כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
רק היום חשבתי על זה, ותמיד שעשיתי OC לכרטיס מסך, הרצתי אחר-כך 3D MARK 2001, וראיתי אם התוצאה עולה, וברגע שהגעתי לרף מסויים, כל מגה הרץ שהוספתי גם להורדה של הציון, אז החזרתי לדרגה הקודמת... האם אני עושה נכון? או שלעלות את המיהרויות שעון עד שאני רואה דברים מוזרים על המסך?
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
נמשל ספליטנר סל אף פעם לא משנה על כמה ה aa או ff יהיו לא יעלה חלק ויש לי ראידון 9700 פרו ואם עולה חלק אז על רזלוציה נמוכה ואם אני מפעיל את ה aa ff אז שאני מפעיל את המשקת כדי לראות בלילה זה קופץ מגמם בקושי רואים וככה גם ברינבו סיקיס ריבן שילד הוא עולה חלק על aa ff אבל ברגע שאתה מעיל את המשקפת לילה .. הכל מגמגם וקופץ
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הייתי רוצה לקנות שבוע הבאה כרטיס מסך חדש יש לי שני אופציות וכולם מציאים לי לקנות את ה 9100 גם ה 9100 וה 9200 שניהם באותו מחיר ובעלי אותו כמות זכרון על הכרטיס, וגם DVI ה 9200 כולל גם AGP 8 וגם DIRECT X 9 אך מדוע הוא נופל מה9100, האם מישהו יכול להפנות אותי למקום להשוואה מדוייקת? אשמח מאוד לקבל תשובה תודה
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי אני די מבולבל מכל ההיצע. הבנתי שכל הכרטיסים זהים, חוץ מהופעה חיצונית ו\או שינויים בבנאדל. שאלתי היא כזו: איזה כרטיס מבוסס רדאון 9500PRO כדאי לקנות? לכרטיס מסך יוקדשו כ 1,200 ש"ח מהתקציב. אבל חשוב לי לבזבז כמה שפחות, אפילו אם זה אומר לוותר על באנדל טוב. בקיצור, אני מחפש את הרדאון 9500PRO עם יחס העלות\תועלת הכי טוב מבין ההיצע הקיים בארץ... TIA
-
- 10 תגובות
- 862 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה התפקיד של יציאת טלוויזיה, פרט מהאפשרות לחבר טלוויזיה במקום מסך המחשב..???..
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן החלטתי שעכשיו באמת הגיע הזמן לקנות את המחשב החדש שלי. המחשב ישמש למישחקים בעיקר, המפרט דיי סגור ואח"כ אני אעלה אותו בפורום המתאים. כרגע חייב להחליט בין 2 כרטיסיי מסך ששמתי עליהם עין ולא ברור מה שווה יותר. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1264 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_89&products_id=945 סמי סמי על סמי: "אני סמי דפקתי הקופה" "לבד?" "לא, עם חבר שלי הרצל" ---מתחת לאף---
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין שני הכרטיסים? (חוץ מהמחיר, כמובן)
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש תוכנה כזאת ?! ואם אני כבר שואל מהיא טמפ לכרטיס מסך ?! במאץ כרטיס טוב כמו ראידון 9700 פרו או 9800
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך דק. איזה משני הדגמים האלה כדאי: LG 1510S או CTX PV520 ? אני משתמש רק במשחק FLIGHT SIMULATOR של מיקרוסופט. האם יש מסך דק אחר שכדאי לקנות במחיר של עד 2000-2500 ש"ח? תודה מראש לכל המגיבים. רונן
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני מתעניין בקניית מחשב, ולאחרונה נחשפתי לכל הסלט המורכב של דגמי ה-GeForce וה-Radeon השונים. אז שתי שאלות לי אליכם: 1. בבקשה תדרגו איזה משפחה עדיפה על איזה, או חופפת לאיזה, לפי הסדר, כדי שאדע מה לקנות. (ולשם הסדר הטוב בואו נדבר על כרטיסים בטווח מחירים סביר של עד 1000 ש"ח.) 2. נניח שיש לי בחירה בין כרטיס טוב עם 64 מגה זיכרון לבין כרטיס חלש יותר עם 128 מגה זיכרון. מה עדיף? או שכל מקרה לגופו? תודה ולילה טוב. ;D
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מסך 17 אינץ' איכותי CRT , בתקציב לא מוגדר אבל עדיף בסביבות עד 1400. אני דווקא הייתי הולך לכיוון LG. אם אתם נותנים שם של דגם תתנו קישור לאתר עם תמונה ונתונים עליו.
