולם אמרו לי לך על X1900XT אמרתי סבבה. אז אמרתי זה מספיק טוב ?SAPPHIRE RADEON X1900XT 512MB VIVO PCI-E הוא עולה 2100 ב-KSP אמרו לך על CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+ArctiQ-Cooling Accelero X2 שעולה כ-2400 בנועה... אבל יש את ה-7900GTX של BFG ב-2700 ? אז מה הכי כדאי ??

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  8. Started by DS,

יש לי חיבור AGP 8X והתקציב שלי הוא עד 400 ש"ח. מה כדי?

9. שלום אז כמו שאמרתי אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש עד 2000 שקל + - מה שחשוב לי שיהיה על סלוט של פיסיי אקספרס שיהיה חזק כמה שאפשר (שיריץ משחקים חדשים על פול רזולוציה ללא תקיעות) ושהוא כבר יבוא מהמפעל עם קירור מסיבי עליו שאני לא אצתרך להרכיב לו לבד אני לא רוצה להתעסק בזה. אני לא מתכוון לעשות לו OC אבל בחום של הארץ גם במצב עבודה רגיל הכרטיסים האלה מתחממים יתר על המידה ולכן חשוב לי לקנות כרטיס שכבר היצרן עשה לו מודינג מסיבי כמה שאפשר מה שעוד חשוב לי שתיהיה לו יציאת hdmi כי אני מתכוון לקנות מסך תואם לזה ה??????24 אינץ של דל בכל אופן אם יש לכם דגם מסויים להמליץ לי אני מאוד אשמח תודה מראש

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  10. Started by PzD,

שלום.. יש לי בעיה בכרטיס מסך.. קניתי את הכרטיס HD3850 512MB ככרטיס פצצה אני חייב להגיד.. הכל טוב ויפה... והכרטיס הקודם שלי (X800XL 512mB* העברתי לאח שלי .. עכשיו לאח שלי יש כרטיס מסך מובנה על הלוח אם.. אבל מתי שאני שם תכרטיס מסך החדש.. זה לא עולה המחשב.. כיאילו לא עושה כלום אפילו לא תרעש של הארד דיסק.. אבל שאני מוציא תכרטיס מסך ומחבר לכרטיס מסך המובנה.. הכל עובד טוב.. אולי צריך לשנות משו בביוס או משו .. או איזה סוויטץ' בלוח אם.. מי שיכול לעזור לי .. תודה =]

11. לאחר הכתבה הטובה שעשיתם על הכרטיס 8400GS דיי השתכנעתי .. אני רוצה לקנות אותו גם כי זה לא כזה יקר לבנתיים עד שאני אקנה מחשב חדש והכרטיס שיש לי עכשיו הוא 6600 האם כדאי לי ? אל תגידו תשקיע כבר ב 8600GT וכאלה כי אני אעשה את זה בתקופה יותר מאוחרת אבל לבנתיים ככה 200-300 אין לי בעיה להוציא על הכרטיס הזה מה ההבדל בין זה :[b]http://lamir.co.il/product.asp?product=12839 לזה[b] :http://lamir.co.il/product.asp?product=13418מה יותר כדאי?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  12. Started by anri,

כמו בכותרת.... אני צריך כרטיס טלוויזיה לאחי, המחיר לא כלכך חשוב . אבל שיהיה כרטיס טוב ! (זהו אין לי עוד מושג בכרטיסי טלוויזיה חח אם צריך עוד פרטים תגידו) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  13. Started by SkyForce,

טוב אז ככה: אני מתלבט אם לקנות 7800GS ב 1900 שקל של חברה EVGA של AGP כמובן או לחכות ל 7600GT שיוצא ביולי. אין לי ממש כוח לחכות האם הוא שווה את זה?או שה-7800GS יותר טוב אם למשהו יש 7800GS שיתן המלצות בבקשה על הכרטיס כי לא הרבה מכירים אותו זה הכרטיס הכי טוב שמצאתי ב AGP ואם למשהו פה יש ביקורות עליו או המלצות שישלח לי plz תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  14. Started by Refaelo,

