עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. עקב החום הכבד הכרטיס הגיע ל78 מעלות , איך אני יודע עד איזה טמפ' להגביל את המעכת שהכרטיס לא יפגע ?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  2. Started by אביתר,

אני רוצה את מהירות השעון והליבה של : X1650 (לא פרו!) X1650PRO 7600GS 7600GS SONIC R800GTO

• 5 תגובות
    • 529 צפיות
  3. אולי אפשר לקנות משהו אחר בכסף הזה...תמליצו לי.... ואם זה חשוב הלוח שאני הולך לבנות עליו את המחשב הוא GA-K8VM800M?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  4. יש לי מעבד פנטיום4 1.6Mhz RDR 512 board intel 850mv radeon 9800 NP מה הדריבר הכי מומלץ למערכת הזאת לפחות לפי דעתכם...

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  5. אני צריך כרטיס מסך בלי חיבור כוח מהספק והכי חזק לפי מה שהבנתי זה הHD3650. לא להציע לי 8600, פשוט לא! הוא עולה 400 בחנות אחת שאני מכיר אז האם עדיך לקנות אותו(הוא מריץ על HIGH ת'משחק ASSASSINS CREED ואת COD4 אז הוא כנראה שווה משהו) או שעדיף לחסוך למחשב חדש לגמרי?ובשביל מערכת מחשב כמו שאני צריך אני יצתרך לחסוך לפחות עוד איזה שנה או אולי קצת פחות... לדעתי עדיף לקנות עכשיו ת'כרטיס מסך, כי זאת הוצעה די קטנה והוא יהיה אצלי חצי שנה ככה עד שיהיה לי מספיק בשביל מחשב חדש(מקסימום במשחקים שדורשים עוד קצת אני ישים על LOWEST) אז מה אתם אומרים? לקנות HD3650 או לחכות ולחסוך למערכת מחשב חדשה? אגב, סליחה על החפירה אני לא יודע בדיוק מה הפורום שבו אני צריך לפרסם את ההודעה אז תעבירו אם…

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  6. קניתי מחשב שיש בו לוח עם כרטיס מסך מובנה וקניתי עוד כרטיס.אני צריכה לשנות משהו בגדרות בביוס כדי שהכרטיס שקניתי יעבוד ולא הכרטיס מסך המובנה?<

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  7. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי ASUS 9800XT ואני חייב להבין משהו אחת ולתמיד !!! ש ATI מוציאים דרייבר הוא מסומן ככה 4.1 , 4.2 , 4.3 למשל... אבל ש ASUS מוציאים דרייבר הוא מסומן ככה 7.99 , 8.01 , 8.02 אך לעזעזל אני ידע עכשיו למשל אם אני רוצה להוריד דרייבר 4.3 אבל של אסוס אך הוא מסומן ??? יש לזה איזה שהוא רצף מסויים בבקשה עזרה :-\ והדבר השני איזה דרייבר הכי עדיף ל 9800XT מבחינת ביצועים גם ל DX8 וגם ל DX9 ?? תודה מראש 8) עריכה: בדקתי עכשיו וראיתי השוואה בין CATALYST לבין OMEGA לבין איזה שהוא דרייבר שנקרא DNA והוא לקח את שניהם בכל המבחנים !!! מישהו מכיר את הדרייבר שיכול לחוות דעה ???

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  8. Started by g1zey,

אני מחפש כרטיס מסך שיסחוב לי למשך שנה ככה עם חיבור DVI ושהכרטיס יעלה בסביבות ה 500-600 ש"ח . איזה כרטיס עדיף מבין המוזכרים בכותרת ?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  9. עד היום הליברטי החזיק בכבוד את ה-Q6600 וה-8800GT שלי. אני מעוניין לשדרג ל-9800GTX מאחר וה-8800 שלי נהיה תקול. האם אני צריך, וזאת אומרת בהכרח מוחלט ולא "אולי\עדיף\כדאי", לשדרג ספק?? תודה!

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  10. Started by בייגל טוסט,

http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=96 מה מציע העדכון? משפר את הביצועים/איכות במשחקים או רק מתקן באגים מסוימים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  11. Started by puuma,

התקנתי את הכרטיס מסך a7600 gt אבל עכשיו שאני פותח סרט ב mv2player אי אפשר לכוון את העוצמת ניגודיות או אור.. והסרט נהיה בגוון חום כזה... אך אפשר לתקן את זה.. תודה :-\

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  12. Started by coorva,

התקנתי את הדרייבר החדש, (כרטיס מסך - XFX 6600GT), וברגע שאני נכנס בהגדרות ולוחץ על הלשונית של הכרטיס מסך, היכן שרואים טמפ' כרטיס וכו', המסך ניכבה לי לכמה שניות ונדלק. הדבר חוזר על עצמו כל פעם ברגע שאני לוחץ על הלשונית. בדרייברים הקודמים לא היתה שום בעיה. רציתי לדעת אם עוד אנשים נתקלו בבעיה הזאת ואם ניתן בכלל לפתור אותה. תודה

13. Started by 8-Ball,

יש לי RADEON 9800 PRO, וטלויזיה ישנה (PAL), קיבלתי עם הכרטיס מסך 2 כבלים: אחד S-VIDEO ל S-VIDEO ועוד אחד RCA ל RCA ועוד מתאם כזה של S-VIDEO ל RCA, בכרטיס מסך יש יציאת S-VIDEO אז חיברתי אליה את המתאם ואליו את הכבל RCA-RCA וגם לטלויזיה והכל עובד סבבה. הבעיה היא עם הכבל של ה S-VIDEO, כשאני מחבר אותו לטלויזיה ולמחשב אני רואה בשחור לבן, ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הפורמט (PAL, NTSC) ולא עוזר כלום, קניתי כבל חדש (S-VIDEO), דיגיטלי ועדיין יש את אותה בעיה, שמתי לב שכשאני מחבר את הכבל למחשב אז לשניה אחת זה צבעוני ואחר כך שוב שחור לבן, שיחקתי עם זה קצת וגילית שאם אני מכניס את הכבל ממש ממש קצת אז זה צבעוני (אבל יש טיפה הפרעות באיכות) ואם אני מכניס אותו עד הסוף אז זה שחור לבן. מישהו יכ…