-
- 14 תגובות
- 875 צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי את הכסף שאני צריך כדי לקנות מסך. התקציב שלי הוא כ 1400 ש"ח. ברצוני לקנות מסך 19'', אני יודע ש 1400 אי אפשר לקנות מסך 19 סופר-איכותי ואני מתלבט בין המסכים הבאים: CTX EX950F ב 1360 ש"ח VIEWSONIC E95 ב 1430 ש"ח MAG 996PF ב 1300 ש"ח LG E900B ב 1200 ש"ח איזה מהם כדאי לי לקנות? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אומרים ש-NV חתמה על הסכמים עם EA Electronics, שאומר שמשחקי EA לא יפעלו טוב ע"י כרטיסי ATi... האם ההבדלים יהיו ממש גדולים?? לדוגמא: FIFA 2004 ירוץ יותר טוב על GF4 MX440 מאשר על Radeon 9500 Pro ?!
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני קיבלתי את הרדאון לפני יום יומיים . בקופסת הRETAIL. דבר ראשון עצבן אותי שלא קיבלתי את הבאנדל (SOFII +POWERDVD) ודבר שני , בצד השני של הכרטיס (איפה שאין את הGPU). רשום במין פס לבן דק : Complies with Canadian ICES-003 ואז ליד רשום - Class B מה שמאוד עצבן אותי , כי בדרך כלל Class B זה סוג פחות טוב. מה שבאתי לשאול זה אם זה באמת משנה ה CLASS הזה ? דבר שני . הרצתי 3DMark 2001 בDefault Setting על CATALYST 3.4 (בלי AA או AF) וקיבלתי 6500 נקודות. אחר כך הרצתי 3DMark 2003 ב Default Setting על CATALYST 3.4 (בלי AA או AF) וקיבלתי 4500 איך זה יצא ככה ? אני יודע ש6500 יחסית ל2001 זה נמוך ו4500 יחסית ל2003 זה גבוה. למה זה ככה ? המפרט שלי (זמני עד למחשב החדש) Pentium 3 1…
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במידה והתקנתם את הדרייברים החדשים מגרסה 2.4 או 2.32 או 2.31 ויש לכם בעיות עם זיהוי של דיסקים האשמה היא בדרייברים החדשים. nvidia הורידה את הדרייברים החדשים מהאתר שלה ועכשיו ניתן להוריד רק את גירסה 2.03. אצלי התקנת הדרייברים החדשים גרמה לכך שהמשחק splinter cell הפסיק לזהות את הסידי המקורי של המשחק ולכן לא ניתן היה לשחק יותר במשחק. התקנה מחודשת של הדרייברים מגרסה 2.03 פתרה את הבעיה. יש באתר של nvidia הנחיות כיצד להתקין מחדש את הדרייברים הישנים.
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך ממש זול למחשב של אבא שלי יש לו P3 1000MHz ו512MB SDRAM יש לו עכשיו איזה TNT2 ישן אני מחפש משהו ממש זול (+-200 שקל) שיוכל להריץ את משחקי הרשת הפופלריים (CS, קוויק3, UNREAL וכד') הGF2MX נראה לי חלש מידי והGF4MX יקר מידי יש איזה משהו באמצע?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אז כמו שכתוב בכותרת אני מחפש כרטיס מסך ב-700 גג! השימושים שלו בעיקר משחקים! תודה...
