עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אם כן אנא ציין מהו והאם איכות הפילטרים טובה, זאת אומרת התמונה חדה וברורה ואיזה צל של טשטוש. אנחנו כל הזמן ממליצים GAINWARD.... חוץ מOC מעניין מה יש להם להציע...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Jar with me,

הורדתי את התוכנה , והוא כותב לי שחייבים 512 ראם זה הגיוני? אפשר להריץ גם עם 128?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by The_Byter,

עובד אצלכם ? עובד עם drivers מati ?

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  4. Started by Moo,

PRO או דלוקס לא משנה סקר שאני עושה כי הטמפרטורה של הכרטיס שלי גבוהה אז אני רוצה לדעת כמה הטמפ' אצלכם?

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  5. Started by Born2BWild,

אני לא ממש מבין בזה...טוב נו...אני ממש לא מבין בזה אבל יש לי כרטיס אסוס 4200 ורציתי לדעת איפה בדיוק אני יכול לשנות ל - quincunx, Anisotropic filtering, anti aliasing.... אם בא לכם תסבירו לי גם מה כל אחד מהם? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by PussyCat,

איזה מבין שני הכרטיסים הללו אתם הייתם לוקחים ולמה?(אותו המחיר)! 1)GainWard 650XP GOLDEN SAMPLE 2)MSI GF4 Ti 4400 128mb והאם ה4400 יעבוד טוב עם הלוח שלי? כי שמעתי שהלוח שלי קצת בעייתי פה... הסתכלו במפרט...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Dark_Phantom,

אהלן חבר'ה רציתי לדעת את דעתכם לגבי geforce 4mx 440 שקניתי לא מזמן....... אני יודע שזה רחוק להיות מכרטיב high-end אבל זה משיכולתי לקנות בכסף שהיה לי ועוד שאלה האם הוא יותר טוב מרדאון 7500le או 7500 רגיל?

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  8. Started by sarusi79,

המפרט שלי הוא כזה : celron 700@945 90*10.5 asus cuv4x-c bios 1007 genric 128mb ram msi geforce 4ti 4600@330@700 28.32 sb live audigy motorola sm56 genius net card 10/100 tosiba sdm1612 לא ניתן לפריצה כיום maxtor 80gb 7200 D740x הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להריץ משחקים כמו שצריך הם רצים מקוטע וזה משגע אותי וב3DMARK 2001 זה רץ חלק לאלאה רק במשחקים הוא עושה לי אתזה(?WARCRAFT 3,Neverwinter Nights אני משתגע לא מצליח לשחק כלום. מה הבעיה לפי דעתכם?ומה אני צריך לעשות כדי לפתור אותה??

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  9. Started by PeaS,

תוכלו לקרוא בת'רד הזה, לא ראיתי שזה נוגד איזה חוק בפורום שלנו אז חשבתי שיהיה נחמד לפרסם את זה, אותי זה עניין מאד.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by sAXIn,

ברשותי מחשב חדש שהורכב ממיטב הרכיבים, כאשר משחק או תוכנה מנסים להשתמש בDIRECT 3D או OPEN GL המחשב מפסיק לעבוד, הספק נופל וכדי להפעיל(להדליק) צריך להוציא כבל מתח ולהכניס מחדש. נשמע קליק מהספק כאשר אני עושה זאת. מפרט: Epox 8k3a+ Mother Board Last Via 4in1 Drivers Set and last Bios Flashed Athlon Xp 1700+ (1466Mhz 2- 7200 RPM Hard Disk's Ibm and Seagate Leadtek Winfast 170DDR Geforce4 MX 440 64 Mb Card Also last bios flashed and last drivers from NVIDIA CDROM DRIVES 2 1 modem PCI טמפ' המעבד תקינה, מותקן מאוורר TT VOL7 2 מאווררים 8 ס"מ במארז, ספק 300 וואט של TASK מתחים בBIOS נראים טוב לצורך פתרון ניסיתי DRIVERS של LEADTEK לא עזר , ניסיתי כרטיס מסך ישן של ATI 4MB ועו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Bah_gots_pIII_450,

אני לא מצליח לבחור איזה דרייבר בvoodoofiles.com הכי טוב לXP. יש שם יותר מדי דרייברים לXP!

12. Started by SpiritKnight,

בכל פעם שאני מנסה להפעיל את התוכנה ולהשתמש באחת המאפציות שלה(ז"א, לבחור משהו ולעשות RUN) אני מקבל ארור: Create Process Faild sommmmmmmmmeee1?

