עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני משתמש בRIVA TUNER לשליטה על המהירות של המאורר לכרטיס מסך עכשיו.. עכשיו התקנתי את הדרייבר 180.42 ואי אפשר לשלוט על המהירות ב180.43 סידרו את הבעייה הזאת? ועם לא יש דרך אחרת תוכנה אחרת שבעזרת אפשר כן יהיה לשלוט על המהירות שלו?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  2. שלום רבותיי, חבר שלי מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש. עכשיו הוא לא כזה גיימר, הוא משחק מקס' במשחקי ספורט כמו פיפא לא יותר מזה זה בטוח. אבל הוא רוצה שלפחות זה יעבוד חלק. יש לו תקציב עד 400 ש"ח והוא רוצה להוציא מזה את המקס'. הסתכלתי על הכרטיסים הבאים: GIGABYTE GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E GIGABYTE 9500GT 1GB GDDR2 DX10 HDTV HDMI DVI PCI-E 2.0 אך לא הצלחתי לבחור איזה מהכרטיסים האלה לבחור. אשמח לשמוח עצות. תודה.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  3. Started by Gimel,

אחי קנה מסך LCD של BENQ (כן, אני יודע שהוא לא משהו) במקום מסך CRT של LG שהיה מחובר קודם למחש. בשלב כלשהו בשנתיים האחרונות התקנתי על מחשב הזה משהו שיגרום למשחקים לעבוד בקצב ריענון של 85HZ. אבל אני לא זוכר מה זה היה. עכשיו כל משחק שמפעילים לא נותן תצוגה על המסך החדש. (out of range) ניסיתי לשנות את הריענון בדרייבר של הכרטיס (גיפורס 6800) - לא עזר. ניסיתי לקבוע ריענון עם RIVATUNER - עוזר להציג את הקוביה באיבחון dxdiag, אבל משחקים פשוט קורסים לגמרי ולא עולים כשהתוכנה הזו רצה ברקע עם עקיפת קצב ריענון. מה עוד אפשר לנסות מלבד התקנת מערכת מחדש?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  4. Started by ofer40,

היי אני עובד עם מסך CRT 17 וטלוויזיה LCD 32 ותמיד ראיתי וידאו בטלוויזיה ועושה משהו אחר ב CRT. עכשיו משהו השתבש ואני לא מצליח לפתור את הבעיה. אני מצליח לראות וידאו רק בשני המסכים. ניסיתי את כל ההגדרות וזה לא עובד. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  5. כמו שכתוב...אני צריך עזרה בבחירת החברה שממנה אני אקנה את הHD3870X2..... http://www.foxpc.co.il/Category.aspx?q=3870X2 בבקשה תגידו לי איזה הכי כדי..(ולמה) תודה לעוזרים..! דחוף!

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  6. היי. רציתי לקבל ממכם עזרה עבור 2 מפרטים ישנים שיש ברשותי: מפרט ראשון, שהלך לו כרטיס המסך: לוח אם: M2N-E מעבד: AMD 5600+ כרטיס מסך: הלך לעולמו GF 9600GT זיכרון 4 ג'יגה RAM מפרט שני: לוח אם: M2V-TVM מעבד: AMD 5000+ כרטיס מסך: מובנה GF 6100 זיכרון 1 ג'יגה RAM עכשיו לשאלה המעניינת: כדאי בכלל להשקיע כסף ולהביא ל2 המחשבים הנ"ל כרטיסי מסך זולים? הראשון בשבילי כדי לראות סרטים, והשני זה של אח שלי, שיריץ משחקים בצורה סבירה (לא מחייב את הכי חדשים). במידה והתשובה חיובית, אשמח להמלצה על 2 כרטיסי מסך ל2 המפרטים. תודה!

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  7. Started by Inertia,

קודם כל אני מקווה שזה המקום הנכון לפרסם בו, אני לא יודע אם זו בעיית חומרה או תוכנה, אם לא, תקנו אותי... קניתי כרטיס מסך חדש מסוג HD5670 של ATI ומשחקים שפעלו סבבה עכשיו רצים עם ארטיפקטים דיי חמורים כמו משולשים (פוליגונים?) שחורים שמרצדים על המסך בעת הרצת משחקים בחלונות הכל פועל סבבה. בגירסה 10.5 התקלה חמורה יותר אבל גם ב10.7 שלהבנתי היא העדכנית ביותר- התקלה עוד קיימת. לא בוצע שום OC ואין בעיית התחממות של הכרטיס. התופעה מתחילה מיד עם תחילת ההרצה. יש לי ספק 400W אמיתי, שאמור להחזיק אותו .. מישהו נתקל בתקלה דומה? יש הצעות? תודה