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלפתי לפי המלצתכם מ ASUS MX440 64MDDR לחברה פשוטה אבל 128MDDR יש בדיקות ביצועים ברב המקרים האסוס טוב פי 2 מהחברה הפשוטה ויותר מזה יש תוצאות כמו GRAPHICS 3D-SIMPLE שאסוס פי 8 יותר טוב ואני לא מגזים
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כידוע יש שני חברות ששולטות על הכרטיסים הגרפיים " ATI ו NVIDIA מה ההבדל בינהם ? ואיזה עדיף מבחינת משחקים? ראיתי שבעבר הרוב הללו והמליצו על ATI, אבל אני גם קורא שיש לו (ATI) הרבה בעיות עם הרצת משחקים מסויימים (בניגוד לNVIDIA) אין פה סתירה ? בתודה מראש, יוסי
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי כרטיס RADEON 9500 PRO דגם http://www.sapphiretech.com/vga/9500pro.asp ויש לי בעיות לסדר TV-OUT. יש לו יציאת S-VIDEO של 7 פינים (שורה של 4 ושל 3), אבל הוא הגיע עם מתאם S-VIDEO TO RCA של 8 פינים שכמובן לא מתאים. בחנות טענו שככה זה מגיע ושאקנה מתאם אחר. קניתי מתאם עם 4 פינים שהתאים לכניסה, אבל אז רואים רק שחור-לבן! הדרייברים (CATALYST 3.4) מזהים את הטלוויזיה כS-VIDEO ולא RCA למרות המעביר. אולי זאת הבעיה? בכל מקרה לא ניתן לשנות זאת בדרייבר. אח"כ לקחתי מתאם 7 פינים, אבל הסידור שלהם שונה והוא לא מתאים לכרטיס. מה עוד אפשר לעשות? איפה משיגים מתאם שיעבוד?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מסך 19 חדש ורציתי לדעת על איזה מאפיינים רצוי לתת את הדגש. ובכלל מה מומלץ לקנות. אני מעוניין במסך CRT והתקציב שואף ל-1000, אני יודע שזה יחסית סכום נמוך אבל כרגע זה מה שיש. מה אתם אומרים? שווה לחכות לסכום יותר גבוה או שאפשר למצוא מסך טוב של יצרן אמין במחיר כזה. תודה מראש לעוזרים, ** דרך אגב, כרטיס מסך של לידטקTI200 הולך להריץ אותו.
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
בהתחלה עוד הצלחתי לסבול את זה אבל כבר נמאס... אני בסה"כ משחק על 1024X1280 ועם כל ההגדרות איכות למינהם ורק עם 2X AA ובכל זאת כל פעם שיש הרבה אובייקטים הוא מאט לי כמו איזה וודוו מסכן ... לרוב הוא הולך חלק כמו שצריך אבל כל כמה שניות יש קפיצה מאוד מעצבנת ואם אני מוריד רזולוציה זה לא בהכרחמשפר לפעמים זה נעשה רק גרוע יותר מיותר לציין שהכול מעודכן עם הדריברים הכי חדשים אחרי שעדכנתי דריבר ללוח אם (2.03)המצב קצת השתפר אבל זה עדיין מקרטע ומעצבן אני לא בטוח אם זה התופעה של הstutter או שפשוט משהו לא כמו שצריך שם ... מישהו נתקל בזה,יש איזה עצה איך לסדר את זה? זהקורה רק על GTA...
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ביקרתי עכשיו בעמוד המחירים של ATI http://www.ati.com/shopati/pricespcusa.html ראיתי דבר מוזר והוא שהALL IN WONDER RADEON 9000 PRO עולה כמו RADEON 9600 PRO מישהו יכול להסביר לי למה זה ככה וגם מה זה "ALL IN WONDER"?
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך של ASUS V8170 + TVOUT+64MDDR היה בכרטיס באג ואין לחנות עוד את הכרטיס הנ"ל האפשריות שיש לי : 1. לחכות כ שבועיים עד לקבלת הכרטיס מסך 2.להוסיף עוד 60 ש"ח ולקבל GF4 128DDR אבל לא של חברת ASUS האם מישהו בדק אם הכרטיסים של אסוס באמת יותר טובים ? או שזה סתם גימיק דרך אגב לכרטיס מסך של אסוס יש רק גוף קירור ללא מאוורר ( זה יותר יתרון או זה יותר חיסרון )
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-