עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by rroonnii,

הי. האם המאווררים (דואל) לא צריכים לפעול עד שהכרטיס מסך מגיע לטמפרטורה מסויימת ואז הם פועלים?. כך המצב כיום עם הכרטיסי מסך הללו? אין לי יכולת לבדוק כרגע אם יפעלו במשחק. אבל שמדליק את המחשב הם פועלים ולאחר זמן מאוד קצר מפסיקים.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  2. היום קיבלתי את הריידון 9000 פרו (לא ממש קניתי אותו). אין לי מושג של איזו חברה הוא אבל בוינדואס בהגדרות תצוגה רשום לי : XXXXXXXXX......... RADEON 9000 ATLANTIS PRO שזה אומר בדיוק ???? ובדקתי בPOWER STRIP את המהירות של הליבה ושל הזכרונות ורשום לי ENGINE CLOCK: 274.50 MEMORY CLOCK: 274.40 זה המהירות של הזכרונות והליבה של הריידון 9000 פרו ??? או שעבדו עליי (אפילו שלא שילמתי...)

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  3. אורח voodooman

Hello. We can ship to Israel via DHL. Currently, payment would need to be via Bank transfer. Thank you and have a great day!! את הכרטיס של PNY במחיר 338$ שעולה שם!!! ;D אבל לא הבנתי כל מה שרשום שם חחח DHL :-\ תסיבור לי חחח תודה

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Regev,

איזה כרטיס מסך כדאי לקנות בשביל גיימר רציני ובנאדם של מולטימדיה? GIGABYTE Radeon 8500 Deluxe 64mb + tv + dvi Hercules 3D Prophet 4500 Kyro II 64mb + tv InnoVision GeForce 3 64mb + tv ASUS V7700D GeForce II 64MB + TV VideoLogic Vivid!XS Kyro II את הכרטיס אני קונה מארה"ב...

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by smoke_man,

מעוניין בכרטיס מסך בתקציב הנ''ל למטרת גיימינג המפרט שלי הוא: מעבד e6750 לוח אם intel dragontail ספק 500 וואט של סיסוניק זיכרון 3 גיגה ddr2 800mhz כרטיס מסך 9800gt 512mb מסך 22 אודה לכם על העזרה מה הכי מומלץ למערכת הזאת

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by windshear,

שלום אני מעוניין לקנות את הכרטיס מסך הזה : RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB הוא עולה ב- KSP כ-1500 שח האם לקנות אותו ? האם יש כרטיס בטווח מחירים הזה שיותר טוב מה-RADEON 9800 PRO ? תעזרו לי זה די דחוף תודה.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by doker,

יצאו אתמול דרייברים 8.9 גרסה לויסטה 64 http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista64/common-vista64 גרסה לויסטה 32 http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista32/common-vista32 מצאתי את הדרייברים כשנתקלתי בבעיה של נקודות לבנות בקרייסיס אבל רק במשחק הזה אז חיפשתי ברשת וראיתי שלעוד אנשים יש את הבעיה הזאת ואמרו שזאת לא בעית חומרה לאחר מכן לחצתי על עדכון דרייברים למרות שהייתי בטוח שאין חדשים ותאום אני רואה שיש התקנתי והנקודות נעלמו כנראה שבכל זאת הכרטיס בסדר

8. Started by baruch28,

איך בוחרים כרטיס מסך, אפשר לקבל לינק (אני מתאר לעצמי שיש דבר כזה) שאוכל להבין את הפירוט שכתוב על הכרטיס ע"מ לדעת מה כדאי לקנות?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום איפה הבעייה בכרטיס מסך או לוח אם או בסלוט ? חשבתי לנקות את הכרטיס מסך ואת הסלוט או לנסות סלוט אחר יש נקודות ירוקות גם בצבעים אחרים בניגון בתוכנה כמו BSPLAYER אבל לא VLC ומשחקים אבל לא נמשכים להרבה זמן כמה שניות וזה נעלם משחקים כבדים לא עובדים או שעובדים לכמה שניות ונסגרים עם שגיאה ש AMD DRIVER פסק לעבוד בדרך כלל רואים את הנקודות כשמשנים את גודל החלון של התוכנת הניגון אם צריכים פרטים אחרים כמו המפרט אוסיף

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by adamos,

היי לכולם. למעשה אחרי נסיון עם כרטיס R9 290 בעבר, שהיה לי עם קירור רפרנס, שאותו מיהרתי לשדרג לקירור נוזלי Accelero Hybrid - היה מאוד יעיל ל-GPU - הטמפ' הגיעו ל-50\60 מעלות במאמץ...אבל! ה-VRM הגיע ל-100 מעלות ומעבר. וזה מה שלמעשה הגביל את יכולת האוברקלוק של הכרטיס ל-1100\1150 (GPUׂׂ) ו-1300 (זכרון) , ונפילות היו הרבה.. אחרי זמן מה שהשתדרגתי מה-780Ti לשני כרטיסי R9 290 עם קירור רפרנס, טמפ' ה-VRM מגיעות במקס' ל-60\70 מעלות..אז יכולת האוברקלוק שהגעתי איתה היא ל- 1600\1180 Mhz. הטמפ' \ הרעש גבוהים למדי , אך הכרטיס אמור לעבוד בטמפ' של 95 מעלות..ללא נפילות - וזה אכן מה שקורה 1180\1600 יציב ללא שום נפילות, אחרי הורדה וצריבת ביוס מפורום שמצאתי. ככה שאני חושב שלמי שאין בעיות…

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by djelectric,

הכרטיס (אם ישנו) עדיין לא יצא לשוק הרחב (בין היתר לשיווק בישראל).... האם אתה חושב שהוא יצא?.... ואם כן, אולי הדור החדש הוא מה שמחזיר את ATI לימייה היותר טובים?... עריכה: ודבר לא פחות חשוב, האם המחיר שלו יהיה שפוי ביחס למחיר בחו''ל ?

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by stingeR-,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1239 מה הולך כאן? טעות באתר או ירידת מחיר רצינית וטובה מאוד בשבילנו?

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by SOLIDUS SNAKE,

מה משמעות הFAST WRITE והם להפעיל אותה.

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  14. נמשל ספליטנר סל אף פעם לא משנה על כמה ה aa או ff יהיו לא יעלה חלק ויש לי ראידון 9700 פרו ואם עולה חלק אז על רזלוציה נמוכה ואם אני מפעיל את ה aa ff אז שאני מפעיל את המשקת כדי לראות בלילה זה קופץ מגמם בקושי רואים וככה גם ברינבו סיקיס ריבן שילד הוא עולה חלק על aa ff אבל ברגע שאתה מעיל את המשקפת לילה .. הכל מגמגם וקופץ

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Zakash,

מחיר מאוד דומה... כמה עשרות שקלים לפה ולפה... לא מצאתי בפורמים משהו שמדבר על שניהם אחד נגד השני.... ה4870 חם כמו ה-4850? של מי הביצועים יותר טובים? הדרייברים של ATI עדיין על הפנים? אשמח לקבל תגובות..

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by HFDO5,

קניתי את המסך http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCDMonitor/Monitor_LCDMonitor_172T.htm של סמסונג מה אתם אומרים עליו? בעד\נגד\משהו

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אני מתכוון כמו AMD, שמעבדיה מעולים ועולים מעט כסף. הרי, כרטיסי הR8500 עלו בזמן יציאתם קצת פחות מGF3TI אם אני לא טועה, ועדיין הציגו ביצועים טובים יותר. כמו כן, הR9700 שכרגע נמצא בארץ עולה כמו שGF4TI4600 עלה לפני כניסתו. האם ATI מוכרת את הצ'יפים שלה בזול, לעומת nVidia? האם הם משתמשים בחומרים "זולים" יותר, או משקיעים פחות בתכנון הדריברים של הכרטיס, ועל זה "מפצים" את עצמם?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by B0necrack3R,

האלן אנשים יש לי GF4 TI4200 שעובד עם מחשב חלש יחסית (P3) וקורה משהו מוזר! בהגדרות הרגילות של הכרטיס קיבלתי ניקוד של 4210 נק' אך כשהעלתי את הCLOCK ל 300 ואת הזכרונות ל550 אז התוצאה ירדה ב200 נקודות!!!! למה זה כך ?? מה ההסבר לכך?? אותו דבר קרה לי עם הכרטיס הקודם שלי! :-X :-\

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  19. כמו שמובן כרגע, הכרטיס מגיע מקונפג לתדר עבודה רשמי של 1630mhz ולתדר זיכרון 945mhz DDR, בנפח כולל של 8GB ורוחב פס העומד על 484Gb/sec . הביצועים לפי מבחן בנץ בתחום הגיימינג הידוע בשמו 3DMark11 - מצביעים על סביבות 15% מהיר יותר מ- GTX1080, ו- 17% מתחת ל GTX1080Ti לעניין זה ראו צילום מסך מטה: GTX1080Ti מספק 38400 נק' Vega RX מספק 31800 נק' GTX1080 מספק 27600 נק' GTX1070 מספק 23600 נק' AMD RX Vega Leaked Benchmark Shows It Ahead Of GTX 1080 – Specs Confirmed, 1630MHz Clock Speed, 8GB HBM2 & 484GB/s Of Bandwidth http://wccftech.com/amd-rx-vega-benchmark-leaked-specs-confirmed-1630mhz-8gb-hbm2-484gbs-of-bandwi…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by --Shadow--,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=317014

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by avishai220,

היי יש לי מחשב עם מעבד טיפה ישן השאלה שלי אם כדאי לי לשדרג כרטיס מסך אם יהיה שיפור משמעותי בביצועים כי כרגע אני לא מעוניין לקנות מחשב חדש עד שהddr4 ירד במחיר ואז זה ישתלם לי בכל מקרה זה המפרט תגידו לי אם כדאי לי לשדרג quad2core 9550 12 mega chach 6 gb ram 800hz hd7850 2gb ram ddr2 mother board p5q asus זהו זה העיקר של המחשב תמליצו לי בבקשה

22. Started by bah10,

רציתי לדעת איך אפשר להשתמש ביציאת טלויזיה, לכרטיס מסך שלי יש כניסת וידאו ויציאת DVI. קיבלתי יחד איתו פלאג שמתחבר לDVI, אחרי שמחברים את הפלאג מקבלים עוד יציאה אבל זה למסך מחשב, נדמה לי LCD, אבל אני רוצה יציאה לטלויזיה. אני רוצה לראות סרטי DVD על הטלויזיה האם זה אפשרי? ???

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  23. https://www.eurogamer.net/amp/digitalfoundry-2019-new-video-shows-the-rise-and-fall-of-amd-intel-and-nvidia-graphics-cards מדהים שהייתה תקופה ש AMD שלטה בטבחה ללא עוררי (עד הגעת ה 660 ואז ה 8800, ומאז די נעלמה:

24. שלום תמיד לא הבנתי כל כך במפרטים של כרטיסי מסך ורציתי לשאול איך אני יודע איזה כרטיס מסך "מספיק חזק" לפיפא 13 וNBA 13 לדוגמא לשחק עם הכל על HIGH ובFULL HD ושירוץ חלק. במילים אחרות איך אני יודע איזה כרטיס הכי זול יעשה את העבודה במקום לקנות את ההכי יקר . מנסיון עבר תמיד הייתי קונה כרטיס טוב אבל לא הכי חזק והייתי צריך לשחק הרבה עם ההגדרות עד שהגעתי למצב שהמשחק זז חלק ובפריים רייט גבוה. אני כמובן מדבר על מצב שמבחינת המעבד אין בעיה (נגיד i5). תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by elad2k,

האם זו טמפ` רגילה או שמשהו לא בסדר???

• 29 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים