עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zilkanir,

שלום רציתי לדעת אם קיים כרטיס לכניסת pci המוסיף למחשב יציאת svideo/rca בלי להוות כרטיס מסך בפני עצמו, ובלי לפגוע בכרטיס מסך הקיים(משולב בלוח אם) אלא רק יוסיףך יציאת TV, ואם אפשר לינקים. תודה

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  2. מה יכולה להיות הבעיה? הוא היה עובד טוב פעם עכשיו משחקים בקושי זזים...עדכנתי את החבילה האחרונה של nvidia כלום לא עוזר..

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  3. Started by simonk12,

היי לכולם אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה, כדי שאני אוכל להקליט ממנו. אין לי שומדבר מיוחד במחשב, כנראה שאני אצטרך לקנות חומרה ייעודית (?) מפרט בגדול- פנטיום 3 גה"צ, 512 זיכרון, כ.מסך ג'יפורס 128 מגה (נראה לי FX6200?) הרדיסק SATA 120. מערכת הפעלה XP פרו כרגע. הטלויזיה מחוברת לYES. יש דרך פשוטה (ואם אפשר לא יקרה) לעשות את זה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  4. השאלה שבכותרת.[br]פורסם בתאריך: 26.12.2007 בשעה 15:44:42 נו?שאלתי שאלה פשוטה מאוד ><

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  5. Started by shay820,

שלום לכולם אני לפני קניה של מסך LCD 19 אינץ ואני מתלבט בין שני דגמים LG 1980Q SAMSUNG 960 BF המסך מיועד לצפיה באינטרנט 70% סרטים 30% אשמח לעזרה בבחירה או אולי למסך אחר?????????

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  6. Started by TheShadow,

אני לא קונה אבל אני רוצה לברר בקשר למשו..

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  7. Started by David_Beckham,

אנשים התקנתי תמשחק יש לי 8800GT המשחק הולך לי על SLOW motion ואני משתגע למה זה ככה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  8. בהתקנה של הכרטיס מסך רשום לי WDM דרייבר מה זה? והאם להתקין? מדובר בכרטיס 7600GS

9. שלום, חבר שלי רוצה לקנות כ.מ חדש אך לא יודע איזה אפיק הכרטיס הנוכחי שלו - nVIDIA GeForice FX 5700VE (Leadtek WinFast A360 VE) יש למישהו מושג? ד"א האם יש לכם מושג אם יהיה צוואר בקבוק עם כרטיס כמו 1950pro ומעבד Intel p4 3GHZ ? תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  10. Started by bennnn,

שלום יש לי גי פורס 7950gt לagp וטלויזיה סמסונג a 450 32 אינטש.אני מחבר לכרטיס כבל dvi to hdmi הכל טוב ויפה.אבל עדיין אני לא רואה את המסך מחשב ממש טוב,כלומר את ההתחל והכל זה למטה. מכיוון שהרזולוצייה 1024 על 768. אם אני מעלה זה 1280... העניין שהטלויזיה הרזולוצייה הטבעית שלה היא 1366x768 איך אני מגדיר שהרזולוצייה תהייה מתאימה בידיוק?? ועוד שאלה האם הכרטיס הזה נקרא תומך hdmi? תודה לכולם...

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  11. Started by pak82,

בכרטיס מסך הזה יש 2 כניסות של VGA, השאלה היא אם אני מחבר 2 מסכים האם אני יכול לראות בכל אחד מהם ברזולוציה שונה? והאם זה ככה באופן כללי בכל כרטיס שיש לו 2 יציאות למסכים?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  12. Started by nir.zamir,

חברים, אני צריך עזרה דחוף. התקשרו אלי מסקאי פיסי ואין את הכרטיס מסך שהמליצו לי פה: Gigabyte ATI RADEON 2400Pro 256MB יש לי אפשרות לקחת את אותו כרטיס של PALIT או GECUBE בקצת יותר זול, או להוסיף קצת ולקחת את זה של SAPPHIRE עם יציאת HDMI. אין לי תכנון כרגע לחבר את המחשב לפלזמה. מה לעשות??? תודה על התגובה המהירה! ניר

