כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך עם חיבור D SUB רגיל וכרטיס מסך עם יציאה דיגיטלית וגם של D SUB השאלה היא : חיבור D SUB הוא פחות איכותי, האם יהיה שיפור באיכות התצוגה במידה ואחבר את המסך דרך החיבור הדיגיטלי בעזרת מחבר שממיר בינהם ?? תודה מראש לכל המגיבים
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מחפש תוכנה מסויימת, אשמח לעזרה: בזמנו היה פה לינק לתוכנה שמאפשרת לעשות משהו מדהים עם כ.המסך רק שאני לא זוכר את שמה. התוכנה אפשרה לנצל את הזיכרון של הכרטיס טוב יותר ולמנוע עומס ומאמץ מיותר בזמן המשחק. ההבדל כמובן הורגש באופן משמעותי. העניין הוא שאני לא מוצא את הפוסט שדיבר על התוכנה ולא זוכר את שמה. מישהו זוכר/יודע על מה אני מדבר? אשמח לשמה של התוכנה (= תודה! עריכה: או, מצאתי את זה..איזה שרוט אני, מול העיניים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283368.0
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום רב. הייתי רוצה להתייעץ עם אנשים בעלי ניסיון בכרטיסי טלויזיה. אני מחפש כרטיס PCI פשוט, עם קלט composite, לצפייה בלבד ללא הקלטה, אין צורך בשלט. העדפה ראשית שלי - מכיוון שהוא מיועד לחבר Playstation 2 לשחק דרך המסך מחשב, אסור שיהיה delay בין תמונה לשלטי משחק. מפרט: : Core 2 6600 @ 2.40 GHz, nVidia GeForce 210, 2GB of DDR 2, Win7Ult 64b. אשמח מאוד להתייעץ עם אנשים שיש להם כרטיס טלויזיה וניסו לחבר את ה PS2 למחשב. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי בעיה מוזרה במשחקים שרואים רק חלקים מהדמויות במשחקים , לדוגמא New world prder ו NHL 2000 נתתי 2 דוגמאות למשחק אחד חדש ואחד ישן . ניסיתי להריץ את המשחקים בהגדרות של Direct3D ו OpenGL עדיין אותה התופעה. התקנתי את WIN XP מחדש בגרסת PRO עם SP2 כמו כל משתמש סביר נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את הגרסה העדכנית 71.89 עדכנתי את הדרייברים של לוח האם asus a7v-133c כולל הדרייברים של הCHEAPSET של VIA בגרסה 4.56 אגב הכרטיס מסך גם של asus 7100 32mb mx2 עובד על AGP X4 ועדיין יש לי את אותה הבעיה שהמשחקים מציגים רק חלק מהדמות , או את הידיים ללא הנשק למשל ב NWO. אודה לכם אם תוכלו לתת לי כיוון , לדעתי פחות סביר שמדובר בבעית חומרה אבל בכל זאת אני מתייעץ. שאר המפרט: am…
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
היי, אני צריך כרטיס וידאו ללכידת וידאו ממכשיר VCR ושיהיה עם תוצאות טובות כמובן, ולחיבור PCI. מישהו מכיר משהו? אני חיפשתי בזאפ ומצאתי את זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=402230 השאלה אם זה טוב? כי המחיר פה לא מפריע לי... תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אשמח לשמוע מה חושבים אנשים שעבדו עם המסך הזה לשימוש אינטרנט ואופיס בלבד
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
איזה חברה עדיפה לכרטיס מסך leadtek - gf6600 או gigabyte
-
- 6 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אוקי, אז אני מחפש לי מסך חדש במקום ה CRT הישן והמגושם. הוא ישמש בעיקר לעבודה משרדית, אך מדי פעם גם למשחקים... אבל לא משהו רציני, גג ניד פור ספיד... אני ממש לא משחק הרבה אז שזה לא יהיה מה שיטריד אותכם. הבנתי שחיבור DVI הוא מאוד משמעותי במסכי LCD והוא משפר את האיכות פלאים. אז אם זה באמת ככה, כניסת DVI חובה.(למרות שבכרטיס מסך שלי אין, נחליף בהזדמנות). המסך צריך להיות חד, ושתהיה לו תמונה צבעונית, יפה וחיה. שיהיה נעים לעין לשעות מרובות, ויראה יפה גם פונטים קטנים. עדיף מאוד שיהיה 17", אבל אם זה הבדל ממש ממש גדול במחירים אני אסתפק ב 15". התקציב הוא באיזור ה 2500 ש"ח, די גמיש. אם אתם יכולים תצרפו לינקים לביקורות או השוואות של מסכים שאתם ממליצים עליהם... תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום ברגע שאני מנסה להתקין את הדריוויר (Catalyst 3.6) אני מקבל הודעת שגיעה ATI software Error extracting support files: the directory or file cannot be created ??? ניסתי להוריד מהאינטרנט את הדריוורים גם את הגירסה הקודמת אבל זה לא עזר אני ממשיך לקבלת את אותה שגיעה עם התוכנה הזאת מה אני יכול לעשות בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שבו ניתן היה לראות מהו החום הסביר של כרטיס מסך כל שהוא (במנוחה ובמאמץ) ,האם מישהו מכיר משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אני מחפש מקור שיש בו את ההשואות בין הכרטיסים.לא בנצ'ים,אלא אתר שאם אני אראה לדוגמא NV6600GT אדע מה המקביל שלו(+/-) ב-ATI. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
בזמן האחרון התחילו אצלי רעשים מהמאוורר של כ. המסך... יש לציין שניקיתי אותו עד המקסימום שאפשר, עם שואב, מברשת ואפילו שמתי שמן על הציר הפנימי. אבל כלום לא עוזר והרעש קיים. מה לעשות? אני כבר התיאשתי...