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  8. Started by es88,

אני מחפש פחות או יותר במחיר הזה, מודע לכוח של הכרטיסים במחירים האלה, השאלה פשוט מתוך מה שקיים כרגע מה כדאי? נניח Leadtek 8600GT 256MB PCI ב-400 ש"ח שווה?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  9. היי,אני מחפש כרטיס טלויזיה כזה שאני מחבר תמחשב לטלויזיה עם חוט ואני צריך שזה יהיה זול. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  10. Started by chenc,

אני יודע שרשמתי הרבה על סמכים בזמן האחרון... אבל אני עדיין אל יודע במה לבחור מבין שני אלו... אני פחות מתלהב מהLGF700P... ולכן החלטתי באחד מבין השניים הללו לפחות... מה אתם אומרים? אני יודע שהFD2 חדיש יותר... לעומת זאת, קראתי כתבה מעמיק בנושא - שימו לב למסקנה הסופית: http://www.bench-house.net/vidito.php?oliver=186&sid=59&pop=DoP&form22=+Go%21+ (למרות שאני חושב שהNF שדובר שם זה הDIAMONTRON הראשון ולא הM2)... בתודות רבות לכל המשיב. חן.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  11. שמעתי שלא טוב לעלות הכל עד הסוף כי זה גוזל מה fbs של הכרטיס מסך .אבל גם שמתי לב אם אני מוריד הכל אז רואים במשחקים זוועה {ברזולוציה מקסימלית} משהו יכול להסביר לי איך להגדיר בצורה הנכונה שאני יראה מצויין במשחקים ולא יגזול מהירות? ככה הגדרתי את ה 3d זה טוב בתמונות. אפשר לעלות רק 4 תמונות אז זה לבנתיים> הנה לינק של כל ההגדרות > http://img110.imageshack.us/my.php?image=444444lk2.jpg [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  12. Started by navk2,

האפשרות הראשונה שם טמפורל AA משהו אז שמתי אותה על 2 וזה לא משנה כלום... לא מבין למה כולם אומרים ש ATI TOOL עדיפה על CCC... אולי זה משנה שיש לי גרסה מסיומת ? יש לי את 0.26 ...

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  13. Started by Shane McMahon,

שלום לכולם,על כרטיס Gaiwnward Nvidia 5500FX יש חיישן טמפרטורות? ובאיזה תוכנה חינמית ניתן למדוד את המעלות? תודה רבה .

14. Started by vampirus,

שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 דגמים לרכישה של מסך LCD, הראשון, LG l1710b , בגודל 17'. השני Mag LT865, בגודל 18'. שניהם בסביבות 2700-3000 ש"ח. (אם למישהו יש רעיון יותר מוצלח....) בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  15. Started by J.Dog-Christ,

אהלן, יש לי בעיה, אני מנסה להקליט מוידאו סרטון קצר למחשב בעזרת הVIVO, הבעיה היא שהדרייברים מדירים את הSTREAM בתור NTSC_M והוידאו שלי עובד בPAL כמובן. לא מצאתי שום שיטה לשנות את זה בדרייברים, ניסיתי דרייברים ללא CCC [של OMEGA] וגם שם לא מצאתי כלום. מישהו מוכן לעזור לי? איך אני מגדיר לכרטיס שיעבוד בPAL_B בVIVO? -ג'ו

16. שלום. ברשותי שני כרטיסי מסך כרגע: Geforce 210, ו- GTX560Ti. נדמה לי - אם כי אני לא בטוח (ולכן שואל) - שכאשר אני משתמש ב 560Ti - איכות התמונה עולה גם כן [ז"א - התמונה המוצגת על המסך, בכל רגע נתון] האם אני מדמיין? תודה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  17. שלום, זה המפרט שלי: Intel Core i5 4590 Gigabyte GAB85MD3H SeaSonic S12II-520W DDR3 1600MHZ 16GB אני משחק במשחק אנדרויד על האימולטור (NOX - ניסיתי גם אחרים אבל התוצאה זהה) וכל פעם שאני מפעיל את המשחק המחשב מתחיל לזחול בצורה שלא מאפשרת לעשות שום דבר אחר. מחפש להוריד את המעמסה מהמעבד בהשקעה המינמלית האפשרית על כרטיס מסך (מעדיף קירור פאסיבי או מאוורר כמה שיותר שקט). מצורף צילום מסך של מנהל המשימות בזמן שהאימולטור מופעל עם המשחק. תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Shnig0,

איזה כרטיס מן הכרטיסים הנל יותר חזק ב-PCI-E 1?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  19. אני משתמש בכרטיס315 SiS עם יציאה למסך מחשב ווידיאו אווט לטלויזיה. ניסיתי לחבר כרטיס נוסף PCI של TSENG דגם E6000 , עם יציאה למסך מחשב, אך כשהצלחתי לחבר אותו קינפגתי בSETUP אותו כפריימרי ואז הוא עבד וגם הAGP אבל לא הצלחתי לראות בטלויזיה, וכאשר הAGP על פריימרי, אז אני רואה בטלויזיה ולא רואה את הPCI.. זקוק לעזרה ממישהו. תודה ???

