עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי צריך עזרה דחוף!! מחפש מסך למחשב וגם לTV ב5500 ש"ח ורמקולים עם שלט ב1000 ש"ח

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  2. Started by Yaniv_sosner,

שווה להחליף 256MB GF7600GT ASUS + קירור Zalman FC-ZV9 + 200ש''ח בעד.. X1950PRO..? אני קונה (מחליף..) אותו עוד חצי שעה..! מהר תגיבו..

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  3. מה יכולה להיות הבעיה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  4. Started by davis5,

אני מתלבט בין fx 5200 או 5500 או radeon 9250 /9550 מה ההבדל בבינהם תודה

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  5. Started by zilkanir,

שלום רציתי לדעת אם קיים כרטיס לכניסת pci המוסיף למחשב יציאת svideo/rca בלי להוות כרטיס מסך בפני עצמו, ובלי לפגוע בכרטיס מסך הקיים(משולב בלוח אם) אלא רק יוסיףך יציאת TV, ואם אפשר לינקים. תודה

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  6. Started by ciauai,

מדהים מה יכול לעשות Geforce 2 MX400 מעבד 1.7 זיכרון 348 כרטיס מסך רשום למעלה מריץ את כל המשחקים על איכות בינונית Half life 2 +lost coast +episod one +counter strike source על בינוני Lineage 2 c5+c4 כמובן שהוא לא מריץ DOOM 3 FEAR BF2 אבל את הרוב הוא מריץ... אך יכול להיות שכרטיס כזה ישן מריץ ככה FPS 40 ואפילו יותר במשחקים ואני לא צוחק רוזולציה 1024*768 (רגילה במסכי CRT שטוח)

7. Started by daniell_s,

טוב אז יש לי את הATI 4770 512mb רציתי מה הערך שלו ואם הוא כרטיס מסך טוב מספיק להרצת מישחקים על MAX

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  8. Started by 8dsim,

איזה כרטיס מסך יותר טוב ? ATI Radeon 9600XT Video Card / 128MB DDR / AGP 8X / TV Out & DVI Video Memory 128MB Memory Type DDR Core Clock 500 MHz Memory Clock 600 MHz or XFX GeForce FX 5700 Ultra Video Card / 128MB DDR II / AGP 8X / TV Out & Dual DVI Video Memory 128MB Memory Type DDR II Core Clock 475 MHz Memory Clock 450 MHz Memory Data Rate 900 MHz Memory Bandwidth 14.4GB/sec.

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  9. שלום לכולם יש לי 7600GT AGP איך אני יודע אם הדרייבר הוא הכי עדכני שיש? ובאתר יש אופצייה להוריד דרייברים לכרטיסי מסך, אבל לא הבנתי שם מה מתאים לשלי, הגרסאות שם לא ברורות לי.. תודה תיקון: פתרתי את הבעיה, הבנתי לבד.. תודה בכל זאת

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  10. שלום חברים, יש לי בעיה רכשתי אתמול את הכרטיס עם מחשב וסיימתי להרכיב את כל החלקים והכל סבבה, אבל משום מה בדריבר אני לא רואה את המפרט בלשונים של 6600GT לא רואה BUS לא DRIECT X לא PROCESSOR ולא כלום כאילו לא רשום שמה כלום.. לפני שהפעלתי משחק לפי דעתי היה רשום, אבל אחרי שהפעלתי משחק AA שעבד ממש כמו טיסן פתאום קרס לי עם הודעת שגיאה שהייתי חייב לעשות ריסט. עשיתי ואני מגלה שהמשחק נותן לי קריטקל ארור NO LABEL ורושם שהוא לא מגלה את הכרטיס מסך... אחרי שהתקנתי שוב את הדריבר הוא מזהה אותו במשחק בהודעת שגיאה אבל לא מריץ... מישהו יודע איך לסדר את הבעיה ? אולי זו בעיה של DIRECT X ? עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  11. יש לי כרטיס מסך NVIDIA Geforce 7600 GS אני צריך עידכונים..מישהו יכול לעזור לי בזה? תודה..

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  12. Started by danieleto,

שלום לכולם יש לי בעיה במסך יש לי מסך שקניתי בערך לפני איזה חצי שנה של סמסונג df793 ואני משתמש בו בסבבה ולפעמים יש לי קווים כאלה על כל המסך בצבע חום מליון קווים זה נמשך איזה חצי שניה ולפעמים אפילו שתי דקות חשבתי אולי זה כרטיס מסך ינו דריבר אז הורדתי עידכונים יש לי כרטיס מסך ראדון 9600 אז בבקה תעזרו לי הקווים האלו משגעים אותייי בבקשההה תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  13. זה הכרטיס Radeon 9600PRO 256MB AGPוGeCube בZAP מצאתי שיש כרטיס כזה של 128mb תודה

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  14. Started by Checker,

אני קונה מחשב נייד והכרטיס שהוא מגיע איתו הוא Intel ®3100 256MB . עד כמה הכרטיס חזק? איזו רמה של משחקים הוא מריץ? זה המפרט המלא: http://www.zed.co.il/Product.asp

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  15. קניתי מסך LCD וחיברתי אותו לחיבור DVI בהתחלה ראו מצויין ב-1024x768 אבל אחה"כ החלטתי להתקין את ה- דרייברים שלו ואז החלו הצרות מאז הוא תקוע בתצורה של 640x480 עם 16 צבעים ב- Safe Mode כן אפשר לראות ב- 1024x768 מחקתי את הדרייברים , עשיתי System Restore ושום דבר לא עוזר

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  16. בהתקנה של הכרטיס מסך רשום לי WDM דרייבר מה זה? והאם להתקין? מדובר בכרטיס 7600GS

17. מה העבדל בין הכרטיס של 6800 של אסוס לבין 6800 GT http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1129&products_id=7060 ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  18. Started by sos4u,

שלום יש לי כרטיס טלויזיה של חברה שנקראית creatix דגם CTX946 אני משתמש במחשב מבוסס לוח אסוס P5LD2SE מעבד 6420 ו 2 גיגה ראם מ.ה. ויסטה ביסניס ללא מדיה סנטר. אחרי התקנה , מצאתי את הדרייבר המתאים של הכרטיס. והוא מותקן כהלכה. באתר היצרן אין תוכנה לצפיה בטלויזיה. רק דרייבר. האם יש תוכנות חלופיות ? אוניברסליות שיעבדו עם כל כרטיס ? תודה [br]פורסם בתאריך: 8.06.2007 בשעה 18:47:56 ד"א כרטיס המסך שלי הוא Asus ATI Radeon EAX1600PRO/TD 512MB האם יש אפשרות לחבר את הממיר ישירות לכרטיס הטלויזיה ? אני לא מחפש הקלטות ו/ צפיה מתוזמנת - רק לראות את התחנות דרך הממיר על מסך המחשב עם ה סאונד אני יודע להסתדר .. תודה שוב לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  19. שלום, אני חדש לכרטיסי נוידיה, עד עכשיו הייתי רק עם כרטיסי ATI , בכרטיסי ATI אפשר להוסיף AA+AF דרך הדרייבר,ואם יש אפשרות אז גם במשחק. אבל עכשיו שאני עם כרטיס נוידיה אני שם פילטרים רק כשזה מאפשר לי דרך המשחק לא אם לא מאפשר לי, איך אני מוסיף AA+AF דרך הדריבר למשחק שאין לו אפשרות כזאת (כאילו לא מופיע כזאת) או סתם? תודה. ועשיתי חיפוש

20. ב- 1020 ש"ח? נראה לי עדיף על SAPPHIRE ATI Radeon HD 3850 256MB DDR3 ב-1000 ש"ח. לא? תודה

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  21. לוח אם GA-P35-DS3L של גיגהביט רשום שהוא תומך ב... Supports DDR2 1066*/800/667memory Dual Channel architecture supports up to 8GB by 4 DIMM slots האם סתם קניתי DDR3 בכרטיס מסך והלוח אם שלי בכלל לא מסוגל לנצל זאת? והאם יכולתי להסתפק ב 512mb DDR2

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  22. Started by pak82,

בכרטיס מסך הזה יש 2 כניסות של VGA, השאלה היא אם אני מחבר 2 מסכים האם אני יכול לראות בכל אחד מהם ברזולוציה שונה? והאם זה ככה באופן כללי בכל כרטיס שיש לו 2 יציאות למסכים?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  23. Started by nir.zamir,

חברים, אני צריך עזרה דחוף. התקשרו אלי מסקאי פיסי ואין את הכרטיס מסך שהמליצו לי פה: Gigabyte ATI RADEON 2400Pro 256MB יש לי אפשרות לקחת את אותו כרטיס של PALIT או GECUBE בקצת יותר זול, או להוסיף קצת ולקחת את זה של SAPPHIRE עם יציאת HDMI. אין לי תכנון כרגע לחבר את המחשב לפלזמה. מה לעשות??? תודה על התגובה המהירה! ניר

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  24. ??????? מחכה לעזרה???

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  25. Started by ashkenazone,

איזה פיצ'רים (כדוגמת VIVO) חשוב שיהיה בכרטיס מסך מודרני ממוצע?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים