כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
זאת בעיה מוזרה שלא קרתה לי בחיים... יום אחד אני מפעיל תמחשב בא לשחק במשהו ופתאום מופיעים לי קווים מקווקוים צבעוניים על המסך שלא קשורים למשחק עצמו, יצאתי מאותו משחק ונכנסתי למשחק אחר וגם בו הבעיה הייתה דומה. גם כשאני נמצא בשולחן עבודה אפשר לראות קוים ונקודות צבעוניות. בסרטים שאני מפעיל יש ממש טישטוש כחול ואדום שמפריע לראות. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת ניסיתי לעדכן כרטיס מסך (radeon 9550 256MB) אבל שום דבר לא עזר.. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה הזו? הוספתי כמה תמונות כדי להסביר יותר טוב זאת תמונה מתוך האקספורר
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.asp?model_id=29023&gsid=10-4 האם יש למישהו אינפורמציה על המסך הזה?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
חברה,למי יש לו את המסך הזה?רוצה חוות דעת.מי מבין כאן בפיליפס?מי ממש עובד עם המסכים האלו?איפה ניתן לבחון אותם בתצוגה?? יש לי בעיה רצינית ליקנות חתול בשק.מה שקיים בתצוגות זה מסכים דיי רגילים.איפה קיימת תצוגה טובה? האם זה באמת עדיף ליקנות מסך עם טכנולוגיה של APERTUR GRIL?דווקה יצאה לי ליקראו איזה מאמר....שב SHADOW MASK ניתן להגיע דיוקים טובים יותר והטקסת רואים יותר ברור בטכנולוגיע הזאת(SH-MASK).מישהו יודע על זה משהו?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום כולם, הגיע הזמן שלי להתחדש במסך חדש, אני פוזל לכיוון LCD אך לא בטוח, מה אתם אומרים על המסך הבא? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1771 ובאופן כללי איזה מסכי LCD מומלצים בתקציב של עד3K והאם בכלל עדיף לקנות איזה CRT מאוד איכותי בתקציב הנ'ל מאשר LCD בינוני+ ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי עכשיו leadtek winfast tv2000 expert אבל האיכות שאני מקבל לא ממש איכותית (כמו סרט dvdrip) אני צריך כרטיס שממש יכול לתת איכות תמונה ממש טובה.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מסך דק לאחותי...שימושייה העיקריים הם אינטרנט ועבודה משרדית. אני מחפש מסך "17 כמה שיותר זול שיתן את יחס המחיר\איכות הכי טוב . ראיתי את המסך הבא : http://zap.co.il/model.asp?model_id=34484 הוא מאוד זול וגם נשמע טוב...הייתי שמח אם תוכלו לתת את דעתכם עליו, או לתת הצעות אחרות עד סכום של 2000 שקלים. כפי שכבר אמרתי המסך לא צריך להיות טוב במיוחד. אין צורך ב DVI ובטכנולוגיות מתקדמות. פשוט שיהיה טוב ואיכותי. בתודה ניר.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעיה שלי היא חוסר תאימות בין מהירות הוידאו בסרטונים שאני יוצר בתוכנת ACARecord ( הקלטת מסכים בפעולה) לבין הסאונד שאני מקליט... הבנתי שהפתרון קשור בהתאמת bit rate בכרטיסי מסך/קול... הורדתי תוכנה שמסייעת לי למצוא את ערכי ה-bit rate המתאימים...אך איני יודע היכן לשנות אותם...נכנסתי למנהל ההתקנים במערכת בלוח הבקרה והשדות האלה לא קיימים בבקרי הקול והוידאו...השינוי צריך להתבצע בנגנים מסויימים? ??? אנא עזרו נא! צריך להציג את הסרטון ביום ראשון!!! :'(