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  13. אם אפשר אחד שמופיע באתר http://www.skypc.co.il זה בכלל יהיה פנטסטי תודה

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  14. יש לי כרטיס וידיאו עובד מצוין.. עכשיו אני מחפש תוכנה להקלטה בפורמט dvix תודה

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  15. אוקיי, אז הסיפור הוא כזה. רוב השימוש במחשב הוא לעריכת וידאו (באיכות HDV), ובגדול מה שיש לי היום עובד דיי טוב (אפשר לראות את המפרט כאן בצד). אני נמנע מקוואדרו כי אני גם משחק מדי פעם במחשב, וגם בגלל שבקרוב הולכים להשתמש בכרטיס המסך (כל עוד הוא NVIDIA עם יכולת CUDA) בשביל לעבד גרפיקה בתוכנות עריכה מסויימות. העיבוד תלוי במספר הליבות בכרטיס, ולכן אני מתלבט בין 9800GT לבין 9800GTX+ שעם קצת יותר ליבות, והרבה יותר חזק. חשבתי קצת על GTX260, אבל זה כבר מעבר לתקציב שלי, ואני חייב להגביל את עצמי. אז מכיוון שכרגע אני מוגבל לNVIDIA, אני מתלבט בין גירסת ג'יגה של 9800GT (כי בעריכה זה דווקא כן יבוא לידי ביטוי), לבין 9800GTX+ שמהיר יותר, אבל עם "רק" 512MB. (היתרון בו שיש בו יותר ליבות, ושה…

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  16. כל הזמן באקווהמארק מופיעה לי שגיעה(צרפתי תמונה).לפני ואחרי [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  17. שלום קיבלתיכרטיס מסך PowerColor X800 XL VIVO - 512 Mo TV-Out/Dual DVI - PCI Express ורציתי לדעת עם הוא טוב למשחקים חדשים או שהוא חלש מידי ו

18. Started by matanh10,

כרטיס גרפיוATI Radeon HD4850 512MB PCIeוGigabyte היי לכולם אני מחפש קישור לדריבר עדכני לכרטיס מסך הזה אם אני לא במקום הנכון סליחה אשמח לקישור ישיר יש לי xp sp 3 ניסיתי להוריד מהאינטרנט ושהתקנתי מופיע לי שגיאה יש לי מעבד אינטל אם זה משנה אשמח לעזר נ.ב יש לי directx 9זה לא אמור להיות גירסה 10 תודה

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  19. שניהם כרטיסים טובים? אני חייב עזרה!! תודה מראש,

20. Started by asinnn,

מאיפה אני מוריד דריבר למסך G75F-3 תודה אני לא מוצא דריבר...

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  21. Started by AleXus-,

שלומות כולם... אני צריך כרטיס מסך כמה שיותר טוב עד 1,000 ש"ח.... ולא לחרוג !!...... אין כסף.... המפרט שלי: Intel P4 2.6 GHz 256 DDR Ram תודה כולם...

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  22. Started by msika25,

שלום לכולם. כבר תקופה ארוכה שיש לי בעיות בגרפיקה תלת מימד במשחקים ועוד בהתחלה חשבתי שזה בעיה בכרטיס מסך אך כבר החלפתי פעמיים וזו לא הבעייה הוספתי כאן שתי תמונות שימו לב. יש חורים בדמויות חלקים שקופים ומריחות של הצבע. כבר יצאתי מדעתי אשמח לעזרה. תודה רבה. אסף מסיקה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  23. Started by דניאל נ,

איזה כרטיס יותר חזק מבחינת ביצועים במשחקים כבדים על רזולצייה של 1280X1024 ?

24. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_1282&products_id=15244 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  25. Started by MACHO1234,

תקציב בין 300-400 שקלים למשחקים עם גרפיקה תלת מימדית כבדה. חנות איבורי- אין העדפה ספיצפית לnvidia או AMD ,תודה יהונתן.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים