כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
טוב אז כמו שהבנתם מהכותרת עכשיו חיברתי את המחשב לטלויזיה ואני מחפש תוכנה טובה שתתאים לכרטיס שלי (GF6800GT) תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי 6800 ואני רוצה להכוון את הדריברים למצב תמונה הכי טוב שיש ושלא יכביד בצורה משמעותית תודה לכול העונים
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אוקיי - עומד לקבל מסך שני ואני תוהה אם מישהו ניסה או יודע אם אפשר לבצע סיבוב של 90 מעלות על מסך אחד מתוך שניים כאשר השני נשאר רגיל. דרך אגב אני מדבר על CRT (כן). אני חושב לשים אחד של 22 אינטש במצב רגיל ולידו 17 אינטש מונח על הצד במצב של 90 DEG FLIP . אני עובד על ATI כרגע.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי. יש לי כיום מחשב חדש,אבל לפני היה לי מחשב Celeron D 2.8Ghz עם 256MB זיכרון, והחלק העיקרי כרטיס מסך Geforce 4mx 400 128mb עכשיו,היום חיברתי את המחשב (בתענה שיהיה לי שתי מחשבים) הוספתי עוד 64MB זיכרון. (סטיק שהיה לי). העלתי על המחשב הזה משחק. עכשיו,בחרתי על רזולצייה גבוהה (630X480) עכשיו.. הוא מפעיל את המשחק די מהר. (כמעט,לפעמים זה מאט.. טוב,זה סלרון. סלרון לא מתאים למשחקים..) אבל מה,האיכות של התמונה גרועה וממש לא כיף לשחק. ברזולציות קטנות יותר יש איכות תמונה מעולה. אבל מה,זה לא מהר כמו ברזולציה הקודמת. שמעתי שזה קשור לכרטיסי מסך, אני לא מבין בזה כל כך.. אז באתי להתייעץ!
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
-
-
לגבי הכרטיס הנ"ל -האם יעבוד טוב תוך גיבוי של זכרון ראשי 512MB 400MHZ DDR? השאלה נשאלת מאחר ואין לי כסף ל -Gigabyte 6600GT PCIE 128mb או 6600 הרי הוא מסוגל לגבות עליו מתוך הזכרון הראשי עד 128 כאשר עליו יש פחות אם אינני טועה 32M לא? האם עדיף כך,הרי שבאותו רגע Tעבוד רק משחק המחשב נאמר HL2 ד"א -כל זאת אמור לגבי WIN98,אחרת לא יהיה אפשרי להעביר מסPיק זכרון אם היה XP לא ?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אם אני קונה מסך 710TM של סמסונג וכותבים לי בחנות שמחליפים לי אותו נגיד אחרי 5 או 7 פיקסלים שרופים. וביבואן אומרים מ -20 פיקסלים שרופים. במידה ומתרחשת תקלה האם החנות מחוייבת לפעול לפי מה שהיא כתבה, או שהיא תוכל להגיד שלפי יבואבן זה אחרת? כמו כן, הייתי מעוניין לדעת האם שווה להשקיע עוד כ 500 - 600 ש"ח, בהבדל שבין 710 N ל TM? האם DVI באמת שווה את הכסף הזה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הכרטיס שלי מגיע עם אפשרות vivo ובתוכנה המצורפת אין אפשרות לתכנת הקלטה לשעה מסוימת. מישהוא מכיר תוכנה יותר טובה עם אופצייה לכוון הקלטה לפי שעה?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך (geforce mx400) עם יציאת RCA לחיבור של טלוויזיה, ואתמול ניסיתי, ושהדלקתי את הטלוויזיה הצלחתי לראות את הדוס בהתחלה אבל זה היה רק בשחור לבן, ואחרי זה שהוא התחיל להעלות את הווינדוס בכלל לא ראיתי כלום בטלוויזיה... מישהוא יודע איך אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה ושאני יוכל לראות גם ווינדוס ובצבע??? תודה
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מי לדעתכם כרטיס מסך יותר טוב ?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני רוצה להעיף את טלויזיה מחדר (''14) אז אני מחפש כרטיס TV למחשב: קיבלתי העצה מחבר לקנות כרטיס st-lab PCI-TV878 הינה לינק לפרטים: http://www.sunsway.com.hk/products/tv_capture.html מה אתם אומרים? העצות אחרות יש? מה כדאי לבדוק איך יודעים מה טוב? (רוצה להשקיע עד 200 ש"ח, האם זה מספיק למשהו סביר או לרדת מזה?) {הכרטיס שרשמתי הוא של חבר טוב שלי שקנה אותו לפני חודש ב 300 ועכשיו עובר למחשב נייד אז הוא ימכור לי ב 200 או פחות} יש כרטיסים / מכשירים שמסך פועל גם בלי המחשב? מה רמת המחירים? והאם הם פועלים גם ככרטיס רגיל שניתן לעשות לכידה? תודה על התגובות, טל {עריכה} תוספת: שכחתי כמעט, האם הכרטיס הוצע לי יעבוד עם תוכנות של שליטה בעזרת שלט ל media player , כעכבר וכד' ?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש כרטיס טלויזיה שמסוגל להקליט ערוץ אחד בזמן שרואים בממיר של הכבלים או הלווין ערוץ אחר? משהו כמו מה שה yesmax מסוגל לעשות