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם מישהו מכיר את ה-LCD של LG דגם L1730S הנתונים הטכניים של המסך הם : response time :12MS contrast : 1:550 brightness: 250 cd/m^2 viewing angle: H:160,V:140 resolution: 1280X1024 רציתי לדעת האם המסך מתאים למשחקים ולסרטים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד בעזרתו ובעזרת כבל S VIDEO אני מתחבר לטלויזיה. לאחרונה הייתי צריך לחבר את המחשב לטלויזיה ללא כניסת S VIDEO ולצורך זה קניתי כבל S VIDEO בקצה אחד ובקצה השני הוא RCA רגיל חיברתי את המחשב לטלויזיה והתמונה הופיעה בשחור לבן, כמובן שכשמחשבים את זה לטלויזיות אחרות עם כניסת SVIDEO הכל עובד נהדר, רק בטלויזיה הזו שהתמונה מתקבלת בשחור לבן. ניסיתי לעשות את הדברים הבאים: 1. עדכון דרייברים 2. לשחק בכל זאת עם ההגדרות של הפורמט של השידור לכל מיני סוגים של PAL וגם אחרים 3. לחבר את זה לכניסות אחרות של RCA בטלויזיה מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי כרטיס geforce nvidia 5500 fx מעודכן אני רואה בטלויזיה דרכו ולא דרך TVTOOL כאשר אני רוצה לצפות בטלויזיה בסרט אז אני חייב לשים את הטלויזיה כ"התקן ראשי", אחרת לא אראה את הסרט. (אם לא היה סרט אז רואים בטלויזיה מה שאני רואה בצג המחשב). כאשר ה-TV זה ה"ראשי" אינני רואה כלום על צג המחשב חוץ מאת הסרט עצמו פרוש על כל המסך. ואילו המחשב "באמת" הוא רק על צג הטלויזיה (ושמה לא תמיד יש סרט, ולא תמיד הוא פרוש). איך אני פותר את הבעייה? אני רוצה לראות משהו, לפחות את העכבר, גם על צג המחשב.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכם ! אני מתעניין בנושא.ואבקש לדעת.עשיתי חיפוש גדול באינטרנט כולל.וראיתי שיש סוגים שונים של כרטיסי עריכה לקליטת חומר אנלוגי.(לא FIREWIRE ) 1.מה לדעתכם יותר יעיל נגיד USB2 או כרטיס PCI ? 2.מה הקטע של לכידת הרזולציה בכרטיס.שהבנתי בשיטוט שיש קליטה שונה בין הכרטיסים לנושא זה.כרטיס יותר יקר יתן בהכרח לכידה טובה יותר ? וכרטיס זול יתן איכות פחות טובה ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
מאז ומתמיד היו לי בעיות לעבוד עם הכרטיס על 1024 * 768. ברגע שאני מנסה להעביר לרזולוציה זו המסך משתגע ז"א התמונה עולה למעלה ויצאת מלמטה, אני לא ממש יכול להסביר אבל תחשבו שמה שאתם עכשיו רואים עולה למעלה ואז יוצא מלמטה. הצלחתי להתגבר על בעיה זו בעזרת שינוי קצב הרענון מ 60 ל 75 (או יותר). הבעיה שבמשחקים אני לא יכול לשחק על הרזולוציה הזו כי מושם מה קצב הרענון תמיד משתנה ל 60 ואין דרך להפסיק את זה (חוץ מלחזור לרזולוציה הקודמת) ואני מרגיש שבחלק מהמשחקים זה ממש הורס את ההנאה. יש לכם עצות? משהו? יש לציין שלא משנה באיזה דריברים אני משתמש
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
תגידו לי מה דעתכם אגב אני חדש פה... תלחצו על הקישורhttp://www.pointofview-online.com/products/6800gt.php אגב שווה לקנות GEFORCE 6800-GT???....
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אינני מתמצא במסכים אולם לפני כמעט 3 שנים,קניתי מסך של SAMSUNG בשם SyncMaster 753DF 3 שנים שאני משתמש בו,ו-3 שנים שאני ממש ממש מרוצה ממנו,קל לכיוונון,צבעים חדים ויפים,ברורים,ומאוד נוח. המסך עצמו הוא 17אינצ' בגודל. בעוד שאין לי מושג במסכים,תמיד תהיתי איך המסך הזה ביחס לאחרים מישהו מכיר את המסך,ויש לו דעה לגביו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שברשותו המסך הזה ויכול להעביר חוות דעת... ובכלל האם זהו מסך טוב ... (בעיקרון הוא יהיה מיועד לעבודה משרדית ופחות למשחקים) למשחקים... מהם המאפיינים שלו כי לא מצאתי אותם והאם הוא שווה 1800 שקל? אני יודע שהיו עליו פרומים אבל המטרה העיקרית של אשכול זה לברר האם הוא שווה את המחיר. תודה מראש! חכיתי שעות רבות לתשובה ונאדה אני לא אוהב להקפיץ תראדים ובטח שונא לכתוב הודעות כפולות!!! אבל מה לעשות מתעלמים מפורומים מסויימים ... (שימו לב שבפורום הזה כמה הודעות ואשכולות שאין להם מענה (0 תגובות) שהולכים ומצטברים ... רק תעברו על כל הפורומים ותראו אני לא בא להעביר ביקורות אני בטוח שחלק עסוקים וחלק יש להם דברים יותר טובים לעשות אני בא לציין עובדה אנשים באים ע…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה באמצעות כבל s-video רגיל. רואים בטלויזיה את המחשב מצוין, אבל בשחור לבן. חיפשתי בתוכנה של הכרטיס מסך אם יש איפה לשנות את ההגדרות כדי שזה יהיה בצבע ולא מצאתי. מישהו יודע מה הבעיה ואיך אוכל לפתור אותה? הכרטיס מסך הוא geforce 6800 (דרך אגב, תודה למי שעזר לי להחליט איזה כרטיס מסך לקנות, כמו שאתם רואים קניתי בסוף את ה6800 והוא כרטיס מעולה ואני מאוד מרוצה ממנו!)
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
לא בדיוק יודע אם זה מתאים לפה או לקולנוע הביתי, אבל נשאל פה יש לי מערכת קולנוע ביתי בבית, ואתמול קנינו DVD חדש, מסתבר שהיציאת S-VIDEO של הDVD מקולקלת והיציאת וידאו לא בכל מקרה את הDVD אנחנו כנראה נחליף אבל גם באופן כללי, באיזה יציאה יותר כדאי להשתמש וידאו או S-VIDEO
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי רוצה לקנות כרטיס טלויזיה. עכשיו הדרישה העיקרית שלו מהכרטיס היא: שהוא יוכל להעביר סרטים מהוידאו למחשב אבל שיהיה באיכות כמה שיותר טובה. עכשיו לא צריך משו ברמה הכי גבוה אבל שיהיה משו באמצע ככה לא מהכרטיסים הפשוטים. התקציב הוא 600 700 שקל בערך. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
נדבק למסך בגלל החום שהוא פולט איך אני ינקה את זה מבלי לגרום נזק? אני חושב שזה דבוק למסך חזק כבר..זה כבר בערך שנה ככה אני פשוט פחדתי לגעת בו בגלל שזה עדין וכל החרטא הזה אבל אני חייב לנקות אותו איכשהוא ראיתי חומר ניקוי מיוחד אבל בקבוקון קטן עולה איזה 40 שקל יש דרך בטוחה ומומלצת לנקות אותו מבלי לגרום נזק? (אם החומר ניקוי הזה מומלץ והוא באמת מנקה בלי לעשות נזק אז אני יקנה) תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש חנות טובה שניתן לעשות בה טרייד אין על המסך הישן, או להזדכות עליו בקניית מסך חדש? אני מכוון לקנות LCD17 אינץ איכותי ויש לי עכשיו AOC7F בן שנה ו4 חודשים במצב מעולה, מחיר של חדש הוא 650-700 שקל, אז אולי אני אוכל להזדכות עליו ב400-500 שקל. מישהו יודע אם יש חנות כזאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשחק דום 3 אבל אני לא רואה כמו שאני מצפה לראות עם ה radeon 9800xt 256mb שלי... אז איך אני מתעסק עם התוכנה הזאת כדי שאני אוכל לנצל כמו שצריך את הכרטיס מסך שלי ?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מה אני צריך בשביל זה? יש לי TV OUT VIVO אין לי זה בסדר?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
מי היבואן הרשמי בארץ ? כמה זמן אחריות יש על המוצרים בארץ ?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
זה http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N57L128DP.htm או זה http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT36LRA
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-