-
- 7 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מהם בדיוק הפילטרים במשחקים שיש ה-X4 X8..... ועד כמה כל שינוי שלהם משפיע על הכרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
-
[glow=yellow,1,100]דבר ראשון אני בטוח שאתם רגילים לראות דברים יותר טובים ממה שאני הולך להציג אז לא לעליב!(זה מה שיש)[/glow] ל RADEON 9550 יש (PS (pixel shader? if yes whice version?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהגדרות של הכרטיס מסך שלי הוא משדר בשיטה שלא מתאימה לטלוויזיה או ההפך הטלוויזה מופיעה ב שחור לבן איני יודע בדיוק עשיתי חיפוש בפורם אך רק לי יש בעיה שאיני יכול לשנות את שיטת השידור הנה תמונה שממחישה .. בבקשה עזרו לי אני כבר לא יודע מה לעשות . הייתי בפורמים של NIVIDIA ולא מצאתי תשובה אם אפשרי המלצה לTV TOOL שתומך בכרטים מסך FX 5200 של GYGABITE זה יהיה מעולה תודה
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל - למישהו פה יש IIYAMA E481S? והוא מוכן לעזור? :s05: שאני אוכל לבוא ולהתרשם מהמסך לפני שאני מזמין מסך ב 4000 שקל "על עיוור"? ואם לא, אז למישהו אולי יש את ה IIYAMA E431S? או את ה VIEWSONIC VP171? כי דיברתי עם היבואן ואף חנות לא מוכנה לשים את המסכים בתצוגה מכיוון שהאחריות מתחילה מיום פתיחת האריזה.... תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
-
אז יש לי מחשב חדש עם 7900 GT רק אתמול התקנתי וידוס ודרייברים שיחקתי קצת במשחק FEAR על ההגדרות הכי גבוהות עבד סבבה עד היום בצהריים אחרי שהורדתי איזה עידכון של וינדוס אז המחשב מתחיל להתקע לי במסכים כחולים כל פעם שאני מריץ משהו ממש כבד למה זה?
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום. אני ממש לא בעניינים בכל מה שנוגע לכרטיסי מסך ולכן אני ממש זקוק לעזרתכם. קניתי מחשב לא מזמן, הזמנתי כרטיס 9600XT של Raedon כשקיבלתי את המחשב קיבלתי במקום הכרטיס הזה את הכרטיס X300 המוכר אומר שזה בערך באותה רמה, למרות שזה לא נראה לי, מישהו יכול להאיר את עיני ולהגיד לי מי מהם יותר טוב? תודה רבה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר אותו למצב CLONE כדי שאני יוכל להקליט אבל אני משחק כמה שעות באפשריות ולא מוצא... שוב יש לי את הכרטיס Radeon9600 XT.. בכרטיס הישן שלי הייתה לי אפשרות יותר נוחה ולהעביר (FX 5200)
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
כרטיס הטלוויזיה שלי של חברת Pinnacle מחובר לשקע אנטנה (כבלים) ובכדי לצפות בטלוויזיה אני עושה שימוש בתוכנה PCTV Vision התמונה נראית נהדר אך לצערי אין לי סאונד כרטיס הקול שלי הוא AC97 אליו מחוברים רמקולים של לוג'יטק 2.1 (בשקע הירוק בכרטיס הקול) להלן תמונות של ההגדרות בתוכנה http://i7.photobucket.com/albums/y293/nitk/settings1.jpg http://i7.photobucket.com/albums/y293/nitk/settings2.jpg יש לציין שהסאונד בכל התוכנות / משחקים מה לבחור בכדי לשמוע
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אוקיי יש לי שאלה יש לי לוח אם p4s533 של אסוס עם יצאת AGPX4 וכרגע אני עם כרטיס מסך GF4 440MX ואני רוצה להחליף אותו אותו למשהו טוב יותר אני חושב בכיוון של גיפורס 6600 256 מגה של גיגה ביט או ATI X700 256 זה הכיוון שלי אבל הכרטיסים האלה הם עם יצאה של X8 ולי יש X4 בלוח אז זה יפעל בכלל או שזה יפעל ולא יביא לי את כל ה100% של הכרטיס ואם זה לא יביא את כל ה100% זה שווה ? יש הבדל משמעותי בן הX8 לX4 אוקיי זהו תודה רבה מראש למי שיענה
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
האים יצא כבר הכרטיס Radeon HD 2950 XTX ??? והאים הוא היה יותר חזק מה3870 ??? תודה לעוזרים ;D
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-