עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by XDude,

רציתי לקנות את VIEWSONIC P90F אבל אין אותו בשום מקום ואומרים שהוא יגיע רק עוד חודשיים! שמעתי על 455 של אימאה, אמרו לי שהוא יותר טוב בגלל ה- M2 משהו... זה נכון? הקצב רענון שלו טוב יותר? או שעדיף לחכות לVIEWSONIC? תודה!

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  2. Started by stingeR-,

האם Inno3d(InnoVision) GeForceFX 5200 128MB DDR (128bit Version) יתן לי 100 FPS ב-Unreal Tournament 2003 על רזולוציה של 1024x768x16bit נ.ב : הוא GEFORCE FX הזה יפעל על - ATHLON XP 2000+ 256DDRAM 333mhz

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by zuq,

השאלה בכותרת תודה מראש

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  4. אמרו לי שצריך להזמין מהיבואן(לא נמצא במחסן) כמה זמן לוקח עד שזה מגיע אלי?

• 10 תגובות
    • 990 צפיות
  5. Started by Hasamba,

יש לי כרטיס geforce 4 ti4200 שהוא כמובן AGP8 לוח gb 7vaxp שכמובן תומך ב-AGP8 אבל משום מה בהגדרות של NVIEW כתוב שהאפיק הוא AGP4 למה זה? והאם זה אמור לשנות? תודה יניב

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. הקלטתי ממצלמת וידיאו דיגיטלית (שכחתי את המותג והדגם) לוידיאו מולטיסיסטם של פיליפס. הכל היה בסדר, ראיתי את ההקלטה באותו הוידיאו. אך כאשר ניסיתי להפעיל את ההקלטה שהכנתי בוידיאו אחר, לא ראיתי כלום. היה פשוט שלג. בוידיאו נוסף, היה מסך שחור. אני משער שזה בגלל פערים של NTSC ו PAL (המצלמה משדרת ב NTSC). אולי מישהו יכול להסביר לי כאן מה קרה בדיוק, והאם אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? איך אוכל לגשר בין ה NTSC של המלצמה ל PAL בוידיאו שכנראה לא תומך במולטיסיסטם? תודה

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
    • 4 תגובות
    • 611 צפיות
  7. Started by amisha,

אני צריך כרטיס מסך עד1500 שקל שיחזיק קצת משחקים ,הרבה עריכה וידאו קלה ו VIVO חזק מאוד שיוכל לכווץ ליחסים קטנים של גודל מול איכות . לא משנה אם זה ראדאון או כול סוג שהוא של GFORCE ואם אתם מציעים ALL IN WONDER אז תגידו לי מאיפה אפשר לקנות!!!!!

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  8. Started by dsane,

LEADTEK GeForce4 FX5200 128 MB + TV +DVI ב 590 ש"ח

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Grim Reaper,

כשאמרתי מילה לפני כחודש על כך שה 9800 יעבור את ה 5900 (PRO ו ULTRA כמובן) כמעט לא אכלו אותי ואמרו שאין סיכוי שה 5900 יאכזב כמו ה 5800 (U) והנה מתפרסמות השוואות שקרובות יותר לתאריך ההשקה שאומרות בדיוק ההפך: ה 5900 (U) אפילו לא עובר את ה 9700 (PRO) בחלק המבחנים! האם ATI מנצחת שוב? אני לא ממש מבין למה פתאום ההשוואות שונות? מה קורה פה?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  10. שללום רב. ברשותי כרטיס מסך של חברת שפיר דגם RADEON 9000 עם 64MB DDR וברשותי מערכת הפעלה WIN2K SP3 וכאשר התקנתי את הדרייברים החדשים של הכרטיס מסך CATALYST RADEON 3.5 אז לאחר הריסט שהוא עשה למחשב הוא רושם בעלייה של ה-WIN2K שהוא מצא חומרה חדשה אבל הוא לא מצליח למצוא לה את הדרייבר המתאים. וכן לאחר כל פעם שאני עושה ריסט למחשב יש את אותה הודעה של מציאת חומרה חדשה.! מה עליי לעשות? תתקבל בברכה כל הצעה / תגובה.... תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  11. נוידיה ?

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  12. Started by hagay,

מצטער שזה בזיפ... ניסיתי לעלות תמונה ולא הצלחתי

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  13. אני רוצה לקנות מחשב חדש עם כרטיס מסך חדש... האם הכרטיס מסך הזה טוב ומתאים למשחק FLIGHT SIMULATOR? Gigacube Radeon 9200 B3 64MB DDR 64bit Retail Video Card תודה מראש לכל המגיבים

• 12 תגובות
    • 897 צפיות
  14. שלום, יש לי בעיה הכרטיס המסך שלי Nvidia GeFortce2 MX 400 תמיד רציתי לראות מה שיש לי בתוך המחשב לטלויזה בחדר אז קניתי חוט S-Video באורך 8 מטרים ומאחורי המחשב כמובן שיש לי חיבור (OUT) של S-Video ובטלויזה יש לי כניסה של S-Video . הכל טוב ויפה ואני רואה את מה שמציג המחשב שלי על גבי הטלויזה. הבעיה היא שאני לא יודע איך זה קרה שאני לוחץ על השלט ומחפש את התחנה שקוראים ל - AV-S ותמיד בתחנה הזאת ראיתי את מה שמציג המחשב על גבי הטלויזה , אני רואה את מה שמציג לי הממיר YES בשחור ולבן בלי קול אין לי מושג למה . ??? הדברים היחדים שחשבתי שיכול להיות שאני לא רואה זה בגלל: 1. הכרטיס של S-VIDEO נשרף או התקלל? 2. הממיר YES עושה בעיות ושולח תדרים שמפריעים ( אבל מה שמוזר שזה תמיד היה לי YES וה…

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  15. גם בלי הוידאו זה בסדר... אבל איך אני עושה את זה... כאילו אני יודע שאני צריך לחבר ליציאה את הכבל שממיר את זה ליציאה של וידאו כזאתי צהובה אבל שאני מחבר את זה לוידאו IN של הטלוויזיה או הוידאו אני לא יודע מה עושים אחרי זה...

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  16. אני מעוניין לקנות את אחד מהכרטיסים הבאים: RADEON 9500 PRO RADEON 9600 PRO שמיוצר על ידי אחת החברות הבאות: GIGABYTE HERCULES או על ידי ATI עצמה. לא רוצה לקנות דרק של איזה SAPPHIRE או POWERCOLOR או איזה חברה שאף אחד לא שמע עליה. הבעיה היא שלכל חנות שאני מתקשר להזמין את זה, אומרים לי: "הפסיקו ליצר את זה", "אין את זה ליבואן במלאי" וכל מיני קשקושים. אז איפה במדינה הזאת ני יכול בכל זאת להזמין כרטיס מסך נורמלי של חברה נורמלית כפי בקשתי, מבלי שאני אקבל תשובה שלילית או אקבל איזה SAPPHIRE ארור?

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  17. משום מה ב-After Effects יש אופציה לעשות Preview של סרט רק כקול או כוידאו, אבל לא שניהם ביחד. האם מישהו יודע איך לעשות שהוא יציג Preview בצורה מלאה?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  18. איך אני עושה את זה? אני יודע מה צריך לחבר וכל זה אבל מה אני אמור לכוון בוידוא כדי שתהיה תצוגה גם לטלוויזיה?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  19. Started by zuq,

היי, נתקלתי היום בכבל הTV-OUT של הגיפורס שלי,צד אחד מתחבר לTV_OUT בכרטיס וצד שני מתפצל לשתי יציאות שאין לי מושג מהן צילמתי תמונה במצלמה המסכנה שלי אני מקווה שהיא מספיק ברורה(לא נראה אבל תמיד כדאי להיות אופטימי....) יציאה 1- היא שקע צהוב קצת יותר גדולה מכניסת אודיו של מחשב יציאה 2- דומה לכניסת P\S 2 מקווה שהתיאור הזוועתי שלי מספיק כי אין לי מושג ביציאות טלוויזיה נ.ב הכרטיס של לידטק ניקנה בטיוואן

• 11 תגובות
    • 779 צפיות
  20. Started by gzlt,

שלום ברשותי כרטיס מסך Leadtek winfast A310 256mb td לכרטיס יש אפשרות של tv-out היציאה עובדת אך קיימת בעיה אי אפשר לראות סרטים בתצוגת הטלויזיה, במקום הסרט יש מסך שחור (בקבצי avi, mpg ובכל קבצי הוידאו) אחת ממטרות הכרטיס הן לראות סרטים במסך גדול יותר בעזרת יציאת הtv-out ואני מצליח לצפות בסרטים בטלויזיה רכיבי המערכת שלי: p4 2.4 ddr300 512mb gigabyte ga-8pe667 mother board התקנתי דרייבירים שקיבלתי עם הכרטיס מסך וניסיתי גם להוריד את הדרייברים של NVIDIA עבור nView תודה רבה מראש על העזרה גיל

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by dsane,

אני צריך כריטיס מסך די טוב שיריץ משחקים יחסית חזקים enter the matrix וכאלה אבל אני מוגבל ב550 ש"ח... אתם יכולים לעזור לי? בבקשה

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by Arnold,

שלום! אני צריך המלצות לכרטיס מסך לדברים קטנים. כמו THE SIMS וכו' כול מיני משחקונים קטנים. לעבודות WORD, POWER, לא משהו "כבד" תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by jhony,

אני רוצה לעבוד בתוכנות תלת מימד כבדות כמו ( 3d studio max) , איזה כרטיס מסך מומלץ לעבודה כזו (האם radeon 9700 טוב ?) והאם צריך להתייחס למרכיבי חומרה נוספים באותו הקשר? ???

• 10 תגובות
    • 905 צפיות
  24. Started by xena,

אני מחפש מסך ב 1100 ש"ח ואם אפשר שיהיה קצת בריאותי לעיניים. מה דעתכם על 17''V.M. PRO1413 FLAT של IIyama?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.