כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
כרטיס גרפיוATI Radeon HD4850 512MB PCIeוGigabyte היי לכולם אני מחפש קישור לדריבר עדכני לכרטיס מסך הזה אם אני לא במקום הנכון סליחה אשמח לקישור ישיר יש לי xp sp 3 ניסיתי להוריד מהאינטרנט ושהתקנתי מופיע לי שגיאה יש לי מעבד אינטל אם זה משנה אשמח לעזר נ.ב יש לי directx 9זה לא אמור להיות גירסה 10 תודה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
תגידו איזה כרטיס מסך טוב יש בין המחירים 500-600 ש'ח ? (pci-express)
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם חיבור של AGPX8 וראיתי שיש כרטיס מסך Sapphire Radeon 3850 512MB DDR3 AGPx8 Retail. עכשיו יש לי קרוב משפחה שבא עוד מעט מארה"ב אז האם כדאי לבקש ממנו שיקנה לי את הכרטיס הזה? יש לי ספק 500W של GYRO (מן הסתם- ג'נרי) ג'יגה RAM מעבד פנטיום 4 3.06GHZ האם המחשב שלי בכלל יתמוך בזה? אה וכדי להבהיר, זה יהיה עד שאקנה מחשב חדש כי בכל מקרה קרוב המשפחה שלי יביא לי את זה ויש לי כרטיס מסך חרא.(5200FX)
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני לא יודע מה לבחור או 6600gt או את הכרטיס הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7078 בבקשה תענו כי זה די דחוף... אני צריך להחזיר תשובה לחנות.. ואנא תסבירו לי אם יש ו איזה פאק כי המחיר מוזר.. נגיד כמו שיש לי TC ב6200 או 5700LE בבקשה תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מאיפה אני מוריד דריבר למסך G75F-3 תודה אני לא מוצא דריבר...
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש,בעצם כבר הזמנתי אותו מה דעתכם על המסך והכרטיס מסך?טובים?אני גיימר ממוצע. מסך LCD LG L1750T 17 כולל את החיבור החדש-DVI כרטיס מסך Gigabyte Geforce 7600GT 256MB-חברה מאוד טובה ואיכותית. מה דעתכם על הרכיבים האלה? המסך טוב?הוא עלה לי 1170 שקל. הכרטיס מסך מצויין?הוא עלה לי 1100 שקל.בעיקר הגלל החברה ג'יגבייט,הם חברה מאוד מאוד טובה.יספיק לי לשנתיים לפחות על הגדרות הכי גבוהות?כמובן שאחרי זה הוא ירד ל-Medium ואז ל-Low אז זה יקרה בעוד 3-4 שנים נכון?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה ברשותי radeon 9600 xt 128mb vivo של asus לאחרונה הורדתי את הנדריברים שמציעים שיפורים למשחק דום ובוא בעת זה שניה לי את התפריטים של התצוגה בwindows וכעת אני לא מצליח לעצות capture מהטלוויזיה למחשב. בנוסף כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה כדי לראות סרטים בטלוויזיה רואים ממש גרוע בטלוויזיה. תודה רבה לעונים!!!
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום רב בשעה טובה עברתי למחשב נייד נחמד וזריז ( לא חשוב איזה ) עכשיו את המחשב הנייח אני מעוניין לתת לאחיין שלי כדי שיהנה ממנו מפרט המחשב הנייח הוא כדלקמן מעבד 3.4 GHZ P4 מספר 650 זיכרון 2 GB GHZ DDR 2 667 MHZ לוח אם P5GC MX הארד דיסק 80 GB הרעיון הוא לקנות כרטיס בתקציב של עד 600 ש"ח וממש לא יותר כדי שהאו יוכל להנות ממשחקים עד כמה שניתן מהמחשב הזה אני נורא אשמח אם תוכלו לעזור לי בעיניין
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן את המסך DELL2007WFP והרזולוציה שלו 1680*1050 ויש משחקים שלא תומכים ברזולוציה הזו ותומכים ברצולוציות כמו 768*1024 זה לא פוגע במסך שאני משחק במשחק לא ברזולוציה הטבעי שלו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
א: למכור את ה 6600GT שלי(עדיין באחריות) , בכמה שאני אצליח להוציא עליו(350-400?). ב: לקנות מEBAY 7800GT במשהו כמו 450-500ש"ח כולל הכל. ג: לחכות מספר חודשים טובים ואז לחשוב שוב מה לעשות... שווה?
