עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by TC,

אני מתכנן לקנות מסך טוב וגדול שילווה אותי להרבה זמן ... האם זה יעשה את העבודה ? http://store.yahoo.com/justdeals/scx9ii19lcdf.html אני יכול להביא אותו לארץ כי חבר נוסע לאמריקה עוד מעט .. אבל הוא שווה ? אני לא מבין ממש בLCD אבל קראתי שהresponse time צריך להיות נמוך .. ורשום שם שזה 10 ו15 נשמע לי נמוך מאוד.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by ydyehuda,

שלום לכולם אני בונה מערכת עריכת וידאו ביתית, + כללי + משחקים לא 'רציניים' ושאלתי היא האם אני מפסיד משהוא אם אני לוקח מסך TFT במקום CRT, לדוגמא הוצא לי "TFT BENQ 15 או מסך MAG "17? מה כדאי ולמה???? כרגיל, תקציב... ... ... עד 1500....1800 שח בתודה, יהודה

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  3. Started by TUCG,

קיי, חבר'ה, בעקבות פשלה רצינית שגרמה לכרטיס המסך שלי (TI4400) להפוך לבשר מאודה החנות מציעה לי אפשרות: - Ti4400 128MB MyVIVO של Leadtek (מה שהיה לי) - FX 5600 Non-Ultra 128MB MyVIVO של לידטק (+תוספת 200 ש"ח במחיר) אני זקוק לחוות הדעת המקצועית שלכם. האם עדיף לקחת FX5600 ולהוסיף 200 ש"ח ? תמיכת ה-DX9 שלו תהיה שימושית, אני מניח, אבל ראיתי במבחנים שונים שה-FX5600 Ultra בהרבה מקרים נחות בהרבה מה-Ti4200 אפילו, שלא לדבר על ה-FX5600 Non-Ultra. אגב, לא משנה איזו אפשרות טובה יותר בשבילי, בכל זאת (לידע אישי) אני רוצה לדעת אם ה-5600 היה עדיף על ה-4400 לולא ה-200 ש"ח תוספת.

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  4. Started by bluemail,

הייתי רוצה כרטיס מסך תומך ב dx9 x8 ויש לו vivo יש המלצות ??? ותנו גם מחירים (העדפה ל GF אבל גם ATI יתקבלו)

• 12 תגובות
    • 926 צפיות
  5. Started by al_lot,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש בזמן הקרוב ואני כבר לא יודע מה לבחור בסקריה של ישנה TOM של ATI RADEON9600 PRO מראים שהוא יותר חזק מ GF FX 5600אולטרה ובסקריה חדשה שהתפרסמה רואים שהוא יותר חלש בהרבה אני מתלבט בין כמה כרטסים ATI RADEON9600 PRO GF FX 5600אולטרה ו GF FX 56000 עם 256מגה זכרון מישהו יכול לעזור לי לבחור וגם לתת קישור לבקורת אחרות חוץ מאלה של TOM אני כרגע מעדיף את ATI כי הוא הכי זול

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  6. את הdisplay drivers,cp,wdm אחד אחד? כי כתוב שמה שהיא נועדה רק למי שיש בעיות אם הדרייברים וגם פה נתנו לינק לבאנדל כזה שמתקן את הריצודים בopengl אז האם זה אותו התיקון רק ל3.6 או שזה פשוט יותר נוח כי כול הדרייברים באגים בבאנדל אחד? תודה

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  7. מה המסך הכי טוב היום, שלא עושה בעיות, שטוב למשחקים ושרואים בו חד וחלק, ועם אחריות טובה? בין 1000-1200 שח... מסך 17 אינצ'...שטוח לא דק. תודה לכל העונים.

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  8. Started by Mafteah,

http://www.arcon.com.cn/product/intro/cmv/ct-723.htm

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  9. היסתבכתי מכל סוגי הדריברים אז עכשיו תוכלו לתת לי קישורים מדוייקים לכל דריבר ודריבר. חיפשתי המדור ההורדות ומצאתי שם 2 עמודים לדריברים מה צריך להוריד את כולם??? ועוד דבר אין לי שום בעיה במשחקים אבל אני חושב שכדאי שתמיד יהיה כל הדריברים מה דעתכם נ.ב יש לי 9700 נון פרו של הרקולס

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by yar26,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות מסך CRT 17 בסכום של עד 1300 שח, ולאחר סקר שעשיתי ואחרי שלמדתי קצת על מסכים הגעתי לשתי אופציות נבחרות שקשה לי לבחור ביניהם, אבקש ממי שקצת מבין יותר ממני או ממי שכבר יש לו את אחד המסכים המלצות לכאן או לכאן. המסכים הם: LG F700P VIEWSONIC G75F בהמון תודה על העזרה - ירון.