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  20. Started by guyfaran,

שאלה פשוטה : אני מחפש כרטיס טלויזיה ככה עד 300 שקל ושיהיה עם שלט זהו תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  21. אז ככה, אני יודע שהסיכוי נמוך אבל אני ינסה בכל זאת. אני צריך להחזיר את הכרטיס Radeon 9800 PRO שלי על מנת לממש את האחריות, הוא דפוק... הבעיה שאני לא יכול לנטרל את המחשב - אבא שלי צריך אותו. אין לי שום כרטיס חילופי... בדקתי כבר אצל חברים, אחים וכו'... לכן אני צריך להשאיל ממישהו כרטיס ישן... אם שידרגתם כרטיס מסך ויש לכם עדיין את הישן (או לחילופין יש לכם כרטיס מסך PCI) שאתם לא צריכים כמובן, אז אשמח להשאיל אותו ממכם (תקופה קצרה). אני כמובן יגיע עד אליכם ויאסוף אותו, ואחר כך יחזיר אותו. לא ממש משנה לי איזה כרטיס, יכול להיות הכי מעפן בעולם, אני יחיה בלי משחקים או משהו, רק צריך את המחשב לאבא שלי... דרך אגב - אין לי מושג אם זה המקום לפרסם את ההודעה, תריגשו חופשי להעביר אותה למקום …

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  22. Started by dolypooh,

שלום חברים. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני צריך להחליף לו את הכרטיס מסך. כאשר אני מתבלט בין 2 כרטיסים עיקריים: 1. GTX460(במחיר 600 שח) 2. quadro 600(באיזור ה900 שח) (הכרטיס הנוכחי שלי הוא NVIDIA GeForce 250GTS 1G-3 P.O.VIEW) הייעוד של הכרטיס הוא גרפיקה כולל תלת מימד ווידאו.( ADOBE חבילת , 3ds max, zbrush) כאשר יש לי מעבד CORE I5 1156 QUAD 750 ולוח אם של ג'יגהבייט GA-P55-US3L. 4G זיכרון ראם שלהם אני הולך להוסיף עוד שתי יחידות של 4 (Hyper X KHX1600C9D3/4G). אני מתכוון להתפתח לכיוונים של סצנות אדריכליות, מערכות חלקיקים, אנימציה.reelflow. מה אתם ממליצים/חושבים?...אשמח לכל המלצה, תודה רבה לעונים וסליחה על החפירה.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  23. Started by Mope,

בזמן האחרון אנשים נפטרים מה CRT שלהם .. מסכים שגם היום מוכרים אותם ב3-4 אלף ש"ח חדשים, נמכרים במחירים זולים יד שניה אחד המסכים שתפס את העין שלי הוא HP p1230 Diamondtron NF Aperture Grille CRT 2048 x 1536 @ 85 Hz Display, Maximum Pixel Rate 420 MHz !!!!! נתונים מרשימים מאוד .. מה אתם חושבים ? אני כרגע משתמש ב LG F900P ומרוצה ממנו אבל אני רוצה מסך שני .

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  24. Started by avihy_1989,

לאחר דיון בעזרה לבחור בהרכבת מחשב היה התלבטות בין 660TI לבין gtx570 לפי האתר הזה http://www.hwcompare.com/13162/geforce-gtx-570-vs-geforce-gtx-660-ti/ יש מצבים בהם ה 660 יותר טוב ויש מצבים בהם ה 570 יותר טוב 660 יותר טוב בצריכת חשמל ו Texel Rate לעומת זאת ה570 יותר טוב ברוחב פס זיכרון ו Pixel Rate רציתי לדעת באיזה שימושים(כגון תוכנות גרפיקה,עריכה וידאו,משחקים)/ביצועים בזמן המשחק(פילטרים,טקסטרות,פיזיקס,וכל שאר מרכיבי המשחק) באיזה תפקוד כל חלק נוטל את חלקו ובכך משפר את הביצועים. אשמח לדעת ולהחכים -pixel rate -memory bandwidth ( גם סקרן אותי שבתחום הזה 7970 לוקח את 680 מעניין אותי לדעת למה ואיך זה משפיע) -teture rate

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  25. כן או לא? משמעותית=יותר מ-10%

• 0 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.