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אם יש לי כרטיס מסך: gf 8800 gts 320 mb האם כדי לבצע עריכת וידאו יש צורך בנוסף בכרטיס ייעודי?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אתמול עשיתי את ההזמנה שלי למחשב HTPC , והדגם שרציתי (Gigabyte GV-NX88T512HP ) אזל , או משהו כזה... בחרתי אותו בעיקר בגלל שהוא קצת יותר קטן והרבה יותר קר מהמתחרים ( בקטגוריית הכרטיסים שכבר באים אחרי קצת oc מהמפעל). אז עכשיו אני קצת בלחץ של זמן - אני מת לקבל כבר את המחשב ... מישהו יכול להמליץ לי על דגם טוב - בעיקר שיהיה עם קרור טוב ושקט של 8800Gt ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
כותרת.. והאם אני יראה שיפור משמעותי? המפרט בצד תודה רבה ויום מעולה
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
לא יודע מה קורה אבל בכמה חודשים האחרונים ברגע שאני מדליק את המחשב או אחרי מאמץ או אפילו סתם במנוחה הכרטיס מראה ארטיפקטים מוזרים לא יודע סתם פסים סגולים על המסך...שלחתי אותו לבדיקה בחברה והם עשו בדיקת מאמץ במשך יומיים ולא היה כלום...מה קורה??...זה הספק אולי??? יש לי enermax 420W האם הוא לא מספיק אולי?....או שאחרי זמן הספק פשוט הוריד מהקיבולת חשמל שלו??..
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם .. יש לי EVGA 8800 GTS 640MB ומאז החלפת הלוח שלי הכרטיס מזוהה כ-EVGA 8800 GTX. מה יכולה להיות הסיבה? הביוס של הלוח מעודכן לגירסא 1604.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
לחבר שלי יש 7600GS וחיברנו אותו למחשב,ישר נכנסנו לאתר של NVIDIA והורדנו את הדרייבר הכי חדש 93.71 בקיצור עכשיו סרטים לא עובדים בכלל,סרטים מכל הסוגים ומכל התוכנות לא עובד אבל משחקים עובדים סבבה והכל מה הבעיה פה??
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
בירצוני ליקנות כרטיס מסך חדש! אני מיתלבת בין : MSI Geforce 4 TI4200-8X 64MB DDR DVI Video Card ל: Albatron Geforce FX 5600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card בבקשה תגידו לי מה יותר טוב ומישתלם יותר ליקנות ? או שיש עוד כרטיסים בסדר גודל של 600 ש"ח ? תודה סתיו .
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום התקנתי כרטיס מסך משומש לפני חודשיים בערך (6600 GT) עובד מצוין בשבילי. רק בעיה אחת תמיד חוזרת - אחרי שאני משחק במשחקים (כמו cod4, riddick, psychonauts סתם לדוגמא) ואני מפעיל משחקים כמו nba, fifa תמיד מופיעות צורות משונות על המסך שמונעות ממני לראות ולשחק. רק אחרי שאני עושה ריסט, זה חוזר לגרפיקה נורמלית במשחקים האלה. תופעה מוזרה ומציקה ביותר. מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
קיבלתי במבחן ציון 2699 SM2.0 Score 1076 HDR/SM3.0 942 CPU score 1788 זה היה נראה לי ממש מוזר. הפריימים לא עברו את 17 לשנייה. ולעיתים הוא פשוט היה על 0 פריימים לשנייה. המחשב חדש רק רוצה לוודא שהכל תקין. מה אתם חושבים?
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום אנשים, קיבלתי את המסך היום בבוקר והתקנתי אותו והכל כמו שצריך..... עכשיו אני רואה בסדר חוץ מהפונטים.... לדוגמא ב winamp אני רואה לא הכי בברור מה רשום.... וגם בתוכנה כמו mirc ה font השתנה לגמרי.. רואים לא כל כך ברור אולי כדי לציין שיש לי כרטיס מסך geforce 4 ti4200 יש לו חיבור של DVI וחיברתי את המסך עם DVI..... אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה אני אשמח מאוד בתודה רבה לירן,
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
http://rotter.name/User_files/nor/4661b9c641ece0ab.jpg צריך לעדכן ת PLUG AND PLAY ?.... תודה
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום הבנתי מחבר שזה הפורום המתאים, פעם שוהא שאל פה שאלה זהה וענו לו. כשאני משחק PES6 יש לי בעיה בתצוגה על המסך ואמרו לי שזו איזו בעיה בכרטיס מסך. התצוגה עובדת חלק בלי מריחות אבל יש קו שנע על המסך והוא הורס את התצוגה, זה נראה כאילו שהוא בדיליי משאר המסך. אמרו לי שזו בעיה עם הכרטיס ושממש קל לסדר את זה.. אז.. איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
http://www.driverheaven.net/reviews.php?reviewid=551
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-