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  14. Started by lamer4ever,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1143 או http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1454

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  15. Started by Bashash,

מה אתם אומרים? שתי 9600GSO SONIC 768MB ב-SLI או 8800GTS 512MB??? כל מי שמשתמש \ השתמש בSLI אם יש באמת הרבה בעיות?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  16. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

קודם כל לפני הדיון אני מבקש מכל מי שרשום לכל מיני פורמים אחרים בארץ ובעולם שקשורים לחומרה שיפרסם את זה גם שם למה אני פשוט חייב תשובה. ועכשיו לדיון עצמו..: יש לי מסך LCD: SAMSUNG SYNCMASTER 171S ואני חייב להגיד שלפי דעתי הוא מסך תותח...... רואים מצויין! בול כמו במסך רגיל! שום מריחות , שום פיקסלים שרופים... שום בהירות יתר וכו' וכו'... יום אחד היה בא לי לחפש ביקורות עליו. מצאתי עלי ביקורונות בXBIT LABS בהשוואה של מסכים. והזדעזתי בקשר לנתון אחד שהיה שם 'RESPONSE TIME 23MS' ואני כזה בול בסדר של הסמיילים(למתקשים - מופתע , לא מאמין , עצוב , כועס) אז עכשיו לבעיה... המשחקים הם MAFIA וRENEGADE וFAR CRY... וכן... גם בDOOM 3 שמתי לב שאצל כולם גם בFPS תותחני של 60+ יש מעין לאגים()[חוץ…

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  17. Started by orental5,

שלום, צריך המלצה לכרטיס מסך עבור מערכת HTPC שאני מנסה לבנות תודה,

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  18. Started by AcidBurns,

לקנות 2 כרטיסי HD 4830 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E של Sapphire ולעבוד איתם בקרוס פייר, או לקנות כרטיס HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E של Sapphire?

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  19. Started by OAD77,

האם שווה להשקיע את ה150 ש"ח בשביל להגדיל את הזכרון מ256 מגה ל512 מגה בכרטיס 1950PRO

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  20. Started by amisha,

בשעה טוב התחלתי הבוקר (או הלילה ) במסע ה OC של הכרטיס (המעפן??) שלי 5600FX של לידטק (128MB) מהירויות המקור שלו הן ליבה : 325 זיכרון : 550 עליתי והגעתי ל ליבה :360 זיכרון : 570 השיפור היה כ100 נק במבחן ה 3D מארק 03 (לכ 2500 נק' ) המפרט הוא 2.4@2.8 1GB PC3700 כשאר הם רצים במהירות של 466 בתיזמונים של 2.5-3-3-7 והכרטיס הנ"ל עכשיו 2500 נק' זה לא קצת מעט מידי ? מהי הטמפ' המקסימלית שהוא סובל ?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  21. שלום לכולם. ברשותי מחשב עם מעבד של אינטל (מהירות 2.33 ג'יגה), 2 ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך GeForce 8600 GT ומערכת הפעלה ויסטה. אני נמצא כבר תקופה בחו"ל ואני נוהג לצפות בשידורים ישירים של הערוצים הישראלים דרך אתרים שונים. הבעיה היא שכאשר אני צופה בשידור עם תנועות מצלמה מהירות ותדירות (כמו למשל במשחק כדורגל), איכות השידור יורדת (התמונה "נתקעת" כל כמה שניות, ולפעמים גם הסאונד מתחיל לקרטע). אני שואל את עצמי אם הבעיה היא במקור השידור, במהירות האינטרנט או בביצועים של מערכת המחשב שלי. אני יותר נוטה לחשוב, שהבעיה היא בביצועי המחשב שלי, מאחר שהקירטועים מגיעים בדיוק ברגעים, שבהם יש תנועה מהירה של התמונה, ומהירות האינטרנט היא 7 מגה. גם כשהגדרתי ב- Power Options של ויסטה "תוכנית", ה…

22. נא למחוק את האשכול החדש..למה הסתדרתי לבד תודה בכל מקרה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  23. Athlon 64 3000+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512MB A-DATA Sapphir (ATI)RADEON 9600XT TV,DVI 128MB.

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  24. האם אבד הכלח על x1900xt,7900gtx לאור העובדה שצפויים כרטיסי מסך חדשים שיתמכו חומרתית בכל התכונות של directx10? רכישה של אחד מהכרטיסים האלו מזכירה לי את הטעות הפאטאלית שעשיתי כאשר קניתי כרטיס high end agp 6800gt זמן קצר לפני שכל השוק עבר ל- pci-e וכשהלוח אם שלי הלך לעולמו לפני זמן מה ,ניתקעתי עם כרטיס יקר אבל עם לוחות סוג ז שיש להם תמיכה ב- agp ,ולכן אני למדתי לקח ובכוונתי לחכות לכרטיסי directx10 שיהיו (אם להאמין להבטחות של microsoft ) פי 8 יותר מהירים ועם איכות קולנועית אמיתית, שלעומתם המישחקים של היום יראו כמו סרטי אנימציה יפניים סוג ז .

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  25. Started by Big_Guy7,

הסתדרתי, מנהלים לנעול.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.