רציתי לדעת אם יש READON 9800NP עם 256bit ו/או 256MB ואם כן איפה ניתן לרכוש תודה מראש

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  15. Started by ROTEMan,

בקרוב אני קונה מסך 21 אניצ' ויש לי שאלה. האם יש כרטיסי מסך שטובים יותר לתצוגה של סרטים ועם ביצועים פחות טובים במשחקים?.. כי לי חשוב לא פחות ואפילו יותר שתיהיה תמונה טובה בסרטים מאשר ביצועים גבוהים במשחקים אני קונה מסךCRT עם רוזלוציה מקסימלית של hp p1130) 1536X2048) אז שאלת היא האם יש להעדיף כרטיס מסך מיוחד או שכל כרטיסי המסך הטובים במשחקים יהיו טובים גם בשביל הסרטים.. את זה אני שואל לאחר שראיתי ביקורת על כרטיס מסך ושמתי לב שבוחנים את הביצועים גם בסרטים .שלא תתבלבלו אני לא מחפש כרטיס מסך שיוריד מהעומס על המעבד כי המחשב שלי יריץ בלי בעיות כל דבר אני פשוט רוצה תצוגה של סרטים הכי טובה. מקווה שהבנתם. רותם.

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  16. Started by foxil,

יש לי כ. מסך GEFORCE 7600GS שמגיע עם חיבור לטלויזיה, החיבור נראה אחד יציאה ממחשב ו-4 כניסות לטלויזיה. 4 כניסות נראים בעל 4 צבעים אדום, ירוק, כחול וצהוב. ואני רוצה רק כניסה בעלת חיבור כבל Composite. יש קיים כזה שיאפשר לחבר את מ-4 כניסות אל כבל Composite או חיבור רגיל מיציאה של כ. מסך וכניסה כבל Composite? ואיפה ניתן להשיג? אני באיזור ת"א.

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  17. Started by 0ren,

שלום לכולם, רציתי לדעת האם מישהו יודע מה הדירוג שויסטה נותן לכרטיס מסך 9800Pro ? גם בגרפיקה וגם בגרפיקת משחקים. תודה לעוזרים! אורן.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  18. Started by solo53,

מחפש דריבר ל RIVA TNT2 באתר של NVIDIA כל מה שמצאתי לא מתאים כך לפחות ה WINDOWS טוען גם הדיסק המקורי לא מאפשר להתקין ממנו באותה טענה אני יודע שזה כרטיס ישן [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  19. Started by ZenMaster,

התקציב שלי עלה לעד 1000ש"ח לכרטיס מסך טוב (PCI-E למרות המפרט שלי), קיבלתי המלצות על GeForce 7600GT 256mb 128bit מה אתם אומרים ? יש יותר טובים במחיר הזה ?

20. Started by CaRTeR,

אז כמו שהכורת אומרת אני צריך כרטיס ווידאו שיקליט מהטלוזיה או מכל התקן אחר חשוב שיהיה יציב. 500 שקל בערך תקציב יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  21. Started by yehielio,

שלום חיברתי כבל מה-tv-out בכרטיס המסך לטלויזיה והמחשב לא מזהה את ;D הטלויזיה ממה זה יכול לנבוע? תודה

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  22. Started by Raped,

רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק עם כרטיס מסך לא מזויף? תודה.

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  23. Started by moris,

היי! המליצו לי על כרטיס TV במחיר עד 300 ש"ח שניתן להתחבר אליו עם ממיר של הוט אם אני לא טועה סוג הממיר"תומסון". תודה!

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  24. כותרת.. והאם אני יראה שיפור משמעותי? המפרט בצד תודה רבה ויום מעולה

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  25. איזה מסך כדאי לי לקנות בתקציב של 1000 שקל למשחקים בעיקר? צריך תשובה מהירה - תודה

• 1 תגובה
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים