כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
עד להתקנת הדרייבר החדש של הקטאליסט החדש 6.6 יכולתי לראות את טמפ' הכרטיס ליד השעון למטה וגם במהלך המשחק, עכשיו משום מה אני פשוט לא רואה את הטמפ' יש משהו נוסף בהגדרות שצריך לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך X600 של ATI ויש לי בעיה כשאני מחבר אותו לטלויזיה הוא מזהה את הטלויזיה אבל אני רואה על הטלויזיה קשקוש צבעוני (בצבעים אדום צהוב וכחול) הורדתי דריבר חדש, וגם ניסיתי לשנות שיטות שידור PAL/NTSC מישהו אולי יודע מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
דרייברים ספיציפים לכרטיס X1950 PRO שברשותי, גירסא 6.1 (או 6.2, לא זוכר) או דרייברים כלליים של ATI, גירסא 7.4? או שזה לא קשור, ושניהם עובדים ביחד?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום.. פרסמתי את זה בפורום קולנוע ביתי ואמרו לי שלא מתאים, אז אני ינסה כאן... יש לי בעיה... פעם היה לי כרטיס מסך של Nvidia וחיברתי לטלוויזיה והכל היה נחמד. החלפתי לכרטיס מסך ל Ati radeon 9600 pro ומאז החיבור לטלוויזיה מופיע רק בשחור לבן. יש בכרטיס חיבור כזה של ATI, דומה לS-VIDEO, שלפי מה שהבנתי הוא יחודים שלהם, ויש מתאם לבננה קוקסיאלית רגילה, אליו כמובן מחובר אותו כבל בו השתמשתי בעבר ומגיע לטלוויזיה. שיחקתי עם כל ההגדרות, PAL למינהם, NTSC... עדיין על הטלוויזיה מופיע רק שחור לבן. החלפתי דרייברים, לא עזר. לאחרונה קניתי טלוויזיה חדשה, וגם איתה חוזרת אותה תופעה בדיוק (נסיתי אליה את כל הנסיונות שנסיתי בעבר..). אז נגמרו לי הרעיונות.. הכרטיס שלי דפוק? אולי המתאם הזה לא בסדר? או…
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לפני קניה של מסך LCD 19 אינץ ואני מתלבט בין שני דגמים LG 1980Q SAMSUNG 960 BF המסך מיועד לצפיה באינטרנט 70% סרטים 30% אשמח לעזרה בבחירה או אולי למסך אחר?????????
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי שאלה אם יש לי radeon x300 משולב על הלוח אם זה אומר בהכרח שהוא בגרסת hyper memory?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום. דודה שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט של המחשב שלה הוא: לוח אם : Asus P4S533-MX Intel Celeron 1.7 Memory : 256MB RAM כרטיס קול מובנה התקנתי להם סימס2 וזה כתב משהו על DIRECT 9X והמחשב לא תומך בזה וכו'.. זה בגלל שאין כרטיס מסך נכון? אני צריך כרטיס מסך במחיר נמוך העיקר שיריץ סימס 2. ד'א אין לי מושג אם הלוח אם שלה הוא AGP או לא אז אני סומך עלייכם שתתנו לי משהו מתאים תודה ואני גם צריך ספק כוח חדש למחשב שלי AMD Athlon 2800 XP gigabyte 7vmrz-400 512mb ddr ram leadtek 7600GT 256mb Creative sound blaster.. צורב DVD וכונן רגיל אני צריך ספק שיחזיק את המערכת הזאת והכל יעבוד לי טוב שהספק יהיה גג עד 250 ש"ח שמעתי שיש ספקים טובים ב- TMS אבל הקטע שאני צריך ש…
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במסך יש לי מסך שקניתי בערך לפני איזה חצי שנה של סמסונג df793 ואני משתמש בו בסבבה ולפעמים יש לי קווים כאלה על כל המסך בצבע חום מליון קווים זה נמשך איזה חצי שניה ולפעמים אפילו שתי דקות חשבתי אולי זה כרטיס מסך ינו דריבר אז הורדתי עידכונים יש לי כרטיס מסך ראדון 9600 אז בבקה תעזרו לי הקווים האלו משגעים אותייי בבקשההה תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
קניתי מחשב AMD 5200? 2.7G זיכרון 2G אני רוצה להריץ משחקים כמו RCT3 הירוס 5 ועוד כמה משחקים שיעבדו חלק גם שהמפה במשחק מלאה בפריטים וגם כמה משחקים חדשים... כמובן שאני לא מתיימר לשים אותם על רזולוציה משוגעת כמו מטורף אבל שלא יהיו על הגדרות LOW וכאלה שיעבדו טוב. האם מספיק לקנות אולי 7600GT או ללכת כבר על ה 8800GT ? כרגע יש לי אונבורד של ATI ... תודה לעונים ...
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
זה הכרטיס Radeon 9600PRO 256MB AGPוGeCube בZAP מצאתי שיש כרטיס כזה של 128mb תודה
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לכם מושג מאיפה אפשר לקנות מסך כזה או משהו בסגנון? הכוונה זה למסך של מחשב 16*9 אבל שיהיה בסביבות 5 - 9 אינץ'
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שסיירתי באתר של gigabyte מצאתי את הכרטיס הזה לagp http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ProductID=2277 זה באמת הגיוני? ודרך אגב מוכרים אותו ב360 בpcenter http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2844 יש עוד כמה דברים לא ברורים כמו מהי המהירות של הזכרון והליבה שלו
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
ניתן איכשהו להשקיט את המפלצת הזאת? כל המחשב שלי שקט רק אותו אני שומע אפילו כשהוא לא חם והמחשב ב IDLE. אם אני משחק במשחק כבד אז הוא בכלל מתחיל לעשות רעש מעצבן. זה רעש שהוא היה עושה תמיד םשוט עכשיו אין לי כוח לסבול אותו כבר, אם הייתי יודע שהוא כזה רועש לא הייתי קונה אותו
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
לפני שפרמטתי הצלחתי להתקין עכשיו אני בא מנסה להתקין את זה עושה soft mode ואחרי היתחול הוא אומר לי no ati dvice ? למה יש לי רידון 9700 פרו עובדה צלחתי להפעיל את זה פעם אחת
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
מה העבדל בין הכרטיס של 6800 של אסוס לבין 6800 GT http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1129&products_id=7060 ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי השאלה בכותרת,(משהו כמו memtest אולי?) יש לי 7600gt ,המפרט בצד תודה למגיבים
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היכן ניתן להשיג כרטיסי מסך מהדור החדש <6800GT, 6800> במחיר הזול ביותר ? איזו חברה <של הכרטיס>? איזה חנות<שניתן להשיג במחיר הזול ביותר> ? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הכרטיס מסך CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=925 צורך חיבור ישיר מהספק?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
ב- 1020 ש"ח? נראה לי עדיף על SAPPHIRE ATI Radeon HD 3850 256MB DDR3 ב-1000 ש"ח. לא? תודה
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
אני מזמין עכשיו כרטיס מסך מ FOXPC רציתי לדעת מה אתם אומרים על הכרטיס הזה: EVGA e-GeForce 8800GT SSC EDITION 512MB- DX10 - RETAIL 700mhz/2000mhz מחירו : 1,631
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין בכרטיס מסך PCIE בעיקר לעיבוד וידאו ובכלל לא למשחקים. (מעבד Q6600, ספק ליברטי 400W, עד 720 ש"ח אפילו פחות, 2GB OCZ). אני מתלבט בין אלו: ASUS PCI-EX GeForce 8500GT SILENT 256MB DDR2 128 BIT DUAL DVI HDTV TV/O - 553 ש"ח http://www.skypc.co.il/sg_product~18133~8~0.htm# http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=1245 SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2600PRO 512MB DDR2 128 BIT TV/O HDMI DVI - 604 ש"ח http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2547 ל2600 יש קירור פאסיבי? (אם לא האם הוא רועש?) מה יותר טוב הUVD או הPureVideo HD? איך יכול להיות הפרש של למעלה מ80 ש"ח ב8500 בין שתי חנויות המציעות כרטיס זה? יש המלצות אחרות? תודה
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם. תמיד חיברתי את המחשב לטלוויזיה והכל עבד יפה ללא בעיות, ורק היום משהו השתבש לי שם. אני פתאום רואה בטלוויזיה בשחור לבן למרות שהגדרתי כצבעים. הסרתי את הדריבר של הכרטיס מסך לחלוטין, והתקנתי אותו שוב, ועדיין רק שחור לבן ולפעמים גם לא רואים כלום. עשיתי התקנת אשף הטלוויזה בריבוי מסכים חדשה ועדיין לא עובד. הכבל בסדר גמור. מה אפשר לעשות? תודה רבה לעוזרים :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב אבל אני בדילמה............. עם: כרטיס המסך.... על רוב המחשב כבר החלטתי אבל עם כרטיס המסך אני עדיין בבעיה: אני רוצה לקנות או GeForceFX 5900 "Golden Sample" 1100XP ULTRA או Radeon 9800 Pro 128MB של Shapire אבל אני לא יודע אם שווה לי לחכות עד שיגיעו ה-6800 וכול החדשיםץץץבקיצור הנה השאלות שלי: מתי יגיע ה-6800 לארץ? כמה הוא יעלה ? (מחיר מינימום) ואם נכון לעכשיו ...שווה לי לחכות? (ביחס למוצרים שיוצאים עם כרטיסי המסך שאני כבר אולי ייקח)... בתודה רבה...דן (=
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני כבר מספר שנים לא בסצנה, ואין לי ממש מושג איך זה עובד כיום בזמני אך ורק הכרטיסים של MATROX תמכו באופציה הזו (duel view) והפרהיליה אפילו תמך בשלוש מסכים. האם כרטיסים רגילים תומכים בשנים מסכים? האם אני חיייב חיבור DVI? הם חייבים להיות יקרים משמעותית? בתודה מראש יואב
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
חברה איך סוג של כבל אני צריך כדי לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה?
-
- 6 תגובות
- 545 צפיות
-