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  11. אז שוב אני "מפתיע" בשאלה נוספת, והפעם... כרטיס מסך חדש, למי שכבר ראה וגם במקרה אולי שמע הכרטיס שיש לי עכשיו הוא: asus GeForce 3 ti200 deluxe טוב בחודשים האחרונים (כמה שהם אחרונים) המאוורר של הכרטיס מסך חדל מלעבוד, אחרי מס נסיונות הצלחתי לתקן את המאוורר , פתחתי אותו וניקיתי את כל האבק, המאוורר עבד חלק וללא רעשים במשך מס' שבועות, לאחר מכאן רעשי ה"מגרסה" הועלו כרוחות השחור ותוך מס' פעוט של ימים חדל הכרטיס מלעבוד, והוא מגיע כיום לטמפרטורות גבהות מאוד ! ומתחמם מאוד מהר, אדם לא דואג שכמותי משחק וחורש להנאתו במשחקים כמו , Wc3 ,americas army, UT2003 ומעביד קשה את הכרטיס המסכן שבחום של ישראל לא מקבל איוורור 8). אז תראו חשבתי אולי לקנות מאוורר חדש אבל מסתבר שזה לא כלכך מתאים…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלשום קניתי ראדון 9500 פרו יד שניה ממשתמש שאולי מוכר לכם כSHOCKWAVE כשהרצתי הת NEVERWINTER NIGHTS נחרדתי לגלות בעיות גרפיקה חמורות עם המחשק כמו הבהוב של פלטפורמות וביצועים ירודים. אני מקווה שהדרייברים יעשו את המוטל עליהם. אני כרגע מוריד אותם ואעדכן אתכם בקרוב

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  13. יש לי את הכרטיס הנ"ל אבל אני חושב שלא קיבלתי את כל מה שאני צריך לקבל איתו אם מישהו יוכל למצוא review או אפילו תמונה ברורה של הקופסא ותוכנה אני אשמח מאד תודה. עריכה:אם לא דייקתי זה leaktek winfast a350 myvivo(fx 5900 not ultra)

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  14. Started by R0ck,

http://mirror.ati.com/support/drivers/winxp/radeonwdm-xp.html?type=graphic&driveros=windows+xp∏=productsXPdriver&submit.x=5&submit.y=5

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  15. בקיצר , אני צריך כרטיס מסך חדש עד 860 שקל , בדיוק . אז כולנו יודעים שהכי מתאים בתקציב הזה הוא הטי 4200 החביב והנחמד . אז חשבתי לעצמי , לידטק , למה לא ? אבל בכל זאת בדקתי את שאר הטי 4200 מכל מיני חברות אחרות לכל מקרה שאני אח"כ לא אכעס על עצמי אם יהיה משהו יותר משתלם מלידטק . והתוצאות ? יש כמה כרטיסים שנראים עם קירור לא פחות טוב מזה של הלידטק ...(וזה חשוב , כי אני הולך לעשות OC עצבני) . בקיצר , הנה לכם : מתמודד מספר 1 : Sparkle Geforce 4 TI4200-8X Platinium 128MB DDR VIVO DVI Retail Video Card בא עם VIVO כפי שאתם רואים וקירור עצבני ביותר (אחד המתמודדים היותר רציניים) . 866 ש"ח . מתמודד מספר שתיים : Triplex Silver Geforce 4 Ti4200 128MB AGP8X DDR TV-Out Retail Video Ca…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by seffi,

אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות. השבוע אני הולך לקנות מחשב די חזק והוא הולך לשמש אותי בין היתר לעריכת וידיאו ועבודה עם תוכנות תלת מימד Lightwave ו Maya. החלטתי כבר שאקנה כרטיס מסדרת ה RADEON. לפי כל מה שקראתי כאן בפורום ה 9100 עדיף על ה 9000 ו 9200. בעליה ל 9500 ומעלה יש פער מחירים לא קטן. השאלה שלי היא כזאת: האם למשל כרטיס 9500 פרו ישפר את הביצועים וצורה דראסטית מול ה 9100? כלומר, בעבודה עם תוכנות תלת מימד יש את תהליך ה RENDERING שלוקח ים של זמן. האם ה 9500 (או 9700 או ווטאבר) ישפר לי את הביצועים ב 40%-50% או ב 400%-500%?? כמו כן אני אקנה מסך. בהתחלה חשבתי לקנות מסך LCD 15 אבל קראתי כאן את העניין על זמן התגובה של ה LCD האיטי שגורם לריצודים. לכן חזרתי לאופציית ה CRT. איזה …

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  17. Started by dvirl,

יש לי את כרטיס הרקולס 4500 מבוסס קירו 2 בהפעלת etm אין לי אפשרות לבחור רזולוציה והמשחק לא רץ ומוציא הודעת שגיאה fullscreen mode not supproted אנא עיזרו לי במציאת פיתרון תודה דביר

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by xb,

שלום. אני השתמשתי ב- GeForce 4 440 mx עד היום. השבוע הלכתי לחנות מחשבים בכוונה לקנות: GeForce 4 ti 4800se. 8) בחנות התקינו לי את הכרטיס בתוך המחשב עד פה הכל בסדר... עכשיו, הם ניסו להתקין את הדרייברס מהדיסק שבא עם הכרטיס של "gainward" מחקנו את הקודם הקנו את זה עשינו הפעלה מחדש למחשב וזה לא עבד... ניסו למחוק להתקין הכל זה לא עבד... למרות שכל שניה זה כתב "new hardware found" לאחר שזה לא עבד ניסינו דיסקים אחרים של חברות אחרות של gf 4 ti 4800 גם זה לא עבד... :'( ב: "desktop / proprties / settings" זה היה מקסימום על 16 colors ו- 800x600 ו- 480-640 ??? יש לי windows 2000 professional SP4 מי שיכול לעזור נא להחזיר תשובה בהקדם האפשרי. תודה

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  19. Started by dvirl,

לכל המומחים איזה מהכרטיסים הבאים מומלץ ראדון 9000 pro 2 ראדון 9100 או ראדון 9200 אנא צרפו להמלצה גם איזו חברה מומלצת וכמה זיכרון (64 או 128) בתודה מראש דביר

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  20. התוכנה ( FRAMS ,משהו כזה ) שלא עובדת אצלי ( צריך AMD XP ) . שלום לכולם. המפרט שלי: AOPEN AK73 PRO AMD 1.3 radeon 9700 pro אני רואה שחברה שכותבים המשחק רץ אצלי ב: 40 FPS 80 FPS וכו.... איך אפשר לגלות את זה ?

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  21. Started by X-Toxic,

האם ההבדלים בין ה-Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR ל- Gigabyte RADEON 9800 Pro 128MB DDR שווים 550 שקל??? ??? עריכה:=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=:עריכה לפי הfaq של SpiritKnight [לינק למטה] רשום שה-Geforce FX 5900ULTRA יותר טוב מה-Radeon9800PRO במהירות ליבה וזיכרון אבל עדיין ה redeon משיג תוצאות יותר טובות במבחנים למה!? לינק: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=18;action=display;threadid=39877 ובקשר לכותרת אני פשוט דפוק .....

• 10 תגובות
    • 925 צפיות
  22. Started by Xenasis,

לאחרונה החלטי אם אבי שכדי שנעביר את כל הוידאו המשפחתי לפורמט דיגטלי כלשהו....)VCD, SVCD, DVD...( איזה חומרה לדעתכם כדאי לי לקנות... תודה מראש אמנון אריאל

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  23. השוואה בין האתרים: 1) PChardware 2) Plonter 3) Pandas 4) Lamir 5) zigzag 2000 6) EasyComp 7) Simpletech הכרטיסים : 1 - Nvidia FX 5900 2 - Nvidia FX 5900 ULTRA 3 - ATI RADEON 9800 Pro - 128 MB 4 - ATI RADEON 9800 Pro - 256 MB אם אתם מכירים אתרים נוספים שאינם מופיעים בהשוואת מחירים זו אתם מוזמנים להגיב....וכמובן אם יש הערות או תיקונים. (ההשוואה בקובץ המקושר)

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  24. כמובן שx8 יותר מהיר מx4 אבל האם זה מורגש ממש? מישהו יכול להסביר על ההבדלים?

25. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.