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  13. Started by asafmanor,

כל מי שתשובתו לא נמצאת ברשימה או שהוא חולק על איך שדירגתי את הכרטיסים - מוזמן לכתוב!!! אסף

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  14. Started by torchak,

אני צריך את עצתכם. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לקנות כרטיס עריכת וידאו טוב. יש לי כמה שאלות : א - איזה כרטיס מומלץ, שאני יכול לעשות עליו עריכות ברמה ושלא יעלה לי כמו אוטו...... ב- האם יש כרטיס שהוא כם כרטיס מסך והוא ברמה מספיק גבוהה....... ג- האם יש כרטיס כזה שיש עליו כניסת FireWaire.... כמובן שצריכים להיות עליו כניסות ויציאות וידאו אודיו.... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Yosafe,

Hi 2 All Im using Gigabyts 8EIXP mobo with P4 2.2Ghz @ 3Ghz with 756Mb Kingston DDR333 Ram A SoundBlaster LIVE! 5.1 And MSI GeForce 4 TI4400 with 128Mb DDR Ram + VIVO card on WinXP Pro. Lateli im having a problem with the G4 Vcard, once in a wail wan I reboot the system my G4 Vcard is not loaded by the os, it is being recognized by the os but there's an yellow " ! " mark on the card in the device manager and the error code it displaying is : " The device could not start error code 10 ". and nothing I do to fix this like changing the pc profile from: ACPI UniProccesor PC to: Standard PC or Ivan Giving the card an assigned IRQ from the mobo BIOS and also disabling almos…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Yosafe,

Hi 2 All Im using Gigabyts 8EIXP mobo with P4 2.2Ghz @ 3Ghz with 756Mb Kingston DDR333 Ram A SoundBlaster LIVE! 5.1 And MSI GeForce 4 TI4400 with 128Mb DDR Ram + VIVO card on WinXP Pro. Lateli im having a problem with the G4 Vcard, once in a wail wan I reboot the system my G4 Vcard is not loaded by the os, it is being recognized by the os but there's an yellow " ! " mark on the card in the device manager and the error code it displaying is : " The device could not start error code 10 ". and nothing I do to fix this like changing the pc profile from: ACPI UniProccesor PC to: Standard PC or Ivan Giving the card an assigned IRQ from the mobo BIOS and also disabling almos…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by izikd,

שלום האם תוכלו להציע לי הצעה משתלמת למסך טוב?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. רציתי לדעת העם קיים תוכנה כלשהי מחזירה את המסך למצב נורמלי למשל הזזתי טיפה ימינה את התצוגה במסך ואני לא יודע איך להחזיר את זה למצב הרגיל אז עם נגיד אני הלחץ על כפתור מסויים באותה תוכנה זה זה יחזיר לי את התצוגה במסך למצב הרגיל לפניי שהזזתי את התצוגה חייב תשובה דיי בהקדם האפשרי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by lion03,

לקנות R8500 עכשיו או לחקות לדצמבר ולקנות R9700 ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  20. Started by NickLess@TheMoment,

ברשותי כרטיס מסך MSI GeForce4 TI4400 VTD המצוייד בכניסת Video-IN. ניתן לראות וידאו בעזרת תוכנת WinProducer המצורפת עם הכרטיס, אך היא בכלל לא מיועדת לכך ולכן עושה זאת בצורה מאוד מרושלת. שאלותי הן : :saint: האם יש תוכנה (חופשית) המיועדת לצפייה מהפורט הנ"ל? :saint: באיזה PAL משתמשים בארצנו?

21. Started by SpiritKnight,

קיים דבר כזה? ??? אם כן, LINK ME PLZ(למוצר בחנות,ז"א לדף שלו בפנדה\סימפלטק\זיגזג\כל חנות אחרת) TNX עריכה: אני צריך מסך רגיל(לא שטוח)שלא יעלה על הגודל הבא: אורך 53 ס"מ, רוחב לא משנה, ועומק שלא יעלה על 33 ס"מ. אם יש כזה דבר, LINK ME AGAIN. DANKE.

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  22. Started by the_saint,

לא מזמן פרמטתי טת המחשב ועכשיו היציאת טלויזיה שבקה חיים אתם יכולים לעזור?? יש לי GeForce 2 TI עם הדריוורים האחרונים מותקנים 29.42 ואקס פי

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  23. הידיעה, מ3DCHIPSET, מאשרת תמיכה של הריידונים החדשים בוינדוס 98. תרגמתי לעברית: ATI מאשרת תמיכה של הריידונים החדשים במערכות ההפעלה וינדוס X9. ATI הודיעו שהבעיה תהיה עם תמיכת WHQL, אבל רוב הדריברים לא תומכים בWHQL בכל מקרה, כך שכל מה שמשתמשי X9 יצטרכו לעשות, זה להתקין את הדריברים של וינדוס ME במחשב שלהם והכרטיס יפעל. הבעיה נוצרה, מכיוון שמייקרוסופט לא מקבלת דריברים למערכות אלו לאחר הראשון ליולי 2002. מערכות ההפעלה עדיין נתמכות ע"י ATI וצרכנים עם מערכות אלו יכולים לקבל תמיכה. דריברים לוינדוס NT ישוחררו זמן מה אחרי שיחרור הכרטיס.

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  24. אני רוצה להשתמש ביציאת ה- TV OUT שלי... אבל הוא מציג סתם מסך מעוות על הטלוויזיה... אני יכול לראות בטלוויזיה עם התוכנה TV TOOL אבל יש כמה תכונות מיוחדות שיש אותם בינתיים רק בהגדרות הרגילות... אז מה לעשות ????

25. Started by Ewingum,

אם יש, עם 30.30 ו29.42, ויותר חדשים (AKA 30.82) למרות ששני אלה יותר חשובים לי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.