כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
שלום, הזמנתי את הכרטיס המדובר בתחילה של PALIT, ואח"כ האירו את עיניי שלכרטיס של PALIT יש יציאת HDMI ואין יציאה אנלוגית לטלויזיה. המליצו לי להחליף לכרטיס זהה של ג'יגהבייט, שנותן גם 3 שנים אחריות. בכרטיס של GB רשום שיש יציאת TV-OUT. מה זה אומר? האם זו יציאת RCA? SVIDEO? אגב, האם הכרטיס הזה אצל GB בסדר? [בתקציב הזה כמובן, לא נדרש למשחקים רציניים] תודה.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך AGP . אני אוהב גרפיקה ואני מעוניין לשחק במשחקים החדשים ואני מוכן לשלם מעל 500 ש"ח לכרטיס. מה הכי כדאי לקנות. והאם יש כרטיסים משומשים ? ומאיפה כדאי לקנות במחיר טוב? תודה לעונים .
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
האם הכרטיס מסך שאני רוצה לקנות http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2220 יתחבר לי ללוח אם M2N-MX 6100 AM2 למי שרוצה קישור למפרט של הלוח שלי אז הנה http://ae.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=343&model=1338&modelmenu=2 בתודה עידן .
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי 6800 gt עם NVIDIA GeForce PNY 6800GT 256MB Arctic Silencer 6800 GT ובמנוחה הוא במצב של 60 מעלות והוא עם המאורר המטורף הזה וגם העלתי תמאורר ל 85 אחוז..... ובמאמץ הוא על 75-77.....זה דיי מפחיד לכרטיס הזה לא? וניקיתי את הכרטיס הזה.........אבל לא פירקתי לגמריי..... מה עושים?תודה
-
- 5 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה אליכם... אולי אתם יכולים להביא לי את כול הסוגים של כרטיסי מסך התומכים בDX10? תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך רחב עבור סרטים ושטח עבודה גדול אבל אני גם משחק במשחקים עם יחס תצוגה 4:3. שמעתי שכרטיס המסך יכול לספק תצוגה ביחס 4:3 ולמלא את שאר המסך בשחור כך שהתמונה של המשחק לא תמתח לרוחב. האם האפשרות הזו אכן קיימת? האם היא דורשת כרטיס מסך מסויים? האם היא דורשת דרייבר מיוחד?
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
בעקרון אני צריך לצפייה על 2007WFP או משו בסגנון שנאי מתכנן לקנות, מידי חושד אולי גם אני ארצה להמיר קלטת או משהו כזה, אבל אל תקחו את זה בחשבון, רק שתהיה האופציה. עכשיוהתקציב לא ידוע לי, כמה צריך לעלות דבר שעולה על הדרישות שלי שצורה הכי טובה?
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום! יש לדוד שלי כרטיס מסך, אם אני לא טועה radeon 9800.. והוא רוצה לעבוד על המחשב וגם לשים לילדים שלו סרטים בTV, כלומר שב"ערוץ" 1 הוא יוכל "לשדר" לTV (יש לו חיבור של TV OUT.. S-VIDEO) וב"ערוץ" 2 הוא יוכל לגלוש רגיל... אתם מבינים את כוונתי? זה אפשרי בכלליות מבחינת איזשהו כרטיס מסך? כי אם אין את זה בכרטיס מסך שלו הוא מוכן להשקיע כסף ולקנות כרטיס מסך חדש.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
האחד הוא SAPPHIRE RADEON 9600XT 256MB 128bit והשני הוא Gigabyte GeForce 7600GS 256MB 128bit - Bulk ה- Geforce עולה יותר במאה שקל בערך על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים ? אני אשמח לקבל גם לינקים לביצועים של הכרטיסים האלה - בעיקר של ה- Geforce - לראות כמה FPS יש במשחקים מגוונים... תודה ויום נעים..
-
- 6 תגובות
- 509 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות פרמטתי תמחשב ואין לי כרגע תדרייברים לכרטיס טלווזיה שלי: SAA7130 TV CARD-VIDEO CAPTURE של חברת INTEX אודה לכל מי שיכול למצוא לי את הדרייבר המתאים.. תודה...