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
כרגע יש לי 71.25 ואני לא יודע אם זה הדרייבר אבל הכרטיס די איטי כרגע. ועוד שאלה: האם אותו דרייבר מתאים גם לכרטיסים ישנים יותר כמו gf mx440 ?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אז ככה, אני יודע שהסיכוי נמוך אבל אני ינסה בכל זאת. אני צריך להחזיר את הכרטיס Radeon 9800 PRO שלי על מנת לממש את האחריות, הוא דפוק... הבעיה שאני לא יכול לנטרל את המחשב - אבא שלי צריך אותו. אין לי שום כרטיס חילופי... בדקתי כבר אצל חברים, אחים וכו'... לכן אני צריך להשאיל ממישהו כרטיס ישן... אם שידרגתם כרטיס מסך ויש לכם עדיין את הישן (או לחילופין יש לכם כרטיס מסך PCI) שאתם לא צריכים כמובן, אז אשמח להשאיל אותו ממכם (תקופה קצרה). אני כמובן יגיע עד אליכם ויאסוף אותו, ואחר כך יחזיר אותו. לא ממש משנה לי איזה כרטיס, יכול להיות הכי מעפן בעולם, אני יחיה בלי משחקים או משהו, רק צריך את המחשב לאבא שלי... דרך אגב - אין לי מושג אם זה המקום לפרסם את ההודעה, תריגשו חופשי להעביר אותה למקום …
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הבעיה להלן: יש ברשותי כרטיס ATI X 600 וב USER'S MANUAL רשום שיש אופציה ללכידת וידאו אם יש למשהו מושג איך אני מוריד אפליקצה כזו אודה לכם
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
Benq FP71E כולל DVI!! Samsung SyncMaster 710N Hyundai L70S כולם 12ms מה דעתכם? יש הצעה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
המורה שלי למתמטיקה ביקשה ממני להכין לה תעודת הצטיינות במתמטיקה שהיא תחלק לתלמידים מצטיינים. עכשיו חשבתי לקשט את המסגרת במספרים וסימני פעולה בעיצוב מיוחד או תלת מימדיים. למישהו יש רעיון איך לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
האם יש לי תוכנות רוגלה או SPY המזיקים למחשב שלי? כאן כל התהליכים שלי : http://img192.exs.cx/my.php?loc=img192ℑ=13zx.png תודה 2יי
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אתם יכולים להגיד לי איך לכוון את התמונה הטובה ביותר במסך אני פשוט לא מצליח לכוון להכי טוב תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
הבנתי שיש משטח סיליקון כזה שמצמידים למסך של מחב נישא והוא אומר עליו אבל כשחיפשתי לא מצאתי באף מקום באינטרנט. מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הדרייברים האלו הם בישביל משקפי תלת מימד הם חייבים להיות באותו גרסה עם הדרייברים של הכרטיס מסך היה בדרייברים הישנים אבל היו כמה משחקים שזה לא עבד טוב כמו דום ועוד כמה מישהו יודע אם אמור לצאת ומתי או לפחות איך אני יכול לברר את זה...
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
ההשוואות בין lcd ל-crt בפורומים שביקרתי הם מלפני יותר משנה, ככה שקשה להבין מהם מה עדיף היום. המליצו לי על LG flatron f900b שהוא 19". אני אתפשר על "lcd 17 אם האיכות והמחיר כמעט זהים (יש לי לפטופ והעומס על העיניים נמוך בהרבה מב-crt). אשמח לשמוע המלצות.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני יודע שאסור ממש לשאול שאלה כזאת וצריך לחפש...אבל חיפשתי ולא מצאתי כלום וגם בקושי יש אנשים שיש להם את הכרטיס הזה...אז קשה למצוא וגם אין לי גישה לORB..
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מעבד AMD 3000+ כרטיס מסך 6600 GT של ג'יגבייט אין לי מושג פשוט אם התוצאה הזאת טובה חוות דעת.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-