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, איזה גודל של מסך מומלץ לעבודה עם תוכנות תלת מימד ? (כרגע יש לי מסך 17 אינ'ץ שמן, בן 4.5 שנים, רזולוציה 800x600, והעיניים כואבות לי לאחר שלושת רבעי שעה של עבודה על 3ds max, האמת היא שגם אם אני לא עובד על max, או סתם גולש באינטרנט הן כואבות אחרי זמן דומה). תודה לקוראים moshe
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אצלי זה 581 ו1404 למה זה ככה?
-
- 6 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום חברים התבוננתי בלוח הבא: http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=10&Cat2ID=0&pid=31542 ראיתי שיש לו כרטיס מסך מובנה x1250 עם 256mb עכשיו אני רוצה לדעת, מה עם באמת היכולות שלו, באיזה רזולוציות למשל הוא יכול להריץ COMPANY OF HEROS או משחקים אחרים ובכמה FPS ?
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
התקנתי את NETFRAMEWORK 2.0 וגם התקנתי מחדש את כל הדרייברים לא עזר http://img77.imageshack.us/img77/7216/96138367la8.jpg 7.5
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי כרטיס X800XL ויש לי בעיה ממש מוזרה. בווינדואס אני עובד על רזולוציה 1280x1024, כשאני כנס למשחקים שעובדים ברזולוציה נמוכה יותר ויוצא מהם המסך נהיה שחור ולא מציג תמונה, אני צריך לעשות ריסט, להיכנס בVGA MODE, להסיר את הדרייברים, להתקין אותך מחדש וגם אז זה עושה לי בעיות.. הקטע הדפוק הוא שאחרי שאני מתקין את הדרייברים מחדש הוא כאילו לא רוצה להגיע לרזולוציה 1280x1024 : אני שם אותו על הרזולוציה הזאת ושוב - מסך שחור (רק שהפעם אחרי 15 שניות הוא חוזר לרזולוציה אחרת - נמוכה יותר שנקבעה בגלל ההתקנה החדשה של הדרייברים) רק אחרי 5 נסיונות בערך של הרזולוציה 1280x1024 הוא סוף סוף מסכים להציג תמונה ברזולוציה הזאת.. ניסיתי להתקין את הדרייברים החדשים וגם גירסא אחת שקדמה להם - לא עזר, עדי…
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
השאלה בכותרת יותר נכון הבקשה אבל מה אתם אומרים יעבדו לי המשחקים חלק יעני cod 2 hl2 nfsmw doom 3 כאלה על כרטיס של בין 1500 - 2000 שח וכמה זמן הוא יחזיק ??
-
- 5 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מובנה 6100 בלוח האם ואני מרגיש שהוא לא עובד כמו שצריך ממש אני מוציא בניד פור ספיד אנדרגראונד 2 משו כמו 33 פריימים על ההגדרות הכי נמוכות ואם אני מעלה להגדרות נורמליות זה יורד עד ל20 בערך... שיחקתי את המשחק על מחשב נייד עם כרטיס מובנה וגם אני משחק אותו כרגע על מחשב נייח עם כרטיס מובנה inter® 82865G והמשחק פועל במחשבים הללו בצורה הרבה יותר חלקה ובהגדרות יותר גבוהות אני יודע שזה מובנה והכל ולא אמור לספק ביצועים מעולים אבל בביקורות על הכרטיס קראתי שאפילו בדום בהגדרות הכי נמוכות הוא אמור להוציא 24 פריימים... הורדתי את הדרייברים הכי חדשים וזה לא שינה כלום יש למישו מושג ממה זה נובע? זה ממש מתחיל להמאס ואודה לכם אם יש לכם עצות בשבילי תודה
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אינטל דגם: D845GBV and D845GRG עכשיו הוא תומך agp 4x ואני לא יודע איזה כרטיס מסך אני יכול להכניס בו,רציתי לדעת אם את הכרטיס: Asus V8460 Ultra GeForce 4 Ti4600 128Mb DDR יכול לעבוד על הלוח אם הזה,המחשב הוא פנטיום 4 2.4 תודה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 509 צפיות
-
-
לפני כשבועיים קיבלתי ת 7900GS ובמשך השבועיים האלה לא הפעלתי וידאו אחד אבל עכשיו שאני מנסה פשוט הוא לא מעלה לי אותו או כותב שגיאה משהו. אני חושב שהיו עוד בעיות כאלה אבל לא מצאתי בחיפוש(אולי לא חיפשתי במילה הנכונה?) למי שזה קרה ואיך שפתר שיגיד לי או אם אפשר להפנות אותי לדיונים שענו על זה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם. ראשית המפרט של המחשב: מעבד אינטל פנטיום 4 1.5 ג'יגה, לוח אם INTEL D845PESV, זיכרון סטיק של 256 ואחד של 512, אחד של קינגסטון ואחד של חברה כלשהי, DDR2100, כרטיס מסך ATI רדאון 9800SE 128 מגה בייט, 256 ביט, כרטיס קול קריאטיב SB 5.1, הארד דיסק אחד של 30 ג'יגה של מקסטור ושני 40 ג'יגה של WD. במצב שאני פותח משחק כלשהו, ולא משנה איזה, אפילו אם זה NBA07, או סתם LFS, המשחק פשוט נתקע. הוא עולה והכל, ואז לאחר חצי דקה אולי דקה הסאונד מתחיל לחזור על עצמו בלופ, והמסך נתקע, ואז לאחר כמה שניות המסך נהיה שחור והמשחק כאילו רץ ברקע אבל אני לא רואה כלום. כמובן שאחרי זה אני נאלץ לעשות כל פעם ריסטרט. אני כבר מיואש לחלוטין. פירקתי את הכרטיס וחידשתי את המשחה הטרמית שעליו, ובנוסף מכוון…
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 7600GT AGP איך אני יודע אם הדרייבר הוא הכי עדכני שיש? ובאתר יש אופצייה להוריד דרייברים לכרטיסי מסך, אבל לא הבנתי שם מה מתאים לשלי, הגרסאות שם לא ברורות לי.. תודה תיקון: פתרתי את הבעיה, הבנתי לבד.. תודה בכל זאת
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום חברה הערה: בסוף התקנתי מקודדים מעודכנים לMPEG2 והבעיה הסתדרה. יש לי כרטיס טלויזיה חדש אשר נקרא ProVision PCTV XTREME. הכרטיס הגיע יחד עם התוכנה InterVideo WinDVR 3. השתמשתי בתוכנה הזאת כדי להקליט וידאו שמקורו במכשיר וידאו חיצוני. הוידאו שהקלטתי הינו בפורמט MPEG2. ניסיתי להפוך את הקובץ לפורמטים DivX/XviD לצורך חיסכון במקום. אחרי חיפוש קצר בגוגל ניסיתי 3 תוכנות אקראיות לקידוד בפורמטים אלה. לא משנה באילו תוכנה או פורמט אני בוחר לקידוד הוידאו (גם אם אני בוחר בUncompressed Video) כאשר הקידוד מתחיל הוא נסגר רגע אחרי עם הודעת שגיאה ג'נרית של וינדוס, כלומר בלי שום הסבר מיוחד על התקלה. הערה: ניתן לצפות בקובץ במדיה פלייר בלי שום בעיה (ואף בנגן מובנה שקיים באחת התוכנות איתה ניס…
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לפני קניה של מסך LCD 19 אינץ ואני מתלבט בין שני דגמים LG 1980Q SAMSUNG 960 BF המסך מיועד לצפיה באינטרנט 70% סרטים 30% אשמח לעזרה בבחירה או אולי למסך אחר?????????
-
- 5 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אילו הגדרות אני צריך לעשות כדי לחבר שני מסכים לכרטיס מסך, כי כרגע רואים רק בחיבור אחד של הכרטיס מסך והשני לא. תודה הסתדרתי, אפשר למחוק
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שמעו אני הולך לקנות מחשב בערך עוד חודש ולי הייתה התלבטות בין כרטיסי המסך: geforce 7600gt extreame לבין radeon x1900gt ששניהם עולים סביבות 1200 עכשיו דיברתי עם חבר מהפורום והוא אמר לי שאמרו לו פה שעומד לצאת עוד כחודש כרטיס מסך בשם x1650xt ושהוא יותר חזק מה-7900gt עכשיו מה שרציתי לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות בעוד כחודש + אני מוכן לקנות בכ-1200+ (תלוי אם זה באמת משהו שווה ומיוחד).... תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-